irriterad

Ja kan ju börja med att säga att jag och CAD-programmet INTE går hand i hand idag! Usch och f*n asså!! ja blir galen haha.. tur att ja är ensam annars ja, hade personen ifråga antagligen fått sig en lite utskällning, ojjsan förlåt..men är lite irriterad precis just nu..men de går nog bra ska vi se! ANDAS!!

Igår var en väldigt intressant och rolig dag. Var på studiebesök hela dagen på SAPA i Vetlanda och det var som sagt jättekul..lärorikt måste jag säga och ja, man fick en hel del att tänka på, hade ju en bra guide också =)
Efter en dag därborta åkte ja hem till Andreas och firade hans brorsa som fyllde 16 =), det var riktigt trevligt och kul att träffa lite släktingar och prata lite gojja =D
Blev en lugn och mysig kväll med lite film och plugg och så..
Och ÄNTLIGEN kunde ja sova en natt utan att vakna, gud så skönt de va..när klockan ringde kändes de som om ja precis hade somnat men de va skönt..Kunde till och med somna om efter att A hade åkt till jobbet och vakna igen med ett ryck när min klocka sen ringde haha.. tror ja behövde en natt med god sömn =D

Så nu har ja varit hemma typ 1 timma, efter att ha haft en trevlig frukost med trevlig sällskap och försökt hålla på med lite CAD, men de har inte gått så himla bra så ja ger mig nog på skisserna och lite planering inför kvällen.. japp det och en STOR kopp kaffe latte får de bli..

Sen som sagt, ladda inför kvällen..sjukt nervös är ja! men men, vi får se hur de går ;)

nu måste ja iaf fortsätta! Hoppas bara att irritationen släpper snart..!!
ANDAS ANDAS ANDAS!


(tack för att du får mig så lugn och glad, får mig att känna mig speciell, och även får mig att må bra,även om ja inte alltid visar de (känslor),framförallt inte nyss!! men du vet vad du gör med mig! du är .... PUSS på dig!!)

mycket nu!

De är mycke nu..De är väl allt ja kan säga.. Min hjärna snurrar runt och skolan tar kål på mig, 13 timmars plugg igår gör att ja känner mig lite små sliten, men ja klarar mig.. Är glad iaf vilket är ett positivit tecken.

Men ja måste säga förlåt till alla som får lida av min stress och min förmåga att INTE höra av mig. Men som sagt, har så mycket som gör att ja inte kan konsentrera mig, inte meningen att de ska gå ut över er och ja tänker på er hela tiden! Kommer ta igen för allt,ja lovar!!
Så förlåt för mina korta svar,inga sms eller telefonsamtal alls! verkligen inte meningen! Hoppas ni fårstår!! =(



Nu blir de skola..(studiebesök) sen blir de födelsedagsfirande hos A samt lite plugg kanske.förberedelse inför morgondagens engelska presentation om LED-tävlingen..är inte LITE nervös :S men men, de får gå som de går..
Ge gärnet och kämpa med skolan är va som står på schemat under denna vecka för min del!
Ha en bra dag iaf!!

Saknar

Satt här nu och bara funderade.. Efter ett långt och mysig samtal med storasyster idag,ett härligt samtal med lillsyster igår och mail ifrån mamma insåg ja verkligen hur mycket jag saknar dom!
Våren,påsken,alla helger på landet..jaa allting, det är många minnen som ploppar upp nu och ja känner att de va alldeles för länge sen som ja träffa alla "på rätt sätt".
Men om en vecka så smäller de, då kommer ja få stå där och krama om dem tills de spricker och bara få njuta och skratta..Kommer bli en underbar helg med mycket mys..
Men samtidigt som ja verkligen VILL åka så vill ja inte ;), för ja mår ju så himla bra här nere nu..Jag har en underbar människa som får mig att skratta och känna mig speciell, och har snälla och goa människor omkring mig varje dag.. och känner till och med när ja vaknar på morgornarna att "detta blir en bra dag", vare sig de regnar eller inte.. Ja bara känner mig otroligt lättad just nu.. inte ens skolan kan trycka ner mig.
Klart att den gör mig grymt stressad och gör att klumpen i magen växer dag för dag, men nu så kan ja stå ut med det.för jag vet att det kommer att ordna sig,inte stressa upp mig för småsaker.

Vet inte hur ja kan säga detta på annat sätt..många känslor och tankar snurrar i mitt huvud (men på ett bra sätt) och som sagt, att få va och prata med människor som ja tycker om gör allting bara 1000 gånger lättare!
Men är så glad för allt, de kommer ordna sig, ja har fått den energin som ja behöver så nu så!! En gång för alla!!

ER saknar jag mest! <3

(är lite sentimenal just nu..kan inte hjälpa de :P)


pictures


Lite snygga bilder ifrån helgen! Finns ju inga ord som kan beskriva detta.. haha Så sjukt underbart och kul!! =D

Varit i skolan idag och haft redovisning, gick bra faktiskt så nu kan ja stryka de på listan =D..Sen skulle ja egentligen ha pluggat men det blev istället ett mysigt besök hos Andreas på jobbet. =) Kul och se hur de va, blev väldigt förtjust ;P haha
Sen blev de hem och försökte sätta mig me skissandet, men de gick väl sådär..jaja.. håller även på lite nu..
Borde nog fortsätta..för imorgon blir de handledning så då bör man ju ha gjort ngt eller?? =/
Så dags att fortsätta..

underbart

Gud vilken underbar helg jag har haft nu, roligaste och mysigaste på väldigt länge!!
Fredagen började med en massa mys med Andreas! God middag med äppelpaj till efterrätt,en massa film och bara få va tillsammans gjorde en bra start på denna helg!
Lördagen åt vi en mysfrukost innan vi satte oss i bilen för att bege oss till Värnamo och få umgås med trevliga människor.
Blev en runda på "staden" där med besök i klädbutiker och systemet innan vi alla 4 åkte hem för att påbörja en sjukt roligt och crazy kväll.
Blev matlagning som var SUPER, TP-spel,"virrpanna",historiaskrivande och en jäkla massa skratt som fick denna kväll att bli något utöver de vanliga.. =D Har nog inte skrattat så mycket på länge!!
Men vid 1 tiden kanske så stupade båda paren i säng och slocknade som små grisar ganska snabbt ;P

Dagen idag började med en liten sovmorgon innan killarna gick iväg och handlade lite frukost..Så en långfrukost och sen bara slappa i soffan framför film hela dagen är va som har stått på schemat.. Hur skönt som helst, inga måsten,ingenting!!
Så kom väl hem för en timma sen och har duschat och slängt mig ner i soffan..Kommer nog bli en tidig kväll för min del,kommer nog somna ganska så snart.
Sen så blir de skola för fulla muggar imorgon och plugg som kommer att få min dag att gå..

Men nu ska ja titta på lite film innan ja somnar!
Natti =)

fredag

En solig och härlig fredag =D.
Min glädje och den där "må bra känslan" sitter kvar i kroppen än idag och de är så underbart. =D
Morgonpromenad är avklarad och även en god och lång frukost plus en långdusch är va som har hunnits med nu på morgonen. Ska strax ta tag i skolan och sätta mig och skissa lite, även se klart på "avatar" innan ja ska bege mig till skolan för 3 timmar med psykologi, hoppas på en roligare lektion denna vecka hah.

Sen blir de hem för att ha en massa fredagsmys =D.. Blir en kväll med Andreas. Ska bli god middag (dock inga våfflor,trots våffeldagen ;P),äppelpaj och lite så som får stå på menyn för vår del.En sån där "relax-fredag".
Imorgon bär de av till Värnamo på middag. Trevligt trevligt ska de bli! och kul att se en annan del av småland också, få komma bort lite i all denna stress och vardag man lever i ;P

Nej men nu ska ja inte dra ut mer på tiden,gjort de tillräckligt..Dags att plugga och ja känner mig faktiskt rätt pepp på det med..Så här vill ja jämt må..de är ju så skönt, allt är så lätt då =D


känns bra

En riktigt bra dag för en gångs skull.Gud så härligt det är att känna såhär.
Redan när jag vaknade imorse (efter 9 timmars sömn UTAN att vakna en enda gång) så kände jag mig riktigt glad.Vet inte vad det beror på om de är solen,våren eller allt annat som händer nu,men det kändes bra..Trots att skolan ligger på mig som bajs så tycker jag att det fungerar..Tror ja klara de iaf, "tar de som de kommer" är mitt motto just för tillfället.

Så på med skinjackan,vårskorna och solbrillorna och va ja redo att möta dagen imorse med 2 studiebesök och CAD-lektion.
Nu är studiebesöken avklarade och även en lunch i solen..Nu blir de instängd i en datasal med CAD i 3 timmar,men de ska gå bra!!, innan ja får komma hem och sätta mig med "kafébordet".. Några timmar med det,sen en promenad med klasskompis och min dag är fulländad!

Så som sagt, för en gångs skull så känner ja mig riktigt glad och mår bra..Och det är UNDERBART =D


vår

Sopade gator,tunna tygskor,skinjacka,långa promenader och kaffe utomhus.
Finns de något annat som betäcknar vår bättre?

Jo, det där pirret i magen som finns hos mig nu hela tiden,
Och att få vakna upp i en famn med massa massa kärlek och pussar tills man blir knäsvag.
Även närheten och värmen ifrån mina nära och kära gör ju allt toppen.
Så ja kan verkligen inte klaga!




sorry

Förlåt =(
Vet inte va ja ska göra eller säga..

happy

Gud vilken underbar kväll och avslutning på denna helg det var igår! Kunde ju egentligen inte bli bättre? =)
Ja och far min åkte över till Andreas familj vid 2 tiden och blev väldigt varmt bemötta där =), blev serverade en otroligt god och härlig middag med otroligt trevligt sällskap!
Blev många timmar prat, skratt och lite så innan vi åkte hem igen. Då blev de slappa i soffan framför en bra film innan mina ögon och kropp sa god natt.
Så efter en lång och riktigt god natts sömn (behövligt ;P) så drog ja mig till skolan imorse för att gå igenom ett nytt litet projekt. Detta gjorde mig väldigt förvirrad och stressad men ja, får väl försöka ta det lugnt och tänka lite..
Men nu är jag hemma igen och har precis ätit lite lunch och ska väl hitta på något med pappa lilla snart..Kalmar eller något kanske, en promenad och så med =)

Sen så vet ja inte vad det är med mig.eller jo kanske men nej..ja vet inte.. Känner verkligen att det är vår i luften nu.. Ja är glad, pirrig och ja..allt sånt.de känns liksom lätt eller vad man ska säga och det är bra..trots detta projekt så känns det helt okej.
Kanske även är för att ja som sagt har haft underbara människor runt mig hela helgen plus solsken? jaja, ja vet inte..

Måste iaf försöka göra lite nytta nu! =)


TP

Söndag igen och ja har vårkänslor i hela kroppen,liksom sådär glad och pirrig eller va man ska säga =)

Hade en supermysig kväll igår med Pappa och Andreas =), vi åt god middag,drack gott och spelade TP, dock så va ja inte så duktig så ja förlorade ju såklart haha.men ett typ 3 timmar långt spel och massa skratt gjorde de inte så farligt ;P



Tog oss en liten sovmorgon nu imorse, sen en liten frukost fick de också bli =)
Nu har ja o pappa precis kommit hem ifrån en liten promenad i solskenet,grymt varmt var det och vi ska snart hoppa in i bilen för att åka över på middag hos A och hans familj..Mys mys och ett toppen avslut på denna underbara helg med honom!!

Men ska va lite social nu innan vi ska iväg!
Hoppas ni har en lika bra söndag som ja =D

sol och trevligt sällskap

Gud va ja bara njuter nu, kan nog inte förklara de på något annat sätt =)
Mår bra,är lycklig och få va me människor ja tycker om,kan de bli bättre..egentligen?? (joo,saknar ju några :( )

Sjukt onödig och tråkig dag igår,börja me att vakna till 2 dm snö och sen ett gråväder hela dagen..Men de blev ju bättre när ja fick spendera kvällen med god mat,vin och underbart sällskap! Hade de riktigt trevligt och ja.. ja bara va liksom =)

Dagen idag kan man ju inte direkt klaga på ;).. En långfrukost med sol som stråla i ögonen och sen en tur in till Kalmar me pappa.Blev inte så mycke glutta i affärer utan handlade en kaffe,satte oss i solen och bara njöt. Sen blev de en promenad i solskenet med prat och skratt! så sjukt avkopplande..
Hemma nu, efter att ha inhandlat mat och dryck inför kvällen.
Blir nog en lika trevlig kväll idag som igår ska vi se ;)

Så nu ska ja försöka plugga lite, gå ner me sopporna,duscha och måla naglarna innan ja börjar med maten =)
Ha en toppen lördag!!

Skämt bild på pappa o mig i kalmar ;P

mina fina blommor ja fick =D



mys

Vilken härlig torsdag det egentligen är idag =), eller jag kan inte klaga iaf..
Började med en tidig uppgång efter ganska god natts sömn för att köra tvätt och så..Och hade ju som sagt planerat ett frukostmöte me klasskompisarna så kl. 9 stod de utanför dörren hungriga och glada :D
Blev iaf en riktigt lyckad morgon med mycket gjort..Skolan en snabbis för att ha handledning som gick OK, och nu är ja hemma igen..
GRYMT sugen på våfflor, och vet inte varför men så är de ;P,gillar de egentligen inte så mycke (så varför är ja sugen på de?), vilket är anledningen till att ja inte har ett våffeljärn och inte kan tillaga de, men får väl fika me pappa ihelgen så att ja blir glad :D haha.. men ja har gjort lite müsli och förberett pajen tills ikväll..



Nu ska ja ta tag i skolan och fixa de de sa och sen ska ja åka in till kalmar och hämta upp min lilla pappa =D

Hoppas ni får en bra tordag!
KRAM

16/3

Med lite tårta,te med honung i och gott sällskap blev min sega dag igår riktigt bra ändå, gav ett plus på min förkylning liksom..blev mycke piggare..=) Och efter ett mysigt god natt samtal somna ja som en stock (redan halv 11) och sov hela natten,tihi, tills klockan ringde och DET var skönt!!

Skola hela dagen idag..började 9 och slutar vid 4..Nu har vi CAD, vilket gör att ja kan sitta här och skriva skit :P

Sen blir de lite handling o så innan ja ska hem och ha en bra och trevlig kväll! inge plugg för min del iaf,de orkar ja inte..
ladda upp för tvättstuga och frukostmöte hemma hos mig imorgon me några klasskompisar :) och sen kommer ju världens bästa pappa =D Iiih kommer bli en lång och underbar helg med honom, längtar och saknar så!

Hoppas ni får en bra kväll!!


vill ha vår och detta fina!snart så :D


15/3

Solen skiner och ja mår rätt hyffsat, förutom en liten släng av förkylning så mår ja iaf bra!
Gårdagen var bra, skola halva dagen sen plugga lite och va lite nyttig för min del va som stod på schemat..Fick en del gjort men inte tillräckligt. Kvällen var även den bra, lite överraskande,men bra. =)

Efter en natt utan så mycke sömn gav ja upp halv 7 och klev upp.blev en seg och lång frukost med huvudvärk och nästäppa och skulle försöka sätta mig och plugga men de gick inge vidare.. Så efter några timmar gav ja upp.
Nu har ja precis ätit lite lunch och vilat ett tag och ska ta tag i skolan igen..Men först blir de en promenad ute i solskenet och så, innan de blir tårtkalas hos Eleonore. Mysigt mysigt, med lite avkoppling i vardagen.

Men som sagt, dags att försöka göra lite nytta då el??

helgen


Här kommer ett litet kollage om helgen som var! =D
UNDERBART!! <3

Nu ska ja fortsätta och göra andra saker som egentligen borde göras ;P, typ plugga..
Men ja orkar inte, för näsan har börjat rinna lite smått, samt att halsen gör ont..nyser med..
Hoppas inte på en förkylning för de har ja inte tid med nu, men om de blir så så får väl pappa ta hand om mig i helgen ;P.. haha
Nej dags att leta huskurer och pluga då!

brunett

Haft en helt undebar helg med min fina vän och ja, kan inte klaga för fem öre..
Igår när vi va inne i Kinna så funderade vi på om ja skulle tona mig eller inte men ja är ju en liten fegis så köpte ingenting..men på något sätt så ångra ja mig igår kväll och imorse fick vi en impuls och åkte in och handlade en brunttfärg till lilla mig då..
Så hem igen och då hade ja ju såklart ändrat mig men då va de försent när redan halva håret var gjort..
Så japp, nu sitter ja här med lite brunt hår dåra..Fast de blev faktiskt bra ändå, lite ovant men ja är ändå ganska nöjd =)

Ska ut och hjälpa sötaste med maten, sen blir de lite mys innan vi åker till borås och sätter mig på tåget..Hem igen till vardagen och allt stress som hör till de..bajs bajs, dags att ta tag i allvaret och verkligheten igen då?
Har iaf haft de super som sagt, BEHÖVLIGT till 110 %!
Hoppas ni haft de bra!

(bilder kommer senare).

hm

jobbigt att se..


framme

1 timmas försening på tåget igår men tillslut var ja framme och fick sjunka in i en famn som ja längtat så sjukt mycke efter!! (typiskt SJ eller va sägs? är INTE förvånad iaf..)
Tog oss en runda till Ullared så va inte hemma förrent halv 9 ungefär..blev lite käk och dusch innan alla somna helt utslagna typ vid halv 11 tiden ;)

Haft en lugn morgon och nu ska vi göra oss i ordning för att röra på oss in mot Kinna och handla,fika och bara mysa! Dock är vädret piss men som sagt,sällskapet gör ju allt!
Sen blir de bara massa mys resten av dagen!
Love to be here!!

Ha en bra lördag!


åka bort

Imorgon, imorgon, imorgon! YES då äntligen. Var alldeles för länge sen vi sågs och nu äntligen ska vi ses! Kommer bli en så sjukt underbar helg som ja har sett fram emot länge. Behöver jag verkligen!

Varit en tuff dag idag men ja har klarat mig igenom den tack vare de nära i klassen, TACK! Skola halva dagen sen in till kalmar och höra om utlandsstudier (vilket gjorde mig sjukt förvirrad.. =S) och sen lite nyttigt innan ja kom hem och satte mig med den jobbiga texten ifrån culture studies..några sidor kvar plus massa annat skit som ska fixas.. nu är de mycke.. både fyskiskt och psykiskt!
Men så som sagt, en helg ute på landet med min bästa vän kommer väl till pass och det kommer inte att kunna beskrivas med ord hur bra det kommer bli.
Och tack mamma för de underbara och vackra mailet och slutet du skrev! Du är underbar och de värmde. Längtar tills du kommer hem så att ja får höra din röst igen. Saknaden är enorm. LOVE!


Så ska väl snart krypa ner i sängen och försöka sova lite,annars får de bli glo i taket eller ngt.. men sängen är nästa på tur iaf.
Skriver nog inget så ha en toppen helg. De kommer ja iaf!!

Som sagt, vi är inte så normala..egentligen.. men vi älskar varandra för DE VI ÄR!!
8 års vänskap säger allt! i vått och torrt!

sant


klocka

Tick tack, tick tack..
Japp tiden tickar på och ja försöker göra de jag med..De går, sakta men säkert!
Många TIMMAR i telefon har det blivit, med de allra närmaste i mitt liv och jag uppskattar de.. Så många gånger per dag som ja och K har pratat nu,de går inte att beskriva,förutom att det betyder! Så längtar verkligen till helgen nu, bara koppla av och bli omhändertagen av en tjockis ;) kommer göra mig riktigt gott! (och förhoppningsvis henne med) Skratt,gråt,flum,knas,"vårat sätt o va" är verkligen de ja behöver, prata gamla minnen och allt vad det innebär, om de nu så är att vi spyr i en hink av avsky så ska de ske ;)
Jaja, de kommer nog bli toppen helt enkelt!!

Är även så himla glad att solen och våren är här, känns som om de gör saker och ting mycke enklare,man blir automatiskt gladare (ja är ju en vädermänniska..satt..) Kan ta en filt och sitta i solskenet och bara njuta, de är härligt så hoppas den stannar kvar nu i flera månader,då skulle ja må bra!!
Såg till och med blommor,typ snödroppar komma upp redan, när ja va inne i kalmar igår och DET är vårtecken!


Så..
Igår var jag på IKEA och var på arbetsinvtervju.Nervöst så in i helsicke var det men det var skönt att få fokusera och ha tankarna på annat ett tag (3 timmar iaf) och jag kände sen när ja kom hem att några nätters sömnproblem satte sina spår.. somna mitt i skolpapprerna i 1,5 timme och sen va ja för lat så de blev film istället..
Men i natt fick ja lite mer sömn,vilket känns skönt.går åt rätt håll iaf..
Dagen idag ska spenderas med huvudet i skolboken/dataskärmen (portfolio) och sen vid 12 ska ja möta upp Therese för fika och plugg..fullt upp med andra ord.



Men ja,klockan tickar ju fortfarande på så kanske dags att försöka samla mig och göra nytta..

nytta? =/

tuff

Ett par dagar har nu gått och ja har försökt smälta det så gått de går. Det har varit grymt tufft och många tårar har runnit ner för kinderna på mig. Och ja kan inte hjälpa det men så är det och ja vill inte hålla inne på sanningen!!
Trodde allvarligt inte att det skulle kännas såhär men det gör det. Jobbigt att kliva upp på morgonen och se att det nu bara är ett täcka i sängen, eller en kaffekopp i disken. Tufft att krypa ner i sängen och inse att den kommer va lika tom när ja vaknar som när ja somnar, inte att det bara var en dröm.
Men tårarna försvinner en och en för var dag som går och det kan ta tid, det ska alla veta. Men jag ska kämpa, försöka se de positiva i allt detta, för det var ändå bra! Jag har insett vilka som finna här omkring mig och har fått spendera många timmar med människor som stöttat mig, som bara gett mig en värmande kram eller lagt en hand på axeln och sagt att det kommer bli bra. Utan dom hade jag..,ja, ja vet inte. Behövdes iaf!
(förlåt om jag skriver det här men ja måste få det ur mig)

De tre månaderna som ja fick med dig var bland de bästa i mitt liv, jag började leva igen, jag var LYCKLIG!!
Innan var jag nere på det djupast djup med ingenting i sikte, visste inte vad jag ville, skulle ja stanna eller ej, vad orkade ja, vad skulle ske osv.. men så en dag så stod du bara där.
Du hade ett leende och ögon som fick mig att smälta. Jag såg någonting igen.
Du fick mig på fötterna igen, fick mig att se saker och ting ifrån nya vinklar och fick mig att börja hitta tillbaka och få glöden igen. Du fick mig helt enkelt att må bra!
Jag ångrar ingenting jag har gjort under dessa månader, för de har varit underbara! Dagarna med skratt, bus, lathet och de konstiga sakerna vi sa och gjorde är saker som ja saknar. Och det kan ja inte hjälpa!
Men du var faktiskt någon för mig, någon jag tyckte om väldigt väldigt väldigt mycket! Och det gör jag fortfarande och kommer göra!!
Vackare människa får ja nog leta efter, för du är speciell!!
Vet att det kanske är konstigt att  jag skriver det här men jag vill att du ska veta, veta hur jag känner och vad jag tycker. Men detta är inte allt. Skulle vilja skriva så sjukt mycket men det ska ja inte!
Det enda jag kan skriva mer är att jag kommer alltid tycka om dig, se tillbaka på denna tid och minnas de fina dagarna, de dagar jag fick spendera med dig, de dagar du fick mig att skratta och känna mig speciell!!
Så trots allting så vill ja tacka dig, du fina människa!! Du har gjort mig till en ny person som vet lite mer vad hon vill!
Du kommer alltid ha en viss plats i mitt hjärta! <3
TACK!

Grattis

Vill bara gratta världens bästa lilla syster på hennes 15-års dag!
Lillskiter är i USA och har det toppen skönt medans man får va kvar i Sverige, men ja hoppas hon får en toppen dag!
Älskar dig lilla grus!! <3<3
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

ont

Svart  Svart Svart Svart Svart Svart


Tomhet, Förvirring

flumm?

Trots att dagen inte började så bra i skolan, med att ja kommer dit vid 9 och inser att vi inte börjar förrens kl. 1 och att ja får åka hem igen så gick de ändå bra =)
Hem,trodde ja skulle vila men så blev de inte, blev lite chitt-chattande med Katta och lite portfolio, "bara för att" innan ja tog cykeln tillbaka till skolan :P
Och ojojoj va min/våran trötthet visade sig mycket.haha vi har grupparbete och alla vi tre som va i min grupp var sjukt trötta men det gjorde nog att vi kunde komma på extra bra och roliga/konstiga saker. Men de va grymt kul.Skratta tills vi fick kramp gjorde vi och sen så sa de bara stop.alla typ totaldog.Så vi bestämde oss för att åka hem.

Så hemma igen med fortfarande lite bubblande i magen men de går nog över. Tänkte lägga mig och vila ett tag nu..ögonlocken börjar gå ner.
Hoppas ni haft en lika bra/skrattfull dag som ja!
Hej svejs =D


var är våren?

Nu vill ja ha VÅR och sol, vill kunna gå i kortbyxor/kjol och linnen och bara njuta. Tror att alla vi behöver den där lilla kicken nu och bli lite piggare och gladare..Vintern har varit alldeles för lång och grå så lite färg nu tack! =D
Skulle va så otroligt härligt att bara åka iväg till något varmt land nu och bara ha det gött.Sola och bada eller bara gå och strosa, Ohh nej nej ja är inte avis på resterande familjen som är i USA och bara har de skönt.inte alls =D!! Det kan ja inte vara, inte för 5 öre ;P

Men ja, de är ju 1 mars och de sägs att våren ska va här men nej de tycker ja inte. Då ska de ju va varmt och soligt men så är de inte här hos oss iaf..Fast i helgen så kommer de nog ;)
Fast en sak som är bra är att jag får iaf njuta och ha det mys med mina nära och kära istället och på så sätt få lite energi och de ja behöver. Ge och ta, lite "personligt solsken" borde ju göra gott de med!

Så jag ska ta vara på det! Inte sabba mig eller så, utan som sagt. ha det bra!



ett leende förlänger livet sägs de ju, så ja LER!!  =)

 

förlåt..


RSS 2.0