Fuck

Shit vilken dag och vilket äventyr.. Trodde inte att det kunde hända mig men det gjorde det!!
Åkte som sagt till öland idag med Emelie och Helen och allting började bra.vi hade super kul. Men sen när vi kommit kanske 3 km in på öland så får vi PUNKA!!! fuck asså. ingenting fungerade.. vi vinkade in flera stycken och insåg tillslut att de extra däck ja hade var fel, fem bultar istället för 4 som ja har.. så ja kunde ju inte byta däck.
Så efter många om och men, dels upplockade av ett gammalt snällt par och blivit jagade av 1000 får så kom räddaren i nöden Veronica och plockade upp oss för att boxera bort bilen till en parkering (där den står nu) och sen skjutsa hem oss..
Så nu är man hemma och letar efter däck på nätet, hoppas ja hittar något bara..annars vet ja inte va ja gör. =/

Ska börja göra mig i ordning nu inför bowlingen och kåren som gäller ikväll! Ha en bra kväll!!

ledig lördag

God morgon!
Gud va skönt med lite sovmorgon. Vaknade dock vid 7 men sen var det så skönt att veta att ja kunde få somna om så ja sov till halv 10, det var som sagt riktigt skönt!
Gårdagskvällen var jättemysig hemma hos E. Vi åt massa gottigotti och kollade på idol plus smala sussie. =) skönt med en lugn kväll hemma med andra ord!
kom hem vid kvart över 12 och då stupade ja gott i säng.

Idag skiner solen över lilla nybro och jag och emelie ska in till öland och bara ha det myys på dagen hade vi tänkt. Får se om vi får me oss några mer, man vet ju aldrig.
Men nu ska ja ut och handla tillbehör till maten ja ska laga ikväll, innan vi ska bowla och parta på kåren. Det ska bli riktigt kul faktist!
Nej nu måste ja nog röra mig så att ja hinner!

Ha en bra dag! =)

äntligen fredag

God kväll!!
ÄNTLIGEN fredag och jag har en lugn och trevlig helg framför mig nu! =) Ska bli skönt.
Kom hem tidigt idag efter skolan, trodde vi skulle sluta 4 men vi slutade vid halv 12 redan så det var som sagt skönt att komma hem i tid, för det har det ju inte blivit de senaste dagarna..igår kom ja också hem vid 10 så ja, men är ju lite trött om man säger så.
Ikväll blir det idolmys hemma hos Emelie, så en tidig och lugn kväll står på spel. Skönt skönt.
Imorgon ska ja SOVA ut, riktigt ordentligt..hoppas ja iaf..har ingenting planerat alls på dagen så vi får se va som händer. beror lite på hur vädret är och så.
sen ska vi bowla ett gäng i klassen och sen blir det kåren som gäller. det ska bli himla kul eftersom det var så länge sen som man var ute här i kalmar, så party party blir det =)

Va som står på schemat nu är iaf att laga lite mat till lilla mig, gott gott.är riktigt hungrig nu så det ska bli gött ;)
hoppas ni får en bra fredaskväll!!

just.. ja har ev ett jobb nu också i kalmar :D tack och lov. eller ja ska in till CO och prata med dom nästa vecka och han verkade intresserad så ja tror att jobbet är mitt ;) hehe hoppas hoppas..bara att man orkar de också!

 

STOL

Shit va trött ja är.Kunde typ inte sova pga att ja tänkte på stolen som vi håller på och bygger i skolan just nu. Har liksom en vecka på oss att skissa och bygga en stol ifrån grunden. Jobbigt jobbigt.
Så det har varit två sena nätter nu hemma hos Malin med svarvning som har stått på schemat..det har varit roligt men jobbigt kan man väl säga.
Nu är ja i skolan och sitter i datasalen och väntar på alla andra som är på ICA och ska handla middagsmat till oss.. Så middag i skolan sen fortsättning med stolbygge..Ingen aning om hur länge vi kommer att vara kvar idag men ja hoppas att det inte blir allt för sent, orkar inte.
Imorgon är det fredag och helg och jag har ingenting planerat denna helg så vi får se va som händer, är ju dessutom Halloween men kommer nog inte att fira det på ngt speciellt sätt som det ser ut nu.

Ajja nu kommer de andra så det ska bli gott med lite mat =)
ha en bra kväll!!

 


tidigt.

God morgon!
Är i skolan just nu, ovanligt tidigt med tanke på att vi börjar vid 10.. Men vi håller som sagt på att göra en stol som ska vara klar på fredag, alltså har vi 3 dagar på oss att rita,såga och sätta ihop den till en stol. Så jag och Malin bestämde oss för att köra på stort och va i skolan tidigt så att man kan komma igång.
Men denna gång är det ett roligare projekt, kort men kul.Hoppas att stolen blir bra bara =)

Igårkväll lagade jag och Emil middag till Jessica sen bjöd hon massa människor på tårtkalas, så det var fullt hus hemma hos oss, trevligt trevligt!
Får se till att göra om det senare när vi har tid =)

Nu kommer Malin så nu ska vi börja! Ha en bra dag!

 

SAKNAR!

Tjoho!
Då var det måndag igen och dags för en ny skolvecka som kommer bli lååååång känner ja.många timmar i verkstaden antar ja eftersom nästa projekt med att göra en stol på en vecka har dragit igång! Men det går nog bra!

Helgen har verkligen varit underbar, framförallt för att ja har fått ha min fina syster här hos mig. Dock gick helgen ALLDELES för snabbt! Ville verkligen inte att hon skulle åka hem igår så det ja,blev väldigt jobbigt att släppa av henne vid bussen igår på dagen. Usch usch, många tårar rann ner för kinden måste ja säga!
BLÄ!!

Men ja fick lite gjort igår iaf,kände för att va en "händig man" och satte upp rullgardinen och hyllan på rummet, sen bjöd ja in Emelie på lite middag och mys med film =D wiiho!
Ett bra slut på den underbara helgen vart det med andra ord!
Men jobbigast och det tuffaste var ändå att syster åkte, vill att hon kommer tillbaka NU! annars åker ja hem!!


Har nu lunchrast och ska snart in och börja skissa på en liten stol som vi ska göra som sagt,sen får vi se va som händer ikväll.Jessica fyller år så kanske lite tårtkalas ikväll om hon får som hon vill ;P hehe
ja måste göra någonting så att ja inte gråter sönder mig iaf..
Ha en bra måndag och bra start på veckan!!

 

lördag

mmm va trött man är!
har varit full gång sedan ja vaknade imorse =)
Vaknade rätt tidigt och då begav ja mig till affären för att inhandla lite till frukosten, blev lite juice,ost,grönsaker,baktillbehör och annat gott. kom hem och ställde mig och bakade lite bröd till de andra i huset =) När de va färdigt väckte ja syster min och bjöd henne på en riktigt god och stor frukost,och efter ett tag fick vi sällskap av emils tjej emelie.trevligt trevligt!



Efter en lång frukost som sagt var det bara att klä på sig för att åka in till kalmar. Där har jag och syster gott och strosat hela långa dagen, hittade lite fynd faktist =), sen blev ja även kär i ett par stövlar..vet ej om ja ska köpa dom än haha
sen åkte vi även till hansa city i kalmar och kollade lite, de hade öppnat nån ny "galleria" så ja, kollade runt lite och pratade även me några på elgiganten ang. datan och mitt råd var "gå hem nu och gör sönder datan så ska du se att du får en ny, så att de inte kan laga den". Så ja..de är va ja ska göra nu.göra sönder min data så att ja kan få en ny haha.. bra idé :D

nu ska ja ner till affären igen som sagt och handla lite till middagen. ikväll blir det nog en god fisksoppa, det är tanken iaf!
sen får vi se va som händer, ev lite bowling men vi vet inte.just nu sover syster så ja.. vi får se vi får se =) annars kanske de blir en lugn filmhemmakväll igen =D det går ju alltid hem,framförallt när vädret är piss!!

ha en bra lördag!!

 


Fredagsmys

Ojsan! Nu är man hemma igen efter en skön promenad och visning av staden för syster!
Hade studiebesök idag på dagen sen kom ja hem, slängde i mig lite lunch sen var det dags för oss att ta på skorna och visa runt som sagt =)
Började me att visa "the city" sen blev det skolan och fika som gällde. Sen såklart blev det även systemet och lidl där vi hittade färdiggjorda hamburgare som de bara va att stoppa in i ugnen,lite "groce" tyckte vi haha.
Så med lite mat och dricka i väskan vände vi stegen hemåt.
Så nu är vi hemma igen, precis stoppat pirogdegen i kylen och ska snart börja fixa fyllningen till dom.Sen blir det en mysig kväll hemma med idol,gossip girl och dricka för våran del.Även godis,äppelpaj med glass står på menyn! Med andra ord; det kan inte bli bättre!! underbart att ha henne här!!

 (resultatet ifrån degen ;P )
 (FÄRDIGT)

Ha nu en toppen fredag!

 

Äntligen!

ÅÅh äntligen har syster min kommit hit! Blev så himla glad när ja såg henne idag på stationen,insåg verkligen hur mycket jag hade saknat henne! =)
När hon kom hit tog vi oss en fika i stan, sen så gick vi omkring och kollade lite. Men hon hade så mycket packning och kände sig hängig så vi åkte hem ganska tidigt.
Kom hem och handlade lite godis och lite till middagen sen så ställde ja mig och lagade en god wok till oss båda =)
Nu har ja precis duschat och slängt in henne i en och snart ska vi se på film och bara mysa!! Ha det toppen med andra ord!
Imorgon blir det studiebesök till 12, sen ska ja hem och bara umgås med syster! Ska bli så underbart!!

Nej, dags att leta vinterdäck igen plus måla naglarna haha =D
Ha en toppenkväll!!

 


klaga..

Tjenixen!
Kom precis hem efter en mysig kväll på studentpuben =). det var faktist kul med lite miljöombyte nu när man hade tid med det hehe.
Dagen idag har gått grymt fort, och ja har hunnit med en hel del. Var ju som sagt ledig och det kan ju va skönt ibland. Men egentligen så hann/gjorde ja inte det som ja borde ha gjort.
Försökte få upp min rullgardin men de gick inte, inte heller hyllan på väggen så där sket sig två saker.Sen kunde ja inte "kommentera" miina krokier för ja hade inga "post-its" haha så de sket sig också.
Sen hade ja tydligen "tagit för mycke plats i skåpen hemma enliget Jessica" så där blev de också knas..Fan asså va allting inte gick bra idag.
Blev ingenting sytt heller haha, ringde mamma och fick massa räkningar..
ajja bajs med andra ord!!!

Fast ja har städat så lite gjort men de va inte kul! men men
nu ska ja sluta klaga..kolla efter vinterdäck är va ja ska göra nu sen blir det film och sängen =)

Imorgon kommer min älskade syster!! Iiiiih va kul!! wiho! Årets höjdpunkt!! :D

Men ska kolla vidare innan Emil ska ha datan!
Sov gott!

 


091020

God morgon god morgon!
Är ledig idag,gud va skönt! Men ja har ingen aning om va ja ska göra. Vaknade ju såklart tidigt som vanligt så nu har man varit uppe i typ 2 timmar och tiden bara segar sig fram..Men men. Man kan ju försöka slappna av lite.
Men som sagt, har ingen aning om va dagen ska ta vägen, kanske tar mig in till kalmar en stund, eller så stannar ja hemma och bara pysslar lite. Vill nog inte klippa mig, känns inte riktigt rätt än ;P haha feg som ja är.

Men men, nu ska ja leta efter vinterdäck till min lilla bil, känns ju behövligt!!

Ha en bra dag!

 

Tisdag

God kväll!
lång dag det har varit idag, känns som om den aldrig tar slut :P men den har varit rätt bra ändå.. Solen har iaf skinit över mitt lilla huvud och då blir ja glad ;P
Efter skolan idag (hade kroki och det gick väl sådär men men) så drog ja in till kalmar en snabbis för att fixa lite grejer. Kom hem rätt så tidigt och mötte upp lilla Emilie för en liten promenix,glutt på stan och en mysig fika. Skönt att ha något att prata ut med när hjärnan och tankarna inte vill som man själv vill :P men som sagt, det var skönt och bra!
kom hem vid 7 och då fick det bli lite middag.
Sen har ja inte gjort så mycket mer, mest pysslar omkring på rummet och i hemmet lite. Är ledig imorgon vilken ska bli skönt, inte för att ja vet va ja ska göra men det löser sig nog, finns alltid någonting att pyssla med =)
Ajja, ha en bra kväll!!

super helg!

Oh gud vilken underbar helg ja har haft och fått spendera med min lilla morfar (och mormor lite ibland)!
Åker ju som sagt över till honom i lördags förmiddag och kom fram till ett kallt och regnit Växjö mitt på dagen. Vi gick lite på marknaden,men de fick inte vara så länge för de va ju som sagt så himla kallt och ruggigt. Åkte och besökte mormor med lite lunch och va där ett tag. Sen på kvällen gick vi ut och åt på en trevlig resturang och sen satt vi hemma och tog oss ett glas vin och kollade på lite film =)
Söndagen började med en lååång frukost och en lugn förmiddag. Hälsade på mormor och sen tog vi oss en tur ut till gamla landet. Där kom minnena verkligen upp och det var jobbigt att se men det fick fungera ändå =)
Åkte hem och värmde oss innan vi gick ut på en jättemysig italiensk restaurang och åt massa olika "italienska delikatesser". Underbart!



Sen gick vi hem och kollade på "Wallander", fast på engelska,lite skumt haha 




Dagen idag började också med en lång och lugn frukost innan vi begav oss av för att säga hejdå till mormor innan ja skulle hem.
På hemvägen så åkte vi förbi Kosta Boda-outlet och ja fyndade ett par vinterstövlar,hoppas bara att de är tillräckligt varma nu ;P hehe



Men iaf, vi hade en underbar dag där och åt en god buffé till lunch/middag innan han skjutsade hem mig till lilla Nybro igen.

Så kvällen har ja bara spenderat framför datan (lånade Emils ;P) och kollat på alltifrån Gossip girl till Desperate Housewives..Alltid trevligt!

 

Ska snart hoppa ner i min säng och läsa lite innan ja somnar för natten!
Men hoppas ni haft en lika bra helg som jag har haft, nu har ja nog iaf laddat upp mina batterier lite hoppas ja.!För snart kommer ju syster också, och ja SAKNAR henne så! bara 3 dagar kvar!! =D

  


lördag och ingen skola! :D

God morgon!
Gud va skönt det är att inte behöva åka till skolan på en lördag och jobba eller överhuvudtaget tänka på skolan! Ja är ju som sagt helt klar nu med projektet och har ingenting i skolan att hålla på med för tillfället och det är så UNDERBART! Har längtat efter denna tid nu ett tag haha. Fast ändå blir ja lite sentimental eller va det heter. va ska man nu göra?, hur ska man få kvällarna att gå när man inte har data eller tv? hah blir lite fundersam. Men ja tror nog att det kommer att lösa sig! har ju ändå vänner man kan umgås med plus att syster min kommer ner snart så ja får hitta på saker så att dagarna går vidare =)

Ska snart bege mig mot tåget för i helgen bär det av till växjö. Ska spendera 2 dagar med min morfar hade jag tänkt, det ska bli så skönt att bli ompysslad och pyssla om honom också =) Hälsa på mormor och så. alltid mys.
Men som sagt. Ja måste nog röra på mig nu så att ja inte missar mitt lilla tåg, de skulle vara lite surt med tanke på att ja redan har köpt biljetterna ;P

Så ha en superbra och trevlig helg!!

 


strax..

Shit!
Redovisning strax. Nerverna börjar göra sig framsmygande eller va man ska säga. Usch och tvi, men jag hoppas på det bästa. Kan ju inte gå annat än åt helvete!

Nej nu börjar vi igen!

Ha en bra fredag!

 

kväll


Hemma! Eller ja, ja har varit hemma nu sen halv 4,fick skjuts hem av Veronica för de regnade ju..skönt det!
kom hem och började baka på en gång sen har ja varit i full gång till klockan kvart över 9.Jag är verkligen helt slut nu.
Lyckades med att baka tre olika sorters kakor idag =D Blev havreflan,hallongrottor och "chokladsnittar".Mums mums.Blev en god efterrätt efter maten idag!!
Har fått låna Emils data så nu kan ja va inne på internet lite idag,han är så snäll han =)
Men ja, imorgon blir det redovisning av projektet, lyckades ju fixa powerpointen tillslut men ja har inte övat ngt alls på det..Men det får helt enkelt gå som det går. Är som sagt så trött att ja inte orkar öva på den nu. Åker lite tidigare imorgon till skolan ist så blir det nog bra.

nu ska ja kolla på "mammas pojkar" sen ska ja sova!
God natt allihop!


pissed off!

Asså herregud!
Jag och datorer går verkligen inte bra ihop, är ett par som inte ens borde ha blivit sammankopplade!! haha nej men allvarligt.
Har suttit i flera timmar och fixat me min powerpoint-presentation till projektet och sen bara dör allting, har försökt spara under tiden men det har inte fungerat. Så nu är allting borta! Jag blir galen!
Så tack Ewy, för nu får ja låna hennes Mac-data och fixa en ny presentation där. Hoppas de går bättre..
Vill bara hem nu, ska hem och baka lite hade ja tänkt =)

ajja, får som sagt se hur de går!

bara 7 dagar kvar, exakt på minuterna nu ;D Wiiiie!!

 

torsdagmorgon

Fy fan va kallt de va/är ute idag!!
Tog cykeln nu till skolan och trodde jag skulle dö av köld, haha.. Tog på mig tjocktröjan,mössan och tummevantarna och satte fart mot skolan, så fort gick det i blåsten men som sagt.va ju tvungen att försöka hålla mig varm..
Tur att man ska sitta inne halva dagen så att man kan tina upp lite innan man ska hem igen ;P

Om 5 minuter ska ja sätta mig och lyssna på redovisningar så ja, måste nog gå nu och sätta mig.

Ha en bra torsdag (snart helg =D )

hem ljuva hem!

Ojojoj!!
Trodde inte att ja skulle va kvar såhär länge i skolan men nu får de vara nog för dagen. Har gjort klart min powerpoint nu, eller ska bara fixa me lite "effekter" imorgon sen är ja klar. Gud va skönt att detta projekt snart är över, ska verkligen vila ut nu när detta är klart!
Ringde morfar idag och han blev jätteglad att ja skulle komma =D wiiho, kul kul!

Sen ringde de ifrån data-grejen och de kunde ju självklart inte laga datan..vafan ska ja göra?? så ja måste in till kalmar någon dag i veckan igen, bara för att hämta hem den..gaah ja orkar inte, men men. Får väl åka dit imorgon på lunchen el. något, får försöka locka me mig någon annan ;P

Nu ska ja iaf gå hem,orkar inte vara kvar! Ska hem och se "hairspray" ;D hiihi
Ha en bra kväll allesammans!!
 

huvudvärk.

Huvudvärk så att det skriker om det. Förstår inte varför jag egnetligen inte tar någon tablett eller går hem och bara lägger mig i sängen, nej nej. Ja vill bli 100 % färdig med projektet idag så att ja kan sluta vid lunch imorgon istället =) skönt skönt.
Bara ja inte blir sjuk nu, skulle ju sitta grymt bra, not.. =/
Ajja, tog iof en liten trip till kalmar o fixade lite småsaker, skulle hämta datan men den va inte klar =/ jobbigt jobbigt! Hoppas den blir det snart bara!

Har haft det ganska lugnt denna vecka, suttit i skolan och fixat med projektet och sen legat hemma och kollat film, så får de bli idag med tror ja =) kanske även baka något gått, känner mig sugen på de! =)

Nej..dags att jobba..Sen ska ja ringa lilla morfar och bestämma om ja ska över nu ihelgen,skulle vara super skönt!!

nu ringer syrran så måste svara!!

 

skolan 24/7

Gud, kommer ju ingen vart på detta jobbiga och långa projekt som vi håller på med i skolan. Har tillbringat varje dag nu i en vecka i skolan och det känns ju lite si sådär om ja får säga så, men jag har iaf haft ganska kul :P
Helgen gick grymt fort men jag var ju med folk jag tycker om så ja, skitsamma..Fick lite sovmorgon iaf på söndagen så det var skönt ;P

Sitter i skolan nu igen som vanligt och väntar på att få ha handledning om projektet och det kommer verkligen komma väl till pass, måste veta vad det är jag ska skriva eller göra nu så ja, 30 minuter kvar.. nedräkning..

Ska kila iväg nu och ta mig lite kaffe och snacka lite skit me klasskompisarna som är här =)

Ha en fortsatt trevlig måndag.

091010

Lördag vilket i vanliga fall skulle betyda: INGET PLUGG men som inte gör det för min del denna lördag.. hehe
Fast ja har inte pluggat hela dagen utan ja har gjort lite kul också ;P
Började med en liten "sovmorgon" till 9, sen blev det att avnjuta en god frukost som tog sin lilla tid men de var de värt. Klockan 11 kom Thomas och plockade upp mig för att plocka upp Emilie och sen en tur in till kalmar. Där inne lämnade ja in min data för lite reperation som förhoppningsvis går fort med tanke på att det var dyrt ;P.. Åkte omkring lite här och där för T skulle ha en mac-dator men den va slut överallt så istället fick de bli många "rondell-körningar" och med slutmål Ica Maxi för att handla lite mat till mitt tomma kylskåp, så nu är det fullt igen och glad är ja =D
Kom hem vid 2 då det fick bli lite lunch innan ja blev upplockad igen för sin färd emot skolan och pluggande.
Så nu har man suttit här sen klockan 3 och fått liiiite saker gjort men inte mycket.Fast man får va lite lat på en lördag, sällskapet är iaf bra =)

Nu ska ja snart ta mig mitt första glas in me Emilie och sen ska vi kolla fotboll hela gänget igen. Det ska bli mys.
Men bör nog fortsätta jobba nu, Emelie S kom nyss och knackade mig på axeln så kanske ska va lite duktig ;P Men ja känner mig inte så taggad, men ja ska ta mina raggsockor och stickade tröja och flytta på mig tror ja!
Ha en bra lördag!

 


fredag ÄNTLIGEN!

Gó kväll!!
Gud va fort denna dag har gått..Ja har nog fått en hel del gjort kan ja säga, med andra ord så har ja suttit ute i solen en hel del och tagit det lugnt och skönt, kände att ja behövde det..Hållt på me projektet där så det var ju superbra =)
Nu har ja precis ätit en god middag med trevlig sällskap i skolan och tagit mig ett glas vin. Vi håller nu på att försöka koppla in projektorn för att sen kolla på idol allesammans..Det ska bli riktigt kul!
Kanske ska gå dit och hjälpa till lite för att vara på den "goda" sidan ;P

Men imorgon blir det kalmar med datorn och sen plugg igen som gäller..
Ha en bra kväll!!

 
 

Trött

Go kväll!
Skönt att denna dag är slut nu..Är jättetrött och vill verkligen bara sova :P men det ska jag ju ändå göra typ nu!
vi var på studiebesök idag på ett orgel-företag och det var ganska intressant faktist,man fick lära sig en hel del.
Efter det var ja inne i kalmar och fixade lite småsaker..
Åkte till skolan efter det och höll på med projektet. Idag gick det mycket bättre än igår men ja, ja vet fortfarande inte riktigt vad det är som ja håller på med men det löser sig förhoppningsvis..=S

Imorgon är ja "ledig" men ja ska vara i skolan ändå och jobba med projektet så att man kanske kan ta det lite lugnare i helgen. Ska väl försöka sova till 9 imorgon men det vet jag inte hur det går med det,hoppas kan man ju alltid iaf.

Har precis kollat på "mammas pojke" och nu kollar ja på "svenska hollywoodfruar" vilket snart är slut och då ska ja sova!! SKÖNT!
Och fan! Min data går inte att laga själv så ja måste åka in till kalmar och fixa den ist så ja, helgen måste ja bege mig ditåt, suck..orkar inte.men ja måste


Världens bästa!

Ciccie!!
Tack för att du finns och för att du alltid ställer upp! Vet inte vad jag hade gjort om inte du fanns.
Förlåt för att det sprack idag men jag har ingen annan som jag kan prata med. Jag orkar inte och du är den enda som förstår mig. Du är min andra hälft, vi delar samma kött och blod.
Utan dig inget mig.
Förstår inte hur jag ska stå ut i tre år, utan att få träffa dig kontinuerligt. Skulle vilja att du var här med mig just nu och bara höll mig i din famn. Det skulle jag behöva.
Du förstår som sagt mig och vet vad jag går igenom!
Så tack igen för att du finns och ställer upp.
Du är världens bästa och det kommer du alltid att vara!
Älskar dig mer än något annat på denna gjort.
Föralltid du och jag!
Sisters for ever!
<3

091007

Tjooho!
Skola som gäller idag med vilket är typ det enda ja gör nu för tiden känns de som. Igår kom ja liksom hem vid halv 9 och fick sätta mig hemma och jobba där med. inte för att ja vet om jag egentligen kommer någon vart men ja håller iaf jämt på med skolan :S jobbigt jobbgt. Så just nu är ja så himla slutkörd att ja inte vet vart ja ska ta vägen. Och ändå så har ja haft långledigt nu ju ett par dagar men men. Kanske iof just är därför, ja har ju inte gjort någonting på ett par dagar men men. Nu får ja se till att ta de lite lugnt och jobba på i "normal" takt..:P

Nej nu har ja lektion så måste "pay-attention" now..
ha det bra!

Hoppas på att fixa datan idag.. :S

 


091006

Japp då var det väl dags att formatera om datan då..:S inte för att jag vet hur man gör men jag får väl hoppas att jag fick med mig rätt skivor och sånt så att jag kan lyckas göra det sen när jag kommer hem. Inte för att jag vet när jag gör det heller :P
För idag börjar jag egentligen klockan 14.15 med handledning på projektet men jag är redan i skolan,kom vid halv 10 så man har ju hela dagen på sig.
Sen ikväll kommer det väl bli lika sent som igår,gick ifrån skolan vid 10 men då var jag hemma innan och åt men idag ska jag och Emilie stanna kvar och laga tillsammans i skolan =) mysigt mysigt.

Solen skiner så det känns lite ruttet att sitta inne men ska väl ta mig en liten paus snart och sträcka på bena så att man kan fortsätta med indesign-uppgiften som ska vara klar imorgon och jag har inte ens börjat men det ordnar sig nog..

Ha en bra dag!

 


FUCK!

Asså fuck.Denna vecka börjar verkligen inte bra!
Dels så va det ju sjukt jobbigt att åka hem igår från sthlm till nybro,det var verkligen inte kul men det orkar jag inte påminna mig själv om just nu..=/
Sen så när jag kom hem så har ja insett att ja har VÄRSTA viruset på min data!!! Gud jag pallar inte, så min data skickar ut massa skit till alla på typ facebook och så och det är inte jag. Så nu har jag typ alla emot mig och det känns ju verkligen bra :S fan också!
Allting bara känns så jobbigt!

Sitter i skolan nu och ska väl fortsätta försöka jobba lite. Måste ju jobba jobba jobba.
Ajja hoppas att veckan bara blir bättre då. Datan vill ju inte ens försöka hjälpa mig att installera virusprogrammet, FUCK IT!!!

SAKNAR ER!! :'(
 

the weekend

God morgon!
Nu tänkte ja uppdatera mig lite efter min lilla vistelse här hemma i sthlm. Har verkligen varit helt underbart och ja vill inte åka hem. Usch det kommer bli riktigt jobbigt ikväll när jag kommer hem men ja,det får lösa sig..
Kom upp vid 7 tiden på onsdagen efter en rolig bilresa med E o E =).. Åt goda svenska kräftor och sprang över till Jossan en snabbis och sa hej. Men det blev ingen sen dag så ja somna rätt gott vid halv 11 hehe.
Torsdagen spenderade jag med att shoppa inne i stan och hälsa på jobbet en snabbis. Sen på kvällen var ja hos min underbara pappa. Vi åt god sushi, var och shoppade lite till skolan och så. Kvällen där vart också tidig men det var skönt, bara koppla av!
På fredagen hade jag en heldag inne i stan med älskade stora syster. Vi shoppade,fikade och hade det allmänt mysigt, var så kul att träffa henne igen! har verkligen saknat henne!
På kvällen åt ja middag med jobbet på Olearys och sen drog ja hem till jossan och satt och drack och snacka massa skit. Kom hem lagom trött vid 12 och hoppade i säng direkt =)
Lördagen spenderade jag med mamma på älvsjömässan. Vi var på Hem 2009, och ja fick lite inspiration till skolan och så. Men det var skönt att bara va me mamma också när man äntligen har tiden till det =)
Sen skjussade ja pappa och leffe till arlanda, de skulle ju till turkiet och ha det skönt, inte alls avundsjuk ;P
Vid 7 va ja hos jossan och anthon för att avnjuta en SUPERgod middag och en mysig hemmakväll med körslaget och lite vin. Sen kom lite annat folk över och så. Var hemma vid 12 och då var det riktigt skönt att sova då med :P

Nu har ja precis avnjutit en god söndagsfrukost med familjens sällskap och ska börja packa ihop lite och så. Sen vid 12 bär det av hemåt igen.

Men jag har iaf haft en toppen helg här hemma i sthlm och vill verkligen komma upp snart igen!!
Kommer sakna alla så sjukt mycket nu, men men man får stå ut helt enkelt!!

Hemma

Ohh, nu är jag hemma i Sthlm. Gud va skönt det är. Roligt att träffa familjen och vännerna igen. Dock känns det lite konstigt men som sagt, det är skönt att vara hemma.
Resan hem gick riktigt smidigt och vi hade det superkul ;P hehe. Kom hem ganska sent men det fick gå ändå. När jag kom hem stod kräftorna plus ett glas vin på bordet och väntade på mig =) mysmys. Efter någon timme med kräftätande tog jag mig en snabbis över till jossan.Var ju tvungen att träffa min lilla skrutt =D
Var där ett tag och kramade på henne, märkte hur mycket jag hade saknat att bara se henne, förut hade man tagit det för givet men nu var det så UNDERBART!! <3

Sov riktigt gott i natt, el vaknade några gånger av telefonen som pep för den inte hade batteri men det fick gå ändå. Slet mig upp vid 9 då jag tog en god frukost och sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska strax bege mig ner mot dagis och träffa alla gamla arbetskamrater och fixa lite med min workbook, sen blir det shopping som gäller för min del! Ska in till stan och fynda hade jag tänkt. Ikväll blir det att träffa min saknade pappa. Gud vad jag har saknat honom så det ska bli underbart. =D
imorgon står det nog syskondag på schemat och ev. middag med jobbet. får se får se,ev utgång också ;)

Nu är det dags att fixa lite på datan innan man ska bege sig. Ha en bra dag!

  

RSS 2.0