IDIOT!

NEJ! fan asså hur kunde jag!! JÄVLA skit, det som gått sådär ganska bra!
vad tänkte jag med? INGENTING, iaf inte hjärnan!
SKIT NU!!!

sommarvärme?

Underbart väder och underbar dag!
Idag är det valborg och de flesta,utom typ min man eller vad man ska säga är hemma idag och så, så även jag..jag tänker att alla andra är det så då är jag det med och orkar inte direkt plugga sådär :P haha, men lite kanske ja ska göra? får se.
Tog mig en sovmorgon idag igen, efter att pojken åkte till sitt nya jobb,så ja vaknade inte förrens 10, fattar inte hur ja kan sova så länge när jag är själv men inte när jag är hemma med Andreas,då vill jag upp. men iaf, kanske beror på lite konstig sömn och sen att ja vaknar flera gånger på morgonen MEN det är ju så skönt att ligga kvar ju ;P haha
Så jag tog mig en lång och otroligt god frukost, har inte gjort det innan, testade nämligen "living-food-gröt" och den var ju SÅ himla god, kommer jag att göra igen, sen så bagels och kaffe såklart!
Sen kom svärföräldrarna förbi och vi tog oss en liten cykeltur i området, så undebart härligt!
kom hem för en timma sen typ och sitter just nu ute i solen och svettas som en gris! HERREGUD vad varmt det är men jag ska inte klaga, så jäkla skönt bara!
Ska in strax och göra lite lunch, blir nog en toast eller så, enkelt och snabbt och lätt att ha utomhus ^^,
.
Ikväll blir de fest för Malin som fyllde år igår, så de blir fullrulle, ska dock ta det lugnt, blir nog chaffis så.. :D men det ska bli otroligt kul att träffa massa annat folk som ja inte sett på ett år typ.
Kul kul!
.
jaja, nu kurrar magen så ska in och göra lite mat.sen bättra på brännan ;)
ha en bra dag!

Duktig

Vart tog denna dag vägen? Den har verkligen sprungit iväg, men det kanske beror på att man gick upp sent men det känns inte som om jag har hunnit göra någonting.
I förmiddags tog jag mig en lång och härlig promenad i solen och skogen och var typ 30 cm ifrån att trampa på en 70 cm,stor och äcklig svart orm!! Snacka om att jag höll på att skita på mig, f*n asså vad rädd jag var! USCHA! Skrek som en liten mes, sen så hade ja,eller jag har gåshud, när jag tänker på det!
Kom hem, satte mig i solen ett tag och bara var, gick in och gjorde supergoda och inte så nyttiga våfflor till oss till middag, gudomligt gott. Har inte gillat de så mycket förut men nu äter vi det väldigt ofta och det är ju väldigt gott. Med sylt och soyagrädde så var det bra för min mage =D, även en med lite keso på,för att vara lite "nyttig" typ haha.
Sen satt ja en stund ute i solen och lekte lite, åkte till nybban och fota lite på platsen och sen gick ja på cirkelträning på gymmet.
Oj oj vad det var tugnt och svettigt, men det kanske beror på att jag drack igår och inte rört mig på det sättet på länge men det var otroligt skönt!
kom typ precis hem med pizza till hjärtat. blir en myskväll i soffan och glo på film, så att man blir trött..måste ju komma i säng i tid idag annars vet man inte när man kommer upp imorgon!
hoppas ni haft en bra dag!
otroligt vackert och härligt!
ful bild på mig,men lite så såg ju ut igår..fast med lädertaits och bandet mitt över pannan först ;P

småseg.

God morgon söndag! Usch är lite småseg idag, fast man får väl skylla sig själv lite? jag är inte bakis,för ja drack inte så mycke men man är ju lite seg ändå.
Hade en supermysig kväll igår med grillning,god mat,dryck och världens bästa sällskap. Blev mycket skratt och prat och alla var grymt snygga i sina 70-tals outfits ;P
De som va här på middagen åkte vid 10 ungefär och efter det kom Lisa och Danny hit och satt och drack,prata och spela spel. Otroligt roligt. Jag som inte tål rödvin fick ju nått glas av Lisa så röd som en tomat var ja när de ville att vi skulle ut på stan, så nej..vi tackade nej denna gång haha. Så de drog in och lämnade mig och älsklingen med lite disk och skräp att ta hand om ;P haha
men de orkade vi inte ta igår så ja tog de nu imorse när ja vaknade..Sov till 10, så det var riktigt skönt. =D
Har nu ätit en alldeles för stor och inte bra frukost och ska iväg och slänge sopor och ta mig en promenad i solen, allt för att inte plugga.
Men ska försöka hitta lite inspiration på ladugårdsdörrar osv..fråga inte varför.
Sen blir de väl att förbereda för middag och sen gym ikväll. Ska bli grymt skönt att få komma och röra sig igen. Känns som om ja behöver det efter denna helg som varit, uscha!
Sen blir de nog bara soffläge för min del =)
Hoppas ni hade en bra lördagskväll och får en bra söndag!
Kramar

Kosläpp och 70-talsparty

Supermysig dag med min underbara vän Malin idag! Vi gick upp tidigt och åkte in till Kalmar för att möta upp dom och släppa av männen på arbete och sen åkte vi med fika korgen till ingelstorp för att titta på när de skulle släppa ut kossorna för första gången detta år.
Var hur härlgit som helst. Var där i några timmar och fika och hade mys, sen åkte vi och handlade inför kvällen, blir ju fest för mig här hemma..såå :D.
Kom hem för en timma sen ungefär,har fixat kött,tagit en dusch och ska strax ta tvätten. Sen ska ja försöka rota fram någonting ja kan ha på mig ikväll. Är ju 70-talsfest men jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig =/.. men ska rota lite mer och se vad man kan hitta.. kanske lite grease-stuk..typ läderbyxor eller flowerpower kanske?? :D
jaja..
Nu måste ja göra mig klar! locka håret tar ju lite tid.
ha en bra lördag!

underbart

oj oj vilken underbar dag jag har haft idag med svärmor Karin idag! Helt fantastisk, så nu är jag trött i både armar och ben!
Gick över till henne vid 11 tiden och så tog vi bilen in till Kalmar. Blev en tur på IKEA,rusta,bauhuas,lite loppis,MODE-huset där vi gick och strosa en massa. Sen åkte vi in till city och åt en supergod lunch på Stora Italia. Och den lunchen satt som en fläskläpp ;) haha, men den var supergod!
Sen blev de en runda inne i storstaden med, kolla i affärer och hitta massa fynd. Två av mina "saker" fick jag gjorda, så nu kan man pricka av de ifrån listan med, skönt!
Kom hem för ca. 2 timmar sen, slängde i mig lite mat till mig och älsklingen, blev lätt idag med korvbröd och bacon för hans del och köttbullar för min :D haha..enkelt och gott.
Nu sitter jag med en kaffe kopp ute i solen på altanen och bara tar det lugnt. Borde plugga men jag är helt slut i kroppen så de tar ja tag i sen imorgon kanske, eller ikväll när pojken åker in på bio och lämnar mig i sticket här hemma ;) men det kan faktiskt bli skönt.. bara få rå om mig själv lite sådär =)
nej..nu mer mys!
Ha en toppen fredag!

Fredag

God morgon fredag! Underbara fredag och helg igen, det är skönt! Men får se om det blir så mycket helg för min del, måste nog plugga en del..iaf på söndag!
Men idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, kändes att det behövdes efter gårdags hålligång ;) hahah. vaknade dock när pojken åkte till jobbet men ja somnade om gör en gångsskull =D, sov till 9 ungefär, så nu sitter jag här och äter på min frukost. En stor skål gröt med vaniljmjölk och nybakade scones såklart ;), te och juice med! haha
Idag blir de en mysdag med svärmor. vi ska in till Kalmar och kolla i affärer,loppis,skola osv och det kommer bli så mysigt. Fika i solskenet och bara njuta!! Är så lycklig att ja har de hos mig när de är tufft och inte mamma och pappa kan ge mig den värmande kramen!
.
Men gårdagen var helt fantastisk! Älsklingen kom hem med rosor och ett stort leende på läpparna, hjälpte mig med maten och fix innan gästerna kom. Blev äppelpaj,vaniljsås och chokladbollar på menyn tillsammans med kaffe! Mycket gott =D
men kvällen var lång och bra och vid halv 11 somnade vi tätt ihop jag och hjärtat, dock så vaknade ja många gånger under natten, så kanske därför ja sov så länge ;) hah
.
Men annars så blir de en lugn dag idag, mys som sagt men ingen träning eller något sånt. SKÖNT må ja säga :D
fast nu...måste ja äta upp! gör mig i ordning och så.
Ha en toppen fredag!
.

(längtar tills imorgon, blir att kolla på ko-utsläpp med Malin, KUL =D, och sen grillfest på kvällen!)
SAKNAR DIG K!!!!

LYCKA!

Gud vad jag känner mig lycklig nu, vet inte om det beror på att jag fyller år eller att det mesta nu börjar falla på plats och jag börjar hitta mig själv?
Hade tex. handledning idag och den gick super, de var verkligen positiva till det jag funderar på nu och det känns ju toppen! Samt att alla va så glada mot mig tihi.
Nej men jag känner mig positiv och ja.. ska hålla denna känsla nu även när jag ska börja plugga igen, MEN jag ska ta det i min takt! de sa till och med lärarna så det känns bra!
.
Nu är jag hemma igen efter allt fix i nybban som ja skulle göra. Ska laga lite snabbkäk och sen göra en paj och försöka fixa lite mer innan de kommer om ett tag.
Ha en bra kväll!
TACK alla igen för allt!! I LOVE <3

Birthsday

Det är ingen vanlig dag, nej det är min födelsedag Hurra, Hurra, Hurra ;P haha
.
Japp, idag är det min födelsedag och ja, är väldigt lycklig och mår bra!
klockan är inte ens 11 och jag har hunnit med SÅ mycket,tack vare älsklingen!
Han väckte mig halv 6 med att låta mig få vakna upp i en varm och stor och kärleksfull famn som pussa på mig och sa hur underbar osv. ja var ^^, man kan ju inte vakna upp bättre! (jo dock lite senare ;P). Sen efter ett tag gick vi upp, han hade gjort frukost till mig, en stor skål med fil och fruktsallad och så en nygräddad brödbulle (okej de va färdigbakade så värmde på den men ändå ^^,), kaffe och c-vitamin..Oooh han är helt underbar! Sen fick ja även mina presenter, nya skor och en parfym av världens bästa! GUD SÅ UNDERBAR han är!
.
Sen hade han bråttom till jobbet, då satte jag igång.. jag har bakad "bagels", chokladbollar, hunnit träna, duscha och göra mig fin, fota lite och även tagit tvätten! japp man hinner med mycket på 4 timmar =D
nu ska ja plugga lite, iväg till nybro och handla lite, fota lite, ha handledning och sen ska ja hem igen och laga mat,göra paj och fixa inför ikväll. då blir de lite firande hemma med familj och vänner!
Nej. nu ska ja fortsätta göra lite nytta ^^,
Ha en superbra dag!
mina skor och parfym ^^,
"bagels" och chokladbollar


Positiv :D

Hade en riktigt positiv dag igår, eller jag försökte tänka så hela dagen och framförallt efter mötet med S så gick det bra. Och det höll i sig.
Jag satt ute i solen och plugga hos svärfar och "bror" hela eftermiddagen, blev ingen present i kalmar men kollade runt lite ändå ^^,.. efter plugg blev de hem och fixa käk, träffade Karin, och sen lite mer plugg innan ja dog i armarna på min man. Vi låg och bara hade det härligt framför tvn igårkväll och bara var..helt underbart!
Vaknade även imorse med ett leende på läpparna och en stor varm famn, som ja även somna ifrån när ja skulle till skolan.
Råkade försova mig så blev lite stressigt att ta sig hit.
Nu är ja i skolan, har paus ifrån redovisningen så ska väl ner nu igen och lyssna vidare.
Ev. utgång ikväll eller så,ja vet inte!
Ajja skriver mer sen.måste springa!
bye

energikick

Underbara tisdag och var kom denna energi ifrån? jag fattar ingenting?? haha
när jag vaknade imorse så snoozade ja,för typ första gången ett litet tag, för ja ville verkligen inte gå upp, och framförallt inte upp och träna! Men ja gjorde det!
Tog en STOR kopp kaffe, ifrån min nya kaffemaskin jag fick av svärföräldrarna igår, som ja är riktigt lycklig över haha.. och lite banan så drog jag ut på en runda. Hade tänkt mig 20 minuter men ja hade HUR mycket energi som helst så ja sprang på i 50, och hade kunnat springa längre om ja hade haft tid :D, haha men det hade ja ju inte eftersom ja sov lite längre ;P
Nu har jag precis ätit min supergoda och superstora frukost, ja är ju ensam hemma på mornarna så det blir lys så att det heter duga. Blev kaffe,scones,färskpressad juice, och en liten fruktsallad med keso..Så nu står ja mig till lunch och så ^^, hihi
Ska hoppa in i en dusch nu innan ja ska in till kalmar, kolla present till systeryster och "till några andra ;P" haha... sen blir de plugg och solande som gäller för min del!
Ha en bra dag! =)
miin fina maskin.
Så kvällfikat igår blev:
nästan nybakade bullar och nybryggt kaffe ;D

studera?


Detta är ju också ett sätt att göra dagen till någonting nyttigt?
Sitter ute i solen på altanen och pluggar, gör lite modeller i kartong och dricker kaffe! Det är mys!
Har haft en upp och ner dag, på ett sätt gick den dåligt där ibörjan, men ja lyckades tränga bort det..Har precis pratat med min underbara vän Elin och tagit disken ifrån matlagningen, blev en thai-kyckling-köttbullsoppa med nudlar och nybakat bröd.Riktigt gott faktiskt, försöker komma på nya saker varje dag för att göra det lite roligare och ibland lyckas man, ibland inte.
Mannen min gillade den iaf och sen stack han iväg för lite arbete,så ja är ensam just nu.
Ska snart träffa svärmor min och prata lite med henne, behöver jag!
Sen myspys med gubben min =)

Sol

Godmorgon måndag!
Ny vecka och nya tag är vad som gäller! Och än så länge så känns det bra. Är dock fortfarande trött, kunde inte sova i natt,men ja vet vad det beror på.. jaja.. Vi gick och la oss ganska sent,låg och höll om varandra i sängen en lång stund innan vi somna, och det var riktigt mysigt!!! ^^, behövdes!
Tog en sovmorgon idag till kvart över 9, sen såg ja att det var sol ute så ja tog min frukost och datan och satte mig ute i solen och avnjöt en god frukost i en lugn miljö.
Sen vart de in och städa, eftersom katten hade vällt ner mina rosor på backen så ja..dags att städa tyckte väl han!
.
Så nu sitter ja här.. Vet inte riktigt va ja ska göra av dagen. Blir nog lite plugg i solen och så, en promenad kanske, känner mig lite piggare idag så det lär det nog bli!
Sen myskväll ikväll =)
jaja, dags att göra lite nytta!

Japp

SOM DET VAR BLIR DET INTE, MEN SÅ DET BLIR KOMMER DET VARA. SEN KOMMER DET INTE VARA SOM DET BLEV, UTAN DET ÄR SOM DET ÄR.

ingen träning

Ojj ja somna visst.. haha
vet inte vad det är med mig! men vill bara sova och dra täcket över huvudet och försvinna.
Ingen träning blev det eftersom ja somna och orkade inte ta bilen så sent :P..
så nu ska ja gotta ner mig i soffan framför film typ.. =(

Fuck off!

fattar inte varför jag är på så dåligt humör och är så lustlös! Har verkligen ingen lust eller ork att göra någonting, allt är tråkigt och ja, ja är depp och nere! PUNKT SLUT!
Vaknade idag igen med en orkeslöshet så det heter duga, orka inte ens gå upp och göra frukost, men tillslut fick Andreas upp mig.
Dagen blev inte som ja hade tänkt mig direkt, men ja hade iaf ett underbart peppsamtal med älskade Katta, TACK IGEN! ja kan inte säga någonting om vad du betyder för mig!
Sen iaf så åkte vi in till Kalmar och gick på IKEA och mediamarkt med Malin och Robin, lite fika/lunch/middag fick de bli där.
Kom typ precis hem, ska plugga lite tänkte ja och sen blir de nog en runda till gymmet, ja måste få ut min ilska, får se vad det blir idag! måste iväg bara..vara själv!!!! kan behövas.
.
ÖNSKAR JA KUNDE KOMMA TILL DIG NU! DET SKULLE BETYDA ALLT OCH JAG SKULLE MÅ SÅ BRA!
.
Så nu.. vad händer? på med "three doors down","linkin park","Itchy daze" och bara SKRIKA!!!!!
hoppas ni har en bra söndag iaf!
.

lat,putt och svull

Snacka om att det har varit latmansdagens latmasksdag idag! haha. ja vet inte vad det beror på men jag har inte haft lust eller ork att egentligen göra någonting. Vädret har varit ganska grått och tråkigt, så jag har varit inne hela dagen..läst lite tidningar,plockat i garderoben och inte gjort någonting. Jo svullat men annars ingenting.
Skulle ha lagat middag till hjärtat men han hade redan ätit så ja blev lite putt där ett tag..=/.. men men.
Så till middag nr 2 fick de bli våfflor med sylt och laktosfriglass till mig och det var gott. För när man ändå var inne på latmansdag och äta dag, så varför inte lite goda våfflor till middag?
Nu har han kommit hem och ätit lite han med, ska snart se film och bara mysa i soffan!
men är på dåligt humör så får se hur detta blir =/
ajja, ha en bra söndag!

latmansdag

Lördag idag, en seg lördag men ja ska nog se till att göra lite nytta denna dag med.
Sov ut imorse, när pojken gick upp vid 20 i 7 (han skulle jobba) så var det så otroligt skönt att somna om så ja sov till 9 typ, sen så låg jag och katten och mös i sängen framför nyhetsmorgon..Utan stress och press, något jag inte gjort på länge så det var riktigt riktigt skönt!
Gick upp vid 10 kanske och gjorde en god och stor frukost på scones,te,ägg och juice ^^,.. passa på när man är själv ju :D
Nu har ja som sagt precis ätit frukost.ska strax duscha eller om jag ska ta och göra i ordning min garderob först, ifall man blir varm och äcklig liksom :D?
Sen får ja se vad ja ska göra.Kanske plugga lite, läsa och så..förbereda en mysig middag till hjärtat, han lagade ju en underbar igår som vi hade framför "svensson svensson" och ett glas vin och godis! det var magiskt!
Så idag är det min tur, och ja får se vad det blir..klyckling i nån form tror jag ^^
.
Så.. dags att göra lite nytta.men det är väldigt skönt att gå runt i morgonrock och vara lat och mätt i magen kan ja ju säga :D

jävligt bra

Jag är vacker,underbar och så jävla bra!



Japp, sådär kan man ju tycka att man ska tänka när man går upp och är en hel dag, men jag är inte så bra på det.
Fast ja ska tänka så!
Att ja är så jävla bra =D!!
haha.
pff.lycka till.
Framförallt när vädret är piss och ja måste vila.
.
Dagen idag blev inte om ja hade tänkt. Skulle träffa en vän men NEJ,
så ja åkte till skolan och ska försöka få lite gjort, handlade lite innan skolan och det gick INTE BRA, så nu går tankarna runt runt..
Men längtar tills ikväll då jag äntligen får mysa med min älskling, nån som bryr sig om mig när jag behöver det.
med god mat, dricka och bara få den där famnen så mår jag bra!
.
SAKNAR DIG GUMMAN!!
men nu är de "bara" 4 veckor kvar tills vi ses =D

ont

Trött dag idag kan man lugnt säga, trött och mycket funderingar,irritation och tankar som har snurrat i huvudet på lilla mig.
Började med att ja försov mig, skulle börja kl. 9 i skolan och ja vaknade halv 9, vilket betydde att ja fick slänga i mig frulle och åka till skolan, men ja hann ;P haha
Hade lektion till lunch, sen satt ja mest och funderade osv. på allt möjligt..bla på hur ont ja har i kroppen efter gårdagens träningspass ;P haha.. så nu blir de vila för mig i typ 2 veckor, min kropp är helt slut..kanske inte så smart att gå ut så hårt på en gång när man haft en paus?
Jaja, har precis tagit en dusch,väntar på Malin..vi ska över till en kompis här i närheten och fika och ha det lite trevligt ikväll,när männen är ute och jobbar.. haha. Men man behöver lite girlsnight sådär lite då och då.
men ojj..nu kommer hon!
Ha en bra torsdagskväll!

Perfektionsprinsessa

Lite kul att läsa detta när jag kom hem efter samtalet med S igår.
Vi pratade om min lilla "prestationsprinsessa" som jag har inom mig och som jag inte kan bli av med.. Men så läste jag detta och det stämmer ju in, så ändå..kanske. kanske har jag gjort rätt beslut på något svagt sätt..=/
.
.
så detta är så sant som det är sagt.
Får se hur jag ska göra detta =/

Jahapp

Har varit en konstig dag med MYCKET tankar i huvudet kan man väl säga.
Började med en inte alls så bra morgon, katten hade spytt,pojken försov sig, jag kunde inte somna om osv osv.. Men tillslut bestämde ja mig för att ändå inte försöka somna om,eftersom det ändå var lönlöst så begav mig ut på en tidigt morgonpromenad vilket var riktigt härligt.
Sen hem och äta frulle och fixa mig innan ja skulle in till stan. Blev ett möte med S, vilket var skönt men det satte mina tankar i rullning ännu mer, så ett möte med skolan imorgon får de bli.
Sen kom Therese in till Kalmar för en fika i solskenet innan ja begav mig hem och slängde i mig lite middag. (vilket inte blev som ja hade hoppats men men.. ibland faller man)
Sitter nu ute med en kopp kaffe i handen på altanen och ska byta om, för ikväll blir det ett corespinn pass som står på schemat. Skönt ska de bli, länge sen nu sen ja va på gymmet på det sättet så ja, ska bli härligt.
Ikväll blir det nog filmmys med älsklingen och så eftersom gårdagen inte blev som vi planerat men sånt händer väl ;)
Imorgon skola, fredag träffa Madde och en myskväll bara med hjärtat som jag längtar efter så!
Nej.. nu dags att göra lite annan nytta..typ vika tvätt.. ha en bra kväll! =)

vänner och Vänner

Jag har insett nu den senaste tiden skillnaden på "vänner" och "Vänner". Jag har både och, och det har jag även fått veta nu..
Jag har "vänner". "vänner" som finns där när man mår bra,när man är glad och uppe och som man har väldigt roligt med, men som när det blir jobbigt, drar sig tillbaka och låter än kämpa på eget håll, för att man inte orkar..Och sen när man mår bättre igen, kommer de tillbaka.
Men sen så har jag "Vänner", "Vänner" som finns där när man mår bra (kanske inte i lika stor utsträckning men som man alltid kan ringa osv.) och som tar ett STORT steg fram när man mår som sämst, som visar än vägen man ska gå på samt ger än en hjälpande hand eller axel. Och som sen, när man är på banan igen finns kvar ännu gladare och stöttande.
.
Jag har lyckats hitta många "vänner" i mitt liv, vilket jag tackar för, men jag har bara lyckats hitta EN "Vän", som alltid finns där NO MATTER WHAT, spelar ingen roll om hon själv är i djupaste djup, hon finns alltid där!
Katarina; Jag älskar dig så otroligt mycket! Tack för att du finns och för att du låter mig få må dåligt! Saknaden efter att få krama dig, få se dig,få spendera riktig tid med dig är enorm! YOU AND ME, EVERYDAY AND EVERYNIGHT!
.
.
(sen så finns ju självklart familjen som stöttar och pushar, men de tänker ja inte nämna! För ni finns alltid där och det vet jag! I LOVE YOU!)



tvivel

jag tvivlar så sjukt mycket!
Jag vet inte alls om detta är vad jag ska göra, om jag verkligen ska pausa skolan ett tag och vila lite och sen jobba upp det i sommar, vet ju typ hur de kommer att bli.Egentligen ingen hjälp eller råd ifrån dom i skolan så det är ju jobbigt.
Sen så känns de bra som om jag flyr, flyr ifrån det jobbiga och inte orkar ta tag i det nu när det egentligen "bara" är en vecka kvar till redovisning 2, och sen uppsats. Kunde ju kanske klara de ändå? Men med ett lite mindre bra resultat?
jag vet inte alls, tvivlar som sagt så in i norden!
Och vila har ja ju inte alls gjort idag! Kroppen är på högvarv även huvudet.
Var i skolan till halv 1, sen hem och tog tag i tvätt,bakat bröd,pyssla hemma,gjort müsli, tog en promenad och snart ska ja ställa mig och laga middag. Sen vet ja inte.
Usch detta går inte! bra/dåligt/bra/dåligt..
FAN FAN FAN!!!
Tumblr_m2mmmbgag51qcdjp0o1_1280_large

träning

Tisdag morgon och ja är trött fortfarande, tror ja kommer att vara det ett par dagar nu, eller det beror ju på vad som händer nu om en timma.
Men jag började i alla fall denna dag med att göra vad ja ville ;P haha. nej men ja började med träning, lite löpning och cykling samt en runda hemma och GUD så jobbigt det var! herreherregud kan ja bara säga, snacka om att orken går ner samtidigt som man inte tränar och när man är trött. Men jag lyckades iaf svetta mig igenom detta.
nu sitter ja här och ska hoppa in i en snabbdusch, precis ätit god och stor frukost och ska bege mig till skolan.
Sen får vi se vad som händer. Kanske träffa Malin ikväll (hoppas) annars vet ja inte.
Nej. nu måste ja skynda mig. lite bråttom och jag FÅR inte stressa!
ha en bra dag!

jahaja?

Många tankar och känslor i rubbning! Vet egentligen inte ut eller in, om jag gör rätt eller ej men ja..får nog ta ett par dagar och se om det är så eller inte! Så länge hälsan går först så? eller?
Men jag får se lite om hur de känns och så efter mötet med lärarna imorgon så ja, får vi se hur det låter..
I alla fall, idag har jag haft en bra dag idag trots allt som har hänt. Men ja har gjort PRECIS det jag vill..ja har påtat och pysslat i trädgården med svärföräldrarna, tagit en lite promenad med dom och fikat, gjort en underbart gos middag med kött och vin till älsklingen och mig, tagit en cykeltur och SOVIT! Gud så skönt de va att sova sådär mitt på dagen liksom, aldrig hänt typ men nu gjorde det de och de va skönt.
Sen har jag pratat med bästa K ett tag och det var underbart, TACK igen för allt stöd..sen även ett långt samtal med min älskade vän ifrån USA, nämligen Christina och ja blev riktigt lycklig och framåt av henne med. så tänk va två underbara samtal med underbara människor kan göra?!! I LOVE YOU!!
nu väntar ja på att alcatras ska börja och sen ska ja sova lite mer, krypa ner och bara krama om min älskling och LE, le på riktigt för första gången på riktigt länge!
så. imorgon får vi se..
natti natt!

utmattad

Har egentligen inte tid med detta nu men ja ska nog bara säga att detta blir sista inlägget på över en vecka för det är så grymt mycket att göra just nu!
Igårkväll var en pina! Aldrig mått så dåligt i hela mitt liv men tack vare alla nära och kära, ni vet vilka ni är, som fanns där på sina sätt gjorde att ja tillslut kunde dö i sängen. Slockna som en stock,helt utmattad efter timmar av gråt,skrik,prat,skakningar,hot och allt man kan tänka sig. Det var läskigt!
Och ni som va 30-50 mil bort, önskar ni kunde komma och va här med mig men ja vet att ja är i era tankar och jag kan inte tacka er mer!
Idag skulle de blivit en tur till sjukan men ja sket i det, kände mig liiiite lite bättre idag men inte som ja borde. men ja är ett nervvrak just nu och imorgon efter handledningen får ja se hur ja går vidare med detta. Klara eller ej? vi får se.
nu ska ja skissa vidare på min mätta och svullna mage. Våfflor stod det på menyn idag som älsklingen önskade och gjorde, han har blivit riktigt hjälpsam i köket nu den sista tiden ;) haha. Tackar och bockar!
Nej nej. inte tid med detta nu!
Ut i solen och skissa!
Katta; Tack för att du finns. bättre vän får man leta efter! Saknaden efter dig är enorm men i sommar kommer jag och bor länge hos er så att ja får krama och prata sönder dig och VILA! Älskar dig så!

dör

Jag dör inombords och ut! Fy fan asså! Tröttheten tar tag i mig hårt men det är bara att kämpa. 10 dagar kvar och ja ska klara det, stå där med en jävla modell ska de bli! SÅ JÄKLA FÖRBANNAD OCH TRÖTT!!
Men tack till min älskade pojkvän som står ut med mig och låter mig gråta,skrika och vara ett pucko nu och ett enormt tack och allting till världens bästa kompis! Du är helt underbar, vet inte vad jag skulle göra utan dig nu! finare vän får man leta efter!
Kan inte beskriva det! Love you forever K!!!!

jävla skit

HELVETES JÄVLA SKIT!
Jag orkar verkligen inte och vet inte hur jag ska gå vidare.
Lärarna bajsade på min idé och nu är jag på noll igen! usch jag vill inte.
Hoppa av eller inte? jag vet inte ='(

Fredagen den 13

yes så sant som det är sagt! Fredag den 13 är vad det är idag. Vet egentligen inte om jag är så skrockfull men just denna dag brukar jag vara lite försiktig eller så.
Började med att katten väckte oss/mig halv 6 och efter de kunde ja inte somna om. så när pojken åkte till jobbet gick ja upp och dumglodde på tv och smaskade i mig lite frulle.
sen va ja iväg ganska tidigt och handlade mat, så att ja slipper göra de sen när ja ska åka hem ;P och sen direkt till skolan.
Nu är ja i skolan, inte fått någonting gjort och väntar nu på handledning, den har redan dragit ut 20 minuter på tiden så ja..de börjar ju bra!
Men ja vet inte va ja ska säga eller göra med detta. känns som om ja hoppar av =/ inte alls taggad för denna skiten längre!
FUCK IT rentutasagt!!
jaja.
nu är det min tur, så vi får se om de är glada eller ledsna louise som kommer ut därifrån om 30 min =/
.
vill bara hem nu och DÖ!

mardrömmar

Torsdag och ja är så SJUKT trött! haft mardrömmar i natt och typ inte sovit något, vilket är jobbigt. Och antar att det är nu det börjar, med sömnsvårigheterna alltså..
Började med en promenad för att rensa hjärnan lite när ja inte kunde somna om när älsklingen gick så det var skönt, sen lite frukost och nu har ja kommit till skolan. Sitter och ska ta tag i skiten nu då! FAN asså är det enda som jag kan säga.
.
haha igårkväll gjorde ja bort mig lite :P.
Jag ocH Andreas låg i sängen och kolla på tv då reklamen/infon om att hockey-VM börjar snart och han säger "ooh va kul det ska bli att hockeyn börjar nu, så att man kan kolla på det."
Jag: "Vah, men du kollar ju inte på de =/?"
Han: "Jo, när det är en viktig match"
Jag: "men vadå, vilka lag menar du då? =S"
Han: "Sverige såklart!!"
Jag: "jaha, ja trodde de typ va kalmar eller brynes eller något sånt" hahah
ojdå, ja har väl inte koll på sånt, när de är SM/VM/EM osv.. jaja
.
Nej inte tid med detta nu!
Ta tag i skiten som sagt!

inte ok!

Borde egentligen inte skriva idag men ja gör det ändå. Borde sitta och plugga eller ligga ner i sängen och bara döö! med andra ord sova!
För det blev inte mycket sömn för mig i natt, lite mycket i huvudet osv. som gjorde att ja inte kunde somna =/
Och detta var inte kul, har inte kunnat fokusera på hela dagen kan ja väl säga..så ingenting nyttigt har ja fått gjort. inte ens lite frisk luft har de blivit. Skola 9-4,sen va ja kvar till 7 där innan ja åkte hem. hade egentligen tänkt gymma idag men ja orkade verkligen inte, hade ingen lust för 5 öre och de är inte så likt mig om man säger så. brukar ha lust men idag satt gråten i halsen istället och stoppade till det hela, så ingenting idag nej!!
Usch och fy, dumma dig Louise!
.
Nu är ja hemma, nyss tagit en dusch. Ska sätta mig och skissa lite nu tror ja och tar mig nog ett glas vin för att lugna mina nerver lite och kanske komma på något bra! inte för att ja tror de kommer att ske men man kan ju önska iaf =/
jaja.
hoppas ni haft en bättre dag än jag iaf!

fungerat idag!

Idag känns det bra =) Härligt faktiskt, eller bra och bra men förstå mig rätt!
Var enormt trött när jag skulle gå upp imorse men jag kom upp och ut. Sen lite hemmafix innan ja åt frulle och begav mig till skolan.
Blev en heldag där med inte så mycket gjort, vet inte alls hur jag ska gå vidare eller vart detta ska sluta, är så grymt stressad så ja inte vet vart jag ska ta vägen men det vet ni nog redan vid detta laget :P
Sen hem och lagade middag tillsammans med älsklingen. Hade ingen som helst lust eller sug på något så han kom på den jättebraiga idéen om potatis,stekt lök,brunsås och scnitzel till middag..MMMMM så gott det var! behövdes ;P haha
.
Men så det dära.Idag har det gått bra! är grymt stolt över mig själv och vet att jag kan klara det. Bara jag,vi och den hjälps åt så går de!
Så bara för de får de bli en dusch nu och sen lite mer plugg innan ja gosar ner mig i favvofamnen för kvällen!
Ha det bra! =)

sen en annan anledning till att det är OK idag, är att jag lyckades :D
jag lyckades göra en sak i google sketchup som jag har försökt med i 4 dagar men nu, när jag kom hem så lyckades jag :D
Superglad :D tihi

9/4

Jag älskar min man så otroligt mycket! Framförallt nu när jag inte alls känner mig på topp!
Igår efter att han hade tagit disken så la vi oss i soffan HELT utmattade och kollade på "the bodyguard" och han va min lilla boduguard för mig ;) eller är! Men iaf, så hade vi en supermysig kväll bara han och ja, vilket verkligen behövdes! och den blev inte så sen för min del, rätt så trött.
idag har det varit en skit dag egentligen men ja låtsas som om den inte varit det..la mig och vilade en stund på kvällen för att behålla humöret så pass glatt som möjligt, även fast skolan skiter sig! För jag kommer inte att ro hem detta!! det känner jag!
.
jaja, nu ska ja lägga mig i soffan och dumglo på tv eller så ska ja fortsätta plugga..vi får se =/
mår inge vidare iaf men skit samma. detta ska inte va ett klotterplank för mig så ja slutar nu!!
bye

fuck!

TAPPAR KONTROLLEN!!!!!!

superdupertrött

Ojsan vad jag är trött nu, har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna och inte mycke vilande. Trots att det är påsk =/.. jo det har blivit lite vilande ifrån skolan och träning men inte vilande överlag.
Igår var det som sagt fest och det var riktigt trevligt, kul att se att pojken min va glad och mådde bra =). Blev lugnt för min del men vi hamna väl i säng vid halv 2-2 någonting så de va rätt härligt att sova ut idag. Drog oss till halv 11 då vi plocka lite och sen åkte och handlade gyrostallrik i ljungbyholm. Elin och Finnander blev sovande här så de vart en förmiddag med dom =)
Sen så blev de en promenad i solskenet innan ja ställde mig och gjorde kladdkaka och fixade bröd för släktfirandet som vi skulle ha.
Det blev med lyckat och nu så har alla gått och vi ska ställa oss och ta disken.
Sen ska vi dö i soffan och bara ha kvalitetstid jag och älsklingen. Ligga och dumglo på tv och bara mysa. Inget plugg idag utan de får ja ta tag i imorgon och skapa mig lite ångest igen men men. Sånt är väl livet.
Även ta tag i träningnen och allt detta igen, för de har det varit dåligt med den senaste veckan vilket inte är så bra =/ jaja, dags att greppa igen ;)
.
Nej nu väntar diskberget och älsklingen!
TRÖTT hejsvejs ifrån lilla mig =)

party?

Nu öppnas vinflaskan och min fina man ska firas!
Hoppas på en trevlig kväll, behövs efter denna dag! men ja ska klara det!
.
saknaden är enorm!! och tankarna går åt MÅNGA håll nu, framförallt till dig!
.
I LOVE YOU SO!

GRATTIS

Vill bara börja med att säga att jag HATAR påsken! usch fy fan asså! inte bra men va ska man göra liksom??

Men annars då?
Börjar med att säga GRATTIs GRATTIS GRATTIS till min älskade sambo som fyller 24 år idag =D
Är så glad att ja har dig vid min sida och du är verkligen värd att ha denna dag till din egna!
Så vi började denna snöiga lördag (påskafton) med att ja överraskade honom med frukost på sängen och paket och så ;).. Sen åkte ja in till Nybro med Karin och Imme och handlade lite till festen ikväll och till imorgon.
så nu har ja precis kommit hem till en nystädad lägenhet och en snygging till man. Ska snart ha lite födelsedagsfika för gubben min med svärföräldrar + brorsor. sen blir de väl plugg ett tag och fixa inför festen ikväll. Blir nog kul ska vi se =), bara den där dumma ångesten försvinner nu och ja låter bli... =/
.
Jaja, nu blir de 30 minuters plugg innan de kommer!
ha en bra påskafton!

äkta Vänskap

Just nu är det som sagt lite mycket!
Tankarna snurrar runt och allting blir kaos.
Men i just dessa dagar så vet jag att jag har den bästa vän man någonsin kan ha. För när allting sviker och det känns tufft, lyfter ja luren och ringer till min vän!
En vän som funnits där dag ut och dag in, även om vi inte hörts/sets varje dag så vet jag att VAD det är gäller, NÄR det än är så är vänskapen som störst!
Tack för allt stöd just nu Katta!
Du är den finaste människa jag vet!
och du tror på mig i vått och torrt!
Jag kommer alltid älska dig!
Du och jag vet vad äkta vänskap är!
2012-04-04-dag-1-med-julia-julias-kamera_196937524_large
I BELIVE IN YOU!

men palla!

Är det inte det ena så är det de andra! VARFÖR??
Fan jag orkar inte mer!
INGEN BRA DAG!
Hade ett pepptalk med min älskade Katta idag och vi insåg att vi behöver varandra mer än någonsin just nu, så förhoppningsvis en resa hit/dit inom snart framtid!
Sen pepptalk med Filippa här hemma hos mig, behövdes efter det så det var skönt. Var på bra humör och energin hade börjat komma tillbaka igen tills det där samtalet kom. Så nu är ja tillbaka på botten igen.
Hur ska man orka. ja gör det inte längre.är inte mer än människa och just nu är det lite FÖR mycket!
Tack och lov att ja som sagt har pojkvän,vänner och familj som stöttar! I LOVE YOU!
.
nej nu dags att plugga mer!

fcuk

OH NEJ! JA VILL INTE!
Fan varför blev de såhär! FUCK skulle inte!
gaaaaah mår skit nu!

FUCK

Fy fan vilken dag det har varit, inte alls bra! flera timmar gråt, och ja! ja hatar att göra de officiellt men idag kunde jag inte hålla mig. Jag klarar det inte! det rann/rinner över varje dag nu och magen värker så att jag inte vet vart jag ska ta väge längre!
Tankarna går från att skita i detta och hoppa av samtidigt som ja vill bli klar med skiten, så vi får se hur det blir med detta.
idag trodde ja att ja hade lugnat ner mig när jag kom hem men det hade jag inte, så ja sjönk ihop som en liten hjälplös pöl på golvet när jag kom hem och älskligen fick sitta och krama på mig! Gud vet inte vad jag skulle gjort om jag inte hade honom eller K, eller familjen just nu!
TACK FÖR ATT NI FINNS!
.
Men sen så kom denna låt upp på min spotify lista och FAN! jag ska klara det! I´m on a mission!!!
.

Trött

Trötter idag, både fysiskt och psykiskt. Tror min kropp börjar säga ifrån lite nu, men what to do, what to do.
Skolan hela dagen med en föreläsning om offentliga rum och hur man kan tänka inom det, och det var ju väldigt nyttigt, i alla fall för min del, hur man ska tänka och gå vidare så vi får hoppas att jag kommer vidare utifrån detta.
Direkt efter skolan blev det in till kalmar och lite så. Blev jobbigt men det gick, så det var skönt att komma hem till en älskling som hade lagat middag och gjort det myspys tills ja kom hem =). Men måste bara säga att han är världens bästa och sötaste pojke, framförallt när han står i köket ;) haha
.
Eftersom ja kom hem sent idag blir de en sen kväll med plugg så med andra ord, mycket att läsa och borde skissa men ja vet inte.
Proppar i mig godis istället bara "för att" liksom. För imorgon blir de gymmet så ja får ^^, haha
.
men nu har ja inte tid med detta. Ska försätta plugga och försöka få någonting gjort!
Ha en bra kväll!


don´t stop!

Blä blä blä, bajs bajs bajs! Ja vad mer kan man säga?? inte vet ja. snurresprätt i huvudet på mig just nu!
Gårdagen blev väl upp och ner. Älsklingen kom hem, jag bröt ihop totalt och fick ligga i hans famn och skrika,gråta, va ja ville i typ 2 timmar, vilket var väldigt skönt faktiskt men inte så bra. Efter de var ja helt slut men ja satte mig ändå och "pluggade" lite.
Sen gjorde vi en SUPERgod middag, smördegsbakad fläskfilé med sås och sallad, mmmm ^^ gottigott. Sen låg vi bara och mös i soffan med ett glas vin och godis! helt underbart var det, kändes att det behövdes.
.
Idag har ja tagit en cykeltur med svärföräldrarna på morgonen, lite hemma gym, in till nybban och "observerat" lite, middag hos svärföräldrarna och nu har ja försökt ta tag i skolan. Men det går inte! usch vad det inte går!!! fuck it!
Men ja hade iaf ett helt underbart samtal med min bästaste vän Katta! Tack för att du finns gumman och tror på mig som många andra gör, men du sätter inga krav eller klagar utan låter mig få göra vad jag vill, hur jag vill och du är helt underbar! Saknaden är enorm, men snart är detta elände över och ja ska komma och ta hand om dig! längtar så! DU är och kommer alltid att vara bäst! I LOVE YOU SO! <3
..
Men dags att j'vla skitplugga nu!!
.
.
.
DON´T STOP BELIEVING!


RSS 2.0