2 månader

Kan inte fatta det! Tiden verkligen rinner iväg och ändå så känns de som om den inte gör det.
Men idag är det 2 månader sen som jag och Andreas förlovade oss, HELT sjuk!! tiden har verkligen gått fort efter det på ett sätt, i alla fall så känns det inte som 2 månader!
Men ja är så glad, glad att jag har honom, att jag får se honom varje dag (även om det "bara" är på skype) så betyder det allt!
Glad och lycklig bara att få höra "hej" eller en enkel suck, jaa.. va ska man säga.
Jag är helt enkelt så otroligt lycklig med honom!!
Så ikväll blir de en liten date på skype och massa "mys", så gott de går med 100 mil ifrån oss. Men nu är det tvp veckor kvar tills ja är hemma igen så ja är glad!
Skola just nu,efter fika med Anna i det 12 gradiga och VERKLIGEN soliga höstvädret, sen hem och göra lite mer köttbullar innan ja ska få va med min älskade igen! De blir en bra dag.Har redan gjort foto-uppgifterna imorse också så ska leka lite med dom, även en ny uppgift på datatekniken..måste börja göra lite nu, innan ja far tillbaka. även det är "bara" 2 månader!!
Men nu måste ja fokusera på skolan!
Ha det bra!
Tumblr_lves7c8qzq1r71p96o1_500_large

första advent

Plugg,plugg,plugg hela dagen! Känner mig riktigt duktig faktiskt! Har suttit sedan 11 och inte tagit någon direkt paus, så lite trött är man ju.
Men ska de behöva va ett skitväder för att ja ska kunna göra de? För idag är det verkligen bajsväder. blåser som bara den och regnar lite också, men men. Kan va skönt med att vara hemma lite..
om ett tag ska ja möta upp Anna för lite träning, sen kanske de blir lite julmarknad med Christina, för att få lite adventsstämning, för det är ju så!
Helt sjukt att det är första advent idag, har INGEN stämning för fem öre. men det ska ja få.
Nu ska ja kolla på "Elsas värld" på tv3play innan ja ska iväg..sova lite kanske innan. (ingen sömn i natt så är liiiite trött (fast vakna 10 ^^, :P) )
Ajja, ha en bra 1a advent!
..

lördag

Idag blev de en tripp till Maasticht med Christina =). En mycket trevlig tur tycker ja, inte lika kall som den igår, men idag blåste de lite men det gick.
Maastricht är en väldigt vacker stad som jag skulle kunna bo i,älskade den! mycket att se och många affärer att kolla i. Men eftersom man är en fattig student så blev de inget lockande i affärerna utan mer bara kolla runt i staden istället. Vi ville på julmarknaden men den hade tydligen inte öppnat än, lite synd men va ska man göra? hehe inte mycket helt enkelt.
Kom hem för kanske 2 timmar sen. Har kollar på hm efter lite julklappar och hittat lite fint sådär som man vill ha, försöker även komma på något till mannen där hemma men man får ju inga tips eller något så ja, va ska man göra liksom? ;P haha
Ska nu ta en dusch, sen ska ja lägga mig i sängen och bara mysa. Är rätt slut, vet egentligen inte varför men men! sånt är väl livet ibland antar ja? Äta lite kanske med :P haha
och ja kan inte fatta att det är första advent imorgon! helt sjukt!! Konstigt också att inte fira den i Sverige eller hemma med någon man tycker om... så de får bli massa skype istället! :D hehe
men nu ska ja göra lite nytta!

Fredag!

God morgon!
Mitt sk glatta humör höll i sig nästan hela kvällen igår, wiho :D haha. Blev en kväll på julmarknaden med Christina och hennes pappa, sen hem och glutta lite film innan ja somna rätt gott.
Men natten var inge bra, mådde illa och vakna många,många gånger, så vid 8 gav jag upp och gick upp.
Då blev det en skön och uppfriskande morgon löprunda på 45 minuter och lite övningar hemma innan ja satte mig och åt lite frukost. Hade planerat gröt med sojamjölk o så, men något hände och gröten smakade skit så ja kunde bara inte ha det, så som tur var hade ja nybakat bröd hemma så blev 3 smörgåsar istället och te ^^, Så nu är ja redo för denna dag.
Ska strax iväg, blir en tur till Monschau med C igen, och så får vi se vad som händer sen! =)
Ha en bra fredag!

384518_317905608223138_100000111034340_1434370_859976766_n_large


positiv!

Usch vad veckorna segar sig fram, i alla fall denna vecka! och det GILLAS INTE!
Men idag, efter en bra dag i skolan, mycket som jag har lärt mig och allt på tyska såklart plus lite "specialhjälp" på fotolektionen så var ja rätt borta när ja kom hem, men så såg jag det!! I min brevlåda var det ett stort,rött paket inproppat och det var ju såklart ifrån familjen Hagman där hemma, fullstoppat med godis; läs Polly ^^, TACK KARIN =D
Så när jag öppnat det paket, loggade ja såklart in på datan och fick mig ett kärleksrus i hela kroppen! Fanns nämligen ett långt och härligt mail där ifrån min bästa vän M! Det värmde så otroligt mycket och jag blev väldigt väldigt glad, och inte nog med det..när jag läst och svarat så ringde min andra väldigt braiga vän C och ville att jag skulle med ut på julmarknaden ikväll och att hon också saknade mig.. så jaa!! kunde ju inte bli bättre.. Jo!! ett och annat *privat* mess med hjärtat blev det ju, så..som grädde på moset blev jag väldigt glad och jaa..ska sätta mig och ha denna positiva känsla i kroppen och försöka plugga lite.

Har även inhandlat två julklappar idag, så japp.. inte många kvar nu! tjejerna är klara iaf, så mycke kan ja säga ;D haha

Tack Karina och Imme för dessa :D! Ska nog sitta gott i magen!

FAST!! Ja måste köra en detox nu för jag klarar inte mer, min kropp behöver inge mer socker! så japp..detta får bli de sista! sen SLUT!!

OBS!! BARA en månad kvar till julafton nu :D

Trött

Tumblr_lv4rosw5ft1r18vwao1_500_large


Lite sömn, mycket tankar, 7 timmars skola, träning, plugg.. ja.. ja kan inte säga mer än att ja är rätt så trött nu. Så förhoppningsvis blir de en tidig kväll i dag och en god natts sömn!
De va allt för mig idag!
Natti!


Sött/icke sött

312692_2348412307133_1154838957_32165046_1727665730_n_large
Eller kanske inte så sött? ;P
Tumblr_lv0tkr1zca1r19vsoo1_500_large


20/11

Seg söndag kan man säga..Gått väldigt långsamt i alla fall!
Började dagen med en löprunda på 45 minuter och så lite hemma övningar innan ja slog mig ner med en stor frukost och skolarbete..Gick helt okej med det faktiskt..
Sen lite prat med pojken innan ja begav mig ut på "äventyr" för dagen. jag åkte till Vaals och tittade lite i affärer där, eftersom allting annat är stängt i Aachen på söndagar, så man måste bege sig till ett annat land för att få sig lite söndagsshopping ;P..men det gick bra. Skönt att va själv lite faktiskt och titta runt lite, kul med annan kultur bara 10 minuter ifrån vart man bor.
Kom hem, fixa lite me skola och så innan Christina kom upp och vi la oss i sängen och prata en massa gojja och kollade på "17 again" samt tog ett glas vin! underbart helt enkelt..
Nu är ja helt slut igen och de känns som om ja kommer somna vilken sekund som helst, samt att magen värken som tusan.så vill sova och vakna upp och känna mig pigg och glad..=/ men ska hålla mig vaken ett tag till iaf!!

Ps. Vill bara säga GRATTIS på födelsedagen till min allra bästa vän! Du är guld värd och saknaden efter dig är enorm! Love you Katta!!!

Hoppas ni haft en bra söndag! =)

boring

Tumblr_lhnwjn5rvq1qgh7jko1_500_large

Är så trött efter en dag i Düsseldorf att jag tycker allt är jättekul eller skittråkigt, med andra ord:
GRÅTA!
Så ja, denna bild fick mig bli mer konstig..förlåt!


piggare

Känner mig piggare idag, känner att jag börja komma tillbaka till mitt "riktiga" jag, med den "normala" saknaden och så..inte den som gör att jag känner mig sjuk!

Så därför började jag dagen med en löprunda på 40 minuter och sen lite hemmaövningar, en god "svensk frukost" med ägg och kaviar smörgås,leverpastejsmörgås,juice och kaffe..mmm så gott :D
Har precis tagit mig en uppfriskande dusch och ska sätta mig och plugga lite, fixa layouten till projektet plus även lite foto =), känner mig redo att göra det nu!! (kanske pga. trevlig fika med Christina igår kväll på "vårt" café, och samtal med A + ganska god nattsömn PLUS att det är fredag)
Så när ja gjort de ett tag blir de ut på stan och besöka den MAGISKA julmarknaden som börjar idag! Så exalterad :D
Men nu måste ja plugga, keep up!! =D

Ha en bra fredag!

 
(gårdagskvällen,förhandsvisning ;P av marknaden..)


funderingar

Har gått omkring och tänkt väldigt mycket nu på sistonde, på vad som varit,vad som hänt och vad som kommer att ske. Det är mycket med andra ord som snurrar runt i huvudet på mig.
Men en sak som var mest var hur mitt liv såg ut för ca ett år sen..
Då var jag en ensam student som tillbringade mycket tid i min lägenhet i Nybro, skolan på dagarna och var så otroligt skoltrött att jag var så nära på att packa väskan och dra, ge upp allting. Hade inte direkt några planer för någonting.. Men sen så gick ja på ett möte ang. utlandsstudier och det var ju de ja alltid hade velat så ja sökte de, det var ju en erfarenhet och någonting jag,för det tillfället, kunde se fram emot..
Veckorna gick och ja, ja mådde inte bra...psykiskt och fysiskt..ingen ork till någonting.. Men så en dag så kom min kära vän Madde upp till mig och sa att det var någon som ville träffa mig.. Trött och "tråkig" som jag var ville jag egentligen inte veta om det ens, varför ville någon vilja träffa mig liksom, var tankar som flög omkring..Fast jag gav det ett försök.Jag började prata med denna "någon" och kände direkt att det liksom "klickade".. Vi bestämde att vi skulle ses innan jag for upp till Stockholm för julledigheten och ja, nu vet vi ju alla vem denna "någon" var och hur allting har gått.
Så med andra ord. Jag har, på ett helt år, blivit mer gladare,fått livslusten tillbaka, fortsatt med skolan, åkt utomlands, träffat världens bästa människa som jag har fått många underbara och fina stunder med och det kommer bara bli fler, gjort mig av med lägenheten och börjat se framåt på ett helt annat sätt. Jag är med andra ord en helt annan person, en person som försöker kämpa trots att det är riktigt tufft, och inte ge upp när allting sviker!

Så detta år har det skett mycket, och vem vet.. vem vet vad som kommer hända på ett till år? inte jag i alla fall!

Det enda jag kan göra och tänka på är just nu.. Att alltid försöka ge saker och ting en chans,för om man inte gör det kanske man missar en framtid, en möjlighet, eller en vän för livet..vem vet??

30


ONT

Jobbig dag med många tårar som runnit ner för kinderna och magknip tills ja nästan svimmat.Verkligen inte varit en bra dag, för att sakna någon gör ont, RIKTIGT ONT! Trodde ja visste vad saknad var för något förut, men NU vet jag vad det är och hur det känns!

Dagen har med andra ord fått bestå av en lång sovmorgon, morgon löprunda,gråt,läxor,lite skola,långpromenad med Christina,mera plugg,underbart samtal med hjärtat och sen en bastu med Christina och Victoria! (tjejkväll)..

Men knipen och tårarna rinner fortfarande, men ska försöka lugna ner mig och krypa ner i sängen och sova..Med lifehouse i bakgrunden så ska det nog gå!


31 kvar..

varför så fort?

Usch vad tiden går fort, framförallt när man är hemma och har den underbart, japp då ska tiden bara springa iväg.
Det har den gjort denna helg och det är INTE okej!! usch usch usch!
Kom hem till Sverige och min älsklings famn vid 6 på fredagskvällen och då blev det att inhandla middag och gottigott för helgen och sen bara hem och få umgås med varandra, HELT UNDERBART!
Lördagen spenderade vi med att göra lite film hemma, sen åkte ja och bröderna Hagman in till Kalmar för att titta lite i affärer och ha det gött. Sen blev de taco och glöggmys hemma hos  svärföräldrarna! SÅ sjukt underbart. God mat,supermario spel,glögg och massa kärlek fick avsluta en helt underbar dag!
Söndagen var en slappar dag, eller ja bakade och gjorde sånt hemma innan ja och älsklingen åkte in och gick på bio med Elin och Finnander. Sen blev de mys tills ögonen var svullna av tårar och klockan alldeles för mycket! Upp tidigt imorse för lite kaffe innan älsklingen skulle till jobbet,sen ner i sängen igen. Hann med lite bakande,kontaktande till HSB, besök på hans jobb och sen en långpromenad med Ingmar.Nu sitter ja hemma och väntar på min prins. har lite tid på oss innan ja ska iväg till flygplatsen för att åka tillbaka till "verkligheten", usch ja vill verkligen inte det men man måste ju =(

Men det var iaf en underbar och helt fantastiskt helg. Kommer ha många minnen med mig hem och om "bara" en månad kommer ja hem igen. Men ja kommer inte klara de, gör för ont! =(
Saknar redan!

DO IT!

Tumblr_lud4p84xe11ql71zko1_500_large


Längtar

2 Dagar kvar tills ja får åka hem och pussa och krama på min älskling! Saknaden är enorm, gör till och med ont!
Men det ska bli UNDERBART att få komma hem, kan inte fatta det.
MEN!! jag håller på att bli förkyld som ja skrev förut och de är INTE bra. VILL INTE! Men får kurera mig nu med tee och film (plus skola!!)

Så nu ska ja fortsätta med skolan.. =) 10-17 idag, ojoj


Familj

Haft en underbar helg med min älskade mor och syster! de kom i tordags och åkte hem igår, så nu är det lite ensamt igen (men ja åker ju själv snart hem ;P)
Men vi hade det super, vi gick på stan,till lindt och lambertz, åkte till Monschau och Dreiländerpunkt, var på spa och åt många otroligt goda middagar! Helt enkelt, hade vi det helt underbart! Vart lite bortskämd där ett tag hahah, men ja, mammas fel ;P
Så en helg med mycket skratt,promenader och gott ätande och drickande är vad som har stått på schemat. Och igår när de åkte kände ja av en förkyldning som smyger sig på sakta men säkert..som sagt, lite värre idag men ja ska INTE bli sjuk nu! måste kurera mig som satan för ja vill inte, vill INTE bli dålig nu! isf har ja en man som får ta hand om mig ;D fast de ska ju ske ändå satt!! haha

Men nu ska ja ut i det fina höstvädret med min kära vän Christina, orkar inte plugga för stunden så lite tjejmys blir de! sen middag ikväll och packa!!
Ha en toppen tisdag! :D

ÄLSKAR ER!!


Happy

Torsdag och idag kommer min älskade mamma och lillasyster! :D Jag är så lycklig, vi ska bara ha en lugn och härlig tjejhelg nu och det kommer bli så undebart! Få sig lite kärlek och energi!!

Dagen idag började bra, tog en morgonpromenad på 50 min,riktigt skönt väder så det var skönt. Åt lite youhurt med frukt och müsli,te,smörgås nyss tillsammans med lite p3 i bakgrunden. =) Så skönt det kan vara ibland att bara ta det lugnt så.
Nu sitter jag och pluggar lite,letar bilder och läser på om foto. Ska göra det ett tag till,sen bär det av till gymmet, hem och duscha och sen sätter ja mig på tåget och åker och möter upp dom!!
Så japp, måste se till att plugga lite nu eftersom det blir lite missande av det i helgen!

Ha en bra dag iaf! KRAM



Page Graphics, Tumblr Blog Graphics


<3


November? :S

Godmorgon!
Kan inte fatta att det redan är novemer, 1 november liksom. Har varit här nere i 2 månader redan och om 1,5 månader åker ja hem och är hemma i nästan 4 veckor, det är helt sjuk! Vart har tiden tagit vägen? verkligen sprungit iväg!
Men men, jag är glad att den går fort iaf (okej ibland gör den inte de ;P)

Har nästan precis avslutat min frukost som idag fick bestå av yoghurt me sharonfrukt, en smörgås med jordnötssmör och banan samt en kopp kaffe. Så nu är ja redo för dagen med andra ord. Började den även med en morgonpromenad i solskenet =D
Ska sitta och leka lite idag på en logga, sen ska ja träffa Laura för att ta lite bilder till skolan, hoppas på att bli klar idag men man vet ju aldrig. Sen vet ja inte alls va som väntar en dag som denna. Ut i solen ska jag iaf, är ju helt underbart väder så man måste passa på =)
Och om bara 2!! dagar kommer mamma och lillsyster hit, ska bli så underbart. och om bara 10 dagar åker ja hem till Sverige och får ÄNTLIGEN pussa och krama på min älskling!
Men mamma och syser får ja nog visa runt staden lite och sen ska vi bara ha en tjejhelg med spa,mys,god middag och shopping! ooh jag älskar det :D

Nej dags att göra lite nytta!!
BYE BYE!

RSS 2.0