Sick..

Buhu, är sjuk =( har åkt på den där jävla förkylningen som ALLA människor verkar ha nu.. det är verkligen någonting som går och ja ska ju såklart inte vara sen med att hoppa på den trenden med ;) haha nej men ja brukar inte bli smittad så lätt..
så ja sitter här och snurvlar och hostar i ett..ganska jobbigt och febern den verkar bara ticka på uppåt :( inte kul inte kul.
sov väl till halv 11 imorse och det brukar ja inte göra som sagt men kom inte i säng förns vid 2 iof.
hade en grymt trevlig kväll igår. Linn fyllde ju år så det var lite tjejmiddag och sen utgång. riktigt mysigt. och hon hade gjort en grymt god lassange måste ja bara säga igen :D och framförallt för att vara första gången ;) hehe men ja hade som sagt väldigt kul och hoppas att få träffa tjejerna igen för det var nice med lite nytt folk hehe och dom var verkligen hur gulliga som helst =)

idag har ja inte gjort så jätte mycket.. försökt att ta det så lugnt som möjligt. fast ja var i kista en snabbis med lill-syrran och sen så åkte vi hem och bakade "godis-muffins" och dom var gooooda ^^, ,barnsligt goda faktist.. hah
så det var mysigt att bara ta en kopp varmt te,en muffins och bara krypa ner i sängen och kolla på en film. det var så vi tillbringade eftermiddagen och så kommer även kvällen sluta för min del!
nu ska ja nog ner och försöka äta någon mat. mamma har även hon gjort sin berömda lassange så det ska bli gott. känner hur matdoften börjar smita in igenom springan på dörren till rummet haha.
Så nu ska ja traska neråt och äta lite =)
ha en bra kväll och hoppas ni mår bättre än va ja gör!


fungerar igen.

God morgon. Äntligen fungerar internet igen, inte för att det har gjort så mycket faktist om ja ska va ärlig. har varit skönt att inte behöva sitta vid datan hela tiden. men nu fungerar det igen iaf =)
har jobbat hela veckan så ja har haft fullt upp..övningskört två ggr,firat anders,vart hos A och D och träffat min lilla pappa. har även vart med på kick-off med jobbet haha. men veckan har gått fort och det är skönt att ÄNTLIGEN va ledig efter typ tre veckors jobb. jobbade på bröllop igår och det gick bra men ja va helt slut efter så när ja kom till jossan som hade en liten kräftskiva va ja helt slut och genom kyld.. så ja satt typ och sov hela kvällen och släpade mig hem vid 11..skönt faktist att komma i säng ganska tidigt även en fredag =)
vaknade vid 9 idag men låg och drog mig till halv 10 men nu i efterhand känns det som om ja vill sova mer. är sjukt trött,slut körd typ känns det som. orkar egentligen inte åka till linn ikväll eller gå ut för den delen men man kanske måste. är inte helt frisk heller.. ont i halsen och allmänt hängig..men några alvedon kommer väl slinka ner under dagen för att ja ska orka.
mamma ringde nyss och nästan tvingade mig ner i sängen igen för att ja skulle vila, "det behöver du" var hennes kommentar och kanske så gör ja det..
ska iaf sitta lite till på balkongen och bara ta det lugnt, vänta på jossan och sen så får vi se hur dagen kommer se ut..
hoppas alla hade en trevlig kväll och får en trevlig dag idag =)

bakis..

Bakis idag eller va nu? mår illa som bara den haha. fast ja tror ändå inte att det bara kan va det eftersom ja höll på att svimma när ja jobbade idag. tror ja fick ett litet blodsocker fall då på samma gång haha. men ja mår verkligen inte så himla bra.
gårdagen var jättetrevlig. åt en liten middag i vällingby me syster innan vi skulle på födelsedagsfest i grimsta till en kompis till henne. där var det massor av människor och gratis dricka så det kanske inte var så konstigt att det blev lite mer än va ja hade planerat från början. haha. inte heller med tanke på att ja skulle jobba idag :P
men ja hade iaf väldigt trevligt, träffa massa nya roliga människor och så ;) hehe
orkade inte åka hem till solna igår så ja slagga hos syrran i vällingby så det var ju bara att gå upp lite extra tidigt för att hinna åka hem och duscha och så men ja hann iaf till jobbet i tid idag med =)
nu sitter ja hemma och ska väl kolla på tv hela kvällen. orkar inte göra någonting så det kommer definitivt bli en tidig kväll för mig. ska kolla klart på chokolate och sen ska ja sova hehe
hoppas att ni andra mår bra,iaf bättre än mig :P haha


uppdatering

ojj nu har det varit lite dålig uppdatering från min sida.. men ja har inte orkat,har varit för trött efter jobbet på dagis som för den delen är så himla roligt. ja älskar verkligen alla de där små knyten som springer omkring och för massa konstiga ljud haha. men det går bra.
har liksom bara gått hem och kollat på tv typ och sen sovit för det har ja behövt :P haha
igår va ja hemma hos jossan på kvällen. hon hade en liten "fest" eller va man ska kalla det. det var iaf lite människor som kom över och det var trevligt. vart lite vin och så massa "kortspel" såklart. haha det är väl det som alltid är med på dem festerna hahha.
ja och nettan tog oss en promenad där nån gång i mitten av kvällen och begav oss hem till hennes HANS ;) haha (intern skämt ;P) för att hämta lite mer alkohol. haha och vi gick igenom skogen på väg hem och höll ju på att ramla och slå oss lite men det gick bra. det var en skön powerwalk så att man vaknade  till lite. hehe
kom hem vid halv 2 ungefär och då kan ja säga att det var skönt att sova :D hahha
nu ska ja gå ner och besöka solen lite innan ja börjar jobba. vill ju passa på så att man får lite energi innan man går in i butiken och inte får se så mycke mer sol på hela dagen :P hhaha
ikväll ska ja me ciccie till vällingby där en kompis till henne har inflyttningsfest tror ja det var så det bjuds på dricka och allt. men ska ta det lugnt där med..hehhe jobb imorron med som sagt.
nej dags att gå ner nu då =)

övningskört =)

Pust..Har precis kommit hem efter en ganska intensiv dag :P hehe. nemen igår var det första dagen på dagis och det gick jättebra. jag blev kär i flera av barnen :P hehe dom är så söta. så idag gick det lika bra det med.
när ja slutade så kom anders och hämtade mig så åkte vi och handlade lite. sen åkte ja och mamma iväg för att övningsköra. det gick verkligen jättebra idag. lyckades inte göra lika många "kärringstopp"  som förra gången och mamma fick inte hjärtat i halsgroppen denna gång så ja är stolt :D hehe
ska väl försöka få i mig någon middag om ett tag sen ska ja väl förbi jossan ett tag också. fast det blir nog inte så länge för hon skulle iväg senare men ett tag iaf =) sen ska ja hem och baka kakor med josephine och kolla på film.blir säkert tidigt i säng ikväll med eftersom man är rätt trött efter en dag på dagis :P heheh
nu ska ja iaf måla mina naglar :P

nervös

Spännande, ja är faktist lite nervös nu inför det nya jobbet som ja ska börja på idag. iof så har ja ju varit på dagis många gånger och hälsat på men ja har aldrig tagit hand om barnen själv och dessutom är det inskolning så ja..det är ju massa nya barn och fröknar också. men ja hoppas att det går bra. ska väl gå om en kvart ungefär och möta syster utanför så att ja slipper gå in själv ;P hehe. men ja har ju typ inte bytt blöjor eller matat något barn på ja..ja vet inte hur länge. så känner mig verkligen som en nybörjare. ja får väl hoppas att någon hjälper mig så tror ja nog att det ska gå bra. just nu ser ja att solen skiner så ja hoppas att den gör det hela dagen =) eftersom man tydligen är ute en hel del enligt mamma hehe.
men nu ska ja göra mig i ordning. hörs sen så får vi se hur det gick =)


söndag igen

Söndag.. igen.. hhaha fast det känns typ ändå inte som det, kommer ju ändå jobba hela veckan och har jobbat hela helgen så det spelar ingen roll va det är för dag haha.
fick jobba över idag till klockan 7 bara för att det är katalogsläpp imorron så vi var tvugna att fixa en massa saker där, men det var väl helt okej ändå. skönt att komma hem ändå.
igår va ja me jossan och anthon i viksjö..det var en tjej som skulle flytta så lite party blev det men ja va inte särskillt taggad eftersom ja skulle jobba idag så ja, det blev rätt så tidigt ändå. skönt att komma i säng i tid.fast det gjorde ja i fredags när ja hade kvalitetstid med honom. och vi hade en grymt mysig kväll ihop och dom tiderna saknar ja!
Börjar på "nytt" jobb imorron, eller ja ska jobba på dagis nu i iaf två veckor så vi får väl se hur det går. men ja lär ju nog klara det hoppas ja. =)
är grymt trött nu så ska lägga mig i sängen och läsa till 9,sen ska ja kolla film sen blir det nog sova för min del. om ja överhuvudtaget orkar se hela filmen som man ändå får hoppas!!
hoppas ni haft en bra helg =)

14/8

Konstigt väder ute nu för tiden tycker ja.. hahha ena stunden regnar det medans det är sol andra :P man vet liksom inte hur man ska klä sig eller va man ska göra och så. Iof så jobbar ja så det gör inte så mycket. ska jobba nu ända fram till och med den 29 augusti,shit det kommer att bli jobbigt :P hehhe men ja kommer att få lön för all möda ;P
Har övningskört ute i trafiken idag :D det gick bra men det var läskigt hehe. höll på att köra på lite träd och bilar och så man ja klarade mig haha. mamma fick sig dock några chockar då och då men det gick bra ändå.
Nu längtar ja verkligen till december. För nu har vi ÄNTLIGEN bokat en resa. Det bli Goa som gäller i 2 veckor och det ska bli så sjukt kul och skönt. Det enda som ja inte tycker om är att inte Ciccie ska med. Det gör det inte till en familj, utan henne är det så konstigt. ja vill verkligen att hon ska med och det hoppas ja att hon vet. men nu verkar det inte bli så så det kommer att bli tomt utan henne. men ja får försöka klara mig utan henne men det kommer kännar så konstigt som sagt.
Efter jobbet idag så var ja lite nyttig. gick igenom alla mina lådor. inte dom som ja har kläder i utan de där ja har saker i och det var en hel del skit haha. men skönt att få det gjort lite då och då. så ja känner mig lite nyttig nu =)
ska hoppa in i en dusch nu sen ska ja läsa ut min bok och hoppa i säng tidigt eftersom ja börjar tidigt imorron med och är rätt så trött, det tar lite på en att jobba så tidigt :P Kolla om det kommer nån film ska ja också göra =)

morgon

God morgon. Nu känns det som om man är uppe med tuppen haha. klockan är inte mer än kvart över nio och ja har precis avslutat min frukost. fick bli äggsmörgåsar och te..det var gott det hehe.
vaknade när syrran skulle gå till jobbet imorse sen kunde ja inte somna om så varför ska ja då ligga kvar i sängen? ska snart åka hem till solna och ta på mig bikinin och sola.för idag är det faktist ganska fint väder,vet ej hur varmt det är än men ja..på balkongen brukar det vara rätt så varmt så där kan man ju alltid sitta hehe.
så ska klä på mig nu och börja röra på mig,man måste ju passa på att va ute när man är ledig och det är sol =)

11/8

Ooh äntligen i lugn och ro hemma hos syrran. Skönt att bara koppla av efter en dag på jobbet som faktist gick väldigt fort om ja ska va ärlig. började sju men det var inte så jobbigt ändå att gå upp och göra lite nytta, för man ska väl tacka gudarna för att man är så pass morgonpigg som man ändå är :P heh
Gårdagskvällen var mysig. Blev en sen middag med familjen bestående av kräftor och vitlöksbröd mumms ^^, och sen blev det film me systeryster.
Så idag efter jobbet ville ciccie att ja skulle me till medis så ja hängde på och sen så kände ja inte för att åka hem och hon ville inte va ensam i vällingby så ja hängde med dit..Efter lite shopping på lidl och kollande i affärer plus middag på subway i vällingby begav vi oss hem.
Så här sitter vi nu me en filt och en kopp te i handen. väntar på att filmen på kanal 9 (remember the titans) ska börja så att vi kan hoppa ner i sängen och sooova sen. ska bli skönt.
Är ledig imorron men har ett möte ja ska på klockan 1 och innan de måste ja hem och fixa lite annat grejjs innan det är dags för en lugn dag. hoppas bara att solen skiner så att man kan sola lite, för nu kommer ja vara galen när solen änligen är framme för ja börjar bli blek igen :P hehe
Nu ska ja hoppa ner i sängen igen..


hemma igen

Nu är man hemma dåra igen efter en vecka på åland. Och ja.. den var väldigt mysig men tyvärr var vädret inte det allra bästa.Eller det var inte bra överhuvudtaget, en dag sol på hela veckan är ingenting att hänga i granen direkt. Och jag tycker att det är väldigt synd för ja ville verkligen sola. Så nu kommer ja pressa varje dag som solen är framme,även fast ja jobbar :P haha
Men va har vi gjort för någonting mysigt då?
Vi har varit i mariehamn en dag och strosade omkring, egentligen mest för att ja skulle hitta mig en bikini (som ja inte gjorde) eftersom en liten olycka råkade ske och min bikini gick sönder hehe. Men ja som sagt..hittade ingenting men det var ju trevligt där ändå =)
Sen har vi bastat,badat i havet,varit ute på sjön och haft mys, spelat minigolf i regnet och ja som förlorade haha..Vi har även spelat en hel del UNO och yatzy under denna vecka :P
Men men. Även fast att vädret inte var det bästa så hade ja det väldigt trevligt iaf med mina nära och kära.Fast nästa år hoppas ja på att vädret är bättre :P hehee

(bilder kommer senare)

RSS 2.0