snart hemma

Snart bär det av hemåt!! =D Wiiie, ja längtar så!
Har sovit grymt dåligt i natt med, fattar inte varför men men. min kropp verkar inte vilja sova ;P hehe
Vaknade lite innan klockan så det var ju bara att göra sig i ordning för att sen inse att man skulle behöva skrapa bilrutan med ett vero-moda-kort eftersom man inte hade någon skrapa och inte trodde att det var så j*vla kallt ute :P haha. Sen tog ja bilen hem till Emilie där vi avnjöt en god frukost tillsammans innan vi åkte till skolan.
Så nu sitter ja i skolan me grafiska designverktyglektion som slutar om 2 timmar. Och då bär det av!! Mot STHLM!! Fast först blir det ett litet stopp i kalmar för sushi-lunch,mums..

Nej dags för lite rast sen fortsätta jobba. Skriver när ja kommer hem!

Gud ja längtar så efter er!! Kan inte fatta det!

 


snart hemma igen!

God kväll!
Idag är ja inte lika trött kan ja säga men ja är ändå helt slut.Är så mycket saker som händer nu att jag inte vet vart ja ska ta vägen. Men men. orkar inte skriva om det nu ändå så..
Har haft kroki idag och det gick helt okej faktist, är roligt att måla tycker jag så ja, var väl nöjd :P
Kom hem ganska tidigt idag och lagade middagen till resten av dom här hemma sen så har jag tagit mig en liten promenad me Emelie och handlade lite saker inför hemresan imorgon. Gud ska bli så skönt och roligt att få komma hem och träffa alla igen! känns som år och dar sen ja va hemma sist så det ska bli skojj..
Precis kommenterat klart mina krokier och ska nu sätta mig och kolla på svenska hollywood fruar :D ska bli nice.
Sen blir det sova för min del som gäller!
Ha en trevlig kväll!

Längtar tills imorgon :D iiihh

vimmelkantig

Gud, ja är så himla TRÖTT!! Orkar inte mer nu, idag kommer jag iaf inte jobba nå mer med någonting.. Bara ligga i sängen och sen somna tiiidigt.
Har vart i skolan och egentligen inte gjort någonting alls idag men ändå är jag helt slut. Känns som om jag skulle kunna sova i flera dygn nu men det kan ja ju inte men det känns som de ;P
Har som sagt inte fått någonting viktigt gjort i skolan alls idag vilket inte känns bra.måste komma igång och börja med projektet på riktigt, men vet inte när jag ska göra det. kommer ju inte bli så mycket gjort när man kommer upp till sthlm i helgen känner jag men jag ska försöka sitta lite iaf, bara för att. För jag måste ju jobba.

Men gud va det ska bli skönt att komma hem. Roligt att träffa alla igen och så sen så ska ja SHOPPA haha :D har längtat efter det kan ja säga ;P

Nej nu svamlar jag bara så ja, ja slutar nu!
God natt!

 

skolan? :S

Hur sjutton kan man vara i skolan och jobba på en söndag?? Fattar inte att jag är här. Men man kan väl trösta sig med att jag inte är ensam. vi är ett litet gäng här ;P hehe
Men jag får ingenting gjort kan ja ju säga. Orkar verkligen inte.

Hade en jätterolig och trevlig kväll igår med några ifrån klassen =)
Jag och Emelie började med middag som hon lagade hemma hos sig, SÅÅ god.Sen kom Eleonore över och tog dig några glas med oss. Sen begav vi oss till kalmar och satte oss på studentpuben och var lite sociala med de som var där. Sen drog vi kosan mot kåren och dansade tills vi inte orkade med, vilket var så att vi hann med halv 1 bussen. Så det var skönt att komma hem kan ja säga, mådde illa som bara den på bussen hem så sängen var väldigt välkomnande :D

Nej nu är det dags att jobba i 1 1/2 timme till innan man ska hem och äta middag som Emil ska laga,värsta service ;P hehe
Ha en bra söndag!

 

lördag

God morgon gott folk =)
Nu är det lördag och det är så skönt att bara ligga och inte göra någonting, bara ligga och slappa :D
Synd bara att man inte kan sova ut någonting när det är helg men jag kanske kan göra det imorgon eftersom man ska ut ikväll ;P
Japp, nu ligger jag i sängen och har precis ätit frukost och kollar på Pearl Harbor, vilket för den delen är SÅ bra. Jag älskar den! :D
Gårdagskvällen var supermysig. Var hemma hos Emilie och bara hade det mys. Låg och kollade på idol och åt massa godis,en riktig fredags-lat-mys vart det :D så det blev inte så sent i säng. Sparade mig tills idag.
För idag ska vi först nu på morgonen gå på loppis här i nybro sen kanske det blir öland som gäller,de får vi se. Sen middag ikväll och sen röjja inne i kalmar ;P hehe nej men utgång blir det så ja hoppas det blir kul.

Nu vill ja fortsätta kolla på filmen så japp, ha en bra lördag!

fredag + lön

Fredag!! =D Äntligen!!
Gud va skönt med fredag, (fast jag kanske kommer att få plugga lite ändå) men men. Det är iaf fredag!
Hade lite sovmorgon imorse men kunde såklart inte sova så jag vaknade vid 8 ändå men var utvilad så det gör inte så mycket. Tog mig en långfrukost med Emils flickvän och sen begav jag mig faktist till skolan. Kunde ju lika gärna sitta vid datan där och jobba än va hemma och bara "gå omkring".
Hade bara en redovisning idag i skolan så det har inte blivit så mycket gjort.
Fast jag kände att jag ville börja med mitt färgprojekt så jag har nu suttit i 2 timmar och arbetat lite till och från. skönt att få det gjort så att det inte blir stressigt sen.
Ikväll ska jag över till Emelie för idol-race,godis,glass och vin. Ska bli riktigt mysigt faktist!
Imorgon blir det "ölands skördemarknad" på dagen som gäller sen blir det PARTY!! =D ska in till kåren och ha lite rajtan tajtan me tjejerna ;P ska bli nice. Är ju lönehelg satt ;D...
Sen får vi se hur helgen slutar.
Bra hoppas ja iaf!
Ha en trevlig helg!
 

jobb?

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag har verkligen inte fått någonting nödvändigt gjort idag :P
har bara gått omkring och varit allmänt social mot alla och haft det trevligt men inte gjort någonting som jag borde, som detta tex. Men men. ibland får man ha sånna dagar också. Förhoppningsvis kommer jag få mer gjort lite senare men inte idag.
Sitter dock och försöker hitta lite info till projektet i skolan men ja ska snart dra mig hemåt för en välförtjänt dusch och sen bara mys i sängen framför datan.

Vi hade en supermysig middag idag i skolan med vin och så blev det tacos. mums :D och det var så kul för nästan alla i klassen var med satt.. =)

nej nej. inte göra onödiga saker nu. måste jobba!
ha en trevlig kväll!

trött

Gäsp!
Gud va trött jag är nu, helt slut. Har som sagt varit i skolan hela dagen och kom inte hem förns halv 6. då var det bara att ställa sig vid spisen och laga lite middag innan man skulle vidare igen. Idag bar det av till kalmar för att kolla på ett litet seminarium på konstmuseet som finns där, och det var väl lite si sådär. Men med gott sällskap så vart det ju bra =)
Har haft en super mysig kväll dåra med andra ord och bilresan hem var verkligen skön. Jag och Emelie hade verkligen ett "deep-talk" och det var skönt. Bra att höra att det inte bara är jag som känner så!

Så för min del blir det skönt med sängen som står och välkomnar mig nu. En dusch bara sen är den min =D
imorgon är det skola som gäller för hela slanten och sen middag med vin och tilltugg på kvällen hade vi tänk, i skolan faktist :D haha trevligt trevligt.
Nej som sagt. Dags att sova =)

aftonbladet?

Goddagens alla glada!
Jo, ja känner mig lite bättre idag, har sovit ut igen (hoppas ja) och känner mig lite piggare. Men har ngt i kroppen som inte vill ut så ja vet inte. Men skit i det nu! :P
Just nu sitter jag i skolan och håller på med lite "visuell psykologi" och det går väl sådär, datan är ju inte så snabb om man säger så men jag måste ju bli klar så va gör man inte?
Imorse innan jag gick till skolan ringde de ifrån bredbandsbolaget och sa att de skulle fixa vårat internet så förhoppningsvis så har ja det klart när ja kommer hem =)

Läste i aftonbladet idag ang. "deppighet" eller va man ska säga och då stod det att det är många som är det runt höstdagsjämningen och det va ju det igår så kanske är ja en av dom? inte vet ja..

Nej nu måste ja fortsätta jobba, annars får ja mer att göra sen och det orkar jag inte! så.. Time to work!

 


sov gott!

Fy sjutton va trött jag är! Vill bara sova hela tiden, orkar ingenting. Jag vet inte om jag kommer att palla med i den takt som vi har nu. Det är 1000 saker att göra hela tiden men man orkar inte. Vi har inte ens gått i 4 veckor och det är redan helt galet. Aja, jag kanske inte är van vid trycket helt enkelt så nu när det väl gäller är det väl bara att ta tag i det och sätta igång.
Men men

Middagen blev lyckad iaf (eller den vart misslyckad men lyckad eller va man ska säga). Jag lagade en rätt som mamma brukar göra och den blev ABSOLUT inte som hennes så därför vart jag missnöjd men mina "roomies" gillade den jag gjorde jättemycket så det blev ju lyckat egentligen hehe. Men endå, inte för mig ;P

Ajja. strunt samma. Nu känner ja att ja håller på att bli som Veronica, att ja börjar snacka gojja me mig själv så det kanske är bäst att jagg kryper ner i sängen och sover mina timmar. Tror jag behöver dom. Bara jag hinner somna innan de andra kommer hem, för annars vet ja inte när ja kan sova.
Så för min del är det God natt som gäller. Ladda batterierna tills skoldagen imorgon som nog kommer bli lååång! Ha en bra natt =)

Kroki

Ojj vilken dag det har varit. Spännande kan man säga.
Jag har målat kroki för första gången i mitt liv och det var jätteroligt. tycker att jag fick till en hel del bra bilder faktist så jag är väldigt stolt =)
Dagen idag känns mycket bättre. Vaknade utvilad efter att ja somnade vid datan då jag kollade på idol igårkväll så jag fick nog mina timmars sömn som jag behövde. Vaknade innan klockan så det var skönt att inte behöva stressa plus att vi hade sovmorgon en halv timme också.
Så dagen idag är som sagt lite bättre än igår, fast det känns ju ändå inte bra. Men antar att man måste gå igenom det också för att orka.

Nu sitter jag i skolan och håller på med projektbeskrivningen till mitt färgprojekt som ska vara inne imorgon och det går väl sådär, är iof snart klar.
Ska snart börja bege mig hemåt eftersom det är min dag idag att laga middag till "familjen" så måste röra mig om ett tag. Men kommer nog gå hit senare ikväll och fixa lite småsaker.
Nej nu kanske man ska fortsätta så att man hinner bli klar!

Ha en bra dag!

Usch

Blä och fy. Idag är det verkligen ingen bra dag.
Känner mig inte på topp för fem öre. Orkar inte göra någonting, vill bara ligga hemma i sängen och typ gråta. Vet inte va som är fel på mig men jaja. Orkar helt enkelt inte mer nu!
Skolan har jag inte fått så mycket gjort i idag, sitter där nu men det känns som om jag kommer att lämna den nu inom kort. Helt slut.
Ska hem och sätta upp mitt skrivbord tror jag, om jag orkar sen får vi se vad som händer.
Sitter kanske ett tag på baksidan om de är sol när ja kommer, men vi får se =)
ajja, hoppas ni haft det bättre än jag har iaf. Nu ska ja röra mig hemåt!

 

resume ifrån helgen

Söndag igen. Usch va tiden går fort. Denna helg har verkligen sprungit iväg. Ville verkligen inte det men det gjorde den =(
Mamma åkte hem för 5 timmar sen ungefär och nu saknar ja henne så enormt. Blev väldigt tomt här utan henne =(
Men vi har iaf haft en SUPER mysig helg.
Fredagen var vi ute i nybro och åt middag och sen hem och kolla film med vin och så =). Lördagen kom mormor och morfar över på besök och vi åkte in och åt en god middag inne i kalmar. Sen tog jag och mamma oss varsitt glas vin inne i kalmar. Åkte hem och då lagade mamma sin efterlängtade och goda lassange, så nu har ja matlådor i några veckor framöver ;P
Fast när vi va på väg hem så höll ja på att bli av med hela mitt liv! ja glömde nämligen min väska på tåget och kom på det i sista sekund och tack och lov så öppnade han som körde tåget vagnarna igen så att ja kunde springa in och hämta dom. tack och lov som sagt, annars vet ja inte va ja hade gjort. dött tror ja. blev så chockad att ja börja gråta haha :P

Men sen som sagt, när vi väl va hemma och hade lagat klart allting så kollade vi på "låt den rätta komma in" och den SÖG, så se den inte säger ja bara. så ist för att kolla på filmen hade vi mysigt snack,mycket trevligt!
Idag började vi dagen med att ja gjorde en stor och god frukost till oss båda som vi avnjöt tillsammans =) Sen tog vi oss färden mot IKEA där ja köpte mig ett skrivbord och ett täcke bla som kommer värma bra i vinter :D Sen fick de bli annat gott också ;P
God lunch och trevligt sällskap hann vi med innan mamma tog bilen och åkte hem =( det var inget roligt tycker ja.
Så satt ute i solskenet sen i min ensamhet och hade det allmänt jobbigt kan man väl säga..men men. sånt är väl livet, åker iof hem om 2 veckor igen så det ska bli skojj =)

Har precis krypit ner i sängen och ska sova efter en mysig filmkväll me Lisa och Astrid. Kollade på Nothing hill och åt äppelmuffins som ja hann göra idag plus äppelmos av äpplerna mamma kom med ;P hehe
Nej som sagt, nu går ögona i kors så nu ska ja sova.
Hoppas ni haft en lika underbar helg som ja har!

Saknar dig redan! :'(


lördag

God morgon!
Gud vilken underbar dag, solen skiner och mamma är här, med andra ord; HELT UNDERBART!

Mamma kom som sagt igår och vi åt en god middag ute på en restaurang inne i nybro och sen avslutade vi kvällen med film och rödvin. Det var super mysigt.
Snart kommer mormor och morfar hit på besök och vi ska kolla runt lite i nybro och så, kanske även kalmar. Får se. Ska fixa lite här hemma också =)
Och mamma ska även få göra sin gooooooda lassange :D wiiho så ja kommer ha matlåda i många dagar framöver!! hiihi

Nej nu ska ja va lite social med mamma och lyssna klart på melodikrysset.
Ha en bra dag nu i soliga sverige!

 

torsdag (redan)

Nu börjar skoldagen att lida mot sitt slut. det har varit en ganska tråkig dag idag men den har gått fort. Det gör den alltid nu för tiden känns de som ;P
Har suttit och klippt och klistrat hela dagen och hållt på med indesignprojekt. Men nu orkar jag inte mer utan jag ska hem och storstäda.
Måste ju bli fint tills mamma kommer och så =) kan ju behövas.
Köra tvätt och disk och sen laga en mysig middag med emil och jessica. trevligt trevligt.
Så ska ja väl även lägga mig och kolla film ikväll efter ett völförtjänt bad hade jag tänkt.

Nej nu är det dags att röra mig hemåt. orkar inte vara kvar!

Fredag imorgon!! :D

 


Soliga onsdag

Ny dag. nya uppgifter..
Gud fick en ny uppgift i skolan idag som vi ska hålla på med inom indesign och den är ganska kul men SÅ jobbig. Har suttit i två timmar nu och är helt slut i huvudet, ska nog skita i det nu och fortsätta nästa vecka. Det känns som en bra idé ;P

Ska bege mig in till kalmar snart med Emelie och Evelyn och kolla lite, sen blir det mys hemma hos Emelie med idol och ett glas vin och massa snack. Skönt som bara den! =)
Imorgon är det storstädning och skola som står på schemat. Måste ju fixa innan mamma kommer för de är inte så rent hemma hos oss. Hehe

Nej Time to go =)!


Tisdag

Ja, veckorna rullar på..Tiden tickar eller va man ska säga.
Nu har ju skolan börjat på riktigt känner jag och jag har redan fått prestationsångest typ, nej riktigt så illa är det inte men nästan :S lite jobbigt. Men det är väl bara att se framåt och hoppas på det bästa helt enkelt.

Nu är iaf skoldagen slut för idag och jag sitter och väntar på Jessica, på att vi ska åka hem och ta det lugnt. lägga oss i trädgården och sola =D
ikväll blir det att åka me Emelie till Jysk och handla en spegel och sen idolkväll + film hemma hos henne. Det ska bli mys =)

Måste röra mig nu så detta inlägg blev lite kort och konsivt eller va man säger.
Ha en bra tisdagskväll!!

 

bio

Söndag!
Nu har man alltså bott här i 2 hela veckor, känns som mer men det är det inte. Mycke saker har hänt och det har väl gått upp och ner som sagt. Är lite bättre idag förutom att ja mår illa som ett svin hela tiden, eller har gjort det i 2 dagar, magen är inte 100 med andra ord :P
men men
Idag har ja varit på IKEA och fyndat lite saker till hemmet och ska väl ta mig i kragen och städa lite här hemma. Är nämligen min dag idag att städa, en dag i veckan/ person har vi gjort och min är den första. Men först innan jag gör det ska ja försöka koppla in tv-n och se om det fungerar.
Sen ikväll blir det Beck-filmen med tjejerna på Nybro bio. Myspys sådär på söndagen! Ha en bra kväll!

 

Saknar! :'(

Så var det helg och lördag igen. nu är nollning slut och man kan väl säga att man känner det i både kropp och skäl.
Igår var det avslutningscermoni och det var riktigt trevligt =) mycket dans och dricka med en fot som ser ut som en fotboll men jag klarade mig :P hehe
Men det har varit en grymt rolig nollning, framförallt pubrundan ;P hehe minne för livet kan man lugnt säga.
Ajja bla bla.

idag känns det inte så bra, saknar alla där hemma så att ja håller på att spricka! vet inte vart jag ska ta vägen. just nu vill jag bara åka hem och krypa ihop i famnen hos nån och bara "va" eller vad man ska säga. Det är en jobbig tid som kommer nu men jag ska försöka så gott det går. solen skiner ju idag så egentligen borde jag vara glad men nej, icke icke! fast det är väl bara att le och försöka se så glad ut som möjligt inför alla!!


Hur kan jag vara så "duktig" och göra samma misstag igen. Fattar inte. det blir bara fel fel fel! usch och fy. dags att glömma och bara försöka se framåt? men hur, kommer att få se "det" varje dag vilket är för j*vligt men jag får stå ut. för sånt är väl vad man gör? står ut och försöker se allting så positivt som möjligt?
nej nu ska jag inte sitta här och spotta ut massa galla. jag får helt enkelt leva med det för mig själv!!

Hoppas ni får en bra lördag iaf!
Nu vill ja hem!
 

tisdag

Oj vilken dag det har varit idag ;P
Har varit i skolan sen 9 imorse och man kanske inte var den piggaste när klockan ringde pga att man hade varit ute och festat igår.. Var ju fest på skolan och det var super kul,vet inte riktigt när ja kom hem men nångång var det iaf ;P
Så idag har vi varit i verkastaden och sågat på bandsåg,planhyvel osv. bara massa STORA maskiner men de va skitkul =D
Efter skolan gick ja och evelyn hem och hämta bilen för att plocka upp emelie för en tur in till kalmar och sen över till öland. Vädret var ju verkligen Super! Vi åkte till öland och satte oss vid kusten och bara mös, hade lite picknick =) sen skulle vi plocka upp jessica vid högskolan där men de va lite svårt att hitta så vi körde fel lite här och där och irrade omkring där på öland :D haha och vi lyckades på något sätt?? (A) få me oss en pumpa som växte där på åkern =D evelyn va så smidig när hon gjorde de att INGEN skulle märka oss? *host*

När ja kom hem tog ja mig ett välförtjänt bad och sen har ja bara tagit de lugnt. ska sova nu så att man orkar skolan imorgon plus pubrundan som ska va på kvällen. det ska bli riktigt skojj!!
Nej ska nog sova nu, god natt allihopa!

ps. saknar er mamma och pappa! framförallt när ja hör era röster i telefonen! LOVE!! 

Utkast: Tjooho! Söndag ...

Tjooho!
Söndag igen och nu har ja bott här i en hel vecka! :P fast det känns som om man har bott här i några månader. det har ju som sagt verkligen varit fullt upp hela tiden så det är inte så konstigt att man knappt vet vad man heter längre ;)
Men ja har det som sagt bra. har hunnit landa lite idag iaf tror ja, tagit mig en långpromenad i lilla nybro på 3 timmar kanske och bara sett mig om. Denna stad är verkligen supermysig, lugn och så. Tror att det är bra för mig. man kan verkligen koppla av.

Hade kräftskiva igår med klassen hemma hos oss. det var riktigt trevligt faktist, man kom varandra ännu närmare utan alla faddrar och så överallt hela tiden. Så många sånna kommer vi ha tror ja. =)

Orkar inte och hinner inte skriva allting som händer här nere utan ja får ta de som de kommer.
Imorgon är det skola igen och ja har sovno

Nybrobo

Idag ska man passa på att skriva lite, uppdatera med andra ord :P hehe
Ja har det bra här nere i Nybro, trivs med alla underbara människor. De är verkligen så himla snälla, alla tycker om varandra ;P hehe
Har haft fullt upp hela veckan och idag är enda dagen som ja har kunnat gå hem och komma i ordning lite,nu bor jag inte i kartonger längre vilket är SÅ skönt :P
Måndags så var det ju kårkväll och lite tävlingar på något som kallas "kattrumpan" inne i kalmar. Det var sjukt kul, dansa hela natten och "så" ;P..
Tisdagen var en "nykter" dag med trattfotboll i cellgraven och sen trubadurkväll ute på lindö med alla "kårar" så himla kul, alla tävla mot varandra hela tiden :D
igår var det gardenparty som stod på schemat och då var det middag från 5 och sen dansade man hela natten tills fötterna verkligen inte orkade mer. men det var också sjukt kul :D
idag var det skola för första gången och då höll vi på uppe i verkstaden och ja svetsade för första gången, kul kul. sen var det som sagt bara att gå hem och ta det "lugnt". ingen dricka idag för nu står turkossittning och kräftskiva näst på tur.
Men ja har det ändå bra, har inte hunnit "landa" än eller vad man säger men det kommer väl sen =/

Nu ska ja hålla mina underbara rumskompisar lite sällskap =)

SAKNAR ER ALLA SÅ HIMLA MYCKET, framförallt familjen :'(
ÄLSKAR ER!!



RSS 2.0