lycka

LYCKA
=
Min familj, min underbara pojkvän, vänner som bryr sig om mig, värme och sol!!
Just nu är det detta som håller mig uppe!!


underbar påsk

Nu var det ett tag sen som ja blogga och de har faktiskt varit riktigt skönt att inte göra de, fått ut lite mer av mina dagar eller så typ :P haha

Men iaf, har varit en sjukt underbar och härlig påskhelg som ja har fått spendera med människor som ja verkligen tycker om.
Började i fredags då ja och andreas tog bilen upp till sthlm för att få spendera en helt otrolig kväll med C och V. blev solande ute på gården, god mat och en hel del drickande samt spelande för att inviga påsken liksom. helt otroligt!
Sen lite småsega på lördagen fortsatte färden mot Enköping och en kväll med mamma och anders samt syster + kompis ute på landet. Jätte trevligt. Då blev de påskäggsletande, grillat, skjutande och bara massa skratt som fick göra den dagen kanon!
Sen igår åkte vi tillbaka hem till kalmar för att få avnjuta en väldigt trevlig kväll med hans familj med grillat,skjutande och film innan man va lite småseg och somnade rätt fort :P haha

Kom hem för en stund sen efter en god natts sömn och frukost ute i solskenet och har precis handlat och väntar på att Madde ska komma. Ska bli en dag med henne för att sen städa lite ikväll innan allvaret tar fart igen. Imorgon drar de igång på riktigt så japp, bara att vila en dag till..
Ska även bli lite bakande till födelsedagsfikan för mig imorgon kväll =) myspys, ska visa min lilla lya för A.s familj..lite scary ;P haha

Nej, nu blir de solande! hon kommer nog vilken minut som helst! ha en toppen avslutning på påsken!

(har även blivit brunett igen ;P )

sol

Det är sol och värme ute nu!! Jag blir så glad och pigg av det, även om man inte sover så bra så är ja liksom inte trött. Ja är typ bara glad och "pirrig" eller va man ska säga, helt underbart är det!
Idag har det varit sol hela dagen, och då menar ja verkligen SOL, inte ett enda moln på himlen =D. Och ni som känner mig vet att ja bara vill va ute och de har ja varit ;)
Vi hade till och med en stund av lektionen ute, SÅ härligt!
Sen så satt jag och Therese ute och fixade med våran grej så nu är den klar, tack och lov vilket betyder att ja kan vara hemma imorgon och sola lite mer =)
Och när ja och Therese va klara så satt ja och skrev klart min projekbeskrivning i solen och sen gick ja hem, satte mig ute ännu mer såklart och hade det skönt!
Detta är sånt ja gillar!! Gör mig så glad. Så nu har man fått lite färg i ansiktet och på bröstet och MER ska det bli.Andra delar av kroppen är ju rätt vita om man säger så ;P

Men ja, va har man för sig nu då..Inte mycket! bara slappar och snackar med en massa mysiga människor =)
Ska nog hoppa i säng snart och lägga mig och läsa, vet att klockan är lite men ja, varför inte liksom? Har en sån värk i magen, och de brukar ja inte ha, inte 3 dagar i rad iaf och inte DENNA värk..bajs bajs.. men men! överlever..

Blir nog sängen nu ändå :P om ja pallar ta mig dit ;P

Kväll

Vilken härlig dag ja har haft idag! Började med att sitta inne och sola på "balkongen" och skriva på projektbeskrivningen, japp ja kom ett någorlunda bra ämne att fokusera på.. Sen så tog jag mig långpromenad i solen och bara njöt och avslutade det hela med att lägga mig ute i solen med en god bok och te!
Vid 5-tiden åkte ja till skolan och mötte upp Therese och vi gjorde nästan klart våran lilla projektsak..Gick bra och vi fick fram några idéer som nog fungerar, tack och lov =)
Även ett samtal till min käre morfar fick de bli en dag som denna =),kul att göra någon glad!

Så nu är ja hemma igen och har precis duschat och pratat med A och faktiskt så har söndagsångesten släppt! skönt men magen värken så in i bövelen så en ipren kommer nog väl till pass innan sänggång ;P haha
Nu blir de lite film och sånt innan ja somnar för sista gången denna vecka, och förhoppningsvis vackna upp till en bra och härlig påskvecka med mycket äventyr som står på schemat =D kul ska de bli!


Natti natt, nu ska ja krypa ner i sängen och lägga mig och läsa och ladda batterierna!

17/4

Så var det söndag igen och lite av den där vanliga söndagsångesten börjar smyga sig på känner ja =/ inte kul, men de beror dock inte bara på de, magont också =/ jaja

Igår hade ja en riktigt mysig och härlig lördag med först mig själv och sol sen tid med pojken min! Vi åt en god tacomiddag (förstår inte hur de kan va så gott!!) och efter de så blev de lite lugnt innan vi åkte in till kalmar. Blev bio, Scream 4 och den tyckte ja faktiskt var rätt patetisk men men.. Sen åkte vi hem och fick för oss att vi ville ha glass..så då blev de en tur till coop och handla massa gott till kvällen..Så svulla i soffan framför en film blev så som vi avslutade vår lördagskväll.. MYS!
Blev väl inte så mycke sovmorgon idag men en mysig frukost och så innan A åkte hem..

nu sitter ja och solar på "balkongen" och ska bege mig ut på en långis snart.. sen mer solande och plugg med Therese ikväll. Vill bli klara med denna uppgift,även tänka på den nya jobbiga uppgift som vi har fått.. ajja ja ska försöka slappna av lite idag iaf.. får se hur de går.

Njuta av solen och våren som är påväg.. har ju även planterat blommor i min lilla blomlåda och de blev så fint ^^, haha.. jaja nu ska ja NJUTA!!

om 5 dagar ses vi :D UNDERBART!!

fredag

Så var det fredag igen och även denna vecka har sprungit iväg!
Igår va ja hos min kära pojkvän på kvällen och bara tog de lugnt (okej försökte skissa lite men de gick inge vidare), mös och snacka massa gojja!

Idag har ja varit duktig och bytt däck tidigt imorse, så nu är även bilen fit-for-fight inför sommaren ;) haha.. Sen blev de skola för full rulle och de gick väl sådär, det lilla "projektet" börjar ticka mot sitt slut och till slut så kom vi väl på ngt bra.. Efter lunch blev de 3 timmar lång och utdragen psykologilektion som vanligt men timmarna gick ganska fort ändå.
Och äntligen så blev klockan 4 och ja fick åka in till kalmar och krama ihjäl finaste Madde! Vi hade en HEL del att prata om och de blev en god middag, långpromenad i kvällsolen och sen ännu mer snack och te innan ja tog bilen hem igen. En helt fantstisk och lugn fredag som man vill ha efter en konstig vecka.
Så nu är ja hemma, har precis pratat med A och ska krypa ner i sängen för natten..Läsa min bok och bara få sova ut.

Imorgon blir de en dag hemma, försöka plugga lite och sen blir de en mysig kväll med middag,bio och biljard med Andreas! MYSPYS lördag med andra ord. Hoppas på sol så att man kan pressa lite ;) haha

Nej som sagt, nu kallar sängen! Natti natt!

fly



today I feel like this, i wanna fly ;)
haha, okej lite flummigt typ?


brast

Okej man kan inte alltid vara stark inför alla andra hela tiden och så ibland så brister de. Och tyvärr gjorde de väl de för mig idag. Kan verka som en pyttesak men för mig vart de för mycket och bägaren rann över.
Orkar inte gå in på va som hände men men, va bara att hoppa upp på cykeln och cykla hem ist för att försöka andas och ta det lugnt.
Och en sak som gjorde det lite härligare att komma hem efter de som skedde var att de låg ett väldigt fint kort av mamma som hade dumpit ner i brevlådan med ett par peppande ord. Sånt gillar ja och det tillsammans med att få prata ut med människor jag tycker om gör det hela lite enklare.

Så nu blir de plugg ett litet tag till sen ska ja nog ut på en promenad ett tag och så fixa lite annat.sen blir de hem och ta det lugnt och ladda för en heldag imorgon igen..

Bättringsvägen

Gud så skönt de va att få sova ut och va mycke sömn kan göra!!
Gårdagen blev ganska lång i skolan och så va de bara hem och så decka ja i soffan en timma typ, men de va riktigt skönt.
Sen hela kvällen satt ja och försökte rannsaka mina tankar om va ja ska göra och inte göra men de gick väl inte så bra,men men måste få lite mer tid på mig.. inte stressa upp mig.
Och efter ett mysigt samtal med A så gick ja och la mig igen och så somnade ja vid strax efter 10, sen sov ja hela natten till halv 8 då ja bestämde mig för att gå upp.
Och tack vare denna långa och välbehövliga sömn i natt så känner ja mig mycket bättre. Halsen gör inte ont, hostan har lagt sig en del och näsan är inte lika täppt, med andra ord så går det åt rätt håll och de är ju väldigt bra.
Och de som va så bra med att sova så länge var att ja drömde om skolan (okej kanske inte bra) men ja kom på en produkt som man kan göra inom detta vi håller på med och den idéen va väldigt bra tycker ja..haha så japp, vila är va ja behöver för att komma på bra saker ;)

Nu är ja i skolan och väntar på Therese, och de lär nog bli en lång dag igen, vill väl bli klara så gått de går nu så att man slipper jobba i helgen ;)
Men som sagt, jobba var det så de ska ja göra nu.
Ha en bra dag!

Vill bara hem

Trött, varmt, jobbigt att andas.. JA VILL BARA HEM!! Gud ja orkar inte mer..Känns som om mina lungor är 1 mm tjocka hahah.. hem,på med mjukisar och käka glass och dricka te är va ja vill göra nu.
Har varit i skolan o suttit framför datan sen 9 imorse med CAD och nu lite second life..Ska va kvar ett bra tag till va ja vet för att få gjort så mycke som möjligt nu! men men.. sen handla och sen hem och bara lata mig med andra ord! Dö i soffan och sova!

 
(känns så sjukt meningslöst och ICKE lärorikt!)

Jaja, nu måste ja fortsätta med denna uppgift och va lite hjälpsam!

Host host säger ja bara.


Power

Vilken mysig och härlig eftermiddag/kväll ja hade igår!
Solen tittade fram på eftermiddagen och då tog sig alla i klassen in till torget i nybro och köpte glass och satt i solskenet och bara njöt, njöt av att det var vår och att det snart är sommarlov!

Sen åkte ja hem och väntade på att Andreas skulle komma.
Så på kvällen blev de en god middag, mys i massor och film,skratt och bara lugn tillsammans. Helt enkelt en suvären start på veckan, en undebar "välkommen hem" kväll och början på våren! Jag kan inte säga mer än att ja bara njöt!

Sov dock inte en blund i natt,trots att ja var jättetrött..men de beror nog på förkylningen, kunde inte andas och låg och svettades och vred och vände på mig.. inte kul, och även fast ja känner att ja skulle vilja va kvar hemma idag så går inte de, måste till skolan och hålla på med projektet och CAD.. Så en verkligen LÅNG dag kommer de bli, kommer typ komma hem efter 7 eftersom ja och Therese ska jobba efter skolan.. så japp..förbereder mig för en trött dag! men men.

Nu måste ja springa till skolan. Ha en bra dag!

Hemma igen

Nu är ja äntligen hemma efter en helt underbar helg med min kära familj i Budapest! Kan inte beskriva med ord hur bra vi egentligen har haft det, har storsat runt och tittat på byggnader, badat på häftigaste badet,ätit gudomlig mat och dricka, solat, skrattat och bara haft det skönt. Verkligen en mini semester som var behövlig.

Vi har som sagt gjort så mycket vi hunnit med på några dagar och ja är väldigt nöjd med weekenden som var, åker gärna dit igen =)

Men nu är ja helt slut, kom hem för ca. 50 min sen efter en dag på resande fot sedan halv 5 imorse så ja är inte lite trött. Så min säng som står därborta i hörnet skriker och längtar efter mig och ja efter den. Så den kommer ja att göra sällskap med nu.
Det enda ja kan säga är natti natti, kan berätta lite mer senare plus uppdatera med lite bilder =)

Sov gott och hoppas på en bra och solig vecka =D

feelings

Trots att vi har det väldigt bra här i Budapest så känner ja lite såhär.
(Okej, kanske inte riktigt allting som är men saknaden ;P)
Jag vill kramas och pussas på dig!! =D saknar ju!


GRATTIS

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! =D
Jaaa för idag fyller min underbara pojkvän år och ja vill bara önska honom en toppen dag.
Önskar att jag kunde vara hemma med honom och bara mysa och få krama om honom men de går inte..
För just nu sitter ja på ett plan påväg till Budapest för att fira mamma, så vi har faktiskt firat honom lite innan (men mer när ja kommer hem ;P )

Men som sagt, ja vill bara att han ska ha en toppen dag och få njuta av den!

Kommer sakna honom så nu när jag är borta, men ja ska försöka njuta av den lediga tiden och tiden jag får spendera med min kära familj!

Så GRATTIS hjärtat!! PUSS PUSS PUSS!!




fåtölj

Här kommer lite bilder på den "fina fåtöljen" som vi gjorde på 2 dagar. Helt okej faktiskt och man KAN sitta på den :D den håller, ja lovar haha

 

tänka platsen på Stena recycling


Så detta är va ja har sysslat med idag i skolan och igår.
Nu ska ja duscha av mig sen ska ja in till kalmar och sitta på en buss som sagt i 6,5 timmar.
Men men, överlever nog!!
Ha det bäst!


=)

Onsdag och idag bär de av upp mot stockholm =D Wiie ska bli riktigt riktigt härligt att få komma iväg, har längtat mycket!!
Dock så höll ja på att förstöra allt igår men ja lyckades på precis komma på mig själv och komma ur det ganska så bra iaf ;P

Jag hade en superduper mysig kväll igår hemma hos A, med film och prat och bara lugn, vilket var väldigt behövligt! Tog vara på tiden innan ja åkte =)
Nu är ja hemma och har precis packat klart, ska bege mig till skolan strax och göra klart de sista..Så en hel dag får de bli tills ja åker, blir en lång tur upp tdit på 6,5 timmar men men ska väl allt fungera ;D en god bok och godis så ska de allt fungera ;D

Så nu ska ja ta mitt pick och pack och bege mig lite smått, ha en toppen dag och toppen helg!!
Kramar

trött

Puuh vilken dag, är helt slut :D haha
Har varit i verkstaden hela dagen och gjort våran fåtölj utav lite sopor, haha. Eller soppor och soppor, smält plaströr och stort svart rör och massa skruv är va vi har gjort en fin stol av :D
haha ett tag trodde ja inte ens att den skulle fungera och efter många suckar och svordomar så gick det. Till och med stadig blev den :D sjukt stolt.. Men som sagt, de har tagit på krafterna men att bygga på en dag trodde ja inte :P

Så nu är ja hemma och har duschat och ätit lite. Ska strax bege mig till Anderas och spendera kvällen innan ja åker. För imorgon drar ja upp till Stockholm och iväg på en liten resa för mamma (berättar sen)
kommer bli sjukt underbart och ja behöver den vilan nu!!

Nej nu måste ja diska och göra mig klar. ha en bra tisdag =)

(bilder på stolen kommer senare)

turn around

Vilken tur att man har vänner och människor omkring sig som kan göra en på gott humör igen!! det är ju superbra =D
Kom som sagt till skolan imorse och var som sagt inte särskillt glad men det gick ganska snabbt över när jag fick skratta och prata lite me kompisarna :D
Dagen började med lite "lekisvarning" på uppgifterna,sitta och rita streck och sen se vad det bildade hit och dit, okej de va kul men inte så hög svårighetsgrad om man säger så ;P lagom sådär på en måndagsmorgon..haha
Sen så fick vi en rolig uppgift och fick ut och åka på äventyr hela eftermiddagen!
Vi fick åka till Stena recycling i Kalmar och kolla på skräp :P haha. Nej men vi fick en uppgift att göra en fotölj till dom med återvunnet material.
Så där fick vi gå hela eftermiddagen och plocka på oss saker och ting och de var faktsikt inspirerade.kul att se va man kanske kan göra med lite skit? ;D

Men som sagt,imorgon sätter vi då igång och bygger något fint av de vi hittade =D Ska faktsiskt bli kul och de är lite synd att ja inte kan va med på redovisningen om ja ska va ärlig, men men sånt är livet ibland.

Så det är så skönt att småsaker kan göra att man blir glad igen, solen skiner också så ja kan inte annat än le! Nu är ja glad, trodde inte de imorse när ja vakna kan ja ju lugnt säga! =D
Men nu blir de lite motion sen så ska ja packa lite till sen blir de en lugn hemmakväll och så..

(bilder kommer)


galen!

Tror ja har vaknat på fel sida idag, usch känner hur irritationen bara bubblar i mig (så prata inte med mig på några timmar tack,om du inte vill ha en utskällning av inget skäl) så känner ja just nu..
Anledningen är att ja inte fått sova i natt typ, eller varje gång ja höll på att somna så började grannarna att bråka och skrika.de smällde i dörrar,bankade, hade även på hög musik och ja, allting man kan tänka sig som stör människor mitt i natten.
Vet inte hur länge de höll på men sista gången ja kollade va klockan halv 4.. Sen så somna ja och vaknade av att brevbäraren inte kan lägga i tidningen normalt, en riktig skräll.. usch så galen ja blev.
Men ja fick iaf någon timme på morgonen som ja kunde sova innan tågen och fåglarna vaknade.

Okej, nu klagar ja på allting men morgonen har inte börjat bra, tappade ju till och med ut all gröt på golvet när ja skulle äta så man kan väl säga att ja får va lite sur?

Men ska till skolan nu och se till att bli gladare, få skratta av mig lite me kompisarna och tänka på annat är nog va ja behöver.
Hoppas ni haft en bättre morgon än mig. Ha en bra dag!

haha

Hahah sjukt kul samtal med lillsyster nyss! (okej tråkig humor när man är trött och de är söndag)


jjosephine säger:
Snart åker vi =D

Louise säger:
Jaaa =D
va ska man ha med sig? :S


jjosephine säger:
badkläder, fin kläder, vanliga kläder

Louise säger:
jo de vet ja
men VAD??=D

jjosephine säger:
badkläder du vet underkläder i annat matrial


Hahah asså vi är lite sega hon o ja! men så har vi hållit på nu ett tag..
Fast nu börjar de svida i mina ögon och ja ska hoppa i säng.
Ha de bra!
Natti

trisst

Seg söndag!! Japp, de är va de är idag..Har ingen lust att typ göra något..Bara ligga hemma och kolla film o lyssna på musik..

Men ja hade iaf en väldigt mysig kväll igår med min fina A!! Vi åt god middag,mös och kollade på Titanic och Grease och bara rådde om varandra..Sånt som man behöver ibland..
Vaknade ganska tidigt men låg och drog oss till 10 och så sen efter de blev de en härlig frukost och lite Grease 2 som gällde..
Skönt att ha en lugn kväll så att man vaknar pigg och glad och känner att man förtjänar att må bra :D

Men jaa..nu har ja inte gjort så jätte mycket sen Andeas åkte..Tog en liten tur in till kalmar för att fixa en sak och så sen har ja haft lite småryck här hemma,men inte mycke de.. så ja, en seg söndag med andra ord..
Men ja hade ett otroligt härligt och uppiggande samtal med Anna idag! Det gjorde verkligen min dag! så härligt att höra hennes röst och allt igen, behövligt!! Saknar dig gumman, men snart ses vi =D

Och min kväll lär väl fortsätta så,att vara seg o lite så ;P.. med mer film och sånt är va som kommer att stå på schemat.. men nu ska ja nog packa lite inför .... =D

Ha en bra söndag!

nyttig

Duktig jag känner mig nu =D
Det är ju lördag och då borde man typ ta det lugnt eller? :P haha men icke ja icke. Ja sov iaf ut idag en liten stund :P och vakna vid 9,drog mig lite och sen åt en lång frukost för mig själv vilket var väldigt härligt..Sen satte jag igång!
Dammsög,skura alla golv,putsa i badrummet och damma..jaa allt man kan tänka sig.storstädade verkligen..Så slängde ja även in en tvätt som ligger o gror just nu..
Och medans då så har ja pluggat lite, men nu orkar ja inte mer för ja vet inte va ja ska skissa eller om ja ska skissa mer så ja skiter i det nu och så får de bli som de blir.. :S

Snart ska ja som sagt ner igen till tvättstugan sen blir de en promenad till affären och slänga soppor och så, passa på att göra lite mer nytta innan ja ska hem och bara ta det lugnt..kolla lite film och laga mat innan andreas kommer. Så ikväll blir de en myslördag med bra sällskap =D

Men känner mig riktigt duktig nu iaf, skolan får gå som de går och allt annat med =)

ojj nu ringer mamma, så ska prata lite gojja med henne nu! ha en bra lördag!

yr

IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex
IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex IKEA/lindex..

GAAAH ja blir galen, vet verkligen inte va ja ska göra eller välja. Finns för och nackdelar med båda.. Uschabuscha!!
Och som sagt inte nog med det snurrar huvudet med detaljer och oro om att jag inte har skissat allt på bordet, men ja vet inte vad som ska göras med..får nog sova på saker =/

Ja känner mig verkligen inte som mig själv just nu, eller lite bättre idag än va ja gjorde igår men de är för mycke nu!
Går omkring och oroar mig om allt!! och de är inte kul..jobbigt som fan men ja ska verkligen försöka koppla av och koppla bort!
Lite plugg imorgon får de nog bli ändå..annars kommer ja nog bli galen och ännu mer stressad!

Men ja måste ANDAS!

Snälla kan nån bara säga att allt kommer bli bra, med det ena och det andra? Så att ja kan andas ut igen..
(Men ja kan ju iaf meddela att ja trots all denna stress är glad, ingen "nere" perid tack och lov, vilket är ovanligt när stressen gör sig påmind..och så ska de fortsätta!)

men igen.. IKEA eller Lindex?? =S

crazy

Shit vilken dag det var igår, allting och ingenting hände..Har nog inte varit så förvirrad,nervös,glad,galen och allt man kan tänka sig på en och samma dag. Totalt kaos med andra ord!

Kan ju rada upp de negativa/postiva sakerna så kan man ju säga att det var en salig blandning.
Negativa:
1, jag och datan var ovänner ett bra tag
2, jag och hjärnan bråkade om hur skisserna skulle vara
3, fick mail ifrån en ifrån IR (utlandsstudier) som säger att ja ska ha skickat in ansökningarna igår..fick PANIK och fick springa runt i 3 timmar och försöka fixa klart alla papper och allt, men fick sen tillbaka ett mail som sa att "nej oj, det var till fel person, sista maj...bla bla bla".. jaa..så där kunde ja pusta ut
4, var på allmänt dåligt och konstigt humör hela dagen igår, hade ont i magen och fan ja..skit samma! haha

Positiva:
1, att ja inte behövde skicka in ansökningarna NU!
2, fick jobb på IKEA =D
3, fick en OTROLIGT god 3-rätters middag på kalmar slott
4, vann hederspris för våran LED-lampa och får åka till Frankfurt 3-4 dagar nästa år!
5, Pratade med underbara människor i min närhet
6, fick sova =D

så ja.. denna dag kan ja ju säga var lite huller om buller men ja klarade det rätt så bra. somnade som en stock kan ja säga..

Så nu ska ja börja bråka med datan och CAD igen innan ja ska på intervju och sen till skolan för att försöka få tag på läraren min och så.
Ha en bra fredag och hoppas inte på att bli lurade för mycket.. =)


RSS 2.0