SOMMARLOV

SOMMARLOV!!
Herregud va skönt med lov, det ska bli nu! behöver verkligen det, behöver få sova ut, vila ut och få lite lugn och ro att få tänka och samla mig lite.

Men som sagt, idag så lämnade ja in allting i skolan och va på "studiebesök" på olika glasbruk i småland.. Kom tillbaka och sen städa verkstaden fick de bli. Men sen vid 3 var vi klara och då hoppade ja i bikinin och la mig och solade..Var ju inte LITE varmt ute, de rent ut sagt rann om mig. Men de va härligt. att få avsluta/inleda allt med en klarblå himmel och typ 26 graders värme, mmm I LIKE!!

Sen blev de dukning inför festen imorgon och sen tog ja mig en långpromenad i kvällssolen..Hemma nu och ska slå igång en film och snart kommer väl ögonen slockna också.
Så de kommer nog även bli en lång dag imorgon med avslutningsfest och allting, men kul hoppas ja!! sista kvällen me klassen på ett bra tag!! minst sommaren..

Men men. nu ska ja fortsätta njuta av denna kväll!!
ha de gött!!!

intensivt..

Gud, nu är det inte lång tid kvar, bara 3 dagar kvar,eller två skoldagar och imorgon har jag redovisning och seminarium, vilket betyder att ja är klar imorgon!! =D iih så underbart de ska bli!!
Har varit ett par stressade och intensvia dagar nu bakom mig men nu så har nog den mesta av stressen lagt sig, vilket är väldigt skönt.

Vi var i Stockholm nu, fredag-lördag och hade fullt schema hela tiden.
upp tidigt tidigt i fredags för att åka upp till sthlm, kom upp vid lunch tid och då blev de beckmans, osv.,incheckning på hotell och sen fritid med middag ute på stan..och kvällen avslutades såklart med några glas på debaser, men man va ju inte så pigg så ja och Filippa kom hem vid 12,lagom trötta och somna som två små grisar ;P, tills brandalarmet gick haha..
Lördagen börjades med en god och storf frukost, sen en promenad till bussen..Fotografiska, Bergs och en shoppingrunda på stan..Sen blev de bussen hem och kom hem vid 11..Tog en värmande dushc och sen så stupade ja glatt i säng..

Tog mig en sovmorgon imorse, vilket var väldigt behövligt..Sen slängde ja in tvätten och avnjöt en lång frukost. nu gör ja skola, men är klar, mûsli och funderar på va man ska göra med livet .. typ..
Ska nog ut och handla lite snart och så får vi se vad dagen slutar..
Lite solande blir de just nu iaf, och en dusch igen =D

Ha en bra söndag!

KLAR =D

Yes jag är klar!! Fy så härligt det känns. Skrev/gjorde precis klart powerpointen till redovisningen och tror den blev ganska bra, hoppas på det iaf.. Eller nästan klar, bara lite reflektioner till men sen så!! :D sjukt skönt..Så ja kan nu få njuta ikväll med god mat, ett glas vin och sen en långpromenad med Sara..Ska bli riktigt härligt.
Så de sista dagarna har varit att jobba i skolan varje dag samt hemma för att fixa de sista, och stressen har legat och gnagt bakom mig, såklart, men börjar lugna ner mig nu =)

Så ikväll kommer de bli en tidig kväll..ska packa lite till Sthlm, som vi ska på imorgon..en klassresa på 2 dagar blir de, ganska kul.. :P hhaha
Men just nu ska ja ta och äta lite, sen ska ja ut i solen och bara ta det lugnt! ha det bra!
Bye bye!

party = ingen sömn

Dagarna bara springer iväg nu och de är inte mer än en vecka kvar av skolan, innan ja äntligen får sommarlov, så sjukt härligt!!
Men de är mycke som ska fås gjort innan dess så de lär bli en vecka till med mycket slit och lite sömn =/

Helgen har varit bra, tog mig en tur upp till Sthlm för att fira mamma lilla som fyller 50 imorgon =). Blev först en natt på hotell i fredags med A =D, och sen en tidig resa mot sthlm på lördagsmorgonen.
På dagen igår träffade ja underbara Karro, för en fika och massa prat inne i stan, sen blev de hem och fest för hela slanten som gällde.
Blev mycket prat och allt när alla möjliga var här. För min del slutade (skulle kvällen sluta) vid 1, men så tyckte tydligen inte de andra. ja gick o la mig men kunde inte sova pga av NÅGRA som spelade hög musik,skrek o levde loppan. Så efter 5 timmars försök me att somna, slutade äntligen musiken och ja kunde få någon timmes sömn innan de va dags för mig att gå upp igen. Ska ju ta bussen om en timma innifrån stan, som ska ta mig hem till min lugna vrå och till min kära pojkvän som ja saknat väldigt mycke på bara en dag! Vill bara ha en STOR,varm kram och bara få njuuuuuuuuuuuuta ikväll!!

Så som sagt, de va trevligt att fira mamma men kvällen slutade väl inte riktigt som ja hade tänkt mig men så är de väl, får väl ge tillbaka nångång ;)
Ska nu ta på mig kläderna och slita mig ifrån den soliga balkongen och bege mig in mot staden och vänta på bussen.
Ha nu en bra söndag!!

16/5

Så var det måndag igen och dags att ta tag i allvaret igen.. Inte kul om ja ska va ärlig =/ men men, två veckor kvar!!

Helgen var iaf toppen!! Så himla rolig!
Fredag: Kom ganska sent till Andreas och vi tog de lite lugnt innan våra kompisar ifrån Värnamo kom och skulle hålla oss sällskap hela helgen. De kom vid typ 10 tiden, så de fick bli lite prat och mys innan vi hoppade i säng rätt slut allihoppa ;)

Lördag: Upp tidigt för att ta oss till Nybro och titta på min lägenhet, sen en tur in till Kalmar.Blev lite shopping,lunch på stan och solande innan vi åkte och handlade mat inför kvällen.
Hem och fixa med mat,lekar,sminkning och allt som skulle stå på schemat för kvällen. De var ju PARTY som skulle ske, på HÖG nivå och det kan ja ju säga att de blev..
Var verkligen en lyckad fest med mycket skratt,lekar,dricka och allt man kan tänka sig. verkligen roligt! Killarna var ju dessutom så himla snygga ;D haha

Söndag: verkligen en slappar dag sådär dagen efter, men de förtjänar man väl?
In till kalmar en stund, köpte med oss pizza hem sen blev de soffläge som gällde hela kvällen.Verkligen de man ville en seg söndag :P
INGE pluggande alls, bra/dåligt?? :S

Men så idag..nu är ja i skolan och fixar med projektet. CAD och ja har blivit vänner och de går bra faktiskt..är nöjd..men annars så ja.. ta tag i allt ska ja göra nu..men men.först lunch-time ;)
Ha en bra dag

(bilder ifrån lördag kommer sen)..


helg

Trött så att ja håller på och dö, men ja ska nog överleva.. Försöker få mig lite sömn men de är svårt när tankarna snurrar men i natt hoppas ja på de iaf ;) haha
Men sjukt mycke i skolan som ja måste ta tag i för de är ju bara 20 dagar kvar typ och det är UNDERBART, sen är de sommarlov..

Sitter i skolan just nu, ska snart på möte om utlandsstudier sen blir de hem till Andreas och ta det lugnt. Senare ikväll kommer Elin och Finnander och ska spendera helgen med oss =) kommer bli sjukt roligt.
Ikväll blir de nog bara lugnt för imorgon ska vi upp tidigt och visa kalmar..
Sen hem och fixa oss för den underbara inflyttningsfest som de kommer bli.. killar = tjejer och tvärt om..HERREGUD är bara de enda ja kan säga :D haha
Kommer bli så himla kul, ser fram emot de!!

Men ska ut i solen nu lite innan vi ska på möte, lite friskluft skadar nog inte min förvirrade lilla hjärna! ;)

Ha en toppen helg!

like


Skissa!!

Skissa skissa skissa! Japp de är så mina dagar ser ut just nu, eller de BÖR se ut så iaf men de gör de ju inte alltid =/
Mycket solande istället blir de, tur att man på ett sätt kan kombinera dessa ;) för de gillar ja, men man får ju inte sp mycket gjort :P

Helgen var underbar.
Grillfest i fredags hos Malin i klassen = mys och gott sällskap..
Lördag; IKEA med Andreas, sen fixa i hans lägenhet och sen födelsedagsfest på kvällen..
Söndagen: tvätt,plugg och solande. Sen över till pojken och bara bli ompysslad med en STOR gottibricka med massa mums och sen ett glas vin på det nerbäddad i sängen med en bra film och underbart sällskap. Så kunde inte få avsluta min helg på bättre sätt!! =D

Skissa skissa skissa som sagt idag då hela dagen.. Eller redovisning på morgonen och en försovning på de så startade ju veckan väldigt bra. men solande har de blivit iaf..Nu blir de hem och fortsätta va nyttig ;)

Bye bye!!

Trött

Grymt mycke nu men ja ska klara de. Ögonen får va trötta,kroppen får skrika efter vila men ja ska klara de.
Tur att ja har någonstans att få åka till när ja vill vila, och de är inte mer än 1,7 mil härifrån men de är så bra.Att få bli ompysslad och omhändertagen är mer än va ja kan önska mig!!

Men som sagt, sjukt mycke nu i skolan, vilket tar mycket av min tid men de är bara 25 dagar kvar =)! Underbart me lov ska de bli iaf!

Detta är va ja har suttit och pysslat med idag..ritat och skissat bilar o fixat o trixat i photoshop..ganska ok faktiskt.."bara" två till innan tisdag ska ja göra. ;P haha
Men gör hellre detta än projektet just nu!!




okej detta är inte så snyggt men ändå för att va första gången ;P

Nej nu är de dags att göra mer nytta innan man går hem för dagen,där ja även måste fortsätta.. =/


Underbart

Vilken underbar vecka ja har haft nu, kännt mig så himla omtyckt och allting att de inte finns ord för de!! =)
Tisdagen blev ja firad av andreas och hans familj hemma hos mig..Blev lite fika och massa prat och mys, väldigt trevligt!!
Onsdagen blev ja bjuden av pojken min på resturang och bio! Verkligen helt underbart, bara få göra någonting annat och bli ompysslad ;D Kunde inte få de bättre!
Torsdagen hade ja lite fika hemma hos mig på kvällen, skolan har ja ju såklart gått till på dagarna och försökt göra nytta ;P men på kvällarna har ja haft de lite kul! men som sagt, lite fika fick de bli på torsdagen och sen över till a senare =)
Fredagen fick ja spendera med älskade Madde. Hon bjöd på middag och vin i solen och en hel del snack blev de med ;) sjukt mysigt!
Lördagen började med en långpromenad i solen med henne innan ja åkte över till A för att få spendera helgen med honom. Blev lite tittade när han och brorsorna körde cross (även lite åkande ;P) och sen blev de västernfest för hela slanten som gällde!
SJUKT rolig fest blev de, mycket prat,dans och lite för mycke drickande för min del iaf..haha aldrig mer dricka och åka bil hem! NO WAY!!
Så lördagen var helt perfekt helt enkelt!!
Nu har ja typ precis petat i mig lite frukost och snackat gojja med Karin..ska ut i solen nu och försöka plugga lite, sen blir de promenad med henne och titta på lägenheten som gäller innan grabbarna kommer tillbaka från crosstävligen.
Så en bra söndag med andra ord, lite småseg sådär som man får va en "dagen efter-dag" ahha..
Men som sagt, dags att göra nytta!!

RSS 2.0