30/7

Kom precis hem efter en lång dag som det känns som hhaa. nemen ja jobbade till 7 fast hade ju de roligaste medarbetarna så det gick ju fort. Vi allihoppa mobbade varandra titt som tätt så det var ju grymt kul =D Älskar att jobba med dom. men men haha. skit samma om det.
Efter jobbet åkte ja in till båten där ciccie jobbar, fast hon var ledig idag fast det var ändå nån slags "pridefest" där som alla var på. Och det var verkligen grymt kul. Massa Ciccie kände var där och massa som ja kände hade hon bjudit dit. Så där blev det taco-buffe och sen massa gott att dricka. Vi alla som var där skrattade och hade det mys i flera timmar, eller ja.iaf 3 :P för sen var man ju tvugnen att åka hem eftersom man börjar jobba vid 7 imorgon bitti.
Så nu ligger ja på mitt sjukt varma rum och ska sova. Måste göra det eftersom man ska upp så himla tidigt, men först så måste man ju se lite på sex and the city som har blivit lite som mitt "insomningsprogram" nu på kvällarna haha. men det gör ingenting eftersom ja tycker att det är bra =)
Fast nu känner ja att ögonen börjar svida lite så det kanske ändå är bäst att man släcker lampan och säger god natt eller va sägs?


ont i magen

ska det bli en dag på stranden idag eller inte? :D haha ja hoppas det. eller ja tror att det kommer bli det. sitter och väntar på att Anna ska komma hem så att vi kan gå ner och lägga oss nere vid vattnet och bara mysa! Så hon får skynda sig lite nu tycker ja ;)
har inte sovit gott inatt. har typ åkt på någon slags matförgiftning eller så, eller iof så är det inte fullt så farligt men ja har sjukt ont i magen och har bott på toa typ hela natten.vet verkligen inte vad det kan vara av. åt kyckling i söndags och efter det mådde både ja och pappa illa men det hände ingenting, det kom typ igår på jobbet så ja vet inte.. men ja mår inte så jättebra om man säger så,min lilla mage värker :(
men vädret som var så fint när ja gick upp verkar vilja mula på sig lite, inte för att det gör så mycket men ändå. vill ju att det ska va soligt och skönt när ja äntligen är ledig hehe. men det är ju bara idag sen jobb till fredag. men ja överlever!
får se om Jossan vill hitta på någonting me mig ikväll, det skulle va mys eftersom ja inte sett henne på sjukt länge så saknar min plutt nu! får försöka övertala henne lite ;)
nu ska ja fortsätta sola och läsa min STORA,tunga bok haha.

Ladder 49

Jag skulle aldrig kunna bli brandman.Fy sjutton vilket jobb,riskera sitt liv varje gång man går in i en brand. nej fy alltså. aldrig i hela mitt liv. jag kom att tänka på den eftersom ja precis har kollat klart på en väldigt bra film nämligen Ladder 49 med bla John Travolta. och jag tycker att om man gillar lite spännande filmer men ändå rörande så ska man se den. den är iaf värd att se. och ja fick till och med några tårar att rinna ner på kinden om ja ska vara ärlig :P hehe
fast nu är ja väldigt trött. ska kolla på sex and the city nu och sen ska ja sova. ska bli väldans skönt.


soduko,film,skor

Gäst, haha jaa.det är vad ja har gjort hela dagen känns det som  :P haha. nej men är himla seg. Vart en lång dag på jobbet,fast det gick faktist ganska fort för det var en hel del drag nästan hela tiden vilket underlättar allting så himla mycket!
Badade två gånger igår med pappa och det var det varmaste hittills :D. var välförtjänt tyckte ja efter en kortisdag på jobbet men en lång vecka. Så vi åkte och badade två gånger och åt en mysig liten middag på altanen i solen =) Och ja kände verkligen att ja var helt slut, ögonen gick i kors redan vid halv 10 så vid 10 somnade ja som en stock, mmmm riktigt nice ;)
Sitter nu på balkongen och bara tar det lugnt. ska hoppa in i en dusch och sen kanske även ta en fotbad för man får rätt ont i fötterna när man står och går så mycket på dagarna så det tror ja att ja kanske ska göra lite senare :)
Juste, blev kär i ett par skitsnygga högklackade skor idag när ja gick och kollade runt lite i centrum på lunchen som ja bara var tvungen att ha, så jaa. nu är dom mina!! :D det var verkligen ett fynd tycker ja och ja tror att ja kommer att använda dom mycket!
Får se vilken film ja ska kolla på ikväll. funderar på att lägga mig i sängen me datan och kolla på "what happens in Vegas" som ja har hört ska va bra, så den får det nog bli.
nu ska ja iaf lösa klart mitt soduko och bara njuta av att ja är ledig imorron =D


VARMT!

God morgon. Ännu en solig dag på ingång =D men det gör ingenting,för idag ska ja äntligen få njuta lite av den. jobbar ju inte så länge och sen ska ja åka och bada me pappa och det ska bli riktigt skönt.
Gårdags kvällen var trevlig tycker ja, kul att få träffa dom igen efter ett par veckor som nu har gått. först visste vi inte vart vi skulle men tillslut så hamnade vi iaf i gamla stan på "huset". först var vi lite skeptiska för stället men det visade sig vara helt okej bara att det var sjukt varmt där inne och fanns inte så mycket plats att få frisk luft på. men vi klarade oss rätt bra iaf. Träffade den ena konstiga människan efter den andra. dom var roliga att snacka med men efter ett tag insåg vi att alla hade något gemensamt :P haha men det ska ja inte gå in på nu ;)
blev en ganska sen kväll eller ja va hemma vid halv 3 så ganska lugnt var det. men ja va så trött så ja ville bara komma hem och sova. drack typ ingenting vilket var skönt för då slapp man bli så trött nu på morgonen vilket ja inte är nu. men ja känner mig iof inte så utvilad eftersom mitt rum är som värsta bastun men men. inatt ska ja sova med en fläkt eller någonting så att man kan få sova gott någon gång =)
ska bege mig till jobbet om en timme ungefär så ska sitta ett tag till på balkongen och bara njuta, har precis avslutat min frukost bestående av fruktsmootie och en ost smörgås och ett STORT glas kall mjölk =D mumms!!
Måste nog ringa tillbaka till mamma och förlåta henne, var lite taskig mot henne nyss när ja ringde så nu sitter ja här med lite ångest för att ja gjorde som ja gjorde =/ får se vad ja ska säga.. hehe

strax utgång.

Sitter här nu ute på balkongen fortfarande,men det är ju verkligen så sjukt skönt väder. Lyssnar på musik och har öppnat en kall cider och en liten godispåse som ja faktist unnade mig idag eftersom det är lördag ;).Bla malteser som syrran gillar och sen blev det lite plockgodis ifrån videoaffären :P haha. Så nu är ja redo för kvällen me tjejerna =) vet ej vart vi ska än men det lär ju visa sig när vi kommer in men ja tror säkert att det blir bra. Min tunnelbana går om typ 40 minuter så ja kan ta det lugnt ett litet tag till.
Ibland kan det va ganska skönt att "föra" med sig själv, man kan tänka lite och bara ta det lugnt och så..Okej kanske ska man inte ta det lugnt precis innan man ska dra ut men ja gör så iaf. Är ju så himla trött efter veckan men snart är ja ledig (iaf i en dag) men som sagt sen är det åland :D

Måste nog gå och borsta mina tänder innan ja drar för ja åt massa vitlök idag till middag..haha men men. Hade ändå inte tänkte göra ngt kul satt ;) haha
Måste byta radiokanal så att man får lite stämning. Hörs imorron eller något =)

party party

Herregud va varmt det är, sitter liksom på balkongen nu i bikini och klockan är halv 8 :s och ja sitter till och med i skuggan..Helt galet men underbart. Synd bara att man missar det fina vädret när man jobbar hela tiden :P hehe men sånt är väl livet, bara det är fint när vi åker till åland så blir ja lycklig!
Ska ut ikväll me gamla klasskompisarna. Det ska faktist bli riktigt kul =) har inte sett dom sen studenten så nu ska vi ge gärnet, iof så jobbar ja imorron men det är inte förns vid 12 och ja slutar 3 så det gör inget om man inte mår så bra, vilket ja förhoppningsvis inte ska göra men man vet aldrig ;P
Så just nu sitter ja och väntar på att någon av dom ska höra av sig så att man kan bestämma lite till kvällen :P
Ska faktist hoppa in i en dusch nu så att man är lite fräsch och sen ska ja ta mig en kall cider och bara slappa på balkongen tills det är dags att röra sig in mot staden vår =)

Ha en trevlig kväll!

tvär vändning.

Kvällen blev VERKLIGEN inte som ja hade tänkt mig. Hände en hel del saker som kanske var bra att det skedde men det var ändå inte kul, men men. Känns som om det lättade lite iaf och att ja mår bättre nu och det är skönt.
Jag och mamma satt ute på balkongen hela kvällen och pratade om allt möjligt,som sagt både bra och dåligt. Vi spelade faktist även lite yatzy för att låta tiden gå lite. =)
Och mamma lagade sin GODA lassange men som ja tyvärr inte åt så mycket av eftersom ja, det skedde lite saker.. men nu har ja iaf matlådor ett par dagar framöver så det ska bli gott =)
Kom nyss ut ifrån duschen och ska sova. Ska bli riktigt skönt eftersom ja är så trött och har huvudvärk.
Måste även vila inför morgondagens jobb och kvällens utgång me Elin och Maria. Ska bli riktigt kul att träffa dom så ja längtar =)
Nej nu orkar mina ögon inte vara öppna så nu ska ja sova!


FUCK!

Usch, idag är det verkligen inte nån rolig dag.Varkan psykiskt eller fysigt. Har vart dålig "psykisk" hela dagen,men inte lite mycket fysiskt..
Kan ju börja med att ja försov mig imorse vilket gjorde min dag lite stressad haha. Vaknade av att mamma skrek på mig klockan kvart i 7 och sa att ja hade försovit mig och då var det som ett skott i baken på mig hade utlösts för ja fick fnatt. hoppa upp ur sängen och slängde på mig kläder och sen var det bara att springa till jobbet. började ju 7, och det sjuka av allt var att ja hann! hah kan inte förstå det. Stämplade in 06.58 såå..2 minuters marginal också :D haha
Men ja.. det var kanske det enda som var "roligt" eller va man ska säga för annars mår ja piss.
Jobbar hela tiden och det är ju inte så kul när det är fint väder men det gör inte så mycket för ja har jobbat med ett grymt skönt gäng hela veckan och har haft det skit kul.Men ändå så hjälper inte det hur ja mår. Det enda ja vill göra är att gråta, vet inte varför men ja känner mig verkligen inte bra. Jag orkar inte.Ju mer ja tänker på hur ja har det ju jobbigare blir det.
Det är inge kul och ja vet inte va ja ska göra.
Ja har tröttnat på att sitta hemma, vill ut och hitta på saker men inga är hemma eller kan/vill träffa mig.
Asså fan, ja orkar inte Måste ju vara en glad och possitiv människa på jobbet men nu orkar ja inte spela mer. För det är jobbigt, det tar på mig! Varför kan inte allt bara va som det var förut?eller att ja blev annorlunda?
Om det fortsätter såhär så ger ja upp!!!

sol/jobb

Ooh äntligen hemma.Har precis kommit hem från en liten picknick med mamma.vi grillade och åt gott ute på fältet hemma eftersom det var/är så fint väder. och eftersom ja har jobbat hela dagen har ja inte sett solen så mycket så ja ville vara ute. slutade iof 4 och då var det raka spåret hem till balkongen för att få sig lite sol =) är ju rätt så solgalen tror ja :$ haha
var en lång dag på jobbet,började redan vid 7 men på något sätt gick det ändå fort..men stackars lilla Adam som fastnade i hissen för andra dagen i rad haha..usch vill inte åka den nå mer :P fast det var ändå riktigt kul,har nog inte skrattat så mycket på jobbet som ja gjorde idag.
Var på allsång igår och ja kan väl inte säga att det var de bästa artisterna med då men det var trevligt ändå.denna gång fick vi en sittplats så vi tog oss en cider och en öl i den skinande solen. det var VÄLDIGT skönt,verkligen sommar alltså!!
Sen idag när vi skulle gå hem ifrån våran picknick så såg jag ett ställe där det fanns massor med hallon, så nu har ja plockat min frukost tills imorron :D mums vad gott det är med nyplockade,färska hallon som växer vilt :D haha
ska faktist skölja dom nu så att dom blir ätbara tills imorron.

21/7

Shit va trött ja är.Är helt slut och min rygg värken så in i norden.är nog inte van vid att stå så mycket för ja har typ bara suttit hela veckan som gått känns det som :D haha..inte gjort så mycket nytta om man säger så haha.Men det var ganska mycket folk i rörelse idag eftersom vädret inte var det bästa,kom värsta skuren där mitt på dagen men det verkade släppa tills ja slutade iaf,tur hade man =) o ja måste bara säga att det var väldigt skönt att komma hem till ett färdig dukat bord.mamma är ju hemma så hon hade lagat mat och allting var klart när man kom, det måste ja säga var riktigt skönt =) har faktist längtat efter det känner ja.
ska nu hoppa in i en långdusch,för ja känner inte för ett bad men en dusch måste ja och vila min rygg lite.o sen blir det tidigt i säng eftersom ja börjar 7 imorgon,fast det får väl gå det med :P

20/7

Söndag igen och ja ska jobba imorron..Vill inte =( haha men men, vafan det är ju pengar egentligen.Fast sålänge det är regn och dåligt väder så gör det ingenting men annars är det inte det roligaste kan ja säga.
Idag är det iaf sol och varmt,dock så blåser det lite men det gör inte så mycket om ja ska vara ärlig, men blir inte så himla varm då fast ja..Strunt samma. Sitter på balkongen me mamma och kollar på resor,känns lite konstigt eftersom man sitter mitt i solen och kollar på resor just till solen haha. men det är tills i vinter men dessvärre så verkar det inte finnas så många. Mamma verkar inte vilja åka till egypten men det verkar vara det enda som finns.ja har ingenting emot att åka dit bara sålänge vi kommer iväg nånstans så blir ja glad haha. men det får ju inte va för dyrt heller. men ja vet att vi är ute ALLDELES för sent för att åka iväg i vinter. Vi är mellan 5 o 6 personer som ska med så det kan bli lite körigt. Men som sagt, sålänge vi åker iväg och det inte blir canarieöarna så är ja glad.=)
men vad ska man hitta på idag då, ja tänker inte bara sitta inne för ja har tråkigt. Har gjort det så mycket nu att ja vill iväg och hitta på något men mamma verkar inte vilja röra på sig så får se va som händer.Måste iaf till centrum och hyra en film tills ikväll och det kanske man borde göra så snart som möjligt så att den inte blir uthyrd.
Ajja ska snacka mig till att hitta på något kul idag me mamma =)


Mamma Mia

Oh, har precis kommit hem efter en mysig dag me mammsen.Den började med en lugn och trevlig frukost bestående av färsk pressad juice,äggsmörgås och en ost och skinksmörgås,kaffe och mjölk.Allt detta även tillsammans med att mamma ville lyssna på melodikrysset som båda löste på internet och för en gångs skull skickade vi båda in det.haha tänk om vi skulle vinna, ja lyssnar annars aldrig på det men kunde väl ändå passa på att göra henne sällskap. Sen mitt på dagen åkte vi till solna och shoppade lite, eller ja köpte en datamus och en "övningskör"-skylt och så,så det blev inte så mycket men ändå.Vi tog även en liten fika där inne i centrum med tanke på att magen kurrade lite smått..Därefter åkte vi och köpte biobiljetter till Mamma Mia, och eftersom den inte började förrens 4 så åkte vi hem ett tag och bara tog det lugnt.
Så nu har ja kommit hem igen efter filmen som ja bara måste säga var UNDERBAR!! Ja älskade den.Gud va bra den var.Kunde dock inte alla låtar men man blev rörd,ja fälde faktist en liten tår där mitt i och det brukar ja inte göra ofta kan ja säga haha. men den var verkligen grymt bra så den tycker ja man ska se om man gillar Abba-låtar såklart, vilket ja och mamma gör =D
Just nu sitter vi båda i mjukiskortisar och en stor t-shirt och ska snart börja med maten som idag får bestå av färsk pasta med räk och broccolisås. Sen ska vi bara ha det mysigt framför tvn med lite vin och popcorn.För vi blev så himla sugna på det när vi var på bion men ingen av oss orkade gå ut igen ifrån bion så vi sket i det och får ta det ikväll istället.Fint väder är det också så egentligen vill man gå ut men ja,ingen är ju typ hemma så man får bara ta det lugnt istället.
Ojsan nu kokar vattnet till pastan så måste dit och fixa med resten.
Ha en trevlig kväll!


mysis

Hade mys idag med lilla syster inne i stan.Det var jättemysigt verkligen.. Vi gick omkring och kollade i affärer och lyckades faktist fynda en hel del saker =), bla underkläder och shorts.. Sen har vi som en "tradition" eller va man ska säga,saker vi alltid gör när vi är inne i stan..Vi går till hötorgshallen och smakar på olika saker,bla torkad frukt,nötter och lite sånt smått och gott..Så det brukar ju bli så att man får med sig lite påsar hem därifrån med allt möjligt i som är mycket gott att sitta och smutta på vid tvn :)
Vi satt även och mös i solen med en "ben and jerrys" glass nere i kungsan..Mums va gott det var och va skönt det var att vila fötterna efter ett par timmar gång inne där inne.

(min smak:New york Super fudge chunk)  (josephines smak:Cockie dough)



Åkte hem efter, hm tror det var 5 timma och då stod det mat på bordet.Mamma och Anders hade köpt hem indisk mat så det var riktigt smarrit. =)
Sitter nu nere i soffan med skadade mamma brevid och kollar på något approgram haha.ganska kul faktist :P
Kommer bli en lugn kväll för ja är så trött så det blir nog bara lite film och sen lopplådan i tid antar ja =)
Ska hoppa in i en dusch just nu iaf hade ja tänk.

Familjedagar =)

Ja har kommit fram till nu att denna vecka verkligen har varit en vecka för familjen..Varje dag har ja träffat någon ifrån familjen och bara tagit hand om den.Det är verkligen någonting man bör göra tycker ja.För det är verkligen så lätt att man glömmer bort dom,framförallt när de inte är hemma och så.Man får en så skön och bra kontakt (oftast) med dom..
I måndags va det pappadag,tisdags-ciccie (+viktor),onsdags-madde o pappa kväll,torsdag-anders,fredag-josephine och i helgen blir det mamma och jag. Så hela familjen på en vecka.Man mår verkligen bra tycker ja!
Och förhoppnignsvis är det uppskattat också!
Så det är en bra idé om man inte har någonting annat för sig nån dag..Bara ta hand om sin familj lite då och då =)

usch

VARFÖR gör ja så här för mig själv?? Lär man sig inte av sina misstag eller? tydligen inte ja.. Usch fan asså!!
Ska alltid gå tillbaka och kolla på det som varit, för att det kändes som om det var bättre då och fan att ja inte gjorde någonting då..Ja kan va så jävla idiotisk och feg och fan allting i många situationer..och detta var en av dem..
jävla skit! ska försöka sluta plåga mig själv med att kolla tillbaka men ja kan verkligen inte. och eftersom ja inte kan så ser ja va ja har gått miste om och som kunde varit min "räddning"..ajja.
snart ska vi dit igen och det kommer kännes jobbigt,tror ja iaf, fast inte samma personer.det kommer säkert bli bra men ja kommer ändå att tänka tillbaka!!

16/7

Ibland är det bra att vara uppe med tuppen :P haha.. Jaa för klockan har inte ens hunnit bli 11 och ja har redan hunnit städa hela lägenheten..Både vattna blommorna,dammsuga och fixa toaletten nere.. Hm tycker själv att ja är riktigt duktig..men ja kände att ja behövde göra det eftersom mamma och dom andra kommer hem imorron och då vill ja väl att det inte ska se ut som en svinstia haha..Inte för att det gjorde det innan heller men det var ganska dammigt och så men nu är det borta =D hiihi..Skönt..
Idag är det lite monligt, men det gör iof inte så mycket..Har ju varit rätt soligt ett par dagar nu och det ska ja ju inte gråta över att de har varit för det har varit underbart men nu är det moln som sagt..Men hörde nu på nyheterna att det skulle spricka upp och bli närmare 20 grader och sol i eftermiddag/kväll så det gör ju ingenting..
Ska in till stan idag och träffa lillsyrran som sagt.. Men får se när hon orkar dra sig upp ur sängen, får väl ringa henne om ett tag när ja känner att ja vill röra på mig hehe.Vet inte riktigt va vi ska göra men lite "kvalitetstid" är väl alltid bra och dom ska man ta vara på..
Ojj nu ringer telefonen, ska gå och svara.. ha en bra dag!

hm.

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor..Är någonting hel skumt me dom asså :S
För ena sekunden hatar de en och vill gärna sparka en med huvvet före och vill inte ens veta om en..Sen andra sekunden är man jätte saknad och älskad och de verkar göra allt för att man ska träffas och trivas och så..
Så kan någon förklara för mig hur de tänker, för ja skulle verkligen vilja veta det..Behöver lite hjälp på traven..

Varmt

Ännu en varm och solig dag avklarad dåra..Det är verkligen så skönt när det är sommar, man kan vakna när man vill..Äta frukost huuuuur länge man vill och bara lata sig med andra ord..Sånt gillar lilla jag =)
Vakna tidigt som vanligt och tog min lilla frukost ute i solen på altanen hemma hos pappa..Det var skönt att bara ta det lugnt, det gjorde vi igår med..Åkte och bada och så när pappa hade hämtat mig men tyvärr var inte solen framme när vi badade så det var lite kallt :P hehe
Men som sagt..Dagen har ja spendat på bryggan nere vid vattnet i solna me systeryster och viktor..Väldigt mysigt tycker ja..sen lagade ja en god middag för dom.. Är faktist mycket roligare att laga mat när det är fler som ska äta kan ja säga hahha =D
Väntar just nu in Allsång på skansen och sen får det bli morden i midsommar..Med andra ord..En riktigt trevlig kväll med mina nära och kära =)
Fortsätter att spendera min tid med nära och kära även imorron..Ska bli mys att strosa runt i city med lillsyrran imorron och avsluta kvällen hos pappa =) Alltid kul!!
Ska gå ner nu och göra de andra sällskap..
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sooool :D

Ja är trött hahha..Tror att man blir rätt trött av att sitta ute i solen hela tiden.. eller??
Men ja tror att det är något konstigt med min kropp..Så fort ja är ute och sen kommer in vill ja bara sova, är jätte trött och mår lite illa.Nu har ja inte ens suttit ute länge och kan inte ha fått solsting redan nu..Eller, för det går väl inte?
Ajja vakna såklart vid 8 idag igen!! Men fan tänkte ja och somna till min stora förvåning om och vaknade vid 10 i stället..Var fortfarande trött men såg att vädret var fint så ja gick upp..Åt min mysiga frukost ute på balkongen med samtal ifrån alla möjliga i familjen :P hhaha..Konstigt att alla ska höra av sig på samma gång haha..men det var ändå trevligt att få snacka av sig lite..
Nu sitter ja och väntar på att pappa ska ringa och säga att han är påväg..Ska tillbringa min kväll med honom =) måste ju passa på när man är ledig och ingen är hemma :P hahha.. Kanske ska dra och bada snackade vi om men det beror på när han kommer som sagt =)
Ska ner igen och pressa lite till i den sköna solen..En latte och mina super goda biscotti är vad som står på tur för min del :D

13/7

Vilken konstig dag det har varit, känner verkligen inte som söndag tycker ja..Hahha ja har liksom hunnit göra hur mycket saker som helst känns det som, till och med jobbat :P haha
Så ja, som sagt..Började dagen med ett tre timmars pass på jobbet..Så ja fick ju turen att sluta redan vid 2 vilket gör att dagen känns bättre på en gång..Så ja och kära syster hade bestämt att ja skulle åka till vällingby och det höll ja ju såklart..Vi stora omkring där och funderade på om vi skulle gå på bio men när vi stod i kassan för att boka så var det tydligen något tekniskt fel med filmen som gjorde att vi inte kunde se den typ så ja, det blev inget..Lite smått besvikna och irriterade gick vi och satte oss på subway och tog en god macka =)
Eftersom vädret var så fint så tog vi oss en promenix hem till viktor för ja ville se hans nya lägenhet och ciccie skulle även va där i natt..Och lägenheten var verkligen superfin!! Kommer även att bli finare sen när de har kommit upp lite saker på väggarna och så =) Och med tanke på vädret så kunde ju inte ja hålla mig inomhus, det går bara inte så vi satte oss på hans baksida/framsida av huset och solade, drack vin och bara snackade massa skit!
Kom väl hem vid kvart över 8 ungefär och då började ja att baka biscotti och vaniljdrömmar =D haha.. Så är egentligen inte helt klar, eller biscottisarna är inne i ugnen nu och är väl klara om 40-50 minuter skulle ja tro.. Så när dom är klara sen ska ja ta en kopp te och smaska på dom ^^, hihi
Men jaa..ja vet inte riktigt va ja ska ta mig till under tiden..Det är ingenting bra på tv så kanske får läsa eller någonting..Orkar inte börja kolla på en film ja låna av viktor så ja, får se va ja hittar på =)

Dagen har iaf varit helt underbar och ja har fått spenderat den med människor ja tycker om =D!
ME LIKE!!

12/7

Ojjoj..Trött igen.Hahah Faaast det är ju kanske inte så konstigt eftersom ja har jobbat sen 7 imorse och vart vaken i 15 timmar eller vad det nu kan vara :P Så sängen står på tur för min del iaf =)
Har haft en mysig kväll med Anna idag..Vi möttes upp direkt efter jobbet och gick och handlade lite inför maten..Det fick bli en god kyckling och fetaost sallad som vi tänkte ta med oss ut..För vi skulle ha en liten mysig picknick tänkte vi eftersom vädret var väldigt soligt och fint. =) Så vi gjorde i ordning den hemma hos mig och sen tog vårt pick och pack och gick ner till huvudstafältet och hade en väldigt mysig middag med lite vin och mycket solsken och VÄLDIGT god sallad om ja får säga det själv (a)
Sen drog vi hem till mig och kollade lite film =) och åt glass med massor av färsk frukt..Mmmmm va gott det var..Det var en blandning mellan vindruvor,plommon,kiwi,jordgubbar,persika och päron =D

Men nu är ja ensam igen, ska jobba imorron också men det är bara tre timmar så det ska bli skönt..Sen ska ja tillbringa resten av dagen med min kära stora syster i vällingby och får se va klockan blir när ja kommer hem så då kanske lilla syster kommer förbi kan man kanske hoppas =)
Ska strax krypa ner i sängen och kolla på filmen på 4-an eller läsa min lilla bok hehe..Fast först ska ja dricka upp min varma mjölk som ja har framför mig och smaska i mig resterna av frukten =) För varm mjölk är faktist riktigt gott, tror det eller ej, det är ingen myt eller något konstigt med det som det verkar vara i vissa filmer..Det är som sagt riktigt gott faktiskt :P
Men sov gott allihoppa!

11/7 kväll

Egentligen borde ja inte vara uppe nu :P hahha.Ja borde ligga i min säng och sova som en stock men det gör ja inte..Kom typ precis hem, har ju varit hos min kära kusin och firat hans 20-års dag..Det var verkligen mycket trevligt..Mycket gott att dricka och så himla god mat..Hans mammas killa grillade massa gott kött och de hade gjort en himla god potatissallad till =)
Så ja, ja kom hem för typ 10 min sen.. Ska nog hoppa i sängen snart hade ja tänkt med tanke på att ja börjar vid 7 och det är inte den roligaste tiden att börja dagen med på en lördags morgon tycker ja..hahha.. Ajja men men,sånt är livet..
Vad ja känner nu så har jag fått i mig lite för mycker att dricka för att börja vid 7 på morgonen men ja borde nog klara av det iaf, bara ja tar ett par rejält STORA klunkar vatten nu innan ja somnar så borde det nog som sagt gå bra hoppas ja, annars får ja skylla mig själv :D haha
Men ja hade iaf en riktigt trevlig kväll och ja hoppas det blir fler snart!!
Funderar verkligen på att hoppa i sängen nu och det känns som en bra idé..Har trots allt varit en lång dag ;P
Och ja hoppas inte NI bangar på tisdag,då ska vi ha en riktigt trevlig dag hoppas ja ;D
LOVÈ YOU!! <3

11/7

God morgon!
Kan verkligen inte förstå hur ja kan vakna så tidigt när ja är ledig..Både idag och i onsdags gjorde jag det..Ja vaknade vid 8 och kunde verkligen inte somna om.Fattar inte!! Vill ju sova ut när ja kan men icke..Min kropp verkar inte vilja det :P hhaa
Men som tur är,är det ju fint väder så man kan sitta ute på balkongen och sola och läsa lite =) Det är alltid mysigt..
Började dagen med en god frukost bestående av ägg-smörgås och yoghurt med färsk frukt och en latte såklart..Det var verkligen gott..Skönt att kunna lägga ner lite mer tid på frukosten när man är ledig och inte behöva stressa :P Sen tog ja mig en liten promenad runt i huvudsta..Kände att ja ville röra lite på mig eftersom det var så skönt väder och ja inte hade så mycket annat att göra, solen hade ju inte tittat fram ännu så det var ganska halvt svalt ute =)
Och nu sitter ja inne i ett litet hörn,eftersom man inte kan sitta med datan vart man vill längre pga att den inte vill koppla upp sig på det trådlösa =S inte kul, inte kul..
Ska iaf tillbringa dagen nu på balkongen tills Jossan har vaknat så skulle vi inte till stan och kolla lite..Eller det var iaf sagt så men man vet ju aldrig med henne, kanske bangar ;P hhaha
Sen ska ja nog titta förbi syrran på jobbet en snabbis innan hade ja tänkt och bla hämta en liten bok =)
Och ikväll blir det som sagt middag så ja..Lite saker ska man väl hinna med idag iaf hade ja tänkt hehhe..
Ska gå ner nu och sätta mig på balkongen och bara ta det lugnt!
Hoppas att dagen blir till belåtelse =D

10/7

Fan va trött ja är..Kan inte fatta det, tycker att ja borde va pigg när man inte jobbar så mycket, men det är ja inte =/.. Har iof jobbat idag men det ska väl inte göra så mycket tycker ja..Ajja det får bli en tidig sänggång ikväll med ;) haha Somna liksom halv 10 igår och det kände ja att ja behövde :D haha
Haft en nice dag på jobbet,rätt så segt men ändå..Det är ju pengar iaf lite senare =)
Och snart är det helg igen..Inte för att ja kommer att märka det så mycket eftersom ja ska jobba men ändå..Ska iof på min kära kusins 20-års middag imorron..Eller vi ska fira honom så det lär ju bli riktigt trevligt synd bara att ja börjar 7 på lördag så ja får ta det lugnt och åka hem i tid med andra ord. :P och synd är det också att han bor så långt borta ifrån mig när ja ska va här i solna, men skit samma haha.. Det borde ju fungera iaf..

Har kommit på en sak...Jag tror att ja typ ska skicka in ett "sms-flirt" sms till typ aftonbladet..Skulle va kul och se om personen i fråga läser den eller något.Ajja hahha ja får testa och förhoppningsvis få bra respons på det hhahah =D

Ska hoppa in i en dusch nu och sen ska ja sätta mig och bara koppla av med en kopp te och min bok i soffan..Guuud va skönt det ska bli =)

Sushi-time

Gud, hade verkligen dagens mysigaste dag igår med lilla Anna =) Tyvärr så var ju inte vädret det bästa men ändå,va gör det när man kan sätta sig på ett mysigt litet fik inne i gamla stan och dricka te?? =D haha Ingenting tycker ja.. Så ja..Det började vi dagen med igår, att ta en lunch inne på ett jättesött litet café inne i gamla stan..Och det regnade verkligen ner så vi hamnade där ett par timmar.. hehe.. Men sen när vi skulle gå därifrån så råkade det ske en liten olycka hhahah..Eller ja såg inte att det låg en gurka på marken så ja gick rätt på den och HALKADE!! Hahha.. Ja ramla omkull där mitt inne i stan inför alla andra mitt i en vattenpöl..Hahha så ja va dåra ganska blöt och kall ett tag när vi gick inne i stan hahha..
Så vi bestämde oss för att åka hem så att ja kunde byta mina byxor så dåra inte var så torra och fina längre :P hhaha
När vi kom hem så började vi på en gång med att tillaga våran middag för dagen..Det skulle bli sushi..så ja tror att vi höll på i 2-3 timmar med det och det blev verkligen VÄRLDENS godaste sushi..Har inte ätit någon så god någongång..så ja tycker att vi var riktigt duktiga och lyckades utmärkt med den =D hhaa
Efter middagen så blev lite sen så satte vi oss och kollade på "Chokolate"-filmen och den var ju så mysig..Man kunde drömma sig bort och det gjorde ju inte saken bättre att man blev SÅ sugen på choklad när man kollade på den hehhe..Och tyvärr hade vi inte så mycket choklad hemma så det fick bli lite annat godis bara för att släcka godissuget som smög sig på ;D

    


Så sitter hemma nu och ska röra mig till jobbet om en timma ungefär..Sen ska ja hem och umgås och träffa min älskade pappa som ja inte har träffat på 2 1/2 vecka så det ska bli skönt och trevligt.. Och är ledig imorron med så då ska ja bara slappa, och ev in till stan och köpa världens godaste te som ja fick hemma hos Anna..Det måste alla bara köpa om man gillar grönt te..Mumms va gott det är..Heter "Budda" och finna på bla. NK-te affären =D

Hemma igen!

Jaa, då var man hemma i sthlm igen då..känns lite konstigt faktist om ja ska vara ärlig, så mycket ljud liksom..Hahha..Får väl se hur man kommer att sova i natt då med massa bilar och sånt som låter :P haha
Haft en helt underbar vecka på landet alltså, mycket sol,GOD mat och alldeles underbara människor!! Kommer verkligen att sakna dom hah..
Igår var vi på power meet i uppsala och kollade på "raggarbilar" haha, men eftersom vi har en egen så passade vi in rätt bra där ;P.. Idag har vi varit på "bakluckeloppis" och ja har plockat egna jordgubbar..Dom är verkligen SÅÅÅ GODA!! Finns inge godare än det asså, mummms..längtar redan efter att få sätta tänderna i dom :D haha
Sen så tog ja tåget hem och egentligen var det bestämt att ja skulle åka hem själv men med lite mut och smicker så fick ja med mig lillsyrran i släptåg..Så nu är det bara vi två hemma..Mysigt sista kvällen..
Ska snart baka klart våran paj sen blir det filmtime ;)
Och på tal om ingenting..men vi var faktist "hjältar" idag, haha nejmen vi hjälpte till att ringa brandkåren och så när det brann i en lägenhet på våran gata, eller snarare porten bredvid oss..Så där känner vi oss riktigt stolta att ha gjort någonting bra! Men lite läskigt var det eftersom det bara var en liten lampa som hade exploderat och satt eld på hela lägenheten..Så nu ska ja va extra försiktig och se till att inte ha lamporna tända i onödan för ja vill ju inte att det ska börja brinna när ja inte är hemma eller sover eller någonting..


Nej men nu så vill syrran att vi ska fortsätta med pajen så det ska ja göra..Ska bli en rabarberpaj..Mummms =D
Hoppas alla har haft en lika bra och skön vecka som ja har! För sånna behövs, framförallt att få tid att umgås med familjen..För den är verkligen underbar och behöver ge en mycket kärlek kan ja säga!
ÄLSKAR ER ALLA!!
Och saknar dig syster <3

Skumt..

Okej, det här känns hel skummt, hahha.. Ja sitter på landet på MIN egna data och har internet!! Hahahha...Kan inte fatta det, det hör liksom inte till att man har internet när man är på landet..haha
Vädret är UNDERBART och vi har legat på stranden hela dagen..Så ja har badat en hel del, så skönt..Har även legat vid poolen här på landet och pressat lite till sen när vi kom hem =)
Ska snart äta, grillen är på och allting annat är helt klart..Ska bli gott med färsk potatis,kött och sallad plus en kall cider..Det är verkligen underbart..
Har varit här på landet sen i måndags och åker hem på söndag..Så skönt att vara här när man är ledig..
Nej nu ska ja va lite social igen och hjälpa till med maten..
Hörs sen igen när ja kommer tillbaka till stockholm..
Ha en underbar helg!!

RSS 2.0