saknar

Shit, det har bara gått en dag sen ja träffade dig sist och ja saknar dig redan! Kan inte förstå hur vi kunde låta det gå så lång tid som det gjorde innan vi träffades igen..Ja fick liksom tillbaka min energi när du kom hem, och det kändes som om allting bara var normalt igen eller va man ska säga!
ja hoppas att alla människor verkligen får känna den lycka ja gör/gjorde när ja träffar dig för den är så enorm.
Du är och kommer alltid vara speciell för mig!
Love you <3


 

helgen..

Ojoj vilken kväll det var igår :D haha Det var så kul att äntligen få träffa er igen! Ja har verkligen saknat det, har saknat tiden som vi hade förut. För med er kan ja verkligen må bra och bara släppa allting!

Gårdagen började med att ja skulle övningsköra med mamma. Vi åkte ända ut till Ekerö för att köra landsväg och det var läskigt kan ja säga. Första gången att köra så fort haha men det gick ganska bra iaf. Lyckades att inte köra ihjäl oss vilket var bra ;P Sen så släppte mamma av mig i centrum där systrarna satt och väntade på mig. Vi tog oss en liten fika på café solo vilket var riktigt trevligt. Så kul att bara umgås vi ett tag och ja känner att ja verkligen har saknat det! Det måste vi göra snart igen <3

Men som sagt, kvällen igår var grymt rolig och mysig. Började med en god middag och "förning" hemma hos Katta. Det var kul att prata om massa gamla minnen och saker som har hänt dom senaste månaderna..Men iaf.. Vid typ halv 11 drog vi in till stan för att dra ut på krogen dåra och ja.. Det var många goda drinkar och mycket snack..Lite tårar och sånt kom även fram men det var skönt att få ut!
vi kom väl hem vid 3 men gick inte och la oss förns halv 5 så man är lite seg idag :P
Idag så har vi vart inne i stan och fikat och haft mysigt i det fina höstvädret, inte ett enda moln var det på himlen, så himla skönt!
Sitter just nu och bara tar det lugnt med datan i knät och One tree hill på tv, ska snart hoppa in i en välfärtjänt dusch och sen ska ja äta hemagjord glass hehe..

Hoppas alla har haft en lika mysig och bra helg som ja har haft :)

älskade syster



Vill bara säga att ja älskar henne så himla mycket! Det finns ingen som förstår mig så som hon, hon ställer alltid upp och ja vet inte va ja skulle göra utan henne!
Du är otrolig syster!
Älskar dig föralltid! <3

27/9

Lördag morgon och ja är ledig idag med =) gud va skönt egentligen. hehe
Har inte riktigt planerat min dag ännu, eller ja har lite olika förslag som ja kan hitta på. antingen så tar ja och övningskör idag när ja är pigg och glad och kör och hälsar på moster, eller så åker ja och hälsar på farmor, fikar me syster eller träffar jossan. Vet inte än va som händer så vi får se hur dagen slutar..
fast det är ju bara dagen som är så, ikväll kommer Katta hem och ja längtar så! Vi ska som sagt ha en mysig middag och sen blir det väl utgång skulle ja tro vilket kommer bli så himla roligt :D haha
Men det första ja ska göra idag är att gå ner till centrum och köpa mig en almanacka FÖR EN GÅNGS SKULL ;P haha har inte gjort det än och ja känner att det är någonting ja verkligen behöver. så det ska ja göra, nu när man äntligen har fått lön ;P

Och nu ska ja nog hoppa in i en dusch för att fräsha upp mig lite =)

Ha en bra dag!

25/9

Har inte kunnat uppdatera mig på länge eftersom internet har legat nere. Men det har väl inte gjort så mycket..
Har faktist kunnat spendera lite mer tid nere med min familj, va lite social mot dom om man säger så..Så ärligt talar har det inte gjort så himla mycket.
Helgen som var,var super mysig. familjemiddag i fredags me både syrran och viktor hemma hos pappa. kul att träffas lite då och då. lördagen var det tjejkväll och hemmafest som gällde och ja hade det supernice. dock kom man väl hem lite för sent för min del ;P hehe
sen har det väl mest vart jobb,övningskörning och så som har gällt.

Men nu längtar ja som en tok tills helgen eller lördag iaf! För då kommer nämligen Katta äntligen hem! gud va kul det ska bli att träffas. Vi har planerat en tjejkväll med middag och utgång och det kommer bli grymt ;) längtar som fan som sagt! Och dessutom är det löningshelg så man får se vart det leder ;P hehe

Nu ska ja kolla på white chicks på tv och sen blir det väl att ladda med förhoppningsvis en god natts sömn och jobb imorron.
Hoppas alla haft en bra vecka! =)

18/9

Nu har ja tröttnat på det här, med att bara gå hemma och inte göra någonting. Det är verkligen inte kul.. så sjukt segt att ja inte vet var ja ska ta vägen. Man blir ju inte gladare av det heller om man säger så haha.
Men man får väl göra det bästa av situationen. Ska iof jobba idag mellan 3 och 5, känns ju lite onödigt men men =/ huvudsaken att ja jobbar så att man får lite pengar. Skulle aldrig kunna vara arbetslös, skulle ha så sjukt tråkigt haha..

Var på bio igår och såg Patrik 1,5 och den var faktist bra. Fast ibland var det lite mycket av deras "gos" om man säger så men men, de ska ju vara bögar så varför ska inte dom få? ;P
Övningskörde lite också, gick väl ganska bra..förutom att mamma blev lite sur då och då men det får hon väl bli då..orkar inte lyssna hehe..

Men vad ska man göra idag då på dagen så att man får den att gå?? Tror att ja ska ta mig en liten promenad om ett tag, kan vara skönt att röra sig lite kanske även hälsa på jossan på jobbet hade ja nog tänkt. Sen ska ja ju även börja läsa "bilboken" också så att man vet vart man ligger och så. Ska även fortsätta med mitt fotoalbum/kollage som ja gör me alla mina bilder ifrån studenten och så. det är kul men minnerna hinner ju ikapp än.. men men sånt är livet.

Btw, fick höra igår ifrån någon att "har det hänt något, du är så mycket gladare nu?" hmm..nej inte va ja vet!

tisdagkväll.

Spännande spännande.. ja kan verkligen inte slita mig ifrån gossip girl nu haha. har kollat flera avsnitt idag och har bara något enstaka kvar. men ja vet inte hur många avsnitt som säsong 2 har,nån som vet??
sen kommer ja även att kolla på alla one tree hill avsnitt.. shit ja har verkligen blivit serie beroende och det är inte bra, eftersom ja borde plugga till körkortet och så :P haha men men.. lite kul måste man ju få ha och så måste man ju få drömma sig bort lite ;)

Dagen idag har ja spenderat me min data som sagt och gossip gril, sen har ja även varit i centrum som ja skrev me jossan. hittade en jättesöt "skjortklänning" som jossan tyckte att ja passade i. så den fick det bli, och ska nog ha den på lördag tror ja =)
Sen mötte ja upp mamma utanför och vi övningskörde lite. och idag gick det verkligen jättebra men ja måste börja öva på lite annat. ska kolla va som behövs, får läsa mig till lite nu känner ja. Åkte hem och lagade en jättegod kycklingpaj till familjen som för en gångs skull var uppskattad (nästan av alla iaf) haha.

Ska fortsätta kolla på mina gossip girl avsnitt nu, eller på dom/den som är kvar!
Hoppas att dagen varit bra.

16/9

Shit ja är verkligen fast! haha ja kan inte sluta kolla på Gossip Girl.. Älskar den serien och snart börjar den på tv igen, fast då har ja ju redan sett dom avsnitten =D haha och nu eftersom ja inte jobbar så kan ja ju ligga hemma och kolla på det :D just nu är det väldigt spännande ;P
Spenderade kvällen igår med att först laga en god middag med syster till familjen och sen vara me jossan och anthon.. alltid lika mysigt att inte göra "någonting" hahha.
Ska gå ner nu och få i mig lite lunch sen ska ja ner till centrum ett tag me jossan =)
Ikväll blir det middag som ja ska laga igen och sen ska ja övningsköra (förhoppningsvis) var ju ett tag sen med tanke på att ja vart sjuk och så. men nu måste vi börja igen =) hehe
juste hade lovat mamma att plugga lite nu när ja ändå var hemma men ja får ta och göra det imorron och senare ikväll haha
dags att röra sig neråt nu :P

15/9

Så var det måndag morgon/förmiddag igen och ingen har ringt och kollat så att ja vill jobba. Så ja, ja kommer få sitta hem idag igen och inte göra någonting. Alla jobbar eller går i skolan så ja vet inte va ja ska hitta på riktigt. är inte så fint väder heller så det är ju inte så skönt att kanske ta en promenad och så men men. ja kan ju alltid kolla på nån film eller så bara för att få dagen att gå.
Men morgonen började ändå bra. ja fick ett mess ifrån katta där hon skrev att hon kommer hem nästa helg! Och ja är dessutom ledig den helgen så det ska bli så himla kul. ja saknar henne så grymt mycket!
Vill att hon ska komma hem nu på en gång egentligen men det går ju inte eftersom hon också jobbar :P hehe.
Nu ska ja väl komma på någonting att göra, men vad vet ja inte.får se va som händer =)

Nu är det "bara" 98 dagar kvar tills vi åker =D haha

14/9

Ett tag sen var det sen ja skrev sist. Dels har ja legat sjuk och dels har internet inte fungerat..men det har inte gjort så mycket.
Ja har som sagt inte gjort mycket alls denna vecka som varit, vart sjuk ändå tills igår så ja har väl mest legat hemma och tagit det lugnt. Väldigt skönt tycker ja för ja kände att ja behövde det.
I fredags så hade vi lite middag hemma hos pappa och då gjorde vi egen sushi =) mums va god den blev. det är verkligen 1000 gånger godare att göra egen än att köpa :P
Har inte gjort mycket idag heller..Eller ja har städat vilket behövdes, var rätt så dammigt i hela huset så alla hjälptes åt =)
Sen lagade vi en god tacos till middag och nu har ja precis suttit mig ner för att avnjuta en nygräddad kanelbulle (eller i mitt fall är det en vaniljbulle). det har typ blivit lite som en tradition att ja och lillsyrran bakar på söndagskvällarna. För idag blev det som sagt bullar som vi bakade och det var verkligen jättegott!
Nu ska ja se lite på tv och vänta in filmen som börjar vid 9 =)

Hoppas att ja får något jobb denna vecka..Annars vet ja inte va ja gör. Har tröttnat på att bara gå omkring och inte göra något alls..:P så vi får väl se om dom ringer imorgon bitti. skulle vara skönt om ja fick jobba i veckan som sagt. snart en vecka ledigt så nu är det på tiden ;)

söndag

Söndag igen..skönt tycker ja. har inte så mycket jobb i veckan som kommer vilket betyder att ja äntligen kan få vila ut lite =)
Borde inte gått och jobbat idag, har typ fått ögoninflamation men man går till jobbet ändå..är ju 100 % ob så vad gör man inte ;) hehe.. har inte bestämt mig än om ja ska gå imorron eller inte. börjar vid 7 men ja slutar ju vid 2 vilket inte är så lång dag. men ja vet inte än. Får helt enkelt bli en tidig kväll ikväll med lite mer film som vanligt och sen så får ja se hur det känns imorron helt enkelt. får göra det bästa av situationen.
Ska snart hoppa in i ett bad iaf, för att bara njuta och koppla av. det ska bli riktigt skönt, med skum och allt ^^, kommer känna mig som en 5 åring igen men det gör inget haha..

Har tagit steget nu! ja vågar, har ingenting att förlora. eller hur syrran? du tycker ju att ... verkar vara bra så varför inte chansa. det är va ja gjort nu iaf.. haha

Hoppas ni har haft en lugnt och skön helg och att veckan som kommer blir bra! =)

tv-tråk

Mums va gott det var med svenska kräftor,egenfångade som vi åt nu till middag. dom var hur stora som helst och man blev typ mätt på bara klon haha. mycke bättre än dom man köper. =)
Kvällen har ja spenderat i soffan med en filt inlindad runt mig och sappande på tv-n.. var egentligen ingenting se värt men men. ja fick ta det som var. kollade lite på filmen på trean men den var inge bra så tillslut (vilket fortfarande går tv) så valde ja att se Pirates of the Caribean.. har iof redan sett den men som sagt, det var det enda se värda tycker ja. den slutar väl snart så då blir det väl sängen som gäller. Känns ju att man jobbat ett tag nu så det ska bli skönt att sova lite.och förhoppningsvis bättre än i natt =P

Hoppas även att vädret blir bättre imorgon så att ja och mamma kan ge oss iväg ut på lite övningskörning, för ja sätter mig inte i bilen om det regnar så mycket som det gjorde idag haha. men vi får se vart det leder någonstans =)


work work

Sjuk och trött..Fattar egentligen inte varför ja jobbar, borde ju kanske ligga hemma och vila. för det känns som om det nästan bara blir sämre och sämre för varje dag som går. men ja vet inte.. brukar inte klaga så varför ska ja göra det nu? ;P haaha
har jobbat hela dagen och ska jobba imorron med..men dagarna går ganska fort när det är mycket människor i rörelse hehe. och idag var det ju inte så fint väder så ja flirtade in mig hos linus som skjussade hem mig, skönt att slippa gå haha..
vill egentligen hitta på något men ja orkar inte..är så trött haha.. men ja satt ju hemma och hade en super mysig kväll me lillsyrran igår, vi lagade egen Tikka masala och den blev verkligen jätte god och så,sen bakade vi bröd som vi åt nygräddade imorse och det är inte varje dag som man äter varma,nybakade bröd som sagt och det är verkligen GOTT!! det är något att rekomendera att man gör om man har tid över på morgonen..
ska nog hoppa in i en dusch innan maten,det skulle va skönt..är lite frussen såå.. så ja. det ska ja nog göra!

Krya på dig pappa och syster, för hela familjen monrin verkar sjuka nu haha.. vi får käka vitlök ;)

hemma

Nu är ja hemma och kan slappna av efter en ganska kort dag på jobbet. eller den gick fort iaf :P hehe skönt när det är så fint väder att man kan vara ute hela tiden, me like ;)
Har typ precis avslutat middagen som ja lagade för familjen, den blev bra förutom att VISSA i denna familj gjorde så att humöret sänktes men det orkar ja inte gå in på nu.. mat i magen blev det iaf. ska väl snart börja fixa lite inför min och josephines hemmakväll imorron så det blir lite mer "vällagad" mat för våran del!
Ska ju även hoppa in i en dusch nu när det är ledig haha. skönt för ja ville inte ha sällskap utav kräftorna som ja skrev om imorse. och precis innan ja skulle gå så kom ja på att ja kanske skulle dokumentera det så ja här kommer lite bilder på de fina kräftorna som hade bosatt sig i vårat badkar imorse haha.

   

ikväll blir det "film-time".. har laddat ner ^^, blue crush  på datan så det ska bli kul att se. var länge sen man ja kommer ihåg att den skulle vara bra så jaa, varför inte?
Och juste, GRATTIS Katta till körkortet! =D Snart är det min tur ;)


morning.

God morgon!
Redan 4-e september och torsdag. snart är det helg igen fast det spelar ingen roll för mig att det är det med tanke på att ja ändå ska jobba men ändå..känns ju skönt att kunna säga att det är helg :P hehe
Fick mig en liten chock när ja vaknade imorse, eller inte när ja vaknade utan när ja gick ner och skulle ta mig en dusch. hade glömt bort att anders hade varit ute och fiskat kräftor igår kväll så när ja skulle hoppa in i duschen nere i badrummet så var den upptagen om man säger så. alla kräftor som han fick hade han ju lagt i badkaret. så där i ville ja inte sticka ner mina fötter. kände att det kunde göra lite ont om ja gjorde det så det blidde ingen dusch för min del nu..så ikväll är dom ju borta därifrån så då kan ja nog duscha haha. men det ska bli gott att äta dom där sen, hoppas bara inte att dom tar med sig alla till landet ihelgen om dom åker dit.. om dom inte gör det så gör det ingenting för då kan ja smaka hemma men annars ska ja sno en påse ;) haha
jaja..
ska snart bege mig till jobbet, okej dagis idag. "sista" dagen som ja jobbar där innan ja är anställd på CO men ja kommer ju att hoppa in då och då men som sagt.. det ska bli kul och sen ska ja gå och handla mat och övningsköra lite innan ja ska laga middag till familjen =) får se om det blir min "berömda" fisk idag.. kanske det kanske ;)
Måste springa nu!

jobb

Jahaja, då är man inte längre en "dagis fröken" på heltid hehe. nej men igår så ringde dom ifrån Clas ohlson och undrade om ja fortfarande var intresserad va tjänsten som ja sökte förut, halvtid där plus mina helger och ja visste verkligen inte va ja skulle välja. trivs ju på båda ställerna så det var bara att gå hem och fundera, vilket ja verkligen gjorde hela kvällen och fick typ ångest. för ja visste verkligen inte hur ja ville ha det. men efter många om och men så bestämde ja mig för att tacka ja till jobbet på CO. fast ja kommer nog att hoppa in lite då och då på dagis med för att dem behöver hjälp och så =) fast det är lite kul att dom ville att ja skulle jobba med dom,bli "en i gänget" liksom.
har jobbat hela dagen och slutade väl vid halv 4 och då så åkte ja och mamma iväg och övningskörde lite. och ja måste ju bara säga att det faktist "rullar på" ;) det går riktigt bra.. är ute i trafiken och kör lite, och det är läskigt när man får möte titt som tätt vara sådär haaha.
Ska snart hoppa in i en dusch och sen ska ja kolla hur idol sisången detta år är, antagligen inte bra hahha men man måste ju ge det ett försök iaf.. Och sen tror ja nog att det blir nån film som gäller innan man stupar i säng!
Nu måste ja ner och fixa i ordning köket efter maten, blev varma kantarellmackor som slank ner i magen idag så några kastruller måste ju diskas ;P hehe

..

Dagarna går faktist ganska fort om även fast man inte gör så mycket :P hehe
filmen som ja skrev om förut att ja skulle se är VERKLIGEN en film man måste se,den är baserad på en sann historia och är verkligen bra! sen finns det en till som handlar om motståndarlaget och den bör man också se om man gillade den här =)
Ibland kan det vara ganska skönt och bra att bara va hemma. ja har till och med gått igenom mina klädlådor och slängt en hel del, vilket inte är likt mig men det var skönt att göra det. så nu ser ja va ja måste köpa nytt och inte, vilket kan vara bra hehe. Sen märker man att mitt på dagen så går det ju ingenting bra på tv förutom idag. dom har börjat visa Desperate Housewives från början igen så ja såg de första avsnittet idag. och ja har inte sett ifrån början så det var ju bra :P men nu är det slut så ja får se va ja ska kolla på nu hehe
Sa ju att ja skulle övningsköra idag men ja tror inte att det blir så..mamma kom hem för typ 1 1/2 timme sen och hade blivit getingstucken i nacken så vi får se hur det gick där. hon verkade verkligen inte pigg så ja vet inte om ja vågar köra med henne. hon kanske tuppar av eller någonting, inte lika uppmärksam som man kanske bör vara. Så ja ska nog låta henne vila om hon inte själv säger att hon klarar av det =)
Ska gå ner och kolla lite på henne nu!

1a september

God morgon.
Det är redan den 1a september idag. vart tar månaderna och veckorna vägen? hänger verkligen inte med här i svängarna haha. fast ibland gör det inget att tiden går fort för ju närmare december månad vi närmar oss ju mer längtar ja =) hehe
Ligger hemma idag och bara "njuter". eller ja försöker njuta så mycket som man kan göra när näsan rinner och halsen värker. men det är mysigt ändå. Ligger i min säng inlindad i mitt täcke och lyssnar på musik. Lite Eros Ramasoti får det blir. ska snart kolla på We are Marshall som Ciccie sa skulle va väldigt bra så vi får ju se.
Tänker inte gå upp ur sängen förns magen kurrar igen och så.Ska hålla mig inne hela dagen tror ja..eller nej inte hela.ska ju ev övningsköra lite med mamma idag och sen ska ja på möte på Clas Ohlson ikväll så ja måste ju gå ut. men det lockar inte kan ja säga.Fast man måste ju.
Nu ska ja fortsätta att mysa lite denna måndag och hoppas på att ja känner mig bättre snart eftersom ja ska jobba imorron!
Ha en bra måndag!

RSS 2.0