Back

Nu är ja tillbaka i min lugna vrå ute i skogen. Faktiskt väldigt skönt om ja ska vara ärlig.
Var en ganska lång resa upp, eller seg rättaresagt men rätt så trevlig.
Gårdagen var supermysig. Den blev dock inte riktigt som vi hade tänkt.Cupcake Stockholm var stängt för julen,skulle öppna i januari men men..så de blev att åka till vällingby och kolla runt lite, och avsluta med en mysig fika! (men med för mycke laktos så de fick de andra lida av på kvällen ;P)
Sen gick vi hem i kylan och dog i soffan..Blev mys och en massa prat hela kvällen. Verkligen helt underbart! Det är sådant man behöver precis innan man ska åka hem.
Dagen idag började tidigt, upp och äta frukost för att sedan bege sig till tuben och åka till sockenplan där morfar plockade upp mig.
Blev en lång resa som sagt men de va så skönt att komma hem!
Hem och laga mat och bara mysa med pojken är vad som står på schemat. nu har vi precis sett en film och ska planera nyår..sen blir de nog sängen, iaf för min del ;P trött som satan.
Imorgon nyårsshopping och mys med älsklingen såklart! NJUTA till fullo sista dagen på 2011!!
nej dags att planera ;D

28 dec.

28 december redan och jag har bara en dag kvar här uppe i storstaden innan jag åker tillbaka till min lugna vrå och min varma famn!
Dagarna här har gått riktigt fort men jag har njutit till fullo och bara varit, ätit god mat och fått spendera tiden med människor som betyder för mig.
Dagen idag började jag med ett 40 minuters löparpass ute i naturen i mina nya joggingskor och sen lite hemmaövningar, kände att ja ville bli av med lite julmat ;P haha
Precis tagit en dusch och ska hoppa in i bilen nu och köra över till mammas jobb och ge henne den samt att hälsa på alla. Sen blir de en runda i solna centrum innan ja ska möta upp storasyster för en tjejdag! Blir fika på "cupcake sthlm" och sen får vi se vad som sker mer,kanske bli. Men det kommer bli underbart. Avslutar även kvällen hemma hos dom så det kommer bli mys! Och imorgon får ja krama på min prins igen =D

Men nu ska ja sätta på lite smink och bege mig! ha en bra dag!
Bye =D

julen

ooh denna jul har varit helt magisk och ändå så har den bara börjat!
Har inte ens firat med familjen i stockholm än.
Men iaf.juldagsafton började med en julfrukost med älsklingen, promenad med Karin och sen hjälpa till att förbereda allt innan alla gäster skulle komma. Julafton skulle spenderas hos hans föräldrar med kusiner och morföräldrar.
Kvällen blev helt fantastisk! God mat, mycket prat och skratt och en HEL del kärlek!
Juldagen blev en latemansdag..ligga och sova ut, ut på en löparrunda och lite middag hos svärföräldrarna innan jag satte mig på bussen och åkte upp till familjen i storstaden.
Idag har ja varit en snabbis i centrum och fixat sista julklappen sen så har ja hjälpt mamma lite i köket. ska nu byta om och fixa lite till innan gästerna (resterande familj) kommer över och vi ska fira en mysig jul här.
Så dags att byta om och göra sig i ordning för detta då!
Ha en fortsatt bra jul =)


ville bara önska:


Dan före dopparedan

Så var det dan före doppare dan och det känns helt sjukt. ja har inte några direkta julkänslor men de kommer väll förhoppningsvis mer och mer. =)
Har haft en underbar dag med min älskade. Natten till idag kunde ja inte sova,mådde illa som en gris men pojken min tog hand om mig så det löste sig ;)
Idag har vi varit hos frisören (dock inte ja ;P) , sen åkte vi över till hans farmor och farfar och fick glögg och kroppkakor.Och det var ju så GUDOMLIGT gott!! jag älskar det, och framförallt när de är hemmagjorda. Så ja var väldigt nöjd måste ja säga ;D
Sen hem,en snabbpromenad och mös lite innan vi gick över till Karin och Imme för att äta julskinka och dricka julöl..En helt underbar dag med andra ord..
Nu väntar ja på "uppesittarkvällen" som vi ska spela och sen blir de en god nattssömn förhoppningsvis innan julaftonsmorgon.
Kommer kännas så underbart att få vakna upp för första gången i min älskades famn och säga "god jul" och inte göra de på telen..
Sen en del julfix,promenad med Karin och sen julfirande för fulla rullar är de som gäller. Tror det kommer bli toppen!
Ska läsa lite nu i "En dag" med lilla katten i knät innan vi ska vinna lite pengar!
Ha en bra dan före dopparedankväll nu!

Tävling

Jag är med och tävlar på denna underbara maskin! Skulle passa perfekt i den nya trean som jag och min nyblivna sambo ska få tillgång till om 2 veckor!
förlovning,lägenhet och annat skojj på 1 år! I LOVE =D

I dagens lucka har du chansen att vinna en matberedare från OBH Nordica.

Snabbfakta om OBH Nordica matberedare Chilli PRO 2000:

Kraftfull, kompakt matberedare 500 watt.
2 hastigheter samt pulsfunktion.
Plast bunke (2.0 L torra ingredienser / 1.2 L vätska).
5 Tillbehör: insatser för rivning, hyvling samt jansson.
Kniv i rostfritt stål.
Kniv i plast för omrörning.
Vispinsats för exempelvis grädde.
Plasttillbehören tål maskindisk.

suris

Dan före dan före dopparedagen! Japp det är idag det och jag är på lite smådåligt humör, och har dessvärre varit det ett par dagar nu och det är INTE kul, vet inte vad det är med mig.
Ingen lust till något, ingen längtan ingenting. kan inte plugga eller något och det stör mig för det MÅSTE jag göra men jag kan inte! Usch så irriterande.
Men men.
Gårdagen var supermysig. Började med en kallmorgon löpning, sen åkte jag och bytte bildäck och handlade lite inför lussebullsbaket som ja gjorde igår. Sen där mitt på dagen kom Elin och gjorde mig sällskap. Vi tog oss en lång powerwalk i vintersolskenet och sen bakde som sagt och det kändes bra :D
Sen kom älskligen hem och vi hade en mysig tacomiddag och kväll tillsammans, men dock så kom ju mitt dåliga humör fram även då =( förlåt!!
Dagen idag började jag igen med att springa ute och det var riktigt kallt men skönt! så härligt att vara igång igen =D
sen har ja fixat tvätt, dammsugit, försökt plugga (men de går skit) och just nu håller ja på med knäck, för de andra blev mer kola aktiga ;P haha
sen blir de nog en promenad och så innan hjärtat kommer hem! blir nog bra det!
Fast dags att kolla knäcken. vill ju ha den bra ;D!
ha en bra torsdag!

Hemma

Gud så underbart skönt det är att vara hemma nu! har varit hemma i 4 dagar och jag njuter till fullo!
Helgen började med att älsklingen plockade upp mig på flygplatsen och vi åkte hem och hade en supermysig kväll, kunde inte bli mer välkommer hem.
Lördagen blev de lång sovmorgon, in till Kalmar för julklappsshopping,middag och bio. Hur underbart som helst. Söndagen var också väldigt lugnt. Spenderade hela dagen hemma hos svärföräldrarna och sen en snabbis kom Elin och Finnander över och höll oss sällskap, även kollade på den nya lägenheten =)
Gårdagen var ja inne i kalmar en stund, tog en promenad med svärfar och sen blev de julbord på IKEA innan vi åkte hem och hade det myspys.
Idag har ja varit inne i kalmar och varit med min undebara vän Madde! Blev en lunch, runda på stan, mys hemma och middag. Helt magiskt! Saknaden har verkligen varit enorm och jag fick så mycket energi av denna dag som ja kommer leva på länge. Helt otroligt!!
Nu är ja hemma, ska ta lite glögg snart och sen lägga mig och kolla film hade ja tänkt. Lugnt och skönt =)
Sen blir de julbak och mys imorgon :D
Ha en bra kväll!
I LOVE TO BE HOME =D

HEM!

Idag är det dagen D!! och jag kommer att få bli världens lyckligaste tjej!
För om 8 timmar är jag i famnen som jag älskar allra mest, får titta i ögonen som är vackrast på denna jord och bara få känna mig riktigt riktigt älskad och saknad.
MEN det är ett litet problem. Jag mår illa som en gris och det känns som om jag ska spy vilken sekund som helst och det är inte kul. Lite sömn i natt pga det så är väldigt trött med. Har precis verkligen tvingat i mig frukost, så nu har ja en timma på mig och se om den vill stanna kvar i magen, om inte.. jaa då blir de en jobbig resa hem! Men nu ska vi hålla tummarna, förhoppningsvis resfeber (som ja då har haft i 2 dagar eller..? )
Jaja, dags att hoppa in i en dusch och göra mig i ordning!
JAG ÄLSKAR DIG!

imorgon!

KAN INTE FÖRSTÅ DET!! IMORGON ÅKER JAG HEM!! =D
Jag åker hem för jul och nyår en vecka till, helt sjukt! Denna tid har gått så himla fort. Men nu ska ja äntligen få åka hem och bli världens lyckligaste med min underbara pojkvän. Kommer att spendera många timmar med honom och bara va och mysa, kommer bli magiskt!
Gårdagen var en jobbig dag i skolan med lite nedgångar så var inte så happy om man säger så, men att få va en timma på gymmet fungarar alltid och sen dessutom komma hem och ha ett underbart skypesamtal med pojkvännen kan ju inte göra det bättre.
Idag va ja i skolan och visa va gjort igår och det gick mycke bättre,lite läxa över julen men det borde nog gå bra, har ju lite ledig tid då jag kan pyssla med det =)
Sen så mötte ja upp Anna för att "byta julklapp" och fick ett supergott te av henne :D, sen mötte ja upp Maeva för en kaffe på starbucks! Var supermysigt att ta igen lite tid med henne med, det va så länge sen!! Efter några timmar med henne mötte ja upp Christina för lite julklappsshopping och kom nyss hem.
Ska strax gå igenom väskan igen (som förövrigt är lite för tung :( ) sen blir de plugg och så film. Vill att denna dag ska ta slut nu! Vill åka nu nu nu!
Men ja mår lite illa så hoppas de inte är något sjukdomsliknande på g, det vill ja inte!!
Jaja, nu ska ja iaf plugga lite!
Ha en toppen kväll, de ska ja ha, den sista i Aachen på 3-4 veckor =D
I´M SO HAPPY!! PIRR I MAGEN!!!
SAKNAR OCH LÄNGTAR SÅ! KOMMER BLI MAGISK KVÄLL IMORGON! ÄLSKAR DIG MIN PRINS!

Mycke

Mycke gjort idag!
Skola, med pyssel på uppgiften, funderingar på uppgift och lite så..Sen en trevlig fika med Anna,hem och ta tvätten, plugga hela kvällen,prata med älsklingen,fixa tvätten,byta lakan,packa och pyssla på rummet.
Har även lyssnat på julmusik hela dagen och skrivit en "baklista" på saker ja ska göra när ja kommer hem.
Jag känner att pulsen är hög just nu så måste krypa ner i sängen och vila nu. Sätter på en bra film jag ska somna till!
Vill sova NU!! =D
.
Oh ja måste bara säga att ja är så glad för min underbara vän Christina! Hon är som sagt ifrån USA och det är ju inte det billigaste att åka hem eller så men nu så ska hon ändå få göra det under jul!! Ooh känns så skönt att hon får komma hem,verkligen värd det..Me like :D
.
Imorgon blir de skola hela dagen, gym och sen hem ev. till "schillout" annars nog plugg..
Men nu blir de film som sagt!
.
Dagens citat:
J: Jag ska göra middag nu...
A: Okej, vad blir de då?
några minuter senare..
J: Så, det blev att öppna en burk tonfisk,ta bulgurresterna (kalla) ifrån igår och ta lite grönsaker..
A: ooh avanserat det lät! hur klarar du det?
J: Det är där min nivå på matlagning ligger just nu!! ;D haha
.
Snacka om att ja INTE har någon inspiration eller lust här nere, men snart ska ja hem och laga LYX varje dag ;D

adrenalin

Tisdag och det är bara 3 dagar kvar tills ja kommer hem och får krama på min bästa!! Ooh jag längtar så sjukt mycket och det kommer bli så underbar. Dock så hörde han av sig idag och säger att han är sjuk!!! NEJ!! får inte, och inte förkyldning utan magsjuk och det är inte kul! Vi får hoppas att det löser sig =( lilla plutten =(
Men ja är lycklig, idag är jag det, trots en sömnlös natt (pga av oväder och STORM!!) så är ja lycklig,glad. Vaknade upp igår och var på helt fel sida och typ ingenting gick som ja ville, var väldigt irriterad..MEN min rygg var bättre så jag gick till gymmet och körde ett pass och det var SÅ underbart! Gud,snacka om att jag saknat det och det vände mitt humör till bra igen! Att få röra sig gör verkligen att man mår bra!
Så det blev en heldag hemma igår med plugg (förutom träningen då)..
Började denna dag med en promenad på 40 min och sen begav ja mig till skolan. Har nu precis avslutat fotolektionen, blir lite mer foton att ta över jul men det går nog bra!
Ska strax ha datateknik, sen blir de fika med Anna och tvätt innan ja ska hem och plugga lite mer!! =) även packa lite och så.
Vill med se luciafirande, nån som vet vart? kanske svtplay??
jaja, nu är det dags för lite lunch och sen skola! Bye!

Söndag

Så var det söndag igen, söndag den 3 advent och den sista söndagen i Tyskland innan jag får åka hem =D (UNDERBART)
Har haft en mysig helg måste jag säga, spenderat den med min vän Christina!
Fredagen åkte vi till ett slott för att gå på julmarknad men det var stängt så det vart en KAOS dag, orkar inte gå in på varför men ja,vi hade det kul iaf och allt som inte skulle hände skedde så ja, kan inte säga mer :P
Lördagen började ja med en långpromenad på 1 timma, åkte till Vaals,hade ett långt och mysigt samtal med pojken innan ja mötte upp Christina.
Vi gick och hade tapas på en helt magisk resturang och sen var vi på therater (opera för första gången i mitt liv) och det var fantstiskt. Så vackert. Så hela kvällen hade vi klätt upp oss och gjort oss fina och kände oss väldigt "sofistikerade"..hahah men det var väldigt kul! =D
Dagen idag har började ja med en långpromanad igen (OTROLIGT SKÖNT).. Sen så har ja firat Christina som fyller år. Vi (några erasmusstudenter) hade fixat en överraskningslunch för henne och det blev lyckat..Så en lunch och fika fick de bli innan ja kom hem och pluggade en del. Även prata med A :D
Nu ligger ja i sängen och försöker fokusera mig på filmen men det går inte så bra ;P haha.. jaja men de ska ja göra nu. krypa ner i sängen och sova även, förbereda mig för en prommis imorgon med ;P
NATTI!!
5 dagar!!!

Aaaah

Gud, jag kan inte säga hur avslappnad jag är just nu!
Har haft en så otroligt trevlig och underbar eftermiddag/kväll med Christina.. Hon fyller år på söndag så hennes pappa gav henne ett presentkort på SPA här nere i Aachen och jag var inkluderad, så kan ni gissa vart jag har varit idag??
Joo på spat såklart!! Och det var så underbart.
Vi satt/låg i bastun i flera timmar,massage, bad och allting man kan tänka sig och när vi skulle gå därifrån så sa väl våra kroppar mer eller mindre: TACK SÅ HEMSKT MYCKET, framförallt för lite vila..
För ja har fortfarande ont i ryggen, MEN trots de tog ja en långpromenad och det skulle ja inte ha gjort, för de gjorde ju såklart bara mer ont, så denna spadag satt inte helt fel ;)
Såå..kom hem helt utmattad för en timma sen och har försökt plugga lite men det går inte så bra, är lite borta, trött, avslappnad och sen har jag haft två glas "glühwein" så ja.. lite sådär.."jag mår bra nu" haha
Ska äta lite nu och sen försöka få lite mer gjort av skolan, hoppas det går bra!
ha en bra torsdag, imorgon bär det av för nya äventyr!

Schooltask

Skoluppgift:
gudomligt gott!!
mmm ^^,

Regn och solsken

Usch ruggigt väder det är idag!! Verkligen inte kul,spöregnar/haglar typ och ibland är det sol men ja tycker det är blää :P
Men ja har nu tagit mig till skolan och ska spendera hela 7 timmar här idag, usch men det kommer nog bli kul :P, börjar med en ny kurs idag så vi får se, hoppas på braigeheter :D

Igår hade ja det ganska lugnt på kvällen så ja pyssla med skolan,fixa rummet,kolla serier och målade mina naglar i en lite rolig kombination, bara för att ;P haha men ja tror att ja kommer ha det till nyår :D franskmanikyr med guldglitter :D ME LIKE!!




tihi, va tycks??

Sen somna ja innan älsklingen ringde och så väckte han mig, så kunde sen inte somna om.. kl. 2 var sista gången ja titta på den förbannade klockan!!!

Meeen jag känner mig riktigt produktiv..har sovit 4 timmar i natt,vakna halv 6..gick upp 7 och gjorde lite övningar hemma eftersom ja inte kan gå till gymmet idag ( =( haha oups?)  med tanke på ryggen..sen lagade ja mat och tog "matfoton" till skolan haha,så nu är middagen tills ikväll fixad =D.. bara sådär liksom..men de blev nog bra :D känner mig nöjd..får kolla på dom ikväll..
Men nu måste ja springa till klassrummet!
Bye!!

Julstämning

Gud!
Jag vaknade imorse och hade en sån julstämning i kroppen! Vet egentligen inte varför. Kanske för att jag sov som en prinsessa i natt eller ja, ingen aning. Så jag gjorde scones med saffrans smak och till det drack jag glögg-te igen! Ooh det var underbart!
Kände mig även väldigt lyckligt. Min lyckliga känsla verkar vilja hålla i sig så jag klagar inte! verkligen inte! Det känns så bra, så även min ondhet i ryggen gör inte så mycket.
Har funderat hela dagen idag på "varför är ja lycklig nu" och kom fram till: jag har världens bästa pojkvän som jag saknar och älskar mer än någonting annat, en underbar familj som alltid finns för mig, magiska vänner där hemma, träffat fantastiska vänner här i Tyskland, och framför allt skaffat bättre kontakt med dom denna vecka, så det känns så skönt!!
Så en dag i skolan med snälla Anna var väldigt kul, mycket att prata om och så! Sen mötte ja upp Christina (såklart, inte en dag utan att vi ses, det är ett MÅSTE).. sen gick ja hem och åt middag, lekte lite med skolsaker och pratade ett väldigt "frustrerande" ;) samtal..******.. så nu vill jag HEM!!
Men ja, annars så har jag inte gjort så mycket mer, kollar mest massa program på datan! lite små kul sådär, men det går! ska fortsätta med det nu ;)
10 dagar kvar!!

5 december

Måndag och ja har haft en ganska skön start på veckan!
Sov ut idag och tog mig sedan en långpromenad innan frukost,eller egentligen va den inte så lång..samma som alltid men går lite sakta nu så ja, tog mig en timma ;P
Hem och fixa på rummet och lite me skola innan ja gick ut på staden. Blev ut och "printa" min layout som nu ÄNTLIGEN är klar.. skönt! Och den blev riktigt bra tycker ja! nöjd.. :)
Men ja, gick runt lite på stan och sen hem och lagade middag.
Nu sitter ja och ska leka med lite mer bilder ifrån igår och även se "friends with benefits"- en ny serie på tv som ja fastnat för :D Även dricka lite glühwein-te och äta choklad :D
Ha en bra måndag!
SNART ÄLSKLING! SNART!!





2 advent

2 advent har de då blivit idag då, och ja har bokstavligen INGEN julstämning alls i kroppen! Har försökt med att gå på julmarknaden och lyssnat på julmusik men det verkar inte hjälpa :P
Jaja!
Gårdags kvällen var i alla fall väldigt trevlig. Vi åkte skridskor och det var riktigt riktigt kul, dock kanske ja inte borde ha gjort de men men ;P ville ju (men de fick ja sota för idag kan ja säga)
Kom hem vid 10 tiden och kroppen va som gummi, ville bara sova och vila! Så de fick bli mysprat med älsklingen innan ja kröp ner i sängen, och fick sova lite iaf..men mina sk rumskompisar är väldigt duktiga på att visa respekt så va inte LITE sur när ja vakna! haha
Så, hur har min dag sett ut idag då?
Suttit och fixat me skolan hela förmiddagen,skypat me bästa och sen så gick ja ut en runda på stan (japp var "super sonntag idag så de va öppet ;P) och sen gick ja hem till Anna och tog foton. Blev laga lite mat och ta på det och det var SUPER gott.mmm länge sen ja åt så gott, måste varit i Sverige?? jaja
sitter nu och fixar me bilderna vi tog idag och de blev bra. Ska ner till Christina och krama lite på henne snart, en lugn söndag med andra ord. Försöka att vila så mycket som möjligt för min kropp gör lite ont idag ;P haha
meeeen.. dags att fortsätta!

ruskigt..

Bajs väder och tidig morgon! Japp så kan man börja med att säga om denna lördag, lördag den 3 december här nere i Tyskland. Det regnar och blåser storm, så japp,..ingen morgon promenad blev de för min del. eller ja hade nog inte kunnat gjort de ändå med tanke på höften/ryggen, så de fick bli lite morgongympa hemma istället! No rest ;)
Hade en underbar dag igår med Christina i Köln. Åkte dit och gick på en helt FANTASTISK julmarknad och åt gott,hittade julklappar och bara mös. Verkligen något vi två kan göra. Kom hem i lagom tid med en ja, "lagom" värk i ryggen, FY asså!!
Men jag fick prata med bästa hela kvällen och det var ett samtal som gjorde att ja ville hem bara ännu mer! Det var så otroligt underbart och jag kände mig helt varm och lycklig i hela kroppen när vi la på, efter typ 4 timmars prat :D och jag var mer KÄR än vanligt! och saknaden var/ÄR så sjukt ENORM!! (men det är "bara" 13 dagar kvar nu)
Idag blir de en hemma dag med plugg, vill bli klar nu, sen ska ja försöka ta mig ut på stan och posta brev och fixa de sista jullkapparna, men de kanske får bli imorgon om de inte slutar regna, och sen ikväll blir de skridskoåkande..men ja vet inte om de blir något för min del, beror lite på ryggen.. kanske bara tittar på!
Så japp, dags att börja nu. Med magen full av sojalatte och massa goda smörgåsar och en dusch så är ja redo! Hoppas mitt positiva humör håller i sig nu! HAPPY HAPPY HAPPY!
ÄLSKAR DIG!!

Ha en bra dag!

vill ha!

Tumblr_luho46a5f21ql0fm9o1_400_large

Så sant!

Ibland måste man vara ifrån varandra för att förstå att man hör ihop...

Och jag vet!!

Happy!!

idag var det en SÅN dag! En sån dag då jag bara känner hur lyckan sprider sig i hela kroppen, hur glädjen finns där. Egentligen så finns det ingen anledning till varför jag känner så men ja är lycklig! Och det känns så sjukt underbart! Att få känna så!
Satt och tänkte på hur många ja har som saknar och älskar mig där hemma i Sverige, hur många nya människor jag har lärt känna här, en som kommer att bli en vän för livet, på vilken lycka ja har som får ha en pojkvän som Andreas, på livet, på allt! Jaa..ja är lycklig med andra ord!!
Så med lyckan i kroppen gick ja till gymmet idag och SKADADE mig! och hade det varit för 1-2 veckor sen hade jag blivit helt förstörd men nu, nej det är lugnt..okej så gör det väldigt ont men ja kan förhoppningsvis vila lite så att det går över fort..men man vet inte..får tigga lite massage för det sen ;P haha
Med andra ord; nu ska lyckan ut i skolarbetet, dags att göra lite nytta innan de blir julmarknad ikväll!
Bye
Tumblr_ld3ozw0zgd1qb80exo1_400_large

RSS 2.0