äntligen klar!

Nu är ja äntligen klar med redovisningen och klar med workbooken..Ooh det känns så skönt, är helt slut nu..vill bara hem och sova!
Så ska om 5 minuter gå in på seminarium och får väl se hur de gås :S inte så bra för min del tror ja men men.. skit samma över detta projekt, ja orkar inte!
sen ska ja hem, hämta mina nya blomlådor som ja fick idag och sen blir de packning för hela slanten, för snart rullar bilen mot Stockholm.

Nej nu ska ja förflytta mig ifrån denna sopstinkande sal till en annan.
Ha en bra dag!
kram kram

morsdag

God soliga morgon! Japp, de är väldigt härligt väder idag (fast de stod egn på vädret :S men men) ja ska inte klaga, riktigt nöjd.
Gårdagen var riktigt trevlig. 30-års firande hemma hos Malin i trekanten med GRYM mat,vin och trevligt folk gjorde min lördagskväll riktig härlig. Kom hem vid kvart över 1 och då var det riktigt skönt att hoppa ner i sängen =)
Gick upp vid halv 10 idag,precis avslutat en lång och härlig frukost.
Nu ska ja fixa klart me Workbooken, sen ska ja storstäda fast först blir de lite mer solande, hoppas solen håller hela dagen, kanske blir en liten promenix också i det sköna vädret =) får se får se..

Hoppas ni haft en bra helg, det har ja och det var den sista på 3 HELA månader, shit va länge ja kommer va borta..lite härligt men ändå sorgligt..kommer sakna alla här nere!! Fast ja kommer ju tillbaka ;P

Måste bara säga: JA ÄLSKAR DIG MAMMA! <3 (morsdag idag och ja får inte fira den med henne :( )

Underbara mamma!

Jag måste bara säga att jag har världens bästa mamma!
När jag kom hem idag så låg det ett litet brunt kuvert på golvet och ja såg ju direkt att de var ifrån mamma (ni vet hur de är ;P)
och när ja öppnade de låg det en påse med Alhgrens bilar + ett kort..ja firade ju 1 år som körkortsinnehavare igår och hon var så gullig och kom ihåg de (vilket inte ens ja hade gjort ;P) och skickade detta.
Ja blev helt rörd! detta gjorde verkligen denna dag ännu bättre!

 

Så nu sitter ja och mumsar på mina bilar, innan ja ska iväg till nybrocity ;P


friday finally

Äntligen fredag och ÄNTLIGEN kan ja koppla av på riktigt! Är dock kvar i skolan nu och fixar de sista på projektet men snart är ja klar. Gud de ska bli så skönt att inte behöva tänka på de.. Redovisningen är dock på måndag men ja kan ju slappna av i helgen iaf öva lite och så, härligt härligt.
men som sagt..fixar de allra sista nu innan ja ska bege mig till ÖB,kolla present och sen ska ja hem,fixa mig lite innan ja ska möta upp Eleonore i stan för attt gå på "smaka på världen" i nybro.. kul att de håller sånna saker lite då och då, mycket som man kan göra.. haha och imorgon blir de förhoppningsvis att träffa underbara Madelene och sen blir de fest på kvällen hos Malin.. Det ska bli kul! Sista innan sommaren liksom.

Men som sagt..fixa de sista så innan 4 beger ja mig hemåt, vet inte dock vart solen tog vägen men hoppas på att den tittar fram snart..måste även ta tvätten som hänger i HELA lägenheten där hemma haha..plus hämta saker ifrån vinden att packa i inför sommaren ;)
Nej dags att göra slutsakerna nu ;)

26/5

Gud så skönt de känns.. ja blev klar igår med min modell och har suttit hela dagen idag och fixat massa skrivande som ska in i WB. Härligt att de är gjort nu iaf, så att ja kan ta tag i Powerpointen imorgon i skolan och så.
Känns bra fast ändå inte men men. sånt är väl livet och sån är väl ja?

jaja, ska väl fortsätta lite nu, skulle vilja gå ut i solen men ja orkar inte haha..hoppas på att den är kvar imorgon så att man kan sola lite till ;) haha

oooh om en vecka är ja hemma i Sthlm! Gud så härligt,och ja ska va hemma i 3 månader :D iiih superglad. ska bli så kul att träffa alla igen! Japp sommar sommar! <3

blöt?

Jaha, då var man ensam igen =( Katta var tvungen att åka hem idag istället så vid 4 lämnade jag henne vid tåget (dock var det försenat i typ 20 min =S)
Innan hon åkte hem hann vi med en stund i skolan, snabbis förbi ÖB, matlagning och lite plugg plus ett JÄDRA oväder haha.
Men som sagt, efter jag släpt av henne cyklade jag till willys, men när jag skulle hem därifrån så SPÖregnade det. så jag såg ut som en dyngsur hund när jag kom hem. helt jävla genomblöt! haha
Så nu sitter jag i soffan och reflekterar lite över skolan och försöker värma upp mig, det går ganska bra! :P

Jajja, nu ska jag fortsätta jobba och glutta på tv.n.. ha en bra kväll

sol,IKEA,lamor

Underbar dag idag med med solande, en tripp till Kalmar med lite shopping och IKEA såklart ;) hade tur för när vi var på IKEA kom världens regnskur men vi slapp den, för sen sprack de upp igen och blev toppen väder ;)
hem igen, laga god middag (spagetti och köttfärssås haha) för att sedan ta en skön promenad i kvällssolen, lagom varmt då liksom! Gick förbi lamorna och höll på att bli spottade på men vi klarade oss hehe.
Nu har båda duschat och vi sitter och är nöjda med att vi fått lite färg på våra magar idag ;) härligt!! haha

Film är vad som står på schemat nu, a cinderella story, för att få en tidig sänggång innan skolan imorgon!
så japp, dags att götta ner sig i soffan ;)

Måste även gratta min älskade mamma som fyller år idag!! Önskar att jag hade varit hemma och grattat henne men de får ja väl göra sen när ja kommer hem!
ÄLSKAR DIG MAMMA LILLA!! <3


sol och bad

Gud vilken underbar dag vi har haft idag! Solat och till och med tagit de första doppet fick det bli.
Gick upp ganska tidigt och gick och inhandlade för dagen.. tog bilen och åkte iväg till en strand och la oss där.
Så mycket solande och badande och grillning till middag! direkt efter middagen kom det ett härligt gäng engelskmän och bad oss spela kubb och så med dom. mycket trevligt och det slutade med att vi satt på bryggan i solen och bara snacka massa skit med dom haha! KUL!
Så nu vid halv 9 satte vi foten innanför dörren och slängde oss i soffan på än gång, helt utslagna är vi!
här är lite bilder ifrån dagen..

    

nu ska vi se på 27 dresses och sen blir de nog SOVA!!
hoppas ni haft de lika bra som oss!

fredag 21/5

SNART SNART SNART kommer mina bästa Katta!! Oooh va ja längtar!
nu ska ja klä på mig och röra mig mot grillningen innan ja möter upp henne på stationen =)
ha en bra kväll!

äntligen sol

Ooh ja känner mig glad idag! Solen har skinit och värmt hela lilla Nybro, vilket var väldigt välbehövligt!!
Har alltså suttit ute hela dagen och skissat/skrivit lite på projektet och det har varit SÅ varmt!Underbart!
Men vid 5 tiden kom ett stort moln och täckte himlen men det gjorde inte så mycket, då kunde man efter att ha doppat fötterna i linnéasjön lugnt cykla hem och bara ta det lugnt!

Fick precis reda på att min helg är räddad!
världens bästa Katta kommer imorgon och förgyller mina dagar! Ooh ja blir så glad! Fan va underbart!
Denna dag kan ju liksom inte sluta bättre, jo att ja får sova ordentligt och att det inte svider på axlarna.

Nej nu ska ja skriva lite skola eftersom de kanske inte blir så mycke gjort ihelgen? ;D haha
Ha en bra kväll!

 lite färg iaf ;P
plask  lisa och Eleonore  och helén =)

pretty/ugly

Har haft lite uppgifter i skolan att göra mig "snygg" och FUL! haha de va ganska kul..
Detta blev de fina reslutatet ;) ja röstar på UGLY!!! =D

  


SOL!!!

Det är SOL!! =D och ja är så glad, gud så härligt med sol, det var så länge sen. Hoppas bara att det håller i sig nu!
Skola eller handledning kl.10 som gäller för mig, men ja stannar nog hela dagen för att försöka få någon ordning på mig själv, usch asså H*tar detta projekt nu och ja har redan tagit sommarlov, en dag som denna iaf ;)

Hade en super trevlig kväll igår med morfar. God middag och några glas vin slank allt ner i min kropp, sen sov man gott hela natten ;) hehe

Nej nu ska vi avsluta frukosten innan ja ska bege mig till skolan.
Ha en bra tisdag..nu är de bara 2 veckor kvar tills ja kommer hem ;D wiie sommarlov + sthlm = <3


17 maj

God morgon! Gud så trött ja är, syster har ju gjort så att ja har ändrat tidsrytm och så imorse blir man väckt av en jävla gräsklippare kl. halv 8 som skulle "göra fint"..Gaah ja blir galen..haha och har ja en gång vaknat så kan ja inte somna om :/
Så då var de väl bara att gå upp och äta en god frukost. Så nu sitter ja i soffan och funderar på va ja ska plugga och så, ingen aning =/
Vid halv 12 ska ja in till kalmar, fixa lite saker, träffa Madelene och sen ska ja hem och vänta på besök av morfar. Ut och äta middag ska vi och så, trevligt trevligt!

Nej nu ska ja försöka göra något nyttigt av timmarna innan =)
ha en bra dag!

tomt

Jaha, då har syster åkt hem då :( tomt och tråkigt de blev här nu!
Vi har haft det helt underbart med shopping,tur till öland, god mat och godis, filmer i massor samt massa annat härligt! Med andra ord: en toppen helg!
Men nu blev de tomt och så här =(
Och med att hon har åkt betyder de att ja måste sätta mig och plugga vilket gör att ja hellre spry, blir galen för jag vet inte hur jag ska gå vidare nu. är typ klar kanske eller inte, ja vet inte? och ska ja vänta i 2 dagar till eller inte för att se hur de har gått?
jaja, ja får se hur ja gör. Ska städa snart men först blir de väl lite pluggande med att läsa lite..

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, även fast inte vädret har varit de bästa!!
Älskar dig syster <3

fredag

Fredag igen men känns som söndag typ?
nej men det är skönt att de är fredag! Och att ja har syster här på besök!
Gårdagen spenderade vi med promenad,solande och mys i Nybro hela dagen vilket var väldigt härligt, dock var allting stängt eftersom de va kristi himmelsfärd men de gick ändå ;)
Dagen idag började dock inte så bra men efter ett tag åkte vi iaf in till kalmar och va på IKEA, åt en härlig lunch, shoppade loss i kalmar med andra ord, riktigt underbart! men efter 6 timmar gav våra fötter upp och vi begav oss hemåt. Väl hemma inmundigades vi god lax med potatis. Efter de fick de bli lite rensande i garderoben och nu sitter vi här med ansiktsmask framför talang. Sen blir de film ;)
Fast först ska vi leka lite med photoshop =)
Ha en toppen fredag!

 (bild ifrån våras)

fuck swebus!

Fan va ja hatar Swebus! Det ska alltid vara förseningar eller annat skit som ska förstöra! blir så himla trött. Sitter nu och väntar på att lill-syster ska komma men bussen är 1 timma sen!! Fan asså, så ja..va ska man göra så länge? tack och lov att vi fick reda på det i tid så att jag inte behövde sitta inne i kalmar och dö-slappa :P hah nu får ja göra de framför tv.n istället ;) haha

Mår fortfarande inte 100, men vet inte vad det kan bero på, magen mår inte bra =/ men men.
Hoppas den blir lugnare nu när ja är lite ledig,ska försöka va det iaf!

Är så glad att Jos kommer, hoppas på en tur till Kosta Boda imorgon och sen bara massa massa MYS!
Nej nu blir de lite skola, sen tv innan ja åker!
Ha en bra kväll!

sjuk?

Handledning avklarad, som dock inte gick så bra..blev bara mer förvirrad =S, plus en bilbesikning som gick prima..ingenting alls eller jo en lampa till reg-skylten ;) hihii va bra!!
Hem efter bisitkningen och satte mig i soffan, där somnade ja som en stock på en gång och sov tills nu.. Shit ont i magen och huvudet och är så trött.. vad är det med mig? ska ja bli sjuk nu?? ja orkar inte de.
Orkar iof ingenting, inte plugga, inte röra mig, inte VARA alls längre =(

ajja får väl bli mer slappa för mig så att ja inte blir dålig!! För lillskiten kommer ju på onsdag och då måste ja må prima ballerina ju ;) Massa bus på g!!



ensam?

Har haft lite tid idag att fundera på, eftersom det har varit en lång och tråkig söndag, det enda som livade upp det var ett samtal ifrån den bästa! två knäppa tråkmånsar får inte prata med varandra en dag som denna ;P
Nej men det som ja funderade på och som vi tog upp var lite om att vara ensam.. och då kom jag att tänka på "är det ett tecken på att man är ensam när man börjar prata med sig själv"? för i sånna fall är jag det.. för ja har pratat med mig själv SOM EN GALNING idag, helt sjuk! haha
Så jo, ja har kommit fram till det, när man är ensam så pratar man med sig själv och jag börjar nu! Yeaj det där lät bra, är ju "bara" 21 år..kanske dags att skaffa katt eller något annat?? ;P

jaja, snart vill ja hoppa i säng så denna dag kan ta slut!
ha det!


ensam?

Har haft lite tid idag att fundera på, eftersom det har varit en lång och tråkig söndag, det enda som livade upp det var ett samtal ifrån den bästa! två knäppa tråkmånsar får inte prata med varandra en dag som denna ;P
Nej men det som ja funderade på och som vi tog upp var lite om att vara ensam.. och då kom jag att tänka på "är det ett tecken på att man är ensam när man börjar prata med sig själv"? för i sånna fall är jag det.. för ja har pratat med mig själv SOM EN GALNING idag, helt sjuk! haha
Så jo, ja har kommit fram till det, när man är ensam så pratar man med sig själv och jag börjar nu! Yeaj det där lät bra, är ju "bara" 21 år..kanske dags att skaffa katt eller något annat?? ;P

jaja, snart vill ja hoppa i säng så denna dag kan ta slut!
ha det!


filmtime

Japp, ja sa ju att denna dag var en slapparlördag. Har blivit alltifrån film till ansiktsmask och chokladdrink ;P
Hittills har ja hunnit med 3 filmer, får se hur många ja orkar ;P
Har hunnit med "the blind side" (rekomenderas), "28 dagar" och nu ligger ja och kollar på "hälsoresan"
Ha en fortsatt trevlig lördag

ANSIKTSMONSTER
Louise vs. Stig-Helmer?

 :O haha scary..     

  
the blind side                        28 dagar            hälsoresan 


slappardag

Shit vilken seg sag det varit idag, regn och inget roligt väder alls, uscha det tycker ja inte om!
fick lite 3D-modeller gjorda imorse men inte mycket. Sen tog ja mig en sväng ut till RIA + skolan för att fixa lite saker..
Kom hem och har faktiskt fått lite gjort i lägenheten idag med. Satt upp min "krok-grej" i köket, så imorgon ska sakerna upp,den måste torka ordentligt känner ja.. sen har ja målat tavlor, satt upp lite tavlor och så..
Jaa..tror de är allt ja har "hunnit" med idag, inte så särskillt mycket egentligen.
Nu ligger ja mätt i magen i soffan och kollar film, väntar på att Katta ska ringa sen blir de dusch,ansiktsmask och ÄNNU mera film..en riktig slappardag med andra ord och de gillar ja ;P haha

Hoppas ni haft en bra dag


mumma

Brr vilken väder det är idag! blåsigt och regnigt, inte alls kul!
Har fått lite gjort med skolarbetet, lite "händer" och så, inte så kul men man måste ju.. haha
var tvungen att handla också och då såg ja att det var "vårmarknad i nybro" och det var GRYMT mycket folk, tivoli plus massa stånd ;P haha väldigt trevligt..så dit ska vi ikväll och kolla lite innan vi ska fira Lisa. Skulle blivit minigolf men ja vet inte om ja är så hajj på de nu när vädret är skit men vi får se.
var och handlade som sagt, skulle ha en diskborste men kom hem med kardemumma gifflar och pucko? hmm hur går de till? :D jaja gott var de iaf! tack syster för tipset ;)

 + Pågen Gifflar Ny smak = perfekt fredgas eftermiddag ;)

Nu ska ja fortsätta innan ja ska göra mig i ordning för kvällen!
Boka resa till syster som kommer ner på onsdag och stannar till söndag!! Wiiie lång helg, underbart! <3
ha en bra fredag!

DUKTIG

Ojj va ja känner mig duktig idag, fått mycket gjort =)
Ställde klockan på halv 9 imorse och ja vaknade av den!! SHIT säger ja bara ;P haha de va länge sen.. Upp,åt en härlig frukost,duscha,bytte lakan och sen begav ja mig in till kalmar. Där köpte ja mig en skrivare på CO, sen åkte ja till mitt favvoställe = IKEA :D Trodde inte ja skulle handla så mycket men fick med mig en hel del ;P
gardiner,tavlor,kuddar,vitlökspress och så.
Hem och fixade i lägenheten, så nu är den fin! Har även skrivit ut design historian och lämnat in den, in med design teorin, skissat pytte lite och även, till och med hunnit med att tvätta + dammsuga.
Ojjoj va ja känner mig duktig och klockan är bara 6
Nu sitter ja och smaskar på middag som blev riktigt god, tonfiskpasta ;D
Sen ska ja skissa lite till,hämta tvätt och kanske lata mig lite? är ju gladiator ikväll som ja ÄLSKAR så den ska ja se ;P haha
här kommer lite bilder på lägenheten nu :P

   


hoppas ni haft en bra dag!
Krya på dig kära syster och hoppas som sagt på besök ;)


önskar!

Det jag önskar mig allra mest just nu är att min kära syster (och även Viktor om han vill) kommer ner till mig i kristihimmelsfärds helgen och spenderar några bra dagar här.
Det skulle verkligen vara underbart!

 
Love you <3

tisdag

så tickar dagarna på..okej, det är bara tisdag men ändå, tiden springer iväg.
Idag hade ja kroki för sista gången och för en gångs skulle kände jag att det verkligen gick bra och reslutatet blev faktist lite fin, men synd bara att det var sista gången, får väl skissa lite hemma ;P haha
efterskolan åkte ja hem och fixade me lite design teori, så nu är det klart ;D YES! tog mig även tid för lite yoga vilket var 100 år sen!
Nu har ja precis duschat och jag läste att det var typ "fötternas" dag idag så ja, ja hade lite fotmassage och sitter nu med fotcreme på mig. Dessutom sitter ja har helt grön i ansiktet, och nej ja mår inte illa.
ja har även tagit tillfället i akt att ha ansiktsmask,illgrön och ful men det är riktigt skönt! Så nu känner jag mig som en ny person. Imorgon ska ja ta tag i projektet igen på allvar, för lagt de på hyllan ett tag nu men eftersom allting annat är färdigt så måste ja väl börja med den ;P
Men ikväll ska ja bara ta det lugnt, hålla koll på mina bröd som är inne i ugnen, gott med en nybakad kvällsmörgås sen ;D

Nej nu ska ja kolla desperate housewives och vänta på dagens avsnitt!

mycket

Vilken lång dag det har varit idag känner ja, den är inte ens 10, jo snart ;P
Fått lite gjort iaf..Handledning på morgonen och de gick väl sådär.tycker fortfarande att det är sjukt segt och ja har redan tagit sommarlov ;P, sen fick de bli att stanna kvar i skolan. Skriva klart kroki,design historia fick ja göra..
Sen blev de inhandling för att fylla upp kylskåpet som stod alldels tomt imorse när ja skulle ha mig lite frukost ;P hehe
Hem och läsa lite design teori, mer imorgon och även sökt lite sommarjobb..Japp fullrulle och egentligen borde jag: LÄSA MER DESIGN TEORI,SKISSA OCH PYSSLA MED PROJEKT, FIXA I LÄGENHETEN MEN!! Jag orkar inte. skolan kan "ta sig" och lägenheten får väl bli så pass tråkig som den är, vet inte hur ja vill ha den eller något. behöver nån som kan fixa åt mig fast ja säger till ;P haha
ajja nu sitter ja och kollar på svenska hollywoodfruar, ska snart se gossip girl och sen blir de sängen!

Fan är lite ledsen,igår när ja kom hem var ja lite klumpig så ja råkade ta sönder ett intermetzo-glas =( så nu har ja bara 3.. bajs så måste väl åka till kosta boda och köpa mig ett nytt, eller sno ifrån pappa ;)

ajja ska kolla tv nu och bara slappa!
Hoppas ni haft en bra dag! kramar

bussblogg

Jahapp, då var man påväg tillbaka till Nybro då.. Det känns faktist inte särskillt bra, stannar hellre kvar i Sthlm och har sommarlov, men nu är de bara en månad kvar med MASSOR av tråkigt plugg.. Så jo, ja vill nog stanna ;P haha
Hade en händelserik dag och kväll igår, orkar inte gå in på detaljer men ja fick iaf spendera timmar med min älskade syster Ciccie och Viktor <3
Idag har ja varit och samlat energi hos Anna innan ja satte mig på bussen som ska ta mig tillbaka till hem.. Sitter på den nu och det finns internet, DET känns lyxigt ;D haha
Men varmt och jobbigt är det, hade hellre suttit kvar på syrrans balkong i solen och bara njutit!
Jaja, dags att fortsätta plugga då! hoppas ni haft en bra helg!

1.a valborg

God morgon!
Redan första maj, det är helt sjukt! tiden verkligen rinner iväg och jag slutar liksom skolan om en månad =S hehe skönt!
Hade en härlig och lugn valborg med pappa igår. Förmiddagen spenderade jag på jobbet med mamma och hälsade på alla där, sen tog ja mig en "walk" till sumpan för att röra mig mot pappa. Väl där satt jag i solen och bara njöt tills pappa kom hem vid halv 6. Då blev de laga mat, lax med rotsaker, mumma ;D
Sen blev det bara som sagt, en lugn och härlig valborg med film och tvmys.
Nu sitter ja i soffan och arbetar lite me skola, ska snart hoppa in i en dusch, sen ska ja bege mig till syster min och bara ha en syster dag! Härligt ;) får se va som händer. Sen ska ja nog över till Jossan ett tag på kvällen och va lite dräglig ;P haha

Hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0