inte jag

Gud, är fortfarande inte själv.. ja vet inte va det är som händer men ja är hel skum, känner mig grymt konstig och har gjort de ett bra tag nu. men men, får se om de är som S säger men ja vet inte..får vänta och se helt enkelt.
Har haft kroki hela dagen idag och det gick faktiskt ganska bra, första gången på länge så man kände sig lite ringrostig sådär men de gick..tillslut.. ;P hehe
Så nu på kvällen känner mig sig lite slut i huvudet så sängen är ju väldigt lockande om man säger så ;D

Rasterna idag har vi spenderat ute i vårsolen, och det har verkligen varit helt underbart. riktigt varmt och skönt and I LOVE IT!
Satt och tog en glass vid stationen efter skolan me tjejerna och det var super mysigt, sen tog ja mig en tur in till kalmar och fixade lite saker. sen var det bara hem och städa och packa de sista innan man åker tillbaka till sthlm imorgon =) skönt ska de bli att vara borta och få spendera MYCKET tid me familj och vänner!

Nu ska ja kolla på "så ska det låta" innan ja stänger mina små ögon för natten och krypa ner i minmyyysiga säng som för övrigt har blivit riktigt "mysig" och gosig, ja älskar den! haha den fångar mig när ingen annan gör de!
Hoppas ni haft en bra och solig vårdag!

STHLM IMORGON =D iiiiih

love!

Jag vill bara säga att ja älskar min mamma. Hon är en person som får stå ut med VÄLDIGT mycket och ja kan inte visa min tacksamhet till henne. vet inte hur ja ska göra det riktigt. Eller i alla fall så säger ja inte så mycket vilket är väldigt synd.
Men iaf, i helgen har vi verkligen haft det underbart. föreställningen gjorde verkligen sitt i våran relation eller va man ska säga och ja, det är det enda jag gått och tänkt på hela dagen! hur mycket jag älskar min mamma och hur underbar hon är!
ville bara skriva ner det så att ja själv blir påmind.
Och till er alla andra, kom ihåg att säga de till de som ni tycker om, de kan göra deras dagar! 

JAG ÄLSKAR DIG!


trött..

God morgon! Gud så trött ja är, kommer ta ett par dagar känner ja för mig att komma tillbaka haha,att man kan bli så trött av att åka buss? heh
Har iaf haft en bra helg med mycket att göra.
Lördagen gick ut på att packa och sen gå på en föreställning med mamma. Det var helt underbart, föreställningen gick rakt in i hjärtat på oss och den var super,tur att de va "vi" liksom som såg den.
På kvällen gick vi ut och åt sen var det bara hem för att sova inför söndagen. Gick upp kvart i 7 och åkte direkt till affären för att packa sen var det full rulle i solna hallen hela dagen. Gick ganska bra men de var segt.. och direkt efter mässan åkte mamma och ja och handlade sushi sen blev den en lååång bussresa tillbaka till nybro för min del.
men ja hamnade bredvid en väldigt trevlig man som ja satt och pratade med hela resan hem, väldigt trevligt! så ändå gick de fort. men bussen var ju för tidig!! så ja fick vänta i en timma inne kalmar på bussen hem,inte så himla kul när man var så trött att man knappt kunde stå på benen men de fick gå.
Så hem och stupade i säng var vad ja gjorde.

Nu sitter ja som sagt i soffan,precis ätit frukost..ska snart iväg och köpa lite saker innan skolan,skicka kort osv..
men snart blir de sthlm igen ;P hehe
nej nu måste ja göra mifg i ordning.
kram kram

wierdo

Jahapp, så var man uppe i sthlm igen då. Trevligt trevligt, eller jaa..de kan man väl diskutera?
mysigt att träffa familjen men ja vet inte, tror ja vet varför ja drog mig neråt men de orkar ja inte tala om här..=/
Sitter nu i systers säng och försöker boka resa hem i påsk så att man kommer tillbaka någorlunda hel och ren ;P haha och de går väl sådär..
Snart ska vi in till affären och packa och sen bygga bord inför mässan imorgon,vilket är en anledning till att ja kom hem igår kväll hehe. Men innan mässan ska ja på en trevlig föreställning och sen ut och käka lite middag, alltid trevligt!
Så japp.Min helg är fullspäckad från morgon till kväll.
Kom liksom hem igår vid 11, och åker imorgon vid kvart i 5..kommer tillbaka på onsdag igen för att då stanna lite längre ;P hehe

japp, konstigt inlägg men känner mig lite wierdo idag,så därför lika bra att avsluta nu!
kram kram


liar

Japp, ja har ljugit..Skrev i morse att ja inte skulle äta några våfflor idag eller så men så blev de ju inte! ;P igår när ja pratade me mamma på lunchen så hade de andra tydligen bestämt att vi skulle göra oss våfflor efter skolan idag så de blev de.
Efter en halv lång dag med tråkig design historia så satt vi i solen och fixk oss några våfflor men egentligen är de inte så gott. de kände ja idag när ja åt den liksom, de räckte med en och kommer nog inte bli mer detta år iaf..men men nu har ja iaf ätit nån vilket är bra ;P

Gick hem, körde tvätt, tog en promenad och sen försökte ja mig på att göra maränger.men de gick ju åt skogen. brända och inge fluffiga var vad som blev men men. tar me mig dom hem till sthlm imorgon så får vi se om de går åt ;P haha
efter de gick ja hem och hade mys me Emilie ett tag, mysigt "girlstalk" liksom och bara massa soft. En helt underbar avslutning på dagen med andra ord.
Nu ligger ja i soffan,ska se på departed men snart blir de nog sängen!

Hoppas ni haft en bra dag!

25/3

God morgon! Gud så skönt ja har sovit i natt, länge sen ja sov så länge och så ostört, himla glad :D
Somna redan vid 10-tiden igår för ja hade en jobbig huvudvärk som tryckte mig i säng, men de va skönt..Behövde nog de.
Nu sitter ja i soffan och har precis avslutat min goda frukost, kesella + mandarinblandning med keso + kiwiblandning och müsli,smörgås, te och jucie.. mmm nu är man mätt och står sig nog till lunch (får man hoppas ;P)

Ska göra mig i ordning för en heldag med "design historia" tillsammans med REK-arna.. det ska bli sådär kul, haha jobbigt!
Sen blir de hem och tvätta,dammsuga,laga mat kanske en promenad beror på vädret..Och självklart packning!
För imorgon blir de tåget emot Sthlm, ska hem över helgen och jobba samt gå på föreställning, hem på söndag och sen tillbaka på onsdag. Japp de blir ett evigt fläng för mig.
Nej nu kan ja inte sitta här och lata mig. På med kläderna är de som gäller.

Fan kom just på att ja inte kommer att få några våfflor idag :(, har inget våffelgärn, men kanske kan försöka smuggla in mig några när ja är i sthlm, lura mamma lite ;P haha

Men men, Ha en bra dag!
Puss och kram! (är glad idag,men trött ;P :D)

23/3

Jahapp då satt man i skolan igen då.. Sitter och håller på med design historia, kanske inte det roligaste men kan vara skönt att ha det gjort liksom. hehe ska dock inte vara klart förns 7 maj, men ändå..Kommer ju massa annat i vägen senare och så.
Hade en kortis i skolan från början med genomgång nya schemat sen har de bara varit lugnt.
Snart ska ja bege mig hem och fixa lite saker innan ja åker in till kalmar.. Kom just på att varför tar allt smink slut samtidigt?? liksom imorse tog både täckstiftet,pudret slut så ja måste köpa nytt idag..Sen måste ja även till bibblan och fixa böcker om lampor..ajja en hel del med andra ord :P haha

nej nu ska ja fortsätta med lite skola.Fan va ja känner mig nyttig ;D måste även ändra tvättiden igen ;P

21/3

Idag såg ja i tidnignen att det var internationella sömndagen och jo man tackar! Ja skulle behöva lite hjälp med de ;P haha ja kan somna men vaknar mycket och sen vaknar tidigt på morgonen vilket är SÅ störande! Känner nu när ja sitter i soffan att ja faktist fortfarande är trött, men ja KAN inte sova..förstår inte.
Skulle bara vilja lägga mig ner nu och sova ut men ja vet inte när de blir nästa gång, påsk kanske med tanke på att skolan börjar ja 9 nu varje dag :S
Ajja de får väl bli en tidig kväll idag för att ja ska få sova ut :P

Nu sitter ja som sagt i soffan och kollar nyhetsmorgon, ska snart hoppa in i en dusch och sen så vid 12 kommer Madelene över och ska tillbringa dagen tillsammans med mig! Mysigt mysigt!
Ska bli riktigt härligt!
Nu ska ja uppmärksamma vädret på tv,vill inte ha snö mer iaf!
Ha en bra söndag!

20/3

Usch vilken hemsk dag de var igår, eller känslomässigt iaf.. Var väldigt trött efter så lång tid med arbeta så allting kanske kom då? ajja SKIT iaf!
hade seminarie med lärarna på förmiddagen/eftermiddagen (1-3) och det gick bra faktist. Fick positiv respont och feedback så ja blev glad,men vågar dock inte hoppas.. Nu ska ja iaf glömma det!
Kvällen spenderades på puben för att säga hejdå till Evelyn som flyttar på söndag =(, dock va ja inte me så länge och så för ja va så trött men litet tag iaf..Humöret va ju som sagt inte på topp så man satt med sitt vattenglas och va någon helt annanstans.. men men

Dagen idag har gått ut på att städa, man får ju besök ikväll så då ska de ju va rent ;) haha. Sen har ja varit på bibblan, fixat lite böcker och så, tog mig även en liten promenix i nybro. Och då gjorde ja den underligga synen på en KAMEL! Och ja skämtar inte. Mitt i ingenstans så stod de en kamel och tre lamor.
Full i skratt blev ja iaf vilket gjorde lite av min dag ;D


Nu ligger ja i soffan och väntar på att "sagan om ringen" ska bli färdig så att ja kan se på den,har ju inte gjort de och har lovat att göra de nu när ja är ledig. Men gud så skönt det är att bara ligga i soffan,att ja inte tänkt på de innan ;D
Snart blir de väl matlagning också.
Ha en bra söndag!
 

YES

Oooh fy fan va skönt! nu är projektet äntligen över och ja kan bara vila! (haha lite roligt att ja skrev just det orden men men ;P)
Men gud, ja är så himla trött och det är så skönt att bara kunna sitta nu i soffan och kolla på film, ha ansiktsmask inyllet och ta en kopp kaffe med en kompis..Hur underbart är inte det en torsdagskväll liksom..inge plugg ingenting!!
Fan va ja är glad! haha
Imorgon har ja bara seminarie mellan 1-3 sen är ja ledig tills på måndag! Wiiie =D yippie!
Ska försöka att bara ta det lugnt nu ihelgen, med andra ord. Sova och vila (lite städa) och sen hoppas på sol!
Hoppas även ja får träffa fina Madde på söndag, skulle vara underbart!

Nej nu ska ja fortsätta lata mig! hoppas ni haft en bra dag.

btw.. redovisningen gick faktist bra..imorgon åker workbooken in, hoppas på bra på den med ;)

YES

Oooh fy fan va skönt! nu är projektet äntligen över och ja kan bara vila! (haha lite roligt att ja skrev just det orden men men ;P)
Men gud, ja är så himla trött och det är så skönt att bara kunna sitta nu i soffan och kolla på film, ha ansiktsmask inyllet och ta en kopp kaffe med en kompis..Hur underbart är inte det en torsdagskväll liksom..inge plugg ingenting!!
Fan va ja är glad! haha
Imorgon har ja bara seminarie mellan 1-3 sen är ja ledig tills på måndag! Wiiie =D yippie!
Ska försöka att bara ta det lugnt nu ihelgen, med andra ord. Sova och vila (lite städa) och sen hoppas på sol!
Hoppas även ja får träffa fina Madde på söndag, skulle vara underbart!

Nej nu ska ja fortsätta lata mig! hoppas ni haft en bra dag.

btw.. redovisningen gick faktist bra..imorgon åker workbooken in, hoppas på bra på den med ;)

redovisning

Redovisning imorgon och allting är färdigt. Nu är ja trött som ett svin, blir nog en tidig sänggång för min del, ögonen börjar redan gå i kors :S


16/3

Nedräkning pågår..Nu är det bara två dagar kvar på projektet och ja är så lat som inte gör någonting.. eller de känns som de iaf,men ja vet inte va ja ska göra. Så den inre stressen håller på att ta kål på mig men ja får väl försöka överleva den så gått de går =S

Idag har ja haft yoga i skolan i 2,5 timmar och det var riktigt skönt! Fick lära oss grunderna mer än va man gör på ett vanligt pass så detta var super bra!
Efter passet åkte ja in och träffade sötaste Madde i Kalmar =)
blev några timmar storande på stan samt långpromenad i solen! mycket skönt med mycket prat om ditt och datt, de behöver vi =)
Kom hem och insåg att ja hade glömt mina skissaker i skolan så ja va tvungen att ta cykeln dit och sitta där i några timmar. Kom hem vid 8 och har sen dess inte gjort någonting, det är det som STÖR mig så mycket. Men ja vet inte va ja ska göra eller så så lika bra att må dåligt?
ajja
nu ska ja se klart på desperate housewives, får se va som händer sen =)
Hoppas ni haft en lika bra dag som ja!

Och syster <3! Ja saknar dig!

söndag

Nu har min kära stora syster lämnat mig i lilla kalmar helt ensam ;D haha nej men hon har åkt hem nu. Det är väldigt synd tycker ja, blev så himla tomt nu!
Men gårdagen iaf var väldigt trevlig, blov en tidig sänggång för oss och ja kan ju inte sova så vid kvart över 8 gick ja upp och gjorde mig en god frukost. Ciccie kom upp även hon med strax efter (förlåt om ja väckte dig ;P)
Sen så satt ja i solen, genom balkongdörran och fixade min stol, klippte tyg hit och dit,gick ganska bra.
tog mig en snabb tur till bibblan innan vi tog bilen till kalmar för att som sagt släppa av syster. vid halv 2 rullade hennes buss till sthlm och min bil tillbaka till nybro.
Åkte hem och satte mig och sydde tills symaskinen sa NEJ, men då kom Emilie istället med en liten blomma (TACK =D) och vi hade en mysig kaffekväll.

Nu ligger ja i soffan,funderar på om ja ska plugga nå mer,men orkar inte..Kollar Wipeout och ska väl se någon film snart.
Hoppas ni haft en lika bra helg som ja har!
Kram kram

PARTY!

Nu är det nedräkning som gäller. om typ 50 minuter så kommer väl alla och det ska bli melodifestivalen/inflyttningsfest för våran del ;) ska bli riktigt nice!

Dagen idag har varit så himla bra! Solen har skinit och det har varit rätt varmt.
Började med en liten sovmorgon med super frukost innan ja satte mig och började limma på min stol ;D men efter ett tag när ja suttit med ansiktet utanför balkongdörren och fixat stolen så tog allt lim slut. Då bestämde vi oss för att ta våran promenad. vi gick en riktigt långpromenad, handlade på netto och ÖB. När vi hade handlat på ÖB så satte vi oss och drack kaffe i solskenet, mm riktigt härligt var det!
Sen kom vi hem, ja fortsatte med stol,som nu är stoppad och väntar på att kläs.. sen tog ja cykeln till willys och handlade lite saker ja glömt medans syrran städade.

Så nu är vi nyduschade, mätta och belåtna..ska strax göra popcorn och fixa drickan tills ikväll ;)
hoppas ni får en superkväll!
Puss och kram!

FredagsMYS

Avnjutit en skön och härlig dag med syster i Kalmar idag. Blev lite besök i skoaffärer, där ja fyndade 2 par skor ;D haha och sen fika på IKEA,systemet och lite annat smått och gått.
Har även lyckats sätta lite tyg på min stol, skrivit lite på projektet medans de äntligen var någon annan som lagade middagen ;D haha nej men syster ställde sig i köket och lagade supergoda piroger till båda två, mmm de va underbara!
Nu sitter vi och njuter av varsitt glas vin, kollar let´s dance och bara njuter. Lisa va här nyss och lämnade lite hönsnät vilket betyder att ja kan fortsätta lite me skolan imorgon ;P hehe

Imorgon hoppas vi på sol!Då får de bli en promenad och solande i nybro, mer inhandling för min inflyttning/melodifestival fest och så imorgon kväll. Super ska det bli, med många nära och kära!

 
(love you)

Nu ska vi fortsätta mysa och bara njuuuuuuta <3

 (dessa bilder är tillägnade KATARINA ;D HA HA!)


snart

Sitter här och väntar på att syster ska komma. Har typ precis fått reda på att bussen är försenad men att de kommer till kalmar om typ 2 timmar.. usch och blä. Så sent de ska vara då.
Så ja måste verkligen se till att hålla mig vaken. just nu dricker ja te, har tagit en dusch..pysslat i hemmet, haha allting för att INTE bli trött men de kanske man snarare blir om man gör saker? ;D ingen aning

Ja är iaf grymt stressad inför projektet och har ångest så att det skriker om de men men, gäller väl bara att stå ut. Syster kommer ju som sagt så då ska ja va glad och hon får ta hand om mig.
Längtar!
Ska fortsätta kolla lyxfällan nu och boka resa hem i påsk =)
ha en bra kväll!

Mittwoch

Nu är det onsdag och mitten av veckan! Denna dag har gått väldigt fort och självklart har jag inte fått så mycket projekt gjort.
Jag har varit i skolan och haft grafiska designverktyg till kl. 12 sen åkte ja och Emilie till IKEA för att köpa material till projektet och så. Det gick väl ganska smidigt och bra så efter det åkte vi med solen i ansiktet över till Malin för att avnjuta en mysig fika ute i vårsolen. Det var verkligen helt underbart! solen värmde och man bara kände sig så lugn! underbart underbart!
sen åkte vi hem och va väl hemma efter 5 nån gång så då var de bara att laga mat och sen sätta sig för att börja med modellen. blev lite gjort men nu har ja hamnat vid ett sådant läge att jag gjort lite fel på den STORA modellen, och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det :S jobbigt läge!
Men är som sagt för trött för det idag så jag får försöka lösa det imorgon eftermiddag hade ja tänkt, hoppas ja kommer på någon bra lösning!

Och imorgon kommer älskade syster äntligen ner! Dock kommer hon väldigt sent men de ska bli så mysigt att ha henne här. Så imorgon vid 23 måste ja befinna mig inne i kalmar pigg och glad för att plocka upp henne men det ska ja nog försöka klara ;D

nej nu ska ja väl göra mig i ordning och så. sängen ser väldigt inbjudande ut så att lägga sig och lata sig med andra ord känns som en bra idé. Hoppas ni haft en bra dag!

tiisdag

Nu var det tisdag igen och dagarna bara springer iväg, snart är de fredag och helg haha.. Okej kanske inte riktigt men ändå.
Har haft skola hela dagen.. Eller skola och skola, vi hade skissteknik vilket gick ut på att vi gick igenom våra projekt för hela klassen och sen fortsatte på dom.. Men ja har tröttnat så otroligt mycket på detta projekt att jag snart spyr! Orkar inte bry mig längre alltså. Nu är det väl bara att bygga den i verklig storlek och sen göra presentationsskiss och powerpoint. De borde ja hinna på en vecka!

Och på torsdag kommer min älskade stora syster hit ner till mig. Oooh det ska bli så underbart. Vi ska bara ta det lugnt och sen ska de bli fest på lördag me klassen. Kul kul!
Just nu sitter jag och latar mig, väntar på mina "clasmate" ska komma och ha lite tisdagsmys framför dating in the dark men de verkar inte vilja komma. Segar sig med andra ord ;)

Tänker på dig gumman hela tiden! finns alltid här och dörren är alltid öppen för dig! Kom när,hur och som du vill!

7/3

Solen skiner här i Nybro idag också och allting är super!
Har haft en underbar helg med Anna på besök! Dock var det en kortis men ändå ett sånt besök som man behöver lite då och då!
Fredagen var lugnt med prat och film eftersom hon kom så sent på kvällen!
Lördagen blev det full rulle hela dagen. In till kalmar tidigt på morgonen för att shoppa,kolla slottet, äta lunch och bara ha det underbar. Sen åkte bilen tillbaka till Nybro där jag visade hur det ser ut där jag bor och så.
Sen fick det bli en supergod middag med lite föranade innan vi skulle in till kalmar för lite party party!
Kvällen blev väldigt lyckad och vi kom väl hem lagom glada vid 3 imorse och då var det skönt att sova kan ja säga! mycket dans så fötterna värker lite idag!

Idag blev det en snabb tur till ÖB för att inhandla en dammsugare, lämna av Anna i kalmar för att sen åka hem och städa.
Så japp, nu har jag städat och tänker ta på mig mina skor och ta mig en promenad i det fina "förvårvädret",får se vilken tur de blir idag ;)
Sen måste det väl bli SPY plugga.. men men, skjuter ju upp det hela tiden så varför inte göra det lite till?

Nej nu ska ja iväg och ha det skönt! Ha en underbar söndag!

7/3

Solen skiner här i Nybro idag också och allting är super!
Har haft en underbar helg med Anna på besök! Dock var det en kortis men ändå ett sånt besök som man behöver lite då och då!
Fredagen var lugnt med prat och film eftersom hon kom så sent på kvällen!
Lördagen blev det full rulle hela dagen. In till kalmar tidigt på morgonen för att shoppa,kolla slottet, äta lunch och bara ha det underbar. Sen åkte bilen tillbaka till Nybro där jag visade hur det ser ut där jag bor och så.
Sen fick det bli en supergod middag med lite föranade innan vi skulle in till kalmar för lite party party!
Kvällen blev väldigt lyckad och vi kom väl hem lagom glada vid 3 imorse och då var det skönt att sova kan ja säga! mycket dans så fötterna värker lite idag!

Idag blev det en snabb tur till ÖB för att inhandla en dammsugare, lämna av Anna i kalmar för att sen åka hem och städa.
Så japp, nu har jag städat och tänker ta på mig mina skor och ta mig en promenad i det fina "förvårvädret",får se vilken tur de blir idag ;)
Sen måste det väl bli SPY plugga.. men men, skjuter ju upp det hela tiden så varför inte göra det lite till?

Nej nu ska ja iväg och ha det skönt! Ha en underbar söndag!

sjuk igen?

Usch nu känner ja att ja börjar bli sjuk igen, ja vill inte! Inte nu, de har ja inte tid med! Men känner hur förkyldningen är på ingång med huvudvärk,ont i halsen plus nästäppa..Blä blä!
Och inte nog med det, anna kommer ju ner nu ihelgen och då vill ja inte vara sjuk, de skulle vara så synd!
När hon äntligen kommer ner och vi ska ha kul så blir ja dålig! inte kul inte kul!

Men fick reda på en positiv sak idag som egentligen skrämmer mig lite men de är väl bara att kämpa på ändå. Hoppas ja kan göra de bara, inte backa nu! Men de ska ja inte!
 
Nu blir det mys i soffan med film och ljus, och så film såklart..fast ja tror de blir en tidig kväll för min del, ögonlocken har redan börjat gå ner så ja, andra el tredje pausen är de nog slut för min del ;P
hoppas ni mår bättre än mig iaf!

Systerhelg <3

Jahapp =( då var denna underbara och korta helg över då!
Syster har ju varit här på besök och det har varit helt underbart! Hon kom ganska sent på fredagskvällen,så den fick spenderas framför tv-n med film och mys!
Lördagen fick hon sova ut lite, gjorde scones och hade en trevlig lång frukost innan vi begav oss in till kalmar för att göra staden osäker ;D Vi gick omkring och shoppade lite, åkte till IKEA samt storhandlade mat till kvällen och så. En underbar dag som avslutades med melodifestivalen och film.
Söndagen bjöd på sol i nybro så efter att ha packat upp de resterande kartongerna så tog vi oss en promenad till ÖB och Willys och inhandlade ingredienser till bakningen som skulle ske på kvällen.
Så när vi kom hem satte vi igång och gjorde biskvier,bullar och hallonrutor. Mumms!
Kvällen fick då spenderas med fikamys och film! helt underbart!
Idag så började vi dagen med nybakde scones och sen film innan vi skulle in till kalmar för att sätta henne på bussen hem =(
Så japp.. nu sitter jag och äter medans hon sitter på en buss nånstans långt borta!
saknar henne redan och längtar efter nästa gång hon kommer ner <3
Helgen har helt enkelt varit underbar!!

Älskar dig min lilla stjärna!

RSS 2.0