Tufft

Varit en tuff vecka men jag har klarat mig igenom den någorlunda bra iaf! Trött är jag men jag kan ändå inte sova, så japp. i natt var det tabletter som gällde så kan ju säga att jag var lite mojsig i huvudet när jag vakna imorse ;P haha
Men som sagt, det funkar och det rullar på!
.
Nu är det ju helg så det ska bli skönt. Få sova ut lite och ta det lite lugnt, det behövs och det ska jag verkligen göra! Det ska ju va toppenväder så en tur till skogen för lite bär och svamp får det bli nån dag och så även passa på att sola lite. =D
.
Kvällen idag har precis avslutats med god middag och kaffe. Ska över till svärförädrarna om en stund och ska väl spendera kvällen där. Myspys med andra ord. 
Samtalet ska även tas idag.. det ska gå, jobbigt men det kommer att gå!!! Håller tummarna =/
.

Tack älskling för att du finns och stöttar mig till 110 %, jag älskar dig så!


Vändning

Så har det gått ett par dagar och jag har börjat komma in i det igen och det känns faktiskt...bra.. om jag får säga det så. Länge sen jag har känt mig såhär pass "bra" eller vad man ska säga som jag gör nu.. jag är lyckligare,orkar mer,kan slappna av och TILLÅTA mig att göra det! Det känns okej.
Orkar inte gå in på vad som sker just nu men ja,har världens bästa stöttning här hemma och runt omkring mig av min familj i STHLM! TACKAR! stor och mycket kärlek!

Idag ringde jag också det samtalet som jag har velat ringa länge men som inte har gjort, det efter lite prat med hjärtat igår och så kom vi fram till att "imorgon gör jag det" och tjaa... det gick ju det med ;) men nu är jag lite nervös.. har ett tag till på mig att tänka men sen, ja..sen kanske framtiden blir lite annurlunda ;P MEN JAG TÄNKER INTE SÄGA NÅGOT SÅ FRÅGA EJ! 
 

Jaja, dagen idag har iaf varit bra, haft lite andningsproblem bara men annars har det gått bra, hoppas det går över snart bara =/
 
Nu ska jag kolla på kristallen en stund sen ska vi kolla på beaver falls och dark shadow innan vi ska krypa ner och ta tag i livet imorgon med!
Hoppas ni har haft det bra!

RSS 2.0