semester i växjö

Fy fan va skönt!! Nu har ja semester, ÄNTLIGEN säger ja bara,den har varit efterlängtad är det enda ja kan säga.
Igår så åkte vi ner till småland och lilla växjö och träffade morfar. tog typ 5 timmar att köra och mamma fick väl köra den mesta delen men de gick bra ;P hehe Kom ner vid halv 7 tiden kanske och fick oss en drink för att sedan gå ut och äta en god och VÄLBEHÖVLIG middag. ja kan lova att den var efterlängtad för min del, var så fruktansvärt hungrig när vi kom fram att ja inte kan beskriva de med ord ;P hehe
men kvällen avslutades i gott sällskap och ja hamna i säng redan vid 11 (efter att ha vaknat kl.5 på morgonen)
idag har vi varit på stan och shoppat lite, hälsat på mormor och sen gjort en god tacomiddag =)
Nu sitter vi alla och njuter av ett glas vin (viktor öl ;P) och bara har de så himla skönt.
imorgon bär de av mot nyrbo för att se hur lägenheten och staden mår, vi får se hur de går. sen får vi se hur länge vi stannar i lilla småland =)

men nu ska ja iaf va lite mer social med alla andra! ha en bra helg!


snart semester!

Oh en dag kvar har ja nu innan ja går på semester! Ska bli så sjukt skönt med lite ledighet nu innan skolan börjar igen. Fast ändå så känns det inte så bra. Kommer verkligen sakna alla underbara som jag jobbat med dessa veckor, nu är de över liksom. Iof så vet ja att vi kommer att träffas och ha det superskojj men ändå,inte varje dag som vi gjort nu, vilket är väldigt synd. Men men,ska försöka se det positivt.

Veckan som gått har gått fort. Skansen blev det igår och ja kan säga att ja var grymt trött efter de och somna tidigt igår kväll.Sen har vi varit i lite olika parker men inte gjort så mycke,vädret har inte varit tipp topp på dagarna tyvärr. ;P
Men imorgon är de som sagt min sista dag och ja kommer va där en kortis..redan vid 1 kommer ja att få lämna stället eftersom då går bilen ner mot småland.
Ska ner till växjö med mamma,ciccie och viktor över helgen..träffa på morfar och bara ha det super. Sen på söndag styr kosan vidare mot kalmar och hem till mig. några dagar där nere kommer de bli innan ja kommer upp till stockholm igen för att bara njuta. Hoppas på gott väder nu och glada upplevelser.

Nu ska ja hoppa i säng och kolla på film så att ja blir trött och kan somna tidigt med tanke på att ja börjar 7,så sova måste man om man även ska köra efter.

Hoppas ni haft en bra vecka!!

slapparsöndag

Söndag igen och imorgon är det dags för sista arbetsveckan innan semester! Ska bli så sjukt skönt,hoppas den går fort!

Dagen idag har ja spenderat hemma hos C o V..Vi tog oss en tur till vällingby,inhandlade lite saker till middagen samt till bullarna som vi gjorde. Japp de fick bli kanelbullebak för våran del i detta tråkiga,men välbehövande? regnväder..har varit riktigt skönt med en mellandag om ja ska va ärlig.
Vi fick ju ändå en hel del gjort, även C garderob utrensad och de va kanske bra? :P
Det blev många bullar gjorde av oss och goda som bara den blev de..sen även en grymt god fiskgratäng fick de bli också, innan Vifell kom på besök en stund med lite saker till alla oss.
Nu ska vi döö med fulla magar framför tv.n och film..
Hoppas ni haft en bra söndag!

 



lördag

Nu är det äntligen helg, och en lugn sådan för min del..Känns som om de kanske varit lite mycke nu den senaste tiden hehe men det kan va skönt att ta det lugnt när man börjar bli dålig igen =(
Gårdagen spenderade ja hemma med en tur till Kista med Jossan sen hem och äta middag med familjen som kom hem igen. Blev även lite filmmys med syster också innan man somnade gott =)
idag har ja varit med min älskade mamma och tvättat bilen,planerat helgen som kommer och även vi tagit oss en tur till kista för att shoppa lite vi med..blev några fynd men inte så mycke, en klocka,tröja och så fick de bli.
Sen tog ja bilen till vällingby för att spendera kvällen med älskade syster och viktor.. Alla tre är lite småsjuka så det är härligt att bara ta det lugnt, kolla sommarkrysset,laga goda pirgoer och bara mysa framför tvn tillsammans!
imorgon ska ja ha en dag med min älskade lilla pappa, ska bli så härligt. En familjehelg helt enkelt,sånt behövs..


Fan, ja vill verkligen men är så feg att ja inte vågar!! Måste måste måste!! har 4 veckor på mig, MAX!!

Nu ska ja tigga lite "armkliande" av syrrans sambo ;P haha


snart helg

Gud så skönt de ska bli med helg igen, fast de är så synd att veckorna springer iväg.
Denna vecka har ju också även den varit grymt varm och svettig men det har gått, ja har överlevt, så när ;P haha har väl gällt att sätta på sig bra kläder och sysselsätta sig ;P

Gårdagen spenderade ja med att stänga på jobbet,segt, och sen åka över och fira Tessan som fyllde 21 och då blev det riktigt god mat och god dricka samt sällskap hela kvällen ut, var dock tvungen att åka lite tidigare med tanke på jobb idag..
Så dagen idag har gått fort.jobb till 3, sen ner till centrum (vila lite mellan solstrålarna) och hälsa på de på CO vilket var väldigt kul och snacka massa skit.
Sen trött som satan bege mig hem,fixa mat för att sedan röra mig mot rålis för lite picknick och så.
En härlig kväll som på vägen hem fick avslutas med filosoferande vid vattenbrynet i solnedgången och sen hem till en härlig dusch som väntade.
Så nu är ja tvättad ifrån topp till tå och sitter på balkongen med en öl och kollar på "pojken i randig pjamas". Riktigt härligt.

Så japp. nu ska ja fortsätta, spännande och bra som bara den! sen blir de sängen med jobb till senast 4 imorgon..sen får man se hur helgen spenderas..familjen kommer ju hem så man vet inte. men men!
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram kram

20 juli

God morgon!
Veckan har nu börjat igen och de är en seg tisdag..kommer nog bli en lång dag..Natten va rätt så lång så ja,varför ska inte dagen bli så? ;P
Jobb mellan 8.30-16.30 sen bär de av mot pappa lilla,får se om de blir nå bad eller va som händer,beror på vädret.
Dagen igår gick bra,trots en lång dag på jobbet så gick den fort..Dagen fick avslutas med en promenad med Boel,som dåra stängde till st eriksplan för att handla sushi och sen knata till rålis för att sitta i kvällssolen och ha det så UNDERBART! Var verkligen toppen,satt där i några timmar innan solen gick i ett svart moln då vi bestämde oss för att gå hem. vid halv 10 satte ja mig i soffan,lagom trött och glad för att sedan hoppa i säng. blev dock inte så tidigt som ja hade tänkt men men,ibland får man fuska lite ;P

Så japp, om 25 minuter börjar ja jobba och ja är faktiskt ganska taggad. trivs väldigt bra med de ja jobbar med just nu, 4 ungdomar på stora gården går som en smäck, vi köper till och med glass till barnen och oss på utflykterna vi gör och det gillas ;P haha
nej dags att göra sig färdig! ha en bra dag!

lyckat!!

Sjuk rolig och underbar kväll vart de igår.. Mycket god mat och VÄLDIGT mycket god dricka bjöds de på.. Party all night long var de som fick gälla..
Så japp,va mer kan man säga..man mår som man förtjänar idag, värst mår nog syster som spydde två gånger i bilen hahah.. nice,nja de tycker väl inte ja dåra.. men sånt är livet

nej nu ska ja sola lite mer på balkongen i vällingby innan ja rör mig hemåt och deckar igen,tidig sänggång med andra ord! jobb imotgon igen, ojoj

lördag

Lördag igen och veckorna verkligen springer iväg..kändes som om de nyss var helg liksom,men skönt ändå att veckorna går fort ;P
veckan har gått bra, mycket sol och trevligt folk på jobbet har gjort det enkelt!! många picknicks och resor med barnen har de fått bli..
torsdagen fick de bli lite "dans" med karro plus bad i rålis efter och igår blev de bad direkt efter jobbet och sen en aw med karro,ciccie,viktor i sumpan,riktigt trevligt!

Nu har ja precis nästan anlänt till vällingby med ciccie,viktor,karro och camilla för lite fixande innan vi drar ut till tullinge till vifell för party all night long..ett morgon dopp hann ja med innan vädret ändrade "form" ;P haha men nu sitter de andra och förar på öl och baccardi men eftersom ja är chaffis får de bli vatten och kaffe för min del..men de går de med.
nej dags att va lite social,ha en bra lördag!

sol,svett och bad

Man ska verkligen inte klaga på att värmen äntligen är här och har varit här nu ett tag men det är ju OLIDLIGT att jobba i denna hetta. Man orkar inte göra någonting,utan man är helt lojj.
Iaf idag så bestämde vi oss för att inte vara på gården utan att åka till vasaparken me de få barn vi hade, liksom 13 på 4 pers..väldigt enkelt ;P
Tog med oss lunch och hade en urmysig dag i solen med barnen som fick springa omkring och leka medans man själv rann bort och då menar jag det bokstavligen.. Har nog inte svettats så mycket på länge, genom att bara sitta still dvs, var som en pool överallt. usch det var inte trevligt.
Men ja bestämde mig iaf för att ta en tur till ängbybadet efter jobbet och det gjorde jag rätt till. var riktigt skönt att svalka sig kan ja säga, välbehövligt!!
Kom hem för 1 timma sen ungefär och nu ska ja se morden i midsommer,som alltid kommer efter allsång på skansen.. Så detta var verkligen en härlig sommardag!

Ska även ladda inför en lång och varm dag imorgon med, med avslutande bad,middag och mys hos min älskade Anna.
Hoppas ni har det bra i solen och blir bruna och fina..ja blir bara vitare och vitare :(

värmebölja?

Shit va varmt det är nu,klockan är snart 10 och det är fortfarande över 25 grader ute.. Inte ens avsvalkande liksom, man kan inte va inne heller för där är de minst lika varmt så ja,vi får väl se hur natten kommer bli :S varm och svettig antar ja!
Men men,ja ska inte klaga för det är verkligen så härligt när de är fint och soligt väder.

Min helg har varit underbar. Blev inte riktigt som ja hade planerat i fredags morse men detta blev ännu bättre.
Jossan ringde mig som en galning på jobbet och frågade mig om ja ville med till ludvika över helgen och eftersom vi ändå skulle va tillsammans så ja,varför inte tänkte ja?
så vi packade bilen, jossan, ja och anthon plus Elin och åkte upp till ludvika för att träffa gänget där uppe.
Och det var helt underbart! Solen sken nästan hela tiden, de va varmt. Vi låg på bryggan hela dagarna,solade och bada, spelade fotboll,gosa me hundarna, grillade,spela spel och massa massa annat. Med andra ord var det helt perfekt. Har ingenting att klaga på,allt var toppen. fick ju va me människor ja tycker om samt vara ute så detta var perfekt!
nu är ja rätt seg och ska snart krypa ner i sängen,läsa bok och ladda inför veckans jobb. Förhoppningsvis kommer de gå fort,men man vet ju aldrig?

Hoppas ni haft en lika bra helg som ja har!


värmebölja?

Shit va varmt det är nu,klockan är snart 10 och det är fortfarande över 25 grader ute.. Inte ens avsvalkande liksom, man kan inte va inne heller för där är de minst lika varmt så ja,vi får väl se hur natten kommer bli :S varm och svettig antar ja!
Men men,ja ska inte klaga för det är verkligen så härligt när de är fint och soligt väder.

Min helg har varit underbar. Blev inte riktigt som ja hade planerat i fredags morse men detta blev ännu bättre.
Jossan ringde mig som en galning på jobbet och frågade mig om ja ville med till ludvika över helgen och eftersom vi ändå skulle va tillsammans så ja,varför inte tänkte ja?
så vi packade bilen, jossan, ja och anthon plus Elin och åkte upp till ludvika för att träffa gänget där uppe.
Och det var helt underbart! Solen sken nästan hela tiden, de va varmt. Vi låg på bryggan hela dagarna,solade och bada, spelade fotboll,gosa me hundarna, grillade,spela spel och massa massa annat. Med andra ord var det helt perfekt. Har ingenting att klaga på,allt var toppen. fick ju va me människor ja tycker om samt vara ute så detta var perfekt!
nu är ja rätt seg och ska snart krypa ner i sängen,läsa bok och ladda inför veckans jobb. Förhoppningsvis kommer de gå fort,men man vet ju aldrig?

Hoppas ni haft en lika bra helg som ja har!


happy finally?

Gud vilka underbara dagar ja har haft nu. Det gick jag och tänkte på idag.
Jag har fått spendera mina senaste dagar med människor jag verkligen tycker om och som på någotvis verkar göra densamma. Jag har fått tillbaka så grymt mycket med att vara med dom. Om ja mått dåligt så har de hjälpt mig. Hela helgen har varit underbar,kvällen igår var underbar och på jobbet är det underbart.
Jag känner för första gången sen ja kom upp till sthlm att ja mår bra. Jag är inte så ensam eller så som ja känt utan ja vet vilka ja har i min närhet och de finns verkligen där!

Jag uppskattar verkligen det, tänker kanske inte så mycket på det när ja ÄR där men nu efter så inser jag hur bra det har varit, just i helgen iaf! Underbart.
Sen när man får ett litet mess på dagen som frågar varför man jobbar med nackspärr och att personen ifråga ville komma och "kidnappa" mig för att ja inte skulle jobba, det är också en härlig känsla. En "bryende" känsla.

Så nu ska ja ta vara på dessa tankar och känslor och leva på länge. Ikväll är det en kväll för mig själv men imorgon får ja träffa min andra hälft med bad och picknick och det ska bli underbart! Även helgen kommer bli SUPER! längtar!
Nu är det en GLAD Louise som skriver!

solande

Oooh äntligen är det helg och man kan bara vila! Det är helt underbart!
Var en varm och ganska "jobbig"? dag på jobbet igår, solen sken hela tiden och det var 100 grader varmt,så man var helt lojj hehe men Boel va snäll o släpte mig vid 3 redan så att ja fick gå hem. Hem och dog på balkongen, sen gjorde ja mig i ordning för en liten AW med Ciccie,Annelie,Boel och Karro på strand och "baras bar" vid hornstull. Var väldigt trevligt, men man kände att man jobbat en vecka och varit ute i solen så redan vid 10.-tiden var ja hemma och dog i soffan igen.
Dagen idag har ja spenderat med mina underbara vän Jossan. Vi åkte iväg tidigt imorse och köpte med oss picknick för att ligga och pressa hela dagen på kananbadet. Många dopp i det SKÖNA vattnet fick de bli innan vi kände oss rätt mätta för dagen. Då blev det hem och grilla hamburgare och bara mysa i soffan.

Kände mig väldigt seg så kom hem och tog mig en liten promenix vid 8 tiden och nu är ja äntligen nyduschad och snart färdig för sängen. tidig sänggång efter denna "krävande"? dag.
Imorgon blir de mer sola och bada och träffa mina bästa pappa. njuta av den lediga söndagen ska ja göra med nära och kära.
Hoppas ni haft de lika bra som jag! =)

  jag och jossan på midsommar :D <3

 


1 Juli

Lite dålig uppdatering igen men orkar inte.
Jobbar hela tiden,har inte varit hemma så mycket utan dagarna har rullat på. Solen har skinit och det har varit underbart med andra ord.
Träffat nära och kära helt enkelt.
idag efter jobbet fick ja äntligen träffa min Anna igen och det var så mysigt. Gick en härlig sväng på söder och strosa vilket sen slutade på ett fik nånstans..massa prat och minnen blev det om!
Har inte mått 100 den senaste veckan och ja kan inte svara på vad det beror på men ja hoppas de går över snart. Var även på bio igår och såg Eclipse med Ciccie och Camilla och den var verkligen bra. Mycket sevärd tycker ja!

Nej nu blir de en dusch och lite "sommar med ernst" och ja tror de blir en tidig sänggång, kanske lite film innan man somnar och så..ska bli härligt.
Sen imorgon är det fredag och helg igen och det tycker ja är UNDERBART! ska va toppen väder så hoppas på sol och bad med kära!!
Hoppas ni har det bra!


RSS 2.0