18/9

Nu har ja tröttnat på det här, med att bara gå hemma och inte göra någonting. Det är verkligen inte kul.. så sjukt segt att ja inte vet var ja ska ta vägen. Man blir ju inte gladare av det heller om man säger så haha.
Men man får väl göra det bästa av situationen. Ska iof jobba idag mellan 3 och 5, känns ju lite onödigt men men =/ huvudsaken att ja jobbar så att man får lite pengar. Skulle aldrig kunna vara arbetslös, skulle ha så sjukt tråkigt haha..

Var på bio igår och såg Patrik 1,5 och den var faktist bra. Fast ibland var det lite mycket av deras "gos" om man säger så men men, de ska ju vara bögar så varför ska inte dom få? ;P
Övningskörde lite också, gick väl ganska bra..förutom att mamma blev lite sur då och då men det får hon väl bli då..orkar inte lyssna hehe..

Men vad ska man göra idag då på dagen så att man får den att gå?? Tror att ja ska ta mig en liten promenad om ett tag, kan vara skönt att röra sig lite kanske även hälsa på jossan på jobbet hade ja nog tänkt. Sen ska ja ju även börja läsa "bilboken" också så att man vet vart man ligger och så. Ska även fortsätta med mitt fotoalbum/kollage som ja gör me alla mina bilder ifrån studenten och så. det är kul men minnerna hinner ju ikapp än.. men men sånt är livet.

Btw, fick höra igår ifrån någon att "har det hänt något, du är så mycket gladare nu?" hmm..nej inte va ja vet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0