ÄCKEL

Hallå hallå!!
Fy satan va ja är trött och har ont i ryggen..hur kommer det sig då?
Joo ja tror de är för att ja suttit ner nu i 2 dagar och lyssnat på redovisningarna ifrån klasskompisarna och de är ju inte direkt soffor man har suttit i,så ja..ryggen har tagit lite stryk.. =/
Kom precis hem efter en lång dag i skolan, ska ställa mig och göra lite middag till mig och hjärtat..eller han är och kör cross så han får äta när han kommer hem men ja ska iaf äta våfflor nu. Kanske inte borde med tanke på vad som nyss hände man ja måste väl antar ja??
Usch ja fattar inte hur jag kan!! VARFÖR VARFÖR VARFÖR? är de bara för att  ja är lat nu eller som ja "kan passa på"???
FUCK IT!! ÄCKEL!
.
Mat och plugga nu och sen mysa med älsklingen och fixa kläder och allt tills imorgon då det är EXAMEN =D wiho..okej inte så på riktigt för mig men jag kommer få papper och allting så ja ska fira ändå =D
jaja,en del att fixa!
Ha en bra kväll! (bättre än min iaf, äcklet säger de!)

redovisning

Nu var det redovisningsdags då, eller inte för min del men för de i klassen..Så de blir skola som gäller hela dagen..Intressant och inspirerande är det faktiskt =)
Blev en bra avslut på kvällen men inte så bra start på dagen.
Igår kväll fick jag reda på att ja ska på arbetsintervju på jobbet jag sökte så är väldigt glad =D, så somnade vi tidigt också haha..Men imorse när jag var lite stressad som vanlig så klantade jag till mig och gick in med ögat i spegelskåpet i badrummet och har nu en fin blåtira + jack under ögat..mycket skönt,NOT!!
jaja, så klantig är ja ja,det vet vi ju ;P
.
Nej nu ska ja fortsätta lyssna på redovisningar..sen ikväll blir de nog lite plugg och så får vi se vad som händer.mysa?
ha en bra dag iaf =)

Okej?

Blä och fy, trött som ett svin och ont i magen..Japp de är jag just nu!
Har varit en jobbig dag idag..igen.. med mycket att tänka på och inte tänka på om man säger så.
Hade en bra dag igår med mycket solande och så var ja ganska så happy och kände mig okej..skönt!
Men idag, började med att träffa S, sen in till Nybro med svärfar och handla en massa finfint till altanen.Blev blommor och blomlådor och lite så..Sen innan vi åkte hem tog vi en god lunch i Nybro =).
Åkte hem och va dum men prata med bästa K så det gick bra. Sen satte jag igång och fixade med blommorna och det blev faktiskt riktigt fint.lite mer ska fixas där ute bara men det blir bra, snart får vi ett större bord också =D
Sen lite plugg och mat var det som gällde, och kom nyss hem efter en stunds pratande hemma hos svärföräldrarna, där ja gosa lite med lillkissen som snart kommer till oss =)
jaja.
nu ska ja ställa mig och göra croassanter och sen ska vi mysa i soffan!
Ha en bra kväll! =)

rosé

Söndagskväll och jag är trött och borta, virrig och irriterad,sur,stressad..jaa ja vet inte.. bara känner mig..lustig liksom.
Men har iaf haft en trevlig middag hemma hos Andreas mormor och morfar,blev trerätters huvudrätt + efterrätt som stod på menyn =D supergott och trevligt, kul att träffa hans kusiner och så igen.
Kom hem,satte mig typ 5 minuter med skolan och insåg att ja inte orkade,var verkligen inte på humör. Så jag och hjärtat tog tag i lägenheten och verkligen STORSTÄDADE den! på alla tänkbara sätt,även möblerade om lite i sovrummet och så också =)
Sen gick ja över och hämtade lite syren och rabarber så nu har jag gjort syrensaft och ska göra en paj snart =D
Sitter på altan och dricker ett glas rosé och bara njuter av kvällssolen. är verkligen inte på humör så vi får se hur denna kväll slutar.
Dränka sina känslor är de de som gäller eller? =/

Sunday

Hej söndag, snart var denna helg över! Japp så positiv man låter men jag vet inte hur jag ska börja inlägget ;P
Var i storstaden igår över dagen och det var toppen,jobbigt men ändå toppen!
Vi överraskade verkligen mamma och hon blev helt till sig och grät av lycka när hon såg mig, så det värmde verkligen =D
Kom upp vid 11,hade lite egentid med systeryster (i love it and needed it!) innan vi mötte upp mamma och jos för att bege oss till Brostugan för lite lunch och minigolf.
Åt en härlig lunch i solskenet och mycket prat och skratt,sen så kom jag 3a på minigolf.Ciccie vann ju såklart på den banan som hon alltid gör ;P
Vid 3 tiden åkte jag och mamma hem och hade en mysig stund på balkongen med mycket prat,som verkligen behövdes! Insåg nu hur mycket jag saknat henne och hur mycket vi behöver varandra, jag behöver systrarna med men mamma är ändå min mamma!
Vid 5 plockade hjärtat upp mig vid karolinska och vi begav oss hemmåt skogarna.
Stannade och fick lite taco-buffé i oss på vägen hem och så fick ja köra den sista och tråkiga biten hem.Halv 12 var vi hemma och då avslutade vi kvällen med melodifestivalen,som ja halv sov till ;P
Men ja hann iaf se att SVERIGE VANN =D Wiiiiiiiiho så undebart!
.
Vaknade i morse av att skitkatten vällte ett bord och skrämde livet ur oss..FAN asså,kl 8 en söndag när man ville sova ut?
jaja.Andreas skulle ju köra så de va ju bara att gå upp.Så nu har vi varit en stund på banan,innan de kom och sa att den var stängd pga röddag.
Har även hunnit duscha och tagit disken,ska strax upp och göra mig i ordning för släktmiddag (morsdag ju) i torsås. Sen städning och mys med hjärtat hela kvällen!
Hoppas ni haft en bra helg! Min var super men jobbig som sagt!
Men om bara 2 veckor får jag se dom igen och jag längtar så!!!!
.
3 år med körkort idag =D tihi

Afternoon

Mysig fredag med andra ord: inge plugg.
nej det vart de inte för min del. Åkte in till sjukhuset och efter de så åkte jag och storhandlade och ja kan ju säga de, gör inte de en löningsfredag för du är INTE ensam!! gaah så mycket människor de var! efter de så åkte jag och åt glass med hjärtat på jobbet.
Hem och tänkte plugga men det blev solande istället och vid 6 tiden gick vi över till hans föräldrar för grillning.
Kom precis hem och ska lägga oss i soffan och kolla på film med ett glas vin!
Upp typ 5 imorgon så ja, måste komma i säng i tid!
längtar så!
meeen, ha en bra fredagskväll!

Happy

God morgon fredag! Nu är det helg tihi, eller nja inte rikitgt. Blir lite plugg ändå men de är officiellt helg ;P
Och dessutom gudomligt VARMT! klockan är inte ens 10 och de är 24 grader!!
Gårdagskvällen gick bra, eller hela dagen gick faktiskt bra. Hade lite flyt med skolan, fick bilder tagna och lite tankar kring detta, sen fick ja svar ifrån jobbansökan om att ja ska komma dit och prata med dom =D wiho!!!
Älsklingen kom hem sent så de fick bli en sen middag ute i kvällsolen och sen gick vi över till hans föräldrar där jag fick ett par inlines :D. Andreas gamla ville de slänga så jag fick dom, så en tur runt sågen åkte jag medans Andreas cyklade och det var underbart. Sjukt kul, hade glömt de..haha ingen vurpa heller :D
Kvällen sen när vi kom hem var jobbbig, på ett positivt sätt ;P, för när man inte får då vill man de ännu mer!! De höll både jag och hjärtat med om men vi klarade det trots mycket håll tillbaka haha.
Trodde jag skulle få en sovmorgon idag med men icke, ja kunde inte somna om när han åkte så ja låg i sängen och bara mös med katten innan ja drog mig upp vid halv 9.
Tog en UNDERBAR frukost ute på altanen, en frukost med kesella-keso röra med nötter,frukt och müsli,kex och te! oooh vad det var gott!! =D så nu är ja mätt i magen.
.
Sitter nu ute och ska fixa med bilderna ifrån igår, om dryga 2 timmar ska ja in till sjukhuset och fixa lite.. Sen blir de hem och mer plugg och ev. "smaka på världen" i Nybro ikväll, eller så handlar vi bara, får se. måste städa med!
jaja. tidig kväll måste de bli iaf.
För imorgon bitti, TIIIIIDIGT ska ja upp till Sthlm och träffa syster och mamma, eller mamma vet inte om det så hoppas hon blir glad :D surprice!
meeen..
nu måste ja börja annars kommer ja aldrig bli klar med detta!
Ha en bra fredag och bränn er inte ;)
.
senare
fick även reda på att lillsyster också följer med på lunchen imorgon så kan det bli bättre?? =D oooh jag längtar så!!

effektiv?

Goddagens soliga torsdag!
Snart helg och ja ska få träffa min underbara syster och mamma =D, kan det bli bättre?
I alla fall. Dagen har börjat bra, trots dålig sömn i natt.. Så jag tog lite sovmorgon, eller jag skulle va inne på ett företag kl. 10 i Kalmar imorse så halv 9 fick ja sova till iaf ;)
Kom typ nyss hem ifrån mötet med dom, som förövrigt gick bra..fick med mig lite prover hem som jag ska ha till projektet..
Har satt en deg och ska upp och fixa den strax, har för övrigt skickat iväg CVt nu och även betalat räkningar.. japp mycket har man hunnit med.
Men nu ska ja sätta mig med skolan igen och sen så blir de väl förbereda middag och myspys med älskingen.
Så ja måste sätta igång nu med andra ord!
Ha en bra torsdag!
.
tänker på dig min älskling! Vill att detta ska gå bra! SAKNADEN är enorm!

kvällssol

Underbar vårdag eller man kan ju mer eller mindre säga sommardag, för det har varit så otroligt fint väder och varmt så in i norden.
Det har varit en bra dag idag. Fick lite skola gjort på förmiddagen, som ja sedan skrev ut och lämna in =D
Hade en föreläsning eller kallelse till jobb om man kan kalla det för det, och det verkade väldigt inspirerande och spännande så ja, vad har jag gjort nu då hela eftermiddagen? jo ja har suttit och slipat på mitt CV och personligt brev till just detta och ska skicka in det imorgon, KUL ska det bli..hoppas hoppas på att det går vägen =D
hm..vad mer har ja gjort idag..haft handledning med läraren som även där gick hem..fick kontakt med ett företag som sysslar med lite av det som jag är inne på och ska dit och träffa dom imorgon bitti, så måste fixa lite tills det nu.
Sen har ja haft en mysig middag i solskenet som pojken gjorde och det var super gott, höll honom sällskap när han tvättade cross och bil och så har vi bara tagit hand om varandra =)
Nu sitter ja och finslipar på brevet i kvällssolen och nu är den äntligen behaglig men ja ska väl gå in nu och lägga mig i soffan med pojken. ikväll blir de mysfilm och jordgubbar med glass som står på schemat. Vill ha ett glas vin men vi har inget så de får bli vatten haha =D
jaja.
Mys iaf!
hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

23 maj

God morgon onsdag. SHIT vad tiden går, snart är de ju helg igen =/ Meeeen, det hinner jag inte tänka på nu.
För idag fyller världens bästa mamma år! =D synd bara att jag inte kan vara där och gratta henne men det kanske blir snart ändå ;)
GRATTIS MAMMA <3
.
Gårdagen var bra, var i skolan och fixade lite och hade föreläsning och sen så var ja på crossbanan med älsklingen och avslutade dagen med film =). Med andra ord, lugn och bra.. Min kropp är helt slut, är jämt trött och ont och orkar inte göra något, inte ens ta en promenad =(
Slutkörd med andra ord..
.
Morgonen idag har börjat lugnt. Jag har fixat lite med skolutskrifterna på telefonen, tagit en långdusch och ätit en god frukost.Ska fixa lite med WB nu och sen ska ja till skolan en sväng på föreläsning, sen hem och fortsätta plugga. Eller försöka iaf. Får se om jag orkar ta mig en promenad ikväll med hjärtat, om han vill följa med med andra ord, annars blir de nog bara lugnt ute på altanen, skissa lite på huset kanske ;). Men lugna puckar får de bli iaf,för jag FATTAR inte varför jag är så trött och så hela tiden, jag sköter de ju bra nu =/ men men.. mycket i tankarna och runt omkring och såå..
.
Nej dags att göra lite nytta nu då, lite att fixa som sagt tills idag!
Ha en bra dag!

Underbart!

Gud vad denna helg har varit underbar! Bara fått spendera den med människor jag älskar, kan det bli bättre?
Lördagen på bröllopet var helt magiskt! Verkligen! Jag kan egentligen inte beskriva med ord om hur bra jag mådde och hur glad jag var att äntligen få träffa världens bästa tjej och få spendera den med henne, hennes man och min man (bla).
Blev mycket skratt, minnen och god mat och dricka som fick förgylla dagen! OOOh i love it, kan inte ens skriva mer om den!
Men iaf, jag och pojken bestämde oss för att åka hem på natten där, så det blev en lång resa hem men den gick bra. Fick stanna några gånger och vila, äta och lite så för att det inte skulle bli så jobbigt, så vid halv 3 kom vi hem och slocknade som jag vet inte vad när vi kom hem =D
.
Gårdagen började dåligt men när jag fick gå iväg och skita i skolan och bara umgås med människor jag älskar så blev den bättre. Älsklingen, hans brorsor och Finnander körde cross i värmen medan jag, Elin och Gabriella satt och solade oss på banan. Hahah vilket stöd ;)??
Medans killarna tvättade crossarna så tog jag mig en löprunda. Blev dock bara 20 minuter för att det var så GRYMT varmt och jag höll på att svimma så det var bara att lägga ner, hem och fixa grillen ist ;)
Jag och Andreas grillade supergott till middag innan vi tog bilen hem till Finnander och Elin på kvällen. Hon och jag tog oss en 2 timmars lång ridtur i skogen i kvällsolen och bara njöt medans killarna satt hemma och mös med en öl i handen ;)
Kom hem vid 9 och dog i sängen. Låg och tittade på film till halv 11 typ då vi båda slocknade som stockar.
.
Morgonen nu har börjat bra. Var dock OTROLIGT trött imorse, vaknade inte ens av andreas väckarklocka som ringde typ 5 gånger,då är man väl trött?? =/ inte likt mig.
Så låg till 9 då jag tog lite frukost och sen har jag pratat med pojken min i över 1 timma medans han jobbade =D
Ska ta tag i skolan lite nu tänkte ja, sitter ute i den stekande solen och bara njuter.
Senare blir de en tur in till kalmar och så ikväll ska vi fixa på altanen, röja upp lite så att vi kan få in den nya hängstolen och en massa blommor och göra den helt fantastisk!! =D
jaja.
nu har jag inte tid med detta längre.
Dags att jobba!
Ha en bra måndag!
(NYKÄR!)

Bröllop

(detta är ett förinställt inlägg ;P)
Men iaf, today is the day!!
Äntligen är vi påväg, sitter antagligen i bilen nu någonstans mellan Kalmar och Göteborg och är redo för ett underbart bröllop som min bästa vän och hennes fantastiska man ska ha idag! Och som jag sagt förut, så är jag så enormt glad och stolt över dom, över allt som händer och har hänt och att det är deras dag idag!
Ska bli så himla kul att få träffa dom igen, bara få krama om dom och gratta dom =D
Men jag gissar på att denna dag kommer att bli helt underbar!
Vill bara önska er ett stort grattis än en gång!
Om några timmar =D
.
Blir sovande i bilen i natt men de ska nog gå bra, nu ska ja väl försöka proppa i mig lite sömntabletter så att ja kan sova en hel natt ;P haha..
Jaja, dags att fortsätta vår färd igenom Sverige!
Ha en toppen helg!

Bad

Kan bara säga:
RIKTIGT DÅLIG DAG! Helvete,skit,Piss och allt vad man kan säga med andra ord!
Just nu går tankarna att bege mig in dit och göra det för första gången, för jag orkar inte mer!
Jävla äckel!

Syttonde maj

God eftermiddag torsdag. Röd dag idag och det betyder ju ledighet för de flesta, dock inte för mig men jag är det ändå ;) haha orka skola liksom :P
Gårdagen blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss, planerna var att vi skulle ha en myskväll hemma bara han och ja men så blev det ju inte. Efter middagen så kom en kompis över och vi satt och snacka en hel del, och så vid halv 10 tror ja han åkte hem. Då låg jag och pojken min och prata en hel del, tror vi kom i säng runt 12 något sånt.
Och med tanke på en ledig dag så tog vi lite sovmorgon idag, dock så vaknade jag pigg och glad vid 7 men låg till 9 ungefär då de började rycka i benen och jag ville gå upp. Så jag väckte pojken och vi kom upp efter ett tag. Då blev det en brakfrukost med korv,bacon,ägg,bröd,yoghurt och kaffe såklart.
.
Sen så var det dags att göra lite nytta. Tog bilarna till hans föräldrar där jag tvättade och dammsög hela bilen och pojken tog hand om sin nya älskling,nämligen crossen.
Blev mycket gjort och kom för ca 1 timma sen. Då ställde jag mig och lagade lite lunch som vi nyss satte i oss, mmm så gott det var. En spontan kycklinggryta =D kände mig som en mästerkock faktist ;P (eller inte)
(kan man ju önska sig? ;P nepp..jag har min egna snygging som gör detta för mig ;D )
.
Nu ska jag försöka få lite med skolan gjort, sen ska ja iväg och handla lite ost och kex tills kvällen.. Jag och hjärtat ska ha en myskväll med det och kolla på film/hockey och bara mysa!
Måste även försöka fixa klänningen tills på lördag. Vet inte om jag ska ha den rosa eller svarta, men de får jag kolla snart.
För ÄNTLIGEN är dagen här, då jag får träffa min ALLRA bästa vän Katta! Och få vara med på hennes/deras stora dag. Kommer bli så underbart. Och att jag äntligen ska få krama om henne efter över ett år är ju magiskt! Jag längtar så!!
I LOVE YOU forever min bästa vän!

jobba jobba

Working or not??..
Jahopp, jag försöker i alla fall att jobba lite med skolan men det är så SVÅRT! just nu har jag gett upp skissandet (2D och 3D) eftersom jag inte vet vart jag ska komma med det så nu blir det istället att ta tag i uppsatsskrivande som verkligen inte är LÄTT! Har aldrig gjort det innan så det är väl bara att sätta sig och traggla det :P
.
Jaja, morgonen började bra. Var väldigt trött imorse men ja skulle ju va inne i Kalmar vid 8 så det var bara att dra sig upp..Kom in till Kalmar och hann precis ge pojken min en puss när han jobbade innan ja skulle träffa S. Sen s mötte upp Filippa vid 10 och vi tog en lång fika och kollade lite i affärer innan ja skulle bege mig hemåt igen. Körde även förbi Rinkabyholm för att sno en till kyss ifrån pojken innan de var dags att åka hem och plugga.
Kom hem och då såg jag att mina klänningar hade kommit, ena var dock för stor, men kanske kan Karin eller någon sy in den åt mig men den andra var bra =D så nu har ja en tills på lördag iaf! För då blir de ett underbart bröllop att gå på, och jag längtar så! Ska bli underbart att träffa min pärla igen och vara med på hennes/deras stora dag! I LOVE YOU KATTA och är så lycklig för er!
.
nu ska ja snart in och förbereda maten, blir tidig middag eftersom Andreas ska köra ikväll så ja, får se om ja ska med eller om ja ska vila hemma. Kan inte riktigt bestämma mig ;P
Men nu..lite mer jobb annars är ja lat! inte gjort så mycket på något sätt på flera dagar. Min kropp är trött och jag orkar inte, men den mår nog bra nu med några dagars vila, typ 1 vecka nu =D.
Yes yes, de va allt för mig ;P
.
tycker detta stämmer ganska bra in på hur jag känt mig och gjorde de sista dagarna ;P

14/5

Måndag och dags att ta tag i livet igen, hade ju en slappar helg som sagt så nu är det verkligheten som gäller. Dock så gick helgen väldigt bra,bättre än veckan..puuh ;P
Men jag har känt mig riktig "off" den sista tiden och ja, de har väl gått ut över allt och alla,tyvärr! inte varit människa direkt =/ vet egentligen inte vad det beror på men ja, känner mig lite upp och ner =/
Idag blir det i alla fall skola som gäller. är där nu..
Senare i eftermiddag ska ja till tandläkaren sen blir de väl bara en hemmakväll sådär. Kan va ganska skönt det med! Ta det lite lugnt ibland.
Men det är lite surt att sitta inne när det är sol men va ska man göra? kan ju inte alltid få som man vill.
Nehepp. Nu blir de dags att ta tag i skolan.

Crossman, i love

Blev en riktigt härlig dag idag!
Åkte till crossbanan vid 11 tiden för att titta på min älskade som åkte. OJ han är ju så grymt snygg när han sitter på den nya,fina crossen att ja blir helt svag i benen ;P haha
Jaja, ja fick iaf leka fotograf idag och fotade en hel del snygga bilder på honom och det var kul. Kul att fota och väldigt kul att titta faktiskt! Han är väldigt duktig =)
Sen efter 3 timmar åkte vi hem och fixade med grill och allt, eller vi blev bjudna hos svärföräldrarna så åkte dit och va där till halv 6 ungefär. Då åkte ja hem och har bara tagit det lugnt. Borde pluggat men men, vet inte hur eller vad så.. =/
Har nyss duschat och ska göra lite matlådor nu tills imorgon. sen blir de myskväll och slapp hela kvällen i soffan!
Hoppas ni haft en bra söndag =)
Min man som är så otroligt vacker!
I LOVE YOU!

bullar och cross

Morgon söndag!
Soligt och härligt är det idag, dock liiiiiite lite kallt fast klockan är ju inte mer än halv 11 så ;)
Hade en trevlig dag igår, var ju som sagt på "barnkalas" på eftermiddagen och innan det fick ja lite ryck och ville baka så ja ställde mig och gjorde STORA kanelbullar och lingonsylt mitt på dagen =D
Sen barnkalas som var trevlig,fick lite sockerkick där ;P haha. Kvällen spenderades framför hockey och så och somna rätt så gott vid halv 12.
Nu har vi ätit lite frulle, Andreas är och byter däck på släpet så ska vi bege oss till crossbanan strax..han ska köra idag så ja ska kolla och fota =D, så ska upp och göra lite kaffe och packa bullarna för dagens äventyr :D
Sen blir de väl lite plugg om det går och så ev. gym, men jag är seg och trött i kroppen så de blir nog inte så. =/
Lugn hemmakväll hoppas ja på senare, vill även grilla..så ja.. med andra ord! Vet inte hur dagen kommer se ut.
Ska hålla mig "happy" iaf ;)
Ha en bra söndag!

lördag

God morgon lördag!
Japp jag är uppe med tuppen denna blåsiga och kalla lördag. Varför? jo för att pojken min ska iväg och hämta sin cross så ja gick upp med honom.
.
Gårdagskvällen var jättetrevlig. Jag och Malin tog oss en roadtrip till öland för att titta på stugan vi hyrt för midsommar och ja, man kan väl säga att det var en spännande tur..haha.. körde lite här och där och ingenstans och man kan ju lugnt säga att det var bra att vi gjorde detta igår så att vi vet vart den ligger, så japp..nu vet vi =D
Kom hem vid halv 11 till dom, satte oss ner och planerade lite inför det eftersom vi va så uppspelta..sen plocka ja upp Andreas och Jonas ifrån Harrys och körde hem =D
.
Kunde självklart inte sova i natt heller trots att ja va så himla trött, så vid 4 gav jag upp och tog en sömntablett =/..
Gick upp för en timma sen typ..legat och mysit med hjärtat ett tag innan jag drog upp oss båda. Han ska strax iväg och ja ska väl göra mig frukost. Men kan inte äta än, magen värker men något ska ja väl få i mig.
Ikväll/eftermiddag blir de "barnkalas" hos klasskompisar som fyller år. Kul tycker jag. får se vad de har hittat på som är lite "back in the days-memories" ;P haha
jaja.
Slut skrivet.
Nu blir de mer kaffe och nyhetsmorgon. Sen dags att ta tag i skolan =/
.
road trip igår med Malin, otroligt vackert =D

Fredag!

Blää så trött jag är! Blev en sömnlös natt i natt,vet egentligen inte varför!
Kunde inte somna, eller jag hade så sjukt ont i magen så jag bara låg och vred och vände på mig hela natten. Vet inte vad det är som är fel med den, uppblåst,ont,knip och allt möjligt håller på juts nu och jag är ganska så less på det. Får ta det med S nästa vecka så får se vi se vad som händer.
Så ingen träning för mig idag heller, är helt slut sen i onsdags så ja..orkar inte helt enkelt, magen gör för ont.
Tvingat i mig gröt nu på morgonen och ska hoppa in i en dusch nu innan ja ska bege mig till skolan för att jobba lite. Kan inte koncentrera mig hemma så åker dit ett par timmar och är lite social där =D
Ikväll blir det nog tjejkväll med Malin om hon mår bättre, eftersom männen är på jobbfest..Sen tidig sänggång och ta tag i dagen imorgon helt enkelt! =D
.
.
Jaja, men nu måste ja skyna mig lite!
Ha en bra dag!
.
OM EN VECKA SES VI =D iiih ja längtar så!!!!
.
senare..
i skolan och "jobbar".. =/

balloon

Uppblåstbar ballong!

LOVE

JAG ÄR SÅ KÄR!!
Japp, idag är det en bra dag! jag känner det i hela kroppen. När jag gick upp imorse och pojken fortfarande?? var hemma så stod ja en stund och bara tittade på honom, jag fick då en underbar känsla i hela kroppen, blev helt varm och lycklig! En känsla av kärlek!!
Där satt den människa som jag älskar så otroligt mycket och bara log, han såg inte att ja va där så ja kunde tjuvkika lite ;P
Men som sagt!
Jag fick den där "nykära" känslan i kroppen och vart alldeles lycklig! För han är den finaste som jag kan få, den som får mig att orka kliva upp på morgonen och göra varje dag till någonting värdefullt!
För även som igår, när dagen var piss och jag kände mig "inte bra" så fanns han där och sa det jag behövde höra!
Vad mer kan man säga?
JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS!
.
546345_366141460101112_182368541811739_974287_83589815_n_large

bra/dåligt

Det som började så bra, slutade i katastrof!
Tur att ja ska på corespinn ikväll, annars hade ja inte klarat detta kan ja säga!
Har pluggat under dagen, dock har det inte gått så bra.. vet inte vad eller hur jag ska göra detta men men =/.. har även suttit ute i solen och jobbat så det är ju skönt. Och när jag var över hos svärfar så skulle ja ner och kolla på kattungen så födde den andra katten precis när ja va där nere. Så jag fick se en kattfödsel, vilket var lite kul, hade ja inte trott =)
Hemma nu, ätit lite mellis nyss och ska väl fortsätta jobba nu.. tills kl. halv 6 då ja äntligen ska få åka iväg occh röra mig! UNDERBART!

Fuck it!

Really really really bad day today!!
Usch och blä, vet inte varför.
Har ont i magen och ändå så blir de och jag vet inte varför. LET IT BE!
Va inne i Kalmar en runda och lämna tillbaka en klänning och kollade på lite andra klänningar, men ja hittade bara en kjol och jeans istället, rosa jeans =D skit snygga. Men som sagt, de va en DÅLIG dag att åka in och kolla kläder..=/ jaja..
Hemma nu, ätit lite, sitter ute och skissar. Men ska springa upp nu och slänga in hamburgebröden i ugnen så att de är klara tills ikväll (okej de går fort men ändå :P)
.
Ikväll blir de grillat, en cykel/rid/PW tur iaf, och en MASSA mys med pojken, Var lite sur igår så har väl lite att ta igen :P
.
Men fan! va ja inte orkar mer! Usch, sur,irriterad,bajs,helvele och allt man kan tänka sig! En riktigt dålig dag! SKÄMS LOUISE! SKÄMS SKÄMS SKÄMS!!!

måndag

Ny vecka och tiden bara rinner iväg!
Gårdagskvällen var underbar! Fick spendera den med den ja älskar allra mest och det var länge sen vi bara var han och ja så..ja, JAG ÄLSKAR DIG är det enda ja kan säga!
Har varit en helt okej dag hittills, eller joo.hemma var den okej iaf..gick upp tidigt och fick lite småsaker gjorda, satt lite ute i solen och pluggade,åkte och handlade,åkte till skolan..skulle ha möte kl 1 MEN fick mail kl. 2 att hon inte kommer förrens 3, så ja..är måttligt förbannad kan ja säga.. hade lite att fixa hemma innan hjärtat kom hem men får se om ja hinner det ikväll =/
jaja..
hem efter mötet ska ja iaf, sen blir de födelsedagsfika och så.. Vila idag med, är inte 100 % så ja,tar det lugnt. men det är ganska skönt. Tror ja behöver de ;)
.
dags att springa!


Brr!

Oj vad trött jag är, varit en heldag idag med! Fullt ös typ hela dagen, eller nja..ja har iaf inte varit hemma.
Men gårdagen var riktigt trevlig. Åkte in och träffade Malin vid halv 1, vi tog en runda på stan,gick hem till henne och hämta kaffe och cykel, sen cykla vi till maxi och handlade picknickkäk! Satte oss sedan i skälby och hade en riktigt mysig eftermiddag hon och ja. Sen hem och hämtade upp pojken min hemma hos dom och sen åkte vi hem..var planerat att vi skulle hem till oss men vi ville titta på den lilla katten så vi hamna hos hans föräldrar och blev bjudna på ost och kex samt vin..Och hockeymatchen började ju mitt i allt så vi blev kvar där hela kvällen. Kom hem vid 11 och stupa i säng eftersom vi skulle upp tidigt.
.
Dagen idag har vi spenderat i vissefjärda. Blev att gå upp tidigt och göra matsäck för att åka dit och kolla på SM i motorcross. Så där har jag/vi varit hela dagen. Andreas,jag,Simon,Elin och Finnander åkte dit och det var otroligt trevligt och kul MEN kallt! Vi stod tyvärr i skuggan hela tiden så ja, ja var kall enda in till benmärgen kan ja säga.
Hem och blev bjudna på mat igen och sen åkte vi hem till oss. Har precis duschat och ska sätta mig och skriva min utställningstext nu.. sen blir det massa mys i soffan med älskligen, BARA han och ja! det behövs.. En varm famn och lite massage är vad min sjuka kropp vill ha, och inte kommer den bli friskare efter dagens kyla ;P haha.
Nja..men nu måste ja jobba!
Ha en bra,solig söndag!

snurvel.

Lördag idag och ja, fökylningen sitter fortfarande i och huvudet är lite tungt =/.. men men, va göra?
Hade en supertrevlig kväll igår med Malin och Robin.Jag och Malin tog oss en långpromenad på kvällen medans killarna satt hemma och kolla på hockey, sen satt vi där och drack kaffe och åt nya ballerina,mm så goda ^^
Kom hem rätt sent och då stupade ja i säng ovaggad.
Eftersom de skulle jobba idag med fick vi ställa klockan och ja va trött som ja vet inte vad när ja tvingade mig upp kl. 9 imorse.
Så nu har ja släppt iväg honom och kör en tvätt. Ska göra mig i ordning så kommer snart Malin och hämtar mig och vi ska på IKEA, ta en promenad i solskenet och bara vara hon och ja medans killarna tjänar pengar ;P haha. Alltid mys.
Ikväll blir de grill och födelsedagsfest antagligen, eller bara en hemmakväll om jag får bestämma! haha.
Nej dags att göra lite nytta nu då!
Ev. plugga lite bör jag göra!
Ha en bra lördag!

fredag

Äntligen fredag, gud så skönt!
Dagen blir inte riktigt som ja hade planerat, men det gick ju bra den ändå.. Men jag vaknade vid kl 3 i natt och kände det jag hade förutspått kvällen innan, nämligen den välkomnande förkyldningen!Jahapp så nu vad det min tur då da.. Halsen värkte och näsan rann, så det var ju bara att somna om igen, HA trodde ni ja.. icke!
Men iaf..vaknade och låg och mös med älsklingen till halv 7 då han åkte till jobbet sen somna ja om ett tag..Upp och gjorde mig i ordning och åkte till skolan och Nybro..
Blev en dag i verkstaden för min del, gjorde lite test modeller som inte blev klara så får väl göra klart de i helgen. Mötte upp Therese och tog en fika och sen handla och nu är ja hemma, nyduschad och så..
Ska ev på grillning ikväll, men det lutar åt nej, inte så pepp och så är huvudet rätt tungt..en myspyskväll med älsklingen och bara vila med andra ord.ingen träning eller så men ja, en gång denna vecka är ju bra iaf ;)
Helgen kommer att bestå av plugg varvat med cross, pojken min ska nog köra imorgon och på söndag bär de av till värnamo för cross-sm! kanske inte så himla kul men min underbara Elin ska ju med så.. =D haha
nej.. nu ska ja vänta på hjärtat och så får vi se hur denna kväll slutar!
Ha en bra helg!

solbränd

Aj, vadå använda solkräm? den hjälper ju ändå inte =/.. (är rödare än vad det ser ut som på bilden ;P)
Såhär kan man bli om man blandar "nytta med nöje" haha

Morgonlöp

God morgon soliga torsdag, snart helg igen =D
Sovit gott? Det har jag iaf, men har haft konstiga drömmar som ja, ja inte riktigt förstår ;P hah
Gårdagskvällen vart underbar. Hjälpte till att värka hästarna innan Elin kom över och vi tog oss en ritt på ca 1 timma ute i skogen, helt fantastiskt!!! Dock lite kallt,för ja hade klätt på mig lite fel men det var så skönt att bara sitta där uppe på ryggen och njuta och prata med Elin =D
Kom hem till min man som låg och väntade på mig i en varm säng, kan säga att ja längtade efter den otroligt mycket haha.
Började denna morgon med en löprunda och träning utomhus och det var SÅ skönt. Solen skiner och det är varmt liksom!
Har precis ätit en supergod frukost så nu är jag riktigt mätt, ska hoppa in i en dusch sen ska ja ut i solen och plugga. Får se om ja åker till nybban idag eller om ja håller mig hemma, hemma tror ja ;) haha
jaja.
Nu ska ja göra mig fräsch!
.
.
stöttar och finns här så gott det går =(, saknaden är enorm!

SOMMAR?

Shit det är verkligen sommarvärme idag! Sjukt varmt, sitter liksom på altanen i underkläder och klockan börjar närma sig 6 och ja är grymt svettigt. Men man måste ju passa på, har varit inne hela dagen idag,eftersom vi hade lektion.
Så nu har jag precis ätit en god middag med älsklingen som var helt slut och BRÄND efter en dag på jobbet haha..han klaga på rätt bra ;P, så nu får man väl bli den där snälla flickvännen och smörja in och så ;P haha
Men iaf..ska försöka skissa lite nu, men vet inte på vad egentligen och sen ska ja gå över till svärföräldrarna och värka stots hovar, för om ett tag kommer Elin över med sin polle och vi ska ut på en tur hon och ja! UNDERBART kommer det bli.
Får se vilken runda de blir men en ridtur iaf ;D längtar!
Nej dags att gå in och pussa på gubben min och göra lite nytta!
.
Fick reda på de ja inte ville idag, tuff dag, men ja har klarat det iaf..=/

1 Maj

God dag! Eller god och god, jo den är jättegod ;) (nu kör vi med positivitet)
En härlig dag idag med dryga 20 grader ute och solen skiner på en klarblå himmel, så sjukt underbart!
Tog lite soovmorgon idag med, till halv 10, sen så låg vi kvar till halv 11 kanske och pratade en massa.Hade en underbar valborg hemma hos Malin. Supergod mat,trevligt sällskap och spel så kunde vi även få denna valborg att bli perfekt, och ja körde väl hem till 12, så hamna i säng ganska så sent,så inte förvånande med sovmorgonen ;P
Kom precis hem efter en promenad i skogen, "på landet" som Katta skulle uttrycka det, med tanke på att samtalet med bästa vän bröts några gånger under promenaden ;P haha. Men TACK så otroligt mycket min bästa för att du finns och bara är där för mig! Så otroligt skönt att prata med dig idag,igår,varje dag helt enkelt!
Nu ligger jag och slappar i solen med den första glassen ute (bra med laktosfri när man är hemma ;P), mums ^^, får se vad som händer senare. Kanske grillning eller så, vet inte. ev. lite spinning med om ja orkar.
Ha iaf en bra 1 maj!

RSS 2.0