skoldags igen då?

Så har skolan dragit igång igen då, men ja kan inte riktigt säga hur ja tycker att det känns.. Lite si sådär typ, de första läraren sa va liksom att "detta kommer bli en tuff och jobbig höst,med mycket tvivel" och det känns ju bra när man redan tvivlar INNAN man ens har börjat på riktigt :S
Men som sagt, igår så började skolan igen och de blev lite genomgång av schemat och sen fick vi varsin "nolla" som vi skulle vara faddrar till,de är lite kul =)... Efter uppropet var det dags att fixa och dona inför festen som skulle vara på kvällen, så att handla dricka och snacks,ställa ordning bord osv var vårat jobb.. Hem en snabbis för att byta om sen blev de tillbaka för att va lite social =)

Vart en väldigt lyckad fest,mycket snack och skratt och vid 12 hade vi lyckats städa allting och kunde cykla hem. Så halv 1 låg ja i sängen och då ville mina ögon och kropp inte mer så ja somna nykter och glad i min EGNA säng..mmm så skönt de va!! haha

Har sovmorgon idag,eller vi börjar vid 1,slutar 5 :S så mycket tid hade ja på morgonen. Blev in med tvätten i tvättstugan,en liten tur i skogen,en tripp till RIA,några samtal fixade.. Så nu sitter ja här rätt nöjd med vad ja hunnit göra denna morgon,hon är ju bara kvart över 12??
Ska snart ner till tvättstugan och hämta tvätten, sen bär de av till skolan och sen ikväll blir de faktiskt ett yogapass.. Det ska bli väldigt härligt,så himla länge sen och ja känner att ja behöver rensa mina tankar lite.
Men först ska ja njuta lite till av sommarsolen innan ja ska in i en tråkig lokal och häcka!! Hoppas ni haft en bra morgon!
 

move your body

Ooh shit vilken rolig kväll de var igår eller dag överhuvudtagen!! Får verkligen en sån energi av att va med min Madde!!
Började dagen med en långpromenad med charlie runt sjön och det var ju så vackert! Sen kom vi hem och bara latade oss ett tag, gjorde oss i ordning sen för att göra staden! Vi shoppade en hel del,lunchade på "vårat" ställe och bara mös..=D
Tog även bilen hem tillbaka till nybro en snabbis för att packa upp och fixa lite där hemma,hämta kläder inför kvällen.
Senare på kvällen åkte ja tillbaka till Kalmar för att göra oss fina inför kvällen. Blev lite fixande innan de andra tjejerna kom och vi tog oss ett glas vin innan vi senare på kvällen gav oss ner på staden igen för att göra den osäker ;D
Dansade verkligen "röven av oss" hela natten och ja och madde kom inte därifrån förrens halv 3..sen tog de en jävla tid för oss att komma hem ;D haha
kom väl i säng kanske halv 4-4 någonting..

Nu har vi ätit en god frukost,skrattat en del och ska snart ut med Charlie för en promenad i solskenet..Sen bär de nog av mot Nybro för min del, städa,fixa matlådor och allt vad det nu innebär att komma hm igen.Sen imorgon börjar skolan igen och ja vet inte riktigt hur de känns..Ganska ok tror ja?
Nej ska fixa mig nu! Hoppas ni haft en bra helg!

Hemma igen!

Så var man hemma igen då, nere i kalmar/nybro! Vet inte riktigt hur det känns men ja, eller de känns nog ganska bra eftersom ja har fått ett sådant välkomnande av Madde, hon har verkligen tagit hand om mig under denna dag som gått!!
När ja skulle åka igår kändes de lite vemodigt men de gick bra, resan gick ganska fort men fick ta några stop under vägen såklart.
När ja kom hem så var de bara att lämpa av alla saker,orkade inte ens packa upp haha men de får ja göra senare idag eller imorgon + dammsuga ;P
Vid halv 6 tiden tog ja bilen in till kalmar för att möta upp min kära vän och blev bjuden på en mysig middag på en gång! Vi gick sen och hyrde film,satt i soffan och bara pratade om allt och ingenting,tog ikapp de som vi hade missat (fast tiden räckte inte ;P)!!
Vi gick upp ganska tidigt imorse och åt en mysig frukost och sen tog vi oss en morgonpromenad med hunden vid slottet,riktigt mysigt!!

Nu ska vi göra oss i ordning för att gör stan,luncha och bara ha det mysigt. Sen hade ja väl tänkt att ta mig tillbaka till nybro,handla lite och sen åker ja nog hit igen och går ut och dansar med tjejerna..Eller ja känner bara Madde men de blir kul med nya människor =) så vi får se!!

Dock så känner ja nu att ja verkligen saknar vissa där hemma. Sommaren har varit bra till viss del och dålig till viss del men nu när ja sitter här så tänker ja bara på den bra tiden och ja..ja saknar verkligen den! Saknar ER!!
Men som sagt, dessa 3 månader har gått grymt fort och mycke har hänt men de lär man sig väl bara av??
Nu ska ja ta nya tag igen och ja känner att min styrka och solstråle kommer att hjälpa mig OTROLIGT mycket! ÄLSKAR DIG <3

Hoppas ni får en bra lördag och att allting går bra ;)
Puss och kram!


Bowling + nackspärr?

Så va typ min sista dag här i stor staden över. Den har varit väldigt bra!!
Började dock inte så bra, hade typ lite nackspärr eller väldigt ont i vänster sida men de fick gå ändå.. hehe
Efter att ja varit inne hos mina grannar på fika (de är väldigt sällskapssjuka ;P) så begav ja mig in till söder där ja skulle träffa en..
Vi tog oss en liten runda där i kylan och hamnade tillslut i en bowlinghall =).. Det var väldigt kul och ja, bra gick de faktiskt för en gångs skull,länge sen de gick så bra, undrar va de beror på?? haha Men dock så förlorade ja, men ja skyller på nackspärren ;) haha!
Sen så började magarna kurra och vi gick och tog oss en väldigt god sushi och bara satt och hade det mys där ett tag, mycket prat om allt och ingenting =)

 

Sen skulle ja egentligen ha åkt hem direkt efter de men sen så ringde lilla underbara Karro och ja mötte upp henne i liljeholmen för lite mathandling och nu har vi hamnat i hennes lilla etta.. Blir snart lite middag och prat innan ja åker hem till pappa för att få min "skönhetssömn" innan ja hoppar in i bilen för att dra mig hemåt igen.
Kommer kännas skumt, men men.. Hoppas bara att allting löser sig och så i framtiden ;)
Ska vara lite social me Karro nu.
Hoppas ni haft en lika mysig och trevlig dag som ja, och sommar med för den delen (dock inte hela tiden)..


sista dagen.

God dag!
Känns lite vemodigt idag med tanke på att det är sista dagen i Stockholm innan jag åker hem. Eller de känns både bra och dåligt, men orkar inte gå in på mer..
Hade en supermysig dag igår med Boel på IKEA. Vi gick omkring och verkligen suktade efter allting och ja, man vill ju ha mycket och självklart kommer man hem med någonting,vilket ja inte förstår ;) haha Fikade även på lite kaffe och glass/kanelbulle. Sen skulle vi köpa en data men den fanns inte inne tyvärr så hon får fixa den sen, och ja blev ju väldigt sugen på en ja med, men de tror ja inte att de blir =( hhaha
Hade även en mysig middag och kväll med pappa.Han bjöd på grillad lax,sallad och potatis och det var GRYMT gott.!

Idag har ja inte så mycket inplanerat nu på dagen. Är hemma hos pappa och bara slappar,ska väl ta mig mot kungens kurva sen och titta lite,handla lite på ÖB kanske ;P haha. Sen i eftermiddag ska ja iväg och det kommer nog bli trevligt, men när och var vet ja inte än.. kommer väl ett samtal snart ;P haha
Fast just nu väntar grannen på mig för att bjuda på lite fika nu efter min lunch ja hade med pappa!
Hoppas ni får en bra dag!
 

Mysdagar!

Nu passar ja verkligen på att njuta och mysa med mina nära och kära och det känns skönt! Vet att ja kanske inte varit det bästa sällskapet men ja har iaf försökt!
Igår hade ja en sån där mysdag med syster på eftermiddagen, eller ja började dagen med att säga hej då till alla på paprikan och stenbacka eftersom ja inte hade så mycket för mig.
Men sen kom ja hem och då var syster villig att vara med mig en sista gång på sommarlovet och det glädjer mig =)
Vi tog oss en helt underbar promenad genom karlberg,st eriksplan och kom till fridhemsplan. Mycket snack,glass och kaffestop och lite shopping hann vi med innan vi knatade hem i solskenet. Det var verkligen så härligt att få vara lite med "lilltjejen" innan man åker hem =)
Kom hem,åt middag och hade sen en trevlig kväll med familjen och kollade på fångarna på fortet,mysigt mysigt!

Dock kunde ja inte sova i natt så är rätt så trött nu men kan ändå inte gå och lägga mig igen så det får bli en tidig kväll hos pappa ikväll istället, efter att ja har fått ha en mysdag med mina två pinglor Karro och Boel. Blir shoppa data och sen bara njuuuuta tillsammans!

Nu ska ja packa klart de sista, bära ner allting till bilen som ja sen ska ta till pappa och rulla ner mot kalmar på fredag.. Planerna ändrades så nu får de bli fredag morgon som ja åker ;) men det gör ingenting. Morgondagen kommer nog bli bra och sen kommer fredagen bli SUPER då ja får träffa min pärla Madde! Saknaden är enorm och vi har SÅ mycket att ta ikapp så en riktig "girlnight" kommer de bli!
Men som sagt, dags att fortsätta packa.. =/

Lite bilder ifrån dagen med syster <3

   
 

 


HUR??

FY FAN asså!! Det är det enda jag kan säga, usch!! Förstår inte hur .. kunde göra så, efter de ja sagt o allting..Nej usch!! Känner mig så jävla..gaah ja kan inte ens säga va ja känner längre. Utnyttjad,äcklig,vidrig,"enkel"..ja allt!! FY FAN!!
Detta var verkligen inte de ja trodde och aa, som sagt, förstår inte!
Förut var ja ledsen men nu är ja nog mest bara arg och förvirrad??!

Men som sagt, tack ni alla som står på min sida och hjälper mig nu..När ja kommit upp en liten bit på stegen gick den av igen..Vill inte hamna på marken en gång till,orkar verkligen inte detta nu! Så ja,även om ja är ett svin emot er så ska ni veta hur mycke ni betyder för mig och tack igen för att ni orkar med mig! Utan er hade ja inte gått vidare, om ja nu kan göra de? kanske tillbaka till "3 år" (ni vet va ja menar) ? :S

FUCK YOU!

minigolf + sol

Lång och seg dag är vad de har varit idag, dock har den väl varit bra. Har ju fått sola min lilla kropp samt varit nere på CO och hälsat på mina gamla arbetskompisar. Alltid lika kul att komma dit,de är så trevliga och glada =D
Gick hem och se så hämtade ja upp syster på jobbet och vi två tog bilen till kaanan för att spela lite mingolf, och ja förlorade ju som vanligt.. haha Sen fick de bli lite solande också innan vi åkte hem för att laga middag.
Så nu sitter vi här med en kaffe i handen och kollar "Biggest loser", sen blir de "fångarna på fortet" innan man hoppar i säng =)
Men det är så härligt att bara ha en sista systerkväll innan ja åker tillbaka, så fortsätta att mysa ska vi göra nu! =)

  

Men nu sitter ja här och funderar på om ja ska köpa Converse skor eller inte, och i sånna fall vilken färg?
Vita eller lila kanske?? :S ingen aning!



HJÄLP MIG!
 


underbar söndag

God morgon/förmiddag!
Sitter här på balkongen och bara njuter, solen skiner och det är en helt klar och blå himmel och ja kan inte säga mer än att ja ÄLSKAR det!! hahah, man måste ju njuta när man kan ;)

Gårdagen var helt underbar,länge sen ja hade en så härlig söndag måste ja säga.
Började dagen med som sagt, frukost på balkongen i solskenet =) underbart! Sen vid halv 1 tiden åkte ja in till stan för att möta upp söta Boel..Vi tog oss en riktig långpromenad ut på djurgården,har aldrig varit så långt ut ;) men det var verkligen skönt.Mycket tjejsnack och sånt blev de ;) Sen vid halv 4 tiden kom Karro och mötte upp oss och vi satte oss med kaffe och glass i nybrokajen och bara njöt av söndagen!
Åkte hem i lagom tid för att få i mig lite middag sen åkte ja in till söder för att träffa upp en kompis. Blev först en riktig långpromenad (igen) runt zinkensdamm,mariatorget med lite paus på apberget ;). Efter ett tag kände vi väl oss rätt trötta i benen så vi gick till ett ställe där man kunde köra blijard och hade en trevlig stund där inne, dock så vann ja ju inte haha men det gör faktiskt ingenting, huvudsaken var att det var kul.
När vi kände oss nöjda där tog vi oss en till promenad ner mot vattnet vid tantolunden och satt och snacka vid vattnet och kolla på månen (okej de lät kanske lite konstigt men så va de ;P)
Efter ett tag kände vi väl även nu att ögonen började säga sitt,då var ju klockan halv 12 så de var bara att knata till stationen och åka hem. Kan säga att ja somna som en klubbad säl när ja kom hem sen haha

Nu känner ja mig lite mör i kroppen men de ska nog gå att få bort, får väl bli en liten promenix idag med, upp till mina FINA på stenbacka sen en snabbis till centrum för att fixa lite saker.
Men annars så vet ja inte hur dagen ska gå, hoppas på att någon vill åka och bada el så med mig, hålla mig sällskap!
Ikväll blir de nog systermys och middag hemma hos C i vällingby, lite fångarna på fortet och så.. Härligt härligt!
Nu ska ja ta min bok och förbättra brännan ;)

   


sista söndagen

Så var det söndag igen, sista söndagen i Stockholm..Känns lite tråkigt att skriva det men det är ju sant satt..:S
Helgen har gått fort men den har varit lugn, känner att ja inte har den energi som behövs för att gå ut och "röja" haha.. Utan de har fått blivit mysiga hemmakvällar med min kära syser (fredagen spenderades i soffan med film och massa gotti)..Gårdagen åkte vi över till farmor på dagen sen blev de en middag hos pappa som sluta ganska tidigt..Så vi åkte till vällingby och kolla film sen tog ja bilen hem till solna för att ha en kväll för mig själv. Kom hem vid halv 11 och då var det rätt härligt att ingen va hemma så att ja verkligen kunde få min tid och fundera (vilket ja kanske gjort alldeles för mycket veckan som varit) men ändå..

Nu sitter ja och väntar på att Boel och Karro ska vakna så att vi kan träffas och ha det mys i solen..=) Njuta av den sista dagen (kanske) tillsammans på länge..
Sen ikväll får vi se va som händer ;) men de vet ja väl under dagen som kommer.
Sen går vi in i den sista veckan här uppe.. eller vecka och vecka, åker nog hem på torsdag som det ser ut nu.. Och på fredag ska ja få spendera HELA dagen med världens vackraste och bästa Madde!! Det ska bli helt underbart,så nu har ja någonting att längta hem efter,vilket gör det lite mindre jobbigt.

Nej dags att göra sig i ordning kanske?

I´m still wondering why you can´t give me an answer..maybe i´m crazy..
väntar väntar väntar..
hoppas de kommer snart!! =/

 


systerkärlek!



Gud vad jag älskar dig! <3
Du o jag föralltid,mot allt!
 


Kärlek!

Tack alla underbara som har försökt att stötta mig de senaste dagarna, vet inte vad ja gjort utan er. dagarna har varit grymt långa samt nätterna men om ja inte hade haft en sån tur att ha er vet ja inte om ja hade stått ut med dom.
Mycket har forit omkring inom mig, och gör fortfarande men ja vet att på något sätt,långt bort kan ja ta mig upp, börja se ljuset igen dock är det inte lätt.
De finns två personer som ja inte tänker namnge men som inte har kunnat krama om mig fysiskt just nu, men psykisk och ni ska veta hur mycket det betyder för mig. Ni finns alltid i mina tankar och jag vet att dag som natt så finns ni där! Tack så himla mycket för att ni ens bryr er!
Jag skulle aldrig orka vara vän med mig själv under denna period (vilket ja inte är) men ni som orkar stå ut med mig är värda VÄRLDENS störta eloge för de!

Än idag har ja svårt att se framåt och att det kan bli bättre men ja försöker, kämpar varje dag. Att ens kliva upp på morgonen är jobbigt men ja gör det, för att få dagen att gå.

Men än en gång så måste ja bara tacka alla som har och som finns här för mig just nu, vet inte vad ja skulle gjort utan er. Ni betyder allt för mig och ja älskar er mer än ord kan beskriva!!


inga nämnda inga glömda, NI vet vilka ni är!!

 


rewind,erase or replay?

Rewind and erase..??



Nej med lite mer eftertanke så är det faktiskt inte det jag vill.. För då missar ja ju ändå det som var härligt?? =/
Men att låta det gå i slowmotion ett tag,kanske är vad ja ska göra, eller njuta av den tiden som var och även den tid som ja har kvar hemma?
Replay är den knappen som har fastnat i min hjärna och kropp just nu
och ja vet inte alls.. ingenting fungerar..
är så klyven att ja inte vet vart ja ska ta vägen..
 
 


..

"Det är inte du, det är ja"...
Jo tjena..=/

 


hästterapi

Har haft en underbar dag idag med Linda. Vi åkte nämligen ut till hennes pappas ställe och fick låna hans två hästar och vara ute hela dagen och rida. Det var helt underbart!
Hämtade upp henne vid halv 10 imorse och sen bar de av mot upplandsväsby. Där hämtade vi hästarna, och var ute och red i typ 3 timmar. Helt underbart!
Kände att jag verkligen hade saknat det. Var härligt att komma på andra tankar också, men de kom ju tillbaka när man satt av men men. Ett litet tag kunde ja ta det lugnt iaf.
Åt en härlig lunch ute och sen åkte vi tillbaka.
När ja släpt av henne åkte ja till pappa. Handlade lite mat och sen hoppade ja in i en dusch. Så nu har ja gjort allting och bara ligger och slappar i soffan,lyssnar på bra?? musik och väntar på min lilla pappa. Blir nog soffläge hela kvällen för min del,kanske lagar mat om ja får i mig den, men vi får se. Annars blir det bara väldigt lugnt!

Jaja, happy day??! =/
 


kämpa?

Har nog inte känt så här förut..Allt ja gör blir fel,ingenting fungerar helt enkelt..Skit är vad allting är just nu!
Om ja inte hade varit och fått spendera helgen och dagarna med folk som tycker om mig och vill mig väl vet ja inte hur detta hade slutat, de är jobbigt att säga de men så är det!
Ja vet inte vad som har hänt och ja vet inte hur ja ska kunna orka ta mig upp igen, men ska försöka..De är väl allt ja kan?
Ska iaf börja med att försöka få i mig lite frukost =S



VARFÖR PLÅGAR JA MIG SJÄLV MED ATT GÖRA SÅ?? =/
 


15 augusti

God morgon! Söndag igen och man har klarat sig igenom helgen på ett någorlunda bra sätt =)
Började ju som sagt med fredagen den 13 och den gick väl sådär hehe, inga direkta skador eller så kan man säga ;P
Spenderade den med att först ligga och sola på pappas altan och sen åkte ja till solna för att möta upp och snacka skit med Ciccie och Karro på deras jobb.. Sen när Karro hade slutat så åkte vi hem till henne och handlade mat,lagade en supergod middag och satt på balkongen och bara snackade massa skit. Helt underbar kväll var det som vi avslutade med en härlig film (Brothers) i soffan med en stor skål popcorn =)
Lördagen började med att ja åkte hem till solna, packade väskan och begav mig till vällingby för att möta upp Ciccie och Boel och dra oss ner till kaanan badet för att sola och bada. Det var grymt bra väder så det var riktigt skönt och härligt att ligga där nere och svalka av sig lite. Sen tog vi en sushimiddag innan de andra kom hem till Ciccie för lite vinkväll med ost och kex som vi skulle ha. Många tjejer så det blev en hel del babbel om ingenting ;P hahha.. Kvällen slutade dock lite tvärt (för min del iaf,inte så happy iaf) men vid 2 kom jag och syrran i säng och somnade gott.

Och så nu var det söndag igen som sagt. Precis käkat frukost med syster och om ett tag ska vi över till farmor för att vara lite sociala med henne sen får vi se hur dagen ser ut, kanske en promenad och sen lite film..vi får se =)

Hoppas ni haft en bra helg, dags för en påtår ;)
 


fredag 13

Japp idag är de dåra fredag den 13 :S och ja är lite av en skrocktjej så hm..något kanske händer eller lite har väl hänt men de spelar ingen roll om de är den 13 eller en annan dag ;P hehe
Hade en härlig dag med Anna inne i stan igår,solen sken och vi hade en hel del att prata om och tid att ta igen..Efter den härliga träffen åkte ja hem och mös med pappa. Vi åt middag ute vid en SUPERMYSIG liten strand i solnedgången (okej låter kanske lite konstigt att man är där med sin pappa men sån är ja ;P haha)
Men när solen ville gå och lägga sig bestämde vi oss för att också åka hem.
Hem och slappa framför en massa skit på tv.n fick de bli och en tidig sänggång för min del iaf.var väldigt trött ;P

Sitter nu hemma och ute i solen på altanen hos pappa och ska röra mig mot solna för att hälsa på syster och Karro på jobbet. Sen ut i solen och sola lite till ska ja väl göra ;)
Sen får vi se hur dagen slutar!

Så nu, japp nu är det helg igen, Jippie!
Nej måste springa.
Puss och kram!
 


happyface!

Jag går omkring med ett leende på läpparna! Och det gillar jag =)




i love!


landettrip.

Så var man hemma igen efter en lite oplanerad resa till landet. Trodde inte att det skulle gå så bra men det gjrode det faktist, till viss del men jag ska inte gå in på detaljer ;P
Det var mysigt iaf att komma bort och bara få ligga och läsa och inte ha en massa måsten. Vila med andra ord och gosa lite med Frasse och ordbajsa med syster ;P haha
Igår var hon och ja i uppsala och skulla shoppa men det regnade alldeles för mycket så vi sprang bara runt och blev grymt blöta och kalla,så det skulle inte vara så konstigt om ja låg nu i ett par dagar ;P haha
Dagen idag har varit grymt lugn, bara läsa och så.. Sen såklart har ja kört hem och tagit mig en grymt efterlängtad dusch, det var skönt haha med tanke på att de inte har rinnande vatten så ja.. mm :D haha

Nej snart ska ja börja röra mig, hoppas ni får en bra kväll, imrogon blir de "afternoon tea" med Linda, det ska bli kul. ser fram emot det!
kram kram!


mot landet

Jahapp så var det söndag igen.Tiden springer iväg och snart ska man hem också :S:P
men men.
Veckan har gått väldigt fort, har haft riktigt trevligt.
Fredagen spenderade jag med syster,viktor och linda nere på kaanan för att bättre på brännan lite,även lite bad fick de bli. På kvällen hade vi taco-middag med karro och nicole sen kom det över lite annat folk och satt och drack och hade det trevligt ;)
Gårdagen spenderade jag först med filmmys med syster sen lite kvalitetstid med Jossan innan vi begav oss av till hennes mamma för att ha lite kräftskiva och så.
Var en väldigt trevlig kväll som inte ledde till utgång för min del utan vid 12 släckte ja lampan för natten.

Nu imorse låg jag kvar i sängen och bara drog mig,riktigt skönt så nu har ja precis avslutat frukosten och packat inför en tvådagarstrip upp till landet. Hoppas de blir trevligt, är väl bara att le och se glad ut??
Men nu ska ja hoppa in i en dusch sen ska ja nog hämta bilen och tuta iväg. Hoppas ni har en bra dag och helg!


Supergratis =D

<iframe vspace="0" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" height="230" src="http://supergratis.se/widget/?id=71648" hspace="0" scrolling="no" width="150" allowtransparency="true"></iframe>

5 augusti

Torsdag och de är SOL, äntligen sol!! Gud så glad ja blir. Så härligt att vakna upp och känna att man inte fryser och att man liksom kan få bättra på den brännan som nu har försvunnit haha.
Så mina planer för dagen är ju liksom att bara sitta på balkongen och ta det lugnt, läsa en god bok och bara ha det så skönt man kan,kanske sova lite också.
I eftermiddag ska ja nog bege mig till rålis och så,men får se om ja orkar och får se om vädret håller i sig dvs :P

Gårdagen var underbar! Den började väldigt dåligt med kallt väder och mycket regn men det stoppade inte mig och Karro för att åka in till stan. Vi gick omkring och strosa,fikade och fick en väldigt trevlig middag, med andra ord så var den stunden med henne sjukt härlig!
Efter middagen kände karro sig lite seg så och åkte hem, ja åkte till c o v i sumpan för att ta mig en aw.. och den awn blev väl mer än 1 men det gick bra.. kvällen slutade trevligt,lite sent kanske men sånt kan man leva med ibland ;) fast inte kul att behöva vakna kl. 8 fast man har semester, men ja kan ju sova nu på balkongen ist ;) haha

Ska alldeles strax klä på mig och dra mig upp mot karro och snacka lite skit på hennes rast, sen ska ja hamna här igen.
Nej nu ska ja njuta i 20 min till innan ja ska gå! Hoppas ni njuter lika mycket som ja!!
 

3 augusti

Så var man hemma igen då efter att ha varit på resande fot sedan i fredags! Skönt på ett sätt men ändå lite konstigt måste ja säga, ja är ju liksom inte hemma nu.. :S men men
Som sagt. Vi har ju varit hos lilla mig i kalmar och dagen igår spenderades i kalmar stad för lite shopping,öl i solen och den avslutades hemma hos mig med underbar middag,dricka och kortspel. riktigt härligt.
Jag som inte skulle handla hittade faktist ett par skor som ja VAR tvungen att ha ^^, hahah

Dagen idag har spenderats i bilen. vid 12 åkte vi förbi klasskompisen Malin för lite blåbärspaj och kaffe innan vi begav oss hem mot stockholm.. Resan gick bra, den var inte så himla lång men vid halv 8 iof så satte ja ner mina väskor här hemma i solna. nu har ja precis kört en maskin med tvätt,ska strax in i en dusch sen ska ja kolla film innan ja slocknar!

Hoppas dagarna har varit lite bra som mina!
(lite bilder ifrån ihelgen)

 mina skor :D (i love it ;P)
 ducky o ölen :D
    
lite ifrån uteserveringen


bra start?

Shit de är redan den 2 augusti men ja har SEMESTER!! Gud så skönt de är. Dock har den väl inte varit den bästa hittills men men.
Fredagen direkt efter jobbet gick bilen mot småland och växjö för att hälsa på morfar och mormor. Där var vi tills på söndag och bara hade det mys med god mat,mycke gott att dricka och trevlig sällskap. det var ja,mamma,ciccie och viktor som tog oss ner dit.
Gårdagen tog vi vårat pick och pack och körde hem mot kalmar och lilla nybro. Stannade vid kosta boda outlet på hemvägen och shoppade lite trevliga saker ;P
Men sen sprack de, när vi väl kom hem!
Först visste vi inte va vi skulle handla och de gjorde att de tog lång tid inne i affären,men sen så skulle vi hem till min fina lilla lägenhet tänkte vi.
Men de va då vi fick den STÖRSTA chocken! Elen eller rättare sagt proppen hade ju gått för ett par dagar sen så hela mitt kök var ju förstört. allting i kyl och frys hade möglat och börjat rinna ut! Asså det såg ut som ett bombnedslag och luktade som om någon hade dött där. FY FAN!
Men har man sin egna ängel så har man, min kära syster ställde sig ju där kors och tvärs och tog tag i allting. tappa upp vatten och skura helt enkelt,höll på i 1 timma ungefär och ja..herregud! Finns inte ens ord för de längre!
men efter de såg vi att klockan va 9 och vi inte hade ätit sen 9 på morgonen så ner till pizzerian (den enda som var öppen då vid den tiden på en söndag) och handla middag.
Sitta ute och ha lite picknick fick de bli,för ingen ville va hemma i denna stank.

Men natten gick väl helt okej iaf, med fönstrerna vidöppna så somna vi vid 12-1 iaf och sov till halv 10 då vi ringde värden osv.. jaja.. nu är allting fixat iaf och nu ska vi väl handla doftljus så att de börjar lukte lite gott här igen ;P haha

Fast just nu ska ja klä på mig så att vi kan röra oss mot kalmar och shoppa lite,fika och bara ha det underbart allihop!!
Hoppas ni får en underbar dag!


RSS 2.0