Miss

SAKNADEN ÄR ENORM!
Vissa dagar värre än andra, idag OTROLIGT jobbig!!


Tjejkväll,drinkar,IKEA,plugg

Så var det helg igen och den springer iväg, men det gör inte så mycket faktiskt. Vill bara att tiden ska fort helt enkelt.
Men iaf. Den började riktigt bra!
Mötte upp min söta vän Christina efter en lång lektion, med mycket och lite kritik på mitt "intro" ;P. Eftersom de va väldigt fint väder gjorde vi picknick och gick till ett underbart berg och la oss och slappade i hängmattorna där och bara njöt. Många timmar senare gick vi hem och handlade saker till middagen och sen skypade ja med min älskling ett tag innan ja gick ner till henne igen och vi började våran tjejkväll. Blev matlagning,vin drickande och sen så kollde vi på film och hade ett drickspel under filmens gång..Farlig och kul på samma gång, men inte så bra att vi gjorde drinkarna på vodka för det gick direkt upp i huvudet måste ja säga ;P
Så efter en lite snurrig kväll var det skönt att ja bara hade två trappor att klampa upp för :D haha

Lördagen vaknade (blev ja väckt tidigt) ;P haha. Så blev en morgonpromenad innan ja satte mig och pluggade lite. Sen åkte jag till IKEA med ett litet gäng på 4 pers och spenderade hela dagen där.
Kom hem och hade en mysig hemmakväll själv istället med bästa på skype. Vi hade en riktigt "skypedate" och det var underbart! saknaden blir större och större hela tiden och så blir även kärleken! ÄLSKAR DIG!
Så blev en tidig kväll för mig men det var skönt.

Nu idag, söndag, sitter jag och Christina på mitt rum och studerar. Är nu klar med introt ja ska göra, storyboarden på datan så det är toppen! det enda som är kvar nu är att skissa på introt men de kan ja göra ikväll ;)
Ska nog ut en stund snart och få lite luft, sen ska ja träffa Anna för lite träning och prat innan ja dör i sängen igen ;P haha

Men nu ska ja fortsätta va lite social. Ha en bra söndag! =)
Nu är det inte lång tid kvar, 4 dagar till M och J kommer,12 dagar tills jag får se min älskling!!


(ser ut som två grisar)


skola

Detta är vad jag sysslar med om dagarna just nu =)

 



Kul? sådär ;P


Tårar

Man är inte alltid så stark som man känner sig eller ser ut att må!
Ibland bara rasar allting och man kan inte hålla tårarna borta. Känslan av att vara ensam,trött,orkeslös,tråkig,saknaden,viljan som inte finns... ja allt man kan tänka sig kan göra att det ibland bara brister. Att man inte kan hålla igen längre.

Igår var det en sådan dag för mig. Jag orkade helt enkelt inte mer. Kunde inte hålla mitt påklistrade leende glatt längre. Det blev istället fosterställning i flera timmar med tårarna rinnande ner för kinderna och svimkänslorna väldigt nära. Att inte veta vart man ska ta vägen, inte veta vad man vill och sedan känslan av att sakna någon så otroligt mycket. Det är ganska nytt för mig men jag klarar det inte mer.
Jag är inte så stark som jag kanske verkar. Ibland brister det och då kan man inte göra något.
Ville bara ha denna varma famnen runt omkring mig och få känna kärlek,få höra orden, allting för att jag skulle ta det lugnt.
Men den bästa gjorde allting som den kunde för att det skulle kännas bra, men det ända jag kan säga är FÖRLÅT!

Rinnande tårar och magknip är allting jag kan säga om min situation just nu!
I´m not strong anymore!


Höst

Detta är höst för mig och detta är vad jag vill ha nu,imorgon,hela hösten och helst inte ensam!

- DIG!
- Filtar & kuddar
- Tända ljus
- Filmer
- Varm chocklad/te
- Umgänge
- Varma bad/lååååång dusch
- Stickade koftor
- gula och röda löv
- långpromenader med en hand i en varm hand


min måndag

Morgonpromenad,PN,träning,långpromenad i höstsolen,lite skola!
Japp de va min måndag! Härligt och lugnt. Men humöret kunde ju ha varit bättre =/
Idag är verkligen en sån dag då jag bara vill ligga i sängen och krama på älsklingen, jag längtar hem så in i norden! Vet inte vad jag ska ta vägen! Men "bara" 2,5 vecka kvar tills ja får NJUTA som en prinsessa igen!
VILL HEM NU!!

Sen är ja orolig i magen också (ska strax.... ^^,) så snart släpper väl de antar ja?? :P


Du och ja på denna bänk <3


SAGA!


Friskluft

Kände mig inte på topp igår för fem öre vilket resulterade i INGET plugg typ. INTE bra!
JA började dagen med att sitta på "foreigner´s office" i 4,5 timmar, sjukt segt och irrierande. Sen efter de tog ja en riktigt långpromenad i solskenet på 3,5 timmar. Och det var riktigt härligt! Fick lite ny energi av det!
Hade en lugn hemma kväll och satt och pratade med Andreas en hel del av kvällen och de va mys ^^, man måste ju passa på när man kan och när man är 100 mil ifrån varandra!

Vaknade idag på lite bättre humör. Började med en morgonpromenad och lite "motion" hemma,frukost och lite datapysslande innan ja gick ut i det fina höstvädret. Var inte kallt, utan ja hade på mig lite för mycke kläder ;P men men.
Blev en 3,5 timmars promenad idag med, verkligen vad jag behövde för sen har ja suttit vid datan hela kvällen nu och pysslat me lite olika saker. Ganska kul faktiskt, blev ganska bra.
Nu ska ja sätta mig och måla lite innan ja pratar med pojken min!
Ha en bra kväll!

 
lekte igår


 lördagspromenad
   
(ifrån Christina JELLY BEANS :D = lördagsgott)


borta

Vart är min inspiration?
Kan inte jobba, kan inte göra någonting! snälla hjälp mig! måste måste måste komma igång nu!!
vart är ja?? :/


segt

Dagarna verkligen segar sig fram nu och det är inte kul, vill att de ska gå fort så att man kan få komma hem och få krama och göra allt man är van vid. Eller det enda jag vill är att få vara med min pojkvän!
Saknaden är verkligen enorm, och minnena,bilderna,lukterna..allting är kvar här och är så tufft att få se det varje dag. Men det bästa med det hela är att det är så fina och underbara bilder som jag har,helt magiska!

Så dagen idag har gått åt till skola, började sent så satt hemma och fixade lite med after effects hemma. Sen var de skola mellan 2-halv 5, 3D animition..kul men grymt svårt hehe..
Efter det gick jag till gymmet och svettades som en gris. Var ett jobbigt pass och mina ben var som gele när jag gick hem :P haha.
Nyduschad och "nyäten" sitter ja nu i mjukisar och funderar på om ja ska plugga lite, men "Värsta pojkvänsakademin" lockar mer och skypande med älsklingen! Så tar tag i skolan imorgon och helgen istället ;P
Men ja måste verkligen ta tag i det ordentligt nu! inte slappa som ja gjort för länge nu..
Nej Louise, nya tag,nya tag!


LOVE








Bästa helgen

Jahapp, då var denna helg över då och denna gång är jag INTE glad för fem öre, mina ögon bara rinner och rinner och jag vet inte vad jag ska göra.
Har haft den bästa helgen i mitt liv tror jag nu och jag kommer att leva på den LÄNGE!!
Älsklingen kom nämligen ner till mig i Aachen och spenderade hela helgen med mig och den var helt MAGISK! Finns inga ord eller någonting som kan förklara hur underbart lycklig jag har varit denna helg! INGENTING!!

I fredags åkte jag och mötte upp hjärtat på stationen i Krefeld och kunde inte hålla tårarna borta! SÅ LYCKLIG när jag såg honom att mitt hjärta tog många många extra skutt kan jag säga!!
Vi åkte hem och mös, ut och åt och bara tog hand om varandra på fredagskvällen!
Sov ut och gick ner på staden i det fina och härliga höstvädret, sjukt varmt! Det första vi gjorde var att gå ner och titta och fixa våra ringar =D. VÄLDIGT fina är dom!!
Sen så mötte vi upp amerikanerna och gick och åt väldigt god mat på stan, sen hämta vi ringarna och gick och la oss i världens romantiska park och bara mös, prata och hade en toppen tid!! Låg där hela dagen.
Handlade hem massa gott gjorde vi, orkade inte gå ut så kvällen bestod av mys,mat,gottigott och bara att rå omvarandra framför film!! kan inte bli bättre!!
På söndagen gick vi upp tidigt för att äta amerikans breakfast med amerikanera och det var UNDERBART! mätta och belåtna blev vi i alla fall!
Fick bli en liten PN innan vi gick ut på stan igen. Solen sken och det var riktigt varmt så jag och Andreas hade en heldag i parken! Det var så otroligt underbart, den stunden var den bästa av allt! Kan inte värdesätta det ens!
På kvällen gick vi ut och åt en riktigt härlig och STOR middag på en mysig typisk tysk resturang, men det vart lite kallt där vid halv 8 tiden så vi gick hem och mös framför film och under täcket!

Men så nu imorse följde jag med honom till Krefeld igen för att lämna av honom och säga hejdå! Usch det var verkligen inte kul! Så mycket som tårarana har runnit idag har det nog ALDRIG gjort.
Riktigt jobbigt är det denna gång!
Så det fick bli lite träning och en runda på stan innan jag gick hem och skrev detta,
Men det är för mycket minnen och allting nu på detta rum så jag måste ut igen! Klarar det inte för tillfället!

Så ut igen blir det!!

ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKET ANDREAS HAGMAN!

Bryssel,plugg och nedräkning

11 Oktober redan, gud vad tiden går fort och mycket man faktiskt hinner med!

I söndags var jag i Bryssel och firade Charlotte som fyllde år. Vi var ett gäng på 7 pers som åkte dit, lagom mycket och det var bra. Redan vid 8 tiden på söndagsmorgonen möttes vi upp och begav oss ut på äventyr.Tog hela 3 timmar att åka dit men det var det värt. Men vädret var piss, kallt och regnit så det blev en blöt dag men jag fick i alla fall se Bryssel. Kom hem ganska sent och pratade med Andreas, sen vid 10 kom Christina upp med kakor och vin så vi hade lite tjejmys innan vi somna gott ^^,
Igår var ja ledig. Försökte sitta hemma och plugga men det gick väl sådär, lite gjort och sen var ja ute och träffade Anna min "lärare" ett tag på kvällen, även film och serier fick de bli och låååånga samtal med älsklingen!

Idag har ja varit i skolan hela dagen och känner mig väldigt glad. Förstod väldigt mycket av det lärarna pratade om, fick även väldigt mycket hjälp av dom, hade gjort speciella papper till mig och allt så japp,happy :D
Träffade även två nya tjejer i klassen som ja pratade mycket med, de var väldigt hjälpsamma och pratade sakta och försiktigt och engelska om ja inte fattade. Så japp. Nu börjar det kännar bättre så det är skönt det med.
Och med denna "energi" var ja på stan för att fixa lite småsaker ;P hoppas det går hem ;P haha
Kom hem och lagade lite mat, sen har ja suttit och pluggat hela kvällen. Fotoinformation och så, intressant men svårt. men ja är glad att ja iaf gjorde någonting :P.
Får bli mer imorgon!

Ligger nu och latar mig framför Gossip girl, ska snart sova.Imorgon blir de tvätt på morgonen, skola,träning och sen plugg!! Nedräkningen pågår förfullt.
Är så himla glad för på fredag kommer världens bästa ner hit! Kan inte sluta le! längtar så himla mycket! Fjärilarna börjar smyga sig på, och ja går med ett leende på läpparna hela tiden, dagarna går mycke fortare nu!
ÄLSKAR DIG OCH SAKNAR DIG SÅ! KOMMER BLI EN UNDEBAR HELG!

3


Tjejdag

Ojj vilken lång dag det har varit idag, men den har varit bra och avkopplande. Om man nu kan kalla shopping för avkopplande ;P.
Men jag var i Köln idag med Christina,Charlotte och Petra, vi hade en tjejdag med shopping, Starbucksdrickande och subway ätande. (Så nu är ja inte Starbucks-virgin längre ;P)
Så många timmar i Köln blev det, med mycket tittande i affärer, en julklapp inhandlad och bara en massa tjejprat så kom jag hem för typ 2 timmar sen och är fortfarande helt slut.
Hade ett mysigt samtal med A, sen en lång och varm dusch och nu ligger jag helt död i sängen. Kollar DH och ska snart se en film men de får bli en tidig kväll för mig. För imorgon kommer de bli en lång dag. kl. 8 ska vi va på tågstationen och åka till Bryssel. kommer bli riktigt kul, ska fira Charlotte där så japp, kul kul men en lång dag kommer de bli! Tur att man är ledig på måndag så att man kan sova ut då ^^,

Men nu ska ja ha en mysig lördagskväll här hemma. Fram med chokladen och ljusen så ska det mysas :D
(om en vecka är jag inte ensam och gör det ;) )

 charlotte och ja på Starbucks

 jag, Christina och Charlotte :D


Höst

"Ville bara ringa och säga Puss"
Japp, så löd samtalet som kom till mig imorse när jag skulle till skolan. Ett samtal som verkligen värmde och gjorde mig överlycklig och gjorde så att jag kunde fortsätta dagen med ett leende på läpparna, no mather what!!
(Gissa ifrån vem ;P )

Men i alla fall.
Nu har hösten kommit hit till Aachen och lilla mig med. 10 grader ute och imorse och förmiddagen så spöregnade det men nu har solen letat sig fram och det är ganska fint, men som sagt kallt!
Har varit i skolan idag typ halva dagen och haft lite datateknik och så, det var intressant och läraren hjälpte mig när jag inte riktigt förstod så jag kan väl inte klaga?
Sen tog jag mig en runda på stan och tittade lite, lite planer på julklappar och "annat" ;P,okej tidigt ute men varför inte liksom? ;P
Kom hem för 1 timma sen och ska sätta mig och rita en storyboard nu innan jag ska bege mig ner till Christina och gå och handla mat och vin för tjejkvällen ikväll. Ska bli så underbart att bara ta det lugnt och snacka skit med en tjej en kväll, så japp. Inte sent får det bli, pga resa till Köln imorgon =)
Så en helspäckad helg blir det men det blir nog kul.

Ska jobba lite nu ;)
Kram


Blöt

En blöt Louise.
Både insidag och utsidan,bokstavligt talat!
ORK!!!


Rehab

UNDERBAR DAG är det enda jag kan säga om denna dag. Så avkopplande och rofylld att jag inte kan beskriva den mer.
Christina har äntligen kommit hem ifrån sin tripp på 5 dagar så hon kom upp till mig imorse vid 10 och vi tog oss en promenad in till stan i solskenet och satte oss på en uteservering och hade en god frukost,satt där i 2,5 timma innan vi gick till en supermysig park och låg där i 2 timmar och bara solade och pratade en massa skit ;P haha. sen bytte vi park, gick förbi en glasskiosk och handlade glass sen la vi oss vid Elisenbrunnen i 2 timmar innan vi gick och åt på subway.
Kanske inte lät så mysigt men vädret var toppen och det var verkligen underbart. Vi pratade om verkligen allting och det känns så skönt. Kan gråta och visa saknaden inför henne och vi kan stötta varandra för idag satt vi båda och saknade våra respektive så otroligt mycket, så det var skönt att ha henne hos mig och att jag fanns för henne. Behövde lite tjejsnack och nån att krama om just nu! Helt fantastiskt faktiskt!
 

  

Gårdagskvällen var trevlig. Grillning med språkmänniskorna, dock var det inte jättemånga men det räckte och blev över för min del. Så ja, en latdag på förmiddagen med lite yoga och solande sen grillning. Skön söndag men med en ENORM saknad!

Nu blir de film innan jag ÄNTLIGEN får prata med <3!
Ha en toppen måndag!

 


IKEA

Japp, lördag och saker och ting är öppet, så vad gör man inte. Trots att det var supervarmt och solen sken så åkte vi till Köln idag och gick på IKEA.
Började dagen med en morgonpromenad innan jag (tillslut efter en långsovmorgon ifrån andra sidan) fick tag i och upp min fästman där hemma för att få skypa lite =D Vart ett mysigt och långt samtal ;D, som världesättes till 100!!

Sen skulle ja precis gå ut när Talia ringde och undra om ja ville med till IKEA så ja, varför inte. Så blev en långtrip till IKEA för att inhandla en matte och lampa till mitt lilla rum. De andra åkte egentligen dit bara pga. av att äta "svenska köttbullar" =D haha.. (medans ja tog pasta med tomatsås ;P)
Så efter en lång, men ganska trevlig dag så kom ja hem vid 8 helt slut.
Pratade med älskling, ätit lite och nu ligger jag och glor på film. Imorgon blir de yoga tror ja, massa solande och sen grillfest på kvällen och ÄNTLIGEN kommer Christina tillbaka, så det blir nog bra!! =D

Hoppas ni haft en bra lördag!


RSS 2.0