bokat och klart!

Nu har ja äntligen bokat min biljett ner till Kinna =D.. Ska verkligen bli så grymt skönt att komma bort härifrån ett par dagar, denna gång blir det riktigt länge faktist. Gud ja längtar så himla mycket =) hehe
Har en hel del att fixa med men när ja vet att ja kommer få vila snart så gör det inte så mycket..Eller jo egentligen eftersom ja inte vet hur ja ska göra uppgifterna men det är väl något som får lösa sig med tiden =S lite jobbigt är det iaf.

Sitter nu på mitt rum proppmätt efter all tårta o kakor som vi fick idag när vi firade syster.. gott men mättande eftersom man hade ätit middag precis innan,men det gick ändå ner.
Fast ja har ont under/i/omkring mitt vänstra revben eller sidan av det och har haft det flera dagar. Känns som om det är någon nerv som ligger i klämm eller någonting.. vet inte hur ja ska få bort det och det är ganska så oskönt om man säger så.. hehe men men, man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen och le så länge man kan :P hehe
imorgon ska ja ringa vägverket och se när och om de har någon uppkörningstid inom snar framtid. för skulle va skönt att få det gjort faktist.
kanske ska testa och göra provet nu när ja ändå inte är så trött, jo men det var en bra idé =)

time to work..
 

vår

Goddagens!
Våren är här =D och det är så skönt. har varit ute hela dagen både idag och igår och man mår så himla mycke bättre, piggare liksom. hehe
Igår va ja hos pappa min (därför ingen uppdatering).. Han kom och hämtade mig på jobbet och sen åkte vi till kungens kurva och gick på IKEA och Jysk =D det var roligt hehe..älskar att gå där. vi skulle hitta en tv-bänk men det blev inget tyvärr, blev lite annat smått och gott såklart. Skulle egentligen gått på bio också men det gick ingen som han ville se så nej, det fick bli en mysig middag hemma och sen filmtime i soffan men det går ju alltid hem =)

Nu har ja precis ätit middag, tidigare idag eftersom vi ska fira lillsyrran nu..hon fyllde ju nämligen 18 år igår =D wiiho! Nu är hon fan inte liten längre haha..nu är det allvar ;P

Måste ringa storasyster nu och prata ang. torsdag.den ängeln ska ju vara mitt mentala stöd när ja ska köra gillinge på torsdag satt..hehe måste göra det nu innan gästerna kommer.
Ha en bra kväll.

  

KLAR!

JAAA!!
Ja är ÄNTLIGEN klar me mina 4 bilder som ska till Växjö universitet, till inredning och butiks någonting hehe.. gud va glad ja blir.
Har hållt på med dom hela dagen verkligen och nu är ja så trött att ja inte vet va ja ska ta vägen.
Men ändå, ooh va skönt.. bara tre till som ska till eskilstuna men dom gör ja lite senare måste plugga lite teori också =/

   
1. inred en butik hur du vill i tusch, 2. vem är du/va gillar du osv., 3.inred en databutik, 4.ditt favorit rum
(lite förklaring till bilderna)

Gårdagen var riktigt trevligt. Jag, nettan och jossan satt hemma hos henne och förade och lyssnade på gammal musik till typ halv 11 då vi drog oss in till stan..Vi va inte ute så länge, tror vi va hemma vid halv 1-1 någonting vilket var bra och då var det bara att sova på en gång, alla tre var riktigt trötta hehe =)
Gick ifrån jossan vid 11 idag och så sov hela huset när ja kom hem,eftersom de hade haft "vuxenfest" igår och det syntes kunde man väl säga hehe..
Men iaf, dagen har gått åt till att måla,måla,städa och sen inge mer.. inte vart ute så mycket heller men det får man göra nu i veckan när ja hoppas att våren vill titta fram,redan blivit varmare faktist.

Fast nu ska ja dricka upp mitt te sen ska ja bara lägga mig ner och varva ner lite innan ja somnar..kolla klart på Hemma bäst som går på tv nu..
men men
Hoppas ni haft en bra söndag =)

 

kväll

Oooh vilken lång dag det har varit.. har varit igång hela dagen och känner att ja är helt slut hehe..
åkte hemifrån vid vart över 11 me lillsyster in till stan..vi hade en super trevlig dag med shopping och fika =)
Gick mest omkring och försökte hitta presenter till 18 åringen och det gick väl sådär,hoppas att hon blir nöjd iaf..
Åkte hem vid halv 4 och då åkte ja direkt till jossans jobb och handlade mat och så inför kvällen.. Var hemma i solna vid 5 och då tog ja mitt pick och pack och drog mig till jossan där ja nu sitter.. har ätit god mat och plattat hennes hår och ska väl börja "föra" lite nu, inte för att vi vet va vi ska göra men det blir säkert bra..får helt enkelt se vart kvällen leder.

Nu ska ja sminka mig lite och sen ska vi se på robinson sen får vi se =)
Ha en bra lördag!

 

lördag

God förmiddag.
Nu ser det äntligen ut som om snön ska försvinna..den håller på att smälta bort nu vilket ja tycker är så skönt heh.. så snaaaart.. kommer våren =)

Måste bara säga GRATTIS Tessan som fick sin lille son igår kväll..Gud va glad ja är för hennes skull!! Hoppas allting går bra vilket ja tror det kommer göra =)

Vaknade grymt tidigt imorse och kunde verkligen inte somna om, somnade vid halv 12 kanske och sen vakna vid 6 och låg och vred och vände på mig till 8.. då gick ja upp och fixade lite me proven som borde va klara snart.. eller jaa..har ju en hel del kvar att göra =/ men men..får göra mer i eftermiddag :P

Nu sitter ja här och ska precis bege mig in till stan me syster min och köpa present till andra syrran óch bara ha det mys.. .länge sen vi gjorde det så ja, hon står där nere och roppar på mig så kanske dags att gå??
ha en bra dag!

 

Love

Jag måste bara säga att ja har världens bästa systrar!
JAG ÄLSKAR ER!

Känner att ja inte säger det så ofta men ja gör verkligen det. Kan göra och säga vad ja vill till dom och det behövs.

vem skulle tex. följa med på gillinge i 4 timmar och bara sitta o glo eller åka in me mig till stan en lördag? jo BARA mina kära systrar!

Tack för att ni finns och ja kommer alltid älska er!

Kommer bli tuffast att lämna er (om) när ja åker till USA!


  
Systrarna som klarar allt!


(ville bara få det sagt)
 
 


vart är våren?

Asså va fan är det här?? Nu snöar det igen, eller ja kan inte kalla det snöa utan det är halv storm och det är redan helt vitt ute igen.. usch asså ja orkar verkligen inte med mera snö vill ha VÅR!!
Dagen som började så bra med sol och allt har nu slutat i oväder, men skitsamma..sålänge man kan va inne så gör det ingenting..
Och ja är ÄNTLIGEN ledig för helgen, gud va skönt det ska bli.. har ingenting planerat (förutom att ja inte får va hemma imorgon så vi får se vart ja hamnar :P).. ska nog bara fixa och dona med allting som måste fixas.

Anmälde mig som sagt idag till högskolorna och jag är nog ganska nöjd med mina val,kan ju även ändra om det vore så..

Dagen har gått bra, känner mig på ganska bra humör.. bra var att ja fick stänga redan klockan fem i fem idag vilket är så skönt på en fredag och sen så när ja kom hem så hade ja fått min skatteåterbäring..ja som trodde att ja skulle få restskatt på typ 10 000 kr eller så fick istället TILLBAKA närmare 2000 kr :D .. hahha snacka om att ja blev glad.. Känns så himla skönt, ännu en grej som man kan släppa som man gick och oroade sig för.

Nu ska ja iaf fortsätta med dagens arbete på proven och sen ska ja bara ta det lugnt med ett bad, kopp te och popcorn framför Let´s dance finalen. sen blir det nog filmtime som gäller =D

 

irriterande?

God morgon!
Äntligen fredag och ja är ledig ihelgen :D haha har bara några timmar kvar innan ja får "vila".. ska ju fortsätta me alla proven men annars så är ja ledig och det ska bli så skönt. Synd bara att alla andra jobbar så att ja inte kan träffa någon men men, man får väl göra det bästa av situationen =)

Skulle anmäla mig till alla högskolor igår och insåg att ALLTING hade försvunnit!! Blev helt galen, kul liksom att välja om eftersom ja hade valt andra som ja inte hade skrivit upp.. ajja men skit samma.. som tur var hade ja skrivit upp de "viktigaste" och anmälde mig nu imorse till dom.. ska in ikväll och kontrollera en gång till för nu hinner ja inte..
Måste ge mig av till jobbet nu.
Ha en bra fredag och hoppas att solen vill hålla sig framme tills ja stänger idag =)

 

2 klara,5 kvar

Wiie, snart är ja klar me två av mina prover, bara 5 kvar (som ska in den 15-e) men sen har ja typ 8 kvar på de andra eller något men dom orkar ja inte bry mig om just nu :P hehe
Jobbat idag med som sagt hehe. och det var ännu kallare idag men det fick gå, det är ju ens jobb att va ute och ha kul me barnen så vad gör man inte? :P hehe Men det gick bra.

Har faktist bokat gillinge-banan nu och ska iväg nästa torsdag..är redan nervös haha men ja hoppas att det går bra, borde göra det har ju kört ett tag nu satt.. =)

Sen ja kom hem har ja bara suttit och gjort mina prover och är som sagt strax klar me den andra. Och den ska ja göra klart ikväll efter The Mentalist som går just nu.. Men passar på att uppdatera lite nu när det är paus.
Men nu börjar det igen så ja, dags att sluta.
Hoppas bara att våren kommer nu för ja vill inte ha mer snö!! :P

 

brr

Kall måndag var det igen.. Snön låg kvar så klart och hade till och med blivit lite mer.. usch det var verkligen inte kul..Så blött och slaskigt var det på gården,riktigt mysigt.. Alla barn var såå mysiga att ta in när man skulle in.. hehe men men..man fick helt enkelt göra sitt jobb..
Slutade tidigare idag eftersom ja skulle köra..hade en tidigare lektion så..Den lektionen gick väl helt okej, vi ska boka in uppkörning snart så får se när det blir..dags att lägga på ett kål ang. teorin måste ja ju då göra om ja får en tid snart =/
Stressigt värre..
Efter lektionen begav ja mig till solna c där ja skulle hitta en present till syster som fyller 18 om en vecka men ja hittade ingenting så får kolla mera ihelgen :P..

Sen var det bara att gå hem och jobba me proven.. så det har ja gjort nu i 2 timmar men nu har ja gett upp..orkar helt enkelt inte mer ikväll..får fortsätta hela veckan för ja måste ju bli klar fort.

ajja. nu ska ja se på Desperate Housewives sen blir det sova =)
ha en bra kväll..


 

söndag

Gud va lat ja känner mig nu när jag inte håller på med mina arbetsprov..Borde egentligen göra det men jag orkar inte..Har gjort lite idag men nu orkar ja inte :P
Fast ja har ju jobbat hela helgen så det kanske inte är så konstigt att ja är lite trött..
Dessutom så är det VITT ute igen! ja blir galen, kan det inte få bli vår någongång..Blev sjukt besviken när jag såg att det snöade när ja gick ut ifrån jobbet..hoppas bara att det försvinner tills imorgon hehe..:P

Spenderade en mysig kväll med min sjuka pappa igår..Vi gjorde en jättegod middag med fisk och rotsaker i ugn tillsammans med nån sås som han hittade på hehe. Sen kollade vi på film och robinson 2009, det var iaf super mysigt.
Och vi hade även en trevlig söndagsmorgon också med en riktig frukost bestående av färskpressad juice,gröt,smörgås med ägg och skinka/ost och kaffe/te.. Det var verkligen en söndagsfrukost =D
Och allt det där hann vi med även fast ja skulle gå vid kvart i 10 för att åka till jobbet och eftersom vädret var fint tog ja en promenad till stuvsta och sen även en promenad ifrån solna station till centrum..Riktigt skönt.
jaja. iaf, efter jobbet körde ja lite me mamma sen har ja suttit och gjort lite på proven men ja måste verkligen lägga ner ett kål på det med tanke på att det är FLERA prov som ska göras innan 16 april och dagarna springer verkligen iväg..

Har precis kommit ut ur duschen och sitter i soffan och kollar på Wipeout..Ska se på Beck om typ 10 minuter sen tror ja det blir sängen för min del eftersom ja börjar halv 8 imorgon, vilket ändå är skönt med tanke på att ja inte behöver äta frukost hemma så ja kan sova lite längre hehe ^^,
Nej nu ska ja va lite social me resten av de andra..

 

utmattad

Neej ja vill inte bli sjuk. Men som ja skrev igår så tror ja verkligen att det är min tur. Känner mig helt lelös och orkar ingenting typ. Näsan är täppt och halsen "torr".. Och ögonen svider.. ja ja känner mig inte så himla pigg om man säger så dåra.. Men ja har jobbat idag ändå och ska jobba hela helgen ändå, om jag inte skulle bli jättedålig i natt..får väl helt enkelt se hur det känns imorgon bitti, kanske inte orkar helt enkelt.
Så idag blir det bara lugnt hemma. gick hem vid 4 och la mig o bara slappa i sängen.. himla skönt. Men nu ska ja fixa lite på arbetsproven igen och sen ska ja väl vänta på att maten blir färdig.

Nej dags att vara lite duktig..får slappa senare framför Let´s Dance och nån film senare tills ja slocknar..ska även ta mig ett välförtjänt bad =)

 

god natt

Gud va trött ja är nu. Ska verkligen krypa ner i sängen med min bok och bara sova.. Kommer somna som en stock känner ja och tror ja behöver det =) heh
Medium slutade precis så det finns inte så mycke mer som ja vill se idag ändå så det gör ingenting.

Pratade en lång stund me Katta..Skönt att bara snacka av sig så där ibland och nu LÄNGTAR ja som bara den till påsk. ska verkligen bli skönt att komma iväg och få bo där nere ett par dar..känns som om ja behöver det! Skönt me lite avkoppling och så ifrån vardagen.!

Nej, dags för sängen skulle ja väl tro.
God natt och sov gott!

 

sjuk?

Nu verkar det som om det är min tur att bli sjuk och sängliggande.. Känner hur det verkligen sticker i halsen och rinner i näsan plus att ja är så himla trött. Orkade inte gå upp när klockan ringde imorse och vill bara sova hela tiden. Så ja,idag kommer ja somna tidigt hehe..Börjar ju tidigt imorgon så skönt att sova ändå =)
Lite dålig uppdatering men orkar inte skriva va som hänt.. jobb osv. som vanligt

Skönt att jobba nu när det är så fint väder och att man kan va ute hela dagarna,åt första mellisen ute igår i solskenet och det var verkligen toppen! hehe så många sånna kommer det bli nu framöver...

Nu tror ja att ja ska hoppa in i en dusch och bara värma mig..Sen ska ja ringa min skatt och sen blir det Medium eller sängen, beror på va ja orkar.
Ska även måla lite på mina arbetsprover som ja håller på med.. ajja måste dra nu =)

fuck

GRÅTA SKRIKA GRÅTA SKRIKA GRÅTA SKRIKA ...

.....


... ORKAR INTE MER!!!
 

Vår

JA!!! Nu känns det verkligen som om det är på väg att bli vår. Fast dock inte imorse när ja vaknade, då regnade och var allmänt ruskigt. hehe inte kul att va ute me barnen kan ja säga..lerigt och mysigt :P Men sen på eftermiddagen så sprack det upp. Solen kom fram och det var så himla skönt att va ute, man kände att man verkligen behövde det..så ja stängde ute idag vilket var superbra =)
Kom hem och då blev det en tidig middag bestående av en köttgryta som mamma hade gjort,den var riktigt god faktist =)

Nu måste ja ta tag i och börja göra arbetsprover.. Såg att två ska va inne i maj,så dem kan man vänta lite med men de andra om en månad så dags att börja hehe.. Kan ju passa på nu när ja har "massor" utav tid.. heheh egentligen inte..
Ska ju se på tv halv 8-8.. sen ut och möta upp jennifer sen är det ju The Mentalist klockan 9 ikväll och som vanligt samtidigt som Desperate Housewives som ja får se efter dåra, men då va det något som ja ville se på på trean tror ja det va, ajja skit samma. Ska ju va som på reklamen "låt inte en tv-tablån styra ditt liv.." hehe
Nej dags att börja jobba =)

död

Ojjojoj.. Känner att det kommer bli en tuff och stressig tid som kommer för mig. Kommer behöva sova typ 30 timmar per natt för att ja ska orka. Veckan har bara börjat och ja har mina 12 dagar arbete framför mig.
Och inte nog med det. ja måste ju plugga till körkortsteorin,söka högskola + göra arbetsprov till minst 4 av dom..Sen ska man orka jobba också och även kanske va lite social me familj och vänner. Hur ska ja lyckas? ajja får väl prioritera lite men vet inte vad.
två av sakerna är ju viktiga och har ungefär samma "deadline" om man säger så. För ja vill ju ha körkortet så fort som möjligt samtidigt som skolorna MÅSTE sökas inom en månad..
Körde idag men det gick väl sådär..Vet inte ännu hur många lektioner ja måste ta mer eller hur det kommer att gå..fan asså ja vill!! Plus att där kommer det gå x-antal kronor för at få det eftersom man måste göra halkbana,uppkörning,teoriprov och sen den nya saken som också kostar pengar..
Men men. nu ska ja inte klaga mer.. Kanske har satt mig i denna situation själv eller? önskar bara att ja får svar ifrån au pair och dom säger att ja har fått en familj och att ja kan åka, skulle vara så toppen!

Nej nu ska ja nog fortsätta plugga lite teori,om ja orkar.vill egentligen inte det..
Vill bara gråta!

 

söndag,igen

God morgon, eller morgon o morgon..Klockan är ju halv 12 så det är väl mitt på dagen skulle ja kanske säga.
Blir väldigt glad över att snön nästan är borta nu utanför fönstret och man kan ha på sig en lite tunnare jacka hehe =)

Gårdagen var riktigt trevlig..Började som sagt med att ja,jossan,nettan och sanna satt och kollade på melodifestivalen hemma hos jossan..då blev det lite "föra" som gällde, och vid halv 11 var det dags att hoppa in i taxin för att åka in till stan. Vi drog till magenta och ja, det var ett bra ställe (lite för dyrt för min del men sånt är väl livet ;P)..Men ingen av oss var så jätte "taggade" så vi drog hem redan vid halv 1. Det var skönt att även denna gång komma hem och i säng i tid heeh.. Så ja, ja somnade väl vid halv 2 och sen vaknade ja halv 10 av att pappa ringde och väckte mig.morr :P
Så dagen ska ja tillbringa med honom. Vi ska först åka och hälsa på farmor och ev. kolla lite i v-by. Sen blir det mysig middag och teori-plugg som gäller för min del.
Förhoppningsvis kommer det någon bra film som man kan kolla på ikväll också, det får vi se =)

Så, ha en bra söndag!

party o melodifestivaln

Go kväll..
Lördag igen och party som gäller för min del. Har förhoppningsvis vilat ut tillräckligt hoppas ja heh..annars får ja göra det imorgon.. hehe
Dagen började bra med övningskörning på landsväg,vilket gick bra.. läraren sa att ja för hoppningsvis kommer få det innan ja fyller år,eller han ska se till att ja får det,bara ja klarar teorin så kommer det gå bra =)
efter det träffade ja upp Elin i stan för en riktigt trevlig dag. vi gick omkring och strosa i stan och ja hittade en söt klänning..Vi tog oss en mysig fika och så.. men så skönt att bara ta det lugnt och ha det nice me gamla vänner =)
sen begav ja mig hemåt för att hämta saker till kvällen.Hem till jossan och laga mat och nu har ja precis gjort mig i ordning för att börja kolla på melodifestivalen och föra inför utgång!
Så dags att dra. hoppas det är någon bra som vinner, typ Måns eller EMD :D!
Ha en superbra kväll!!

äntligen fredag!

Let´s dance time får det bli nu. Det är så skönt att bara va hemma och ta det lugnt, bara jag och syrran. Var inte igår om man säger så.
Efter jobbet, som gick väldigt bra idag,var ju fredag och många borta så det gick fort, gick ja hem och var lite "nyttig".. Jag bytte lakan i min säng och skulle egentligen dammsugit mitt rum och badrummet men ja orkade inte, eller det kom annat upp hehe. Istället för det så gick ja och lillsyster ner till centrum ett tag. Hon har varit sjuk hela veckan och har inte vart ute på 5 dagar så ja,vi tog oss en liten tur ner dit bara för att göra någonting, dock så var klockan redan över 5 när vi gick iväg så det fick inte bli så länge.
Kom hem och ställde mig vid spisen på en gång.Lagade egengjorda chicken nuggests med ris,sweet chili sås och god sallad till. Den maträtten är väldigt  omtyckt av henne kan ja säga så varför inte?
Sen tog ja mig en uppfrächande dusch och sen så har vi bara legat nere i mammas och anders säng och bara "myst".. Så skönt.
Nu kollar vi på Let´s dance och ska snart se Leagally Blond 2..Sen blir det sängen för min del iaf,eftersom ja ska upp och köra vid 10 imorgon bitti.Sen blir det stan och mys me Elin och party på kvällen! hehe

Hoppas ni haft en bra dag och bra vecka =)

 

torsdag.

Tjoho!
Idag är det en bra dag,tror ja iaf..Det känns som det iaf. Ja känner mig ganska så utvilad och ..glad.. för en gångs skull eller va man ska säga. Klart ja har varit glad de andra dagarna också men det har inte känts på samma sätt,vilket gör att detta känns bra =)
Sen är det ju torsdag, dag före helg och ja är ledig denna helg! GUD så skönt hahah!

Hade som sagt huvudvärk hela dagen igår så det fick bli en titt förbi pappa där det bjöds på sushi och en lugn hemmakväll. Skönt när huvudet som sagt värkte och ingenting hjälpte..
Har jobbat hela dagen idag,även fast värken bestod men det fick ju gå ändå.. Emma fick peppa mig på jobbet med att lova mig lite saker ;P hahah
Körde direkt efter jobbet idag med och det går ju alltid så bra när ja åker me mamma men inte när ja är på skolan men det kanske är för att ja "känner" mammas bil nu och inte skolans men borde väl släppa snart :P hehe
Direkt efter körningen var det bara att gå hem och ställa sig och laga middagen för familjen. Blev kassler med annanas,vitlöksost/ädelost, sallad och ris. Ganska gott faktist =) hehe

Nu är det dags för mig att öppna körningsböckerna så att ja kan få det snart. hoppas som sagt att ja har det i handen innan ja fyller år, så det gäller ju att satsa ALLT!
Måste även börja med antagningsproven til högskolan också men ja vet ännu inte hur ja ska göra den men förhoppningsvis mailar de tillbaka till mig och svarar mer utförligt :P hehe

No, time to do some importent things :D

 

snöar

God morgon.
Fortfarande lika vitt ute som igår,suck.. Snöar gör det också,inte så kul..Hoppas det går över snart för ja vill som sagt ha vår :P hehe

Har precis gjort mig färdig för att gå till jobbet..Ska väl dra om typ 2 minuter men ja hinner nog skriva klart detta.. haha
Hoppas att det blir en lugn dag på jobbet för ja somnade med världens huvudvärk och vaknade med det så ja orkar inte med massa skrikande barn idag. Skulle va skönt att bara ligga hemma och sova hela dagen känner ja så att den släpper..Men man får väl vänta tills helgen för att göra sånna saker. hehe
Sen ikväll får ja se om ja åker till pappa eller om ja är i solna, beror på hur ja mår och så..

Nej nu ser ja att klockan springer iväg och desamma måste ja göra. Ha en bra dag i det vita stockholm! 

 

fult

Va fan?? haha fick värsta chocken när ja tittade ut genom fönstret i morse..Det var totalt VITT överallt!! 1 dm snö,hur kul är det? Första tanken var liksom "Nej,igår va det vår nu är det vinter..igen" haha asså ja vill ju inte det, vill ju att det ska bli vår nu så att man kan ta av alla kläder och att det inte är så kallt hehe
Men vi får se när vädergudarna tycker att det är okej att bli vår, bara vänta och se.

Var och klippte mig idag efter jobbet och ja,ja blev självklart inte nöjd som vanligt. Blev alldeles för kort plus att det liksom inte blev.. fint.. passar inte mig. Kommer aldrig kunna göra något "snyggt" om man ska säga så. Det kanske är just därför ja inte gillar att klippa mig..Drar jämt ut på det i flera månader men nån gång måste man ju göra det också.

Ikväll får bli en tv-kväll för min del tror ja..Rätt mycke bra på tv..eller iaf efter 9.. Då kommer ju The Mentalist och sen efter det ska ja se Desperate Housewives som ja missar eftersom båda är klockan 9.. Fast innan det får ja väl kolla lite mer på högskoleutbildningar och kolla ang. arbetsprov.. Sen kanske man skulle testa göra teoriprovet på datan och se hur mycke man egentligen kan.. Jo men det ska ja nog göra =D
Såg även att mamma hade köpt annanas,färsk.Mumms så det ska ja äta sen till D H tror ja :D hehe
Time to relax ;D

 

knas

Mitt huvud bara snurrar omkring,eller all information där inne hittar ingen plats att lägga sig haha..
Har suttit typ halva kvällen och fortsatt kolla på utbildningar till högskolan men ja hittar typ inga eller ja vet inte va ja vill göra helt enkelt och då känns det så jobbigt att söka. för ja vill ju inte bli besviken för att ja har sökt fel. och sen dom som ja vill söka måste ja göra arbetsprov till och det måste in samtidigt och då har ja ju en till sak att göra, vilket ja inte hinner.
För ja har ju även vart på körlektion idag och han sa att ja måste ligga "jämsides" med teorin om ja vill ha det snart,vilket han tror =) han ska iaf hjälpa mig att få det fort men ja vet inte hur mycke pengar mer som ja kommer att behöva lägga till. inte mycke hoppas ja hehe. vill bara ha det där kärkortet så att ja och mamma kan åka ner och chocka morfar med det =D
Han vet ingenting så det ska bli kul =)

Var även inne idag på CO och skulle lämna in semester,eller säga att ja inte kunde jobba i sommar el. iaf inte juli och augusti men det fick ja ju inte. man fick bara ha 4 veckor sammanlagt vilket betyder att ja MÅSTE jobba där i sommar även om ja inte vill =/ och det tycker ja känns lite jobbigt. för om ja åker till USA så vill ja ju va me min familj och vänner så mycke som möjligt innan men det verkar dem inte förstå utan dom sa bara att ja skulle tänka att ja inte åker. så ja, blev lite sur på dom. betyder det att ja måste säga upp mig för att få va ledig i sommar? sjukt i sånna fall!
men men, får försöka fixa det på något sätt.

Nu är ja jättetrött. även om ja sov länge idag så känns det att man varit igång sen 6 och vart me skrikiga barn så kanske dags att hoppa in i en dusch och sen ner i sängen till min "braiga" bok =). joo det låter som en bra idé.

God natt allihop =)

 

Grattis syster!

Ja, söndag igen.. haha börjar så varje söndag som sagt men men. skit samma denna gång med.
Fast idag är det ju ingen vanlig söndag, min kära syster fyller ju nämligen 13 år idag! en tonåring! Shit va tiden går fort,kan inte fatta att hon är så stor..Ja kan inte fatta det men ja kan höra det kan ja säga haha.. hon kan vara lite jobbig ibland ;P haha
Så man måste ju säga GRATTIS =D

Gårdagen bestod av jobb som gick ganska fort faktist, var rätt så mycke folk i butiken så timmarna rullade på..Efter det så gick ja ut och åt middag med mamma och Anders. Vi skulle först till Hard Rock Café men det var en timmas väntetid så vi sket i det och hamnade på nån trevlig liten resturang på sveavägen..Blev kött och ris för min del och det var helt okej hehe..lite dricka på det gick ju också ner, anders ville tvinga i mig 5 cider på 2 timmar men lyckades bara me 2 och en halv haha.. sen skulle ja ju vidare plus att ja jobbade idag.

Åkte till fridhemsplan och mötte upp Jossan och Nettan där.. och kvällen spenderades där med mycke skratt och trevligt folk. kom väl hem vid 2 någonting och var inte så pigg när mamma väckte mig vid 9 för att gratta lillsyster som sagt..hah var som en liten zombie. :P
Jobbade hela dagen och kom hem och fick i mig en snabb middag innan gästerna kom.
Blev även lite kakor och tårta för alla och så..

Så nu har ja typ precis duschat och sitter och kollar på kanal 5´s nya Wipeout och det är faktist ganska roligt hehe.. Ska även se Beck ikväll men det lär ändå bli tidig sänggång för mig eftersom en hel veckas jobb står bakom dörren och väntar.

Hoppas ni haft en bra helg =)


 

tävling

Vill du vinna jättefina priser jättelätt? Du kan tex. få biobiljetter,presentkort och annat roligt utan att behöva anstränga dig eller betala någonting?
Samla bara poäng så kanske du kan gå och se den där filmen helt gratis!


Klicka bara in på http://www.gratisbio.se/ och bli medlem så finns det massor av sidor du lätt kan samla poäng på.
Ju mer sidor och tävlingar du anmäler dig på desto snabbare får du din premie.



Jag har fått ett par biljetter och är supernöjd med denna sida.

Så varför inte testa du med när det ändå är gratis? Det är ju toppen,som en födelsedag när man minst anar det!

 

skelögd?

Herregud snacka om att ja är trött. Klockan är "bara" tio men det känns som om den är typ tolv eller ett,men det kanske inte är så konstigt som sagt eftersom man sovit dåligt.
Trodde ja skulle somna när ja kollade på Let´s dance men ja lyckades hålla ögonen öppna :P
Kvällen var för övrigt trevlig..Var bara ja och mamma hemma så det var skönt,fast lillsyrran kom hem för typ en halv timme sen så ja, ett litet tag iaf hehe.

Nu har ja smitit upp på mitt rum och krypit ner i sängen med en kopp te. Ska börja se på någon dansk film på ettan men får se hur länge ja orkar se den och om den är bra,slutar 12 men ja tror inte ja kommer se hela haha. inte som det känns nu :P
Ojsan nu börjar den..

 

friday

Så äntligen fredag igen, eller för min del kan det lika gärna kännas som måndag eftersom ja har en vecka kvar att jobba innan det är något ledigt för mig. Denna gång kommer det nog bli tufft eftersom ja har en hel del att stå i och framförallt imorgon..Eller ja har inte sovit något i natt så ja kommer nog somna tidigt och förhoppningsvis vara tillräckligt utvilad tills imorgon.
ska ju ändå bara va hemma idag och ta det lugnt. kan va skönt det med en fredagskväll =)
Har precis avslutat en mysig middag med mamma. Vi åkte och övningskörde och handlade lite mat till kvällen,sen åkte vi hem och lagade mat =) blev lax med spenat och blå potatis med guccamole och sallad.Plus ett glas vin såklart ;) hehe.Men det var riktigt gott, måste även erkänna att det blev samma sak hos min kära pappa igår ^^, hehe men ja är så galen i lax,tycker det är så grymt gott så det får bli en lunchlåda på jobbet med det också haha. Så då har ja fått alla veckans 3 dagar som man ska äta fisk inräknat denna vecka :D haha lär ju inte bli det nästa vecka :P hehe

Så ikväll blir det bara lugnt som sagt med en tv-kväll me mamma. ska se Let´s dance sen får vi se va som kommer efter det.har laddat ner lite olika filmer som man kan se på (om man orkar) men ja får som sagt se..
ha en toppen fredag så hörs vi!

 

bajs

Blää!! Det är så ja kan sammanfatta min körlektion idag! Den gick verkligen inte bra och ja känner mig så misslyckad verkligen. Ingenting fungerade och det känns som om ja kommer att behöva hundra lektioner idag och kommer att betala ett STORT belopp för det men det vill ja inte, var ju därför ja körde så mycke hemma. Och nu kommer ja inte kunna öva på det som ja måste tills nästa gång vilket är på måndag och det känns inte heller bra..Men men, ja vet inte hur ja ska göra..Allting känns iaf så himla jobbigt!

Dagen har för övrigt varit bra,lite jobbig bara med allt skrik och så men ja sov riktigt gott i natt så ja,var utvilad och så så ja klarade mig =) Blir så rörd när ungarna säger söta saker och så till mig att ja verkligen orkar hålla humöret uppe, plus att man får sova lite på dagen,det är även ett plus ;P haha

Orkar verkligen inte ens plugga någon teori,kolla på högskola eller någonting nu idag,just pga att mitt humör föll efter lektionen idag. Skulle ringa Katta, men tyvärr gumman! inte idag, ja känner mig inte så "bra" om du förstår men ja inger imorgon!!
Så nu finns det bara en sak att göra och det gör ja också!
Ja sitter och tröstar mig själv med glass, en stor kopp vanilj-te framför tv-n och ett avsnitt av Grey´s Anathomy..Snart borde humöret gå upp och ja kan få sova en skööön sömn som i natt.
Nu är pausen slut, dags att kolla vidare!

herregud

Usch  vilken dag det har varit idag. Har verkligen satt sina spår i huvudet kan ja säga, det värker och är ganska så segt haha. Barnen har varit som galna idag och skrikit och farit omkring som ja vet inte vad.Kändes som om de hade ätit någonting "inte så bra för barn" på morgonen, allihop haha..
Vid halv 5 var ja helt slut men eftersom ja stänger på tisdagar så var det ju bara att stanna kvar. Kom därifrån vid kvart över 5,vilket var tur.. Då kom mamma och plockade upp mig så övade vi lite på dragläge med bilen en snabbis.
Sen var det bara hem och äta middag eftersom magen kurrade och fortsätta kolla högskolor.
Och det kan ja säga att ja inte orkar med längre. känns som om ja kommer att söka "bara för sökandets skull" och inte för att ja verkligen vill det. så det känns inge roligt, gör det ännu mer stressande än vad det är.
så nu ska ja fortsätta klicka runt lite och läsa i kataloger så att ja kan bestämma mig.

Imorgon blir det jobb och ja hoppas att det är lugnare än idag.sen blir det körskolan i 2 x 40 minuter och ja hoppas det går bra. Måste komma ihåg att prata me honom om hur långt ja kommit och om ja kan få det snart =) innan 20 iaf,borde ja hehe

Nej dags att fortsätta kolla lite..Är ju The Mentalist idag SAMTIDIGT som Desperate Housewives idag och ja vet inte vilken ja ska se, eller blir nog The Mentalist och sen ska ja se om ja kan ladda ner Desperate.. hoppas.
time to go =)


stressigt

Shit.. Nu har ja suttit ett bra tag och kollat på de olika inriktningarna som finns, har antagligen inte kollat på alla eftersom det finns så SJUKT många olika skolor och kurser som man kan söka. ja kommer ju aldrig kunna bestämma mig, och det gör det som sagt inte bättre av att man har lite tidspress på sig.. har ungefär en månad (lite mer) men en månad går ju så himla fort så ja kommer inte hinna. sen måste ja ju som sagt fixa körkortet under tiden.
Ajja ja får se hur allting blir. är väldigt förvirrad och stressad och så just nu så ja, bara att låta dagarna gå på och så försöka göra så mycket som möjligt under tiden :P

Nu ska ja kolla klart på Bedtimes story som ja har laddat ner, den är ju himla bra haha. Framförallt är marsvinet SÅ sött!! haha sjukt stora ögon :D




tired

Tjenixen!
Vilken tröttsam dag det har varit haha. Har typ bara sovit 4 timmar i natt och det kan ja säga kändes när ja va på jobbet,ögonen ville gärna blunda lite mer än vanligt :P hehe. Somnade till och med på vilan när ja hade den och det kan ja säga att ja behövde :P
Men varför ja inte kunde sova var pga att pappa snarkade så att hela huset skakade,även fast ja hade dörren stängd och öronproppar så kunde ja inte undgå hans "fina" snarkningar :P
Men annars så gick jobbet bra,snälla barn hade ja heh.
Kom hem och såg att ja hade fått en hel del kataloger ifrån olika högskolor sverige runt så ja, det är ju bara att sätta sig ner och börja med dom känner ja.har väl en månad på mig nu och det ska ja väl lyckas med. fast även så måste ja ju plugga teori till körkortet så att det även fungerar men men,man får väl ta en sak i taget antar ja.
nu ska ja hoppa in i en dusch så att ja sen kan fortsätta kolla på kurser sen ska ja väl kolla på film tror ja,har laddat ner några som ja kan välja imellan =)

Ha en lugn och skön måndag!



1 mars

God morgon! Idag är solen framme och den värmer mig på kinden nu när ja sitter här framför datan :P och det är REDAN 1 mars!! helt sjukt hehe.. Sitter och kollar på reprisen av Let´s dance och ska klä på mig nu. För pappa ringde för 1 minut sen och sa att han är på väg för att hämta mig så ja,dags att klä på mig kläder. Ska dit idag och göra sushi ^^, hehe mumms..

Kvällen igår va jätte trevlig. Vi började med att kolla på melodifestivalen som sagt och sen förade vi hemma hos mig. Sen drog vi oss in till stan för att gå ut och "klubba" lite och ja, var ganska tidigt när vi kom dit så det var inte så mycke folk men det fylldes på och det slutade med att ja kom hem vid kvart över 2 ungefär och då var det väl bara att stupa ner i säng helt enkelt =D
Vaknade tidigt som vanligt men gick inte upp förns vid halv 11.

Nej nu måste ja klä på mig med tanke på att pappa kommer strax. Ha en bra och skön söndag i solskenet =D

RSS 2.0