underbar helg

heheh seg som vanligt.. :P
Men vafan, det skulle ju va jättefint väder idag och ja och syster hade ju planerat att vi skulle gå på picknick och allting men det verklar inte som om det blir så =( just nu regnar det.. Men när ja vaknade 6 imorse så var det skinande sol och blå himmel och inte ens i närheten av regn.. :S konstigt hehe
Igår hade ja först en mysig förmiddag med mamma.. vi övningskörde till barkarby outlet och gick omkring och kollade lite där ett tag,sen körde vi runt i jakan.. hehe kanske inte låter så kul men ändå :P
Sen åkte ja till solna för att plocka upp lillsyster för en färd in mot stan..
vi åkte in och kollade lite i affärer och hittade en hel del fynd faktist =) och satte oss ute i solen med glass och café latte och bara hade det mys..
efter ett tag kände vi för att åka och hälsa på storasyster på båten så då fick vi åka dit.. sen var vi med henne ett tag och bara hade det mys. =)
vid halv 6 kände vi att vi behövde åka hem och äta lite så det gjorde vi..Kom hem och lagade en riktigt god grillad lax med dillkokt potatis och massa gott till, det gick verkligen hem..
sen fick ja plugga lite innan vi satte oss med godisskålen och popcornskålen framför oss och kollade på Rallybrudar vilket för den delen var en riktigt rolig film hehe =)
kom i säng vid 12 och har sen vart vaken sen 6 imorse..=S inte kul

Nu ska ja sätta mig och plugga sen vid 12-halv 1 ska vi åka till kista för att gå på bio syster och jag.. ska bli mys det med.. sen blir det hem, laga en god kycklingmiddag och vänta på att mamma och anders ska komma hem ifrån kryssningen..
nej nu måste ja verkligen plugga.. PRESS PRESS PRESS på mig kan ja säga.. NERVÖÖÖÖÖÖÖÖS!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0