underbar midsommar!

Gud vilken underbar helg ja har haft,en riktig kvalitetshelg eller va man ska säga.
Midsommar var som sagt helt underbar,grymt lyckad med god mat,god dricka och väldigt trevliga människor. Kubb i solskenet,kortspel och andra saker tills solen gick ner,kunde de bli bättre?
Lördagen spenderade ja med Jossan och Anthon hemma hos honom med solande,kollade på film,handlade hem mat och bara mööös. Det var helt underbart!
Söndagen var ja,jossan och toola på kärsön och solade hela dagen. Sen åkte ja till pappa för lite middag och bad sen tillbaka till Jossan för att spendera kvällen med henne..Filmmys och sovsällskap fick de bli.
idag har ja jobbat hela dagen i 27 graig värme och stekande sol,underbart men grymt varmt. Sen fick de bli sola på huvudstafältet innan ja gick för att möta nettan för en liten promenad.
Nu ska de bli choklad och film med lillsyster,tidig sänggång också för min del.

Hoppas ni haft en bra dag och helg,det har i alla fall jag!
(bilder kommer senare)

sol sol sol sol :D

God morgon! ännu en härlig dag i solen,tredje dagen i ordningen med inte ETT enda moln på himlen.Är det inte underbart?
ja har varit ledig och bara njutit till fullo hela tiden, igår hade ja picknick och badade med lillsyster sen har ja varit med anna och bara njutit med lite promenader =)
Idag ska ja fortsätta njuta,dock borde ja inte sola för ja är helt öm i hela kroppen men de skiter ja i..ska börja smörja in mig tror ja ;P hehe
såg ett konstigt besked imorse som ja måste ta tag i nu,annars vet ja inte va som kan hända :S hhe

Sen om ett tag ska ja bege mig bort mot pappa,handla lite mat och så och bara njuta hela dagen..åka till en strand och ha det skönt tills han kommer hem..
hoppas verkligen nu att vädret håller i sig nu tills imorgon,midsommarafton så att vi kan ha det underbart!

Nej dags att hämta solkrämen och fortsätta sitta på balkongen =)
Ha en toppen dag!!
(börjar bli gladare nu btw..)


depp + sol

Så var det tisdag och veckorna bara springer iväg. Dock så är ja ledig denna vecka och det är underbart,vädret är underbart och ja kan (ibland) sova ut =D
helgen gick fort,lugn som bara den var den men de va skönt,dock lite småinsidenter som gjort att ja inte känt mig på topp..vilket fortfarande håller i sig men det är väl bara att le och se glad ut så får man kämpa med resten själv?

gårdagen spenderades med mycket shopping i huvudstaden med kära lillasyster,hittade alldeles för mycket hahah =) fika och mys fick de bli. sen på kvällen skedde lite saker men de löste ja genom att äntligen träffa min plutt Jossan. Blev filmmys,midsommarplanering och snack i soffan,riktigt härligt med andra ord.

Nu sitter ja och väntar på att klockan ska bli 1,för då ska ja träffa min underbara Anna och vi ska ha picknick och bara soooola och njuta av sällskapet. Får se om de blir picknick ikväll med, annars får de bli en kvällspromenad i solskenet =)
Imorgon blir de sommarlunch på jobbet som ja ska på sen kanske lägga sig vid ngt bad och bara njuta =D

nej dags att fixa kaffe och gotti till picknicken!
ha en bra dag!

Kungabröllop och ångest

Japp idag är det den 19 juni och kungabröllop. Inte för att ja har tittat så mycket men de är ju ändå en liten historisk händelse. Mamma sitter som fastklistrad framför tv.n,har gjort de sen imorse och inte rört sig haha.. grymt seg ;)
Gårdagen spenderades först med en lång dag på jobbet, sen ,mysmiddag hemma hos pappa..Riktigt härligt!
Dagen idag har varit grymt seg..lite solande på balkongen och sen en stund till kista med syster och sen ut och äta middag med familjen.. Nu sitter ja hemma och kollar på bröllopet med mamma,vill inte vara hemma när solen skiner men va ska man göra?? ingenting annat för mig.. :S

Allting känns bara så himla FUCK!!! ja vet inte va de är.vill bara tillbaka till nybro eller bort härifrån,ingenting är kul. ja mår piss med andra ord! helt enkelt bara att hålla humöret uppe.
FUCK FUCK FUCK!!
man inser vilka man har egentligen..

16/6

Så var det onsdag igen,mitt i arbetsveckan och ojj va ja är trött. Veckan som varit har börjat bra, mys med syster i måndags, träffade underbara Anna igår och sen såklart massa jobb.
Nu är de bara två dagar kvar sen har ja "semester" till den 28 juni, ska bli riktigt härligt. Sola,sova och bara slappa med andra ord.

Kvällen idag ska avslutas med film hemma hos syster,tidig kommer den nog bli..trött trött..upp halv 7 imorgon,gäsp ;P haha
nej lite filmtime nu då ;)
hoppas ni haft en bra dag!

<3-helg

God morgon! Härlig morgon med lite sol är det idag,hoppas de håller i sig! =)
Helgen har varit underbar. Började med en underbar "köttfärsbiffs-middag" med vin i fredags som slutade med SATC 2 filmen, UNDERBART! kom hem väldigt trötta vid 12 vilket då ledde direkt till sängen.
Lördagen spenderade vi i simhallen, lite shopping i vällingby innan vi gick hem och dog i soffan. Sen blev det en underbar fisk-middag igen med vin och sen fotboll och film i soffan för våran del. helt skönt att bara ta det lugnt.
Dagen idag har nu börjat med gröt och scones frukost, snart ska vi bege oss till IKEA sen kanske de blir en tur till farmor om hon orkar. sen blir de film och tidig sänggång för oss, med tanke på att vi börjar vid halv 8 båda imorgon :S haha sen blir de bio :D

Hoppas ni haft en bra helg!!

10 juni

Är så himla trött nu efter jobbet att ja inte orkar blogga eller så, för ja har ju inte gjort ngt spec. som tagit upp min tid men ändå ;P
idag var det riktigt sommarväder på eftermiddagen så de blev lite solande på jobbet, härligt att jobba då ;P
Efter jobbet idag hade ja och mamma en mor-dotter kväll. Vi gick ner till centrum, gick och shoppade lite sen satte vi oss ute i solen med ett glas rött och avnjöt en god grekisk middag, riktigt härligt!
Kom hem och bara dog i soffan, och nu är ja helt slut.
Ska kolla klart på en film som ja började se igår, men de blir en tidig sänggång, gick upp halv 7 idag och ska göra de imorgon med.
Sen blir de tjejhelg/systerhelg med underbara storasyter.Sex and the city 2 + massa annat mys!

Nej dags att kolla innan ja somnar! ha en bra kväll!

RIP smulan, 7 år gick fort, du kommer faktist att bli saknad!

7 juni

Okej lite dålig uppdatering men lite nu.
Fredagen spenderades med lite besök på jobbet,tur i centrum och sen en kväll med jossan + co, väldigt trevligt.. lördagen blev att sola på huvudstafältet, en tur till centrum och va me Jossan lite underbar egentid sådär..hade egentligen planerat en lugn hemmakväll med mig själv med de blev istället med syrran och viktor till systers kompis som fyllde 24 ett tag,men blev inte sen utan avslutade kvällen själv med film.
igår va ja med min underbara pappa och solade, blev utbjudna på middag och fika av grannen och hade de toppen.. dåligt slut på dagen dock,men de är sthlm i ett nötskal!
idag första arbeterdagen på 1 år typ och de gick bra, väldigt hängig dock eftersom ja känner mig förkyld men men..
sen har de blivit myskväll hemma hos syster min <3 god mat och bara njuta..
snart en dusch sen säng innan och antagligen jobb imorgon om ja inte blir sämre..
så hoppas ni haft en bra kväll,helg och dag!!

4 juni

Gud vilken underbar och lyckad dag det var igår! Min kära syster Madde tog ju studenten och det var sol hela dagen vilket var väldigt lyckat!
Dagen började med solande och frukost på balkongen för att sedan åka på utspringet.. sen vart de att hjälpa monica och co. med fix inför mottagningen.. Blev riktigt bra.
Vid halv 6 kom en blöt madde dit och fick fira tillsammans med oss.
Mycket trevliga männsikor och prat med god mat gjorde denna kväll riktigt lottad!
Hem och försöka sova, men de gick inte för min del, för mycke tankar i huvudet..
Så får väl hoppas på en god nattssömn i natt istället ;) haha
ingen aning om hur dagen ser ut, jo arbetsintervju kl. 2 sen så har ja ingen aning..tråkigt men men. får väl ringa nån o se va som händer.

Nej nu ska ja ut i solen och bara njuuuuta!
ha en bra helg och dag!!

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER! <3

2 juni

Nu är ja äntligen?? hemma i kära Sthlm, och ska nog stanna här i 3 hela månader..
Resan hit började vid halv 9 imorse och den gick ganska bra,trots skinande sol och 40 graders värme haha.
kom hem, upp med väskorna för att sedan gå till sumpan och möta upp kära syster + kombo för trevligt snack och öl i solen. väldigt trevligt och var hemma vid 8 trött och glad??

jaja..

kommer snart slockna efter den långa bilresan och ska ladda batterierna inför systers student imorgon! Ska bli så kul, äntligen!! LYCKA TILL!
hoppas ni haft en bra och solig dag!
Kramar

1 juni

Nu är ja färdigpackad (tror jag) och ligger i soffan och bara funderar.. på alling..det känns så skumt att imorgon lämnar ja nybro och åker hem till sthockholm för 3 HELA MÅNADER! helt sjuk!! väldigt länge, så därför hoppas ja allting är med, annars så ja..får ja väl handla nytt ;P haha
Men nu ska ja gå och borsta tänderna, krypa ner i sängen med min nya bok och sen ska ja sova, måste vara utvilad för den långa bilresan inför imorgon! Hoppas ni haft en bra dag!
Nästa gång ja skriver är ja sthlms-bo igen ;P (för ett tag iaf..)
Kram kram och god natt!


sommarlov

3 timmar kvar sen SOMMARLOV!! =D Synd bara att de inte var sol!
Imorgon = Stockholm =D


RSS 2.0