inflyttad helt!

God kväll!
Shit så trött, eller utmattad kanske man ska säga att ja är. Nu har ja liksom hållit på och kånkat i 2 dagar så inte konstigt att ryggen och armarna värker plus att ja har blåmärken överallt ;P
Men idag iaf har ja flyttat in på riktigt! Med andra ord så har sängen,soffan,skänken och alla de andra stora grejerna kommit in i min lilla lägenhet, och det har blivit så FINT!
Ja stortrvis liksom redan som ja sa förut :D
Fick massa underbar hjälp av mina kära klasskamrater så det gick som smort att få in allting hit ;D

Nu sitter ja här efter en lång dag med en kopp te och vindruvor och ska snart ta tag i skissningen ett litet tag innan ja somnar.
Emilie gick precis hem efter att ha hållit mig sällskap ett tag, mysigt mysigt!
Men nu som sagt, har ja precis duschat och ska sätta mig och göra lite mer nytta.
Och imorgon kommer lill-syster hit och de ska bli underbart! Saknat henne så! Vi kommer ha de SÅ mysigt ;D

men hoppas ni haft en lika bra dag som ja har!

25/2

God morgon!
Jahapp, då sitter man här då i nya lägenheten på en madrass och har precis ätit frukost! Allt ja ser omkring mig är kartonger och tomma väggar ;D men de ska de bli ändring på idag när ja hämtat soffa + säng osv..
Oooh ja trivs redan som fisken i vattnet i denna lägenhet. Underbar är vad den är!
Kommer nog få det super här!

Nu ska ja klä på mig för att snart gå och handla de nödvändigaste man behöver till lägenheten,sen ska ja hem och skissa!
ha en bra dag!

Sämsta dagen!

usch vilken himla skitdag det har varit för mig idag! ingenting har gått som jag velat och ja vill bara lägga mig ner och skrika!
Började med att ja höll på att vurpa tusen gånger på väg till skolan,dock så var det lite kul för vi skrattade en hel del på vägen ;P haha
Men sen sket det sig totalt! skissandes på lektionen gick bajs, flytten blev inte riktigt som ja hade tänkte mig.. först ingen alls men sen så löste de sig tack och lov, efter många tårar och till och med ett pass yoga! Det var det enda som kunde hjälpa mig kände jag för ja är helt slut och i sån obalans i kroppen att ja inte vet vart ja ska ta vägen!
Så ja, ingenting vill som ja vill, småsaker hit och dit dessutom!

Men så nu iaf, imorgon går småbilarna med kartonger till jakobsgatan 14 för att göra sig hemmastadda ;D, och sen på torsdag kommer säng,soffa och alla stora tunga saker även dom till lägenheten. ska bli så himla skönt! Men imorgon blir de nog lite skumt att sova på madrass i sin nya lägenhet men de ska ja nog klara av ;D

Nej nu ska ja kolla SATC och bara dö! är så förvirrad och allt att ja inte vet vart ja ska ta vägen!
hoppas ni haft en bättre dag än ja har iaf!

snöiga söndag

Så var det söndag igen och dagarna verkligen springer iväg, men de gör faktiskt inte så mycket..Nu vill ja bara ha onsdag/torsdag så att ja kan flytta =D

Gårdagen var supermysig med melodifestivalensmys hemma hos mig och lite vin till det. En lugn och skön hemmakväll liksom! hehe kom inte i säng förns 12 kanske och vakna vid 8 så är fortfarande lite trött,men de får bli tidigt i säng ikväll istället.
Den snöiga dagen idag har börjat med en lugn och härlig frukost, sen har ja packat ner lite av sakerna som SHIT har ökat i storlek och mängd sen ja kom hit ;) hah ojojoj säger ja bara! Jobbigt jobbigt!
Men dagen ska väl spenderas framför skissblocket och sen ner till affären och handla lite.. men först blir de väl packa lite till antar ja..

Så japp.. nu ska ja väl fortsätta med det!!

Tänker på dig hela tiden hjärtat! du kan klara det! <3

18/2

Usch idag är det verkligen ingen bra dag! Dåliga känslor och sånt skit i hela kroppen och jag vet inte riktigt hur ja ska gå till väga men men..skit samma känns de som?

Haft skola hela dagen men inte fått så mycke gjort, samt gick hem och skissade men de gick ju inte heller så bra.. men borde ta det lite lugnt me projektet och vila mig lite känner ja! haha
så ja hjälpte veronica me hennes bil idag men tyvärr fungerade de inte riktigt som vi hade planerat så vi får se imorgon hur de blir, hoppas de löser sig!

Imorgon ska ja även träffa sötaste Madde i stan. vi ska ta en fika och bara ha det bra. prata och så,sånt som vi behöver ibland ;)
Men nu ska ja gotta mig framför en film och bara ta det lugnt! försöka hålla tankarna borta!
God natt!

fettisdagen

Äntligen fungerar bloggen igen?? eller, ajja skit samma!!

Har iaf haft det underbart när ja va på en snabb tripp upp till sthlm! fredagen spenderades först 6 timmar på en buss, aj min rumpa säger ja bara, och sen några timmar på möbelmässan i älvsjö. jobbigt var det att gå och man ska ju inte klaga på trötthet ;P hhaha sen så kom pappas snälla kompis och hämtade mig så ja fick skjuts hem till pappa där ja skulle spendera en lugn och underbar kväll med min kära far. Det var en riktig skön och lugn kväll som ja kände att ja behövde efter den långa dagen.
Lördagen började med mysfrukost me pappa och sen mötte ja upp kära syster i stan. lite shopping innan vi skulle på vegetarisk lunchbuffé som var SUPER!! det var underbart att sitta med henne och prata om allt mellan himmel och jord! sen fick ja även se på C och V.s nya lägenhet, superfin btw =D
Mamma kom och plockade upp mig för att ja skulle spendera kvällen hemma i solna med god mat, vin och melodifestivalen. underbart med andra ord.
Alla hjärtansdag (söndag) hade ja och mamma en lite kort mor-dotter dag i centrum med fika och prat sen vid 6 begav ja mig tillbaka ner till Nybro med Emilie,lisa,gustav och thomas. Så en lång bilfärd va va som väntade mig men vid 12 sov ja gott i min säng här hemma ;D haha
sen var de ju skola som gällde hela måndagen med projektet som skulle dras igång!

Och idag har ja inte fått någonting gjort, förutom en liten semla som slank ner i magen när ja va i stan ;P men de är ju bara fettisdagen en gång per år?!haha
så där var en kort ressume av helgen och så!
Nu ska ja hoppa in i en dusch efter yogan och så, sen ska ja skissa lite kanske?

Måste bara tacka underbara M för de fina smset och så idag! det värmde och du vet att ja finns här för dig! <3

Btw; ja vann en biljett till föreställningen "Mat desperat" i mars. Helt otroligt, ja som inte burkar vinna något, och framförallt inte i en sån här STOR tävling, men glad är ja. =D
så 27 mars kommer ja väl upp till sthlm om planerna håller i sig, vi får se ;)

Nej dags att göra nytta??

11/2

God morgon!!
Gud ja är så förvirrad och har sån panik över projektet så ja vet inte vart ja ska ta vägen!! De bara ligger och gnager mig i huvudet hela tiden och som sagt, ja har inte kommit på tre bra idéer som ska vara klara idag =/
dock har ja ju dagen på mig men men..vi får se hur de går helt enkelt.

Har sovit ganska bra inatt vilket är skönt, och det enda ja gör nu är att räkna ner..1 vecka kvar =D sen har ja egen lägenhet haha.
Dagen idag ska först nu spenderas på vårdcentralen då ja ska vaccineras mot twinrix..se ska ja möta upp söta Emilie och gå på bibblan och sen hem hit och käka lunch och bolla lite idéer..blir nog bra.sen packning inför sthlm-resan och så!! tidig kväll eftersom ja ska va i skolan kl. 05.50 imorgon, usch och fy!!

Men nu ska ja gå! hörs senare!

Vill bara säga att ja älskar mina underbara vänner och familj så otroligt mycket, tack för att ni har varit så gulliga denna vecka som gått!! Det har hjälpt mig så otroligt mycket!!
FÖRALLTID <3

födelsedagsfika

Mmm har haft en riktig mysig kväll idag, men inte skoldag kan man väl säga =/
Vaknade ganska tidigt, men de va sol så de gjorde inte så mycket. Mötte upp Percey påväg till skolan för att inleda de nya projektet VILA! Usch alltså, nya frågor och mycket panik som skriker i kroppen på mig. Fan ja orkar verkligen inte nu.. Vet inte hur detta kommer gå men ja får väl försöka ta det lugnt och tänka ordentligt.
Men men.
Vid 6 tiden åkte vi iaf över till Malin i klassen för att fira hennes födelsag. Där bjöds de på nybakat bröd och massa kakor och gott. Så där satt vi till halv 9 ungefär så jaa. har inte varit hemma så länge nu men de ska bli skönt att hoppa ner i sängen och ladda inför en ny skoldag med anatomi imorgon.

Nu ska ja krypa ner i sängen med en smootie och kolla på SATC och sen läsa min braiga bok! Hoppas ni haft en bra dag!
Kramar Louise

dagens.

"Det värsta som kan hända är att ni inte gifter er inom 10 år!"
HAHAH det var dagen bästa kommentar, tack för den gumman!!
Gjorde de ju mycket lättare ;)
<3

senare
"
man skulle ju nästan kunna tro ATT du fortfarande är 15"
Hahaha japp, sån är ja, och det får ja lida med ;P
Tufft, men sanningen är svår att höra hahha

Därför ja älskar denna underbara människa! <3


kväll

Nu har hela dagen gått och ja har nog inte fått eller gjort så mycket som jag velat.
Ja har packat en del, men kommer nog packa mer imorgon och senare, kan ju dock inte leva i flyttkartonger i 2 veckor men lite till kan ja nog packa ner och det ska ja göra imorgon =)
ja har även varit med syster,mamma och andra syster när de fikade =D lite konstigt ja vet, men ja satt på skype och vi hade webcam så japp, ja va med på mitt håll och det gav mig mer bevis på hur mycke ja saknar dom! men ja åker ju upp till sthlm på fredag så de ska bli så kul att träffa dom igen, bjuder syster på lunch på lördagen ;D mysmys.
Sen har ja även pratat med min underbara Katta i telefonen! så skönt att bara ha någon att lämpa över sina problem och tankar med och veta att man alltid får svar på de man vill! saknar henne så!

Nu sitter ja hemma själv och kolla på melodifestivalen..några drog in till kåren och så men ja fick en sån huvudvärk och så så ja stannade hemma. men det är faktist ganska skönt att sitta hemma en lördag också och bara ta det lugnt.
snart börjar ju även en film som ja ska se, eller om de blir SATC har inte bestämt än! =)
nu ska ja iaf kolla klart på melodifestivalen, se vilka som går vidare!
ha en fortsatt bra kväll!

6/2

Varför måste jag vara så feg för? varför kan ja inte liksom våga ta det där första steget eller va man ska säga? jo kanske för att ja inte vet om det är ömsesidigt men ändå, de hade ju inte skadat att fråga EGENTLIGEN! Men men, nu får ja skylla mig själv.
kanske får tillgång till det på någotsätt nästa vecka men det tror ja inte! men men.

Veckan som gått har varit lång och ganska jobbig..orkar inte gå in på varför men ja överlever väl skulle ja tro!
Igår hade vi filmkväll hos Percey och det var mysigt,skönt att göra något annat, vilket det faktist har blivit nu ett par helger i rad men det är kul! Gillar när det händer något.
Ikväll kanske det blir bankett som gäller, fast ja vet inte om ja är så sugen på det men vi får se hur dagen utartar sig och om det händer något outförsigbart som ändrar min inställning ;) annars blir det bio i kalmar.. Så någonting blir det iaf!

Nu ska ja upp på vinden och hämta lite kartonger och börja packa lite hade ja tänkt. kan va skönt att ha det gjort, har ändå ingenting annat för mig!
Ha en bra dag och helg!


RSS 2.0