kärlek <3

Ibland när man tvivlar på hur allting egentligen är och hur det har varit så märker ja att ja har det bra, ja har vänner som bryr sig, en familj som älskar än och människor som verkligen vill än väl.
Det är många gånger ja vaknar på morgonen och känner mig så ensam och så totalt "fel", dom morgonar tänker ja inte på vad ja egentligen har utan mer på vad ja inte har! Det är inte bra för det gör mig bara mer ledsen så hädanefter ska ja ändra mig.
Dom dagarna ja känner mig nere ska ja ta fram det där fina brevet ifrån någon kär familjemedlem (inga nämda) eller kolla på det där kortet som påminner mig om vem ja är och vilka ja har omkring mig.
Det betyder så otroligt mycket!
Har fått många fina brev ifrån mina kära sen ja flyttade ner och med dom i min hand kan ja även se till att denna dag blir bra, för ja vet att dom älskar mig och vill mig väl även om man inte alltid är på samma sida så gör det inget.
Ett litet bråk hit eller dit, va gör de egentligen? de gör väl alla. Men se bara till att rätta till det tillräckligt fort så att man inte glömmer varandra eller förstör vänskapen.

Men ja har tur. Just nu är mina älskade på min sida och det gör mig bara starkare, framförallt ni som vet va ja går igenom just nu, tack för att ni finns och ja kanske inte säger det ofta men ja älskar verkligen er och kanske inte visar min uppskattning på rätt sätt, men ja ska gottgöra er fort!

Sitter här nu med gamla minnen låtar och läser brev som sagt ifrån min familj. En och annan tår rinner också ner för min kind men det får det göra en dag som denna.
Det är en bra dag men jobbig!

Men ja uppskattar all den kärlek som ja får.
Va ni än gör! lämna mig aldrig så lovar ja att ja inte ska lämna er heller!

<3


28/1

Nu är det torsdag redan och helg för min del! Och dessutom är det en långhelg, fram till och med onsdag är vi lediga så det ska bli skönt.
Har en hel del att fixa med så ja, det är ju bara bra för min del om man säger så ;)
Har handlat lite mat idag efter skolan då vi skulle skissa händer, svårt men ganska så kul.. lite långtråkigt kanske men men ;P
Så japp, ikväll är man "ledig" eller va man ska säga..vet inte riktigt va man ska göra men något kommer man väl på som inte har med skola att göra, fast man kanske borde läsa lite men det orkar ja inte.
Ska nog kanske kolla på "glasblåsarensbarn" om ja vågar ;P annars blir de självklart SATC som jag kommer bosätta mig framför hela helgen! =)

Nej nu ska ja kanske skissa lite ändå!
ha en bra kväll!

saknar redan!

Ensamt det är nu =( Pappa åkte hem idag efter att nästan ha varit här i en hel vecka och det har varit den mest underbaraste vecka på länge! Har varit så skönt att ha någon att komma hem till, som har lagat god mat och bara gjort det sällskap som man velat ha! Jag har verkligen varit överlycklig, fått ny energi liksom.
Vi har kollat massa film,gått promenader,vart på IKEA och bara levt underbart med andra ord.
Jag kan inte skriva hur bra ja har haft det så därför slutar ja här.

Ska trösta mig själv med något avsnitt av SATC nu så att ja förhoppningsvis kan sova gott i natt!
hoppas ni haft det lika bra som mig!


onsdag

JAA!!
Nu har min älskade pappa kommit ner till mig och det är bara SÅ mysigt! Älskar att ha honom här.
Han kom redan igår och vi åt en väldigt god middag med kött och pasta och kantarellsås,jummie ;D
Sen låg vi och bara hade det skönt framför tv och film! Idag ska vi snart gå iväg på en promenad i Nybro, tänke visa honom den STORA metropolen ;D haha
nej men vi ska se skolan och så.sen ska vi gå och köpa mat till middagen, blir tacos med Emil och Emelie! Underbart ska de bli, kanske lite TP idag också? =)
nej nu ska ja va lite social och så!

ha en bra  dag! <3

måndag igen

Skit alltså! ja tänker inte vara i verkstaden hela veckan :( gör ju bara illa mig.idag for liksom hela min nagel anär ja skulle slipa en liten ful skumbit..usch ja blir så sur :( haha Men men..ska vara där hela veckan för vi ska göra en liten "datamus" i hårt skum som en liten prototyp typ.. Och dessutom har ja inte den roligaste läraren men men, det får väl gå de med!

Idag har ja även skrivit på papprerna till min nya lägenhet så den 1.a mars är den min =D wiie. Längtar och det ska bli så skönt att få någonting eget snart!

Men ja är inte bara sådär tjurig som de låter utan ja är egentligen väldigt glad! För imorgon kommer min lilla pappa ner till mig och ska spendera några dagar med mig! Det gör mig happy happy happy! =D så imorgon när ja kommer hem ifrån skolan så finns han i min lilla lägenhet :D underbart med andra ord!
Och för att fortsätta min lilla gladhet ska ja kolla på SATC ikväll och låna filmen "the holiday" imorgon av en kompis för att göra första dagen till en toppendag med pappa!

Nej nu ska ja kolla vidare =D
 

Växjö-trip

Mmm va ja är trött. Kom precis hem efter en lång och mysig dag med tjejerna inne i Växjö. Vi kände verkligen inte för att vara kvar i nybro eller kalmar en helg då man är ledig så vi tog våra två bilar och begav oss av redan vid halv 12 imorse för att komma in till växjö!
Där gick vi och strosade,kollade affärer, fyndade lite, åt en supergod kinabuffé och bara hade det toppen med andra ord! Sånt som man behöver ibland,liksom bara komma bort =)
Så nu liggar ja i sängen,kall som bara den och ska väl ta mig något att äta snart sen ska ja bege mig till Eleonore igen ikväll och ha det mys. Roligt roligt att va med tjejerna =D

Ha en mysig kväll allihoppa! =D

 

luckyday :D

Shit idag är det verkligen min turdag känner ja! Allting har gått som på räls =D
Har sovit gott i natt vilket gjorde att ja vaknade rätt så utvilad imorse och gjorde de ja skulle ;D, begav mig till skolan och va väl där vid 9..
Har suttit och jobbat med friggeboden hela dagen och de har väl gått sådär hehe.. Men men. Fick tillbaka två projekt och visste iof igår att de va VG på dom men inte VG-A vilket är de högsta man kan få! så ja, är väldigt glad för de!
Sen ringde pappa och sa att han kommer ner typ redan på tisdag och stannar ett par dagar vilket också är så himla kul, längtar så! Och sen sa mamma när ja gick hem att ja skulle köpa mig en liten lott och självklart gjorde ja de och då vann ja 50 kr :D! haha
Så ja, är väldigt glad nu idag! skönt skönt!

Sen vill ja även gratta syster och V till lägenheten! =D glad för eran skull!

Dags att laga lite mat nu!

 

onsdag

Så var det onsdag igen, och veckorna bara springer iväg. Fattar inte. :P
Idag har ja gjort lite småsaker som ja behöver göra då och då och det känns väl helt okej, lite orolig bara men de blir alltid så,så ja är väl van.
Kom hem och städade lite och bytte lakan samt slängde ut de sista som har med julen att göra. Det va skönt, göra lite nytta liksom =)

Igår va ja och kollade på en liten lägenhet och på måndag ska ja skriva på kontraktet :D gud va kul de ska bli med en egen och så =) , satt den första mars är den min! hiihi! längtar!
Och sen så längtar ja tills nästa helg. För då kommer antagligen pappa att komma ner och hälsa på mig =D och det gillar ja!! Vill verkligen att han ska komma nu, saknar honom så ja hoppas hoppas :D

Nej nu ska ja gå och laga lite mat! ha det bra!

11/1

Nu har skolan börjat då! Ganska skönt på ett sätt men lite jobbigt också så klart. självklart va de kul att träffa alla igen efter så lång tid, men ja är rädd att man börjar stressa upp sig o så nu på en gång, men det ska ja försöka att inte göra.
Idag så fick ja reda på va ja fick på formprojektet och det gick jättebra. Fick VG på det så är SÅ nöjd! Var som om en sten ramla ifrån bröstet haha, samt att ja fick de på designhistorian =D

Har suttit och skissat hus nu hela dagen för de är väl de som är nästa projekt, att bygga en liten husmodell i papper och sen någonting i skum eller nått nästa vecka..Men nu ska vi ta en sak i taget känner ja, annars orkar man inte! inte stressa på en gång!

Nej nu ska ja väl lägga mig och läsa lite bok så att man blir trött så att man sover gott i natt.. skulle va skönt me lite friskluft men orkar inte ;P hehe
Hoppas ni haft en bra start på denna vecka!

växjö helg

Jaha, då var det söndag igen och man var hemma för att snart börja med verkligheten igen!
För imorgon börjar ju skolan igen och då är det dags att sätta igång som sagt, men det kan vara väldigt skönt på sätt och vis, ska bli kul att träffa alla igen =)
Har haft en bra helg med morfar i Växjö. Vi har bara tagit det lugnt,läst bok, ätit gott och bara haft det skönt med andra ord. liksom passa på innan allvaret drar igång igen som sagt.

kom hem idag vid 5 tiden och har sen dess mått illa som ett svin, är lite rädd att det är kräksjukan som är på ingång, men ja hoppas att det inte är det. har just nu tagit en alvedon så förhoppningsvis så löser de sig snart (hoppas ja)
men nu ska ja se lite lets dance innan Johan Falk filmen börjar. blir nog tidigt i säng, är lite seg och mår ju som sagt inte så bra så ja..vi får se
hoppas ni haft en bra helg!

Vill bara säga att världens bästa storsyster fyller 24 år idag!! Grattis min vackra ängel! saknar dig så att ja håller på att spricka sönder! Love you <3

 

7/1

Jaha då var det snart fredag igen!
Shit va denna vecka har gått fort, de trodde ja inte att den skulle göra när ja satt och funderade i söndags, men det har ju gått riktigt bra. Har varit på bra humör och pratat me min älskade syster varje dag vilket har gjort allting mycket lättare! Tack för att du finns här <3
Dagen idag har gått bra, dock va de snökaos men ja..mysigt kan man väl tycka då och då, nu vill ja bara att julen ska va över men snön kan gärna ligga kvar ett tag till men snart få det faktist bli dags och bli lite varmt igen. Jag älskar våren så det blir bara mysigt när allting börjar blomma och man kan ta av sig lite mer dag för dig, så ja har ju en ljus tid att se fram emot, på flera sätt ;)
Idag har ja fixat DET och det känns väl sisådär men ja, får väl göra det bästa haha ändå!
Imorgon ska ja åka till min lilla morfar och förstöra helgen hos honom =D haha, nej men ja hade ingenting annat för mig nu min sista "lediga" helg så ja, ja tänkte väl passa på då helt enkelt!

Nu ska ja lägga mig och läsa min bok som ja tycker är SÅ bra, vill verkligen inte sluta utan vill läsa ut den nu! hah
Det är ju serien om "a shopoholic" som ja läser nu.Är inne på bok nr 4; a shopaholic får en syster och den är spännande ;D



Så om ni inte har någonting att läsa så tycker ja att dessa är lätta och bra att börja med. jag lovar, man fastnar ;D
God natt och trevlig helg!


Mama I love you!

Ja vill bara tillägna en liten låt till min mamma!
Hon är verkligen helt underbar. Vet att jag inte säger det så ofta vilket jag egentligen borde.
Hon ställer upp för mig i vått och tort!
Ja vill bara säga att jag älskar henne så otroligt mycket!!

(okej, låten är med spice girls men ja älskar den ändå!)



 


5/1

Usch. Idag är det egentligen en pissdag men ja ska göra mitt bästa för att låta så positiv som möjligt!
Har varit med surkärringar hela dagen vilket inte har gjort det så enkelt men de är väl bara att slå dövörat till och se glad ut, eller?

Kom hem ganska tidigt och har faktist hållit mig inne hela dagen eftersom det kom ett mysig snöoväder över mitt lilla hus haha. mysigt men inte så kul kanske.
Har istället suttit och "scrapbookat" lite, försöker bli klar me mitt fotoalbum nu men de kommer ta tid, men eftersom ja inte har så mycke annat att göra så kan ja göra detta =) hehe

Läste precis ett väldigt rörande litet mail ifrån min kära pappa! Gud alltså va ja saknar honom! Men ja ska stå ut! Lovar ja.
Fick även ett samtal idag som ja tror och hoppas på kommer vara ett glatt besked, men de får ja se på fredag =D hehe

Nej ska fortsätta pyssla lite nu!

:'(

Detta är verkligen inte roligt! Förstår inte att ja gör detta. Borde inte! men ja vet att det är det bästa.
Men det är så tomt!
helt själv och ingen som kan hålla om mig, känner mig som ett litet barn igen!!
Saknaden är ENORM!!

i can make it, i can make it, I CAN MAKE IT!!


jahapp..

Då va de över för denna gång då! ='(
Har varit underbart! <3


1/1-10

Japps, så var det nytt år nu då! kul eller?
Nja ja vet inte, har inte satt något nyårslöfte men ja har ju ett inomstående som ja.. kom igen kom igen säger ja bara!
Gårdagskvällen var trevlig. Fick en jättegod middag och "förkväll" hemma hos jossan med mycke dricka och trevligt folk. Senare på kvällen drog vi till rådmansgatan för att fira in det nya året. =)
Lagom rund under fötterna kom ja hem vid 2 och hoppa i säng på en gång, mycket skönt! haha

Idag har ja mest latat mig. dock inte sovit så länge men efter frukosten tog ja mig en liten promenad i solskenet och sen har ja bara suttit och glott på tv. Får se om ja ska på bio ikväll,kanske kanske. beror på om ja orkar hehe!
Nu får ja se om ja ska ner till ica och hyra en film, beror även de på mamma. Men annars får ni ha en bra dag och hoppas att det nya året blir bra!

Gott nytt år igen =D!

 

RSS 2.0