glad?

Idag är de en bra dag känner ja, för en gångsskul vilket är bra!
Dagen började bra och så, goda nyheter =).. Kom till skolan och hade handledning,blev lite smått ställd och förvirrad men skit samma..orkade inte bry mig egentligen..
Men ja har lite smått panik nu över projektet men känner att ja inte orkar lägga ner så mycket tid på det,det får gå som det går.

Sitter nu och kollar på mysteriet på greveholm och leker med lera,eller just för tillfället äter ja mat så ja, allt är bara bra =) haha
talade nyss med min vän Jossan som också ville ringa mig och det är alltid så kul! Blev jätteglad faktist, sen också att mamma ringde och pratade lite skit med mig innan gör de ju inte sämre ;P
Ska äta upp,leka lite till sen ska ja ringa morfar och bestämma tid o så tills imorgon!
Men uppdaterar lite senare ikväll! ha det bra!!

 

1a advent

Uppe med tuppen idag! Vet inte vaför egentligen, men har väl sovit tillräckligt..dock så vaknade ja med näsblod och mådde verkligen inte bra så ja, någonting är de ju som inte stämmer med mig känner ja =/ inte kul inte kul.
Idag är det 1.a advent, REDAN! Och ja har pyssla och donat ett tag igår och satt upp stjärna och så, de är väl mest julpyntat på mitt rum och så men lite i resten av huset med. fast vi har inte så mycket pynt att pynta med :P
Idag vid 2 kommer typ hela klassen över på adventspyssel och bak och så. Det ska bli riktigt mysigt, dock vet ja inte va ja ska pyssla med men det kommer ja nog på sen, ska ladda ner lite mer julmusik nu hade ja tänkt och avnjuta min frukost i lugn och ro. idag va den lite julinspirerad med lite nötter,clementin,kanel och ingefära bla. sen pepparkaka till "efterrätt" ;P haha

 

Nej dags att komma på lite musik. Ha en bra 1.a advent!

lördag

inte skrivit på ett tag nu men inte kännt för de.. Men nu kan ja skriva lite, är egentligen för trött för de men ja gör det ändå!

Egentligen har ja inte gjort så mycket de senaste dagarna, latat mig typ känns de som..Men latat mig på ett bra sätt, orkar inte gå in på det mer men men.
Idag har ja vart hemma och fixat lite inför första advent och så, sen gjort lite skolarbete men inte mycket hehe. Drog till skolan en snabbis och satt där me Emilie..Kom hem vid halv 6 och ställde mig typ och lagade mat direkt då, blev en jättegod kyckling och rotsaks"gratäng" med julmust sås som ja hade sett på "pernillas jul" , så den är att rekomendera kan ja säga ;)
Sen tog ja mig en sväng förbi Emilie och satt där och mös ett tag..Påväg hem pratade ja länge och väl med min lilla pappa, skönt att höra hans röst och så!!
Nu är ja hemma igen och ska krypa ner i sängen och soooova så gott (hoppas ja)
Fortsätta imorgon på samma sätt..
Ha en bra kväll och en bra start på 1-a advent imorgon! =D
Sov gott!

 

huvudvärk

Usch, har migrän! Brukar inte ha det men såfort ja kom hem idag fick ja det =/ skit jobbigt och ja orkar inte hålla ögonen öppna ens,vill bara ligga och sova! Ska nog göra det snart iof =/

Vart i skolan idag och inte gjort ett piss, haha vet liksom inte hur ja ska börja på mitt projekt så ja satt mest bara och kollade rakt fram..va lite seg om man säger så. Men sen när ja kom hem så kom ja igång och lekte lite med leran som vi ska hålla på med, dock blev de inte så bra men skit samma, har gjort lite iaf och det känns bra!

Sen så ringde storasyster idag och berättade om lite planer inför jul och det var ju skönt. Så nu blir de hos pappa på julafton och sen mamma på juldagen. Så det blir mys! underbart. Med andra ord kommer ja tillbringa mycke tid hos pappa innan jul =) skönt att få träffa honom, saknaden är enorm.

Ska kolla lite på scrubs nu, sen paradise hotel sen ev nån film om ja orkar. Ha en bra kväll!!

 

jobbigt

Usch!
Är så himla trött idag och omotiverad. Vet inte varför, eller jo det gör ja nog men men. skit samma!
Trött på allting framförallt ..., och ja. bla bajs bla bajs. Så himla kul att skriva känner ja! haha

Men skönt med handledning på projektet idag och att de typ gillade min idé, kändes bra och att jag fick lite kött på benen eller va man ska säga. men nu gäller de bara att sätta igång och börja skissa, men att ta det där steget.det orkar ja inte, men ja ska ta nya tag imorgon och verkligen börja!
Måste bara komma på någonting som är tungt,vet inte va de är än men ja får väl sova på saken så får vi se.

dit igen imorgon!

nej nu ska ja se gossip girl och bara njuta av att snart få sova!
ha en bra kväll!

söndag

Gud vilken underbar helg ja har haft. Så sjukt skönt och roligt att få besök av någon man tycker om så himla mycket!
Syster kom ju som sagt ner i torsdags och då var det bara mys som gällde!
Fredagen fick hon hänga med till skolan efter lunch sen vart det hem och laga god mat,baka och kolla film plus idol.
Lördagen tog vi sovmorgon och sen vart det frukost på sängen med nybakade scones och massa annat gott, en riktig lyxfrukost me andra ord =). Sen begav vi oss in till kalmar för att strosa runt i staden i solskenet. blev fika och mys, en promenad till slottet och så. Jätte mysigt verkligen!
Kom hem vid 5 ungefär och då var det bara att ställa sig och laga middagen som vart fyllda paprikor,aldrig gjort de förut men det vart himla gott ;) Sen vart de robinsson, massa film och godis mys för hela slanten som gällde! Verkligen underbart!
Imorse vaknade vi ganska tidigt, men de fick bli frukost på sängen igen med scones och allt där till,lyx igen ;)
Sen vid halv 1 åkte vi in till kalmar och ja lämnade av henne vid bussen :( inte kul de där tycker ja, men man måste ju. fast ja kommer ju snart hem :D

kom hem och storstädade och sen träffade ja upp Emilie vid ica för att handla lite. sen åkte vi hem till henne och hon bjöd på middag innan vi skulle över till Emelie som fyller 20 idag btw! och åt massa kakor och choklad och bara hade det underbart mysigt hela klassen. Så kul när man kan göra så där hela klassen ihop!
Nu sitter ja i sängen och kollar på paradise hotel, ska snart sova tror ja..rätt trött efter dagen. Men vi får se.

Hoppas ni haft en lika bra helg som ja har!
God natt och sov gott! <3

 

i love my family!


UNDERBART!

Kärleksmums, egengjord glass, idol + glögg tillsammans med syster! Kan man spendera en fredagskväll på bättre sätt?
NEJ!

 +  ++  + Josephine Filipsson =

Dagen har varit underbar, syster fick följa me till skolan efter lunch sen har vi tagit oss en promenad i solskenet och handlat lite innan vi begav oss hem igen efter den "intensiva" (not haha) skoldag idag.
Hem och bakade och lagade mat. Nu har vi precis avnjutit en supergod laxmiddag och kollar på madagaskar, snart blir det idol!

Morgondagen kommer bli super!
Ha en bra fredagskväll!

  Hela familjen :D


fredag!

Nu är syster äntligen här!!
Dags för en dag i skolan, men först hem på lunchen och hämta skiten och sen mer skola..
Sen baka och bara ha det mys ikväll, Idol plus massa film :D
I love <3


GRATTIS MITT HJÄRTA PÅ 20-ÅRS DAGEN!!

dyngsur?

Fy fan! Blä haha.. idag när ja hade varit i skolan och skulle hem så spöregnade det! Och ja hade inget paraply så det var inge roligt att cykla hem därifrån. Var blöt ifrån topp till tå. Och inte nog med det, ja skulle svänga förvi Willys och handla lite mat men då hade det brunnit därinne så ja var tvungen att vända och cykla till ica ist..Det var verkligen ingenting man ville när regnet stod som spön i backen :P
Så när ja kom hem var det ju bara att hänga alla kläder på tork för ja såg ut sen en blöt katt haha..plus att ja va himla kall också!

Nu har ja iaf värmt upp mig med god mat och kaffe och kollar lite på tv. sitter även och finurar på min projektbeskrivning som ska vara klar imorgon, vilket ger mig lite stresskänslor men de får gå, eller de måste gå helt enkelt!!
Och imorgon kommer syster min! Va kul det ska bli. längtar som bara den!!

Fortsätta kolla på tv, fast måste bli klar me PB först för sen ikväll är de ju Paradise hotel igen och sen en film på 6-an,nämligen Harold & Kumar go to white castle ;D haha i like!

Harold & Kumar go to white castle

 

Nej, Time to work!..

 

Morgon

God morgon. Grå och molnig dag är det idag i lilla Nybro, men va ska man säga..är ju höst så ja,man kan ju inte förvänta sig bättre el?
Nu har ja precis ätit klart min frukost (som ja åt i sängen) och ligger just nu och kollar på "Sunes jul": Så kul att kolla på,man får så mycket minnen. =D
Vi har nämligen suttit och snackat om den serien i skolan så ja, ja va ju bara tvungen att ladda ner den, så lite morgonmys fick de allt bli =)



Ska till skolan idag vid 11, har då handledarmöte om workbooken i färg,alltså betygsnack..Hoppas de gick bra, blev dock bara godkänd i psykologin igår =S lite surt sådär men skit samma..orkar inte bry mig direkt längre..

Fast efter några avsnitt av Sune måste ja skriva på min projektbeskrivning om form, har panik ang. den men ja får väl försöka göra mitt bästa =/
Men imorgon kommer lill-syster <3 UNDERBART!! ska verkligen bli så himla kul, saknat henne!!

Nej dags för lite nostalgi-tittande =D
ha en bra dag!

 


Panikångest!

Fan! Ja har verkligen panikångest! vet inte va ja ska göra. Har ett himla stort projekt som vi ska göra nu och ja har ingen aning om vad ja ska hålla på med, kan liksom inte komma på något och det gör att ja får panik. ska liksom ha kommit på det tills imorgon, men ja vet inte hur det ska gå till.
Allting är så himla lulligt och ja.. blä och f*n och allting!!

Men får väl avsluta för dagen och hålla på imorgon igen för att se om ja kan komma på något annat. Men ja mår alltså riktigt dåligt över det, mår illa och allt!
Ska iaf kolla på mamma till en mördare och sen paradise hotel innan ja somnar för natten! om ja kan =/

FUCK EVERYTING!!


filmtime

Låååång dag har det varit idag, känns inte som om att den kommer att ta slut nångång men de kanske den gör..tillslut ;P hehe
Har fått lite saker gjort idag, lite skolarbete så nu behöver ja inte sitta i skolan och göra massa saker hela veckan utan det är mest "finputs" som ja kommer att få fixa, det är skönt. Fixade lite me photoshop och indesign och så =)
Sen tog ja mig en liten promenad ute i det ljumna vädret och pratade läääänge med mitt lilla hjärta! Så skönt att höra hennes röst igen och kunna snacka ut!
Tack för att du ville lyssna gumman! Saknar dig så! <3

Har precis tagit mig en dusch och ska krypa ner i sängen med min varma choklad (kopp nr. 3 för dagen) och skålen med godis. Ska kolla på "heartbreak hotel" och sen i nyheterna ska ja kolla på "paradise hotel" som börjar idag. Kul kul =)
fast får se hur mycket jag orkar se, är redan rätt trött hehe

  

Nej den börjar strax så ska bädda ner mig nu =)

redan söndag

Mmm va gott det är att gå upp och äta nybakat bröd med ägg och skinka, te, juice plus en STOR kopp varm choklad en söndagsmorgon, och inte nog med det. Det blev ju "frukost på sängen" till mig själv. jag låg helt enkelt i sängen och åt min goda frukost. Det är någonting jag gillar ;D

Hade en trevlig kväll igår, var dock inte på topp men med goda vänner och bra musik så kom ja igång efter ett tag men ja, vid halv 2 sa fötterna god natt och vi tog bilen hem och dog i sängen :D Men självklart så kunde ja ju inte sova ut denna morgon heller som vanligt, vaknade vid 8 men låg och drog mig till halv 10 dock så det var ju ändå lite skönt.

har inte gjort så mycket nu på morgonen, utan ja ska väl ta tag i det nu. Tänkte först att ja skulle gå och simma men ja ändrade mig. Orkade inte det. Utan det får bli en liten promenix senare på dagen till bibblan och så. Först ska ja måla lite på kroki-grejen sen ska ja bara slappa. Får bli en lugn dag idag, inge stress eller press ;)

Ha en bra söndag!

 


party party

Dags att tagga till lite nu! ska ju in till kalmar och festa lite på kåren! Hoppas att det blir kul, är egentligen inte så taggad men det är väl dags att tagga till lite nu som sagt!
Ska snart plocka upp Emilie och Ullis för att sedan dra in till Gohar och föra lite me dom =D kul kul!

Har annars vart en seg men "händelsetik" dag. har gjort det som ja inte ville och nu är det tufft. Men det är bara att stå ut! Puuh eller va man ska säga.
ajja skit samma. de får gå som de går!

Imorgon ska ja försöka få lite skolarbete gjort iaf. blev inte så mycke idag. Men det är ingenting som ja ska tänka på nu utan nu ska här FESTAS!! hahah
ha en bra lördagskväll!!

14/11

Ostkakansdag idag :D herregud va de kommer på olika dagar hit och dot, ostkakans,kanelbullens,fetaosten,semlan.. jaja ni vet..
Men ja sitter iaf nu och äter lite ostkaka med Jessica i köket, tar det allmänt lugnt helt enkelt! super skönt!
Ikväll blir det kåren som gäller, kul kul!

Ska väl äta upp nu sen ska ja nog ta en liten promenix och slänga lite skit sen ska ja fortsätta med skolarbete =/ inte kul inte kul.. men något vettigt måste man ju göra en dimmig dag som denna!

 Btw.. Grattis Anna gumman på födelsedagen!! <3

 

fredag den 13!

Japp, skrockfull som jag är så är det fredag den 13!! haha hjälp :O
Men än så länge så har den inte gjort någonting dumt haha eller va man ska säga. Den har varit helt okej.
Vart i skolan och "lekt med papper" hela dagen. Alltså i vårat form projekt så ska vi göra olika former i olika material och i måndags var det lera, tisdag stål och idag var det papper. så vi har suttit och klippt och klistrat och fått fram "fina" former, grymt tråkigt va de idag kan ja ju säga. inget tålamod alls ;P
Vi satt och suktade varandra inför jul och det var jättekul så just precis nu håller jag på att ladda ner Sunes jul och hoppas att man kan se på den senare ikväll :D kul kul!!

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten som gäller! Några klasskamrater kommer över på taco-middag, idolmys och ev. någon film senare ikväll. Ska bli riktigt mysigt och kul tycker ja.
Men sen vet ja inte va som händer alls mer i helgen, kanske utgång i kalmar imorgon men ja vet inte.får se hur ja känner imorgon.Lite skolplugg och så också får det bli.

Nu ska ja fixa lite här hemma så att det ser skapligt ut när de andra kommer ;)
ha en bra fredagskväll och helg!

 

11/11

Brr, nu är verkligen hösten här och vintern börjar även göra sig påmind :P hehe
Kallt är det, eller ruggigt med andra ord.regnit och dant.

Har inte orkat uppdatera mig på sistone men har haft lite saker att göra. Inte så mycket i skolan men ändå, eller kanske inte känt för att uppdatera kanske är det rätta ordet!
Har haft en häktisk morgon nu..Eller ja har inte varit stressad eller så men fått en hel del gjort, behöver inte gå in på detaljer men det känns bra ändå =)
Nu har jag bara "det" som ja måste fixa och jag vet inte om ja vill, kan, orkar, vågar... jaa. allt det där, inget av det lockar med andra ord men ja vet att ja måste!

Nu är det grafiska designverktyg som gäller, uppgiften till idag blev inge bra men ja orkar inte bry mig längre. blahablaha helt enkelt!

Lektionen börjar nu!

 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen i kalla och regniga Nybro. Kom hem vid 10-tiden igår och då var det bara att packa upp allting och hoppa i säng, man var ju inte den piggaste om man säger så.. Men resan hem var speciell.
Thomas var bakis som ett svin så vi trodde att han skulle spy typ hela vägen haha, och sen så när vi var i Linköping så körde vi på en räv! Mitt på motorvägen. Shit va rädda vi blev och bilen gick sönder lite där fram, inge bra alls. Men som tur var klarade vi oss helt okej men inte räven dock. Ganska så död ;P , fastnade till och med lite rävpäls på framspoilern :S usch usch!

Dagen idag har varit sådär. Jobbig som vanligt när man har varit familj och vänner men man måste väl ta sig igenom det också. Hade formlära för första gången och fick helt enkelt sitta och leka med lera hela dagen.. Ganska segt sådär ;P hehe

Kom hem vid 6, bara att slänga i sig maten för att sen gå bort och kolla på 2-ornas vernisage, de hade ett ljusprojekt och det var superhäftigt, grymt bra gjort!!

Nu sitter jag och dör på min data som ja precis har fått hem, den fungerar inte.. Men något som fungerar är iaf boxern! så nu har ja TV :D wiihoo! är himlans glad för det, dock var det ingenting bra på tv idag men men ;P en tv är iaf en tv! haha

Nej dags att fortsätta med skolarbetet!

 

sthlm

Nu är man i det gråa och regniga Sthlm. Skönt att vara hemma igen och träffa familj och vänner, dock har de mest blivit familj men ändå ;) så himla mysigt.
Torsdagen va ju bara att åka bil som gällde, sen mysmiddag med pappa..
Fredagen så va ja och mamma först på älvsjömässan och gick omkring där i ett par timmar sen hem och laga middag till alla. Vi hade familjemiddag med alla 6!! aa för en gångs skull va alla där :D och det var verkligen så himla mysigt! en underbar kväll med andra ord!! vart tidigt i säng och så.
idag åkte ja och jos till v-by för att träffa ciccie och gick omkring i centrum där ett tag!

Nu håller vi på och bakar mjuk pepparkaka och ska kolla film. Sen ska vi hem och ha det trevligt, ut med madde ikväll blir det också =)

Nej dags att ta ut kakan :D

 

HEM

Imorse när ja vaknade var det helt vitt på marken, den första snön har alltså lags sig även här i nybro.kul kul? vet dock inte om man ska ha dunjackaen eller den andra med sig hem? =/

Om en timma rullar bilen mot sthlm! Wiiie :D!!

Frukosttime! mumms.

 

snart hem

Snart kommer ja hem! Gud va glad ja är, eller det ska bli så skönt att komma hem som sagt och träffa alla =)
Dagen idag har gårr fort, inte fått särskillt mycket gjort, eller det enda vettiga (förutom skolan) så har ja varit och hämtat min data inne i kalmar. Glad att den är klar. dock inte testat den än men det får ja göra senare..

Nu ska ja göra min photoshop uppgift så att ja har det gjort innan helgen kommer, eftersom det nog inte kommer bli mycket plugg dagarna som kommer, tack och lov att vi inte har så mycket i skolan att göra.

Nej dags att fortsätta.

 

tisdag

God kväll.
Vilken lång dag denna dag har varit, den tar liksom aldrig slut.fattar inte varför egentligen. Vill ju att dagarna ska gå fort nu så att ja kan få åka hem till min kära familj och vänner som ja saknar så <3!

Har haft design historia idag igen och det var ganska segt ibörjan,satt typ och sov hehe men det fick väl gå ändå. fast på slutet va det ganska kul för då fick vi vika lådor på japanskt vis ;P kul kul.
sen har ja suttit i skolan och gjort klart en uppgift,även börjat me DH-uppgiften så det känns skönt,kommer ju inte få så mycket gjort när man är hemma antar ja. Även beställt lite kurslitteratur också :P
Vart hemma och sytt lite, ätit mat och bara tagit det lugnt är så som min eftermiddag har sett ut.. väldigt skönt!Kollar lite på Ullared på kanal 5 också,sjukt konstig program fattar inte ens att det blev ett sånt haha. Men dom måste väl göra något för att få tittare antar ja.

Nu sitter ja vid skrivbordet och kollar på fullmånen, och NEJ ja ljuger inte, kollar ut på den nu och ska titta vidare på gossip girl och sen en film. Ev ta ett bad också, får se va ja orkar och vill lite senare!
Fast nu vill ja fortsätta kolla lite ;P

 

måndag

Oh nu har jag varit på öland och hämtat hem bilen, tack och lov att jag fick tag i ett par bra däck så att ja kunde byta dom. =) skönt skönt..Tog dock lite tid men det fick gå!
Hade design historia idag och det var väl sådär, ibland lite segt men ändå intressant!

Har insett nu att ja kan åka hem till sthlm på torsdag med de andra =D Wiiho, ska bli så skönt och kul att komma hem till familjen och vännerna igen,träffa alla! Hoppas bara att det blir en trevlig resa =) hehe

Okej, inge roligt mer att skriva så ja slutar här för dagen!

 

1/11

vilken lång dag detta har varit.fast ja har faktist hunnit med en hel del om ja ska vara ärlig så det är skönt.
tvättade som sagt två tvättar och har dammsugit, sen blev det fint väder så ja tog mig en liten promenix till öb och handlade lite saker samt gick till coop för att fixa middagsmaten. idag fick de bli något så gott som cannelone med spenat och riccotaost, mumms :D
Efter det har ja letat efter massa däck och har nu bestämt mig för att köpa ett par imorgon så förhoppningsvis kommer bilen hem imorgon =) måste ut till öland med andra ord..hehe
sen har ja även gjort klart skolarbetet på photoshop så det behöver ja inte oroa mig för i veckan =) underbart!

nu har ja typ suttit framför datan hela dagen och känner att ögonen börjar klia lite, så nu ska ja krypa ner i sängen och kolla på SATC-filmen och poppa lite popcorn.. bara ha det mys med andra ord.
Så det blir en bra och skön avslutning på helgen =)
hoppas ni haft en lika bra helg som ja har (iaf idag ;P) haha

 

otur?

Fy fan vilken dag det var igår. Det var verkligen inte min dag som ni kanske märkte. Och jag som trodde och tänkte att den kanske blir bättre sen senare på kvällen och där är väl svaret både och..
När vi bowlade gick det jättebra och det var superkul!! :D haha trevligt gäng de där ;)
Efter bowlingen drog vi hem till Pilla och "förade" lite innan vi drog in till kåret. Kallt som bara den var det när vi väntade på tåget och så men det fick gå tyckte vi hehe.
Väl inne på kåren blev det mycket dans och skratt men sen hände det som inte fick hända..såklart..
Jag hade helt enkelt fått fel lapp till min jacka så jag fick stå i 35 minuter och vänta på att någon skulle försöka hitta min jacka, för jag fick ju självklart inte gå in och hämta den när jag visste vart den var..Blev så jävla irriterad! men tack och lov att jag var ute i god tid så att ja inte missade bussen hem för det hade ju inte suttit så bra,men det hade väl varit typiskt mig skulle ja tro :P hah
Somnade gott på bussen och sen somnade ja som en stock när ja kom hem med!
Fick sova ut idag till 10 iaf sen kunde ja inte sova mer.

Så nu har jag avnjutit en god och lång frukost med nybakat bröd,ägg,juice och alla dess tillbehös (i min ensamhet ;P) och sen har ja även hunnit med att dammsuga lite,kört igång en disk och tvätt! skönt skönt.

Nu ska ja ringa på några däck sen får vi se va som händer, om ja ska över till öland eller om det blir hemma och fixa och dona idag..ingen aning..gör photoshop uppgiften ska ja även hinna med hade ja tänkt.

Ha en bra söndag, hoppas min går med tur idag! =D

 

RSS 2.0