fredag

Så var det fredag igen och även denna vecka har sprungit iväg!
Igår va ja hos min kära pojkvän på kvällen och bara tog de lugnt (okej försökte skissa lite men de gick inge vidare), mös och snacka massa gojja!

Idag har ja varit duktig och bytt däck tidigt imorse, så nu är även bilen fit-for-fight inför sommaren ;) haha.. Sen blev de skola för full rulle och de gick väl sådär, det lilla "projektet" börjar ticka mot sitt slut och till slut så kom vi väl på ngt bra.. Efter lunch blev de 3 timmar lång och utdragen psykologilektion som vanligt men timmarna gick ganska fort ändå.
Och äntligen så blev klockan 4 och ja fick åka in till kalmar och krama ihjäl finaste Madde! Vi hade en HEL del att prata om och de blev en god middag, långpromenad i kvällsolen och sen ännu mer snack och te innan ja tog bilen hem igen. En helt fantstisk och lugn fredag som man vill ha efter en konstig vecka.
Så nu är ja hemma, har precis pratat med A och ska krypa ner i sängen för natten..Läsa min bok och bara få sova ut.

Imorgon blir de en dag hemma, försöka plugga lite och sen blir de en mysig kväll med middag,bio och biljard med Andreas! MYSPYS lördag med andra ord. Hoppas på sol så att man kan pressa lite ;) haha

Nej som sagt, nu kallar sängen! Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0