nedräkning

Nu är det inte lång tid kvar.. Har packat allting nu och det är dags att räkna ner timmarna :P hehe
Vi ska precis börja kolla på film, ja och syrrorna för att göra oss lite småtrötta.. ja måste iaf försöka sova lite innan vi åker. Vi går nog upp vid 3 så man hinner sova ett litet tag iaf om man somnar vid 10 som ja hade försökt att göra.
Men nu sitte syrrorna här i min säng och vi ska som sagt se på film och bara ta det lugnt.
Kommer försöka uppdatera så bra som det går under veckorna som kommer.
Men ni får ha det så bra här hemma i sverige!

God jul och gott nytt år allihoppa :D

illamående

Work work.. snart ska ja som sagt bege mig till jobbet, eller ja börjar inte förns om en timma men ja..går väl om 40 eller något.
Har inte sovit något på hela natten, mått illa som en gris..vet inte vad det beror på,mamma har också gjort det så ja..kanske var något i maten igår som inte var så himla bra? Så ja har vaknat 1000 gånger i natt och det känns som om ja inte sovit något alls, men det kanske är bra för då kanske ja kan somna ikväll :P
Så ja gick upp vid halv 8 och höll mamma sällskap med lite frukost =)
Sitter och funderar på om ja har glömt att packa något men ja, ja tror inte det eller det lär ja ju märka när ja kommer dit :P hehe
Nej nu ska ja göra mig i ordning för ja tror inte mjukisar och en fleece är så värst populärt på jobbet? hehe
Ha en bra dag!

jul

Nu är det jul..igen..lalala..iaf för min del. Har varit en super mysig helg med lite julfirande på olika håll.
åkte till pappa på fredagen för att bara mysa. Eller mös gjorde ja kanske inte så mycket. Ja bakade lussebullar medans pappa gjorde skinkan som vi skulle ha på lördagen. God middag och sen film vart det så jo, lite mys kanske ;P
På lördagen kom Ciccie,Viktor, Kusin Pontus och Leffe över för att fira lite jul me oss. Eftersom ja åker så blev det julmat och massa mys. Hade super trevligt och maten satt sen pricken över i-et..Ja och pappa hade stått i köket hela dagen för att det skulle bli lyckat för alla =D
Idag har ja och pappa tagit oss en promenad till Huddinge centrum för att vädret var så himla fint. Skönt att få lite tid själv me honom innan ja åkte så ja, tog oss en liten fika och så..Sen körde ja hem till mamma där ja mötte upp jossan i solna c. Ville säga hej då och så innan så ett litet tag fick vi tillsammans. Sen var det ju dags för lite "julfirande" hemma här hos mamma. Det blev lite mer julmat (som ja är så sjukt TRÖTT på nu haha) och sen lite julklappsutdelning. fick lite pengar och en god parfym =D
Så nu sitter ja och väntar på att klockan ska bli 9 så att filmen börjar och att ja sedan kan sova och få gå och jobba imorgon. För sen så är det ju bara att gå hem och typ packa klart sen sova för på tisdag morgon åker vi :D iiih det ska bli så kul och så grymt skönt. skönt att bara komma bort ifrån allt här i sverige och bara komma bort till värmen!

hoppas bara att .... skärper sig och att det blir ändring på det där nere..annars kommer ja ta tag i det..För vill inte att det ska gå så långt... =(

Kommer sakna dig syster så himla mycket! synd att du inte följer med! Älskar dig!

Sonja,Sanna och Sherley

Va mysigt det var att vakna till Sonja, Sherley och Sanna när de sjöng julmusik på tv 4. Var verkligen en skön stämning och fick mig att längta lite till jul eller tills på lördag kanske man ska säga. hehe.
Har precis gjort mig färdig för att börja röra på mig, börjar inte förns 12 men måste fixa lite saker innan det så ja ska gå snart.
Hoppas att dagen går fort så att ja kan gå hem och packa lite till och sen blir det väl bara sängen för min del eftersom ja ska upp vid halv 6 imorgon bitti så ja, man får typ göra så när man kommer hem.
nu ska ja iaf borta tänderna och fixa lunchlådan sen ska ja nog gå tror ja.
ha en bra dag!

onsdag

Gud, kom hem för typ en timma sen. Jobbade till 20.15 idag vilket ja tycker är grymt sent så det var ju inte så kul att gå hem och käka middag vid kvart i nio liksom, men va ska man göra.. har ju inte så mycke till val om man säger så.
Igår va ja hos min kära pappa efter jobbet och vi handlade inför helgen. ska ju fira jul där nu på lördag så det blev lite julmat-shopping som gällde. men ja glömde ju typ hälften som tex. ingredienser till lussebullarna som ja ska göra på fredag. ska bli gott ^^, hehe
Så nu hoppas ja att vi får det mysigt på lördag hela släkten eller va man kallar det.
jobbar sent imorgon också, uschibusch men sen blir det en tidig dag på fredag så ja, man får väl stå ut helt enkelt.
nu ska ja lägga mig i sängen och läsa ut min bok, sen blir det nog sova för min del tror ja..är rätt så seg..
ha en bra kväll =)


5 dagar kvar :D

skönt

Herregud va gott ja sov i natt haha. Behövde verkligen det. iof så blev det bara 7 timmar men ändå, kommer att gå och lägga mig tidigt idag med. Var faktist skönt. Somna vid halv 10 igår och vakna verkligen med ett ryck när klockan ringde halv 6.hade sovit hela natten och det var grymt =D haha
var ganska seg på jobbet idag med fast det gick fort ändå..Det brukar göra det när man börjar vid 7, vilket egentligen inte gör så mycket för mig att börja så tidigt..då har man ju dagen på sig =)
Efter jobbet idag åkte ja och mamma till ikea för ja skulle lämna mina skor till Sanna så ja..det vart en liten tur fram och tillbaka, passade ju på att övningsköra samtidigt hehe..Kommer ju inte bli så mycket av det nu när ja åker.
Och idag är det bara 7 dagar kvar!! :D wiiiie ja längtar så in i hellskotta haha..
får se när man ska börja packa, får börja lite smått snart. Men har inte fått väskan än som ja ska ha, den kommer pappa med imorgon och ja kan inte lägga mina kläder någonstans :S :P

Nej nu ska ja ner och diska efter maten =) ha en mysig kväll.

trött

Shit vilken kväll det var igår =) roligt men jaa, det blev ju lite sent om man säger så haha..
Kvällen började helt sjukt. vi skulle ta tåget till sanna som bor i kallhäll och det går ju såklart bra, men sen när vi ska ta bussen ifrån kallhäll till sanna så kommer den inte. ja,tessan och jossan står och väntar på den i typ 20 minuter innan det kommer en annan buss som inte skulle gå ens. men jossan går dit och snackar lite me chauffören så vi tre får gratis skjuss till den stationen vi ska av, hehe helt sjukt egentligen men men =)
sen blev det en god julmiddag, var buffé så det blev lite förmycket för att man skulle kunna njuta kanske? hehe :P kvällen fortsatte iaf me skratt,dricka och prat.. vid 1 tiden kom nisse och deras gäng och vi va väl me dom till halv 4 kanske.. sen tog vi oss en taxi hem till dom på hötorget.. Ja och jossan var där till typ 6, det var skit mysigt men som sagt, man kanske inte var den piggaste som satt på tunnelbanan på väg hem imorse haha. folk var liksom påväg till sina jobb medan vi var på väg hem.
Så sista gången ja kollade på klockan imorse var 06.38 vilken måste ha varit tiden som ja somna :P
Vakna dock vid 9 för då vakna barnen som vi hade på besök och lät ju inte lite..så ja hade lite svårt att sova.. Men ja somna tillslut om och gick upp för typ en timma sen.. Fortfarande sjukt trött och kommer typ ligga i sängen hela dagen.
Får se om jossan pallar att ta en promenad ikväll annars kommer den enda frisk luft ja får vara när ja går och handlar lite mat, har ju tyvärr lovat att laga mat idag haha men ja kommer inte orka. men men, ja får skylla mig själv.

Nu ska ja hoppa i ett varmt bad och läsa min bok..sen kanske ja ska fixa lite inför resan nu när man ändå är ledig, kan vara bra.
hoppas ni haft en bra helg =)


Vinnaren

Nu är det klart. Kevin vann idol.
Det visste man nästan från början tycker ja. Han har ju varit grym från första början och ja tror det kommer gå bra för honom.
Ja och lillsyrran satt och höll tummarna för honom hela kvällen så nu är vi glada. Eller för min del hade det inte spelat någon roll vem det var som vann, eller kanske höll lite på Kevin ändå men ja, han vann ju nu så ja är glad =)
Prata precis me stora syster och hon va väldigt glad haha. Kul =)
Nu ska ja hoppa ner i sängen och läsa min bok, sen ska ja nog sova.. Lite trött efter jobbet idag, ganska segt.
Och juste, fick en del av min julklapp ifrån dom idag också. Alla på jobbet fick dra en lapp med nummer på och sen så fick man såklart saken som hade det nummret och ja fick en musikanläggning :D AS SNYGG värd 1500 kr, så ja är VÄLDIGT nöjd om man säger så. Iof så har ja nästan precis fått en ny men man kan ju ha en till, det gör ju inget. kul att byta ut lite ibland :) hehe


fredag

Fredag igen =) och denna vecka har också gått sjukt fort. Kan inte fatta, nästa måndag (tisdag) åker ja hiiihi. Börjar verkligen längta nu och kanske få lite resfeber men ja försöker att inte tänka på det så mycket faktist. Har ju en HEL vecka kvar att se fram emot satt..hehhe..
Idag är det som sagt fredag och det blir jobb för min del. Dock så börjar ja vid 12 men jobbar då sent, så ja.är väl inte hemma förns vid halv 8 och då ska ja kolla på idol finalen. Vet inte riktigt vem ja vill ska vinna. det står ju mellan Alice och Kevin men ja, ja tycker nog att båda är lika bra så ja blir glad för vem det än är som vinner.
Helgen består inte av jobb för min del vilket ja tycker är såå skönt =D. Imorgon ska ja köra lite me mamma hade vi tänkt, måste iväg och handla lite saker inför resan så att man har det gjort. Sen på kvällen blir det lite lucia-fest hemma hos Sanna med Jossan och det tror ja kommer bli grymt kul. Söndagen har ja inte bestämt riktigt än.kanske en mysig middag me ett par gamla vänner, gröna lung eller en "bakis/slöa" dag framför tv.n, ja vet inte än vart dagen leder :P
Ska väl börja göra mig i ordning lite nu inför jobbet, även göra mig en matlåda som ja kan ta med =)
ha en bra och trevlig fredag.

10/12

God morgon. Eller morgon och morgon, klockan är ju redan halv 12 så morgon kanske man inte kan kalla det som sagt :P hehe. Vaknade tidigt idag och hoppade upp vid halv 9 ungefär. Åt då en god frukost och sen har ja verkligen jobbat. Har hunnit med en hel del nu på morgonen vilket är väldigt bra och skönt. När det ändå är ljust så kan man ju vara på g :)
Har dammsugit hela övervåningen,dammat och skurat badrum och mitt rum, gjort egen müsli,ringt skatteverket..jaa det är väl det ja hunnit med nu på morgonen. Ska fortsätta min "flitiga" dag nu hade ja tänkt med att skissa mina schabloner på väggen, sen ska ja klippa mig och vaccineras. Sen senare ikväll blir det middag för pappa och mys där hemma. Sen uppladdningen inför jobbet imorgon =)
Nej inte sega mer nu, dags att jobba. Måste äta något också, börjar bli lite hungrig ^^, hehe


mintkyss

ja kan bara säga en sak! och det är att testa INTE att göra mintkyssar hemma själv, för det går inte. är nog det svåraste som ja har testat att göra och det blir bara "snöberg" istället för platta "5-kronor" som de ska vara i verkliheten.
Fast om det är någon som har lyckats, säg till mig. ja är öppen för tips på hur man ska göra för att lyckas :P:D.
För ja är grymt sugen på minkyssar nu när ja vet att ja inte kan få dom och att det inte går att göra hemma :P hhaa, iaf inte ja.


trött

Gud ja kan inte fatta att man kan bli så trött av att gå omkring i stan en hel dag. Ja har verkligen varit igång hela dagen. Gick hemifån vid 12 och kom hem för 5 minuter sen, så ja är verkligen helt slut. träffade Amanda vid 1 och sen gick vi omkring och bara mös i stan. Gick på julmarknaden i gamla stan,kungsträdgården och vid plattan..super mysigt. Var verkligen länge sen ja såg henne så det var kul.
nu ska ja snart äta sen ska ja bara ta det lugnt idag. kommer somna framför tv-n känner ja.. Men ska ta mig ett bad och sen ska ja som sagt bara ta det lugnt.
Nu roppar mamma att det är mat så dags att gå =)

Grattis pappa!

God morgon. Kunde äntligen sova ut lite idag :P hehe eller ja steg väl upp vid 20 i 10 något sånt, iaf bättre än 20 i 6 hahah..
Har precis kollat klart på Arn- riket vid vägens slut som ja började kolla på igår och den är ju riktigt bra, lite sorglig och sådär men grymt bra gjord. Orkade inte se klart den igår för ja somnade så ja bestämde mig för att se klart den nu istället.
Ska träffa Amanda om ett litet tag, ska bli så himla kul att träffas var liksom i somras vi sågs. Har verkligen saknat henne. Så lite julmys blir det. Eller vi ska in till stan och gå på julmarknad och kolla i affärer,fika och bara ha det mys :D skulle va kul om det började snöa också för det gjorde det förra gången vi va på marknaden i gamla stan men men, det kommer nog inte hända.

Idag fyller min pappa 50 år! Shit  han är ju gammal nu :D hahah nä skojja bara. Men det känns så himla skumt att han är 50, fast ja är ju snart 20 satt..
Men ja hoppas han får en UNDERBAR dag.
ÄLSKAR DIG PAPPA! Grattis!!

förgiftad?

Hemma framför tv.n efter en ganska långtråkig dag på jobbet. Ville verkligen inte gå upp idag när klockan ringde vid 20 i 6, var riktigt segt måste ja erkänna :P men men. tillslut så lyckades man släpa sig ner för lite frukost.
Jobbade mellan 7-16 så det var ju inte så jätte sent vilket var bra =). Men sen efter lunch har ja mått illa som bara den, funderar lite svagt på om ja har åkt på nån slags matförgiftning, mår verkligen asilla och ja åt sushin som vi hade gjort i fredags.Kanske inte 100 % färsk? eller va tror ni?
Har iaf lyckats få i mig en god hamburgare till middag och ja hoppas att ja får behålla den för som det känns just nu vet ja inte =/ skit jobbigt.. men men
Har även gjort en liten till present till pappa idag, har nämligen bakat hans favvotårta "succétårta" som han ska få av mig när ja kommer på onsdag. Han fyller ju egentligen år imorgon men vi får fira lite senare (om man inte räknar helgen)

Just nu sitter ja och lyssnar på julmusik och bara drömmer mig bort, för nu är det inte lång tid kvar. Vi åker ju till indien om bara 2 veckor!! Längtar bara mer och mer för varje dag som går nu.. iiiih det ska bli så kul =D
Ojj nu roppar mamma, dags att gå ner och snacka lite me henne :P

succé

Herregud vilken succé allting blev igår. Blev bättre än ja hade hoppats. Det var så roligt att se att min kära pappa blev så glad.
Dagen som gick skulle ju ja försöka göra så bra som möjligt för honom och för att han inte skulle lista ut någonting. Så vi bestämde oss för att gå på bio i heron city på dagen. Det var mysigt att bara få vara med honom =)
Sen vid 6 tiden på kvällen begav vi oss till båten där festen skulle vara och ja.ja tror att han hade listat ut någonting men det hade han tydligen inte gjort för han stod som en staty med hakan nere vid fötterna när vi kom upp på båten och alla hans gamla kompisar var där och sjöng "ja må han leva". han blev helt ställd.
Under middagen som var SUPER god så höll ja och syster våra tal och det gjorde även några av vännerna också..
Sen fortsatte kvällen med mycket skratt och (lite för mycket) drick. Tror vi kom hem vid halv 2 någonting och då kan ja säga att ja stupade i säng haha.. =D
Men kvällen vart så otroligt underbart lyckad och ja, ja vet inte va ja ska säga. Mer än egentligen att VI KLARADE DET SYSTER! utan dig hade det inte gått kan ja lugnt påstå!

Idag har ja mest legat och degat framför tv.n och det var riktigt skönt haha. Började med en stor och god frukost med pappa och sen vart det lite lunch,blev kvar sushi ifrån fredagen som vi gjorde och den var lika god idag som då. Ja och pappa är fanemej bäst på att göra sushi :D hahha
Har precis hoppat ut ur en dusch och ska ner och ha lite adventsmys me familjen.Ta lite glögg och pepparkakor hade ja tänkt.

snart dags!

Ibland är det jobbigt att ha rummet där ja har det för ja kan inte sova.. haha iaf inte när det regnar för det smattrar och låter så att jaa.. ja vet inte vad haha. jobbigt är det iaf. =)
jobbat hela veckan så har inte orkat skriva något alls men men,ibland känner man så också.
Snart är det lördag!! Dagen med stort D och ja hoppas verkligen att allting blir underbart. hoppas bara inte att någon har sagt nått till pappa, ja hoppas att han är helt omedveten och att han kommer bli chockad :D
haha ja har till och med fixat en filmkamera så här ska det dokumenteras :D
imorgon blir det finslip och inhandling av det allra sista inför festen. handla lite dricka,party-saker, och lite smått och gått sen blir det möte med stället vi ska ha det på..och ja tror det blir bra. är lite nervös faktist =)
sen på kvällen blir det sushi-time me pappa och syrran. vi ska laga eget och det är ju SÅ gott, mums längtar.

Nej nu ska ja hoppa in i en dusch och fixa lite saker innan ja stupar i säng.

Att ha en mamma

Att ha en mamma är det bästa som finns, att
kunna få en kram när man vill.
Att få vara barn i hennes ögon hur gammal man än är.
Få känna varje dag att man är älskad av någon.
Att få dela sina tankar med sin mamma,
känna hur mycket man betyder.
Sakna att få ligga nära mamma när man blir stor.
Sakna tryggheten som man hade.
Det är helt underbart, det är livet.
Jag älskar min mamma över allt annat!

RSS 2.0