bokat och klart!

Nu har ja äntligen bokat min biljett ner till Kinna =D.. Ska verkligen bli så grymt skönt att komma bort härifrån ett par dagar, denna gång blir det riktigt länge faktist. Gud ja längtar så himla mycket =) hehe
Har en hel del att fixa med men när ja vet att ja kommer få vila snart så gör det inte så mycket..Eller jo egentligen eftersom ja inte vet hur ja ska göra uppgifterna men det är väl något som får lösa sig med tiden =S lite jobbigt är det iaf.

Sitter nu på mitt rum proppmätt efter all tårta o kakor som vi fick idag när vi firade syster.. gott men mättande eftersom man hade ätit middag precis innan,men det gick ändå ner.
Fast ja har ont under/i/omkring mitt vänstra revben eller sidan av det och har haft det flera dagar. Känns som om det är någon nerv som ligger i klämm eller någonting.. vet inte hur ja ska få bort det och det är ganska så oskönt om man säger så.. hehe men men, man får väl helt enkelt göra det bästa av situationen och le så länge man kan :P hehe
imorgon ska ja ringa vägverket och se när och om de har någon uppkörningstid inom snar framtid. för skulle va skönt att få det gjort faktist.
kanske ska testa och göra provet nu när ja ändå inte är så trött, jo men det var en bra idé =)

time to work..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0