crazy

Blä och tvi och fy!
usch vad jag är stressad och allt, vet inte alls hur jag ska ro hem detta, om jag nu kan göra det. Magen värker så in i helskotta och hjärnan bara snurrar runt runt och jag får inte fram någonting som kan vara till nytta! Usch jag blir galen!
Men jag försöker iaf, sitter mest och gör ingenting men det känns väl "bra" att ha papprena uppe en lördag liksom?
.
Blev en spontanrunda löprunda imorse, för att rensa hjärnan och få ut ilska,gråt och allt som finns inom mig och det var skönt, sen var det extra gott att äta en stor och sen frukost/lunch ;D
.
Precis tagit en dusch, ska fortsätta plugga och ikväll ska ja och älsklingen (som verkligen är BÄST) göra någonting mysigt, fira våran 6 månadersdag, så vi får se om de blir middag hemma eller ute... något mys blir de iaf, sålänge vi får va med varandra så är ja glad.
Men nu måste ja fortsätta.
Ha en bra och SNÖIG lördag =/
GAAAAAAAAAAH!!

6 månader

idag firar jag och min älskling 6 månaders förlovningsdag! Jag kan inte fatta att det har gått så fort redan, känns som om det var igår som han kom ner och frågade mig i Tyskland, men nej det var det inte!
Han är den underbaraste människa på jorden. Som står ut med mig i vått och torrt och som bara finns där för mig!
Jag är så otroligt lottad som får ha honom som min man!
Älskar dig mer och mer för var dag som går! Glöm inte det! You and me babe! <3

puh

Delredovisning 1 idag och det gick faktiskt ganska bra. Var jättenervös innan men när jag väl började prata så släpte det och jag kunde prata rätt bra.
Fick självklart bra och dålig kritik tillbaka men det är saker som jag kommer att ta med mig så det är ju bra =)
Men det var skönt att ha det gjort.
Så ikväll fick de bli en lugn kväll, ingen direkt pluggning. Blev ist middag hos Andreas farmor och farfar, kroppkakor som jag älskar ^^ och så. Sen blev det en ensamkväll eftersom han är på möte. men det var ganska skönt ett tag men nu vill ja att han ska komma hem innan ja somnar, vill krama på honom ordentligt =D
Jaja, nu ska ja kolla klart på Sveriges mästerkock och äta glass samt gotta ner mig i lite tidningar :D
Hoppas ni haft en bra onsdag!

shit OMG ;)

Är ganska förvånad och glad över mig själv just nu. ja lyckades att ta mig i skinnet och sätta mig (ute ;D ) i solen idag och få en hel del gjort på skolan, dock vet jag inte om det är "enoght" men ja, lite iaf.. Lite data arbete samt lite skissande + pluggande, med andra ord..igen nytta med nöje.
Trots huvudvärk och så gick det bra, och nu har ja precis avnjutit en god köttwook med älsklingen och faktiskt tagit min första kopp kaffe. Mmm den satt bra den, ska göra så, en per dag för då smakar den gottigott ^^, som den ska göra.blev liksom inte äcklad!
Andreas skulle iväg och handla lite i Kalmar och han va verkligen så underbart go innan han gick, fick värsta kärleksförklaringen som gjorde mig helt varm i kroppen och gav mig en push framåt med allting, livet,skolan och ja..
Så nu ska ja med denna energi och fulla mage plugga lite innan ja ska iväg på en cykeltur med Karin. Ska bli skönt att komma ut lite, varit lat idag på det viset så lite får man ju göra sen =)
Oj, nu måste ja ta riset och laxen som ska bli matlåda tills imorgon ;P, många bollar i luften nu. Så bye bye.
Take Me to Good Times

huvudvärk

Usch säg inte att jag ska bli sjuk nu. Hade en sån huvudvärk igår och har det idag med, vaknade till och med med det =( inte kul tycker ja.
Kanske lite trött bara?? =/ va vet ja.
Men igår tog jag inte en enda kopp kaffe, så kanske beror på det och idag har ja inte heller gjort de, eller jag testade att ta en men det va inte gott så ja hällde ut den, så ja..de är väl sjukdom som kommer smygande =/
Bestämde mig för att vara hemma idag istället för att åka till Nybro. Lite bra det, så får man förhoppningsvis någonting gjort, har lite gjort nu.
Men ska ut i solen och plugga sen ev. en cykeltur till ljungbyholm och handla det nödvändigaste =)
Ha en bra dag!

26/3

Studerande utomhus måste ju vara det bästa man kan göra, alltså som ja sa igår. Se till att fixa nytta med nöje ;)
Var då som sagt i skolan idag, hade en liten "handledning" med ena läraren och de gick väl sådär, men vet på ett ungefär vad ja ska göra nu eller vad man ska säga..kanske inte egentligen, fokusera på redovisingen är A och O först.
Blev en tur till gymmet idag också.En härlig timme med spinning innan ja åkte hem och ställde mig och gjorde bröd. De ska strax in i ugnen och ja in i duschen, får se om man får lite company ;) haha.. sen blir de lite mer plugg innan Maria Wern och sen SÄNGEN för min del. Så sjukt trött!
Och ja måste bara säga att jag älskar min sambo,fästman och allt vad man nu kallar det så himla mycket! Utan honom just nu, som ställer upp och låter mig "vara mig" vet jag inte vad jag hade gjort! Underbar och helt fantastisk! I LOVE YOU <3
Så..hoppas ni haft en bra solig och varm dag.

solig söndag

Japp såhär ser man ut en söndag i solskenet! Det är grymt skönt att sitta härute och förena nytta med nöje ;)
Gårdagens timmar i solen gav resultat så får se om detta blir något, det är ju inte LITE härligt ;)
Har precis kommit hem efter en lunch/middag hos svärföräldrarna, blev våfflor såklart, mums ;) matiga för min del och söta för de andra typ :P..
Satt ute en stund innan och pluggade, sen tog vi oss en cykeltur på 1 timma, och nu ska ja fortsätta plugga härute. skönt skönt. kanske en promenix igen senare, vi får se.
.
Hade iaf en väldigt trevlig kväll igår med sambo, Madde och Calle på thai-silk. =) Det behövdes se andra människor och komma ut, så ja njöt till fullo med mina kära! =D
.
Nej dags för lite nytta nu då ist för nöje ;P

sol + plugg

Underbar lördag med inte så mycket ångest eller stress över skolan. Och vad beror det på då? Gårdagen blev det ju ingenting gjort?
Jag vet inte, Det är toppen väder och jag har varit ute hela dagen och suttit och pluggat/skissat hemma hos svärföräldrarna när pojken + bror tvättade och fixade med bilarna. Så det var ju toppen. Fick många idéer från Karin och de bjöd på kaffe och mat + även ett glas vin ;).
Och efter natten så blev det inte så mycket att sova, men gick upp vid 10 så det var skönt!
Nu har jag precis kommit hem, tog mig en 30 minuters runda på cykeln och ska hoppa in i en dusch nu. Ska in till Kalmar och träffa Madde och Calle och äta på Thai-silk. Myspys ska det bli, en liten dubbeldait sådär =D
.
Sen blir de hem och ev. så kommer Robin hit, annars blir de nog en mysstund med min älskling. DET behövs verkligen kan jag säga!
Monstret är ju här igen!
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har. Suttit i solen och pressat så nu lär de ju synas lite på mig ;) haha

break down

Nervous breakdown idag med/igen! Usch, ja som har känt mig lite gladare nu de sista dagarna, vädret har ju varit toppen nu i 2 dagar men ja har inte kunnat njuta (inte idag iaf ;P)..
Totalt veck idag, kroppen skriker efter vila och värker som bara den, en lång och härlig massage och sova i typ 15 timmar skulle ja vilja göra just nu, men de går ju inte.
Men Andreas fick tyvärr en utskällning idag med, förlåt och sen så rann tårarna i nån timma. Förlåt förlåt, Men ja är så slutkörd just nu.
Helgen blir dåra plugg för min del, sen ev. bio och middag med Madde på lördag. de får vi hoppas på.
Men nu ska ja sluta plugga för kvällen. En dusch och sen mys med älsklingen hoppas ja på!
Ha en bra kväll!
KRAMAR

dagen

Underbar lunch med Madde, solande på altanen plus lite plugg, myspys med älsklingen, middag och sen promenad med svärfar som sedan avslutades med lite mer plugg.. Nu blir de film och mys med hjärtat innan läggdags!
En bra dag helt enkelt. Är på banan igen, dock mår ja lite illa =/
men men.
Bye

Nyttigt

Oh va jag känner mig duktig, fast känner mig inte 100 men men!
Men imorse var ja riktigt trött och hade ont i kroppen när älsklingen gick till jobbet men trots de, och 1 timmar längre sovmorgon gick ja upp och satte på mig löpingkläderna och tog ett stort glas vatten och var på G igen! Tog mig en runda på 40 minuter i soluppgången, och de va riktigt skönt.men som sagt, trots att kroppen va lite seg sen gårdagens spinn så gick de bra. Kom hem och gjorde ett litet pass på 15 minuter hemma med och sen rann ja av svett och huvudet värkte..Av vätskebrist och hunger ;P
Så de fick bli en stor och mättande frukost med gröt på polentagryn med banan och russin,smörgås med leverpastej och gotländsk inlagd gurka och te + c-vitamin!! Sen så var ja redo ;) mm..så skönt att ja gjort träningen på morgonen för då kan man släppa det under dagen.
Nu sitter jag och skissar lite,lyssnar på P3, men kan inte få fram det jag vill men de släpper nog kanske snart, med tanke på att ja inte skissat på 8 månader så är de inte så illa ;)
ska strax läsa lite, ta tvätten innan ja ska bege mig in till Kalmar och möta upp min älskade Madde för lunch!! Ooh va mysigt de ska bli, saknat så in i norden! så de blir ett skönt avbrott.
Sen blir de hem och laga mat innan hjärtat ska in och plugga i Kalmar, så ja får en ensamkväll idag, ganska så skönt ;)..ev lite ridning och sen senare en skypedate med Christina ;) varje onsdag är de vår dag och de ser ja fram emot!
.
Nej nu måste ja fortsätta göra lite nytta.
Ha en bra dag!

på villovägar men älskar!

Är helt ute och cyklar och på villovägar vad gällande mitt projekt! ingen aning om va ja kan/ska/bör göra.. bara läser om samma saker hela tiden känns de som, men men! får se hur de går.
Nu bär de av mot spinning och sen hem och läsa lite, sen MYS med min älskling! Har världens bästa pojkvän! Helt jäkla underbar. Finns inga ord som beskriver! BÄST BÄST BÄST! I LOVE YOU SO!

mår bra!

idag är en bra dag! Känner mig glad och pigg och ingenting annat. Trots att skolan är skit så försöker ja tänka positivt.
Och idag är en dag då ja inte känner behovet av att gå ut. Var ute och tittade på cross med älsklingen och Finnander och Elin nyss och så men nu vill ja inte ut igen..brr så kallt de va =(
.
Så nu efter en varm dusch och ett underbart samtal med min älskade Katta, sitter ja med en kopp kaffe och ska plugga. Ska iväg på 80 års firande snart så lite nytta måste ja göra nu innan.
Så ha en bra dag! =D

Spy

Mår så illa att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Dock vet jag vad det beror på och det är bara mitt fel. Så tankarna nu är "varför och hur"!! Usch vad jag hatar mig själv just nu! jaja.. inge bra att klanka ner på mig själv. Lika bra att ta tag i saker och ting istället.
Som att plugga 20 minuter till innan de blir en promenad med svärmor, som låter så sjukt mycket bättre. Är ju gräsänka idag så får ju passa på.
Sen fick ja reda på någonting helt otroligt idag att leendet är uppe vi öronen egentligen!! SÅ LYCKLIG! så ska försöka tänka på det istället för illamåendet och ja, det andra =/
.
Ha en bra fredag och helg nu iaf =D

Motion

Idag har de blivit en del motion eller friskluft kanske man mer kan säga. Blev en löprunda på 40 minuter imorse, cykeltur på 40 under dagen och sen en promenad med Karin på 50 min ganska nyligen..Mmm så underbart!
Imorgon blir de ridning och de ska bli så kul, längtar redan =D
Nej dags att fortsätta plugga nu..måste ju det med =/
Ha en bra kväll!

möten

Lite småseg i huvudet och trött i kroppen efter 3 långa möten igår.. Det var intressant och gick bra men det var som sagt intensivt. Möte med kommunen,NBAB och sen hyresgästföreningen fick de bli. Så idag blir de väl att sammanställa allt detta och fortsätta med skolan.
Blir en hemma dag idag, pluggande hemma ska jag försöka, sen ska ja bege mig ut på en cykeltur tror ja, är ju ensam hemma ikväll, ska bli ganska skönt ;). Har precis ätit en supergod frukost; polentagröt med plommon,egenbakat knäckebröd med ost och te.. MUMS :D och detta fick ja i mig efter en skön löprunda och lite hemmaträning.
Men nu har ja inte tid med detta. Måste ta tag i skolan nu.
Blir även en skypedate med Christina ikväll och jag längtar så =D
ha en bra och solig dag!!

JA :D

Idag gjorde jag någonting som jag verkligen kände att jag behövde och det var SUPER kul! jag har verkligen längtat efter det.
Jag var nämligen ute underdagen och red med Karin och Imme! HELT JÄKLA UNDERBART! okej, egentligen vet jag inte om jag hade tid med det men vädret var toppen och det behövdes lite sånt för att jag skulle kunna fokusera.
Vi var ute i 1 timma ungefär, sen satt vi ute i solskenet och fikade med kaffe och bullar. mmm så mysigt det var.
Sen gick ja hem och plugga lite, drog med pojken ut på en liten promenad och när han gick hem tog jag mig en liten löprunda i solskenet. verkligen underbart! Så nu känner ja mig ganska på topp. Försöker plugga men det går inte så bra, vet inte hur jag ska gå vidare men jag försöker.
Ska mysa med älsklingen snart!inte vara en surf*tta hela tiden utan bara ha det lugnt och skönt!
Njuta av sista lediga dagen för denna vecka, för imorgon kommer en ny med massor av saker, blir nog en sen kväll varje dag! Uscha men sånt är ju livet! måndag,tisdag och onsdag iaf =/
jaja, nu ska ja plugga iaf!

dead

Nervous breakdown!
I can´t do this anymore!!

6/3

Ooh, har haft en underbar helg (5 dagar) med syster yster här nere hos mig. Det var helt fantastiskt. Vi bakade, tog promenader, shoppade och skrattade tills vi låg på golvet dubbelvikta, ja allting hon och jag kan göra tillsammans gjorde vi och det behövdes. Kände att ja behövde ha lite koppling ifrån familjen på ett annat sätt =)
.
Men nu har hon åkt igen och det är tomt. Så igår efter skolan så hade ja och älsklingen (efter en långpromenad med Karin), en lugn hemma kväll. Blev dock rätt kort eftersom ja kom hem halv 8, men ändå. Skönt var det iaf, få lite tid med honom, så längtar tills på fredag då vi ska ha en myskväll bara han och ja =)
.
Skola idag med skissteknik. Gick väl sådär, men man måste ju börja någonstans nångång med projektet men ja vet inte, lite upp och ner med det just nu. Så vi får se hur de går.
Ska sitta en liten stund i skolan nu sen ska ja iväg till gymmet och så, ska bli skönt. Sen blir de nog lite plugg hemma ikväll eller något. ja vet inte.
Vi får se =)
bye bye

RSS 2.0