Sommarstämning

Nu är det verkligen sommar tycker ja. Vädret är toppen och nu är det Allsång på skansen och Morden i Midsommer på tv, är inte det sommar för er? jag tycker det i alla fall.
Det är så underbart =)
Jobbet idag var väl lugnt eller va man kan säga såklart, inte så mycket barn och de barn som fanns låg i poolen hela dagen så den gick fort. Fick dock va ensam mellan 16.50 till halv 6 för ja hade bara ett barn kvar och då kändes det lite taskigt att låta Boel va kvar :P hehe
Efter jobbet mötte ja upp mamma på huvudstafältet för en picknick i gräset idag igen. Vi hade mat kvar ifrån igår så det fick bli potatissallad blandat med kyckling (så inte exakt som igår),vitlökssås och ett glas vin idag igen =) men det var gott. Satt och hade super mysigt med frågesport om sverige :P (okej ja vet att det inte låter kul men det var det iaf)
Nu har Allsång.. precis slutat och vi ska kolla på Morden.. Sen blir det nog sängen för min del igen, eller min braiga bok som ja läser.
Är ledig imorgon så förhoppningsvis kan ja sova ut och det ska ja försöka göra. Fast har en hel del att fixa imorgon så det blir nog ingen lugn dag som väntar iaf :P
Nej, nu måste ja va insatt i tv.n annars missar ja det viktigaste!
Ha en bra kväll.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0