hello

Goddagens! Vart var solen som dom hade lovat skulle skina dag? ingen aning,för ja ser ingen iaf haha.. hade ju tänkt ta en promenad och så i det fina vädret men det fick då bli ändrade planer.

Gårdagskvällen var riktigt trevlig, kul med lite nya ansikten och så.. Vart god mat,musik och gott att dricka helt enkelt,kul att se dom igen också =)
Kom hem tidigt,var hemma redan vid 1 eftersom ja ville ta sista tåget så, det var ju skönt.
Vaknade vid 8 redan men gick upp vid 10 och tog mig en lååång och mysig frukost med allt vad det innebär :D en helg frukost med andra ord hehhe. Sen fick det bli en dusch för att fixa mitt snygga "affro" hår som hade blivit sen gårdagen och det var väl inte det lättaste kanske hehe.

   


Nu har ja precis dammsugit av rummet och ska ner till centrum för att lämna tillbaka lite saker, sen blir det bio me mamma och Anders. vi ska se Stieg Larssons "män som hatar kvinnor" så ja hoppas den är bra men det tror ja,böckerna är ju det =)



Sen blir det middag me Anna och sedan Melodifestivalen och utgång. En tjejkväll helt enkelt och det kommer bli super!
Nej nu måste ja dra!

fäärdig

Så, ja hann.
Nu är ja klar och ska bege mig alldeles strax. Hoppas bara att ja får me mig allting :D hehe. borde inte vara någon fara :P
Hoppas att det blir kul men det tror ja.. Ska försöka ta så många bilder som möjligt under kvällen hehe, så att man får se hur snygg man är :P hehe (not)



Ha en super trevlig fredag!

stressigt

Shit, nu känner ja mig stressad! hahah
Ska dra om en timma och ja har inte ens sminkat mig!! Gaaah ja kommer inte hinna :P
När ja kom hem så fixade ja slutgrejen på presenterna (bilder kommer sen) och så..och det tog ju ett bra tag. Så nu har ja även satt syrran i arbete, hon fixar mitt hår medans ja ska ta fram sminket och börja göra mig i ordning på riktigt. hoppas att det blir bra.
Nej gud ja känner att ja inte hinner sitta här nu så dags att sluta.
uppdaterar kvällen senare =)

sova?

Såå.. nu är ja hemma och färdig fixad (nästan),ska bara borta tänderna och ansiktet så är ja klar för natten. Men ja är inte så trött så kommer väl hålla mig vaken ett tag till tror ja :P hehe
Kom som sagt hem för ett litet tag sen ifrån Jossan. Det var trevligt att bara sitta där och ta det lugnt och så,umgås lite.komma bort ifrån hemmet och så. hehe
Pratade även med mitt lilla hjärta idag. och är orolig! det får inte hända dig för då vet ja inte va ja gör, och tro mig. det kommer ifrån en som vet, att det är det VÄRSTA som kan hända och det jobbigaste. så FÖRSÖK iaf för min skull!! Kommer alltid finnas här ska du veta <3!

Skulle berätta lite om filmen igår. Den var som sagt sevärd om man gillar filmer med kärlek,lite krig och en ganska så djup historia. Men ja rekomenderar den stort =)
Synd bara att det är så dyrt att gå på bio för denna film är en sån som man ska se där, inte hemma framför tv-n/datorn tycker ja iaf..men ja kanske har fel?

Borde iof hoppa i säng eftersom det lär bli sent imorgon och på lördag så borde kanske sova ut (till kvart i 7 iaf imorgon) när man ändå kan hah. för tror inte det blir så mycke sömn i helgen. Så ska väl gå iväg och borta mina små tänder nu och sen krypa ner och lägga mig och läsa tror ja.
Hoppas ni haft en bra dag!

snöa?

Halloj halloj.
Ja som äntligen trodde att snön skulle försvinna nu och att det skulle bli vår men så verkar inte fallet, inte just nu iaf. Nu har det börjat snöa igen och det är ju inte kul hehe.Började när ja va på väg hem ifrån "övningskörningen" me mamma. har dåra som sagt kört idag efter jobbet och det gick väl bra, övade lite på det som min lärare sa till mig i måndags så ja,men det gick ju såklart bättre me mamma hehe :P
Under körningen körde ja till en pakistansk/indisk resturang och bjöd faktist lilla mamma på middag.brukar ju inte vara så att ja betalar men denna gång gjorde ja det PLUS mamma :D haha hoppas hon blev glad :P
Men ja, hittills har dagen varit bra, sitter fortfarande och väntar på DET samtalet men nej,verkar inte komma och ja är ganska orolig över beskedet men ja vill ändå ha det NU gärna men men :P

Gårdagen me pappa var riktigt mysig. han hämta upp mig på jobbet och vi åkte till heron city och kollade på bio, åt även en liten snabb middag hehe. vi så Australia och den var riktigt bra faktist. Värd att se tycker ja, iaf om man gillar sånna filmer,egentligen lite "förutsägbart" men va gör det :P hehe

Nej får skriva mer om den sen när ja kommer hem. sitter just nu hemma hos jossan och tar det lugnt, eller iaf ja. jossan och nettan ska ut så ja, de sitter och förar medans ja har vatten ;P hehe de får säkert jätte trevligt =)
men som sagt.. dags att vara lite social :D


Fettistagen

Så va denna dag slut, känns som om ja alltid börjar mina inlägg på samma sätt men ja, skit samma.. hehe vet inte hur ja annars ska kunna börja :P
Kan börja med att säga att det är fettisdagen idag. Gillar inte semlor så jätte mycket men det är ju bara en sån dag en gång om året så varför inte? =) hehe Tog en i min ensamhet och hunger när ja va i kista haha,fast ganska gott var det ändå.
Men iaf.

Vaknade kvart i 5 imorse och kunde verkligen inte somna om, eller när ja nästan hade gjort det vaknade mamma och började låta nere i köket och anders som gick omkring och nös,så ja..min morgonsömn var väl lite förstörd dåra. Men ja låg och drog mig till kvart i 8 för det var ju då ja skulle upp.
Jobbade sen hela dagen mellan 9 och 18, lyckades komma iväg vid halv 6..Eller sista barnet gick då så ja, då var det bara att bege sig till kista c som sagt för att införskaffa sig kläder tills på fredag.
Det gick väl sådär, asså ja hittade kläder men tror inte det är direkt "1989-stuk" på dom men ja kan inte göra bättre så det fick bli så. (bilder kommer senare på va ja handlade)
Kom hem lagom stressad och hungrig vid halv 8 och gjorde faktist en omelett (utan mammas hjälp) för första gången och den blev riktigt god om ja får säga det själv =) hehe

Nu är det snart The Mentalist som gälller sen måste ja läsa lite teori, och kanske ner i sängen,fast ja är inte så trött som ja egentligen borde vara. hehe
Och imorgon blir det bio med pappa. Det ska bli riktigt mysigt tycker ja. Vi ska se Australia så ja hoppas att den är bra =)
Men som sagt, nu börjar The Mentalist så dags att sluta.

monday

Äntligen hemma efter en lååång dag.Ja den har verkligen varit lång men ja är ändå inte trött (just nu iaf) hehe..
Jobbade mellan 7.30 och 16 och fick va me de sötaste små på småbarnsavdelningen och ja älskar att va där, de är så söta och gulliga de små skitarna haha..=)
Direkt efter jobbet tog ja en liten promenix till centrum och kollade lite, skulle hitta present till M och E men ja kom inte på något så ja,får se när ja gör det. Fast mamma kom faktist på en bra idé som ja kanske ska göra ;P

Sen vid 5 så hade ja min första körlektion på skola och det gick väl ganska bra, några saker som ja måste öva på och tänka på men det var ju faktist bara första gången och ja, ja var ju lite nervös måste ja faktist erkänna.
Men nu är ja hemma och ska väl bara relaxa hela kvällen. Är ju Lipstick jungle idag som ja måste se hehe men innan det vilket är typ 50 min ska ja nog inte göra så mycket. Duscha och så mest..

Hoppas ni haft en bra dag i den vita värld vi lever i :P

sunday

Ooh snart är denna söndag slut och ännu en arbetsvecka står på tröskeln hehe.. Ajja den går förhoppningsvis fort. Och ja hoppas verkligen att ja inte bli mer förkyld nu för det har ja inte tid med, men man kan väl inte bestämma det själv antar ja så det är väl bara att se va som händer.

Var en kortis dag idag på jobber som sagt så ja,har inte mycket att säga om det.roliga människor att jobba med hehe =)
Ö-körde sen med mamma och lill-syrran och sen åkte vi hem och ja lagade en god soppa till oss. den vart nog godkänd av syster hoppas ja hehe.
Har suttit nere med mamma och klickat runt lite på internet sen så har ja inte gjort så mycket mer faktist.
Ska sätta mig och läsa lite snart hade ja tänkt innan Beck-advokaten börjar. Hoppas den är bra så kan man se den och somna till den kanske hehe.



Nu ringer min telefon så dags att springa.

inneboende?

Nån som vill ha mig som inneboende typ NU?? hahah
Asså ja klarar inte av en viss person i min familj för tillfället, skulle göra va som helst för att bara få komma härifrån och slippa den.. Men det verkar inte gå så bra, som om någon vill bo med mig eller vill ha mig som inneboende så säg till.för ja orkar inte längre.
Vi är verkligen som katt och hund och hur kul är det hela tiden? klagar från att ja går upp till att ja går och lägger mig på ALLTING ja gör. not fun!!

Ajja skitsamma. ja får väl helt enkelt leva med det ett tag till..

Ska göra mig i ordning nu för att gå ner till centrum och kolla lite innan ja börjar jobba, jobbar bara en kortis idag..mellan 12 och 16 så det är skönt. så ja hinner titta lite i affärer innan ja börjar men inte efter för då ska ja och mamma ut och köra. Måste ju lugna mina nerver inför imorgon :P hehe så ja ska "värma" upp lite :D haha
Nej kanske dags att börja klä på mig.
Ha en bra söndag i detta mysiga snöväder.


kväll

Nu är ja äntligen hemma. Gud va skönt om man säger så =) heheh
Började kvällen som sagt med att käka middag hemma och sen drog ja till jossan, där så satt vi och hade det mys framför tvn och kollade melodifestivalen och vi blev riktigt lyckliga när EMD och Molly Sandén gick vidare,hallelulia :D  heheh.. men dom va verkligen de bästa som uppträde idag tycker vi.
Satt som sagt hemma hos henne och tog det lugnt ett tag,drack lite vin och så sen drog vi till Pans.
Där va det ganska mycket drag men ingen av oss va på direkt "festhumör" så Anthon kom och hämta oss så ja fick sjuts hem,vilken var jätte skönt.
Så efter en trevlig kväll så sitter ja framför datorn med ett glas resorb och ska precis hoppa i lopplådan för kvällen.

Hoppas som sagt att ni haft en bra kväll.. =)


blödig?

Gud, nu fick ja en sån där "fjantig/blödig" tanke eller va man säger.
Men när ja satt där nere och åt min middag för mig själv så satt jag och tänkte på mina vänner och familj.
Ja är så himla glad att ja har dom. Även om det inte känns som om någon bryr sig eller så så finns det alltid någon och det borde man kanske tänka på när man är som mest ledsen.vilket ja kanske inte gör då :P men ändå.
Men iaf, det ja vill säga är att ja verkligen älskar dom och de ska veta hur stor plats de har i mitt hjärta. skulle inte klara mig utan dom.
Ja nämner inga namn eller så, ni vet själva vart ni står och vilken plats nu har och ja ska göra allt för att inte förlora er för utan er skulle ja inte överleva.
Så vill bara säga:
 "Tack mina underbaraste som förgyller mina dagar"

hm

Neej! ja vill verkligen inte att det ska va min tur. känner hur halsonten smyger sig på mer och mer och ja vill inte. har inte tid och ork att bli sjuk (fast iof skulle det va skönt och ligga hemma en dag i veckan men det ska ja ej ;P )
Jobbat idag och det gick fort och bra. Var ganska mycket folk så dagen gick om man säger så.
Fast iof så började inte dagen så bra. NÅGON sa en lite dum kommentar som gjorde att ja inte kände mig på topp när ja gick till jobbet men det var bara att sätta på sig den välbekanta masken och se glad ut,lyckades hela tiden där iaf men inte så mycket nu när ja kom hem.
tur för dom att ja inte ska va hemma ikväll då.
För ikväll ska ja över till Jossan och kolla på melodifestivalen och sen får vi se va som händer. är ju liksom jobb imorgon men inte förns 12 och ja vill ju umgås me dom (så länge ja orkar och inte blir sjuk :P).. Men som sagt,får se hur länge ja orkar och så.

Hoppas ni haft en bra lördag och får en trevlig kväll =)

myspys

Nu sitter ja här i min ensamhet och myser. Det kanske låter lite trisst men det är faktist ganska skönt när man har varit med folk runt omkring sig hela dagen, då kan det va skönt att ha lite tid för sig själv innan man ska hoppa ner i säng.
Kanske lite tidigt det med men jag bryr mig inte, vill ändå läsa ut min bok (bara typ 10 sidor kvar) som är så spännande, sen ska ja börja på sista delen :D hehe. Men det är så avkopplande faktist att somna till en bra bok eller bra musik.
Har iof inte suttit ensam hela kvällen utan ja har kollat på Let´s dance med resten av familjen och så, ganska trevligt och ganska länge sen.

Nu har ja även skickat efter lite kataloger till högskolorna runt om i landet, blev iof bara uppsala och linköping idag. har luleå hemma så får ja sätta mig i veckan och kolla lite så blir dom nöjda också. ska även ställa mig i nå mer bostadskö men det orkar ja inte göra ikväll,annan dag det med hehe.

Och imorgon är det melodifestivalen igen, får se hur ja ska spendera den kvällen. Den som lever får se helt enkelt.
Ajja ska fläta mitt nytvättade hår nu sen ska ja ta en kopp te för att mjuka upp halsen som för övrigt börjar sticka lite..inte kul, hoppas inte att det är min tur nu med förkyldning,mamma har precis blivit dålig så varför inte??
Men ja ska allt klara mig denna gång med =)


fredag

Äntligen fredag igen,inte för att det spelar så stor roll för mig nu när ja ändå ska jobba ihelgen.Det var ett tag sen så egentligen kan man inte klaga. Lite pengar sitter ju aldrig fel ;P hehe
Fick jobba över idag, kom hem vid halv 7 så sista pojkens pappa kom vid kvart över 6 vilket gjorde mig på lite dåligt humör vilket kanske höll i sig lite när ja kom hem.
Åt en trevlig middag,eller inte så trevlig när mamma och anders va på mig om va ja skulle göra om ja inte kom iväg till amerika och ja har verkligen ingen aning.Känner mig grymt stressad över det eftersom det betyder att ja måste söka typ NU till högskolan och ja vet VERKLIGEN inte va ja vill göra, så ja.. lite kaos i mitt lilla huvud just nu och blev lite sné över att de var tvungna att ta upp det på en fredagskväll när vi äntligen satt alla vid bordet. men det är väl dom i ett nötskal.
Ajja ja får ta tag i det där nästa vecka. Idag orkar ja iaf ingenting och det lär ja ju inte göra resten av helgen heller.Så på måndag blir det nya tag.

Nu ska ja iaf ner och fixa matlåda tills imorgon och sen blir det Let´s dance och film för hela slanten, en lugn hemma kväll med andra ord.

Ha en bra fredag =)

körkort

Ja har nu hittat en jättebra sida på internet som har med körkortet att göra, vilket gör mig glad. För ja är lite nervös inför på måndag men det ska nog gå bra, är bara lite rädd att ja totalglömmer bort ALLTING och gör helt fel verkligen. Men nej,så får ja inte tänka. ja ska klara det så att ja slipper ta hur många lektioner som helst :D hehe

Middagen blev väldigt lyckad, eller väldigt och väldigt. ja tog ut den lite för tidigt..den va inte riktigt klar så alla blev ganska så sura när ja fick sätta in den igen och dem fick vänta.men vadå? bättre att äta den klar än att den var helt rinnig.Det är iaf va ja tycker =D Men när den väl va klar så blev den riktigt god. Var en paj med typ allting på, eller räkor,broccoli,ädelost,skinka,majs,lök och paprika. Och sen såklart en mummsig sallad till.
MUMS!!
 hiiihi stolt över att den blev så lyckad.

Snart börjar Grey´s! Kul.. Ska väl ner innan och fixa lite, snacka lite me mamma och hämta glass,sen ska ja krypa ner i sängen och bara ha det super mysigt.
Ha en bra kväll ni med!

 

sol

Gud va skönt att komma hem ganska tidigt för en gångs skull. Jag brukar inte gå hem såhär direkt efter men idag gjorde ja det och det var som sagt skönt.
Dagen har gått bra,fort. Var ute 2 timmar på morgonen och 1 på eftermiddagen vilket var så himla skönt nu när solen äntligen tittar fram och man kunde sitta och "sola" sig ute på gården. Det tycker ja om. För den värmer faktist lite heh.
En av anledningen till att ja gick hem direkt är att ja ska laga maten idag, min tur.. hehe Så idag får det bli en paj med god sallad till, mumms va gott.
Ska faktist börja med den snart. Ska även ta mig ett välförtjänt bad efter maten och så ska ja se på Grey´s Anathomy som börjar idag igen..Wiiho va kul, haha eller va man säger.Gillar det iaf.
Så då blir det väl grey´s och lite glass för mig ikväll..

Och ja känner mig riktigt stolt också! ja har ringt till bilskolan och bokat in en lektion nu så nu är det verkligen på allvar. på måndag ska ja sätta mig i en "ny" bil så ja får se hur det går.Lite nervös faktist om ja ska va ärlig.
Nej kanske dags att gå ner och börja lite smått med maten. magen börjar kurra lite på mig och resten av familjen =)

The Mentalist

Har precis kollat klart på The Mentalist. Den serien var ju faktist riktigt bra, kommer iaf försöka se något avsnitt igen för att avgöra till 100 %. Men ja gillade det iaf.
Fast kändes som om mina ögon gick i kors hela tiden, var/är så himla trött.



Så det enda som står på min lista just nu är att borsta tänderna och göra mig i ordning sen blir det sängen. eller ska väl läsa lite om ja orkar men sen ska ja sova.
Ska bli så skönt. Börjar halv 9 imorgon så ja kan sova enda till kvart över 7..mmm så skönt =)

Ajja nu är det dags att göra sig i ordning som sagt.
Sov gott

-100 grader? :P

Brr.. Idag var det riktigt kallt ute, inge kul att stå utomhus och leka me barnen kan ja säga. Tårna var inte min bästa vän men det var bara att sätta på sig lite mer kläder och gå ut igen och stå ut.
Men ja fattar inte hur ja kan va så trött..sov ändå till kvart i 8 idag och somna vid 11 så ja tycker att ja borde va utvilad men tydligen inte. Och nu när ja ska jobba i 12 dagar i sträck, hur ska ja orka det om ja redan är så trött? haha
Kommer gå och lägga mig tidigt idag.
Ska se på det nya "The Mentalist" på trean vid 9 sen tror ja att ja ska sova. skulle va skönt =)
ajja ska kolla på halv 8 hos mig nu sen blir det dusch hehe..

Bye bye


HJÄLP!

Gud! kan någon hjälpa mig? haha
ja ska på fest om en vecka där temat är 1989!! Och ja har VERKLIGEN ingen aning om vad man kan ha på sig, någon som har något tips eller förslag? Och vart kan man köpa det i sånna fall?
Ja måste ha hjälp, och gärna nu! :D

måndag

Måndag igen och veckorna springer iväg.. Redan 8 veckor har gått på detta år,fast det känns inte som det :P hehe
Ajja man får väl bara stå ut helt enkelt,inte så mycket att göra..

Gårdagen var supertrevlig. Hann med en hel del saker för att egentligen inte göra så mycket. Sov till typ 10, vilket var skönt men ja känner att ja kunde ha sovit längre men det kan man inte alltid. Tog en lång frukost me familjen med allting man kan tänka sig,mumms ^^, me like hehe.
Sen så ö-körde ja och mamma ut till skokloster. det var mest för att ja skulle få köra motorväg och landsväg och det gick ju riktigt bra. Jag tyckte att det var riktigt roligt så får se om ja kan göra det ihelgen igen (efter jobbet dock :P)
Kom hem vid typ 3 och då åkte ja iväg tillbaka pappa igen för att avnjuta söndagskvällen med en god lök-,skink- och ädelostpaj.Mysigt med söndagsmiddag tycker ja.
Sen så tog vi det bara lugnt, ja klippte och klistrade i mitt lilla kollage ifrån studenten och sommaren (som måste bli klar någon gång) och så, det blev det massa film självklart!

Nu har ja typ precis ätit middag, hade APT idag så kom hem lite senare. inte så kul eftersom det var min enda tidiga dag denna vecka men man måste ju =/
Ska hoppa in i en dusch nu, ska bli skönt. Sen blir det lipstick jungle och bok.sen tidigt i säng. SKÖNT :D


slut

Då va denna dag slut då heheh =)
fast som sagt,den är VÄLDIGT överskattad tycker ja.. Allting ska vara SÅ stort hit och dit..undrar bara hur det kommer vara i USA sen när ja kommer dit, det kommer ju vara extremt :P haha. ajja ja får väl lära mig att stå ut :P
Lämna av Elin på bussen för ett litet tag sen. Hade det super trevligt hemma hos mig, man borde verkligen göra det oftare än va man gör och ja fattar egentligen inte varför man inte gör det..är det att man inte orkar eller va är det? det är iaf jätte mysigt att bara va hemma,ta det lugnt..dricka vin och cider,äta godis och bara ha det mys.. fattar som sagt inte varför man har det oftare..
ajja det ska det iaf bli ändring på =)
Hoppas nu att Elin också väljer den vägen ja har valt och söker till au pair,skulle va grymt kul om hon ville åka me mig men ja vet ju aldrig,hon lät iaf sugen =D haha
Tror att ja ska hoppa ner i sängen och läsa lite nu..lite sådär småseg känner ja att ja är och det ska bli skönt att sova lite..hoppas bara att ja inte vaknar vid 8 igen som idag heheh..

Men sov gott!

Alla <3-dag

Japp idag är det Alla hjärtansdag..
Kul att man kunde spendera den med någon? ;P haha ne skojja bara.
ja har haft en mysig dag hemma i soffan och bara slappat me pappa, orkade inte göra så mycket..skönt faktist. va där eftersom vi hade en trevlig och lugn kväll hemma med god mat igår me syster och V på bestök även två gamla vänner till oss kom över med hund..Väldans kul :)

Mamma kom och hämtade mig vid 4 idag så fick ja köra hem, kul med solen i ögonen hela vägen haha..ajja men ja lyckades iaf köra hem utan att någonting blev skadat och så så ja, ja antar att det gick bra =) ska köra landsväg och motorväg imorgon (hjälp) hahah men det går väl förhoppningsvis bra det där.
Ska strax börja med maten,blir lax med spenat och pesto med ris,sallad och guaccamole till familjen. Som en liten "Alla hjärtansdags" present till dom nämligen.
Sen senare kommer Elin över och det blir lite att dricka,melodifestivalen och sen kanske det blir utgång, vem vet? den som lever får se.
Nej nu måste ja börja med maten, det tar tid plus att magen börjar kurra lite.

Ha en bra Alla härtansdags kväll allesammans =)


mys

Gud vilken mysig och underbar kväll ja har haft med syster min. =)
Åt som sagt en god middag, sen kollade vi lite på tv ett tag.. var några program som vi ville se så det gjorde vi tillsammans.
Vi kollade även på Wild child som var en riktigt bra film.



Jag gillar sånna filmer,typisk tjejfilm om man säger så och lagom att se med en 13-åring haha.. Men som sagt, den är värd att se men kanske inte på bio så vänta tills den kommit ut på dvd skulle ja säga hehe.
Och sen måste ja ju bara säga att killen som är med Alex Pettyfer är så snygg! haha eller va tycker ni? :D



Ajja nu är våran lilla kväll slut och ja ska nog hoppa ner i sängen. Sen hade ja tänkt att överraska henne med en liten frukost på sängen imorgon bitti, hoppas hon uppskattar det på en fredagsmorgon haha.
Sen är det ju sista arbetsdagen denna vecka och det ska bli skönt med lite ledighet nu.
Middag hos pappa med C och V blir det också imorgon. That´s nice =)
Nej nu ska ja nog sluta!

bra dag

Idag är en ganska bra dag känner jag =)
Den började bra och har kännts helt okej faktist, kanske för att ja ska ha en myspyskväll med lillasyster :P hha..kan va skönt att vara ensam ett tag utan päronen ;P
Har typ precis avslutat middagen som ja blev lite stressad över.. vi kom hem vid klockan 6 och då kände ja att det var lite ont om tid så ja fick stressa lite med den men det blev en toppen middag ändå. Panerade fisk och gjorde rotsaksgratäng, med avokadosallad till..Riktigt gott, till och med syster gillade det och då är det plus! hahha
Sitter nu och kollar på halv 8 hos mig och ska väl se klart på den.. sen lite senare ikväll ska vi se på Wild Child hon och jag och ja hoppas den är bra.
Ska bli gott med lite glass och godis som ja har bunkrat upp med tills ikväll, handlade lite på väg hem hehe ;)

Ska väl hoppa in i en dusch nu när det ändå är paus.
hoppas alla haft en trevlig dag

slut

Äntligen klar! Japp, nu har ja äntligen fyllt i alla papper och allting klart inför au pair och det känns så skönt. Ska lägga det på lådan imorgon =) wiiho, hoppas man får någon familj då!
Men iaf känns som om en stor sten flyttades ifrån mig nu och jag kan andas ut, har ju varit lite stressad nu ett par dagar.


Jobbet idag var jobbigt och dagen började inte så himla bra..Körde till jobbet och blev lite sne på mamma (igen) men vi lyckades väl klara oss ganska så fint iaf haha..ajja vi är inte sura nu på varandra iaf vilket är bra =)
Många borta och mycket liv idag igen men det är väl bara att stå ut antar ja, så länge man kan vara utomhus så är det väl okej..
Efter jobbet så körde ja och mamma lite,omkring lite här och där vart det men det gick bra. gällde bara att tänka positivt kände ja.Åkte bla förbi CO och snackade lite om skatte-grejen me en där så det måste ja även fixa imorgon så att det blir rätt någon gång..gäller att inte glömma bara! :P
Kom hem,åt en trevlig men stressig middag för att sedan göra klart alla papper som som sagt nu är klara.
Sen så unnade ja mig faktist ett bad. jag kände att verkligen behövde det efter all stress och så.Jag filade fötterna,fixade naglarna,gjorde mig riktigt fin eller va man ska säga och det var skönt att bara ta hand om mig själv ett tag. Så det ska ja verkligen göra oftare för det är SÅ skönt.

Imorgon blir det jobb igen såklart sen så blir det tjejkväll me lillasyster. Mamma och Anders ska iväg på kryssning så det blir bara vi två hemma, alltid mysigt. Så vi hade väl tänkt att laga en god middag, ha mys med film och snacks framför den.Alltid så nice.
Nej nu ska ja nog lägga mig och läsa och bara koppla av,har en kopp te i micron därnere som ja ska hämta och sen som sagt,bara koppla av =)
ha en bra kväll.

virrekoko

Ojj vilken dag..
Många sjuka men ändå så var det många,mest personal som va borta haha. eller dagen började inte helt okej heller, fick stå och vänta på tåget i stuvsta (eftersom ja va hos pappa igår) i 30 minuter på tåget som så självklart var försenat. så ja kom ju dåra försent till jobbet, inte mer än 15 minuter men ändå..
jobbade hela dagen,stängde och var väl hemma vid 10 i 6, så hade tur igen =)
men nu är ja så trött att detta inlägg är helt osammanhängande.
har suttit och hållt på me alla au pair papper idag och tror ja är färdig nu.ska bara fixa några saker till men det gör ja imorgon sen är det bara att skicka in =) hoppas det blir bra.

Nej nu orkar ja inte skriva mer,måste lägga mig i sängen och koppla av så att ja kan sova någon gång..hehhe
hoppas ni haft en bra dag iaf =)

Hemma

Japp, nu är man hemma i kalla och tråkiga stockholm igen. Känns jobbigt faktist om ja ska va ärlig.
Har verkligen haft en super helg med min kära syster, vi behövde verkligen denna tid tillsammans kände ja. Nu saknar ja henne mer än vanligt!

Idag vaknade vi ganska tidigt, eller ja vakna halv 9 men gick upp vid 9 och då fick ja ju me mig henne också :P (förlåt) hehe Men vi åt en god frukost med smörgås,färskpressad juice,kaffe/te och nyhetsmorgon :D haha. Det var mysigt och lugnt. Visste först inte hur vi skulle få dagen att gå men vi bestämde oss för att göra stan igen och kom väl in vid halv 1 eller så. Shoppade lite, fyndade faktist en snygg vårjacka och ett par skor till jobbet, sen blev det inte så mycke mer.
Åkte hem till henne senare och gjorde i ordning hela hennes vardagsrum, gick igenom skåp och ja ställde mig och lagade matlådor till henne ;) det var kul :P
Ja kan iaf helt enkelt säga att denna helg och dag var helt underbar! allt vi gjort och pratat om betyder guld!
Måste åka dit MYCKET mer nu i vår!


Nu ska ja kolla på Beck med mamma och sen ska ja väl sova, börjar tidigt imorgon och så. Sen måste ja även skriva klart mitt brev och alla papper ifrån au pair grejen som ska va inne om en vecka =/ ajja får se om ja hinner det :P
Men som sagt, nu börjar Beck som ja ska se =)

skämt eller?

Herregud.
Va är detta? alltså på riktigt, Caroline af Ugglas?? ett RIKTIGT skämt ju..hon skulle inte ens gått vidare till de 5 bästa. nu hoppas ja verkligen inte att hon går vidare.
Men ja, va händer me vårat "melodifestivalen". man blir ju helt knäpp i huvudet,ingenting är typ bra längre och folk röstar ju så jävla sjukt haha.
ajja orkar inte ens kommentera det :P

Nu (efter melodifestivalen) ska vi se på Raise your voice med Hillary Duff..Det är en film som vi kan se typ 1000 gånger, har redan gjort det men iaf. den är så himla bra och mysig att det var en film som båda två sa i kör på varandra att vi ville se. Så nu ska vi sätta på den och fortsätta ha det mys med vin och så =)


Monster vs Ciccie

Go kväll
Gud vilken underbar och lugn dag jag har haft här i uppsala med min kära syster! =)
Vi gick och la oss ganska tidigt igår,tror vi sluta snacka vid 12 men ja kunde inte somna så somna väl vid kvart över 2 eller något =/ men men..
Imorse gick vid upp vid halv 10 och åt en god frukost och bara tog det lugnt. Vid 12 tog vi oss en promenad in till uppsala för att där avnjuta en fika,lite shopping och sen såklart bio.
Det blev Revolutionary Road med Kate Winslet och Leonardo Di Caprio.Den var bra men lite svår, fast ja tycker ändå att man ska se den.
Efter bion tog vi bussen hem och ja ställde mig i köket (igen ;P) och lagade en riktigt god lax med spenat fyllning,bulgur och god sallad. Den vart som sagt himla god.



Och nu har ja precis tvättat bort min ansiktsmask som ja satt och skrämde syrran med..hehe
 hennes citat: - Monstret vs Me (hon).

 vs
<3

Nu börjar melodifestivalen som vi självklart ska se med vin och tilltugg..
Hoppas alla haft en bra och trevlig dag,lika som mig.Ha en trevlig kväll!

säng = bäst

Hello..
ja säger bara tack för att det finns något som heter säng och att man kan sova bort sitt dåliga humör haha..var skönt att göra det kan ja säga,behövdes.fick mig på andra tankar som gjorde att ja kunde säga förlåt osv..
Sjukt jobbig dag ´på jobbet,märktes att det var fredag..eller alla var helt galna men ja lyckades klara mig igenom den till halv 5 iaf :P

direkt efter jobbet åkte ja till syster min i uppsala, höll på att somna på resan dit men det gjorde inte så mycket.skönt att bara komma bort.
när ja kom hit så åkte vi direkt hem och handlade maten till kvällen.
det blev en god kycklingwok med bulgur och vin, mumsigt =) hehe.. så just nu är ja jättemätt..ligger här i hennes soffa och kollar på let´s dance och dricker vin..alltid så mysigt! ska se på film och bara ta det lugnt ikväll.
imorgon blir det städa ur garderob och promenix till stan..sen bio och mysig middag igen..eller vi får väl helt enkelt se va som händer.

ha en super helg =)

sova

Med lite tv-tittande och massa papper att fylla i har mitt dåliga humör fått en konsekvens :P haha.. Nej men ja har så himla ont i huvudet nu och orkar typ inte hålla ögonen öppna. Skulle va så skönt att bara krypa ner och sova, men om ja gör det nu känns det som om ja kommer vakna tidigt i natt.fast det kanske man får stå ut med?
Innan ja sover ska ja iaf se på ett avsnitt av gossip girl. det har ja längtat efter så himla länge så nu tror ja att det är dags för det.
ska gå och göra mig i ordning me en dusch och så sen ska ja se det. sen blir det nog sängen för min del :P =)
Sov gott!

sur

Fy fan..Idag är det inte min dag, iaf inte nu om man säger så. Är verkligen inte på humör, skulle bara vilja ligga ner och gråta men det kan ja inte så får försöka hålla mig uppe så mycket som möjligt. Har redan förstört en del av de andras glädje så varför göra med?

var hos kära pappa igår och hade det lugnt och skönt. Lagade en super god chili corn carne samtidigt som vi kolla lite olika film och så. Plockade även ner julen (äntligen) haha för att ha något att göra. eller faktist så står granen kvar men inte de andra haha.
Väcktes imorse av att mamma ville ha hjälp på jobbet men ja kunde ju inte komma tidigare så ja, inge kul att bli väckt.. hehe
men annars så gick jobbet hyffsat bra, var ute i typ 2 1/2 timme på eftermiddagen vilket kändes i fötterna efteråt kan ja säga.
Efter det ö-körde ja och mamma lite vid solvalla men ja orkade verkligen inte. det var dåligt väder,gick käpprätt åt h*lvete, var tråkigt så ja.. var nog kanske lite dum mot mamma och ja, vet att ja inte borde det men va ska man göra.
Så sitter här nu me gråten i halsen och känner mig väldigt dum, känns som om ja kanske borde säga något till henne men går ej =/ vet inte varför.
Känns inte bra helt enkelt men man kan inte alltid vara på topp och idag var/är inte min dag.

Det ska verkligen bli skönt nu att åka till syster imorgon och bara få spendera en hel helg i uppsala med mys och avkoppling. var länge sen vi hade så mycket tid tillsammans så ja tror det kommer bli toppen.
Nu ska ja bädda ner mig i sängen och bara "tycka synd om mig själv" och se om ja hittar ngt att gnaga på hehe. iof åt ja precis middag men ja vill nog ändå "synda" lite..

Hoppas iaf att ni andra haft en bättre dag än va ja har.

au pair-möte

Halloj!
Kom precis hem (typ) efter mitt Au pair möte som ja och syster va inne på. Tack så mycket för att du ville hänga med mig, det glädjer mig =)
Var riktigt spännande och kul att höra om vad som skulle ske och hur det gick till och andras berättelser. ja är fortfarande sugen men just nu vet ja inte om  ja vill åka ett år. det känns lite långt men ändå inte.
Så det får ja sitta och fundera på ett tag tror ja. måste ju verkligen tänka igenom allting ordentligen men detta kändes verkligen bra, längtar nästan lite nu om ja ska vara riktigt ärlig. =)

såg precis att nyaste avsnittet av gossip girl har kommit ut nu så ja håller på att ladda ner det så kanske hinner ja se det ikväll.. annars blir det lipstick jungle som ja missade igår eftersom ja såg casanova istället.hhaa. men men. ja har ju hela kvällen på mig, fast idag blir den tidig..är lite seg känner ja =)

Ska ner nu och informera mamma lite om mötet och så =) ha en bra kväll.

2/2

Ny månad och ny vecka.. Dags att ta tag i saker och ting igen känner ja, men ja orkar inte. iaf inte ikväll haha
Gårdagen var mysig. var inne i stan ett tag me jossan sen åkte ja hem till pappa och njöt av en lugn kväll med grillat och annat gott =) riktigt mysigt faktist. Avslutade även den braiga kvällen med filmen holiday som ja och pappa ÄLSKAR! den är så underbar. så det var en riktig 10 poängare hela kvällen måste ja säga.
Jobbet idag var ganska lugnt, inte så många barn och ja hade tur igen, stängde och sista barnet gick vid halv 6 så ja kom hem i tid =)
Nu har ja precis avslutat en middag med familjen och ska hoppa ner i ett varmt bad och plugga lite körkortsteori hade ja tänkt.
Sen blir det film och mys hela kvällen hade ja tänkt. måste sova mycke om man ska orka en dag på jobbet plus 4 timmars möte ang. au pair imorgon kväll som systeryster ska med mig på.. hiihi tack så mycke för att du vill göra mig sällskap <3

Nej dags att gå ner innan det blir översvämning i badrummet ;P hehe


sooova

Hemma nu..Okej ja vet att det är tidigt om man tänker på att vi skulle fira Anthon och sen dra ut,men ja orkade inte. ja är verkligen så himla trött att så fort ja nu stänger av datan så kommer ja somna. 
Dagen idag har gått fort..Segade de första timmarna av dagen om man säger så sen så "övningskörde" ja lite till centrum,stan och sen hämtade ja upp jossan så körde vi hem till anthon. När vi väl kom dit så somnade ja typ i hans säng medans jossan gjorde sig i ordning, helt slut helt enkelt :P hehe
Sen hade ja och jossan fullt upp hela kvällen. Var bara att ställa sig vid spisen och laga mat, vart hasselbackspotatis med fläskfilé och tzatsiki..mycket gott, fast kanske lite sent, men det hade sina anledningar (suck) hhaa
Men sen när de alla bestämde för att dra ut kände ja verkligen för att ja inte orkade så ja åkte hem istället. Mycket skönare dock kanske inte så kul, alltid värsta "party pooper" men men. har ju jobbar i 2 veckor i rad så inte konstigt att man är trött egnentligen känner ja.
Så som sagt, det enda ja ska göra nu är att sova =) sen imorgon blir det söndags middag och "mys" hos pappsen, får dock se hur pigg han är efter en 40 timmars kryssning? ajja det lär ju visa sig ;P

RSS 2.0