städa,packa

Dagarna springer förbi med jobb,vännbesök,pojkvänsmys och massa annat. Börjar känna mig lite smått stressad och så inför allting nu, nu är det verkligen på allvar och jag vet inte.. Allt snurrar och det är faktiskt ganska jobbigt! Men klara de ska jag!

Har varit i lägenheten idag och städat och packat nästan hela dagen, med paus för lite snack och spinning, men annars har det mesta dels varit här. Nu är iaf allting nerpackat, eller inte kläderna och de "saker" som ja ska ha med mig, för det vet jag inte än vad det är för någonting, kan inte riktigt fokusera på det, men det får jag skriva ner lite eller så. Imorgon får de bli skura och rengöra på djupet samt tvätta alla lakan och allt som jag inte ska ha, så att det är gjort. Jaja, får se helt enkelt!

Men nu är ja rätt så slut för dagen så ska lägga mig och kolla på Easy A, innan ja somnar. Natti natt!!

love


Slappna av!

Veckorna bara springer iväg, detta är på ett sätt inte roligt, vill inte typ eller så! Jobbigt och mycket som sker just nu gör att man måste njuta.
Och det är vad jag gör nu varje dag, jag njuter till fullo.Både på jobbet och hemma!
På jobbet går det super,trivs som fisken i vattnet och det är så kul. Får så mycket komplimanger som gör ens dagar =D

Hemma är det helt underbart! Är ute i naturen lite varje dag och fyller på mina depåer med friskluft,svamp och bär. Sen är jag hemma och bara njuter med pojken min, helt fantastiskt! Kan inte bli bättre egentligen! Har även haft besök av syskon + sambos, mamma och pappa och det gör det ju enklare att orka kämpa och gå vidare! Men det känns bra nu!!

Idag kom jag hem efter en trevligt arbetsdag som jag avslutade med en timmes simpass, och fick en sjukt god middag som stod på bordet när ja kom hem. Gissa om jag vart glad :D. Sen tog vi oss in till kalmar och spelade minigolf, bara en sån avslutning på dagen gör att man smälter. Ska nu avsluta den helt med lite glass och Sex and the city 2 i sängen! LOVELY!!

 +  = :D


tårar och kärlek!



En jobbig period framför mig.
Tysta tårar som rinner ner för min kind!

Låten är till dig min älskade!
Du är allt för mig och jag kan inte beskriva vad du betyder för mig.
Jobbigast och tuffast är det att lämna dig, finns ingen som får mig att må som du gör.
Hjälpt mig och stöttat mig så otroligt mycket,så förstående trots allt!

Du och jag Andreas!
JAG ÄLSKAR DIG!




Ledighet

Nu var det länge sen ja klottrade lite här men jag har känt att jag egentligen inte har haft så mycket tid för det, har haft massa annat för mig som jag har prioriterat.

Jag har jobbat en hel del, typ 4-5 dagar i veckan vilket har varit väldigt kul och väldigt skönt, att få någonting annat att göra på dagarna än att bara "va".
På kvällarna har de blivit många långpromenader i solskenet,filmkvällar med älsklingen, solande,läsande och bara massa lugn.
Och som sagt, dagarna har bestått av solande,shopping, mys med pojken,utflykter och läsande och "latande" samt jobb. Även en hel del promenader som har resulterat i många liter bär,svamp och skoskav,men en hel del "hjärn-rensning".

Jag har haft min älskade syster med sambo på besök i 5 dagar,turer till kalmar och karlskrona,öldrickande och skratt fick fylla ut dagarna och det var helt underbart.Verkligen vad jag behövde. Även besök av mamma med svampplockande och familjemiddag blev de. Så snart är de pappas tur att göra samma sak och det är efterlängtat!!

Vi har även skaffat oss en liten söt,men skrikande katt. Världens gullegris men som sagt som kan göra en galen ibland, men det är ett gott sällskap som man gärna har. Så massa mys!

Men som sagt, jag kan inte klaga på denna sommar än så länge, har verkligen varit en sommar jag kommer att komma ihåg, har haft det riktigt mysigt och ska fortsätta njuta av den ledighet jag har kvar innan DÅ! Fast de orkar ja inte ta upp nu..
Denna söndag ska ja nu avsluta med "sex and the city"-mys med godis och sen mys med bästa pojken! lovely! Ladda batterierna inför 2 dagar arbete sen kolmården =D
Hoppas ni har det bra!!
Glad fortsättning..

RSS 2.0