30/12

Oj, nu va de väl ett litet tag sen som ja uppdaterade denna sida men de har varit full rulle hela tiden typ..Sen har ja inte orkat heller ;P

Har varit uppe i uppsala med kära syster och hjälp henne att flyttstäda och packa ihop allt som hon hade kvar. De gjorde vi i måndags och avslutade kvällen med film och vin =) jättemysigt. Igår kom pappa upp på morgonen och hjälpte oss me de sista sen tog vi bilen tillbaka till sthlm och så. Kvällen spenderades i lugn och ro tillsammans med pappa. Mycket film blev de där med =)
Idag åkte ja in till stan och träffade syster en liten snabbis, sen stod ja och trängdes med alla andra människor på systemet vilket inte var så himla kul men men.. ska man ha ngt så måste man väl ;P
Sen kollade ja lite i centrum och nu ligger ja hemma under en varm filt och kollar på ännu mera film. Det är typ de enda som ja har gjort denna jul känns de som, men det är mysigt och man kan verkligen koppla av =)
Ska snart äta mammas underbara lassange, sen hoppa in i ett bad och kolla på miljonärbingo me henne. Hoppas man vinner något bara ;D

Och imorgon är det nyårsafton också. Shit va tiden springer iväg. Men ja tror och hoppas på en trevlig kväll!

Nu ska ja fortsätta kolla film iaf ;)


synd att du inte kunde komma, nu vill ja inte åka =(

 

27/12

Jahaja, så var denna jul över för detta år. Gick fort men den var riktigt mysig och så. Skönt att få spendera lite tid med familjen i kärlekenstecken eller va man ska säga =)
julafton var superhärlig med familjen, kusin + farbror + farmor kom även över och höll oss sällskap, kul kul =)
juldagen var det bara slappa som gällde, kollade på film efter film efter film, skönt men lite smått segt om ja ska va ärlig, åkte även över till mamma på eftermiddagen för att hälsa på morfar och så och hjälpa till med lite förberedelser tills annandagen. annandagen som sagt dåra spenderades hos mamma. släkten (anders släkt) kom över alltså, "farfar + fru", hans 2 yngre bröder =D och så.. hade en väldigt rolig och härlig kväll igår!
idag har ja vart lite i centrum me syster sen har ja bara kollat film och ätit godis hela dagen. 3 filmer hittills och 1 till om 1 timma, kollar på en nu med ;P
Imorgon bitti blir det uppsala med ciccie som gäller. flyttstädning och packning och bara en systerrdag blir det tills pappa kommer och plockar upp oss på tisdag!

Nej nu ska ja kollar vidare på "drömkåken".
Hoppas ni haft en bra jul och att ni får en bra fortsättning på den =)

Merry christmas

God jul gott folk!!
Hoppas att dagen blir bra och att ni får umgås med nära och kära för det ska ja iaf göra.
har varit och handlat lite kompletering till maten och så nyss med syster, ska snart ställa mig och göra lite laxsås ;P hehe
sen vid 1 kommer kusinen,farmor och farbror och ska fira julen här med oss och det kommer bli underbart!!

så som sagt. dags att göra lite nytta här hemma ;D

btw..ja och viktor vann 100 kr igår på uppesittarkvällen ;D waaay för oss hahah!

 

23/12

Idag är det dan före dopparedan! Redan liksom, kan inte fatta att det gått så fort!! haha imorgonbitti sitter man här då och då är det julafton :D:P

Idag har ja fixat lite hemma, hälsat på jobbet och sen plockat upp syster i v-by för att åka till pappa. Så nu har vi varit hemma ett tag efter lite julshopping och mathandling. Ja hade tänkt att göra egna köttbullar MEN ja glömde ju att handla köttfärs så får springa ner lite senare, eller snart..när ja har slagit in alla mina klappar =)
Sen när pappa och viktor kommer ska vi griljera skinkan,göra jansson och sen såklart Klä julgranen.Och så kommer vi avsluta kvällen med bingolottos uppesittarkväll. Hur mysigt som helst!

Nepp, dags att göra lite nytta ;D
Ha en bra kväll!

 

21 december

God morgon.
Japp, ingen sovmorgon här inte.men det gör inte så mycket.då kan man få en hel del gjort under dagen =)
Gårdagen var supermysig! Började med att gå till centrum med mamma och kolla lite, se va folk ville ha i julklapp och så.. Sen tog ja och satte mig på tuben för att träffa upp lilla Elin! =)
Tog en jättemysig fika på vetekatten och sen gick vi och julshoppade lite, dock hittade ja inte så mycket men men, får kolla lite idag istället ;P
Sen efter de så åkte ja hem till pappa och hade en jättetrevlig middag med pappa,leffe och grannarna, sen var det film och mys som stod på schemat.

Nu sitter ja och äter frukost, funderar lite på hur dagen ska se ut och så. men ja tror ja har kommit på en bra lösning för det ;P hehe
Ska fortsätta äta nu.
Ha en bra dag!

(snart julafton =D)

 

4-de advent!

Japp, då var det fjärde advent nu då.gud va tiden går fort, det är snart liksom julafton. Va mysigt =)
Igår kom ja hem till sthlm och det var ju bara SÅ skönt. Att skippa skolan och bara kunna koppla av! Va skönt!!
när ja kom hem igår blev det god middag med familjen och sen gick ja över till jossan!
Vi hade en supermysig kväll med vin, bad och film.Helt underbart!!!
kom hem vid halv 12 kanske och då var ja väldigt trött.pratade lite me mamma sen stupade ja i säng i någorlunda tid..sov jättegott hela natten till 9 då ja gick upp och åt adventsfrukost =)

Nu ska ja klä på mig och åka in till stan för att möta upp Elin och julshoppa och fika lite. Sen ska ja till min lilla pappa. det ska bli underbart!
Ha en bra dag!

Jullov!

ooh gud, äntligen jullov!! Det är så skönt. Kändes verkligen som om det lossnade en STOR del ifrån min kropp nu, en stor börda liksom haha. Men det är verkligen så, känner mig jättelätt och vill bara att det ska bli kväll så att ja kan sova och så att ja kan få komma hem till sthlm igen :D ska bli så underbart mysigt verkligen!
Saknaden är enorm!
Dock kommer ja väl sakna alla här nere också men ja kommer se dom snart igen ;) hehe
Men nu ska ja inte tänka på skolan igen, utan nu är ja ledig.
Hade min slutredovisning idag och det gick bra, var nervös och så men ja tror att det kommer bli bra. fick massa bra kritik så ja, kan nog inte mer än va vara glad =) hehe och nu är det ÖVER!!

Har precis ätit, ska hoppa in i en dusch sen ska ja över till pernilla och ha lite mys sådär sista kvällen me tjejerna. Ska bli så underbart! dricka glögg och bara ha det mys!
Nej dags för duschen =)
Ha en bra fredag!
 

panik/lättnad

Brr, det är verkligen iskallt här, både inne och ute. Ute är det supermysigt med 3 dm snö (minst) men inne är det nog inte mer än 15 grader..skitkallt för att pelletsen va slut men nu har de kommit med dom igen så imorgon bitti borde de va varmt igen =)

Vart i skolan hela dagen idag eller till halv 5 iaf, gjort klart de sista me powerpointen och workbooken vilket känns skönt, men fick lite panik och ångest när ja gick hem eftersom alla andra satt kvar och jobbade men inte ja. men men. skit samma.. de får bli som de blir helt enkelt, nu orkar ja inte mer. vill bara ha jullov!

Har precis klivit upp ur ett varmt bad med glögg och musik,jätteskönt! hehe de tyckte ja att ja behövde och var väl förtjänt av =)
har varit ganska så produktiv idag, som sagt fixat powerpoint och så i skolan, sen hem och köra två tvättar (en är ej klar än) plus en disk, slagit in lite julklappar, packat pyttelite och så.. det är bra. men imorgon så blir det packa för hela slanten som gäller när ja kommer hem. sen mys hos Pernilla, sista kvällen liksom för sen på lördag morgon åker ja hem!! =D wiiie
men en sak ja kom på var att min buss går halv 9 ifrån kalmar och ja måste ta en buss in till kalmar kl 06.15 för att hinna, vilket betyder att ja är inne vid 7.. vafan ska man göra där inne i 1,5 timme innan bussen går me packning och allt? gaah ja orkar inte, men men. skit samma!
får se om inte ngn kanske kan skjuttsa mig in på lördag..ska snacka lite med dom =)
ha en fortsatt trevlig kväll. nu ska ja hoppa ner i sängen och kolla film! =)

SNART KOMMER JA HEM!! =D

snöbollskrig

Fan va mysigt!
Var ute nu på lunchen och hade snöbollskrig och rullade oss i snön! lagom blöta och fina var vi nu när vi skulle in på lektion. Men lite ny energi har man fått nu så nu är det grafiska designverktyg som gäller för eftermiddagen, sen projekt hela kvällen! Ha det fortsatt bra..




 


vurpa

God dagens!
Va glad ja var imorde när ja tittade ut genom fönstret och insåg att snön låg kvar och det hade till och med kommit mera :D
det var bra tycker ja, blir ju så mycket finare och ljusare då =)

gjorde mig i ordning ganska fort, vaknade tidigt men de var kallt i huset så tog en varm och lång dusch innan ja åt en julig frukost och begav mig till skolan. Var ju tvungen att ta cykeln till skolan eftersom ja var tvungen att lämna tillbaka den och det skulle ja väl gjort på gott och ont.. hela resan gick bra ändå fram till ja skulle svänga av vid skolan. Då kom den efterlängtade VURPAN!!
shit alltså, kom i ganska hög fart och ramlade pladask på marken med cykel och heeela packningen över mig. slog i ansiktet och knät och så, men annars gick de väl bra?
sitter nu och vilar lite i skolan, ritar lite.. bör väl ta det lugnt ifall de skulle va ngt men de tror ja inte.

Nej ja har inte tid med detta. Måste måla klart och reflektera klart så att ja inte behöver sitta hela natten idag här!
Ha en bra dag!

 

snööö!

Ohh fy sjutton va trött ja är nu! ryggen värker, halsen gör ont, ögonen svider o allt ja vill är att SOVA!!
Ligger i sängen nu och det snöar som bara den ute och är nog närmare 1 dm snö därutanför. Och ja tycker att det är så mysigt! För här inne i mitt varma rum ligger ja o bara myser =D har väldigt mycket julkänslor nu och tänker på att ja snart ska åka hem, saknar alla så otroligt mycket nu att det inte är sant!

Jobbat i skolan hela dagen, (fick dock inte mycke gjort) kom hem vid halv 8 och jobbade mig nu till 10.Men sen sa kroppen nog! så japp.
Nu ska ja stänga av tv och data och bara soooova, hoppas ja kan sova lite längre imorgon då, skulle vara så himla skönt!
Men God natt allihopa =D

 
(på dagen då snön inte riktigt hade kommit än)

 
vackert!


mysigt, lite paus i arbetet
 

 


15/12

God morgon!
Ännu en dag att ta sig igenom men nu är det inte många dagar innan ja åker hem..På lördag går bussen med mig uppåt landet =D det ska bli så skönt att komma hem igen och träffa alla känner ja, saknaden har varit enorm!

Gårdagen fick ja inte så mycket gjort på projektet vilket gör att ja har lite ångest men det får ja väl ändra på idag hehe. Vi skulle gått på bio och sett "new moon" men det blev det ingenting av så ja, får väl ta den när ja är hemma i sthlm eller så, vi får se helt enkelt! =)

Nu har ja precis avnjutit mig en goooood frukost och ska klä på mig för att bege mig till skolan för att jobba jobba! Vill bli klar med detta nu så att ja bara kan släppa det och koppla av! så snart så!
Och idag är det soligt men kallt, kommer nog att ta mig en liten promenad i solskenet sen under lunchen skulle ja tro, måste iväg och kolla om ja kan hitta någon rullväska som ja kan köpa, annars kommer de bli tungt att åka hem ;P hehe

Nej nu kanske ja måste göra mig i ordning..skolan väntar.. =S

Ha en bra dag!!

lucia

Herregud, hur kan man vara så trött? ja är helt slut, vill bara sova och sova. förstår inte varför.
Gårddagskvällen var jättetrevlig. Julfest i pukeberg var det som gällde och eftersom man va ganska så seg efter fredagen så fick de bli en lugn och skön kväll. Kom hem redan vid halv 12 och då va det riktigt härligt att krypa ner i sängen efter en kall cykeltur hem :P

Sov äntligen ut lite idag och gick upp vid halv 10, riktigt skönt faktist..tog mig frukost på sängen med saffransgröt bla för att göra det lite "lucia-aktigt", ville ju ha lite stämning och så här hemma.för de är ju 3-dje advent och lucia idag, men ja har inte så mycke stämning ändå..

Har jobbat lite på projektet idag och sen har ja städat köket..blä blä säger ja bara. Men nu är ja så trött att ja inte orkar jobba mer utan ska kolla på solstorm som går på tv nu och snart kommer ja somna.
Imorgon blir det bio som gäller =) kul kul!

fan..blev inget snacka om det idag heller..vet ej när ja ska göra de men de måste bli SNART!!

12/12

God kväll!
Gud vad seg jag är, men det kan ja ju inte vara nu när ja ska parta igen :D haha
hade en grymt rolig kväll igår hos Emilie. Då var det ju som sagt Roger pontare tema och alla var utklädda, super söta och super fina!
Alla var väl lite smått sega efter några veckor projektjobb men vi hade det superkul ändå. vid kvart över 2 kom ja i säng lagom trött och "glad" haha
jaja
lyckades iaf sova ut till kvart över 7, sen halv sov ja till halv 10 då ja gick upp och gjorde mig en god frukost.
sen så vet ja inte vart dagen har tagit vägen.. har egentligen inte gjort någonting men ändå så ja, är klockan ganska mycket och man ska väl göra sig i ordning för kvällen igen.

jaa.. då får ja väl göra de då =)
Hoppas ni får en bra lördagskväll!

okej..imorgon måste ja säga det, annars går de inte =/ eller är för sent rättare sagt!

fredag

Gud vad skönt med fredag! Äntligen och jag känner verkligen att det är fredag. Förra veckan så satt jag ju och jobbade hela helgen men nu känner jag mig ganska så lugn så ja kan va hemma ihelgen och jobba istället =) skönt skönt!
fått lite gjort idag, mest massa reflektioner som tar sån tid och är SÅ tråkigt, men de måste ju göras.. men snart är det klart =D
fick bra respons igår på handledningen så det var skönt, vilket gjorde att  jag kunde slappna av lite och inte känna mig så stressad så ja, ja tar det lite piano nu :D

Nu har ja precis kommit hem, packat väskan och ska snart bege mig till Emelie för att göra mig i ordning inför ikväll!! Hon fyllde nämligen år i tisdags och ska ha party idag så ja, ska dit och fixa mig innan de andra kommer =) är "roger pontare"-tema så fjädrar och hela fadderuttan är va som gäller :D haha
fast för tillfället väntar ja på att mamma ska ringa, borde vara hemma nu så att hon kan slå en pling innan ja åker.. ajja vi får väl se.

Nej nu ska ja bara slappa lite innan ja cyklar vidare.
Ha en bra kväll och helg =D

 Det här är Roger Pontares finklädsel. Till vardags ser han om möjligt ännu mer tokig ut...

=)

Gud va ja är trött!! Har inte kunnat sova på hela natten känns de som men men, för mycke tankar och saker som flyger omkring i huvudet på mig, drömde tydligen mardröm eller ja snackade i sömnen sa Emil. Eller om man skriker "NEJ NEJ" mitt i natten så är det väl någonting som inte stämmer ;P hehe

Men så ja, har varit i skolan och hållt på med projektet som vanligt och det går väl ganska okej får ja väl säga. Kände mig så trött och flummig idag att dagen bara sprang iväg!
Men sen när ja skulle åka hem så får ja en kommentar av Emilie som gjorde mig glad =), "gud va glad du verkar idag Louise, gud vad roligt att det är så" och en sån kommentar gör ju som sagt inte ont! =D men det kanske inte är så konstigt, dels så fyller pappa år idag och sen så tidigt imorse fick jag ett "spontan-sms" av stora syster där hon skrev en hel del gulliga saker, så det var ju roligt! Sen ringde båda pappa och MAMMA idag! så har pratat med hela familjen och det är skönt ibland, även pratat lite med lilla Anna också.
Så jaa.man kan väl nästan säga att jag är ganska glad idag, även fast jag inte känner mig så själv =)

Nej nu slocknar ja snart. Ska bara kolla lite på tv innan först. Sen blir det mer projekt i skolan imorgon som gäller. Sov gott =)

 

7/12

Halloj.. Nu börjar en ny vecka med mycke plugg i skolan känner ja. Kommer tillbringa många timmar där skulle ja tro :S usch usch men man måste ju.
Har varit där hela helgen och idag, men idag fick ja lite gjort faktist och de som ja gjorde var tydligen de bästa hittills sa de på handledningen så det var ju kul =) de tyckte också att ja va på god väg och att det ser JÄTTEBRA ut samt att ja bara ska utveckla en av formerna nu, det är ju skönt att få lite tips o så =)

Nu sitter ja hemma, precis ätit middag..en jättegod fisknbullegryta med jultouch, nämligen med saffran =D mumma!!
Så som sagt, nu sitter ja hemma..Lyssnar på westlife,kollar julkalendern och dricker glögg samt håller på med lera figurerna.. Så ja, det är va ja håller på med =)
Ska se lite på julie and julia sen när kalendern är slut "bara för att" liksom..har så mycket JUL i mig nu satt ja måste ju fortsätta. Sen ska ja göra grafiska designverktyg och pappas present =D
Ha en bra kväll!

Andra advent!

God morgon! nu är det redan andra advent och tiden verkligen bara springer iväg. Men ja tycker att det är mysig, att ha tända ljus till frukost och bara lyssna på julmusik, det hör liksom till =D
satte lite extra "krydda" på frukosten genom att ha pepparkakskryddor och mandarin på risgrynsgröten och drack pepparkakste samt smörgår me kanel..verkligen juligt tycker ja :D och gott!!

hade en lugn kväll hemma igår själv..gjorde lite kola och bakade en pepparkaka som ja ska ta med mig till skolan idag.. Japp ja vet att det är söndag men ja ska ändå till skolan. Helt sjukt, ska typ åka om en timme eller så! men det är nog för att ja får mer gjort där än hemma,men ja får ändå ingenting gjort..orkar inte gå omkring hemma heller :P haha

Nej nu ska ja kolla klart på "He´s not that in to you" sen ska ja göra mig i ordning för skolan och jobb..kanske hockey ikväll men de tror ja inte..
ha en bra andra advent!!


 


lördag = skola!

Det är lördag och ja är i skolan! Helt stört egentligen! Men men va gör man inte, man är ju inte ensam.. Nästan hela klassen är faktist här ;P hehe
Ja sitter och målar lite "rökpuffar" för ja vet inte annars va ja ska göra, VÄLDIGT vilsen om man säger så.. Ajja bajs bajs!!

Hade en supermysig dag igår! Åkte in me några tjejer ifrån klassen till kalmar och lyckades komma hem med några julklappar, inte många kvar nu =) Sen va ja i skolan och sen va vi hemma hos Percey och kollade idol och bara hede det mys =)

Gud blev så glad idag när min kära syster ringde mig! glad att prata me henne och vi pratade om allt emellan himmel och jord och ja kände verkligen hur mycke ja saknar henne! Längtar efter henne så att ja håller på att spricka! men snart kommer ja hem igen och ska få krama på henne ;D
Ville vart med ikväll när de ska på middag hos pappa men ja får istället tänka på dom :D

Nej nu måste ja jobba igen! ha de bra!

 

Trött

shit, ja är helt slut. Nu vill jag bara sova! haha
Till att börja med så kunde ja inte sova på hela natten typ, vet inte varför egentligen men men.skit samma.. Så vid kvar över 7 gick ja upp, var i skolan vid 9.. Fick inte så himla mycke gjort där idag, lekte lite med stålpinnar och så men ja, hade INGET tålamod alls så vid halv 6 cyklade ja hem igen!
Väl hemma blev det middag och sen har ja suttit och lekt med lera enda tills nu. Så ja är helt slut.

Ska bli skönt med en dusch och sen sängen, för imorgon bär det av till kalmar för lite julklappsshopping och sen skolan för att jobba massor!
får se sen hur helgen ter sig..plugg iaf!
Sov gott allihop! =)

Opruduktiv

Usch fy skjutton va ja inte har gjort någonting alls idag ang. skolarbete. Har verkligen ångest över det och vet inte riktigt hur ja ska komma ur den tjocka klump ja har i halsen. Det har liksom gått flera dagar då ja egentligen inte har gjort någonting så det känns ju verkligen inte bra. Men jag får se hur det blir, imorgon blir det tidigt i skolan och lär väl vara där hela dagen känns det som, eller de måste ja!
Men ja har iaf haft det super mysigt nere hos morfar i växjö, lite kort tid bara men vi får ta längre tid senare!
Igår gick vi på stan, kollade lite, ut och åt på kvällen och bara tog det lugnt.. Idag gick vi också på stan sen hälsade vi på mormor och sen så fick ja äntligen min efterlängtade sushi och det var gott kan ja säga!:D haha supernöjd hehe!
Men som sagt, skönt att komma bort ibland men ja,inte bra när man har mycket i skolan, så dags att ta tag i det imorgon!

Nu ska ja bara ta det fortsatt lugnt, orkar inte göra något annat! ha en bra kväll!
Puss och kram!

 


1.a december

Shit det är redan första december. Vart har tiden tagit vägen, hinner inte med här. Liksom som sagt första december det är ju helt sjuk. och jag har bara köpt EN julklapp hittills och det är inte bra ;P haha Sen så börjar ju julkalendern nu också så den måste man ju se ;) iaf lite så att man vet vad som händer :P

Idag har ja hunnit med att klippa mig men ingenting med skolan alls,även fast ja gick upp tidigt..ajja skit samma. Ska göra det nu innan ja åker över till morfar, ska bli riktigt mysigt. Gå på stan och shoppa lite, äta middag och bara ha det skönt! Det behöver vi två!
Men ha en bra början av december =D

 

RSS 2.0