trött

God morgon, eller ja morgon och morgon, kanske god förmiddag istället. jaja ja vet inte.
Hade en super mysig kväll igår. Den började med middag bestående av mammas goda lassange och sallad plus vin såklart ;P Sen satt vi tre och snackade hemma hos mig och kollade let´s dance och bara hade det skönt. Vid halv 11 drog vi in till en liten pub vid zinken, och satt där tills de stängde.. Ja va så himla trött så ja ville hem men det tog nog runt 1 1/2 timme för oss att åka hem för att vi stannade till vid donken och sen så missade man ju t-banan så fick sitta och vänta ett tag där i centralen. Men men. kom i säng vid halv 3 och ja skulle gärna vilja sova lite till..Iaf om man ska orka med ikväll också.. Ska fira jossans Anthon som fyllde 20 igår..Det lär ju bli trevligt det med..Med middag och så, eventuellt utgång om man orkar..just nu gör ja det inte haha.. Men om man sover lite till kanske det går. =)
ajja nu ska ja iaf hoppa in i en liten dusch.
Ha en bra dag


fredag =D

Äntligen fredag och ÄNTLIGEN ledig.. Gud va skönt det ska bli att inte behöva ställa klockan och gå upp och jobba imorgon. har längtat efter det ett tag nu :P hehe
Hade tur idag, det var ju ja som skulle stänga på jobbet och i vanliga fall går sista vid typ 6 men idag kom pappan 10 över 5 redan så ja blev väldigt glad. skönt att komma hem tidigare så kunde man göra sig ordning och så i tid, utan att behöva stressa..
Sitter och väntar nu på att Katta och Conny ska komma över, blir en mysig middag med vin och så sen hade vi som sagt tänkt att dra vidare ikväll. Men får se va som händer.
Kanske borde fixa klart maten eftersom dom snart tittar förbi.
Ha en mysig fredagskväll =) det ska iaf ja..

sveriges värsta..

Satt nyss och kollade på "sveriges värsta bilförare" och fick mig en liten tankeställare. Tänk om man va sådär dålig eller ouppmärksam som dom är, egentligen fattar ja inte hur dom kan ha fått sitt körkort för dom är helt galna i trafiken..Inte ens ja (som ibland kan vara lite ouppmärksam :P ) kör som dom och jag har inte ens körkort. Men som sagt, ja fattar inte hur de har fått det, att man ens kan godkänna dom är ju helt sjukt.
Så då kom ja att tänka på att ja måste ju nästan kunna få mitt körkort inom 5 månader eftersom ja typ kan köra nu.. haha
Ajja helt sjukt egentligen men men. måste ju se vem som förlorar sen :P

Så ja lovar, ni kan va lugna när ja är ute på vägarna.. ja ska försöka att köra lite bättre än dom :D

brr

Oh ja hade verkligen en super mysig kväll me pappa igår. Ja va ju som sagt väldigt trött efter jobbet igår (inte konstigt när man nästan jobbat i 2 veckor nu) men pappa var snäll att hämta mig =) åkte hem till honom och lagade lax med spenat o pesto-täcka och rotfruktsgratäng, så himla gott och det känns som om det blir extra gott att äta så "fint" på en onsdag haha. Sen kollade vi mest på massa filmer och bara tog det lugnt. det är det som är så skönt med att vara där =) jaja, blivit lite lite med det nu för tiden fast det får ja väl ändra på sen.

Idag var det jobb igen, inte så himla betungande (tack och lov) så dagen gick fort. Sen plocka mamma upp mig ifrån jobbet och vi drog iväg för att övningsköra, fick bli lite halk-körning och backning runt krön idag vilket gick bra.. hoppas ja kan börja ta lektioner så att ja får det snart. iaf inom 5 månader?
Just nu sitter ja och fryser, även fast ja har fleece och mjukisar, men har varit kall hela dagen..Kanske beror på att ja är ganska så slut i kroppen och inte orkar hålla mig så varm eller så..Men ja ska nog hoppa in i en dusch och sen får ja se va som händer ikväll..lugnt igen bara tror ja.lite ont i magen så ja, får se va som händer..

Imorgon blir det stängning som gäller =/, kul till kl. 6 på en fredag..ajja men men.sånt är livet. Sen blir det middag me Katta och Conny och sen hade vi väl tänkt att dra till någon pub eller nåt och bara ta igen tiden vi missat.. snacka massa skit och så =) hehe Det blir nog trevligt!!


dålig start

Ooh ibland kan ja verkligen få tokspel på en viss person i min närhet. säger inga namn men det kanske är ganska lätt att lista ut vem det kan va :P
personen i fråga gjorde så att ja blev på ganska dåligt humör direkt på morgonen,kul liksom..typ förstört min dag känns det som,men nej det ska ... inte göra utan ja ska bita ihop och va glad.
Orkade inte käka frukosten nere så ja gick upp och är det inte mysigt att få äta frukost i sängen på en vardag? :D liksom få gosa ner sig igen me pjamasen och morgonrocken och bara mysa medans man äter frukost? det tycker ja kändes lite lyxigt faktist så ja funderar på om ja kanske ska göra så hädan efter hehe. kanske inte behöver bli sur för att göra det?

pratade en lång stund me min lilla Katta igår kväll och det var riktigt mysigt..Var länge sen nu men ja, vi ska ju ses snart.planerade lite om va vi skulle göra och så =)

Borde göra mig i ordning nu eftersom ja börjar om 20 minuter så ja kanske bör sminka mig eller så kanske? hehe
Ajja ha en bra dag och ja ska försöka bli på bättre humör!

bara tisdag

Wiihoo idag slapp ja stänga 10 över 6 som ja fick göra förra veckan utan ja fick gå redan halv 6, det var skönt tycker ja för efter ett par timmar inomhus så är huvudet rätt så dött..:P
Just nu känns det som om denna vecka aldrig kommer ta slut, dagarna segar sig fram, det är liksom bara tisdag och låång tid tills helgen är igen. Men ja har i alla fall något att längta efter till helgen. För då kommer ju Katta hem och det ska bli riktigt kul att träffa henne, saknar henne så!
ska faktist ringa henne snart, först ska ja bara ta en dusch tror ja..tvätta håret hade ja tänkt hehe sen får ja se om det är någon film som man kan mojjsa ner sig i sängen och glo på..tror dock inte det.

Ojjsan där gick en propp igen..andra gången på bara några minuter.Det kan bero på att allting på övervåningen är på till och med strykjärnet som mamma använder.Hoppas vi har någon mer så att man kan se någonting, för tur är kanske det att datan har ett eget batteri så att allting inte stängs ner.
Nej nu ska ja ner och kolla hur det går, för är ju kolsvart :S:P

underverk

jaa, det stämmer. När man kollar på filmer som är ifrån typ USA och tjejerna sitter och käkar glass ur burken och kollar på "tjej-tv" när de är ledsna för att trösta sig så måste ja säga att det stämmer. ja va ju som sagt inte på så himla bra humör nyss men nu sitter ja med glass och kollar på lipstick jungle. det är ju rena mirakelkuren. själv mår ja mycke bättre nu och försöker till och med komma på sätt hur ja ska lösa det..Eller ja har väl lagt det på hyllan för ikväll om man säger så. Mitt huvud orkar inte tänka på det mer för dagen, så då är det bara att sluta tycker ja.
Oupps, dags att sluta. Nu var pausen slut så bara att krypa ännu längre ner i sängen och ha det myyys :D

 +   = 10 poäng :D



Kom även på att sex and the city är ikväll också så det gör det ju ännu bättre!

arg!

Usch, det har varit en ganska jobbig dag idag på jobbet, många skrikiga barn som inte riktigt ville lyssna på än plus huvudvärk är kanske inte att rekkomendera..Iaf inte för min del. Var som sagt rätt trött innan också eftersom ja jobbade ihelgen och började tidigt idag..Men fick iaf traska hem vid 4 som tur var =)
Drog en snabbis till solna c och kollade lite,skulle egentligen åkt till pappa men så blev det dåra inte pga jobb..Men men.får ta det någon annan dag istället.
Kom hem ganska fort,orkade inte kolla eller rättare sagt så hittade ja ingenting som passade mig så ja.. var inte på shoppinghumör kanske :P Så ja var på ganska dålig humör när ja kom hem och maten som syrran gjorde hjälpte ju inte direkt till att göra mig på bättre humör.. så ja bestämde mig för att vara lite nyttig istället efter maten så ja tog och städade lite på mitt rum..äntligen kanske man ska säga, var rätt så dammigt haha..

Men en sak som har gjort att mitt humör,som för övrigt var på väg upp igen vek åt andra hållet var att ja såg på min årsredovisning eller va man ska kalla det ifrån CO att dom har dragit ALLDELES för lite skatt på mig..och då menar ja inte lite utan ja kommer fan få betala typ 10 000-15 000 eller något tillbaka sen om ja ska tro på anders..Och jävlar dom om ja måste det. fy fan va arg ja är nu på dom. ja vill inte!
Så ja måste till CO och snacka me micke annars vet ja inte va ja gör..men läget är ju så att ja jobbar hela tiden och kan inte.. ajja det är inte erat problem, får helt enkelt ringa honom igen imorgon och berätta hur läget ligger till.för detta är inte kul.

Och pga att ja är på så dåligt humör så ska ja unna mig lite glass idag med.. tycker faktist att ja förtjänar det ^^,


söndag

Hemma =D haha.. nejmen va ska man säga. dagen gick fort och ja känner mig faktist inte så trött som ja trodde att ja skulle göra efter 1 veckas jobb, men ja lovar..det kommer nog på fredag..då antar ja att ja kommer va så SJUKT trött.men då får man väl bara sova då =)
Körde idag också,har inte gjort det på typ 5 veckor så det var kul.mammas kommentar när ja satt i bilen och hade kört ett tag var "du har ju inte glömt bort hur man kör,du kör snarare bättre nu" haha..lite kul kanske. Men nu ska ja verkligen lägga ner tid på det också så att ja får det snart.ska börja gå på lektioner efter jobbet om det finns tid för ja ska ha det.iaf innan ja åker iväg..för kvar i sverige i höst ska ja inte vara, usch o tvi :P

Ikväll blir det lugnt igen.ska kolla film och krypa i säng ganska tidigt. ska snart göra mig en smootie som ja hade tänkt ta till filmen, fast ja kom just nu på att ja har en jättegod chokladglass i frysen som ja gjort själv som ja vill ha. kan man ta båda kanske? :D hehe
nej dags att tvätta håret, det står först på listan iaf =)

halv 11??

Gud,klockan är bara halv 11 men det känns som om den är typ 1 el. 2 eller något.. haha är så sjukt trött..
Har typ precis "avslutat" myskvällen me de andra, de ville se på king kong i sängen så ja drog mig uppåt istället :P vi har ju redan sett på angel och halva körslaget så nu orkar ja inte va "social" längre..skulle ändå somnat om ja satt kvar haha.
Just nu ligger ja nerbäddad i min sköööna säng precis nyduschad och fräsh..är så himla skönt att hoppa ner i en kall säng när man har duschat och sen bara sova..mmm me like ;)
Ska stänga av datan och läsa min bok hade ja tänkt, för det är ingenting på tv att glo på och orkar som sagt inte börja se på någon film nu när man ändå inte kommer se klart den.hehe lite onödigt.
Men ja har iaf haft en mysig kväll och så men den är nog slut för min och min huvudvärks del rätt snart =)


24/1

Känner mig på ganska dåligt humör faktist. men ja vet inte vad det beror på.. har ingenting att va sur på men men,men behöver ju inte alltid vara på topp..kanske trött eller så.
jobbat idag med, gick ganska fort..fick inga helt "hopplösa" kunder tack och lov idag hehe, det enda var väl att ja fick jobba över men skit samma, pengar? :P
har precis avslutat en trevlig middag me familjen..eller vi 4 som är hemma nu.. det var gott =)..blev kyckling me honung,citron och vitlök marinerad och sen pressad potatis och sallad..mamma är duktig på att laga mat hon =) hehe
Nu ska ja ner och ha myskväll me dom..var länge sen vi hade det så ja, ja kan väl ställa upp idag när ja ändå ska jobba imorgon och hade tänkt ta det lugnt så det gör inget. har hyrt 2 filmer som vi tänkte se,men vet inte vilken vi ska börja med.
så ska som sagt gå ner och hålla dom sällskap.. blir som sagt film,vin och sen snacks/godis som gäller ikväll..
Ha en mysig/trevlig lördag

00.00

japp.. det är precis va min klocka står på nu haha..
har precis kommit hem efter en super mysig middag och kväll me Linn och Emelie.
Mötte som sagt upp Emelie i sumpan vid kvart i 6 då vi gick och fixade min mobil, som ja nu äntligen kan använda,wiihoo haha så nu slipper ja bli mobbad..hhaha
iaf så sen kom Linn och hämta oss i jakan som sagt och så åkte vi till ica i viksjö och handlade lite inför kvällen.
Det blev en god tacos som vi alla hjälptes åt att laga..Efter det blev det mys framför Let´s dance i soffan me en stor skål GRYMT god fruktsallad (som ja snodde hem lite av :P) .. Blev faktist ganska glad när blondinbella åkte ut..hahah tycker att hon kan va lite för mycke ibland om ja ska va ärlig..så får se vem man ska hejja på, tror faktist ja hejjar på Laila fast det är lite fusk men men :P

Nej nu börjar klockan ticka på och ögonen falla ner..ska nog sova nu tror ja, så att man orkar upp och jobba imorgon..usch usch, men det är ju pengar ;P
Sov gott alla!

fredagsmys

Japp,så var det fredag igen. Känns som om det nyss var det, men men.. Hinner helt enkelt inte med,det är väl bara att lära sig det någon gång hehe.vilket man inte gör :P
Ikväll ska ja över till Linn och ha lite middag och mys me henne och Emelie..Det ska bli riktigt mysigt, var länge sen vi bara var "vi" så vi har ju lite tid att ta igen =) tror vi skulle laga någon god wok och sen ha en trevlig efterrätt och lite godis eller något, iaf va vi har bestämt men ja vet inte..det får bli en överraskning.
Linn ska plocka upp mig och emelie i jakan vid 6 och innan det måste ja till sumpan och försöka låsa upp min mobil..Eller viktors mobil som det egentligen är,men ja har fått den nu hehe.. Egentligen vill ja inte ha den eftesom ja trivs med den ja har men alla andra verkar ju inte göra det haha. så ja ska fixa den andra så att ja kan ha en lite "nyare" om man säger så..hoppas det funkar bara..

Blir som sagt nog en ganska lugn men trevlig kväll idag, jobb hela helgen med.. kanske bio imorgon kväll me syster och viktor. får se om ja orkar.. Kommer nog bara vilja ligga hemma och vila eftersom ja jobbat ett tag nu.

ajja ska börja göra mig i ordning och röra mig mot sumpan och så. Men hoppas ni har en trevlig fredagskväll =)

thinking..

Ja låg och funderade på en sak när ja badade.. Det var att hur fort det man har lärt sig egentligen försvinner. ja skulle fylla i och skriva ett formulär på engelska till au pair-förmedlingen men ja insåg då hur fort ja hade glömt bort språket. satt hur länge som helst och försökte komma på va vissa ord betyder och var till och med tvungen att slå upp det. lite konstigt egentligen för det var ju inte så länge sen ja gick i skolan ock pratade det.. Men engelska är ju en sak som man ändå på något sätt hör eller möter nästan varje dag i samhället så det borde ju inte försvinna.. men tänk på allting annat? ajja det kanske är lite löjligt och luddigt men ja bara låg och funderade som sagt..

Har dåra precis klivit upp ur badet och just nu ser ja väl ut som ett litet troll iklädd i mammas morgonrock, har russinfingrar och sitter och myser nere i soffan me sjuklingen.. himla mysigt..
Måste nog ha lite mer "kvalitetstid" me min familj på denna sida hah.. var ganska länge sen, ja är ju bara uppe på mitt rum när ja är hemma. men tänk om ja åker till hösten,då blir det inga sånna tider alls så man kanske ska ta vara på tiden som vi har nu tillsammans här hemma? som ja gör me pappa?
nej nu ska ja dåra vara lite social när ja ändå skriver om det =)

ha en supermysig kväll!

tired

Usch vilket bajsväder det är ute idag.
 Kom precis hem typ efter en arbetsdag plus att ja träffade jossan vid ankdammsrondellen för att ge henne hennes skärp :P hehe men som sagt, det snöar och är kallt och ruskigt. verkligen inte kul att befinna sig ute.
Ja är trött som bara den.Det känns som om någon trevlig människa har slagit mig i huvudet med en hammare för ja är verkligen slut. Men får väl hoppa i säng tidigt idag för att orka upp till en tidig dag på jobbet imorgon.
Ska väl snart gå ner och fixa lite middag, vill inte ha det mannen i huset lagar idag så ja fixar väl ngt eget hade ja tänkt. men vad vet ja inte. Vi har inte så mycket som man kan hurra för. kanske fylld pasta? det är ganska gott.. ajja vi får se helt enkelt.
Kommer nog bara tillbringa kvällen först me boken i högsta hugg, har börjat på fortsättningen av "om ja kunde drömma/twilight" och den är riktigt spännande så den måste ja fortsätta med. Sen ikväll kommer the black book på trean som ja nog hade tänkt att se på med en kopp te och en skål popcorn. för såg att vi hade det hemma och blev grymt sugen på det så det får det bli =)


jobb

just nu sitter ja på jobbet och har rast.. Har fått låna datan en snabbis för att fixa lite Au Pair blanketter som måste fyllas i hit och dit så varför inte blogga lite? :P
Är mycke barn och liv i rörelse idag men det är väl bara att ha is i magen och stå ut..Och fan va halt det var ute idag.höll på att slå på rumpan när ja va ute på gården men ja lyckdes hålla mig på benen :P:)
Nu har ja bara typ 3 timmar kvar innan ja slutar.. Skönt ska det bli..
Då hade ja tänkt åka till pappa, han plockar upp mig tack och lov och så ska vi hem och äta sushi tror ja det blir =) mumms. var ett tag sen!

Nej, time to work :P

brev =)

Så var denna arbetsdag slut. Gick bra förutom att en liten kille ramlade ner ifrån en "buss" och hamnade på en sten så han fick åka in till sjukan och sy. Ja säger bara att shit va olyckan kan vara framme snabbt,så fort man vänder bort huvudet så händer ngt.. ajja ville bara säga det.

Har just nu börjat skriva på ett litet brev som jag ska skicka till familjerna på au pair sajten och det är inte det lättaste måste ja säga. jag vet inte riktigt va ja ska skriva men min "skrivkoma" borde väl snart släppa hoppas ja (får väl ta syrran till hjälp ;P) Känns verkligen som om ja vill iväg nu och det är bra att ja tar tag i mina saker vilket ja inte har gjort på ett tag nu fast det är det ändring på..
Sitter och lyssnar på "walking in memphis" på radio och fick precis ett sött litet sms ifrån storasyrran,ska nog ta och svara på det =) hehe
Såg även att det nyaste avsnittet av gossip girl finns att ladda ner så det har ja gjort nu, och ja hoppas att den hinner klart tills lite senare ikväll för ja har ingenting annat att kolla på så det kan man väl gotta sig med? har även lite glass som ja tänkte spara tills senare så det passar ju bra =). Och nu börjar sex and the city också så det ska ja ta och kolla på. Sen blir det ett skönt bad, eftersom ja fortfarande är kall efter denna BLÖTA dag på jobbet och sen kanske även lite mer brev skrivande.

Hoppas ni har haft en trevlig dag!

tjejserie-freek?

Känns som om ja är lite som en "seriefanatiker" :P.. egentligen helt sjukt för det vill ja inte. Men ja kollar på typ alla "tjejserier" som går på tv just nu.. Idag (just nu) är det Lipstick jungle och sen kollar ja på Sex and the city såklart :P och det bästa av allt Gossip girl..Hur kan det ha blivit såhär :D haha har fan inge liv.
men men

Har iaf lyckats va lite bra nu den senaste timmen, har anmält mig lite här och där på Au pair sidor på internet så att ja kanske kan komma iväg till hösten, har även lyckats skriva ett "hej detta är ja" brev till dem på dagis.. Ska nog även klicka in på bostadsförmedlingen,blocket och tradera när ja ändå är på g. Måste ju ta tag i lite saker känner ja, har latat mig tillräckligt nu på ett tag.

Dags för att fortsätta kolla på Lipstick jungle nu!

måååndag

Så var det dags för en ny vecka igen. Och denna vecka kommer inte bli rolig känner ja, ska jobba hela veckan plus även helgen men ja får se till att klara det hehe. jag har ju lyckats vila en hel del i helgen så det är skönt.
Hade som sagt en lugn och supermysig helg med min lilla pappa, den bestod av god mat,många filmer framför tv.n,promenader och allt som hör till, en 10 poängare helt enkelt! =D
Dagen idag har gått snabbt,dock så vaknade ja klockan 5 av att pappa inte kunde starta bilen så han gick omkring och var sådär lagom glad en tidig morgon haha och när ja precis lyckades somna om ringde klockan (6 :S). Då var det ju dags att ge sig av till jobbet som började halv 8 men det tar ju lite tid att åka ifrån stuvsta till solna men det gick.
Träffade söta Boel på bussen så fick lite sällskap till jobbet vilket gjorde att dagen ändå på något sätt började bra =)

Kom hem, lagde mat till familjend,små pysslat lite på rummet..Det är väl typ det som ja har hunnit göra idag men ja orkar inte göra så mycket. Känns som om ja behöver göra massor men ja kommer aldrig till skott..Ajja det ska det bli ändring på förhoppningsvis..någongång kanske?
Ska väl hoppa in i en värmande dusch snart och sen lägga mig och läsa tror ja.

längar tills nästa vecka för då kommer min saknade Katta hem. Ska bli så underbart att få träffa henne igen! Känns som om en stor del av mig är släkt när inte hon är hemma. Men nästa fredag så kommer tändas igen :D

16/1

Wiiiie jossan fyller 20 år idag!! haha fy fan asså va tiden går fort. ja kan inte fatta det.. känns som om det var ig5 år vi satt hemma hos jossan och pluggade typ geografi eller matte lr ngt hahah men nu är det inte så. utan det är PARTY som gäller hha.. just nu är ja hos jossan och väntar på en taxi.. kommer om typ 15 min och då ska vi ge oss av till hötorget.. hoppas det blir kul =) hehe
neej nu ska ja dra..måste fixa lite innan vi drar.
puss o hej :D

hiihi

sitter hemma hos jossan nu efter en lååååång dag på jobbet, halv 9-halv 5 och ja kan verkligen säga att det tar på än..ja är helt slut opå kvällarna när ja kommer hem, så idag har ja lovat min själv att ja SKA komma i säng i tid..nog för att 11 inte är sent men ja måste sova i natt eftersom my darling fyller 20 imorgon och då blir det PARTYY :D så man måste ju vara pigg haha.. ska försöka sluta lite tidigare imorgon,så att ja kanske kan sova en stund och sen hjälpa jossan me middagen och förberedelserna..tror att det kommer bli riktigt trevligt.. =)
Just nu står hon framför mig och provar kläder inför imorgon, fast nu ska hon tydligen bada hehe..
snart ska ja bege mig hemåt och käka något och ta mig ett bad ja med, sen blir det sängen som sagt =) 

13/1

Trött..Ja ja är faktist väldigt trött idag känner ja..Har jobbat mellan 9-18 så det var min första stängning..I vanliga fall brukar man kunna gå vid halv 6 men idag kom sista barnets pappa vid 10 över 6, vilket gjorde mig lite smått irreterad haha, eftersom ja ville hem och bara ta det lugnt. Men men, man kan tydligen inte alltid få det man vill :P
Gårdagen var mysig..Ja och jossan hamnade aldrig i bromma utan vi stannde i solna. även fast vi va där så ville vi ha det lite mys så ja sov där ändå =) alltid trevligt (om hon hade kunnat slita sig ifrån datan ett tag bara ;P ) hehe nejmen ändå.. trevligt iaf..
Men eftersom hon är en sån morgontuta så fick ja sitta och hålla hennes mamma sällskap vid frukosten imorse men det gjorde ingenting eftersom ja själv ville ha sällskap hehe...
kvällen består nog av film för min del, tidig sänggång också som det känns som nu iaf..fast nu ska ja vakna till med att ta en dusch eller bad..får se va som händer =)

12/1

ohh kom precis hem, har jobbat min första dag som "heltidsanställd" på dagis och det kändes riktigt bra faktist. ja var så välkommen hehe.. Dagen gick som sagt bra..fick sluta lite tidigare idag för ja hade lite ärenden på banken och stan att utföra så det gjorde ja..Kom typ precis hem, men det höll på att hända en liten olycka på vägen hem men ja lyckades klara mig iaf ;) haha
Så nu ska ja börja med maten, blir tacos idag..Och ja hoppas ja kan äta den,min mage mår verkligen inte bra men lite ska ja iaf försöka få i mig =)
Sen ska ja me jossan till bromma och ta hand om Anthons katt, så vi tänkte väl sova där i natt och så..lite mysigt så där tycker vi.
Nej nu måste ja ner så att inte mamma blir sne för att maten inte blir färdig haha =)

söndag

Hemma igen efter en kortis dag på jobbet :P hehe.. det gick fort som sagt.
Hann med en liten shoppingrunda innan jobbet vilket ja då fyndade en jätteskön kofta hehe, ibland har man tur. det gick iaf inte hål i plånboken om man säger så ;P Jobbade bara mellan 12 o 4 idag så ja hann faktist kolla lite i centrum efter maten också men då hittade ja ingenting men det var ganska skönt att gå omkring och strosa själv faktist. Iof så var det rätt så mycke människor ute men men, man kan ju inte alltid vara ensam =)
Ska snart ta mig ner till köket och äta någon middag,men vet inte vad än sen ska ja gå till jossan och spendera kvällen me henne. Kolla på film och bara ha det myspys.. Det gillar vi hehe..Var himla länge sen vi hade det så ja, det ska bli kul..
Sen imorgon börjar allvaret igen. Börjar på dagis nu dåra, min fasta tjänst så det hoppas ja går bra.. och att ja orkar jobba så mycke som ja kommer att göra, men det lär väl visa sig senare antar ja.. Ska försöka ta det lite lugnt iaf =)
Nej nu börjar magen kurra lite så dags att käka ngt.
Ha en trevlig kväll.

Grattis syster

Lördags kväll men det känns som om det är söndag haha. ja är hur trött som helst och orkar typ inte vara vaken längre känns det som hah, eller ja ska det.hade tänkt att kolla på ett avsnitt av gossip girl som ja har missat nu när ja varit borta,så det ska bli mys =)
har haft ett par riktigt trevliga dagar sen ja kom hem faktist.
I torsdags så träffade ja syster min på en lunch mitt på dagen som var hur mysig som helst,satt och snacka o åt gott i några timmar.sen vart det strosa runt i stan för min del..efter det så begav ja mig till pappa för att tillbringa en jättetrevlig kväll med god mat och mysig sällskap. hade verkligen saknat honom kände ja så det va bra att få vara ensamma ett tag =)
fredagen vaknade ja tidigt och åkte in till stan och mötte Elin ett tag. vi gick omkring och fyndade lite i affärerna och tog en lång lunch på vetekatten, alltid bra =) hehe.. Kvällen var det party party som gällde. Ciccie fyller år idag (Grattis syrran :D ) så det blev att fira henne med vännerna som gällde. vart en ganska så lyckad kväll men lite för sen för min del med tanke på att ja skulle jobba idag. Var ganska så seg på jobbet dåra om man säger så men ja lyckades klara mig igenom dagen ganska bra.Har fått med mig någon äcklig bakterie hem ifrån indien så ja har mått illa hela dagen typ,inte kul =(
Kvällen bjöd vi syrran och viktor på middag hemma hos mamma,vilket var himla bra. mycket prat och god mat igen om man säger så =).. Så dom drog för ungefär 30 minuter sen så ja, det har varit fullt upp för min del de senaste dagarna.
imorgon blir det jobb igen sen ska ja nog va me jossan resten av kvällen tror ja, om ´planerna blir som planerat.
Ska kolla gossip girl nu =)
Hoppas ni haft en trevlig kväll!

hemma igen

Äntligen? hemma. Ja,nu sitter ja i sängen på mitt kalla rum och har kommit hem till kalla Sverige. För det är verkligen kallt. från att ha haft 30 grader till minus 5 på bara några timmar, det är inte kul hehe. men ja överlever nog ska vi allt se.
Detta måste ha varit världens underbaraste resa. ja skulle kunna skriva en hel bok om ja skulle berätta om ja allt ja har varit med om. Det har varit allt ifrån att bli "petat" på,till att bli någons "ögonsten",till att ha badat varje dag på världens finaste strand. ja..va mer kan man säga? det har varit helt underbart.
har legat på stranden Varje dag mellan typ halv 10 till 4,badat hur mycket som helst. Ätit god mat,färsk frukt och bara levt livet helt enkelt :D
förutom en sak som står mig uppe till öronen nu och det är ÄGG!! USCH FY BLÄ haha ja orkar verkligen inte med ägg längre. har ätit det varje dag till frukost i 2 veckors tid och ja,som sagt. ja spyr snart på det..ryser bara ja tänker på det :P hehe

nej ja skulle som sagt kunna skriva en hel bok om allt ja har gjort men det ska ja inte, fråga om ni vill veta =)
nu ska ja ner och handla frukost, en riktig frukost UTAN ägg till familjen sen ska ja packa upp,hälsa på jobbet,handla mat me mamma och kanske träffa nån gullig kompis =)
ha en bra dag!

RSS 2.0