soduko,film,skor

Gäst, haha jaa.det är vad ja har gjort hela dagen känns det som  :P haha. nej men är himla seg. Vart en lång dag på jobbet,fast det gick faktist ganska fort för det var en hel del drag nästan hela tiden vilket underlättar allting så himla mycket!
Badade två gånger igår med pappa och det var det varmaste hittills :D. var välförtjänt tyckte ja efter en kortisdag på jobbet men en lång vecka. Så vi åkte och badade två gånger och åt en mysig liten middag på altanen i solen =) Och ja kände verkligen att ja var helt slut, ögonen gick i kors redan vid halv 10 så vid 10 somnade ja som en stock, mmmm riktigt nice ;)
Sitter nu på balkongen och bara tar det lugnt. ska hoppa in i en dusch och sen kanske även ta en fotbad för man får rätt ont i fötterna när man står och går så mycket på dagarna så det tror ja att ja kanske ska göra lite senare :)
Juste, blev kär i ett par skitsnygga högklackade skor idag när ja gick och kollade runt lite i centrum på lunchen som ja bara var tvungen att ha, så jaa. nu är dom mina!! :D det var verkligen ett fynd tycker ja och ja tror att ja kommer att använda dom mycket!
Får se vilken film ja ska kolla på ikväll. funderar på att lägga mig i sängen me datan och kolla på "what happens in Vegas" som ja har hört ska va bra, så den får det nog bli.
nu ska ja iaf lösa klart mitt soduko och bara njuta av att ja är ledig imorron =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0