sluuuut!

Ojojjoj.. Ja är verkligen helt slut!
Satte mig ner "på riktigt" nu för första gången på hela dagen och då känner ja verkligen hur trött ja är.. hehe
Dagen har verkligen varit toppen!

Har varit igång hela helgen och dagen så nu ska det bli skönt att få sova lite!
Tog en promenad me syster ner till centrum tidigare på dagen där hon bjöd på lite födelsedagsfika i det sköna vädret och sen var det dags att dra hem igen och göra klart tårtan till alla, vilket för den delen blev super god och super snygg (om man får säga det själv) hehe
Vid 6 kom hela släkten och det var väl trevligt och som tur var stannade dom inte så länge men ja..
Kortfattat av kvällen så har ja bara tagit en dusch,packat upp alla saker och sen nu ligger ja i sängen och ska kolla klart på filmen på trean..men ska snart sova vilket ska bli så himla skönt!

 

Men än en gång vill ja bara tacka alla mina underbara vänner som gjorde min kväll igår helt underbar! TACK TACK TACK!!

Hoppas ni haft en bra dag! =)



  (min utstyrsel :P) haha


20 år :D

Gud vilken kväll och dag det var igår!
Måste bara tacka alla underbara som gjorde den så lyckad =D haha

Började med att vi grillade ute och åt grillspett med sallad,bakat bröd och massa olika röror, mumms va gott det var..
Sen var det massa tilltugg också såklart ;) hehe
Men kvällen rullade på, vi sjöng sing-star för hela slanten och sen vid typ 10 så skulle vi dra.. ja fick dåra en liten krona och klämmor som ja skulle ha i håret när vi gick ut och sen fick ja även en liten väska som ja skulle ha runt halsen för att samla in pengar till min första dricka haha.. och uppdragen var att ja skulle puss/kyssa någon för att få lite pengar och ja lyckades faktist få in HELA 109 kr :D haha
Vi drog till Huset där det bjöds på skumpa och prinsesstårta, så gulliga dom var mot mig =D
Blev bjuden hela kvällen av alla haha så efter ett tag så kände ja att ja inte orkade mera så ja var väl tvungen att åka hem :P hehe
Men som sagt, det är verkligen en kväll ja kommer att komma ihåg, den var helt underbar!
Och tack igen för alla som ville komma och va där med mig, ni är verkligen BÄST!!!
ÄLSKAR ER!!

Vaknade tidigt imorse,som vanligt, alltså vid 8.. men gick inte upp förns vid 20 i 10, och då hade redan mamma ringt och väckt mig vid 9 :P
Så nu har ja haft fullt upp hela förmiddagen..
Har gjort smörgåstårta som vi ska ha ikväll, bakat muffins och såklart städat efter igår hehe
men nu är ja klar (för tillfället iaf) och sitter och njuter av sommarvärmen på balkongen, så underbart hehe
men ska va lite social me syster nu och hon ska ha så himla mycket tack och allting för att du ville hjälpa mig både idag och igår..utan dig hade det aldrig gått, då hade ja dött hehe älskar dig <3

 

hiihi

Halloj!!
To night is the night :D haha
Tror och hoppas på att det kommer att bli superskojj ikväll.. Hoppas bara att ja inte blir för trött för ja vaknade vid halv 8 och var liksom pigg, det var inte kul kan ja säga haha.. så det var ju bara att kliva upp där vid 8 och börja göra i ordning.
Började med en god gröt-frukost och sen tog ja tag i sysslorna för dagen..
Gjorde alla såser till kvällen och fixade och trixade till 10 då syster kom ner och hjälpte mig med köttet =)
Sen vid 11 drog vi ner till centrum och satte oss ute i solen och tog oss en kaffe.. sen blev det att kolla lite i affärer innan C tog en sushi och vi begav oss hem.
Nu har ja bara suttit på balkongen en timme ungefär och ska väl börja lite smått igen snart.. vill inte att det blir för stressigt senare ikväll..

Nu ska ja plugga vidare lite teori sen ska ja koppla in Sing-star :D så det blir sjunga för fulla (tolka det hur du vill) halsar hehe..

ha en bra och solig dag =D

 

fy skäms!

Ojj, nu var det verkligen dålig uppdatering för min del.. fy skämms :D haha
Men denna vecka har det verkligen varit fullt upp känns det som, har liksom inte "hunnit"/tagit mig tid till att skriva..
fast ja, det ja gjort är väl jobbat,övningskört och handlat inför imorgon.. mer kan ja inte säga hah..

Igår kväll stod ja från 7 till halv 10 och bakade kakor tills på söndag hehe och det var kul, men det tog som sagt låång tid och ja va väl ganska trött efter det..
Helgen kommer bli jättefin men ja kanske inte får se så mycket av det vädret för det är en hel del som ja måste fixa.. laga mat,fixa smörgåstårta och fixa och dona överlag hemma :P hehe men men.. man får skylla sig själv lite som tar på sig det =)
Idag blir det jobb,stänger idag =/ sen blir det middag med ciccie hemma hos Camilla.. Ska bli riktigt trevligt.. men kommer nog inte kunna va där så länge för måste hem och fixa hehe

Men nu måste ja springa till jobbet, börjar om 20 satt.. hehe
men ha en bra och toppen dag i den sköööna solen som ÄNTLIGEN har kommit tillsammans med värmen =D

söndagskväll

Okej känner att ja är lite dålig på att uppdatera nu för tiden :P hehe men men

Gårdagen gick iaf fort, var först på "riskettan-utbildningen" mellan 11-14.30 och den var väl ganska så rolig.. lite onödig eftersom man redan visste allting men men, man måste ju gå så ja..var ju tvugnen..
Efter den så åkte ja och mamma iväg för att ja skulle övningsköra.. ja var tvungen att köra på motorväg så vi var ute och åkte mot bålsta fram och tillbaka.. var ute i 2 timmar och körde sen åkte vi iväg till coop och ica maxi för att storhandla lite..inte till min fest men hem till "vardagen".. så ja, vid halv 6 var vi hemma igen och då fick ja ställa mig och laga mat.
det blev en god wok med kalkonfilé och nudlar =)
Sen på kvällen tog ja det bara lugnt, ja och mamma låg och kollade på film men ingen av oss orkade va vakna länge så somnade väl vid kvart över 11 ngt sånt skulle ja gissa på haha.
Vaknade vid 7 imorse och kunde verkligen inte somna om, sjukt störande så vid 8 gick ja upp och gjorde mig en riktig söndagsfrukost igen hehe (förväntar mig en av syrran nästa söndag ;P haha )..
Jobbade sen mellan 11 och 17 och sen har ja bara varit hemma och pluggat lite teori,fixat och donat lite.. inte så mycket med andra ord.

Ska nu fortsätta plugga och får se hur länge ja orkar ikväll.. =)
hoppas ni haft en bra helg =)

 


hm.

Halvt seg nu måste ja säga.. haha.
har inte gjort så himlans mycke denna kväll.. Jo ja har suttit och ätit massa godis och popcorn och pluggat teori (lite iaf).. inte det roligaste för att va en fredagskväll men det skiter ja i.. hehe
Fast ja fick faktist lite tråkigt så ja tog mig en liten promenad till jossans jobb för att hälsa på henne men när ja kom dit så va hon inte där, hade redan gått hem så det var bara att vända på en gång :P hehe men men..lite motion fick ja iaf och lite frisk luft..det var skönt =)
Nu ligger ja i sängen och bara myser.. har precis slängt ut mamma och anders som skulle ut och röjja idag så ja är ensam hemma..hehe det var länge sen måste ja säga och det gör faktist inte så mycke =)
men ja ska fortsätta plugga nu sen ska ja nog hoppa in i en dusch och sen blir det kanske sängen för min del. rätt så seg ändå för att vara en fredag..

ha det gött ;P
 

segt

Okej, lite dålig uppdatering kanske men ja har inte orkat och så.. hehe
Denna vecka har bara rullat på, har jobbat som vanligt och sen har ja vart hemma och pluggat lite teori..det är väl så man kan sammanfatta min vecka :P hehe

Idag fick ja sluta tidigt,eller 4 vilket var skönt. Tog mig då en promenad till ÖB för att handla lite inför min fest nästa vecka..sen vart det så mycket och så tungt att ja fick ringa mamma och be henne komma med bilen :P hehe men då fick ja ju en chans till att köra den lite hehe vilket var bra =)
Blev lite ändrade planer inför ikväll så nu sitter ja hemma och gör inte så mycket.. Nyss ätit typ och gjort mig en Café latte med våran eccpresso maskin, det vart faktist ganska gott hehe..
Så nu som sagt, sitter ja här..ensam.. en fredagskväll och har ingenting att göra och äter godis och dricker latte =) det är iof också lite mysigt men ändå..hade ingen lust egentligen att vara hemma :P
Ska väl ta mig en liten promenix senare ikväll men först måste ja sätta mig och plugga teori, inte heller så kul på en fredags kväll hehe..
Men hoppas ni har en bra kväll iaf =)


 
mitt fredagsmys =D

trött

Gäsp..
Man kan säga att första dagen efter en lång ledighet alltid är lika seg, eller det känns som det iaf..fast det är faktist ändå ganska skönt att komma igång igen. Men idag va ja extra seg eftersom ja åkte hem ifrån Kinna igår.
Bussresan gick bra, var hemma runt halv 1 i natt och då stupade ja i säng typ på en gång hehe och ja hade inte lite ont i rumpan då så det var rätt skönt att ligga ner kan ja säga ;P hehe
Men som sagt, dagen har gått bra idag..solen ville titta fram vid 2 tiden så det var riktigt skönt att stänga ute när det inte var ett ends moln i vägen.

Körde lite idag med vilket kändes lite som ett måste nu när tiden börjar bli knapp och det gick bra =) hehe
Sen har ja bara varit hemma,packat upp och tagit det lugnt..gjort klart mina arbetsprover som ska in imorgon så ja är väldigt glad. tack och lov att det är gjort nu =)

Nej nu ska ja kolla på DH och sen får det nog bli sova för min del, fortfarande trött efter resan igår heh.
Hoppas iaf att ni haft en bra första dag sådär efter långledigheten =)

 

sammanfattning :P

Tjollahopp!
Nu var det ett tag sen som ja uppdaterade mig lite, men ja har haft annat för mig än att sitta vid datan :P hehe

Har haft det väldigt bra här nere i Kinna, eller ja har det väldigt bra här.
Solen har skinit på oss alla dagar och i fredags var vi som sagt i ullared och shoppad lite..det var ju jättekul =) hehe
Igår (påskafton) låg vi och slappade hela dagen..åt "sillalunch" och smaskade på påskägg hela dagen..låg ute i solen och gjorde verkligen ingenting..Grillade supergott kött gjorde vi också på kvällen och sen låg vi och slappade framför tv-n med ett glas gott vin och påskägg =)

idag har vi inte heller gjort någonting..Bara legat i solen och haft det skönt,även bränt oss lite på näsorna :P hehe och spelat kort.. jaa..det är väl så man kan sammanfatta dagen i korthet :P
Kom precis hem efter en skön promenix ute i solskenet och katta hoppade precis in i en dusch,vilket ja också ska göra sen..Sen blir det mys framför tv-n igen och nog ganska tidigt i säng eftersom imorgon ska vi till Göteborg och kolla lite på IKEA och så innan  ja sätter mig på bussen hem..
Vid halv 7 åker ja här ifrån och ser inte fram emot att jobba kan ja inte påstå..tar det hellre lugnt ett par dagar till men men :P hehe

Nej nu ska ja fortsätta me min "högskole-uppgift" igen så att den blir klar..
Hoppas ni haft en bra påskhelg =)

 

kinna

Tjenixen!
Gud så skönt det är att bara komma bort från j*vla sthlm..Ja åkte ju ner till Kinna igår och det var verkligen som att komma till himlen! =D
Bussresan gick bra hit ner me sjukt sköna stolar btw :P hehe..
Gårdagen spenderade vi me en liten tripp inne i Borås där vi kollade lite i affärer,sen så storhandlade vi mat till hela helgen..kom hem ganska sent..Lagaed en jättegod wok och sen låg vi och slappade framför en film på kvällen me milkshake och godis =)
Kom i säng vid 11 då ja var så grymt trött att ja somnade på en gång hehe..

Dagen idag har varit underbar..
Vi gick upp ganska tidigt eftersom vi skulle iväg in till ullared där vi skulle gå på Ge-kås och shoppa lite.. Så där tillbringade vi väl 2,5 timmar av dagen och sen begav vi oss hem för att sätta oss ute i den sköna solen och bara tog det lugnt! Så himla skönt!
Har typ precis avslutat en super god middag bestående av lamm,cous-cous och ångkokta grönsaker med tzatsiki.. Det var så himla gott så det rekomenderar ja ;P

 


Sen har vi även gjort ägg tills imorgon med coolaste färgen, nämligen ill-grön och super rosa :D haha asballa!



Nu är Katta ute och slår tydligen in min present, vilket hon inte behövde men men :P och vi ska väl "fira" mig lite ikväll.. Sen ska vi även krypa ner i soffan och kolla på Benjamin Buttuns otroliga liv..det ska bli mys.
Nej nu ska ja va lite social me min kära vän =D
ha en bra kväll

 

onsdag

Iiiih =D nu är det inte lång tid kvar. Snart sitter ja på bussen på väg ner till Kinna och min underbara Katta!! Har precis packat klart och ja hoppas att ja fick me mig allting, har även avslutat mitt samtal me henne och ja..det ska bli så skönt att bara komma iväg nu =)
Har jobbat hela veckan och det har väl gått bra skulle ja tro, var hos min kära pappa igår och hade det mys..Bjöd in grannarna på middag,blev grillad lax med potatis =D jummie! heh

Övningskört idag och det gick väl också bra,och ja hoppas ja klarar uppkörningen senare i vår hehe..Det kommer gå bra!

Nu hoppas vi bara på sol sol och åter sol till påsk nu så kan vi sitta och njuta i solen med våra påskägg och bara ha det mys!

För snart är det påsk också hehe
 


Hoppas ni haft en bra dag, vilket ja har även om den vart kall :P
 

kväll

Vart var solen idag när ja ville att den skulle va framme?inte hos mig iaf hehe..
Trodde att ja skulle få en skön sovmorgon imorse men icke sa nicke,så blev det inte. vaknade av resten av familjen som skulle upp tidigt och jobba på mässan och ja kunde verkligen inte somna om..suck..
Så vid kvart över 8 gick ja upp och gjorde mig en riktig söndag frukost..Det var ägg,rostade smörgåsar med skinka och ost,färskpressad apelsin,äpple och päron juice,te samt lite yoghurt och självklart tidningen. kändes bra att bara kunna koppla av och ta det lugnt och äta den i lugn och ro, satt med den till typ halv 10.då tog ja mig en lång och välförtjänt dusch..
Vid 11 gick ja ner till mässan för att säga hej till de som jobbade och bytte även påskägg me syster min, sen fick ja bege mig till jobbet.. var ju bara en kortis idag,4 timmar som stod på schemat så dagen gick fort.Efter det kom mamma och hämtade mig och vi körde lite "bara för att" och det gick väl bra :P

Satt och pluggade lite teori innan maten och sen gick ja ut och träffade min underbara lilla Anna. Vi tog oss en långpromenad runt i sumpan och solna så ja kom nyss hem och är ganska så trött i benen..Men det är skönt trött..
Så nu sitter ja här me en kopp te och kollar på Something new på trean men ska öppna teoriboken igen strax hade ja tänkt iaf..måste ju öva öva öva nu när det inte är så lång tid kvar.

Hoppas ni haft en bra helg =)

  

4/4

Gäsp gäsp! hehe lite småtrött sådär efter en lång dag på jobbet.
Ja kan ju säga att det inte var roligt att gå till jobbet imorse när man insåg att vädret var så himla fint. inte ett enda moln på himlen och varmt redan klockan 9.. så usch och fy, det var inte kul..
satt instängd hela dagen men ja passade faktist på att smita ut på lunchen för att få lite friskluft och det var sååå skönt,bra med lite extra energi sådär mitt på dagen.
jobbade sen ända fram till 17.15 då ja gick med mina trevliga arbetskamrater och tog en "after-work-beer". vi ville att det skulle finnas något ställe som hade uteservering men det gjorde det ju tyvärr inte så det fick bli inomhus hehe.. men ja var inte med så länge för sen skulle ja hem och äta middag med familjen..det fick bli thai-mat och robinson som gällde denna kväll =) plus även lite (för mycke) godis för min del. Höll på och fixade på rummet och så hade ja en skål me godis som bara råkade ta slut hehe :P

Känner att min förkylning håller på och leker med mig, ena sekunden är det bra medans andra (som just nu) känner man sig helt slut.. har ont i halsen igen och hostar men ja, det verkar ju inte bryta ut mer så det är väl bara att stå ut antar ja..har ju gjort det i typ 4 veckor nu så ja börjar bli ganska van..

Ligger nu i sängen och bara kopplar av och kollar på Vid din sida fyran..den är faktist riktigt bra,har sett den flera gånger så kan den men ändå,rätt så mysig sådär =)
Kommer nog somna om inte allt för lång tid så dags att sluta för min del ikväll,är ju jobb imorgon också som gäller.

 

Usch det känns inte bra idag, men det är väl bara att stå ut.. "borde inte/får inte" måste försvinna nu för annars blir ja galen.. men idag var det EXTREMT så det blir dags att vända på det igen..fast kommer bli svårt när ja vet va som väntar nu framöver.. men men. le och se glad ut så borde det fungera..egentligen har du inte gjort något ovanligt eller fel,inse det!!

 

Gillinge

Host host..
Japp det är så ja känner nu, vaknade imorse med hosta..iof så har den inte brytit ut helt men ja tror att det kommer vilket inte är roligt..men får proppa i mig c-vitamin så kanske ja klarar mig :P

Har varit en riktigt lång och spännande dag idag kan man säga.. Sov som en liten prinsessa inatt vilket ja tyckte va jätteskönt och att ja behövde. Tog en snabb dusch och en rejäl frukost för att ladda batterierna till gillingebanan som ja skulle köra idag.
Mötte upp syrran vid tekniska högskolan vid 12 och sen begav vi oss till gillinge. Väl där var det mycke folk och så.. ja var så nervös när ja satte mig i bilen att ja trodde ja skulle skita på mig :P hehe
men efter 4 timmar i bil och teorisal så lyckades ja få mitt lilla "intyg" för gillingebanan och det kändes ju bra.
Medans solen sken så åkte vi tillbaka till stan vid 5 och skulle gå på bio.
Tog en snabb middag på subway och köpte biobiljetter.Men när vi kom in i biosalongen sa dem att det var "fel" på filmen så vi kunde inte se den vilket ledde till att vi fick pengarna tillbaka och fick åka hem igen. Men innan ja åkte hem lyckades ja smita in på hm och fynda i ett par skor =) högklackade såklart hehe.. men ja tycker att dom va jättesnygga iaf.

Kom hem för inte så länge sen och fick precis en ny liten idé till mitt nya arbetsprov så kanske dags att börja skissa ner det när man ändå har det i minnet :P hehe

Hoppas ni haft en bra,solig dag =)

 

1 april

Ojj vilken dag det har varit, låång som bara den.
Började med att ja vaknade klockan 3 imorse och kunde verkligen inte somna om.. Låg vaken i flera timmar och somnade nog om ungefär 30 minuter innan min klocka skulle ringa vid 7 så ja kan väl säga att ja va rätt så trött när ja gick upp och på jobbet.
Men vädret har ju varit toppen så vi har varit ute hela dagen verkligen och det har varit så skönt,dagarna går mycke fortare då och man mår mycke bättre =)
Efter jobbet körde ja lite med mamma,kände att det var ett tag sen så ja, men det gick riktigt bra..lyckades fickparkera för första gången i en liten lucka och hon kan inte ens göra det själv :P hehe
Sen var det dags att åka hem och laga tacos till familjen..mumms va gott det var och under middagen kollade vi på mamma som var med på tv =) hehe..hon skulle va me på ett frågesportsprogram så det var kul.
Sen har kvällen bara flytit på med att ja skulle fixa lite saker åt anders o så men inte så mycke mer.ska göra lite arbetsprov nu, eller iaf börja skissa på det för det måste ja ju,har bara 2 veckor kvar =/

Lite synd att ja inte kan duscha hemma nu och att det ser ut som ett bombnedslag överallt. vi håller nämligen på att få badrum och hall uppe ommålat och tapetserat så ja,slipdam och färglukt i hela lägenheten är mysigt,not.. heheh men men .. får ta en dusch imorgon bitti när färgen har torkat..

Har även bokat uppkörningen och teoriprovet nu!! Och ja är verkligen nervös hehe.. snart så gäller det så det är bara att ligga i nu känner ja.. Men ja tänker inte säga vilka datum utan den dagen ja får det får bli en överraskning :P hehe
Nej, nu är det dags att "jobba" lite..

Btw.. Nån som blivit lurad idag den 1 april? inte ja iaf,va ja vet just nu :P hehe

RSS 2.0