varmt.

Soliga och lediga fredag!
Gud va skönt att solen tittade förbi och bjöd på värme idag när ja har tagit semester =) heheh
Har haft en riktigt mysig dag med Elin. Började me att ja vaknade ganska tidigt imorse (somna iof halv 11) kl. 8 och låg och drog mig till 9  faktist hehe :) sen njöt ja av en god STOR frukost ute på altanen (körde ju till pappa igår) så det fick de bli..
Sen ska ju mamma ha bilen imorgon så ja körde hem den imorse innan ja åkte till stan för att möta upp Elin.
Vi tog en promenad in till medis där vi satte oss me en kaffe och glass i solen och bara njöt, det var riktigt skönt.

Så ja, kom hem för kanske en halv timme sen och ska göra mig i ordning för att möta upp mamma för att sedan åka in och ta ett glas och fira mitt körkort me syrran på båten där hon jobbar idag.. Så det ska bli kul, det är ju som sagt toppen väder så varför inte njuta av den tillsammans?
nej nu ska ja göra mig klar =)
Ha en bra kväll!

 

KÖRKORT!

JAAAAAAAAA!!
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!

Shit va glad ja är! Lyckades idag med att ta körkort! Wiiiie
Vet inte va ja ska göra hhaah, vill bara hoppa omkring och skrika =D
Var inte så nervös faktist när ja skulle köra upp, hade ju laddat me redbull och kexchoklad lite innan så ja hade fått en liten sockerkick kanske :P inte vet ja..
hehe
Men efter den lyckade uppkörningen var det bara att åka tillbaka till jobbet för det var ju gårdsfest idag och alla kom fram och gratta mig :D heheh det var kul.

Så nu har ja typ precis kommit hem efter att ha vart och handlat till mamma, hon skulle ha matsäck så ja fick köra SJÄLV iväg och handla lite hehe :D det var kul men nervöst..
Imorgon bär de av mot pappa med bilen så det får gå bra =)
Nu ska ja väl ta mig en välförtjänt dusch och sen en iskaffe och bara ta det lugnt. Kolla på gossip girl,grey´s anathomy och sex and the city.. En tjejkväll me andra ord!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som ja idag.
 

Tisdag

Ja tycker att de är så irriterande :P hehe
Har inte kunnat "sova ut" på hela helgen utan ändå vaknat vid 6 varje morgon och varit pigg, vilket även skedde igår.. men imorse när ja sov hos pappa så vaknade ja halv 7 av KLOCKAN!! haha och ja ville verkligen inte gå upp, det var så jobbigt även fast solen sken in genom fönstret.
men det var väl bara att stiga upp ändå.. Jobbet gick bra idag som vanligt och så..
Hoppas att denna vecka går fort, orkar inte jobba hehe..men men .. bara att stå i helt enkelt.
Ikväll ska ja inte göra någonting känner ja.. orkar inte, bara kolla på äntligen hemma och desperate housewives och sen typ bara lägga mig med en god bok.. det är nog de som står högst på min lista nu :P =)

Ska hoppa in i en dusch till att börja med!

 


söndag igen.

Så var helgen slut. Bajs också, jag skulle vilja att den var längre än va den var för det var så skönt att vara ledig :P hehe
Men ja.. det har varit en skön helg som jag har haft iaf.
Åkte ner till landet på fredagkväll och fick se en ganska otäck bilolycka nästan precis vid vårat hur på landet när vi kom dit vilket kanske inte va så kul att se när de va ja som körde men som tur var gick det ganska bra iaf hehe.
Fredagen va lugn som sagt, ganska tidigt i säng och så. Lördag fick vi gå upp tidigt för att fira mamma med frukost på sängen och så.. Det var mysigt.. Hade gäster på dagen och sen var det mest lugnt där med, bakade tårta och grillade super god mat..=) Kom i säng tidigt igår med men det är skönt, man orkar inte va uppe länge när man ät ute hela tiden hehe, inte ja iaf..
Åkte hem tidigt imorse eftersom anders skulle på auktion typ så ja, va hemma runt 12 kanske. Då ställde ja mig och gjorde en sockerkaka, tog en dusch och sen väntade på att C och V skulle komma över på fika för att fira mamma. Blev en varm och svettig fika på balkongen i solskenet.
Sen blev det thaimat som anders kompis bjöd familjen på och efter det kom jossan förbi och "plockade upp mig". Vi gick och la oss i solen på huvudstafältet och bara hade det mys, det var ju ett tag sen vi va ensamma så det va bra =)
Sen kom molnen och vi begav oss hem till henne för att laga lite mat och kolla på tv.. mycke skönt!

Nu har ja vart hemma ett litet tag och gjort klart mina arbetsprov, så nu är ja verkligen 100 % klar vilket är så SKÖNT!! ska bara skicka in dom imorgon på min lunchrast så är ja klar. så nu vet ja inte va ja ska göra på kvällarna längre :P hehe
Ligger just nu och kollar på Click på trean och ska ner i pausen för att ta mig en kopp te och göra mig en liten smörgås, är lite hungrig igen :P heh
Men hoppas ni haft en bra helg! =)

 

Regniga fredag.

Usch vilket äckligt väder :P hehe.. regn och grått, inge kul alls =/
Hittills har dagen bara varit bra, har gjort klart mammas present och sen har ja även fixat me mina arbetsprover..Ska skicka in de klara nu på måndag, sen har ja inge mer att göra me dom!! Och det ska bli så skönt!! heheh orkar inte mer :P

Har bestämt mig för att följa med till landet idag.. Ja är så himla trött så ja känner att ja behöver vila lite mer på ett "riktigt" sätt eller va man ska säga, sen så fyller ju även mamma år imorgon så vi ska fira henne..Släkt och så kommer..Fast de blir ju även firande på söndag me syster och V. som kommer över =)
Nu ska ja ner och ta mig en liten dusch innan vi ska åka till landet. Och idag är det min tur att köra hela vägen :P hehe.. Det kommer nog gå bra ;P

Ha en bra helg och så får vi hoppas att solen vill titta fram snart =)

 

Mysigt!

Ojojoj!
Gud va trött ja är nu haha.. Det har verkligen varit en lång dag och den är inte slut ännu! =)
Ja och Josephine gick till centrum och fixade lite småsaker, sen begav vi oss in till stan.
Där köpte ja mig en söt väska :D sen tog vi bussen till Skansen. Där gick vi och strosade hela dagen..Var supermysig. Dock kom regnet i typ 5 minuter men annars så va det sol och skönt. Vi kollade på alla söta djur och tog lite lotter,fikade,vann till och med en bok och sen så ja.. bara hade en skön dag.
Sen tog vi oss en promenix på djurgården och sen nere vid vattnet in mot stan i solskenet.. Satte oss på ett litet fik och tog oss lite dricka på vägen hem.. Satt där i kanske 40 minuter och bara njöt av solen och sällskapet samtidigt som vi kollade på alla människor, som ja för övrigt inte förstår hur en del tänker :P hehe
Vi kom på att Jos inte hade varit hos Viktor i V-by så vid 5 fortsatte promenaden till t-centralen och sen tuben mot Viktor och Ciccie.. =)
Har nu precis ätit en god middag me kött,potatis och sallad och ska väl va här ett tag till..
Sen ska vi hem och rensa ut mina klädlådor och fortsätta ha det mys =)

Har även ändrat en sak precis och hoppas de går :D hahah nervös :P

Funderar fortfarande på hur ja ska göra i helgen, om ja ska me ner till landet eller ej..Skulle va skönt men samtidigt inte heeh.. men kanske behöver vila lite på ett riktigt sätt nångång..Men som sagt, ja får se =)
Nu ska ja va lite social me de andra!

Ha en bra kväll!

  Så känner ja mig nu :D haha

onsdag = helg :D

Gokväll =)
Vilken konstig dag det har varit idag..Har jobbat mellan 9 och 1,fast de kändes som om man jobbade hela dagen eftersom de där 4 timmarna verkligen seeegade sig fram hehe..:P ville bara sluta.
Åkte till kista c och fixade lite saker efter jobbet sen fick ja fara hem för att laga middag till syster och mig =). blev en god kycklingburgare men tillbehör..Efter maten tog vi oss tillbaka till kista för att gå på bio, blev 17 Again.. Det var faktist en riktigt bra film..en sån där "feel-good"film som man kan se då och då =D

Har nog inte hunnit me så mycke idag så har inte så mycke mer att skriva. ligger och funderar på va vi ska göra imorgon på dagen eftersom vi är ensamma. mamma och anders är på kryssning igen så vi är hemma själva tills fredag =) så lite mys hit och dit får de allt bli!!
Men vi får se va morgondagen blir och va vi ska göra.
Ska snart hoppa i säng, ont i huvudet som bara den så ska bli skönt me lite sömn!
Ha en bra kväll!

 

måndag

Usch, regniga måndag.. inte kul hehe.. Vill ju ha fint väder (såklart) men de kanske kommer imorgon??
Denna vecka kommer att bli kort, jobbar bara 2 1/2 dag så det ska bli skönt me lång helg :D får se om ja åker till landet eller ej hehe..har ej bestämt än :P

helgen gick som sagt fort även om den va lite "snurresprätt".. glömde bort min kod till bankomatkortet bla och massa andra saker som hände men annars gick den ju bra hehe...Dagen idag har också gått bra..
Mamma tyckte att ja hostade så mycke imorse så att ja skulle ringa v-centralen och de gjorde ja äntligen..så gick dit på dagen och fick reda på att ja inte hade ngt farligt..fick bara lite hostmedicin som gjorde att ja fick hjärtklappning och mådde lite illa men annars gick de bra hehe.. så nu ligger ja här me lite konstig känsla i kroppen och vet inte va de beror på :P
ska försöka koppla min data till tv men de går inte så bra.. Hoppas de funkar snart så att ja kan kolla på film =)
Ajja ha en bra kväll iaf, måste dra mamma vill säga ngt :P

 

kväll

God kväll..
Är så himla trött nu och vill bara sova, men det kan ja på ngt sätt inte eftersom ja kollar på Deja Vu på tv och den är spännande så ja vill se klart den :P hehe men ja får se hur ja gör.kanske inte orkar se hela med tanke på att den slutar 12 :P
Ajja...Dagen har gått fort,jobbade till 4 sen gick ja hem och satte mig i solen på balkongen ett litet tag innan ja skulle ställa mig och laga mat till familjen som kom hem ifrån landet.
Det fick bli en gryta me ris och sallad, jättegott =)
Efter maten tog ja mig en liten promenad runt i solna och hade ett långt samtal med Katta =D .. Och tack för att du pratade me mig när DET hände på vägen.. Vet inte va ja gjort om du inte snackat me mig då..Skit läskigt!! Ajja heh
Nej nu är det dags att fortsätta kolla på filmen =)

Hoppas ni haft en bra söndag!

 

sol söndag

God morgon..
Skönt me solen som skiner och det är varmt, inte så mycke blåst idag heller.. hheeh okeej inte för att ja kommer att kunna njuta så mycke av detta fina väder eftersom ja ska jobba, men ja börjar 12 och slutar 4 så det är inte så länge =) hehe sen får ja se va som händer..

Gårdagen var supermysig med mina söta Annor =D dom mötte upp mig efter jobbet då vi gick och handlade lite mat inför picknicken som vi skulle ha.. Gick hem till mig och fixade en super god sallad och grillspett sen tog vi picknick-korgen och gick ner till huvudstafältet och la oss där.. Grillade kött,majs,paprika,champinjoner och till det en som sagt supergod sallad.. och sen va det såklart vin till.. Hur mysigt som helst. men efter ett tag blev de lite kyligt så vi gick hem till mig och kollade på melodifestivalen =) det var bra hehe..
Så kom väl inte i säng förns vid 1 eller ngt i natt.. hehe

Men nu måste ja ringa mammsen lite sen ska ja nog börja bege mig =)
ha en bra dag!
Puss och kram

 

Cry me a river

Usch, idag har det verkligen inte varit en bra dag.. Började inte bra och därför blev den dålig hela dagen.. Gått som en zombie och bara velat gråta hela tiden.. Vill det fortfarande men det finns typ inga mer tårar känns de som.. Eller jo det gör det men ja vet inte va det skulle hjälpa för..=/
Saknar även någon.. Kanske lite fånigt men ja gör det =(
Åkte iaf in till stan efter jobbet för att se om ja kunde hitta någonting att "tröst-shoppa" men det blev såklart ingenting och det hjälpte ju inte så jättemycket satt de va inge kul..Åkte hem, handlade me mig lite mat inte för att ja va så särskillt hungrig men va ju tvungen..
Sen så kände ja mig fortfarnade nere så ja tyckte att ja förtjänade godis så det fick det bli innan ja begav mig till syster och Camilla..De ville inte att ja skulle sitta ensam hemma om ja kände mig nere satt ja va där ett litet tag men orkade inte så länge så ja drog mig hemåt i tid..

Nu har ja lagt mig i sängen och ska bara soooova.. vill glömma allting, även det,det och att ja gjorde/tog det för mycket..Men det är väl bara att försöka se framåt nu, se det ifrån den positiva sidan..vilket de nu kan vara..
Nej så nu är det dags för mig att sova..ska jobba imorgon och sen ska ja spendera kvällen me mina kära Annor och kolla på melodifestivalen =D tror det kommer bli toppen..

Hoppas iaf att ni andra haft en mycket bättre dag än mig och skulle verkligen göra va som helst för att få känna mig glad igen!!


 

helg snart

Soliga torsdag och snart helg igen, va skönt.. Iof ska ja jobba men men helg iaf och lite vila ifrån barnen ;P
Det är verkligen så skönt att inte behöva sitta och plugga på kvällarna nu, man kan göra så mycke annat, typ kolla på tv?? :S

Igår hade ja en mysig kväll me pappsen med grillad lax och potatis =) fast vägen dit var inte så rolig, var KÖ så in i norden.. Tog en timma för oss att åka hem när de brukar ta typ 20 =/ åkte runt halva stan för att komma hem och pappas temperament var kanske inte de bästa igår aha..Men när vi väl kom hem och fick i oss lite käk så blev allt bra igen =)
Jobb idag som vanligt och idag va även storasyrran där och jobbade lite så det var ju trevligt..
Efter jobbet blev de lite körning me mamma sen hem och äta för att sedan bege mig till jossan.. Skulle hjälpa henne och locka hennes hår så nu har man hamnat här också =)
Dom ska ut ikväll på skiva så ibland får man så till tjänst hehe.
Nej nu ska ja va lite me de andra..
Ha en bra kväll =)


melodifestivalen

Nu får vi verkligen hoppas att Sverige tar sig vidare till final i Eurovisionsong contest.. Ligger nämligen och kollar på första semifinalen nu och en del låtar fattar ja inte ens va de gör där..Helt förskräckliga hahah.. Men men, de är inte ja som har röstat dit dom satt ;P
Jobbat hela dagen och det gick väl bra, förutom att ja hade lite svårt att andas.. Har åkt på någonting nu igen.. Eller ja hostar som bara den och de sitter liksom mer ner mot lungorna så det får bli lite hostmedicin och näsdroppar som gäller för min del i natt..Borde fungera, och nej syster.. Ja ringde inte sjukvårdsupplysningen idag för ja orkade inte ^^, förlåååt heh

Stängde idag och lyckades komma iväg vid 20 över 5 då ja begav mig till centrum och bara "råkade" köpa tre par nya skor, men ja tyckte ja behövde det..sen handlade ja lite saker till maten som ja skulle laga.. Det var min dag så det fick bli tacos. =D mumms de är gott tycker ja!

Har faktist varit lite "nyttig" idag med..Har börjat på mina arbetsprover till den sista skolan och det blir riktigt bra.. Har egentligen en hel del uppgifter att göra men ja tror faktist att ja skippar en del av dom, för dom verkar för svåra och ja orkar helt enkelt inte.. Ja har pluggat tillräckligt nu för ett tag så borde ju egentligen vila men ja blir så rastlös när ja inte har ngt att göra känns de som hehe =)

Ajja..Ska iaf fortsätta kolla på melodifestivalen nu sen blir de väl sängen som gäller för mig.. klockan är ju ändå ganska mycke redan..
hoppas ni haft en bra dag!

 

YES!! =D

JAAA ja klarade det! fy fan va skönt!
Nu kan ja slänga det där fula,jobbiga böckerna till körkortsteorin.. För det gick vägen idag!! =D är så himla glad..
Vaknade imorse med världens hosta och kunde inte andas men det satte inte stopp för mig med att åka till vägverket i stan och skriva lilla provet.. Var ganska nervös när ja klev in där men det var bara att andas och göra sitt bästa kände ja.. och det gick ju hehe =D

Åkte sen vidare till jobbet och jobbade till 4..Sen tog ja mig en liten tur till centrum innan ja skulle åka och övningsköra.. Det gick ju dåra inte så jättebra..han klankade ner på typ allting som ja gjorde och ville att ja skulle göra si och så.. Men ja ska se till att ändra på det och se till att klara uppkörningen som är snart..
hehe
Så ikväll vet ja inte va ja ska göra.. Har ju ingenting att plugga nu så det blir nog bara att kolla på tv och bara koppla av.. Känner att ja behöver det. orkar inte börja med arbetsproverna än utan det får ja göra imorgon :P=) heheh
Nu ska ja iaf ner och ta mig en kopp te me honung för att vila halsen lite =)
Ha en bra kväll!

 


ändrade planer

Okej förra inlägget skulle vara före det andra :P hehe blev lite konstigt där..

Men dagen blev iaf inte riktigt som vi hade tänkt. solen tittade fram ändå och jag och syster tog oss en promenad i solskenet till karlberg där vi stannade och köpte glass på Stockholms glasshus.. fick bli en svart vinbär sorbe och en marsipanglass plus en coffé cooler för våran del =)

 +  = Underbart!


Sen gick vi till vasaparken och låg där en liten stund.. men sen kom ju molnen igen och när vi kom upp ifrån tunnelbanan i solna c så ÖSREGNADE det haha..helt sjukt och det varade i kanske 2 minuter.. kollade iaf runt lite där sen gick vi hem.. och då var det sol igen =/ så vi planerade ju inför picknicken..
men sen när vi skulle gå så blev vädret fult igen så vi sket i picknick utan grillade kycklingen hemma.. blev jättegoda kycklingspett med mango, ris och sallad idag..mums =)

   


Nu under kvällen har ja bara pluggat massor och gjort lite teoriprover och så.. måste nog fortsätta med det fast ja ligger även och kollar på Something´s gonna give..den filmen gillar ja =)
nej ska fortsätta kolla på den nu me syster!

 


detta är lite av sakerna som ja har "fyndat" denna helg :D

heheh seg ...

heheh seg som vanligt.. :P
Men vafan, det skulle ju va jättefint väder idag och ja och syster hade ju planerat att vi skulle gå på picknick och allting men det verklar inte som om det blir så =( just nu regnar det.. Men när ja vaknade 6 imorse så var det skinande sol och blå himmel och inte ens i närheten av regn.. :S konstigt hehe
Igår hade ja först en mysig förmiddag med mamma.. vi övningskörde till barkarby outlet och gick omkring och kollade lite där ett tag,sen körde vi runt i jakan.. hehe kanske inte låter så kul men ändå :P
Sen åkte ja till solna för att plocka upp lillsyster för en färd in mot stan..
vi åkte in och kollade lite i affärer och hittade en hel del fynd faktist =) och satte oss ute i solen med glass och café latte och bara hade det mys..
efter ett tag kände vi för att åka och hälsa på storasyster på båten så då fick vi åka dit.. sen var vi med henne ett tag och bara hade det mys. =)
vid halv 6 kände vi att vi borde åka hem och laga lite

underbar helg

heheh seg som vanligt.. :P
Men vafan, det skulle ju va jättefint väder idag och ja och syster hade ju planerat att vi skulle gå på picknick och allting men det verklar inte som om det blir så =( just nu regnar det.. Men när ja vaknade 6 imorse så var det skinande sol och blå himmel och inte ens i närheten av regn.. :S konstigt hehe
Igår hade ja först en mysig förmiddag med mamma.. vi övningskörde till barkarby outlet och gick omkring och kollade lite där ett tag,sen körde vi runt i jakan.. hehe kanske inte låter så kul men ändå :P
Sen åkte ja till solna för att plocka upp lillsyster för en färd in mot stan..
vi åkte in och kollade lite i affärer och hittade en hel del fynd faktist =) och satte oss ute i solen med glass och café latte och bara hade det mys..
efter ett tag kände vi för att åka och hälsa på storasyster på båten så då fick vi åka dit.. sen var vi med henne ett tag och bara hade det mys. =)
vid halv 6 kände vi att vi behövde åka hem och äta lite så det gjorde vi..Kom hem och lagade en riktigt god grillad lax med dillkokt potatis och massa gott till, det gick verkligen hem..
sen fick ja plugga lite innan vi satte oss med godisskålen och popcornskålen framför oss och kollade på Rallybrudar vilket för den delen var en riktigt rolig film hehe =)
kom i säng vid 12 och har sen vart vaken sen 6 imorse..=S inte kul

Nu ska ja sätta mig och plugga sen vid 12-halv 1 ska vi åka till kista för att gå på bio syster och jag.. ska bli mys det med.. sen blir det hem, laga en god kycklingmiddag och vänta på att mamma och anders ska komma hem ifrån kryssningen..
nej nu måste ja verkligen plugga.. PRESS PRESS PRESS på mig kan ja säga.. NERVÖÖÖÖÖÖÖÖS!!!

 

veckoslut?

Usch vilken seg vecka detta känns att bli.. den går verkligen jättesegt, det är liksom "bara" onsdag idag men det känns som om det typ borde va fredag :P hehe. vill det iaf för då får ja va ledig =D
Körde idag och det gick väl bra, han tycker ja är duktig nu satt ja hoppas bara inte på en "black-out" på uppkörningen den ********* , gud asså va ja vill säga haha men det känns som otur att göra det så ja ska låta bli :P
ni som vet, VAR TYSTA TACK! =D hehe
När ja kom hem lagade ja lite mat, blev helt plötsligt sjukt sugen på rårakor så det var ju bara att skala potatis och sätta igång och det blev himlans smarrigt, sådär barnsligt gott heh :P sen till efterrätt fick det bli lite is-kaffe som verkligen gick ner =)

Nu ligger ja i sängen med teoriböckerna i knät och kollar på Grey´s Anatomy.. Har tagit mig en liten paus i pluggandet för kvällen men efter programet ska ja väl fortsätta.. måste verkligen ligga i nu :D titta där kom det igen haha
Och innan ja somnar ska ja ta mig en skön dusch och sen hoppa ner i min lilla säng.

 = ?


Nej, nu är pausen slut, dags att återgå till tv.n sen böckerna.
Ha en bra kväll =)

 

måndag

Så var det måndag igen.. veckorna rullar på och det känns som om man har världens tråkigaste liv.. gör ingenting förutom att jobba och plugga till körkortet.. nått mer hinner och orkar ja typ inte.. men men får kanske skylla mig lite själv..men ja pallar inte..
jobbade som sagt idag och det gick väl bra, var ruskigt kallt på morgonen bara när det regnade och hade sig så har väl gått omkring hela dagen och bara varit frussen hehe.men med dubbla tröjor gick det väl bra senare på dagen =)
Efter jobbet åkte ja till Kista c för att kolla lite.. hittade lite smått och gått som ja hoppas ja kan ha, orkade nämligen inte testa i affären så ja ska göra det nu innan ja hoppar i säng hehe =)
Kom hem vid 7..fick dåra äta själv =/ inte så värst kul men ja är ganska van nu för tiden känns det typ som..
Sen har ja bara suttit och pluggat massa teori hela kvällen och har nyss gjort ett av VV.s test på internet där ja såg att ja fick 60 av 65 rätt (alltså 92 %) och man ska ha 80 % för att klara sig på det riktiga.. så nu hoppas ja bara att det går hem när ja ska göra det.. börjar kanske lite smått att räkna ner dagarna nu ;) hehe

Nej nu ska ja testa mina kläder sen ska ja lägga mig och läsa lite innan ja somnar hade ja tänkt.får även se om ja orkar kolla lite på Sex and the city som ja brukar innan ja somnar, kanske inte idag eftersom ja sov grymt dåligt i natt.. men men..
time to go =)


 


kaos

Blä..
Usch nu vill ja inte va hemma.. ingen rolig söndag idag och ja pallar inte.. vill hitta något eget och bara flytta härifrån, känner hur taggarna är utåt..=/
men men.. bara att stå ut helt enkelt..försöka iaf..

somnade tidigt igår eftersom ja inte hade någonting att göra.. eller ja låg hemma och bara tog hand om mig själv.
Låg med en filt omrking mig och kollade på Benjamin Button med en skål popcorn och varmt te framför mig.. det var faktist riktigt mysigt. men ja orkarde inte så länge, vid 11 slocknade mina ögon :P hehe
vaknade vid 8 imorse men gick inte upp förns typ 20 i 9 och då gjorde ja mig en riktigt god frukost.
gjorde färsk pressad juice,is-kaffe,te,smörgås med ägg och skinka och sen en kiwi till..plus DN såklart.. kände att ja hade tid med det när ja började vid 11..
jobbade dåra mellan 11 och 17 idag och efter det kom mamma och hämtade mig och vi körde runt lite i vällingby bla.. sen stannade vi vid mc donalds och köpte hamburgare och sushi (vilket ja ville ha :P )
men sen så blev de lite kaos så min kväll är helt förstörd..
nu vill ja som sagt inte va hemma alls,eller bara lägga mig ner och sova..blä blää..

men ska iaf försöka plugga lite sen ska ja se klart på Benjamin.. och sen blir det väl sängen för min del.
hoppas ni haft en bra helg =)

 

lördag

Okej nu var det ett tag sen som ja uppdaterade denna lilla blogg..men det har väl med att internet inte har fungerat sen att ja inte har orkat :P hehe
Veckan som gått har ja mest pluggat, varit hemma och tagit det lugnt,kört lite, firat valborg och så.. det har me andra ord varit en bra vecka som gått sjukt fort hehe.. men skönt me lite längre helg" med tanke på att det har varit valborg.. :P
orkar inte skriva i detalj va som hänt men men..ni fattar..

igår va ja me pappa hela dagen och bara tog det lugnt. först plockade han upp mig i solna och vi åkte till farsta c för att köpa en födelsedagspresent till mig, och det fick bli några fina smycken :D blev super nöjd :D
sen efter det så åkte vi hem och bara slappade och solade på altanen hela dagen. grillade och gjorde en supergod middag bestående av lax,rotsaker i ugn,sallad,grillade majskolvar och champinjoner. allting var verkligen SUPER :D hehe
blev en lugn kväll med mys i soffan framför många bra filmer =)
idag har ja jobbat..hade "turen" att få jobba mellan 10 och 15 idag, inte så långt.. så nu har ja kommit hem och sitter ute i solen på balkongen och bara tar det lugnt..
ikväll vet ja inte va som händer.. vill på picknick men det låter inte som om så många är med på det så ja, ingen aning om va som händer.. får ta det som det kommer antar ja..
blir väl antagligen ligga i soffan med popcorn framför en bra film.. burkar ju bli så satt.. hehe ;P

nej nu ska ja fortsätta och njuta av solen här ute =)
hoppas ni haft en bra dag och att kvällen blir det med.

 

RSS 2.0