panik/lättnad

Brr, det är verkligen iskallt här, både inne och ute. Ute är det supermysigt med 3 dm snö (minst) men inne är det nog inte mer än 15 grader..skitkallt för att pelletsen va slut men nu har de kommit med dom igen så imorgon bitti borde de va varmt igen =)

Vart i skolan hela dagen idag eller till halv 5 iaf, gjort klart de sista me powerpointen och workbooken vilket känns skönt, men fick lite panik och ångest när ja gick hem eftersom alla andra satt kvar och jobbade men inte ja. men men. skit samma.. de får bli som de blir helt enkelt, nu orkar ja inte mer. vill bara ha jullov!

Har precis klivit upp ur ett varmt bad med glögg och musik,jätteskönt! hehe de tyckte ja att ja behövde och var väl förtjänt av =)
har varit ganska så produktiv idag, som sagt fixat powerpoint och så i skolan, sen hem och köra två tvättar (en är ej klar än) plus en disk, slagit in lite julklappar, packat pyttelite och så.. det är bra. men imorgon så blir det packa för hela slanten som gäller när ja kommer hem. sen mys hos Pernilla, sista kvällen liksom för sen på lördag morgon åker ja hem!! =D wiiie
men en sak ja kom på var att min buss går halv 9 ifrån kalmar och ja måste ta en buss in till kalmar kl 06.15 för att hinna, vilket betyder att ja är inne vid 7.. vafan ska man göra där inne i 1,5 timme innan bussen går me packning och allt? gaah ja orkar inte, men men. skit samma!
får se om inte ngn kanske kan skjuttsa mig in på lördag..ska snacka lite med dom =)
ha en fortsatt trevlig kväll. nu ska ja hoppa ner i sängen och kolla film! =)

SNART KOMMER JA HEM!! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0