11/8

Ooh äntligen i lugn och ro hemma hos syrran. Skönt att bara koppla av efter en dag på jobbet som faktist gick väldigt fort om ja ska va ärlig. började sju men det var inte så jobbigt ändå att gå upp och göra lite nytta, för man ska väl tacka gudarna för att man är så pass morgonpigg som man ändå är :P heh
Gårdagskvällen var mysig. Blev en sen middag med familjen bestående av kräftor och vitlöksbröd mumms ^^, och sen blev det film me systeryster.
Så idag efter jobbet ville ciccie att ja skulle me till medis så ja hängde på och sen så kände ja inte för att åka hem och hon ville inte va ensam i vällingby så ja hängde med dit..Efter lite shopping på lidl och kollande i affärer plus middag på subway i vällingby begav vi oss hem.
Så här sitter vi nu me en filt och en kopp te i handen. väntar på att filmen på kanal 9 (remember the titans) ska börja så att vi kan hoppa ner i sängen och sooova sen. ska bli skönt.
Är ledig imorron men har ett möte ja ska på klockan 1 och innan de måste ja hem och fixa lite annat grejjs innan det är dags för en lugn dag. hoppas bara att solen skiner så att man kan sola lite, för nu kommer ja vara galen när solen änligen är framme för ja börjar bli blek igen :P hehe
Nu ska ja hoppa ner i sängen igen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0