intensivt..

Tjoho! Ojj vilka fulla dagar som har varit nu, mycket gjort och lite tid ;P
Tisdagen kom ja ju till sthlm, gick hemifrån vid 5 på morgonen för att sätta sig på en jobbig buss i 6 timmar..Bussen kom till sthlm vid lunch, då vi satte oss i solskenet i kungsträdgården och bara avnjöt en härlig lunch. sen gav de av till historiska museet, och två gallerier. Hela dagen var det fullt schåå.. Sen en snabb tur till de andras vandrarhem för att piffa till sig innan "Kolla"-kvällen som bjöd på dricka, smörgås och uppträdande.. kl. 11 gav ja upp och åkte hem där ja kan säga att ja stupade i säng.
onsdagen var det även då upp tidigt för att säga hej på jobbet innan man skulle möta upp resten vid moderna museet klockan 10.. moderna museet och arkitektmuseet var avklarat vid halv 1 då hela gänget begav sig för en härlig lunch i solen även då och sen en lång promenad /sightsingtur i sthlm. Mycket mysigt.
klockan 5 gav ja, eleonore och Pernilla upp och tog pendeln hem till pappa. Inhandling av middag och be pappa sätta på grillen blev kvällens uppdrag..hehe efter middagen var vi verkligen så slut att vi dog i sofffan framför massa film! Härligt härlgit med en lugn kväll.
dagen idag har även den varit fullt schåå från morgon till kväll. vid 11 begav vi oss in till stan för shopping. gick omkring i några timmar, tog en härlig lunch på "cafe 60", för sedan ännu mer shopping. Det var verkligen mysigt.
vid 4 åkte ja hem för att bli firad av familjen, underbart att träffa alla igen =)
Så kvällen har fått gått ut på att spendera med mina kära.
Nu ska ja skriva klart mitt CV, sen ska ja nog sova. lång dag imorgon med? jodu,ingen aning!
är iaf helt slut efter dessa tre fullspäckade dagar, så egentligen att bara ligga hemma i soffan känns som en bra idé för morgondagen!
Sov gott!

mys

Ooh sån härlig dag jag haft idag! Kom hem som sagt vid 1 då de var dags för att baka kaka och så.. Efter de satte ja mig ute i solen och skulle plugga men de gick inge bra,ångesten hann före..tyvärr! Så ingenting fungerade och ja gav upp, känner mig riktigt lat alltså! Usch va ja mår dåligt över detta, kommer inte kunna göra ngt på typ en vecka nu så de är inge bra! FUCK FUCK FUCK!
men men.. vid 7 typ kom några över på lite fika.. De blev mycke prat och även lite Håkans bar som gällde ;) hehe
Nu ligger ja i soffan,försöker bli trött men de går inte så bra,ska strax fixa matsäck tills imorgon..kommer ju bli en lång dag!! Klockan 5 ska ja stå utanför Heléne så ja, måste ju sova!
Så ja stänger nog av denna snart och kryper ner i sängen!

Här kommer lite bilder ifrån helgen =)
 Conny o Toffe fick en krabba..medans vi sola oss ;)   
   Kvällspromenad med vovvarna =)
 Frukost för min del i solskenet

Med andra ord = Det har varit underbart! <3


födelsedag =)

Jahopp då var man hemma då, på sin egen födelsedag och allt! Kom typ nästan precis hem, har ätit lite lunch och nu har ja ett par kakor i ugnen =) hehe
Men ja, ja har haft en så underbar helg med Katta att det inte går att förklara!
igår var det ju sol och vi var ute på sjön hela dagen! Helt underbart, vi tjejer bara låg och solade medans pojkarna fiskade lite! ja, har inga ord för det <3
Kom hem, trötta som bara den och la oss i soffan och bara lata oss. Katta bakade en kladdkaka och sen låg vi 4 i soffan och bara mös framför Lejonkungen! =D helt underbart. Kvällen avslutades även med massage! mm i like ;)
Så japp, imorse blev det ganska tidig uppgång för att sättas på tåget tillbaka till nybro för natten. Blir ju sthlm imorgon!
Så snart ska ja packa om, men först ut och skissa och sola innan ja går hem igen och packar och fixar inför kvällen,.blir lite myspys med klasskamraterna ikväll,lite födesedagsfika sådär =)
nej nu ska ja kolla på mina kakor!

Tack för alla gratualtioner :D <3

Saknar dig redan!

söndag

God morgon! Hoppas allt är lika bra med er som det är med mig.
Sitter just nu och äter en god frukost, medans de andra i huset ligger och sover..de är verkligen riktiga 7-sovare ;P haha
Gårdagen var helt underbar! Mycket solande på förmiddagen för att sedan åka in till Kinna och titta lite. Sen hem och grilla, mums ;) Efter de blev de llite mer solande sen långpromenad på 2 timmar med hundarna. Helt underbart med mycket skitsnack ;)
Idag har ja ingen aning om va som händer..vi får helt enkelt se.solen skiner lite,men de är inte så varmt.ska ut och sätta mig snart,beror på om ja orkar ;P haha

Men japp.vi får se hur dagen slutar! Ha en bra söndag!
Kramar

sol + kinna = <3

God morgon!
gud vilken härlig morgon med solsken och glädje ;D haha
Är nu hos min fina vän Katta och har det bara helt underbart! Igår hade vi verkligen en hel dag ute..vi va på ullared tidigt på morgonen,sen kinna,skene och massa sånt.Väldigt trevligt. Kvällen avslutades med tacos och twilight filmen ;) haha
nu har ja precis duschat och avnjutit min frukost i solen, väntar på att resten av huset ska vakna, men under tiden ska ja nog sitta ute och bara fortsätta njuta! Får se va dagen har att erbjuda!
nej, dags att gå ut!
Ha en toppen dag! Kramar

åka åka åka

Nu ska ja stra ta cykeln ner till stationen för att åka mot Borås =D iiih va kul!
har suttit med DH hela eftermiddagen och skitit i projektet. Får ta tag i det sen, men är så sjukt trött på det redan!
Ha en bra kväll och helg! måste springa!
Puss och kram


skola + sol

God morgon! Fin dag är det här med solen som skiner på mitt bleka ansikte och så, hm kan det bli bättre? hah
nej men det är en underbar morgon, har precis (nästan) ätit frukost och ska snart iväg till skolan för lite kroki..2 timmar får de bli idag, sen ute i solen och skissa lite innan man ska hem och packa klart de sista. För ikväll går tåget mot Kinna =D iih ska bli så kul att få komma bort ett tag och skönt också!
Kommer nog få ett par trevliga dagar med ullared,gbg?, promenader,sol?? och bara härligt sällskap! hoppas på det bästa!

Men först nu innan ja ska till skolan ska ja cykla och handla lite inför middagen ;P hehe japp, har inte så mycke hemma nu så måste kompletera ;P
nej dags att rulla..

tråkiiigt

Tråkig dag med snö,idétorka, xxx och allt va det nu innebär. Inge kul alls. haha
det enda är att ja har bakat bröd och träffat Emilie? Jo, det är trevligt! Men annars va det som sagt en riktigt seg dag.!
Och ja fattar inte, har verkligen INGEN idé om hur ja ska fortsätta mitt projekt nu, helt borta!! Ajja, får hoppas att ja får lite tips och idéer i Kinna och så ;) haha
Nej, nu ska ja va lite social med Emilie =)
Hoppas ni haft en bättre dag idag än mig!

 

20/4

Mmm, äntligen hemma efter en härlig vistelse i Växjö hos lilla morfar!
Kom dit vid 1-tiden igår.Då fick de bli ett besök hos mormor, en tur på stan, VÄRLDENS godaste middag på "Casalinga" (laxrosor med potatis till mig,kött och potatis till morfar,bilder kommer sen) och sen va vi så himla trötta efter dagens bravader så vi gick hem och bara lata oss framför tv.n. Blev en tidig sänggång med andra ord ;P
Dagen idag började med lång och härlig frukost (trevligt att bli serverad ;P) sen blev de en lite promenad i solskenet. EFter de en runda på stan för min del medan morfar var på massage. En tur till mormor hann vi också med! Sen fick det bli lunch-/middagsbuffé på kinaresturang och hem och vila innan tåget gick hem för min del.
Såfort jag kom hem blev det bara att vända och ta cykeln till "folkan" för att kolla bio. Blev "Alice i underlandet" med tjejerna, en riktigt härlig och bra gjord film som jag gillade väldigt mycket. Dock var det inte så kul att kliva ur salen,för då märkte vi att det stod som spön i backen,men det var ju bara att sätta sig på cykeln och åka hem :P

Så nu sitter ja nerbäddad i soffan med filt och allt och bara myser. Borde plugga lite innan ja går och lägger mig men tar de sen tror ja ;P Är ju desperate housewives på tv som man måste se ;)
ajja ha en fortsatt bra kväll, de ska ja iaf!


RIP Linus!! Du skulle fyllt 23 idag,men ja tänker på dig! Kusiner emellan!


måndag + sol

God morgon alla glada! Härlig dag idag med sol och bra sömn ;) vilket betyder att jag är glad!
Sitter nu på min "balkong" och solar, ätt frukost här ute precis och ska snart bege mig till skolan. Första handledningen inför projektet är de som gäller, så vi får se hur det går. Inte alls taggad inför detta projekt men de är ju det sista vi gör så japp, projekten brukar gå fort och med andra ord är det sommar snart =) , men kom på nu att ja inte har jobb.. ajja de orkar ja inte oroa mig över nu,inte idag.
Efter "skolan" som bara varar i 45 min ska ja först sätta mig i solen och skissa sen ska ja ta tåget vid 12 till växjö för att hälsa på mormor och morfar. Blir lite födelsedagsfirande (i förväg) och bara lite mys! härligt härligt!
Men nu får man väl göra sig i ordning för skolan..

hoppas mamma med familj kan åka hem på lördag ifrån USA, va händer om de inte kommer hem?? =/ lite orolig..

think




Har suttit och tänkt en hel del och dag och pratat me folk hit och dit. Sen så tittade ja på bilder och då dök denna låt upp i huvudet på mig. Gud va ja älskar den och den påminner mig om.. kommer du ihåg K?
Iaf, den är så fin och ja..tankarna bara snurrar omkring!

söndag

God morgon!
Vilken trevlig kväll det var igår när vi skulle fira lilla Sara som fyllde 22 =D
började med att jag och Eleonore gjorde fina,rosa små cupcakes till henne och la i en fin korg, haha. Det var lite pyssel eftersom mitt kök inte är så stort men det gick iaf ;) hon blev väldigt glad :D
Men som sagt, vi var hemma hos Sara hela kvällen och bara snacka massa skit och hade det hur trevligt som helt.. kom väl hem vid 1 eller så, inte allt för sent men då var man ganska så trött.

    (orkade inte vända på dem)

vakna såklart tidigt idag med men men, lät mig ligga kvar till 20 i 9 ;P haha
Så nu har jag ätit frukost, hängt tvätt och ska sätta mig med design historian.. Ingen utgång blir de nog idag, blåser och är inte alls skönt väder..men vi får se ;)
Hoppas ni hade en bra lördag och får en bra söndag!
 

lördagsmorgon

God morgon! Japp lördag igen men ja vaknade lika tidigt ändå :P haha usch asså ja orkar inte, så måste nog gå och handla valerina idag för att ja ska få sova ut. Gick liksom och la mig sent men vaknade ändå jävligt tidigt, så SJUKT trött på detta nu!
Men men!
Gick upp och sprang ner till tvättstugan för att köra min stora tvätt hehe sen blev de en god och lång frukost. Idag lyxade ja till det med keso-ananansbladning, kesella + björnbärblandning,te,jucie och smörgås! Mums va gott de va =D



Ska snart ta itur med veckans storstädning plus plugg. Idag ska ja nog göra klart hela design historian känner ja så att ja slipper oroa mig om den sen!
Men först ska ja titta lite mer på nyhetsmorgon och bara lata mig, måste iväg och handla (fast vädret är bajs) sen också inför kvällens bravader ;P haha
Ha en bra dag!

kväll

Så nu börjar denna fredag lida mot sitt slut, denna dag med.. dagarna verkligen springer iväg vilket kan vara lite tråkigt känner ja!
Men skola fick de bli som sagt idag, med skissteknik på schemat. Gick faktist ganska bra, lite skissande på nya projektet,halv kul.. men ja fick lite gjort iaf så de va skönt =)
Och läraren som va lite snäll och sa att de va fredag så vi fick gå klockan 3 ist för 4 wihoo =D haha
Efter skolan åkte ja hem och satte mig lite med design historia för att ha det gjort, skönt de,så snart är man klar med det också tack och lov =D
Så fick de bli lite matlagning och sen en liten kortis promenix till affären för att handla lite.
Nu sitter ja och pratar med min fina och älskade Katta i telefonen =D Precis bokat tåg över till henne nästa torsdag :D och ja längtar så!! iiih va kul att äntligen träffa henne igen
SAKNAR! <3

min andra hälft

Nu blir de dusch och sen soffläge som gäller!

Fredag!

Härligt att ja mår bättre idag och vaknar med solen i ögonen =) alltid kul haha.
Har sovit ovanligt bra, inte vaknat lika mycket somna dock kvart över 10 vilket var så himla skönt haha.
Precis käkat frukost (gröt m. vaniljmjölk + ananans,juice,smörgås och te ;) mumma) och gjort mig i ordning för skola. Japp skola står det mellan 9-16 men vi har en lärare som har en tendens att komma halv 11 fråga "va vill ni göra" och sen typ tvinga oss att inte göra något till 4 men vi får se hur de blir denna gång,projektet har inte riktigt börjat så man kan inte direkt göra något på det hehe.
Annars får de bli sola för min del, kanske en promenix vi får se, är ju trots allt fredag =)
men ja vet inte hur kvällen ser ut.
Men nu ser ja att klockan tickar och det är dags att lyfta rumpan ifrån stolen som står i solskenet på "balkongen" och sätta mig på cykeln till skolan.

 skämt bild ifrån igår ;P

Ha en bra fredag! <3

uscha

Ingen bra dag idag heller, iaf inte början.. Kunde inte sova, så fick bli en tidigt uppgång med en låång och tråkig frukost. Iväg till skolan för att ha designteori och hålla humöret uppe, tack och lov att vi bara gick till 12 så att man kunde åka hem och bara ta det lungt.
Hem och la mig ute på gräsplätten utanför mig och sola! Mm underbart var det! Så nu svider min hals lite, och ja känner att man fått lite färg, men mer ska det bli. den saken är säker!!
Kom typ precis hem efter en pormenad med Lisa,Pernilla och Eleonore.. Riktigt härlig i solskenet.
Nu blir de soffläge med glass,te och bara mys!
hoppas ni haft en bättre dag än mig!

 

hm

Usch, trots sol och bra början på dagen så har det varit en jobbig dag! Mycket tankar och funderingar som gjort det väldigt jobbigt, men sånt är väl livet eller?
Satt ute i solen ett tag idag och skrev på projektbeskrivningen som gick helt okej, nu är den iaf inskickad så jag kan inte göra så mycket mer ;P
Eftersom dagen var så fin så fick de bli en härlig promenad med Lisa och Emilie vilket var riktigt härligt, lite svalt sådär med det var riktigt skönt, rensa huvudet också!
kollar på "Leila bakar" just nu och har ont i ländryggen som bara den, inte kul! Vet inte riktigt hur ja ska sitta men men, får väl bli sängen snart ist ;P

 (inte så glad kanske ;P,men sol var det)

Hoppas ni haft en bättre dag än jag idag!

Vårdag

Härlig vårdag idag med inser jag när jag tittar ut genom fönstret nu på morgonen. Sov inte så gott i natt heller,måste göra något drastiskt nu för ja orkar inte! men men
Skola halva dagen, framför datan usch, ja vill ju va ute ;) haha men de får väl bli senare.
sen ska ja dit också och efter de kommer ja ta mig en filt,med datan + massa pluggböcker och lägga mig ute i gräset och sooola hela eftermiddag!mm så mysigt ;P får nog en hel del gjort (hoppas ja)

Nu ska ja åka och tanka bilen så ja slipper de sen ;P sen ja, skola som sagt!
Ha en härlig vårdag!
Puss och kram!


glaaaaaaaad :D

Nu är lilla Louise glad :D imorse när hon åkte hemifrån fanns inga bänkar men vipps, när hon kom hem hade vaktmästaren ställt fram bänkar utanför huset vilket betyder att hon har en plats att sitta och sola på när den inte är vid fönstret! Så hon är glad! haha

okej ja vet att ja är lite konstig,men ja kommer att ockupera dessa bänkar kan ja säga (iaf när de är sol ;P)

Nej, kom precis hem efter att ha handlat lite och varit duktigt och gjort lite skolarbete i skolan. Är väl dags att ta sig av Klaus Krippendorff nu, lite "läxa" tills på torsdag innan ja cyklar iväg på yoga..skönt skönt. Så himla länge sen nu!

Nej men som sagt. time to work!

FUCK!! de har höjt priserna nu mellan kalmar-borås! hur kan de höja med 100 KR!!! på EN dag?? asså ja fattar inte, jävla bajs!

 


wiie!

Satt och tänkte lite på hur mitt liv kommer se ut de senast veckorna, alltså va ja kommer att göra och det känns väldigt positivt ;D
ons-fredag = skola, sola,lata mig
lördag = party party ;)
måndag-tisdag = besöka morfar
fredag-söndag (23-25 april) = antagligen Kinna :D <3
tisdag-söndag (27 april -3 maj) = STOCKHOLM, träffa familj och vänner :D (+ lite skola ;P)

oups, dags att dra sig till skolan, men det känns väldigt trevligt med dessa besök osv.. dock inte skolan idag till 4 när solen skiner på bar himmel, men men..lite yoga kanske?


solsting?

Mmm härlig dag det ändå har varit idag trots skola. Men solen kom som sagt fram på förmiddagen,så lite solande innan ja stack hann jag ju.
Skolan med möte om sthlms-resan i 5 min, sen så fick de bli ännu mer solande i 1 timme innan skolan skulle börja på riktigt. Passade faktist på att sitta ute och plugga när vi hade grupparbeta haha så ja är nöjd ;P
Efter skolan satt ja kvar, ute i solen såklart och pluggade lite innan ja åkte hem vid 5..
Då fick de bli plättlagning,de blir bara bättre och bättre och sen har de blivit lite pluggande även nu ikväll. Dock vet ja inte om de är bra gjort men gjort är de iaf ;P
Och när ja satt som "bäst" och pluggade så ringde min lilla telefon och de var ju såklart min lilla älskling som ringde,glad blev ja :D, nämligen Katta. Berättade att ja kunde komma över den 23-25 april så maybe maybe går tåget emot henne då, oooh de skulle vara så underbart. men ja vet inte, beror lite på granpa med ;P haha ska ju besöka honom också!

Ajja känner att detta blev ett konstigt inlägg, kanske har fått lite solsting efter som ja älskar solen för er som inte har märkt de ;P eller så är de något annat helt enkelt haha.
Nu ska ja sluta flumma och kolla klart på håkans bar sen svenska hollywoodfruar och dricka min chokladlatte och glass! mm de kan ja njuta av verkligen!
hoppas ni haft en bra dag!

 

Måndag

God morgon/förmiddag!
Härlig morgon idag,nu skiner ju till och med solen =) men som alltid kunde ja inte sova ut så efter några timmars vridande och vändande så gav ja upp halv 9 och tog mig en lång och lyxig frukost istället. Sen insåg ja att ja inte hade några ägg hemma,vilket ja skulle ha till lunchen så de fick bli en liten tur till affären,då var de dock kallt och molnigt men nu när man kom hem så sprack de upp och den fiina blåa himlen skiner på mitt lilla ansikte på balkongen.
Snart börjar min skolvecka, först med lite info om sthlm-resan som sker den 27-28 april och sen blir de designteori som gäller. Får se va de innebär men ja har verkligen ingen lust eller ork att sätta mig vid skolbänken idag..men men.
Ikväll blir de bara slappa, kanske lite mys med E med håkans bar,svenska hollywoodfruar och sånt mys ;D
Nehe, kanske dags att klä på sig lite så att man kommer till skolan någorlunda klädd :P
ha en härlig måndag!
 

Ciccie,ja vet verkligen inte va ja vill ha ;P.. att du kommer ner och spenderar lite tid med mig är ju alltid toppen!

 


härligt

Gud vilken underbar dag det har varit idag, solen har skinit hela dagen och ja, det har varit toppen!
Satt och solade och åt fruktsallad på "balkongen" till typ halv 1 då ja gick för att möta upp Emilie för en powerwalk i Nybro! Visade henne kamelen och sen blev det lite mer traskande i solskenet..Mmm va det va härligt!
Sen fick de såklart bli lite pluggande också så fått en del gjort, även fixat lite matlådor inför veckan,lite variation så att man slipper ha samma varje dag ;P haha
Nu ligger ja i soffan, kollar gossip girl och ska snart duscha men först blir det lite dammsugning och diskning. Efter det ska ja kollar klart på "Ladder 49" som jag som sagt började se imorse =)
Ha en bra kväll!!
puss och kram!

ÄLSKAR DIG CICCIE! <3


sunshine

God morgon! Solen skiner och ja är väldigt glad, är det inte härligt? :D
Lite störd bara på att ja inte kan få sova ut,inte ens på helgerna..så halv 8 vaknade jag idag och gav upp vid kvart över. Då fick de bli en lång och god frukost på sängen framför "ladder 49".mycket bra film btw =D
Har precis gjort lite müsli, ska snart fixa pajdegen till middagen och sitter i solen på min framska balkong och solar.
Dags att ta upp "semantic turn" och plugga lite, sen får de bli en långpromenad i solskenet :D kanske lite lunch ute? japp vi får väl se!
Ha en bra söndag!

är inte alls avundsjuk på resterande familj som är i USA och bara njuter :(

 


myspys

Härlig dag jag har haft idag =)
Bilen rullade som sagt iväg till bergkvara mot min lilla madde vid var över 10 kanske, så fick spendera lite tid där borta med henne. Blev en god lunch och mycket prat som gällde ;P
Sen begav vi oss in till kalmar och åkte till IKEA och MODE-huset där ja hittade två par leggings (oups ja som inte skulle handla haha)
Kom hem ifrån min lilla färd vid halv 5 då de var dags att ställa sig och laga lite mat. Blev en god kasslergratäng och så.
Sen fick de bli en lång dusch med rakabenen,fotmassage och så. Nu har ja även på mig en ansiktsmask och dricker en chocklad-latte och kollar på "postkodlotteriet".. Mmm. det är en härlig dag att bara ligga hemma och mysa,regnar ju och allt utomhus.
Nu ska ja krypa ännu längre ner i soffan och bara MYYYYYYYSA!

 lördagsmys

   lite bilder ifrån igår =)

ha en bra lördag!


brum brum

Snart bär de av mot Bergkvara där ja ska få tillbringa dagen, tyvärr är det inte sol men de gör ingenting. Bara att få komma bort är ju helt underbart!
Efter de får ja se om de blir en liten tur till IKEA, skulle behöva titta på lite saker till projektet men ja får se, beror lite på tiden och så ;)
Ikväll blir de nog bara en lugn hemmakväll med film och så känns de som, är lite trött så de skulle va ganska skönt, men man vet ju inte va som dyker upp och så.
Ha en skön dag!

kroki + glass

Idag har ja haft kroki igen. Det var ganska kul faktist och gick hyffsat ;) haha bättre än igår iaf!
Dagarna när vi har kroki går ju så fort och man bli ju så himla trött!
Men de tänkte vi inte på så vi tjejer i klassen drog in till "nybro city" och köpte glass, de va sol när vi åkte ifrån skolan men sen ville den inte visa sig nå mer ;P haha men glass ute i kylan blev det iaf. Mysigt som bara den.
Kom typ precis hem, ska plugga lite, kolla tv,laga mat. sen ikväll blir de biljard + öl med hela gänget! riktigt roligt!
Imorgon ska ja åka till Berkvara och träffa min fina Madelene! hoppas på sol och så, men bara att få träffa henne kommer bli underbart!

Här kommer lite bilder ifrån dagen ;D
   

Mumsigt med glass ;D

 

 


krippendorff

japp idag hade vi kroki som ja skrev tidigare,dock gick de inge vidare men sånt är väl livet ibland?man kan inte alltid ha sina dagar,eller?
Efter skolan åkte ja och fixade sommardäcken,så japp nu kör ja lagligt ;D hah sen fick de bli hem och brödbaka och läsa design teori..det var inte kul! jobbigt jobbigt men med öppen "balkongdörr" och en kaffelattechoklad så gick de iaf =)

  Japp, studerande?
   krokimålningar ifrån i tisdags =)

Sitter och kollar på halv 8 hos mig och ska snart ta tag i design historian lite,om ja nu orkar..vi får se =)
Ajja kroki imorgon igen, sen in till kalmar för en "after beer" om vädret tillåter,sen lördag blir de nog dansa dansa med Madelene min <3 ;D
nej dags att få något gjort!

god morgon

God morgon. En halvdisig morgon här i Nybro är det idag,vet inte hur de kommer bli om den ska va molnig eller ej, vi får helt enkelt se ;D

Kroki är vad som står på schemat nu om 40 minuter och ja sitter och njuter i soffan och bara tar de lugnt..har hunnit med en hel del nu på morgonen eftersom ja vaknar rätt tidigt. En lång och härlig frukost med kesella-keso + frukt blandningar med te och jucie, mumma :D
ja har även hunnit "mata" min surdeg som ska bli till mitt nya bröd i eftermiddag..mumms va gott de ska bli..måste börja fylla fryser igen nu efter påsk och lata dagar innan ;)

Men kanske dags att göra sig i ordning så att man kommer till skolan i tid,på med kläder och rulla cykeln till skolan med andra ord!
ha en bra dag!

Sol =D

Herregud vilken underbar dag det har varit idag! solen har skinit över lilla Nybro och gett en härlig och varm vårdag..
Skola mellan 9-12 vilket var skönt,dock var det inomhus framför datan men men, ibland måste man ju göra de med ;P
sen fick de bli sitta ute och plugga desgin historia och design teori och bara njuta av den härliga solen. En liten tripp till kalmar fick sen ske och efter de mötte ja upp Emilie för lite solande på baksidan av huset.. mmm så skönt de va!!

 +  +




 boken ja läser just nu

Så känner mig rätt så trött nu, ont i huvudet men ja vet inte om de beror på sömnbrist eller solen..ingen aning. Så framför "sandhamn" med smootie och filt, det är livet. snart ropar sängen och den braiga boken på mig.
Hoppas solen skiner imorgon med,även om vi ska ha kroki så är de så skönt, sommardäcken ska även på! ;P

obs!! Mina grannar håller på att riva huset? vette sjutton va de håller på med :S


pics

I lördags hade vi så himla fint väder så påskafton fick spenderas med fika först på borstugan och sen en tur till drottningholm med solande på en skön bänk,plus lite promenad!
Mysigt var det!
Lite bilder på "the family" =D

   
 Älskade syster och mor <3 


6/4

I´m back!
japp,så var man in nybro igen då! usch usch med bara massa skola haha. nej så ska ja inte säga.
Kom hem igår lite efter 10 och var inte lite trött,så efter uppackning så dog ja i sängen ganska fort!

Har kroki nu, roligt roligt.. idag får vi måla me färg för första gången och de blir faktist bra!
nepp, ut i solen kanske? =)

snö??

Vafan!! De har kommit massa snö idag vilket ja tycker är helt sjukt!
igår liksom satt ja och hade världens underbaraste påsklunch med syster,pappa och viktor ute i solen och bara njöt och så idag när man kollade ut så va de helt vitt?? bajs också säger ja bara! hah

Men men, har iaf haft en super mysig helg spenderad hos lilla pappsen. god mat och trevligt sällskap fick tjocka ut helgen! dock inte så kul igår när ja skulle plocka upp mamma + andra på finlandsbåten och ja fick punktering!! INTE KUL! alltså ja ska fanemig sluta köra bil, de här går inte ;P haha men när ja iaf kom hem så vann ja ju 100 kr på bingolotto så lite glad blev ja ändå efter den jobbiga turen till stan..

Nu är ja i solna, fixar lite på datan,packar och laddar inför hemresan. vill egentligen inte åka hem tror ja fast ja kommer upp snart igen vilket ska bli skönt!
Så ja kanske borde spendera lite tid nere me mamma innan ja åker!
Hoppas ni har en bra "VINTERDAG" och att solen kommer tillbaka snart.
Kram kram

glad påsk

God morgon och glad påsk!
Japp påskafton är det idag,fast det känns som om de var igår eftersom vi firade det igår =)
hade en trevlig dag/kväll med släkt och god påskimiddag.mycket prat och firande av syster.. det blev ett helt kalas,orkar inte ens gå in på de ;) haha

Nu har ja typ precis vaknat.sitter i sängen och kollar ut på det fina vårvädret som är utanför, underbart! blir nog en trevlig promenad, sen ska ja till farmor med pappa och sen blir det mys hemma hos honom! ska bli så kul att träffa honom igen!
Fast det första ja ska börja med är att gå ner och äta frukost, lite hungrig så vi får se vad det blir för något!

Hoppas ni får en bra påskafton!

besök

Iiiih nu sitter ja hos min fina Jossan i solna och bara har det mys. Så skönt att träffa henne igen,saknat verkligen!!
dagen har varit bra,gått ganska fort. Först ett besök på jobbet vilket var trevligt sen en underbar tripp i stan med lillasyster. hade lovat att inte shoppa något men ett par skor blev de iaf haha såklart!!
Kom hem,spenderade lite tid me mamma och så sen åkte ja som sagt till Jossan..
Nu sitter vi och kollar på blåsningen så ska väl va lite social.
Imorgon träffar ja syrrorna igen, wiiie =D

Ha en bra kväll!


april april

Nu var man tillbaka igen i regniga sthlm..uscha haha nej så ska ja inte säga. de lär nog bli en trevlig vistelse här uppe får man hoppas.
resan hem igår gick bra,långa timmar och ont i rumpan men va gör man inte? fick ju kolla på lite film iaf ;) hehe

idag sov ja ut (till halv 9?? ) och tog en lång och god frukost,låång dusch och nu sitter ja vid datan men borde egentligen läsa lite engelsk kurslitteratur men de orkar ja inte, de får bli ikväll ist haha.. blä och fy!
snart ska ja bege mig till jobbet och hälsa på (mitt i lunchen :S) sen ska ja in till stan me lillasyster. mysigt!!
ikväll kanske de blir en tur till Jossan,beror på hur hon mår ;D annars blir de nog bara lugnt hemma me familjen vilket kan va skönt de med!

Nej dags att göra sig i ordning!
ha en bra dag!
kram kram

RSS 2.0