Mintkyssar?

Go kväll.
Så skönt att man kan sitta och avnjuta kvällen ute på balkongen idag med utan att det ens är lite kallt. För det är det verkligen inte,nästan inte ens avsvalkande :P hehe
Sitter och lyssnar på Allsång med Lotta Engberg på lisseberg,ganska bra men allsång på skansen är ju 100 gånger bättre :P heh
Dagen var otroligt varm och ja "lunkade" fram och tillbaka på jobbet i denna enorma hetta.Men det gick helt okej. Vid halv 4 kom pappa och plocka upp mig för att hämta min lilla bil så att den blir fixad innan torsdag så det hoppas vi på.Får vänta och se.
Sen efter pappa åkt gick ja över till jossan och vi la oss ute på gräset och solade och bara hade det skönt,dock så somnade båda två där ett tag ;) hehe
Har precis bakat några mintkyssar som ja ska ta med mig till mamma, hoppas bara att dom blir goda för det förtjänar hon.Har dock aldrig gjort det förut men jag tror att det blev bra.
Nu ska ja bara njuta av kvällen och hoppa i säng tidigt tror ja,är väldigt trött!
Ha en bra kväll.

 

Varmt.

God morgon!
Ännu en varm dag att vänta sig märker ja, men ja är glad för det :D så skönt att bara va på jobbet då ute i solskenet och ha det bra. idag kommer ja dock typ bara kunna sitta ner på en bänk för att ja har så himla ont i kroppen.
Har iof sovit gott men när ja skulle vända på mig vaknade ja och ja, kände mig som en gammal gammal tant haha som inte kan röra sig :P
Ska strax bege mig till jobbet sen ska ja ev. träffa Jossan och ha det mys. hoppas =)
Pappa ska även hämta bilen så att den blir klar innan torsdag och det hoppas ja,eller det måste den annars vet ja inte va ja gör =/

Nej nu måste ja bege mig,ska även jobba me syster denna vecka.Det ska bli kul =)

 

Söndagsmys

Mmm va gott.
Eftersom ja inte känner mig 100 % idag så tänkte ja att ja skulle lyxa till det lite för mig ikväll =)
Ja har precis varit nere på Vi här hemma och köpt hem jordgubbar och vanilj-daimglass som ja tänkte sitta och smutta på ikväll till filmen. Tillsammans med det ska ja göra en café latte, hacka lite mandlar och ha som "strössel" på mina små gubbar. Det känns som en riktig "må bra"-kur som kommer va toppen,framförallt efter en sval dusch! =D

 +  +  +  +  =
Söndagsmys!

 

Aj

Aj!!
Gud ja vet inte va ja ska ta vägen, hela min kropp värker som jaa.går inte ens att beskriva. Inte kul iaf den saken är så säker så säker.
Anledningen till att ja har så ont i kroppen är att ja ramlade ner för trappan hemma i lägenheten imorse och skadade mig ganska så rejält. skrapa upp hela ryggen och så, som tur var slog ja inte i huvudet (tror ja iaf) men ja mår ändå illa och huvudvärk så vi får se imorgon om ja ska ringa till läkaren eller inte. beror på hur ja känner mig då.
Fredagen vart mysig.Var hemma hos pappa och vi hade grannarna över på grillmiddag.Super gott så det blev en god matlåda till mig på lördagen.
jobbade då till kvart över 5,sen la ja mig på baksidan och hade lite "picknick" me mig själv tills ja skulle åka till jossan och anthon.Satt hemma hos honom till halv 10 typ och sen drog vi in till nivå och bara hade det trevligt. Kom hem runt halv 1 eller något sånt tror ja,man va väl kanske lite för mycket "förfriskad" vid det laget så det var ju bara att hoppa i sängen på en gång.
Har jobbat idag också men det var lugnt, ja gick till och med tidigare för ja hade så ont i kroppen.Skulle egentligen in till grönan men ja orkade inte.framförallt inte när ja känner mig som ja gör nu.
Så för min del blir det en film på datan nu på balkongen sen dusch,sen nån av filmerna på tv sen SOVA!! haha
Och sen går ja in för min sista vecka på paprikan.Med blandade känslor gör ja det.
Nej nu ska ja "njuta" av värmen på balkongen, för det är grymt varmt men man ska verkligen inte klaga när sommaren äntligen är här!
Hoppas ni haft en bra helg =)

 

.

Orkar inte, men vet att ja måste men hur??
TRÖTT!

sovmorgon?

Okej man ska inte klaga men fy sjutton va varmt det är. Sitter på balkongen och typ rinner bort. Så himla varmt och här fläktar det inte ens. :P Men som sagt, man ska inte klaga när solen och värmen äntligen har kommit.
Kunde ju självklart inte sova ut eftersom de håller på och fixar väggen på huset så ja vaknade tidigt men gick inte upp förns 9.
Gjorde mig en likadan frukost som igår (eftersom det var så gott ^^,) som ja åt ute i solen på balkongen. Riktigt mysigt.
Sitter och funderar och räknar ut om ja ska köpa ett 30 dagars busskort eller ej, vet inte om ja kommer att tjäna på det så är lite klyven. Kostar ju nu 690 kr eftersom man inte är student och det vet ja inte om ja kommer att åka för men ja får se. Har ett litet tag på mig att tänka. =)
Nu ska ja fortsätta njuta av dagen.Ikväll blir det till pappa som gäller och jag har lyckats få honom att gå på picknick med mig idag också :D haha vi har ju ingen kvällssol så man måste ju passa på ;)
Men ha en bra dag!

 

Sommarstämning

Nu är det verkligen sommar tycker ja. Vädret är toppen och nu är det Allsång på skansen och Morden i Midsommer på tv, är inte det sommar för er? jag tycker det i alla fall.
Det är så underbart =)
Jobbet idag var väl lugnt eller va man kan säga såklart, inte så mycket barn och de barn som fanns låg i poolen hela dagen så den gick fort. Fick dock va ensam mellan 16.50 till halv 6 för ja hade bara ett barn kvar och då kändes det lite taskigt att låta Boel va kvar :P hehe
Efter jobbet mötte ja upp mamma på huvudstafältet för en picknick i gräset idag igen. Vi hade mat kvar ifrån igår så det fick bli potatissallad blandat med kyckling (så inte exakt som igår),vitlökssås och ett glas vin idag igen =) men det var gott. Satt och hade super mysigt med frågesport om sverige :P (okej ja vet att det inte låter kul men det var det iaf)
Nu har Allsång.. precis slutat och vi ska kolla på Morden.. Sen blir det nog sängen för min del igen, eller min braiga bok som ja läser.
Är ledig imorgon så förhoppningsvis kan ja sova ut och det ska ja försöka göra. Fast har en hel del att fixa imorgon så det blir nog ingen lugn dag som väntar iaf :P
Nej, nu måste ja va insatt i tv.n annars missar ja det viktigaste!
Ha en bra kväll.

 

Sommarfrukost

God morgon!
Solen skiner idag men och det kommer att bli en varm och skön dag igen =D vilket jag tycker är så bra! hehe
Igår hade jag och mamma picknick och det var så himla mysigt. Det var jättevarmt att sitta nera på huvudstafältet så ett glas vin var nästan nödvändigt ;P hehe Vi ska göra samma sak idag förutom att vi måste gå hem lite tidigare eftersom idag är det ju premiär för Allsång på skansen och det måste man ju se :D synd bara att man inte är där själv för det är verkligen någonting man måste göra nångång på sommaren iaf, men får se men vem och när jag ska göra det i sommar =)
Gud, jag åt en riktigt god frukost imorse.Eftersom det är sommar finns det ju massor av goda frukter så igår när jag gick hem ifrån jobbet stannade jag vid affären och "shoppade" lite frukt som ja hade som fruktsallad imorse.
Fick bli en med jordgubbar,körsbär,nektarin,persika,banan och mango :D plus nötter och yoghurt och även en smörgås med saltrulle och kaffe. Det var verkligen en god "sommarfrukost" :D hehe

 
(fick inte med de andra sakerna men fruktsalladen iaf ;P )

Nej nu måste ja röra på mig igen eftersom jobbet kallar =)
Ha en skön och solig dag!

 

sol sol sol!

Fy fan, okej så ska man inte säga men det är så himla skönt att solen ÄNTLIGEN vill skina och ge oss människor lite värme och ljus.
Det är helt underbart. Man behöver liksom bara vara =) Iof så jobbar man och kan inte ligga i bikini men man kan ju gå i shorts och tunnt linne och sen sitta med fötterna i poolen och bara ha det skönt medans barnen leker. Det är ju det som är det bästa med detta jobb hehe =)
Men iaf.. Nu är ja hemma efter en skön dag på jobbet. Har typ precis gjort klart potatissalladen som ja och mamma ska ha idag på våran lilla picknick ute i det gröna,sköna gräset =)
Så idag får det bli egengjord potatissallad,grillad kyckling, nybakat bröd och ett glas vin. Sen äter man efterrätten hemma vilket är mangoglass just nu tillsammans med allsång på Lisseberg. Kan det bli en bättre avslut på dagen? Nepp det tycker ja inte.
Snart kommer nog mamma hem så vi ska väl göra oss i ordning och så. Fast först ska ja njuta av solen på balkongen ett tag till!

 


 

soliga måndag

God morgon!
Egentligen kan ja inte fatta att ja sätter mig och bloggar klockan 7 på morgonen men ja kunde inte sova så ja gick upp innan klockan ringde vilket innebar att ja fick mer tid på mig att göra mig i ordning och ja är redan klar :P
Börjar jobbet om 25 minuter så ska väl gå om ett litet tag.
Solen skiner och det kommer nog bli en varm dag idag kan ja tänka mig,eller de säger att det ska bli det. Och med tanke på att himlen är helt blå och solen skiner nu så kan ja nog hålla med dom.
Synd bara att man inte är ledig så att man kan ligga och steka på stranden men det får man väl göra om 2 veckor antar ja :P
Efter jobbet blir det nog bara sola för min del som gäller sen ska ja och mamma ha lite picknick är det väl planerat som iaf men vi får se, huvudsaken är att man är ute känner ja :)

Nej kanske dags att börja röra sig lite så att man inte kommer försent till jobbet,skulle inte sitta så bra när man har haft så mycke tid på sig nu på morgonen :P
Ha en bra dag!

 

Läsa

Jag håller på att läsa en bok nu och i den så kom dom på en idé om att man skulle byta liv med en annan människa. och såklart,de finns ju redan folk som gjort det men i denna bok så skulle de verkligen byta liv. Alltså ha den andras kläder,skor,vara med familj och allting som det innebär, till och med vännerna skulle "spela" med eller vad man säger.
Men när jag läste det tyckte ja att det lät lite roligt. Det skulle vara kul att se hur en annan människa lever men ändå lite konstigt.
Asså tänk om man skulle göra så själv, vem skulle man välja ut,hur skulle man göra det och allt. :P hehe
Men ja tyckte att det var en lite rolig idé,inte för att ja kommer att göra det men ändå. Jag tycker att det är modigt av de som gör så, det var väl det ja skulle komma fram till antar ja, eller det vet jag inte.

Nu ska jag iaf fortsätta läsa och se hur det går, spännande spännande. =)

I dina kläder av Jane Green



 

Sol :D

God morgon!
Gud vilket underbart väder det är idag, nu är det sommarväder på g känner ja vilket är SÅ skönt.Har saknat det nu ett tag känns det som, man måste ju ladda upp D-vitaminerna nu igen.
Nu är ju midsommar helgen även över och jag hade en riktigt bra midsommar, dock lite kall kanske men ja. Annars var den bra!

Började med att ja tog bilen över till J och A för att äta lite midsommarlunch i solen och sen packa bilen för en färd mot strängnäs eller ökna rättaresagt :P
Efter ett tags bilfärd var vi framme vid 4 och då var det dags att knäcka första cidern och hälsa på alla och sen grilla det man skulle äta :P hehe
Vädret höll dock inte i sig så det var ju SPÖ regn då och då som gällde men man hade ju partytält så det var bara att ställa sig där och hålla sig varm.
Kvällen fortsatte med lekar,mycke dricka och skratt och ja tror vi kom i säng vid 12 kanske, inte sent alls men alla var väl lagom "trötta" vid den tiden så det var ju bara att sova :P heh
Gårdagen spenderades i bilen såklart och ja fick köra hem..Stannade på donken på väg hem sen åkte vi raka vägen hem till Anthon..Där låg vi och slappade i soffan tills de va dags att åka och handla lite mat.så ja och jossan tog bilen till maxi och handlade lax,potatis plus massa gott att grilla till.Middagen vart supergod.
Sen låg vi i soffan och kollade film hela kvällen.Kom hem vid halv 11 vilket då ja stupade i säng och somna på en gång :P hehe..Skönt att sova lite..

Nu sitter ja på balkongen i solskenet och bara tar det lugnt. Precis käkat frukort och sitter och funderar på varför min nacke fortfarande gör så ont plus va ja ska göra idag.. Blir nog bara slappa på balkongen som gäller om inte C och V vill träffa mig lite senare, klockan är ju inte så mycke än ;P
Ha en bra dag allihop och hoppas ni hade en lyckad midsommar med inte för mycke att dricka ;)

 

Snart midsommar

Snart var det midsommar också.Helst sjukt egentligen, kan inte fatta att det redan är det.. Känns som om det nyss var vinter liksom och nu är det sommar =/ hehe. ajja..
Vart en sjukt seg fast ändå skön dag på jobbet idag. Eftersom det var dagen före midsommar så gick många av barnen hem tidigt..Och mitt på dagen var vi i en park sen så satt vi och kollade på film och pysslade lite.Inge jobbigt alls med andra ord är hur man kan sammanfatta dagen :P
Och eftersom de inte var så många barn kvar,eller vi hade ett barn vid kvart i 4 så då fick ja gå =) mycke skönt med tanke på att ja egentligen slutade halv 5.
Gick hem och bara tog det lugnt,lagade lite mat sen gick ja till maxi för att möta upp Jossan och Anthon.Vi handlade lite inför morgondagens midsommarlunch och middag på Dannes land.
Tror att det kommer bli en grymt rolig midsommar imorgon hehe.Så det blir tidigt i säng idag så att man orkar med morgondagen :P

Nu sitter ja och kollar på Desperate Housewives och har precis duschat.Sitter även och funderar på va ja ska ha på mig imorgon, svårt med tanke på att man inte vet hur vädret kommer att bli.Det är ju ändå midsommar och då är det inte alltid så bra =/ lite regn kommer det nog ändå att bli, men ja får se. Får kolla igenom garderoben innan ja somnar ikväll så att ja vet.
Nej nu ska ja fortsätta kolla =)

Ha en bra midsommar om jag inte uppdaterar innan!

 


Fan :P

Usch så himla irriterande.. =/
Hade igår en trevlig kväll med Elin..Vi var och kollade lite i kista centrum innan vi åkte tillbaka till råsunda för att gå på bio...Vi såg Änglar och Demoner och den var faktist bra, ja hade ju inte läst boken men ja förstod ändå det mesta som det handlade om :P hehe..Men som sagt.den var bra iaf..
Men det som var så himla störande var att när vi hade parkerat bilen och skulle betala så stod det "Ur funktion" på alla biljettautomater i området så ja, vi betalade ju då ingenting och ja visste inte vad man skulle göra om man inte kunde betala..Men sen 5 minuter innan vi kom ut ifrån bion så var det en jävla p-vakt där och såg ju detta lilla "misstag"..Så den jäveln satte en fin p-böter på min bil..Kul liksom, 300 kr bara sådär..Och sen försökte ja snacka me honom men han "kunde inte" göra något åt det även fast han visste att automaten var sönder..:S det sa han liksom själv..
Så ja..Dagen och kvällen började bra med som och så men slutade dåligt om man säger så..
Fan asså haha..


Ajja, det är sol idag igen :D wiihoo gud så skönt..Så idag ska vi avnjuta en midsommarlunch på jobbet sen ska ja över till lilla pappa och så..
Ha en bra dag,måste springa till jobbet..

Sool :D

God morgon!
Gud va skönt det var att vakna och kolla ut genom fönstret imorse! Det var ju nämligen SOOL!! hehe det är så skönt att se blå himmel igen, man blir liksom gladare och piggare på en gång..Känns som om det var/är behövande nu med lite D-vitamin :P hehe

Mådde illa hela kvällen igår och gör det fortfarande idag, så ja hoppas inte att ja blir sjuk nu eller ngt inför midsommar..Men ja tror nog mest att det är för att ja är så himla trött och skulle behöva lite vila..men det får ja snart, om 3 veckor ungefär :P heh

Idag står jobb mellan 8.30 och 17.30 på schemat sen blir det hem..laga snabb middag för att sedan åka till kista och gå på bio med Elin =) det ska bli mys..Hoppas ja inte somnar bara, den är ju 2 h 18 min lång satt :P hehe men det är bara att ladda med kaffe så ska det nog gå.

Nej dags för mig att springa till jobbet.
Ut och njut nu allihop för man vet aldrig hur länge detta varar ;P

 

måndag

Ja mår illa..usch och blä,har gjort de ett tag nu och ja vet verkligen inte va det beror på.. sjukt är det iaf och jobbigt.. =/
Men ja jobbade idag ändå mellan 7.30 till 4 och fick stå inne i en verkstad och städa hela dagen vilket kanske inte va så kul så mamma lät mig dra lite tidigare vilket va snällt :P hehe
Gick hem och hämtade bilen för att åka till bromma och hämta upp jossan..Vi åkte till kista och kollade lite i affärer, sen åkte vi till solna för att gå på systemet och handlade lite mat..Kom hem ganska sent så ja..det var bara dags att ställa sig vid spisen på en gång..blev kött med bulgur,champinjoner,purjolök,vitlök och paprika plus kall sås...super gott och snabbt hehe =D
Så nu efter det ligger vi bara och slappar i sängen och kollar film..

Fast nu ska ja vara lite social me jossan och pernilla..
Ha en bra kväll =)
 

Fundersam

Ja har suttit och funderat på en sak i ett par dagar.. Eller joo, ja har gjort det nu när ja inte känt mig 100 % och så..
Såklart handlar de om vänner eller va man ska säga..

Men ibland känns det som om man är världens mest ensammaste människa med INGEN som bryr sig eller ens orkar reagera eller va man ska säga..då vet man inte va man ska göra, det enda som känns bra då är att gräva ner sig och aldrig mera komma upp igen..Men det är ju då de kommer fram. När man är det i det allra djupaste och inte vet va man ska göra.
Det är då DEM kommer fram och visar att det verkligen finns någon, de som är oroliga.

Ja har tvivlat på det ett tag och trott att ja inte hade några som brydde sig,för så känns de när man är där nere, men nu har ja insett att ja har de allra bästa. De som verkligen vill att man ska klara sig och må bra. ja vet inte va ja hade gjort om inte de där personerna hade funnits vid min sida och dragit mig uppåt,pushat mig..

Sen har ja även tänkt på en annan sak ang vänner och vilka man kan öppna sig för.
Det finns människor ja har träffat och känner att ja står riktigt riktigt nära men som ja ändå inte kan "prata" med på DET sättet..vet inte varför..men sen kan man träffa en person och bara känna att det "klickar" och så kan man öppna sig efter bara första försöket eller första gången man träffas. Det är lite konstigt. men de personer som ja har gjort så med kan nog känna sig lite speciella eftersom ja har svårt att öppna mig..men ibland kan ja känna att ja bara vill snacka med någon utomstående, någon som förstår mig fast ändå inte vet. jag värdesätter de pratstunderna väldigt mycket och man får på något sätt ny energi på något konstigt sätt.
men ja kan nog inte riktigt förklara vad det är som ja försöker att säga men iaf.

Man ska helt enkelt inte ge upp när man är där i det djupaste utan man ska väl försöka öppna sig för folk, även om du aldrig träffat dom förut men ändå känner att det känns rätt..för dom samtalen är som sagt väldig "sköna" att göra eller va man ska säga.
Så just nu känner ja att ja skulle behöva ha ett sånt samtal men man vet inte när de där "slumpmässiga" kommer men man får helt enkelt ta en dag i taget känns det som just nu..

Ja ska fortsätta kämpa!
Ny vecka, nya tag!!!


sunday

Halloj!
så var det dags för söndag igen och fortfarande inge sol :P hehe nej usch det är verkligen bara bajs väder och har varit de hela helgen men det har ju iof inte gjort något när man har jobbat men ändå, men blir inge pigg av det.
Har bara jobbat och tagit de lugnt igår och idag.. för ja är så himla trött.. vill bara sova hela tiden och sen när ja sover så vaknar ja ist me huvudvärk och de hjälper inte me alvedon så ja vet inte va ja ska göra.. skulle vilja va ledig imorgon men de går inte =/ så det är väl bara att stå ut denna vecka med..
sen är det en dag extra ledigt denna helg men ändå,ingenting för min del :S
idag borde ja ju egentligen hålla på me mitt fotoalbum men ja orkar inte hehe, får ta och göra det när ja har tid och lust, inte bråttom direkt.
så idag ska ja bara kolla på den nya serien på femman, Privileged och sen ska ja ta en dusch..sen ska ja lägga mig och kolla på söndagsfilmen; Queen sized och se så långt ja orkar.. hoppas ja orkar se hela.
'var nästan så att ja inte orkade de igår me lillsyrran..
Vi hade för den delen en super mysig kväll..gjorde fläskfilé,färskpotatis och sallad och sen gjorde vi en anananspaj med glass till efterrätt.. sen kollade vi på sommarkrysset ett tag tills vi satte på Bröllopsduellen och kollade på den med godisskålen i högsta hugg..:D hehe men vid 11 stupade ja i säng och somnade på en gång..var så himla trött haha.

så ja, ja längtar faktist redan efter min säng men ja ska snart lägga mig där och kolla tv som sagt.
hoppas ni haft en bra helg iaf =)

dåligt.

Ja vet att det har varit väldigt dålig uppdatering från min sida men jag har inte haft lust eller tid att göra det.. Har helt enkelt inte varit min vecka alls om man säger så.

Men veckan började iaf med att ja sov hos syrran på måndag och vi hade en mysig kväll med film och "göra slingor" tid :D hehe
Jobb hela tisdagen sen kom syrran över på middag hemma i solna..Varken lillsyster eller anders va hemma så det fick bli isterband vilket lockade henne dit ;P hehe
Onsdagen började inge vidare men ja jobbade ändå, sen åkte ja till pappa och vi tog oss en tur på IKEA och köpte en ny tv-bänk till oss..Äntligen fanns den inne :P hehe. Vi avslutade kvällen med en så grymt god sushi och film innan båda stupade i säng vid 10 hehe
Torsdagen jobbade ja såklart och sen åkte ja till kista och fyndade lite småsaker.. På vägen hem mötte ja upp familjen på resturang och spenderade den där med dom i solskenet. Fast sen när ja kom hem så gjorde ja lite i mitt fotoalbum och det blir så bra :D Nu vill ja hålla på med det hela tiden :P hehe
Igår jobbade ja, sen gick ja till solna och gluttade lite i affärer sen gick ja hem och lagade middag till familjen..
Sen hände lite småsaker och på kvällen träffade ja Jossan efter hennes jobb och vi åkte in till hötorget och spenderade kvällen där.. Trevligt trevligt. Kom hem vid halv 1 kanske så det blev inte sent :P
Idag ska ja jobba mellan 10 och 15 sen får ja se va som händer..
Så ja, dags för mig att gå tror ja :P

Ha en bra dag!!


Har glömt säga tack min älskade som fixade denna blogg till mig! Saknar dig så enormt och vill att du ska va här!! men snart ses vi iaf!
Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!! <3

 

Måndagskväll

Gäsp, nu är ja riktigt trött..Eller ja är så seg att ja inte orkar göra någonting..
Men det är ju skönt att man är det vid halv 11 på kvällen så att man (förhoppningsvis) kan sova gott i natt..För det ska bli riktigt skönt att hoppa ner i sängen och bara soooova hehe
Har typ precis hoppat ut ur en dusch..Fick bli en lite sen dusch idag eftersom ja hjälpte syrran att slinga håret, hoppas det blev bra bara..Ja har aldrig gjort det innan så man kan ju som sagt hoppas på det bästa..men ja får se om de blev ngt imorgon eller nån annan dag :P hehe

Nu har vi även planerat våran "Road trip" inför i sommar och det ska bli riktigt kul att åka iväg faktist..Hehe hoppas bara att "sängplatserna" löser sig på de sätt som vi har sett fram emot.

Nej nu ska ja lägga mig och bara koppla av.
Sov gott allihop!

 


arbetsvecka :S

Hejsan svejsan =D
Mmm..då va det måndag igen och en lång arbetsvecka framför mig..:S usch kände redan imorse att ja inte ville det men det var väl bara att stå i helt enkelt :P hehe
Lite uppdateringar ifrån gårdagen..

Den började som sagt med att pappa kom och hämtade upp mig och syrran för att vi skulle fika me farmor, men som dessvärre blev sjuk när vi hämtade henne så det blev inget, eller jo vi andra 3 åkte och fikade ändå =)
satt i solskenet vid brostugan och bara hade det mys, sen efter det åkte vi till v-by och kollade runt lite.. När vi hade släpt av syster så var det dags att plocka upp min lilla bil :D hiihi jättefin tycker ja den är :D hehe
Åkte hem till pappa och avnjöt en mysig eftermiddag med lax till middag.Sen kände ja för att hålla syster sällskap i v-by så vi hade en skön hemmakväll bara hon och ja..kollade film och så..
Imorse tog ja bilden till jobbet och sen efter det bestämde ja mig för att åka tillbaka till syster i v-by så här är vi nu.
Kom typ precis hem efter att ha handlat och så..Just nu står maten på spisen och den ska ja gå och röra lite i nu..För snart är det mat :D
Blir en soppa!

Nej dags att fixa med maten.
Ha en superkväll!!

 

Solsöndag!

God morgon!
Gud när ja äntligen kunde sova ut så ringde pappa och väckte mig :P haha uschibush..
Hade en super dag igår..
Städade som sagt mitt rum vilket kändes som ett måste, sen så åkte ja in till stan och kollade lite i affärer och lyckades fynda lite =)
vid halv 5 kom syrran in efter jobbet och vi skulle egentligen gå på smaka på stockholm men vi kände att det var allt för mycke folk så sket i det och åkte hem till v-by och handlade mat inför kvällen..
när vi kom hem lagade vi kött med färsk potatis,broccoli och sallad och ett glas vin..SÅ himla gott!! haha
Sen kände vi för att gå på bio..vi såg på The Reader..Men innan det satte vi oss på baronen och tog oss varsin cider och vi hamnade även där efter också ^^,
kom hem runt halv 12 och satte oss och bara mös me ett glas vin men vid 1 kände vi för att sova =)

  


Så nu har man precis gått upp, ska dricka lite kaffe sen ska vi ut i solskenet och åka till brostugan me lilla farmor och pappa =)
Sen ska ja häma min bil :D iiih haha

Men ha en skön dag i solen =)

 

Nationaldagen

Goddagens alla nationaldagsfirande :P hehe
Japp, idag är det ju Sveriges nationaldag och vi ska faktist även spela match mot danmark :P, undra om man ska se den eller inte beror nog lite på va som händer.
Sen är det ju EXAKT ett år sen ja tog studenten,skummt :S:P hehe

Gårdagen var en superdag, fast den va iof kall :P hehe
Men jobbade bara 4 timmar på morgonen/förmiddagen och sen kom Anna förbi jobbet och åt lunch innan vi tog bilen till jakan för att fira lilla Anna som ÄNTLIGEN tog studenten :D det var så kul att se henne så glad och man fick ju tillbaka massa minnen ifrån förra året :P hehe
Efter utspringet så va vi så kalla så vi åkte hem till mig och hyrde me oss en film, i taket lyser stjärnorna, och kollade på halva den innan de va dags att bege sig till Annas mottagning =)
Där vart de supergod mat och massa trevligt och vid 9 tiden drog vi oss in till jarlaplan  och satte oss på en liten "pub" och tog oss lite dricka, supermysigt :D
Sen ville vi dra vidare och storsade runt i stan men vi hittade ingenstans, eller planerna blev inte riktigt som vi hade tänkt oss så vid 12 bestämde vi oss för att åka hem och se klart på filmen hemma hos mig..köpte me oss en sprite och så kröp vi ner i soffan me drinkar,godis och tända ljus..Så himla mysigt.
Så vid 2 slocknade vi och sov väl till halv 10 imorse =)

  


Nu har ja precis städat klart mitt rum och ska ta mig en välförtjänt dusch innan ja ska dra mig in mot stan för att glutta lite i affärer..Sen ska ja möta upp syster min och åka till vällingby för att ha en trevlig kväll me vin och film.

Ha en bra dag allihop för nu ska ja dra =)

Bil :D

Goddag!
Usch va illa ja mår! Blää vet inte varför men ja mår iaf jätteilla, har typ gjort de sen efter lunch så vet inte va det kan va är ngt :S
Igår va det en liten speciell dag :P hehe Nej först hämtade ja mitt körkort som kanske inte blev så jättebra men ja ska bara stå ut me det i 10 år :S:P hahah
Efter jobbet åkte ja till pappa..Vi tog oss en tur till IKEA för att kolla på ett soffbord som tyvärr var slut och sen åkte vi faktist och kollade på en bil =D
har ju som sagt suttit och kollat en hel del och hittade en riktigt fin =) såå idag när ja va på jobbet så bestämde ja mig, ja ville ha den..Det kändes helt rätt hehe
Så nu är man alltså bilägare också, kan inte fatta det själv..Allting har gått så himla fort.

Efter jobbet idag åkte ja in till stan för att träffa söta Anna..Vi var tvungna att fixa lite småsaker så vi strosade runt i spöregnet i stan ett tag tills vi kände oss klara.
Sen åkte ja hem och käkade lite mat och nu har ja inte gjort så mycke mer.
Är ganska trött så ja ska nog hoppa in i en dusch och sen lägga mig och kolla på film tror ja =)

Men ja hoppas att vädret blir bättre imorgon för då tar Anna studenten och då vill vi inte stå och frysa :S hehe men det borde nog lösa sig.

Ha en fortsatt bra kväll!

 

Brr.

Brr, inge roligt väder som sagt idag..Kallt och burrigt men det gick väl.
Mamma kom hem efter sin helg i växjö så ja fick gå hem direkt efter jobbet och ställa mig och laga mat, ja fick ju stänga så blev lite sent.
Men iaf, ja lyckades med att göra en supergod paj med kyckling,broccoli och vitlöksost och massa ost på toppen :D plus en sallad till och serverade med ett glas vin. Det var helt enkelt en bra "välkommen hem" middag! =)
Sen har ja bara suttit och kollat på bilar och har nu faktist hittat tre stycken som ja är intresserade av så vi får se om de blir någon av dom, skulle vara kul =) hehe

Men nu ska ja fortsätta kolla på mitt älskade gossip girl och sen blir det sängen, ska upp 6 imorgon så ja, måste ju sova :P
God natt!

 

Regn

God morgon!
Så var det fina och varma vädret borta då =/.. Nu är det regn och rusk som gäller ett par dagar eller?
Usch man vet liksom inte va man ska ha på sig för man kommer ju tycka att det är jättekallt ute och så, men det skulle ju bli typ 10 grader senare så man får väl ta på sig fleecen :P hehe
Men man kan ju inte sova ut, även om man börjar jobba klockan 9 för de håller ju fortfarande på me fasaden på huset här hemma.. Så nu står de och bankar som ja vet inte vad och det är så himla jobbigt.. usch haha... känns som om de ska slå in väggen när man sitter och äter frukost haha
Men nu ska ja ta och klä på mig och bege mig till jobbet..Hoppas kidsen är snälla idag för har lite pannknackning så orkar inte med allt för jobbiga ungar :P
Ha en bra dag!

 

Picknick

Va skönt det kan vara ibland att vara hemma och ligga i sin egen säng och kolla på nån bra film =) För det är precis de ja gör nu hehe..
Åkte iväg idag efter jobbet som sagt ganska tidigt, eller Anders kom vid 5 och då åkte vi och "cruisade" lite i solna innan vi åkte till Maxi för att handla lite inför picknicken.. Det fick bli kött,potatissallad och sen vanlig sallad som vi skulle grilla =)
Åkte sen förbi och hämtade upp lillsyster vid huvudstabadet för att sedan åka till golfängarna..Där la vi oss i solskenet och hade en mysig och varm picknick..
Kom hem vid typ 20 i 9 och då kände ja för en dusch så ja, nu ligger ja i sängen nyduschad och kollar på Runaway Bride,som man har sett ett X antal gånger men som ändå alltid går hem =)
ja ska även snart kolla på gossip girl hade ja tänkte men först ska ja kolla lite på några bilar =)
Hoppas ja hittar någon fin som passar mig!

 

strömavbrott

Så var det söndag igen och snart dags för en ny arbetsvecka.. usch ja orkar inte :P hehe
Har jobbat hela helgen men ändå så har ja haft fullt upp..


Fredagen vart väldigt lyckad.. Mamma och ja åt en god middag tillsammans för att "fira" morsdag och mitt körkort,vi slog två flugor i en smäll ;P heheh
Sen iaf på kvällen åkte vi till båten och hälsade på syrran som jobbade där och tog oss lite att dricka..Åkte därifrån vid typ halv 10 sen när vi kom hem tog vi ett glas vin och sen satt och pratade.. Kom i säng runt halv 12 tror ja el. ngt..
Sen jobbade ja som sagt hela den SOLIGA och VARMA dag mellan 11-17.. Efter de kom jossan och anthon och plockade upp mig hemma för att sedan åka till anthon och grilla och ha det mys..
Där satt vi ute och bara hade det skönt till ungefär 10-halv 11 då vi drog oss in till skanstull för att träffa upp några..
Stannade där till 1 så ja kom inte hem förns 2 vilket va lite sent att somna om man säger så när man skulle jobba idag med.

vaknade såklart av att de höll på me fasaden på huset tidigt på morgonen igen,usch bli så irriterad men men :P hehee
men iaf.. njöt av en god frukost på balkongen i värmen innan ja gick till jobbet och jobbade till 17..
vädret var ju verkligen super så de va inge kul att jobba men ja la mig och hade lite picknick själv på huvudstafältet efter jobbet innan ja drog in till nivå 22 där jossan,anthon och nettan satt..

Så nu har ja vart hemma ett tag och ligger i soffan och ska kolla på gossip girl me min stora kopp te och popcornskål ;) hehe fast de kommer nog bli tidig sänggång för min del,är så himla trött..


Ajja nej nu ska ja fortsätta kolla på GG :P..

Hoppas vädret håller i sig och att veckan blir lika bra =)



det var det ja skulle skriva och ladda upp igår innan det blev strömavbrott i hela solna, täby och så.. men ja skriver det nu iaf :P haha

vädret idag har ju varit toppen och är fortfarande.. Så min kväll kommer ja att tillbringa nu ett litet tag till på balkongen tills anders kommer hem och vi ska iväg och handla lite picknickmat för att lägga oss på huvudstafältet och ha en mysig middag vi tre =) heehe
Så iaf.. nu ska ja bara njuuuuta!

 

RSS 2.0