helg

Söndag igen och snart börjar en ny vecka med mycket skola..japp skola varje dag faktiskt om ja ska vara ärlig.. :P
men men, nu ska ja inte tänka på de, har ju de hur underbart och mysig som helst med min fina A!!

Fredagen spenderade ja först med Madde med mysig middag och massa tjejsnack innan ja for hem till Andreas. Blev en lugn kväll med massa mys för tidigt på lördagen satte vi oss i bilen, ja,han,danne och hans farfar för att bege oss till strängnäs och hämta en motorcross..
Så många timmar i bilen och solen i ögonen fick de bli.. Åkte vid 8 och kom inte hem förrens vid 10 öer 9 typ på kvällen.. så man kan ju inte säga att man inte var lite trött.. Blev även då en lugn och härlig kväll med mycket prat och trevligt sällskap..

Fick väl nästan sova ut lite i morse och nu sitter ja och ska fixa lite skola medans A och D är ute och fixr och trixar..ska ut strax till dom i solskenet innan vi ska på söndagsmiddag och hans farmor och farfar.Sen blir de en tur till IKEA och storhandling på City Gross innan vi kommer hem!!

Men ja, ja har iaf haft en helt underbar helg med min stjärna =D
Hoppas ni har haft de lika bra! =D


fredag

Yes det är fredag idag och jag är "ledig", eller ja har ingen lektion i alla fall men en del att göra ändå, men ja orkar inte..
Tog mig en "sovmorgon" imorse efter 10 timmars sömn så gick ja upp vid 9-tiden och det var faktiskt riktigt härligt, sovit typ som en stock hela natten och ja tror ja behövde de..men ja fattar ändå inte hur ja fortfarande kan vara trött.har ju ätit frukost och inte gjort nå mer så borde ju va pigg? hah
jaja ;P

Ska strax hoppa in i en dusch och göra mig i ordning, sen ska ja in till kalmar vid 2 och få krama om Madde hela kvällen. Blir en tjejdag med lite gluttande på stan,middag och mys i soffan innan ja beger mig hem till A =)
Tror med andra ord att det kommer bli en bra dag..Bara att ja måste se till och plugga lite nu innan ja åker, samla ihop och rannsaka min hjärna på portfolio-grejer och så..men de ska väl gå??

Nej dags att fräscha upp mig lite och ta tag i mitt liv ;)
Ha en toppen dag!!


.

Tro på att allt händer av en anledning.
Så om du får en chans, ta den.
Om den ändrar ditt liv, låt den.


plugg

Plugg,plugg..japp de är va som står på schemat för min del just nu. Men det går bra, är snart klart så =)
Hade redovisning imorse till typ halv 11 och det gick bra, var ju inget jobbigt direkt men ändå..Upp tidigt fick man ju gå ändå..Fast idag ville ja ligga kvar för ja var grymt trött,inte sovit mycket i natt =/

Nu sitter ja och skriver på designhistorian och är som sagt snart klar. Blir nog en helt okej workbook denna gång hehe..=)
Även tvätten ligger nere i källaren och myser haha..ska snart ner och hänga upp den sen blir de nog en tur ute i solskenet.är grymt fint och underbart väder så ska väl passa på..magen värker lite så de kan va skönt =)

Sen blir de väl mer plugg, läsa min braiga bok och en tidig sänggång för min del..Ensam ikväll så de kan passa bra =) och imorgon ska ja få träffa min underbara Madde innan ja åker hem till Andreas och sover där för en lite "dagsutflykt" till strängnäs ;D haha jaja, va gör man inte? ;P

Nej nu ska ja inte sitta här och babbla..dags att göra lite nytta när man ändå kan..orken finns ju just nu!!
Ha en toppen dag! =D


onsdag

Onsdag igen och halva veckan har gått. Den har faktiskt startat och varit bra för min del och det känns bra, jag fick ny energi där i helgen och i måndags så ja, nu känns det mycket bättre =)
Halvdag i skolan igår med lite redovisningar gjorde det faktiskt helt ok att traska sig ut i snöovädret..Men eftersom de bara var en halvdag så hann jag med en trevlig fika med min gamla "roomie" vilket var väldigt härligt. Kul att prata gamla minnen och vart tiden har runnit iväg ;P
Kvällen spenderades med lite plugg,mys med A och bara slappa med en bok och film..Riktigt skönt faktiskt att bara kunna göra så! =)

Idag har jag en föreläsning kl. 3 till halv 5 så ja har hela dagen på mig att skriva klart workbooken så att man slipper de i helgen =).. Så förmiddagen ser ut så, att plugga men även att dra mig ut och handla lite saker till hemmet =), sen ikväll blir de väl bara en lugn kväll skulle ja tro med ja.. lite allt möjligt, ingen aning faktiskt..

Men nej, nu kanske ja ska fortsätta skriva så att det blir klart nångång så att man slipper detta, men klockan är ju inte så mycke så ja har lite tid på mig!
Ha en bra dag!


feber?

Usch, var inte särskillt pigg idag när ja vakna efter en natt utan sömn typ..Känns som om ja bara låg och typ feberyrade hela natten eller så,svettades och mådde skit vilket gjorde att ja inte fick mycke sömn. Tänkte att ja förhoppningsvis skulle få somna om när Andreas åkte men icke, så blev de inte så ja, ja är riktigt trött nu.. Låg och drog mig rätt länge i sängen och försökte må bättre.
Nu är ja inte alls lika varm men ja känner mig inte riktigt 100, men ja..de går väl över de me antar ja.
Gjort lite på skolarbete, varit i skolan och kollat lite portfolio saker och sen klippt och klistrat lite..
Nu sitter ja i mjukisar i soffan och bara myser, lyssnar på musik och tar de lugnt.. Orkar inte göra så mycke mer, men de gör inget, de kan man behöva de med.
En dusch snart för att piggna till lite så blir de nog bra!
Hoppas bara inte detta blir någon sjukdom nu för de vill ja inte, nej nej inte nu!!

Nepp..nu ska ja nog sova lite innan ja ska duscha och laga mat ;)
Hoppas ni har de bättre än mig =D

sprickor

Häromdagen så insåg jag att marken under mig höll på att spricka, att jag hade fallit tillbaka och börjat gå in i mig själv igen och att istället för att kliva över de små sprickorna på marken så hade ja börjat göra dom större och försökte väl helt enkelt gå runt dom eller stå kvar.
Jag känner mig som en skit som visade denna sida inför vissa personer och vet egentligen inte varför jag mådde eller kände som jag gjorde. Det finns inga ord för hur ledsen jag är för detta men jag ska verkligen se till att det inte ska ske igen.
Efter att ha haft ett långt prat med min kära vän M om detta så insåg jag att jag inte kan fortsätta, jag kan inte tveka varje gång marken börjar spricka utan det är då jag ska ta det där extra stora klivet, nästan hoppa, våga satsa. Nu jävlar ska de ske med andra ord.

Så förlåt alla som fick stå ut med mig nu i slutet av veckan, det var inte meningen. För innerst inne är ja lycklig och mår bra och vill att det ska synas utåt även det, inte den "bitch" eller "zombi" som jag visade, det är ju inte jag!! Så därför tar jag det extra stora klivet idag och börjar om på nytt. Nu jäklar ska de ske!
Har så otroligt många underbara och fina människor i min närhet och omgivning som bara vill mig väl hela tiden medan ja inte kan se det, eller ta det till mig, men nu! Nu så, ge järnet helt enkelt!

Tack underbara Madde för en toppenkväll igår, var verkligen någonting som jag behövde. Vänskapen är tillbaka och våran kärlek består. Kan inte säga hur mycket jag har saknat dessa tider och hur många fler stunder de kommer att bli. Du betyder så otroligt mycket för min min kära vän! Vi klarar allt! <3


min kärlek!!

Andreas!
Du inser kanske inte hur glad,lycklig och lugn du gör mig.
När jag såg dig,dina ögon och ditt leende den där kvällen första gången så kände jag någonting som jag inte känt förut. Det var en blandning av pirr,lugn,nervositet,spänning och mycke mer och ja kände att detta var BRA,rätt!
Och när jag såg ditt ansikte uppe i Stockholm så slog mitt hjärta ett extra slag och jag insåg då, att jag var riktigt kär!!
Allting har gått väldigt fort, men ändå så känns de så himla rätt. Och jag har om sagt inte kännt såhär för någon annan innan och jag vet inte hur jag ska säga det med ord..

Jag blir varm i hela kroppen när ja ligger bredvid dig och du tittar in i mina ögon och bara ler, säger vad du känner och tänker, och det finns inga känslor,meningar eller något som kan beskriva det. Det är helt underbart!
Du är en av de människor som får mig att må riktigt bra just nu, få mig att vilja fortsätta!! Ta det där extra klivet och inte ge upp.

Du är vacker,intelligent,smart,underbar,rolig,kärleksfull.. Ja,allting man kan önska sig och jag är så lycklig som får vara med dig, som får se dig le!
Varje dag med dig är en skatt, en skatt som bara blir större och mer betydelsefull för var dag som går.
Andreas, tack för att du finns och har kommit in i mitt liv. Du betyder mer än du tror jag du vet vad jag känner för dig! Du är världens underbaraste man och jag är som sagt så otroligt lyckligt lottad som fick just DIG!

<3





lördag

Helg och lördag igen var det ja.. tiden bara springer iväg och ja hänger inte riktigt med i svängarna måste ja vara ärlig med att säga..Men ja haft de bra ;)

Gårdagen var verkligen en "Louise strejkar dag"..Vakna ju tidigt och fick i mig lite frukost..sen kände ja mig riktigt seg och att ja inte hade så mycket att göra så ja låg och kollade på "skol-tv" (designprogram) och desperate housewives och sov om vart annat typ hela dagen, tog mig en tur till affären för att fixa mat till kvällen men annars så va de verkligen en latar dag för mig.
Lagade sen ihop lite tacos till mig och Andreas som vi tog innan vi åkte in till kalmar för att gå på bio me klasskamraterna.. Vi såg "Love and other drugs" och den var faktiskt riktigt bra. =) sevärd med andra ord.
Men eftersom de varit en lång vecka så kände vi att vi ville hem efter bion och åkte hem och tog de lugnt =) Blev en tidig sänggång men de va behövligt!



Så ja..idag var de upp med tuppen igen eftersom A skulle kolla på en motorcross så då var de bara att hoppa upp ja med..Ställde mig och gjorde scones och kaffe innan han åkte, så vi fick ha en liten lördags/mysfrukost innan =)

och som ni ser, klockan är inte mycke så ja ska inte säga när vi gick upp, men snart ska ja hoppa in i en dusch och bara lata mig innan ja ska in till kalmar och få krama på Madde hela dagen. De ska bli mys, en riktigt tjejdag/kväll kommer de bli och det kan vara behövligt!
Hoppas ni får en bra helg och lördag!!


idag

strejkar ja...


inge bra

Usch känner mig som en skit typ.. Eller ja.. igår var verkligen inte min dag, ville bara va i min lilla bubbla och egentligen bara gråta/skrika..ja va som men de gjorde ja inte. ja bahandlade folk i min närhet som skit och de är inte bra!
Kan inte säga va de va som gjorde detta men de är en del saker som snurrar runt och runt i huvudet på mig och ja kan inte göra något..bara att gå in i mig själv och ja..
Vet att ja inte ska göra de, eller bör göra de men de är inte lätt!!
Förhoppningsvis blir denna dag bättre..lite annat att tänka på och lite så så kanske de bör gå!! Hoppas kan man ju iaf!

Men ja vill iaf tacka dig för att du stod ut och bara höll om mig igår! Du är underbar!

19/1

Fixar dag är vad det är idag känner jag. Även fast ja vaknade med ett illamående som hette duga så har ja kommit tillbaka och blivit mig själv nu igen och mår mycke bättre..Tror ja va hungrig mest, så en lyxfrukost fick de bli ;)
Idag har ja lite att fixa med i skolan men ja, de mesta är väl gjort..Ska kolla lite portfolio saker, fota och så men de orkar ja inte idag utan de kan ja göra senare ;)
Har hunnit med en hel del saker redan idag,klockan är inte ens 12.. Ja har tvätt i tvättstugan,dammsugit och städat,snart ska ja göra bröd, sen ut en sväng,handla lite blommor tror ja och sen ska ja hem och göra en god middag till mig och A =)
De blir nog mys. Och vädret är ju toppen så ja, en liten tur i naturen blir nog skönt..de skulle ja tro.

Så japp..Snart fixa lite lunch men först ska ja kolla mer portfolio och så! Ha de bra =D

18/1

Tisdag och skola är va som står på schemat idag! Härligt? nja inte så, men lärorikt kanske?
Hade iaf en härlig kväll igår med Madde, med massa prat och "ta igen tid" som verkligen behövdes, så kul att träffas igen!
Men trött som ja va så tog ja bussen hem i lagom tid, och höll på att missa hållplatsen eftersom ja nästan somna men ja lyckades iaf ;P haha så de va som sagt bara hem och sova.

Nu har ja sovit ut (eller inte) och ska strax bege mig till skolan. Ska förbi statiol och hämta ett paket innan bara sen blir de som sagt skola hela dagen till 4..sen ska lite nytta ske innan A kommer hit och myser med mig =)

Nej nu ser ja att tiden rinner iväg så måste springa. Ha en bra dag! =D

varför?

Vafan ska ja göra??
Ja vet ingenting längre känns de som! ååh tankarna bara snurrar runt, och de är ingen ordning alls..vart kommer de ifrån? =/
Förstår inte!



<3

Så var det måndag igen och allvaret sätter igång som vanligt? Fast ja är iof ledig idag men ändå, är ju en hel del man måste fixa ändå..typ skriva projektbeskrivningar hit och dit..=/ men ska försöka ta de lite lugnt ändå.

Har haft en så sjukt underbar och magisk helg med min underbara pojkvän A ;)!
Började helgen med att laga en supergod och mysig middag och sen bara ligga och rå om varandra med film o allt! =D
Lördagen blev även den bra,ut lite på dagen och titta på småsaker och sen vart de kvalitetstid innan A:s arbetskamrater kom över för lite öl och vin innan vi drog ut på stan. Blev en stund på O´learys innan vi rulla hem i vinternatten efter många om och men.. ;)
Söndagen var verkligen en segdag ibörjan. Slappa i sängen och kolla film och må som man förtjänar (inte ja dock ;P) haha Sen blev de en väldigt trevlig söndagsmiddag hemma hos A.s föräldrar. God mat och trevligt sällskap fick stå för kvällen! Väldigt bra!!
Söndagen slutade med ännu mer film och mys innan illamåendet även hade träffat mig och ja, nu va de min tur att må som ja förtjänade.. haha

Så som sagt, nu är de måndag igen och skolan har dragit igång. Idag blir de bara slappa och fixa hemma innan ja ska tillbaka till kalmar ikväll och umgås med min fina Madde. Underbart ska de bli.
Men imorgon är de skola igen och så..
Ska bli ganska skönt ändå att den drar igång..måste få rensa luften lite nu..

Så imorgon blir de nog en ensamkväll för mig och mina tankar, kan nog behövas!! Men nu ska ja inte va sån här.. ska fixa lite här hemma och så innan ja ska jobba lite ;P

Hoppas ni haft en bra helg! =D

Till dig min vän!

Det har gått ett bra tag nu sen ja såg ditt ansikte och fick krama på dig eller bara sitta i ditt kök och snacka om allt och ingenting! Dessa tider va bland de bästa i mitt liv, kände mig så lugn när ja fick va med dig..men sen klantade ja till det rejält och saker och ting skedde.. Och nu har ja känt de senaste dagarna att ja inte klarar detta längre. Trots att de hänt mycket saker som gör mig glad så är det ändå någonting som saknar, och då menar ja verkligen SAKNAS, de är ett stort,enormt hålrum som ja inte vet hur ja ska få igen.
Vill inte ha det såhär, vill ha det som de var förut då vi kunde ligga i soffan och skratta,gå på stan och va allmänt korkade, ja allting som vi gjorde!
Du vet att ja saknar dig så otroligt mycket min vän, min värld är inte densamma utan dig! Nu måste något ske annars vet ja inte va ja gör, hur ja ska stå ut!
4 veckor är alldeles för lång tid och ja, nu jävlar ska de ske, vi ska hitta tillbaka till varandra och börja om från början. Det är min störta önskan just nu!

Så min vän, även om ja inte säger de varje dag eller gjort de på länge så är du världens underbaraste person och du har en stor del i mitt hjärta, större än många andra.
Jag älskar dig som om du vore min egen syster! Du och ja föralltid, så sa vi ju?
Snälla kom tillbaka!!

M <3


fredag = helg

Så var de fredag igen och helg står på schemat! Underbart!! Ledighet igen liksom!
Kvällen igår blev väl inte riktigt som ja hade tänkt mig men de va ju underbart och supermysig ändå ;) ja klagar ju inte me lite sällskap? haha men min sömn som ja hade planerat att få fick ja tyvärr inte haha.
Så idag försökte ja sova ut när A hade åkt men de gick inte så bra..Så upp ganska tidigt och njuta av en god frukost.. sen har de väl egentligen inte blivit så mycket gjort..Bröd har ja bakat och gjort müsli men annars kan ja inte säga att de skett så mycke mer ;P

Snart ska ja börja bege mig in till kalmar för att fixa lite saker innan ja åker till A och ska få spendera hela helgen tillsammans! kommer bli så otroligt bra. Bara få rå om varandra och ha det mys! De behövs, sovmorgonar och allt va som hör till!

så ja,lite mer slappande och sen bilen till kalmar är va som gäller nu! Hoppas ni får en toppen helg för de kommer ja, verkligen!! ;D

trött

Trött! Japp ja är riktigt trött nu, eller seg kanske man ska säga istället. Mina tidiga morgornar har satt sina spår ;) haha men ja är lycklig ändå!
Blev lite ändrade planer igår då ja, trots ord om att va själv, träffade A..Självklart var det ett bra val och vi hade det supermysigt. Kände mig inte på topp riktigt så de va skönt att ha någon att prata ut med och så vilket gjorde de hela mycket enklare och fick mig att lugna ner mig igen!! Så ja, efter de pratet kändes de lite lugnare som sagt.

Idag har ja haft skola/har skola till kl 4 typ, sen ska ja hem och bara ta det lugnt..fixa lite me portfolion kanske,fixa bussbiljetter ifrån Sthlm osv. och sen se på film och bara slappa. Ska bli rikitgt härligt, ladda upp batterierna inför helgen och så ska ja göra. Är ledig imorgon så ska ta mig en välförtjänt sovmorgon! hahah..

Men som sagt, är kvar i skolan och arbetar lite så ska strax redovisa..så dags att gå. Ha en fortsatt bra dag =)

=(

Har en stor klump i magen.. =(


tihi

Så nu har skolan dragit igång igen och de känns väl helt okej faktiskt, fast ja känner att ja fortfarande är lite trött och gärna hade varit lite mer ledig men va gör man inte?

Har iaf haft de tre helt underbara kvällar nu i rad med A och det har varit ja, som sagt..underbart!
Vi har kollat film,lagat mat,pratat och bara myst..jaa va mer kan man säga om de? ja är lycklig =D va mer kan ja begära?

Nu har ja precis käkat frukost efter att ha fått legat och dratt mig sen halv 6 och ska snart klä på mig och bege mig till skolan. Blir nog en hel del jobb i skolan idag och sen blir de hem och bara lata mig tror ja.. Skönt faktiskt..måste ju även passa på när man kan? =D

Så japp, diska upp disken och sen klä på mig och bege mig är va som står på schemat nu.. Ha en toppen dag! =D

underbart!

Så var man tillbaka till verkligheten igen då! Lite småskumt känns de faktiskt men ja, även bra!
Var inte så kul dock att köra hem igår, halt som attans på vägarna så de tog lite längre tid än planerat, samt att ja skulle förbi växjö också påvägen satt ja.. ;)
Men iaf så kom ja fram i någorlunda god tid för att orka hålla mig vaken. Åkte direkt till kalmar för att få kramas på A!! Så himla underbart välkommande fick ja :D
Vi handlade och lagade en god middag tillsammans innan vi bara låg i soffan och mös och hade det toppen för att äntligen få va tillsammans igen!

Så ja, sen idag började ju skolan igen! 9.00 satte man sig i klassrummet för att börja me krippendorff på en gång, inte kul men man måste ju. så ja har spenderat hela dagen med att analysera en kaffebryggare och så..hhaha Så ja kan väl säga att ja är grymt sugen på kaffe nu ;)
Ska snart sammanfatta dagens arbete sen ska ja hem och packa upp de sista innan ja ska till A igen. Blir en myskväll såklart och ja, va mer kan man säga att det är helt underbart!! =D

Fast nu tror ja de är dags att återgå till skolan! ha de bra!

tillbaka

Hade en riktigt trevlig dag igår med födelsedagsfirande för full rulle mellan 2 och ja,vet inte när de slutade ;)
Först kom alla släktningar och de blev smörgåstårta och kakor för fulla munnar och även en hel del prat,myckte trevligt.
Sen tack och lov fick vi lite paus innan nästa gäng skulle komma och de va väl bra på ett sätt men man vart väldigt trött då ;P men iaf, de flesta kom vid 7 tiden och då korkades vinflaskorna och ölflaskorna upp och festen var i gång!
Var väldigt kul att få träffa alla en sista gång innan ja skulle hem och ja, lite jobbigt att lämna alla när ja skulle ta bilen hem tillbaka till solna för att få mig en god natts sömn innan ja ska iväg.

Nu har ja precis ätit frukost och gjort mig redo för att sätta mig i bilen och köra mot hem mot kalmar. Blir lite stopp på vägen men de sista är ändå de bästa ;)
Kommer att få en superkväll och de ser ja fram emot, bara få kramas och må bra =D

Men som sagt, nu ska ja ta mig väska och gå ner för att säga hej då till resten av familjen. Ha nu en toppen söndag!
Och tack för tiden i Stockholm mina nära och kära, har varit UNDERBART! <3
Puss och kram


jävla grannar

God morgon, eller god kanske man inte ska säga,är sjukt irriterad på grannarna i porten som har hållit mig vaken hela j*vla natten me aatt stå ute i porten och bråka och skrika. Fan asså, så himla störande.. Så ja,med andra ord har de inte blivit mycke sömn i natt =/

Snart ska vi börja förbereda mer inför dagen, smörgåstårtan ska göras och en chokladkaka ska bakas, sen lite städning även =)
Men först ska vi äta upp vår frukost och kolla klart på "Raise your voice" som vi börja se på igår, den är härlig den..egentligen en typisk tjejfilm men ändå ;P


Så hoppas ni får en bra lördag och får spendera den med människor ni tycker om,för de ska ja..sista dagen nu på länge i Stockholm..Känns lite sådär men vadå?? ;P

hm

Intensiv dag idag,eller egentligen inte men ja den har gått ganska fort el va man ska säga..
Upp tidigt för att åka till sumpan o "dränka" mig lite ;P haha riktigt skönt va de, förutom att bilen fastnade i en snödriva utanför o ja slog i min tumme igen så den är lagom svullen och fin nu igen =/
Sen tog ja bilen,när ja väl kom loss och körde till vällingby för att möta upp syster för att inhandla massa saker till morgondagens fest och mottagning =)
Och eftersom ja snart åker hem så tog vi även oss en tur till farmor och höll henne sällskap med te och kaffe ett par timmar.

Hem, ställde mig direkt i köket och bakade "chokolate cookies" och rocky-road till morgondagen och sen lagade ja en supergod middag till mig och syster. Kyckling med bulgur,ärthummos och sallad fick de bli plus lite vin! Så underbart gott och trevligt.
Nu får de bli mys i soffan och njuta av sista fredagen i sthlm för denna gång..Kommer sakna dessa dagar dock =(

Men för att inte deppa ner mig nu så ska ja se framåt, för nu är de bara 2 dagar kvar sen så!! =D tihi
(7) ;D

Nej nu blir de mera mys! <3

kväll

Tänk så mycket lite sällskap kan göra, mår redan bättre av att bara få umgås och ha kul och skratta!
Drog mig ju ut i det härliga (not) vädret idag och åkte in till stan för att möta upp Karro..Blev lite kikande i affärer och så innan magen började kurra ordentligt och även Ciccie kom in till stan.
Då blev de en härlig middag i kungshallarna och sen en otroligt mysig bio med dessa två! Verkligen människor som kan få mig att må bra och ja njuter varje sekund ja får va med dom! Underbart slut på min lilla vistelse här hemma.
Dock så är den ju inte slut, men ändå.. 2 underbara och fullspäckade dagar till väntar ju och de kan inte bli mer än bra =)

Kom hem för typ 1 timma sen och pratat lite me A och bara haft de härligt. Nu ska ja krypa ner i sängen me en god bok och hoppas på en god natts sömn så att man orkar allt man ska göra imorgon, lär bli en del att göra ;)
Men som sagt, nu kallar nog sängen mer än detta!
Sov så gott =)

dåligt väder

Snacka om att vädret verkligen påverkar mitt humör!! Dålig väder = skit humör, sol = superglad =D haha konstigt men men.
Och idag är de ju verkligen ett bajs väder ute, snöstorm och blåst,inte alls bra. Och dessutom så har ja inte kunnat sova i natt så ja är verkligen inte 100 måste ja säga,känner även lite småstickande i hals och näsa =/ inte bra!! inte bli sjuk nu!
Vakna tidigt och bara låg i sängen och dog innan ja gav upp vid 9 och gick ner för att äta en trevlig "söndagsfrukost" me mamma och anders, lite trevligt med sällskap =)

Kände även att ja ville göra något typ kreativt eller va man ska säga idag så ja satte mig och skissade lite, men de gick ju inte så bra så de skippade ja ganska så fort haha.. Sitter nu i mjukisar och ska snart klä på mig och bege mig in till stan för att möta upp bästa Karro och glutta lite i stan.. Sen blir de även middag och bio som gäller på kvällen, en riktig tjejdag med andra ord! Ska bli nice!


Så på med kläderna ska ja göra, sen fundera ut lite va ja ska hjälpa syster med imorgon till hennes "mottagnig", va som ska bakas o så..de lär nog bli nice!
Så brr, ut ur denna kalla men ändå varma lägenhet och in till stan är va som gäller nu då!
ha en bra dag!


5/1

Lång dag..den har segat sig fram verkligen, fast ja har ändå hunnit med en hel del saker ändå,fast de inte känns som de :P
Var hos pappa halva dagen och va lite social me honom och även me grannarna innan ja körde hem till solna. Då fick de bli en runda till centrum för att fixa lite småsaker ;) så nu är allting fixat!!

Precis intagit lite middag som var min tur att laga. Blev egengjorde "chickennuggets" me ris,mango/tomatsalsa och sen en god sallad. Gott faktiskt =)
Snart ska ja bege mig in till stan för att gosa lite me Anna =D, fast blir nog en tidig kväll är helt slut idag med..Men ändå, har inte sett henne på så länge att ja gör vad som helst nu ;D haha
Så de ska bli mys!

Och imorgon blir de en Karro dag =D and I like it ;)

Nej, dags att ta disken och sen på med skorna för att dra ut!
Ha det!!


seg

Idag är ja riktigt seg,känns liksom som om ja inte vaknat riktigt utan går som i ett töcken hela tiden..fast jaja,de är ju inte så farligt när man är ledig? ;P
Blev väckt av Frasse rätt tidigt och ville somna om men de gick inte så de fick bli att bara ligga o dra mig helt enkelt =)
Gick ner till mamma vid 10 på jobbet och åkte me henne och shoppade lite på IKEA, hon ville ha bärhjälp så ja fick hänga på,men de gör ju inget..gillar ju de satt ;P
Men iaf, blev en härlig förmiddag där med lite lunch och skvaller ;)

Sen fick de bli en promenad hem och hoppa in i bilen för att åka till pappa..Har varit här nu en liten stund och bara slappat har ja gjort.Läst ut min bok och nu kollar ja film, kanske även därför ja är så seg?
Snart ska vi ner o handla lite middagsmat och sen blir de fika hos grannen, de ska bli trevligt. Sista kvällen ja är här för denna gång så ja, lite konstigt känns de ju allt men de går nog bra!!

Så för att va tråkig ska ja fortsätta glutta tv och bara lata mig, så härligt ibland faktiskt ;) De behöver ju alla, även lilla ja ;D haha
Ha de super!


fundera

Idag har de varit en sån där egentligen inte på topp dag eller va man ska säga.. Lite konstigt att beskriva de så men ja, 100 % kan man ju inte alltid känna sig el?
Vaknade dock och var utvilad, eller ja hade väl kunnat sova längre men ja tyckte 11 timmar räckte gott o väl för mig..
Och ja, kände väl ganska snabbt att ja behövde fundera lite, eller de va mycke som for omkring i huvudet på mig som ja inte riktigt visste vart jag skulle placera. Så ja, en tur upp till syster och Karro fick mig på fötter igen, tog sedan "tuben" till stan och gick och strosade lite för mig själv..Ganska härligt, men kanske inte så bra? ja vet inte.
Sen tog ja mig en promenad hem och kände mig mycket bättre.
Tror att den friska luften,solen och smsen gjorde mig på bättre humör.
men som sagt, man kan inte alltid vara på topp och man måste få fundera så detta var årets första "funderardag" för min del tror ja.

Men som sagt, nu mår ja mycket bättre och ligger i sängen och läser min lilla bok..eller nu har ja paus men ja ska fortsätta strax.
Sen blir de väl middag och så hade ja nog tänkt titta på film ikväll..Film med te och skorpor får de bli! Bara mysa och inte tänka!

Hoppas ni haft en härlig dag iaf =)


me like


2/1

Ja vet inte riktigt hur ja ska börja eller vad ja ska skriva. Detta har varit en så sjukt underbar och härlig helg och start på det nya året att det inte finns ord för det!
Nyår var bland den bästa ever!! God mat,god dricka men framförallt världens bästa sällskap. Blev mycket prat, skratt och mys och ja fick fira in det nya året med världens bästa och underbaraste människa! Ja är så himla lycklig!!
Gårdagen var verkligen en slappardag, dock eller tur kanske man ska säga så var ingen bakis men vi låg ändå i soffan hela dagen och bara slappade. Kollade på film och köpte pizza och bara latade oss, helt enkelt så man ska göra en "dagen efter dag"..
Pappa kom även hem vid 3 och vi lagade en trevlig middag tillsammans och fortsatte snacka skit ;), då var de dock bara vi tre kvar!

Pappa var snäll och åkte iväg igen på kvällen, så de fick bli att bara ha det mys med A, och bara må gott!
Finns ingenting som är bättre just nu än att få ligga i de där armarna och titta in i ögonen och bara le!

Nu är ja ensam igen då, A åkte imorse och pappa är inte hemma så de har blivit lite diskat och snart ska ja dammsuga sen blir de nog bara slapp i soffan och sen över till mamma. Får helt enkelt se hur de blir!

Men ja kan iaf säga att detta är världens bästa start på år 2011!! Kunde inte bli bättre!!
Tack för att ja fick spendera nyår och dagarna runtomkring med så många underbara människor! Kunde inte bli bättre!!

RSS 2.0