gott nytt år

Gott nytt år allihop!
Hoppas ni får ett toppen år eller bra start på året iaf!
Ja har haft världens underbaraste dag idag med A! Vi gick på stan och kollade lite, frös lite om fötterna och händerna ;P tog oss en mysig lunch i city och sen tog vi bilen över till stuvsta för att fira nyår.
Nu ligger maten i ugnen och de kommer bli toppen!!

Så ja vill bara säga att ja har haft de bästa slut på 2010 som man kan önska sig! =D

Gott nytt år!! =D

The day!

Ännu en bra dag! Dessa dagar är ju så sjukt underbara =D
Gick upp ganska tidigt, eftersom ja skulle in till stan och möta Ciccie vid halv 11 för lite nyårsshopping, ingenting för min del men hennes och hon hittade en riktig blåsa som kommer bli toppen imorgon ;D
Sen så mötte vi upp Camilla + barn i kungsan och knöt skridskorna för en tur på isen. Var jättelänge sen ja åkte och de var ju SÅ kul!! haha gick riktigt bra och ja hade verkligen längtat efter de, så de va inte sista gången för mig under denna vinter kan ja lugnt säga!
Efter ett tags åkande värkte fötterna och vi klev av och gick och tog oss en välbehövlig lunch istället.. Sen blev de tack o hej och ja knata runt lite i stan själv tills ja frös så mycket att ja var tvungen att åka hem.
Kom hem och tog mig ett grymt skönt och upptinande bad och läste lite..de va härligt!!

Nu sitter ja och väntar..för snart så =) tihi
Ajja, om ja inte uppdaterar under helgen så får ni ha en toppen nyår!!
GOTT NYTT ÅR!! =D

29/12

Ännu en underbar dag har jag fått ha idag! Jag bara samlar på mig massor av energi och har de gött nu ;) de gillar vi!
Dagen idag har gått väldigt fort.. ja fixade lite saker tidigt imorse så de va lite tufft att ställa klockan imorse och gå upp men men, hade ju hela dagen på mig då att göra saker. Mötte upp storasyster i vällingby vid 11 för att titta lite i affärer innan vi åkte till farmor och höll henne sällskap i 2 timmar. Riktigt trevligt att göra henne glad.. Och väl där kom vi på en bra nyårs middag som ja tror kommer bli toppen =D

Efter trippen hos farmor åkte vi till Kista och tittade lite mer i affärer innan mamma kom och vi gick på bio. Såg "svinalängorna" och den var riktigt bra, väldigt gripande måste ja säga. Sen åkte ja och mamma hem till oss och åt julskinka och syrran hem till sig =) haha
Så nu sitter ja och bara latar mig i sängen och bara vill att även denna dag ska ta slut! men ja har de bästa kvar på denna dag, så väntar lite till ;)

imorgon blir de skridskoåk för hela slanten i stan med syster,camilla,max och amelia.. tror de kommer bli toppen! Måste ju få dagen att gå för på kvällen kommer ju du!! =D Mys mys mys!! ska bli så himla underbart!!

Så kanske ska städa lite här inne så att det inte ser ut som ett bombnedslag nu ;) haha
Hoppas ni haft en lika bra dag som ja har!


love you <3


energi

idag vart det verkligen en sådan dag som jag riktigt längtat efter..Både en dag för sig själv men ändå en tillsammans med bra människor!
Hade ju egentligen tänkt en tur själv i centrum men sen på dagen så kom syster och Anneli dit och vi åkte till sumpan och fikade, riktigt trevligt!
Och det slutade sen med en promenad till mamma för att tigga skjuts hem och hälsa på karro ;)
Sen blev de en mysig tjejkväll med Karro med tacos och mys under värmefilten som sagt :)
En riktig "energisamlar" dag helt enkelt!

Nu ska ja krypa ner i sängen och försöka sova lite..Imorgon blir de en syster och mor dag..först en systerdag med besök hos farmor och tur till kista.Sen kommer mamma dit och vi ska på bio och bara ha en tjejkväll/mor döttrar kväll..Helt fantastiskt!
Ska även upp tidigt så kanske dags att sova!
God natt och sov gott alla =)

2 days to go..


Smile

Mår verkligen bra nu, kan inte sluta säga de, men ja gör de så ja..varför inte? haha
Julen har ju varit toppen med mina nära och kära som har gett mig energi och hopp samt A som bara har gett mig lycka och allt va ja kan önska mig, finns inget bättre!
Så jäkla härligt att få känna såhär. Liksom att vakna på morgonen med ett leende på läpparna och känna att "japp detta kommer bli en bra dag, för ja vet vilka ja har" och sen bara köra på det. Så underbart!
Får så mycket tillbaka nu som ja, finns inte ord för va ja ska skriva!

Idag får de bli en dag för mig själv, iaf på dagen..Eller ja ska ta mig till centrum och handla lite inför nyår, ta mig en tur runt i solna hade ja tänkt.Även en tur förbi "jobbet" och hälsa på syster och Karro, sen blir de tjejkväll för hela slanten med min älskade Karro! De kommer bli så jäkla underbart. Tacos och prat hela natten!!
De är sånna dagar som man vill ha.
Och just nu vill ja att alla dagar bara ska gå fort, alla dagar fram till torsdag/fredag! =D så det är väl bara att sysselsätta sig så går det nog bra!
imorgon blir de ju systerdag så ja, allting går om man vill ;)

Nu ska ja plocka lite här hemma, och ja..till och med det känns ok att göra nu =D
ha en bra dag!!

?

Varför får ja vara såhär lycklig?? =(
De är inte rättvist!

söndag

Fasiken så härligt de är att bara få umgås med familjen under ett par dagar. länge sen och det behövdes..lite pepp och så igen!
Gårdagen var lugn med mys hos pappa och så..Typ samma som dagen..Då blev de först iväg o kolla mobil och sen hem igen för att fixa inför "julen" med pappa,ciccie,viktor och farbror. god mat och trevligt sällskap helt enkelt.
Nu ligger vi i soffan helt utslagna pappa och ja och bara glor på film. Riktigt härligt faktiskt!
Kommer nog spendera kvällen så och sen förhoppningsvis ett trevligt godnatt samtal ;)


Hoppas ni haft en bra dag, lite småseg sådär kanske men de behöver man ibland! =)
Ha det bäst!


magiskt

Kan inte mer än säga Herregud,vilken underbar och sagolik jul ja har haft. Den var helt magisk!
Vi åkte ut redan vid 10-tiden för att få spendera så mycket tid som möjligt med familjen. Började med lite fixande som att hämta granris,fixat hit o dit, sen blev de lite jullunch.. Och såklart efter det så blev det kalle anka och allt vad det innebär..mysigt! Alla var inknöade i soffan :D haha
Sen fick de bli lite julklappsöppning innan vi skulle grilla björnkött inför resterande delen av kvällen..Blev en underbar stund med rim och allt innan som sagt de va dags att klä på sig för att stå ute i kylan och grilla.
Men kvällen flöt sedan på med massa god mat, prat, spel och allt vad det nu innebär..Kan inte förklara det med ord, så sjukt härligt, bästa julen på länge!
Fick ju även avsluta den underbara kvällen på ett bra sätt ;) och det gillar ja!!

Fick många fina julklappar men den bästa hade ja ju redan fått, och det är ja så otroligt lycklig över!!! Så kan bara sammanfatta det hela med MAGISKT!

Idag har ja sovit ut, vilket var länge sen.haft en härlig förmiddag med familjen på landet innan ja tog bilen hem till pappa. Sitter här nu och har precis gjort skinka nr 2 och ska snart duscha, ta en härlig promenad och bara njuta..Och imorgon blir de jul igen med resterande =)
Så nu ska ja va lite social mot dom =)

Lite bilder ifrån igår:
  vackert
 de va kallt :P  <3 

God jul

God jul allihop!! Nu är denna dag äntligen här, helt sjukt egentligen!! Ovanligt att vakna upp och sen bege mig någonannan stans men de går ju bra det med, vaknade ju upp med världens bästa systrar!! =D <3

Gårdagen var helt magisk! Vi lagade god mat och sen satt vi och bara tjattrade och spelade bingolotto hela kvällen, var verkligen en tjejkväll och det behövde vi.
Även under kvällen så fick ja ju prata med A och lite extra glad ^^, och det tycker ja om!
Blev en ganska sen sänggång med ingen sömn typ inatt..Varmt och jävligt har de varit och en syster som tagit allt täcke ;P haha
Nej nu ska ja inte klaga på självaste julafton..

Sitter just nu och äter en god julfrukost, nyduschad och allt och ska snart hoppa in i bilen och rulla mot enköping för att ha en totalt fantastisk julafton.
Ha det nu underbart så hörs vi någon annan dag!!


uppesittarkväll

Mysig dag ja har haft idag..Efter en trevlig tur till centrum med lillskiten tog vi bilen över till stora syster.. Då blev de inhandling till middag och uppesittarkväll.. Sen hem och gluttade på film, men ja somna nästan,min sömnlöshet börjar komma ikapp mig haha..

Nu har vi precis ätit middag och tjattret är i full gång ;D så härligt att va alla systrar bara vi..saknat så enormt!!
Så strax blir de uppesittarkväll med glögg och bara massa mys..sen tidigt imorgon bär de av mot landet och julfirande med hela den älskade familjen, ska bli toppen!

Ha en toppen kväll nu, dan före dopparedan!

Keep smiling..=)

dan före dopparedan

Dan före doppare dan!! Helt stört är det!
När ja gick o la mig igår så tänkte ja "shit va skönt me lov, och ja ska få sova"..men icke..haha det tyckte iaf inte Frasse som kom in och väckte mig vid kvart över 7, vilket gjorde att ja inte kunde somna om..va är detta liksom..hahah aldrig får ja sova?
Men de va ändå skönt att bara få ligga och dra sig till halv 9 =) samt att de va en ovanlig känsla att äta frukost med någon annan haha, inte van vid det :P

Men jaja, nu har ja varit uppe och hälsat på Karro på jobbet, så härligt att få se henne, sen va ja även på Ica Maxi o handla bingolotter tills ikväll..hoppas man vinner något.. Fast.. ja kanske inte vill ha tur i spel just nu?? ;) haha
Sen ska ja väl även försöka börja rita lite, har som ett mål att se till att få en till en bra "målning" eller så nu när ja är hemma och ledig..kan va lite kul.. hoppas de blir så bara =)

Just nu sitter ja på golvet och väntar på att lillsyster ska bli klart så att vi kan röra oss mot centrum och sen hem till storasyster som sagt..Massa mys, lite bak och laga god mat och MASSOR med girltalk ska de bli..=D underbart!
Så får se vilken gourmémat ja ska laga..ingen aning..mår lite illa nu så har ingen fantasi..haha

Fast nu kommer snyggingen in så ska väl försöka dra mig upp härifrån utan att skada mig haha.. Men ha en bra "da före doppare dan" =D

22/12

Så var man äntligen uppe i stockholm (hemma i stockholm??,vet inte vad som är vad längre) då,efter en lååång resa..Den gick dock bra,lite kö si sådär såklart men de förväntar man sig kanske? Är ju ändå jul..?
Kom hem och fick ett härligt bemötande av familjen,ett enormt puss och kram kalas fick de bli ;P haha
Nej men blev lite prat om livet so far,snabb dusch och så innan ja va otrevlig och gick därifrån.. Men de va iaf härligt att se dom igen =)
Sen fick de bli ett samtal me älskade syster, som ja längtar till att se imorgon =D
Men de kan ja ju inte säga va de bästa me kvällen..Fick ju prata 2 timmar med A,vilket var helt underbart!! =D:$

Nu har ja krypit ner i soffan och kollar på lite film..men snart tackar dock min 6 månaders trötta kropp för sig och njuter av att det äntligen är lov och att hon ska få vila. Och ser framemot morgondagen..

Så sov så gott och ha det bra! =D


Stockholm

Today´s the day!! Japp idag rullar jag hem mot stockholm.. så himla underbart! Att bara få komma hem och krama sönder alla mina kära och ha det så lugnt och skönt. Men innan ja får de så måste ja bege mig till skolan och lyssa på redovisningar och sen så, japp sen så rullar ja.. Lite småskakis för att köra upp men de lär nog gå bra, så länge ja tar det lugnt så ska det nog gå =)
Men ja åker faktiskt med lite olika känslor. men de kanske är bra.. ja vet inte!!

Hade iaf en helt underbar avslutning på min höst/vinter här nere och nu har ja en del att se framemot ;)..
Finns egentligen ingenting som ja kan säga om de.. Bara att ja ler =)

Nu ska ja försöka äta lite frukost sen måste ja göra mig klar att åka!
Ha de nu så bra här nere!


klar

Så nu är ja äntligen klar me allting inom skolan och så och det är så otroligt skönt!! Kan egentligen inte fatta det, att imorgon så åker ja hem..helt underbart faktiskt!! =)

Nu har ja packat klart o ska bara ha det mys hela kvällen =)
så hoppas ni får en bra kväll!!

redovisning

Nu väntas redosvning!! Lite små nervös är ja ju inför detta men de ska bli så otroligt skönt när det är över! Då blir de bara fixa med workbooken och sen är de klart! Underbart!
Då blir de hem och fixa o dona lite, packa o så.. Sen ska ja njuta av att ja snart är ledig med lite film och mys ;)

Och imorgon bär de av mot Stockholm!! Äntligen ska ja få träffa mina underbara nära och kära..Längtar så sjukt!! hela 2 veckor ska ja få spendera med dom, and i like it ;)

Nej,dags o gå och förbereda sig!! Ha en bra dag!


HAPPY!

GLAD

Så var det måndag igen och denna helg har bara sprungit iväg,vilken är lite synd!
Satte som sagt ihop modellen igår och fixade lite med den i skolan innan ja drog mig hem och hade en helt underbar kväll!! ;)
Fick även en god natts sömn, för en gångsskull och kände mig utvilad och glad när ja vakna.. lär väl gå runt så hela dagen antar ja? haha

jaja, nu har ja iaf städat köket i skolan och ska sätta mig med powerpointen nu innan ja deckar :P haha
sen blir de nog hem och packa inför stockholm..ska bli härligt att åka hem och se mina nära och kära men ändå inte! men de kommer gå fort! Min älskade Madde kommer ju upp i slutet och de ser ja fram emot så otroligt!! längtar!!

nej nu ska ja sluta babbla..dags att försöka göra lite nytta, men de går inte.men ja ska försöka fokusera!!

modell = klar!

Okej, nu så är ja klar!! ÄNTLIGEN och ja är så glad!!
Så såhär blev den, är dock inte så nöjd med den men skit samma.den finns iaf!


fjärde advent

God morgon alla glada, japp ja är rätt glad idag trots att ja inte sovit något, men börjar faktiskt bli van nu..men mått illa hela natten så ja :s vet inte va de beror på..för mycke tankar kanske..

Idag är det iaf 4 advent och det är ju helt sjukt,egentligen, va fort de har gått!! Och för att fira de så bakade ja saffransscones och gjorde varm oboy till frukost..de va mysigt ;) man måste ju lyxa till de någon gång ju??
Sen har ja även slängt in tvätten i maskinen så den måste ja även ta hand om idag..men först och främst blir de nog plugg.ska till skolan en sväng i eftermiddag och sätta ihop sk*ten och även fota om ja hinner.. sen får ja se va som händer =)

jaja, ha iaf en bra söndag och försök att LE!! för de mår man mycke bättre av har ja märkt!!
Puss och kram!

fjärde advent

God morgon alla glada, japp ja är rätt glad idag trots att ja inte sovit något, men börjar faktiskt bli van nu..men mått illa hela natten så ja :s vet inte va de beror på..för mycke tankar kanske..

Idag är det iaf 4 advent och det är ju helt sjukt,egentligen, va fort de har gått!! Och för att fira de så bakade ja saffransscones och gjorde varm oboy till frukost..de va mysigt ;) man måste ju lyxa till de någon gång ju??
Sen har ja även slängt in tvätten i maskinen så den måste ja även ta hand om idag..men först och främst blir de nog plugg.ska till skolan en sväng i eftermiddag och sätta ihop sk*ten och även fota om ja hinner.. sen får ja se va som händer =)

jaja, ha iaf en bra söndag och försök att LE!! för de mår man mycke bättre av har ja märkt!!
Puss och kram!

lördag

Haft en väldigt trevlig lördag.. Allt ja kan säga..

hemkommen

Hemkommen idag lite tidigare.. Fick min fula modell lackad i orange men måste fixa den lite till imorgon men men, de är en annan historia ;P
men iaf..dagen har varit jobbig ändå..mycke skissande på inte vet ja och illa mående som gjort mig galen..kanske har andats in för mycket plastic padding och damm o skit eller något, va vet ja!

Nu är ja iaf hemma och har duschat.. håller på och gör mig i ordning för julfesten som är ikväll..är grymt trött och inte taggad men men..får försöka iaf!

Så, dags att pyssla lite =)
ha en bra kväll!

dödsslut

Blod,svett och tårar!! (bokstavligen)
Så kan ja iaf sammanfatta gårdagens projektarbete. Allting gick bajs och ja orkar verkligen inte. ingen motivation eller något..dåligt på handledningen och ja.. skit skit!! blev en 12 timmars dag som slutade härligt i soffan!! :P haha

Nu har ja precis lackat min modell.Blev verkligen INTE bra men ja pallar inte som sagt. Får bli som den blir.. huvudsaken är att den finns iaf.. :S
men sänka mina nivåer kanske lite?? hah
Ikväll blir de julfest som gäller, kan väl vara trevligt sådär! blir de nog..

Imorgon blir de antagligen plugg som gäller, och ev in tripp in till kalmar ;) måste ju fixa en del innan ja åker upp och lämnar min älskade Madde kvar här nere, så henne ska ja se till o träffa..
sen plugg plugg och plugg hela helgen som gäller!!

jaja, nu ska ja iväg och skissa!

ont

Nu är ja riktigt trött och slut i både kropp och skäl. Mest ont gör nog mina stackars små fingrar =(.. Har slipat alldeles för mycket idag och det kan ja säga, har inte varit roligt.. Totalt död på det asså.. USCHA!
ser grönt, känner doften av det och har det överallt är liksom det enda jag kan säga. förrädiskt!
Men idag så drog jag mig ifrån skolan lite tidigare, kom iväg vid kvart i 8 efter att ha slipat och spraylackat innan ja gick. så imorgon blir de en dag som ser likadan ut? blä blä men nu är det inte så långt kvar.. sen ska ja få vila ut mig riktigt ordentligt!
Så nu har ja duschat bort allt skit och slötittar på tv,funderar på att hoppa i säng snart, blir ju en lång dag imorgon med. så det kanske är bäst? jaja, vi får se ;)

Men det enda som ja skulle vilja ha nu är en stor famn att bara krypa ner i/in i och bara få koppla av!

kväll

Nu är ja trött!! Kom hem ifrån skolan för typ 40 minuter sen o då blev det direkt in i duschen efter 13 timmars arbete i skolan och grönskum,så den va välbehövlig!!
Gått si sådär me projektet idag..mycke kvar men nu orkar ja inte mer.. Lär bli några sena kvällar dennavecka!!

Nej nu ska ja kolla Desperate housewives o bara slappa,somnar nog snart.. upp tidigt imorgon med!!

Tack älskade mor för det härliga samtalet idag,behövdes!! nu är de inte lång tid kvar =D

14/12

Sitter i skolan och håller på med CAD, jobbigt och svårt!! haha att man aldrig lär sig??
Efter detta blir de som sagt verkstaden hela dagen lång, och ikväll blir de nog sent!! :S
Hade till och med mardrömmar i natt om hur grejen skulle bli och att ingenting fungerade..med andra ord; GRYM ÅNGEST! och stressen är enorm!!
har inte sovit en blund så kommer som sagt va riktigt trött idag och huvudet lider redan..men bara 8 dagar kvar sen får ja krama på min familj <3 längtar så!!

nej dags att jobba!!
=/

ÅNGEST!

Usch har en sån sjuk prestationsångest nu!! Blev inte alls som jag hade tänkt mig idag, var i skolan till halv 6 (men borta över dagen) och borde väl ha kommit längre? Gaah blir galen, fattar inte varför jag inte stannade kvar?? inser nu att de kommer bli långa dagar nu de kommande, måste verkligen klara detta..men men, idag fick bli som den blev men imorgon ger ja gärnet igen om de nu måste bli till kl. 9 eller så! ja måste helt enkelt försöka så länge ja orkar..de andra orkar ju?? :S
Blev dessutom lite fel idag men ja tror nog att ja kan klara detta imorgon, men då blir de mycke limmande och så.. sen får vi se me lacknignen senare i veckan..ingen aning om hur detta kommer gå..

Så som sagt, imorgon blir de en lång dag med först CAD och sen verkstaden hela kvällen! suck suck.. =( vill inte mer, ingen motivation..tappat lusten liksom,tyvärr..
SKIT!

13 december

Lucia morgon och ja gick upp tidigt för att kolla på lucia på tv..De va väldigt mysigt att äta en god frukost me lite härlig musik haha sånt gillar ja =)



Nu ska ja bege mig till skolan för att va i verkstaden hela dagen, blir nog en lång dag men men..måste ju hinna inom en vecka!!

Och så vill ja bara säga lycka till syster idag! tänker på dig hela tiden <3

lat

Idag har de verkligen varit en segar dag, trots de fina, soliga väder som var ute.. Har gått omkring i mjukisar och tjocktröja (pjamas) sen ja vaknade imorse och de känns väl sådär? haha eller..
men ja har fått pyttelite skola gjort.Skrivit lite på psykologin och sen gjort två modeller i kapa, eftersom en av den blev fel så var ju bara tvungen att göra en ny, lite smått irriterande sådär..
Nu har ja precis kollar på gossip girl och ska se klart på "hitta nemo" sen blir de nog inception för min del. Trevlig söndag med andra ord.. Magen är ju inte helt 100 än men de går så skönt att ta de lugnt, de är ju ändå söndag? imorgon är de ny vecka och nya tag..

Så nu ska ja mysa! Hejsvejs


sjuk?

Lördag igen och nu är det mindre än 2 veckor kvar till jul, shit alltså! Helt stört egentligen :P
Men ja har det bra och lite mysigt här nere nu i allt detta..stressigt men mysigt ändå..Igår va vi ju he,ma hos Eleonore och julbakade,drack glögg och kollade på idol,nobelfesten och film..Det var härligt..
Men sen så när ja kom hem så mådde ja inte alls bra..sprungit som en galning fram o tillbaka till toan hela natten så en släng av matförgiftning eller maginflensa är va ja har åkt på då..inte alls kul!! =(
Jaja, lite vila ifrån projektet blir de ju när man inte mår bra!!

 otroligt vacker!

Snart ska ja faktiskt ut och kolla på glasstudenternas ex-jobb och se vad det blivit för fint..men de blir en snabbis för ja tror inte ja orkar mer..
Nej fast först ska ja se lite mer på "leilas jul" och slå in julklapparna =)
Sen blir de "Sex and the city" och bara mys för hela slanten för min del, imorgon blir de plugg igen!!
Hoppas ni mår bättre än mig iaf!
Kram

 jobba jobba i skolan, men idag har jag haft de ledigt ;D

9/12

Så var det torsdag igen och världens bästa pappa fyller år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!, synd bara att ja inte fick va uppe och fira tillsammans =( 
men ja tycker att veckorna bara springer iväg,imorgon är de ju liksom fredag och "helg" igen.
Varit i skolan hela dagen idag och fick lite gjort..Hade handledning vilket var skönt och efter de gick de väl skit men men. Får helt enkelt se hur detta blir..13 dagar kvar på mig iaf =/
Så om som sagt 13 dagar åker ja upp till min kära familj i Stockholm. UNDERBART ska de bli! Längtar så!
Men först ska som sagt detta bli klart först.
Igår fick ja tillbaka ljusprojektet och det gick toppen, så sjukt glad samt att även våran lärare i "vila" höjde betyget så ja, är rätt så nöjd ;D

Men nu har ja slagit mig ner i soffan och avslutat dagens skolarbete och ska kolla på "Ratatouille" och bara mysa me en kopp te. Härligt ska de bli.
Sen blir de skola hela dagen imorgon och skissa sen julbak och idol-final hemma hos Eleonore.
Men nu ska ja mysa lite, ha de bra =)


mys på tisdag

Idag får jag spendera kvällen med min älskade Madde!
Länge sen men det märks inte. Nu måste ja ju ta vara på all tid jag kan innan ja åker upp till stockholm för julen!
Så därför ska ja lägga ifrån mig skissblocket nu och bara njuta och krama om den bästa!
Saknaden kommer bli enorm i jul men det ska förhoppningsvis gå!
Älskar dig så otroligt lilla gumman!! <3



Släde





Detta sysslar ja med i skolan för tillfället.. Jahopp så blev de en släde ;P haha
okej inte så fin, men övning ger färdighet??


6/12

Måndag och nu börjar stressen smyga sig på igen..Uscha inte kul!
Imorse var ja hos tandläkaren och fick en fin handduk av dom ;D,japp här i nybro får man handdukar istället för tandborstar haha. Sen var ja och klippte mig..Blev typ 20 cm som åkte o ja tycker väl att de blev kort men ja gillar de =) (för en gångs skull)
Sen var de skola som gällde och massa skissande..gick sådär. Har iaf bestämt mig för vilken sorts ja ska göra nu men ja har inte bestämt form än, sen ska ja ju skissa på funktionen lite mer och sen själva skissen eller ritning på hur den ska vara när ja ska göra den.. så japp..de kommer bli mycket att göra de närmaste dagarna.
Känner mig som sagt stressad över när ja vet va som väntar.. men men.
Nu ger ja upp för dagen, eller 20 minuter sen sluta ja för dagen (med undantag för en promenad) hehe

Nu blir de svenska hollywood fruar och bara lata mig!
Ha en bra start på veckan och resterande vecka!

lite snabba skisser ifrån idag..

 handduken ifrån folktandvården, riktigt fin? ;D 

 


andra advent

Herregud vilken kväll igår, sjukt rolig och folk hade faktiskt inte på sig så fula kläder som man hade trott ;P, men kanske beror på att alla är esteter? men men haha
Men de vart mycket skratt,lite god dricka och sen bara massa babbel som de brukar. Vid 2 stupade ja i säng och då var ja riktigt trött så ja passade på att ta mig en välförtjänt sovmorgon till halv 10 iaf idag. Skönt var det men ja skulle vilja sova mer men nej, de skiter vi i ;P

Nu har ja typ precis ätit frukost o så, kollar lite på tv. Funderar på om ja ska ta mig i skinnet och plugga lite men ja är inte särskillt pepp på det men nångång måste man väl de.
Nån gång under dagen ska ja iaf försöka med det.
Ikväll blir de adventsmys med mig själv och kanske en bingolott ;P haha ja vet inte.
Får helt enkelt se hur dagen ter sig.. har ju sovit bort en del nu! haha

Nej nu ska ja diska och så.. ha en bra andra!! advent.

Tre bilder ifrån igår ;P
  


vadå plugg?

Hoppsan de blev inte så mycket gjort idag som jag hade tänkt. Trots att ja gick upp tidigt så blev det inte alls mycket pluggande. Hade ju hoppats på en del men ja har ingen fantasi eller idéer kvar så ja,gick kanske inte så bra.
Mötte upp Helene vid halv 1 i skolan,efter att ha skottat fram min bil som hade typ 8 dm snö över sig, och ja skojjar inte!
Blev lite julmarknad i skolan innan vi gick o fixade lite saker i Nybro. 2,5 timmar senare var ja hemma..Pratade me mamma en stund sen ha ja inte gjort så mycke mer..dammsugit lite och lagat mat..
Så imorgon får ja väl ta tag i det igen, här finns som sagt ingenting som kallas för helg!!

Nu har ja iaf gjort mig i ordning och ska på "fultröja" fest hos Emilie. Det blir nog kul, förutom att ja är så sjukt trött men men..d går nog förhoppningsvis över sen.
Ha en bra lördagskväll för nu ska ja gå! =)


vadå plugg?

Hoppsan de blev inte så mycket gjort idag som jag hade tänkt. Trots att ja gick upp tidigt så blev det inte alls mycket pluggande. Hade ju hoppats på en del men ja har ingen fantasi eller idéer kvar så ja,gick kanske inte så bra.
Mötte upp Helene vid halv 1 i skolan,efter att ha skottat fram min bil som hade typ 8 dm snö över sig, och ja skojjar inte!
Blev lite julmarknad i skolan innan vi gick o fixade lite saker i Nybro. 2,5 timmar senare var ja hemma..Pratade me mamma en stund sen ha ja inte gjort så mycke mer..dammsugit lite och lagat mat..
Så imorgon får ja väl ta tag i det igen, här finns som sagt ingenting som kallas för helg!!

Nu har ja iaf gjort mig i ordning och ska på "fultröja" fest hos Emilie. Det blir nog kul, förutom att ja är så sjukt trött men men..d går nog förhoppningsvis över sen.
Ha en bra lördagskväll för nu ska ja gå! =)


ger upp

Nu är ja så sjukt trött på allting. Nu vill jag bara upp till min älskade familj i Stockholm och bli omhändertagen. Ja behöver det och saknade är enorm. Behöver nån som bara finns där och säga de ja vill höra! Klarar inte av att va ensam mer, ge mig styrka,kraft NU!!
Vet att de inte är lång tid kvar, men ja behövder det NU NU NU!!
ja ger upp!!!

funderar

If i could turn back time..



Should I delete it, do it undone?
Or should I act just the way I did?
I´m still so confused..
WHY???

PUCK

Ojj vilka tre intensiva dagar ja har haft nu. Åkte ju iväg vid 7 i måndags morse till Västervik för att va på plastkurs me klassen. Resan var lång och snöig men vi klarade oss bra.
Sen blev de som sagt föreläsningar till kl. 6, sen incheckning på vandrarhemmet för att sedan bege oss på taco-buffé och bowling. Riktigt rolig kväll.
Tisdagen bestod av föreläsningar och studiebesök mellan 8-18, sen blev de pizzakväll och TP på hotellet. Alla va ju rätt trötta efter dessa dagar.
Idag blev de studiebesök och abslutning innan vi begav oss hem. Och på vägen hem var det en rolig älg som tänkte att han skulle passera precis när vi körde, så ja.. höll på att hända igen! Detta gillar ja INTE! fan asså haha..
Men kom hem vid halv 5 och har sedan dess bara latat mig.
Snart ska ja ta min onda mage och lägga mig, blir först lite gossip girl och Maria Wern sen sova. För imorgon drar allvaret verkligen igång igen, då gäller de väl att vara utvilad och pigg.

Hoppas ni haft bra dagar, nu är de bara 23 dagar kvar till julafton ;D

RSS 2.0