snart helg

Gud så skönt de ska bli med helg igen, fast de är så synd att veckorna springer iväg.
Denna vecka har ju också även den varit grymt varm och svettig men det har gått, ja har överlevt, så när ;P haha har väl gällt att sätta på sig bra kläder och sysselsätta sig ;P

Gårdagen spenderade ja med att stänga på jobbet,segt, och sen åka över och fira Tessan som fyllde 21 och då blev det riktigt god mat och god dricka samt sällskap hela kvällen ut, var dock tvungen att åka lite tidigare med tanke på jobb idag..
Så dagen idag har gått fort.jobb till 3, sen ner till centrum (vila lite mellan solstrålarna) och hälsa på de på CO vilket var väldigt kul och snacka massa skit.
Sen trött som satan bege mig hem,fixa mat för att sedan röra mig mot rålis för lite picknick och så.
En härlig kväll som på vägen hem fick avslutas med filosoferande vid vattenbrynet i solnedgången och sen hem till en härlig dusch som väntade.
Så nu är ja tvättad ifrån topp till tå och sitter på balkongen med en öl och kollar på "pojken i randig pjamas". Riktigt härligt.

Så japp. nu ska ja fortsätta, spännande och bra som bara den! sen blir de sängen med jobb till senast 4 imorgon..sen får man se hur helgen spenderas..familjen kommer ju hem så man vet inte. men men!
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0