Energi

Ooh vilken underbar och härlig dag jag har haft med min fina vän M! 
Åkte in tidigt imorse och träffade henne och vi har strosat runt på stan,fikat i solen,strosat runt lite mer och avslutat med en middag i solen! kan det bli bättre? Mycket prat,skratt och minnen har det behandlats under dagen och det har varit behövligt!
Kom hem för en liten stund sen, sitter nu ute med fötterna uppe på en stol och bara njuter i sommarvärmen. Älsklingen är borta ikväll så jag har en kväll för mig själv! Gud vad härligt måste jag säga! vet inte riktigt vad ja ska göra men skola blir det inte iaf.
ta hand om mig själv på alla tänkbara sätt.har handlat hem lite glass nu till kvällen och sen har ja jordgubbar, och får se om ja smuttar på hjärtats vin eller ej ;P haha. Så detta plus en massa tjejfilmer,tidningar och bra musik kommer att få göra min lördagskväll!
ooh jag gillar det redan!
Så mycket energi nu fick jag av att träffa dig M!! =D
snart ses vi igen och det kommer även då bli toppen! har saknat detta!
nej, nu ska ja lata mig, fast först..ringa älskligen och bara säga "jag älskar dig" ^^,
ha en bra lördag! 
396678_10151207238474018_1961494152_n_large

fredag

Fredag och snart helg, eller jo helg för de allra flesta men inte jag egentligen eftersom jag borde plugga SOM SAGT!!
Idag blir de jobb som gäller,kul fast inte egentligen när det är sol och jättevarmt redan nu och klockan är strax efter 9. Sitter ute och har precis avslutat min frukost men nyplockade jordgubbar som svärfar kom över med nu imorse..kan man ha det lyxigare? ;) hah
ska snart upp och hoppa in i en dusch och göra mig lite fräsch inför jobbet.börjar 1 idag så kanske hinner liiiiiite skola innan, kanske kanske.
Så blir jobb till 18.15, sen hem och fira 9 månders förlovning och så får vi se va som händer.nog lugnt.
Imorgon ska jag in till Kalmar och träffa fina fina Madde! Så länge sen nu så det kommer bli helt magiskt,hoppas på bra väder ;)
.
Nej,dags att lyfta på röven och fixa lite!
Ha en bra fredag!
Google Image Result for http://3.bp.blogspot.com/--XQ5C7vRzXc/TjlEjeHujRI/AAAAAAAAAZw/W_xxq8Pu69Y/s1600/tumblr_loczicBoon1qfpzoto1_500_large.jpg

om en vecka kommer kisse nr 2 ;) hoppas ja orkar med den bara, med tanke på att skynte är GRYMT jobbig nu,bvara gnäller och gnäller sen han kom in efter sin lilla spurt utomhus ;P

Vadå???

Vadå plugga idag? pff jo man kan ju kalla det det, men inte ja inte! FAN jag kan verkligen inte mer nu! jag har ingen som HELST ork eller lust att göra detta. Så fort jag ska ta tag i det får jag ont i magen och det bara knyter sig, ska man känna så? För ja vill verkligen inte mer, vill inte ha det liggande längre :'(
Mår skit över det!!! Snälla hjälp mig!
För ska ja inte ta tag i det med skolan så hade det andra också gått mycket bättre,för det är ju en anledning till att det händer och det vill jag inte heller mer, kan inte kontrollera mig! Idag har det gått bra, har varit och storhandlat och sysselsatt mig med annat,typ gå till svärföräldrarna och bli ompysslad.
de bjöd på grillat och nyplockade jordgubbar och kaffe så kom precis hem därifrån. Helt underbar kväll har det varit. solen skiner och det är supervarmt, jag sitter just nu ute på altanen i underkläder och SVETTAS, är detta Sverige?? :D Ja SVENSK sommar!!! 
Ska snart in och krypa upp i favvo famnen innan ja ska sova för natten och ladda för morgondagens arbete som sagt.
Så det ska ja göra nu =)
.

senare:
mitt humör svackade och jag kände mig PISSED OFF, men så fick jag ett supergulligt SMS av min kära vän M som värmde mer än väl! Fick mina läppar att vända riktning och jag sket i skolan för kvällen.
Lördag kommer bli underbart <3

28/6

Dagarna rullar på och jag har nu jobbat två dagar,varit ledig en och är "ledig" idag med, men jag borde ju egentligen ta tag i skolan men jag ORKAR verkligen inte! funderar på att skita i det totalt och ta det som ett misslyckande. Men jag tycker inte att det är roligt längre,ingen ork,lust eller något till det så det kommer ändå att bli skit samtidigt som det inte är säkert att jag blir godkänd i det,så varför lägga ner tid på något som kanske ändå inte blir godkänt? =/ Förstår inte grejjen liksom!
men iaf.
Hade ju handledning (möte med läraren) i tisdags där han BAJSAD på mig totalt och jag blev ledsen. Förstörde hela dagen med skit och mådde piss,så gårdagen blev de inge plugg för jag ville protestera ;P
Blev istället en tur in till kalmar,fixa lite smått,hem och förstöra dagen för att sedan mysa med älsklingen på vår 1,5 års dag. Blev supergod mat,efterrätt,jordgubbar och en massa mys och film! I LIKE IT!
Älskar denna man som står ut med mig så in i norden! att han orkar är bara förnamnet!
.
Ville sova ut idag eftersom jag är så trött men det kunde jag inte. =/..katten skrek och ja vart arg så jag gjorde en ENORM frukost ist med scones,kesellablandning,jordgubbar,kaffe,juice och ägg!! Så nu är jag mätt i magen för ett litet tag till.
Måste ta tag i skolan nu, sen ska ja väl evv åka och storhandla ikväll om vi orkar..annars vet ja inte!
Mysa?
Vila upp mig inför morgondagens arbetspass =)
.
Jaja, ha en bra dag iaf!

sammanfattning

Midsommar helgen var nu över då, fort som satan har den gått iaf och jag har haft väldigt trevligt!
Åkte som sagt ut tidgt på torsdagsmorgonen för att fixa med mat,planering av lekar och annat tjaffs med Malin och även så hann vi med en avkopplande lunch och fotbad i solskenet =D
Runt 5 tiden kom alla ut och vi satte igång grillarna,bjöd på välkomsdrink och hade en väldigt trevlig kväll!
Blev inte så jättesen eftersom vi skulle upp rätt så tidigt på fredagen.
.
Fredag;midsommarafton
Bjöd på en god och stor frukost vid 9 tiden då alla var uppe och samlade och vi satt ute och åt den. =D
Sen satte vi igång och letade saker till midsommarstången som skulle kläs,drog igång med lite lekar och planerade lunchen.
Åt såklart sillalunch och drack och sjöng för fulla muggar =D
Efter lunchen bjöds det på mera lek och lite vila innan de var dags för mera mat,nämligen middagen. Den fick killarna stå för och jag och Malin tog en runda på inlines i området =)
Kvällen bjöd på som sagt på lek,mat,dryck i mängder =D
Lördag:
Stor frukost igen vid 9 tiden och alla var uppe med tuppen och det var förvånande men det gick. Kan inte påstå att någon var sådär JÄTTEpigg då ;P
Sen fortsatte lekandet innan vi tog bilarna till köpingsvik för att ligga på stranden och dricka kaffe och äta glass. Mys var det.
Kom hem,gjorde i ordning sen lunch och sen sov vi lite.
Sen ännu mera lek och bakning innan de blev fix inför middagen.
Lugn och DÖD kväll kan ja säga, vi låg i soffan mest hela kvällen och glodde på film =)
Söndag:
Uppe med tuppen och åt den största frukosten som helgen bjöd på,eftersom allt skulle ta slut ;P
Sen satte vi igång och städade hela husen från topp till tå! Inte så kul tidigt på morgonen men det måste ju fixas det med.
-När vi var klara åkte vi till Borgholm och åt lunch/middag innan vi hamnade i kö påväg hem.
Väl hemma blev de lite tvätt och uppackning som gälde innan vi mer eller mindre dog i soffan. Kan ju säga att man var måttligt trött när man kom hem.
Såg film efter film gjorde jag och älskningen,inte många knop på oss igår. Behövde sova tidigt och i MIN egna säng så ja somna som en stock efter (under) sista filmen.
Måndag:
Idag var det dags för mig att börja jobba igen och det gick jättebra. Kul att komma igång igen och jag hade verkligen saknat det.
Dagen gick fort måste ja säga!
Hem,fixa mat och sen har jag inte gjort så mycket mer.
Får se om det blir en film med älsklingen nu eller om ja ska ställa mig och baka något, Skolan ORKAR jag inte ta tag i nu,eftersom dessa dagar har varit ganska så utmattande om man får säga så. Men imorgon tar jag tag i det igen? hoppas ja! SÅ TRÖTT PÅ DET NU!
Nej mera nytta nu!

milkshake

Här kommer lite bilder ifrån min supergoda milkshake som gårdagskvällen stod för =D
 
 mumma =D
Dagen då? Hur har den gått??
Joo okej, förut imorse då som sagt men jag har fått en hel del gjort med skolan,så det känns ganska så skönt. Har suttit ute i den stekande solen hela dagen och mina ben är liiiiiite röda om man säger så, men man får väl skylla sig själv när man ska blanda nytta med nöje ;P
Glass och iskaffe har stått på schemat 2 gånger denna dag och mer ska det bli, är inte sugen på annat än kallt dagar som denna =D
Har precis packat allt vi ska ha med oss till midsommar,tror jag iaf,eller hoppas på och ska göra klart lite till med skolan innan jag åker in till Kalmar för grillning och trevligt midsommarplanerande med Malin. Blir som sagt övernattning där och så ikväll =)
meen.
3 x 3 x 9 har jag iaf gjort ;)
GLAD MIDSOMMAR! Nu drar jag!

milkshake

Här kommer lite bilder ifrån min supergoda milkshake som gårdagskvällen stod för =D
 
 mumma =D
Dagen då? Hur har den gått??
Joo okej, förut imorse då som sagt men jag har fått en hel del gjort med skolan,så det känns ganska så skönt. Har suttit ute i den stekande solen hela dagen och mina ben är liiiiiite röda om man säger så, men man får väl skylla sig själv när man ska blanda nytta med nöje ;P
Glass och iskaffe har stått på schemat 2 gånger denna dag och mer ska det bli, är inte sugen på annat än kallt dagar som denna =D
Har precis packat allt vi ska ha med oss till midsommar,tror jag iaf,eller hoppas på och ska göra klart lite till med skolan innan jag åker in till Kalmar för grillning och trevligt midsommarplanerande med Malin. Blir som sagt övernattning där och så ikväll =)
meen.
3 x 3 x 9 har jag iaf gjort ;)
GLAD MIDSOMMAR! Nu drar jag!

varför?

Onsdag och snart är det midsommar igen då! SHIT vad tiden går fort, jag kan inte riktigt fatta det och på ett sätt gillar jag det inte, för jag blir så stressad =(
jaja, sånt är livet.
Men iaf..igår var det en sådär dag, var lite ledsen mitt på dagen men det gick över när jag fick plocka lite smultron och göra en milkshake och krypa ner i famnen hos pojken min och somna där riktigt gott!
Vaknade TIDIGT imorse och kunde verkligen inte somna om, vet inte varför.var inte så trött kanske..=/ men det var irriterande iaf..Så när pojken gick upp gjorde jag det med vid 6 tiden..
Har nu alltså ätit frukost och tagit en dusch, packat lite inför midsommar eftersom vi åker redan ikväll. Måste ta tag i skolan nu, har en hel del tankar men jag vet inte hur jag ska göra det så ja..=/ lite jobbigt sådär.
gjort det också nu imorse så jag kan väl inte säga att jag känner mig så pepp till någonting just nu.. Men det är väl bara att ta tag i livet och SLUTA upp, men ja..det kan man inte alltid. Så där rök denna dags rutin,det vet jag själv. Middag eller?
 
MEN!
Nu blir de plugg ute i solen eller ute på altanen, får se om solen vill titta fram igen.
Ha en bra dag och super trevlig midsommar!
Jag drar till Öland och kommer ha det superduper mysigt med alla mina underbara vänner! Kommer bli toppen!

mage?

Min nya stil..
Ligga på mage på golvet och pyssla med datan..Japp det är väldigt skönt?? eller?
iaf när min fina fot nu fick sig en stor hästhov på sig idag så det är rätt bekvämt ;P haha
jaj, FILM nu!

klaga klaga klaga

Jag är trött,har ont i magen och är orolig. Fan vad jag inte orkar mer. Känns som om jag bara klagar och klagar och klagar, vilket jag iof gör hela tiden och det går ju tyvärr då också ut över mina nära och kära! FÖRLÅT älskling!
Jag vet att de inte förtjänar det och framförallt inte du älskling,så jag vet inte vad jag ska säga. Att du ens står ut med mig och vill vara med mig är ett mirakel men nu säger jag det för sista gången. JAG SKA SKÄRPA MIG, vill inte förlora pga detta!!
Som sagt. Blev en konstig dag igår men efter många om och men så slutade den bra. Med den varma och underbara framnen runt mig somnade jag gott i soffan framför en film.
Vaknade inte ens imorse när hans klocka ringde, utan av att han kom in och sa god morgon, sen somna ja om som en stock tills han ringde och väckte mig ;P haha
Har försökt ta tag i skolan nu på morgonen och det går väl sådär, måste ju göra det nån gång men jag orkar verkligen inte. Kan inte fokusera på det. Vill inte ens göra klart det, eller jo klart jag vill men jag orkar inte!
FAN vill bara bort bort bort! Bort ifrån allt skit som jag har runt omkring mig. Bort och lämna det hemma. Får se om det går..antagligen inte men man kan ju försöka.
Fast nu..mer skola måste göras och det gör jag ute i solen. Sen in till kalmar och gå dit igen, NERVÖS, så får vi se vad som händer. vågar inte hoppas som sagt!
jaja.
klagokärringen säger hej svejs!
.
just..nu ska jag ringa dit också och se till att det går att ordna!! YOU KNOW!

Sunday

Söndag och jag börjar att lugna ner mig nu..fast ja ska varva upp imorgon igen =/ inte kul.
Iaf..
Igår var vi inne i Kalmar och fixade med min data,eller jag lämna in den och fick en lånedata sålänge,så vi får se vad de ska göra med den om de kan fixa eller ej =(..
Efter det så handlade vi lite småsaker och tog en spontanresa över till Öland i solskenet och åt supergoda kroppkakor =D Helt underbart mysigt att bara vara pojken och jag sådär!
Och när vi satt där och åt så kom Malin och Lisa dit,vi visste inte att de skulle dit och de hade gjort en lika spontantripp som vi men det var kul. SÅ jag och Andreas åkte hem till Malin och Robin efter maten och tog lite fika och planerade midsommar lite mer.
Där var vi ett par timmar innan vi åkte hem och gjorde oss i ordning för festen som vi skulle på på kvällen.
Vart en trevlig fest hos hans barndomskompis med mycket prat och skratt. Blev ingen sen kväll så det var skönt!
Jag somna nog vid 12 medans pojken ville se film så vet inte när han kom in ;P
Sovmorgon till 10 som börjades med en stor brakfrukost med nybakade croassanter,yoghurt med färska jordgubbar,kaffe,smörgås och juice. Supergott!
Så nu håller vi på och fixar program på datan så att jag kan jobba lite nu med arbetsproverna som ska va klara imorgon =/.. sen får vi se vad som händer. Ev. en minigolf tur senare,tävlingen för i år måste ju starta snart ;) haha.
nej men nu måste jag försöka jobba lite.

bajs bajs och återigen bajs

Herregud! Verkligen inte min morgon eller förmiddag eller dag överlag för min del!
Började med att ja vakna med en chock och trodde jag hade försovit mig till något? men ja ska ju bara vara hemma så det hade jag ju inte. men men.
Upp och förstörde hela morgonen men massa skit!
Sen när jag skulle sätta mig vid datan för att göra både skola och annan kul uppgift så la den av och ALLTING försvann!! allt jag jobbat med under projektet bara försvann och jag vet inte hur jag ska göra nu eller vad jag ska ta mig till!!
FAN så irrierad,ledsen,sur jag är nu.
Och som sagt, inte nog med det så förstörde jag hela dagen och morgonen med att göra ..Så jag är inte happy idag.
Och vi som ska ha gäster vid 6, och det hade jag sett fram emot men nu vet jag inte längre.Vet inte hur jag ska lyckas med detta! =/
Ont i fötterna har jag med så ja.. det enda jag ska göra nu är, förutom klart paint-saken lägga mig och glo på film och gråta!
BAJS FREDAG!!! :'(

fy fan

Varför var det så lätt förut? Då hade jag självkritik eller insikt eller vad man nu kallar det men vad har hänt nu? Finns den överhuvudtaget kvar?
Känns inte som det, Så hemskt!
Idag hände det igen och saken är den att jag inte kan göra någonting åt det! Nu är jag fast på min feta röv och kan inte liksom. Vill bara gå in i det rummet, göra det och så göra det igen och igen och igen. Allt för att inte finna spår kvar!
Vet att jag inte bör skriva om det men jag måste, för jag blir galen! Eller någonting händer med mig!
USCH SÅ JÄVLA ÄCKLIG ÄR JAG!

i don´t know

Gud jag kan bara säga att jag var GRYMT nervös igår när jag kom dit och visste inte riktigt hur de skulle gå eller vad jag skulle säga om man säger så. Men jag tror det gick ganska okej. Vågar inte hoppas på någonting, utan det är mer bara att vänta och se. 1 vecka typ..
Kom hem lite senare än planerat,åt middag och sen kollade när pojken min körde, de var ju så skönt sommarkvällsväder så det gjorde inte så mycket att stå där.
Hem och så låg vi och snackade länge i soffan innan vi såg klart på Arn-filmen och kröp ner i sängen! Blev lite senare än planerat så ja..tog mig en välförtjänt sovmorgon..
STOR frukost blev de och sen dags att ta tag i skolan igen..har fått lite gjort så ja, nu jäklar ska ja bli klar med skiten. Om datan nu bara vill vara med mig, inte lägga av som den gör hela tiden.. men men..ska lämna in den imorgon tror ja.
Nu tänkte ja pausa ifrån skolan och göra lite "Macarons" för första gången..får se hur de blir men ja ska iaf testa.. Medans ja ändå för över saker ifrån datan till hårddisken så kan ja ju göra lite annat kul.. Hoppas på finare väder ikväll..de är varmt så ja kan sitta ute på altanen med katten som går runt,runt så det är ju toppen =D
men.. nu ska det bakas =D

nervous

Nu börjar jag bli nervös.
Idag är det ju den dagen och ja.. klart man har lite fjärilar i magen, har ju ingen aning om vad som ska ske eller vad som ska göras. men det är väl bara att vara sig själv och försöka så får man se vad som händer.
Men jag är fortfarande lite ilsken över att jag har ont i foten, har ingen aning om vad som har hänt och det är jobbigt, får se hur det går med skorna sen..om ja kan ha klackarna ja hade tänkt ;P
Annars då, har varit inne i kalmar en snabbis på morgonen, sen hem och skickat iväg lite mail och "pluggat" lite.
Ska göra mig i ordning strax för att sen som sagt, köra in till Kalmar igen..
Ikväll blir ja nog ensam igen, Andreas ska nog köra så ja.. får se när han hittar hem ;)
Men nu måste ja fortsätta jobba lite.
Ha det bra =)

pain

Varför nuuuu?? =(
Ja har så sjukt ont i foten efter helgen, hela höger foten bara ilar och de gör så j*vla ont. kan typ inte ens gå ut och slänga sopporna så japp,de va en pina när ja skulle handla idag =/
Så igår va ja ju så trött och dum? och inte red men det kan jag inte idag heller. För då lär ja väl bara skada mig mer eller göra den värre liksom.. FAN också =/ jag som hade sett fram emot det ju..Men what to do?? de är ju kroppens sätt att säga till att ja ska vila ännu mer, ja har ju gjort de i typ 2-3 veckor men ja måste väl mera då ;P
Har "pluggat" lite idag,dock inte så mycket som ja ville men gaah..ja vet inte vad ja ska göra ju så blir galen och skjuter upp de mer.. =/
jaja.. liiiiiiiiite gjort iaf..
Annars inte mycket gjort. Ska laga lite mat nu, hjärtat kommer lite senare, han jobbar över så får va ensam ikväll en stund..ganska skönt kanske. sitter och steker på altanen så det gör inte så mycket ;)
Nej men nu ska ja fortsätta med maten.
Ha en bra kväll, och ikväll hejjar vi på Sverige i fotbollen. vet inte om ja ska se den men ändå? ;P

latmask

Gud så trött jag är nu!
Blev ingen ridning,en kort kort promenad och sen har jag bara legat i solstolen hos svärföräldrarna och latat mig. Grillat blev vi bjudna på så blev verkligen en latmansdag idag!
Ska fortsätta med det nu, en dusch och sen dö mer i soffan!
hej svejs ;P

Familj,släktingar och KÄRLEK i massor

Så var denna underbara och kärleksfulla helg snart slut då! men jag har verkligen haft den bästa helg man kan önska sig, med mina nära och kära!
Gud det har verkligen varit kärlek på HÖG nivå!!
Började med fredagen då jag pysslade hela dagen med städning,bakning och allt man kan önska sig för att göra mor,systrar och svåger glada. De kom vid 6 tiden och vi grillade och satt och prata hela kvällen lång, så underbart! Blev en ganska så tidig kväll eftersom vi skulle upp ganska tidigt för att bege oss till växjö.
Efter en god och mysig långfrukost packade vi ihop oss och gick över till svärföräldrarna för lite fika innan bilarna styrde mot Växjö som sagt.
Kom dit och checkade in på hotellet,lyxrum ju ;) ahha.. Gick ner på stan ett tag,åt lunch och shoppade lite innan vi gick tillbaka till hotellet för att göra oss klara inför den stora festen!
Vid hav 5 kom en buss och plockade upp oss; 113 personer för att köra oss till festen.
Kom dit och vi minglade med fulla glas och det var riktigt trevligt. Sen blev det tre rätters middags buffé och vin,vin,vin!!!
Hela kvällen var helt underbar och jag och Andreas höll tal för morfar och Stig och det gick hem ;) haha..
Men det var så kul att träffa alla släktingar,sysslingar,vänner och alla bekanta igår.
Kvällen avslutades vid halv 2 då vi stupa ner i dom underbara sängarna på hotellet =D
Morgonen startades med en ENORM fruksotbuffé och såklart trevligt sällskap och sen gick vi och drog oss i sängen ett tag till jag och hjärtat.
Var riktigt jobbigt att säga adjö till familj och släkt men det fick ju gå för denna gång.
När vi gjort de körde vi hemåt till vår lilla lya.  kom nyss hem och sitter ute i solen och njuter. Ska snart på en promenad med Karin innan ja ska sitta upp på hästryggen för ett litet pass =D KUL!!
Inge plugg idag inte, men imorgon blir de det för fulla muggar och så fix inför intervjun på tisdag ;)
.
Nej nu ska ja pussa på min älskade man lite!! Ett lyxrum och kärlek ifrån nära och kära gör oss nykära igen och jag inser nu hur mycket jag älskar denna man! Han är helt underbar!
Även min familj. De har gett mig en energikick denna helg,som gick alldeles för fort.Men jag är så lycklig att jag fått träfffa dom igen! Blir storbesök om ett tag igen så det ser jag fram emot!
men som sagt. Mysa nu då =D
ha en bra och solig söndag!

7/6

Ojoj dagarna bara springer iväg,hinner inte riktigt med om man säger så!
Men jag har haft några bra dagar tillsammans med människor jag gillar och gjort saker jag gillar, eller inte allt men ja.. ja fallar dit varje dag men FUCK I! jag orkar inte mer!!
.
Igår var det ju nationaldagen och den började med en långtur i skogen med Karin och hästarna och slutade rätt så illa, tur att ingen blev ALLVARLIGT skadad iaf! Efter den lilla turen åkte jag och Andreas och körde cross,eller han gjorde jag filmade och så åkte vi och handlade pizza påvägen hem =)..Avslutade med Gladiator och Troja på film.
.
Idag har jag varit hos frissan halva dagen, eller 4 timmar rättaresagt. Blev riktigt bra faktist,är för en gångsskull nöjd =D
Sen åkte jag hem och var dum... Tog sedan fötterna med mig och gick till svärföräldrarna och tog ut Loken på en timmas dresyrträning i paddocken själv.. Det var superkul och hon var riktigt duktig!
nu jäklar har vi kommit igång med ridningen igen, jättekul tycker jag att det är.
Men nu måste jag skynda mig.
Ska grilla hos dom ikväll,var bara hemma för en dusch, sen blir det nog en promenad när jag får bestämma och så mys med hjärtat.
Städning och fix inför imorgon tar vi sen. För då kommer ju hela familjen på besök!
SUPERKUL!
nej dags att ruscha! ha en bra dag!

i made it =D

I made it! Trodde inte de men de gjorde ja,stolt ju, de bara gick =D tihi
jaja
Igår så hade ja en ganska så jobbig dag, det var mycket tankar i huvudet men det gick bra,synd bara att de gick ut lite över pojken som är den bästa som finns, som alltid ställer upp och låter mig vara pucko! haha
Men sen så hade ja även en myskväll med svärmor.Vi tog ut hästarna på en runda i skogen och de var ju helt underbart! Älskar det verkligen! Att få sitta på den underbara ryggen och bara njuta av kvällssolen är ju det man vill göra sådär en måndag ;D
Blev en sen kväll,pga att vi låg och kollade på en bra film så glömde vi bort tiden men men..gör inte så mycket.
.
Dagen idag har börjat bra,är rätt så glad,lite snurrig men glad. Ska snart sätta en deg sen ska ja till nybro..handla lite saker,prata med skolan och sen till tandläkaren =/ ..sen ikväll skulle de bli grilltime men de struntar vi i nu, får se va som händer istället.gubben vill nog köra då antar ja! men vi får se =)
Nu ska ja ringa på mitt andra jobberbjudande.. ska ju på intervju om en vecka så måste fixa portfolion till den med ;). men vi får se vad de säger sen på det andra =)
ha en bra dag iaf!
Kramar

Orkar inte

Nu vet jag hur det känns att vara utomstående och inte kunna göra någonting! Man försöker och försöker och försöker men det går inte.
Jag känner nu den där hopplösheten och önskan som jag tror att mina nära och kära också kände/känner och ag inser nu att det är så SJUKT jobbigt! Kan inte göra någonting även om man försöker,på alla sätt.Att peppa,kämpa och bara att vara men det går inte!
Min ork börjar att sina,mina hopp och mina försök börjar bli mindre!
Jag vet inte vad jag ska göra!!
Hatar att sitta här helt hjälplös ='(
.
Förlåt till mina nära och kära som har fått stå ut med mig i alla dessa år, nu vet jag hur det känns och det är FÖR JÄVLIGT! Och detta får mig att tänka i nya och andra banor och inse att detta går inte längre! jag kan inte hålla på som jag gjort länge till för orken som ni har förstår jag inte att ni ens har. Jag har redan börjat att sina som sagt! Så ni ska ha en stor eloge och med detta sagt; nu jävlar! sista gången jag säger det för NU JÄVLAR ska det gå hem! i will make it!!!! no more pain!
(och du med hoppas jag =( )

resumé

Söndag igen och det har varit en väldigt intensiv helg måste jag säga, mycket som hänt och som man ska ha gjort så ja är helt slut =/
Fredagen var det ju examen som gällde! Kom till skolan vid halv 12,efter en stressig morgon, blev champange-lunch och jordgubbar innan själva cermonin.Kaffe och "mingel" med alla innan middagsbuffén vid 5.Sen var det fest hela natten lång, eller jag och Andreas åkte hem rätt så tidigt eftersom man va lite småseg sådär..men det var skönt.
Upp tidigt på lördagen för att åka in till vernissagen i Kalmar och fixa med den innan alla skulle komma kl. 13.dock så skulle inte ja ställa ut något men ja va snäll och var med ändå =)
En snabbis till ICA Maxi innan ja åkte hem och jag och hjärtat lagade en gudomlig middag med fläskfilé,pommes och god sås till. Sen blev de en lugn hemmakväll i soffan.somnade rätt så tidigt vilket var skönt..
Även upp tidigt idag för att möta upp klasskompisarna redan vid 9 i Kalmar för att ta oss ut till Öland. Blev en runda där för att fika,titta och bara ha det skönt.
Och innan ja åkte hem så tog ja även en liten snabbis på IKEA men de blev bara lite ljus som kom med mig hem =D
Kom senare hem,trött som tusan och orkade inte laga mat så älsklingen körde oss till Lindsdal för att äta pizza. Supergott och härlig spontanmiddag vart det =). Hälsade på Malin och Robin en snabbis innan vi åkte hem för att ta dagens första och efterlängtade kaffe =D haha.
Sen kom Karin och Imme över med en liten examenspresent på lite fika, och de stannade en stund för att snacka lite gojja.
De gick väl kanske för 40 minuter sen så nu har ja precis duschat och slagit mig ner med en skål popcorn i soffan. Ska väl titta på någon film nu innan ja somnar. Så får vi se hur hjärnan fungerar imorgon och se hur de blir med allt, SÅ SJUKT TRÖTT PÅ DET BARA =/
jaja.
Nu dör ja! Hejsvejs!

RSS 2.0