Party!!

PAAAAAAAAARTY tonight ;)
Nu är det föra som gäller...!! :D
Återkommer med kvällens resultat imorron :D
PUSS O KRAM!!

promenix =)

GUUUUUUD va trött ja är.. Kommer somna snart känns det som.. Kom typ precis till Jossan.. =) Ja och tessan gick en låååångpromenad till odenplan o tillbaka.. väldigt skönt i solskenet.. Vi tog oss en kaffe vid vasaparken ute i solen.. Var jätte varmt o skönt att sitta där.. meen nu är ja helt slut... Måste nog sova lite om ja ska orka gå ut ikväll heheh.. Det ska bli najs =)

Ajja nu kommer jossan ut ifrån duschen..får se va vi ska hitta på efter det.. bara slappa som det känns för mig ;) hehe

SOL!

Finns bara ett enda ord för gårdagen:
UNDERBAR!!!

Shiit va trött ja e, o har huvudvärk.. känns inte som om ja har sovit ngt inatt men det har ja iof inte heller..kom väl hem vid kvart över 11 men somna inte förns 12.. sen vaknade ja vid 3 o har väl inte sovit ngt sen dess..Såå vid 8 gick ja upp o tog mig lite frukost, var så hungrig att ja höll på o dö :P haha
Så idag blir också en fin och skön dag..fast det trodde ja inte i natt, då regnade det som satan =/
Meen va ska man hitta på idag då??  ja ska nog ta mig en promenad, men vet inte med vem eller när o vart.. Jossan ville va me mig men hon ligger ju säkert o sover i nåra timmar till så vi får se när ja kommer på ngt att göra..
ska nog lägga mig o läsa min bok nu, handlar om en familj som va me i tsunamin.. grymt bra o spännande men samtidigt väldigt sorglig..


Och ikväll blir det utgång me girlsen ;) wiihoo!! fan va kul det ska bli! hoppas det blir lyckat bara ;)

Nu får ja väl bara sitta här o vänta på att ngn vill hitta på ngt me mig :P=D

Vill till uppsala imorron, men vill inte sova på soffan =/ hur ska ja göra då??

Haute Couture

Ja kom nyss på att ja ska hålla på me ett projekt med IKEA snart.. O då ska vi designa egna kläder med temat "Haute Couture" SJUKT svårt!! haha
Så om nån har lite idéer om va man kan göra eller vill hjälpa mig att skissa på lite kläder så är det frittfram! :D hehe


     
  




 

FAN!

Usch, hatar sånna här dagar när det regnar o bara e så... grått..liksom.. har ingen lust till att göra någonting alls nu..
och det hjälper inte att en viss person kommer hem o säger att ja tränade fast ja inte gjorde det i söndags.. att "det finns på film, och ingen bok som ja pluggade med" fanns med på bilden.. Nehe! MEN SKAFFA EN BÄTTRE KAMERA DÅ j*vla i*iot!! GAAAAAAAAAH e så jävla lessen, sur.. jaa allt.. Varför kan "den" aldrig tro på mig längre??
Det sårar faktist!! Men det verkar "den" inte fatta..
Är så sur att ja inte vet va ja ska ta vägen.. vill inte göra någonting längre tack vare ***!!!


Har iof vart inne i stan en snabbis idag, hittade rätt storlek på ett par söta ballerina skor, äntligen efter mycke kollande i alla affärer.. :P men nu är dom mina.. =)
Lämnade även av Josephine på tåget till uppsala idag..Hon ska upp o hälsa på storasyrran..
Så nu bli det lugnt o skönt i en dag ;) haha neej ja skojja bara.. :P


Längtar tills imorron!!! =D

Underbara måndag!

Guud!! Denna dag har varit helt underbar! =)
Började med att ja dock vaknade lite tidigt, fast nu i efterhand så gjorde det ingenting ^^, hehe Gjorde mig en god frukost bestående av ägg,kaffe,smörgås o färskpressad juice mumms =)

Sen så försökte ja hitta olika nummer till lite olika massage-ställen o hittade en del =D

Vid kvart i 12 så mötte ja upp Tessan.. Vi gick på en låångpromenad in till västermalmsgallerian... Var ju huur soligt och fint väder som helst! Det var super mysigt.. Stannade till vid pampas marina och tog oss lite lunch =)
Kollade runt i lite affärer när vi va i gallerian.. Hittade ett par strumpor.. Och både ja o Tessan förälskade oss i några väskor inne på assesorice eller va den nu heter.. SKITSNYGGA!!! VILL HAAAAAAAAAA!!!

    
(bilder ifrån denna FINA och underbara dag!)

Åkte och träffade Lena sen vid 3 och så..
Efter det var ja på ansiktsbehandling!
OMG!! Va skönt det var.. Rekomenderar det STORT!! borde verkligen unna sig det där någongång, för det är så himla skönt..man drömmer sig bort o så o bara blir ompysslad!
Så ja säger bara, att om man inte vet va man ska önska sig eller bara har pengar över.. GÅ OCH GÖR EN ANSIKTSBEHANDLING! absolut..
Så kom precis hem därifrån..
Ska nog ner o försöka få någonting i mig.. fast ja vet inte vad d ska bli, lassangen åt Anders upp fast han visste att ja ville ha den =/ SUR pga det.. Men men, han e som han e :P

Mys eller ngt..

Jaahaja... Söndags kväll o ja sitter hemma hos Jossan o väntar på att hon ska bli klar så att vi kan dra till gymmet.. O nej, jag ska inte gymma, jossan o tessan ska det.. Ja får väl sätta mig o plugga lite lr ngt.. Får se va som sker..
Sen ska vi ta en bastu! =D va skönt det ska bli...Har inte gjort det på 100 år typ :P

Vi har en myskväll.. Ska måla naglarna o bara snacka skit... Sånt där som tjejer gör ;) hehe

Helgen gick fort.. jobbade lördag o söndag. Kollade på Let´s dance i fredags med pappa..God middag o allt..myyysigt. igår vart det melodifestivalen me familj.. oxå rätt trevligt tycker ja :P

Kom tvåa med "bästa logotype" på Älvsjömässan i fredags. Dock så gjorde inte ja så mycket på den,men ja tar på mig lite ära ändå ;).. vann 1500 kr så det är rätt så bra :P .. Fast ja får väl nog bara behålla 400 lr ngt själv, men ändå pengar som pengar =)


Nää, får se nu när jossan o tessan e klara att gå till gymmet..
Ja ska iaf gå på toa nu!
Hej svejs!


möblerat om =D

Gud va skönt!!
Jag fick typ sportlov i tisdags =D hihi..
så gårdagen tog ja det lugnt för det mesta, eller ja satt och sydde klart alla sjalar.. o det gick ganska bra innan ja skulle byta tråd, då jälvar ville den inte mer =/ =P.. haha men dagen började bra iaf..
Vaknade av att solen sken in genom fönstret.. o eftersom ja inte hade någonting att göra så tog ja mig en långpromenad till huddinge centrum.. det var riktigt skönt. Så väl där unnade ja mig en caffé latte.. det var iof inte så kul att sitta o fika själva men vad ska man göra.. Så nu har ja iaf provat på det också.. Kan ja bocka av det på "ensam-listan" ;P

Idag fick ja dock ingen sovmorron..skulle möta Amanda  vid 9 i skolan så det blev att gå upp tidigt.. Fast det gjorde egentligen inte så mycket, om ja ska va ärlig..
Vi tröck klart alla våra sjalar, så nu är det bara att sälja dem =D
När ja kom hem fick ja fnatt o ville möblera om på mitt rum..
Så nu är det gjort.. Det blev ganska bra..får se om ja kommer kunna sova i natt när sängen inte står där den brukar.. O om ja känner mig rätt så kommer ja att möblera om inom kort igen :P haha
Har ju huvudkudden mot maddes rum nu så vi får se hur det går o sova när hon är här.. ja e så otroligt känslig för ljud när ja ska sova.. Men ajja.. det bör nog gå. =)

  

Så vad har ja för mig nu då..
ingenting!! det är faktist v'äldigt skönt.. men ska nog börja med ett religionsarbete nu, som iof inte ska va inne förns v. 11 men det kan va skönt att ha det gjort... Så att man slipper stressa sen..

Vart tog det fina vädret vägen??

Söndags kväll..

Det blev faktist en väldigt bra dag.. Lite sådär små mysig eller va man kan kalla det :P
Mammas "överraskning" kanske inte var den roligaste men det var iaf en dag tillsammans.. Först så åkte vi till "naturhistoriska" =/ o kollade lite.. Sen så tyckte ja att det var så fint väder o att ja ville ut o röra på mig lite.. Så medans Josephine satt kvar i bilden så tog ja o mamma en promenad ute i vårsolen.. Snackade massa skit o bara tog det lugnt.. Tog en liten fikarast på vägen me lite kaffe o frukt..mumms ;)

Sen va d ju bara dags att plugga massa matte när ja kom hem, prov imorron ju satt..Inte så kul direkt..
Lill-syrran bakade en äppelpaj också för stora syster me pojkvän kom på besök..Mycke trevligt..Det blev äppelpaj och lite kaffe..Alltid gott =)
När dom hade gått så gick ja o solade med Tessan.. =) Så hoppas ja blir lite brun nu, kommer nog försvinna rätt så fort eftersom ja inte solar ofta :P hehe.. Men skönt var det iaf!
Men efter det så var det direkt hem o plugga..
Så det är väl typ det ja har gjrot idag.. Mycke plugg har d blivit o ja hoppas ja klarar proven nu, ett imorron o ett på tisdag! Fast nu så orkar ja inte plugga mer utan ska nog lägga mig o läsa min bok som e jättebra eller kolla om det är någonting bra på tv..
Hoppas iaf..

Sovmorron imorgon oxå ^^, fan va skönt!

Ska gå och se om det finns något sevärt på tv nu..
Puss och kram

Weekend

Nu är det söndag IGEN!! fattar inte vart veckorna tar vägen..
fast denna helg har varit jättemysig o den har gått fort, men inte så fort som den brukar göra tack o lov :D

I fredags så åkte ja upp till Anna i uppsala.. Vi hade det jättemysigt.. vi åt en underbar middag med världens godaste efterrätt, nämligen färsk fruktsallad o glass.. mmmm så gott det var ;) o så drack vi lite vin o cider till.. Det var verkligen en mysig kväll med mycket prat och skratt!
Lördagen såg ut så att ja o Anna tog en långpromenad ute i solskenet o snön i uppsala! :D var jätteskönt, d va verkligen en underbar dag att göra så.. O ja åkte hem någongång mitt på dagen.. Tog en långpromenad när ja kom hem med, med lill-syrran..
Vi gick bla. till ica Maxi o köpte massa spännande frukter o gjorde en supergod fruktsallad hemma igen..
Åt middag o hade en mysig kväll med syster o mamma.. God middag o efterrätt o lite vin i soffan =)
bara en tjejkväll helt enkelt, eftersom Anders är i Finland =)
Meen ja kunde inte somna på kvällen pga att ngn ;) ringde o väckte mig på natten o sen kunde ja inte somna om.. hhaha fast tillslut så gick d bra =)


    

Idag vaknade ja ganska tidigt, eller vid 9.. O ja hade bestämt att ja skulle göra frukost till familjen.. Så ja gick upp och bakade scones, gjorde färskpressad apelsin juice, dukade fram allt möjligt som man kunde ha på mackan, yoghurt, fil, kaffe o tidning.. plus att ja hade tända ljus.. Det gick hem hos mamma kan ja säga..
Det var verkligen en söndagsfrukost som ja har längtat på så himla länge, o äntligen blev den av..

   


Dagen ser ut så att ja ska plugga matte (prov imorron).. Fast innan det ska ja ut o göra någonting mamma har sagt ska vara en "överraskning".. Så vi får se va det blir..
Ska göra mig i ordning nu så att vi kan ge oss av..
berättar sen vad vi gjorde!
Ha en bra dag =D

Alla hjärtansdag!

Jaa, då va det alla <3-dag igen =) hehe o ja får spendera den själv! :P
Neej men det är faktist ganska mysigt ändå.. e ju egentligen som en vanlig dag..


Va i skolan idag i typ 2 timmar.. sjukt skönt.. gjorde ingenting, eller bara gick igenom ett IKEA-projekt som vi ska göra sen efter lovet, verkar kul men jobbigt :P heh
Sen så åkte ja till centrum o köpte lite presenter o blommor till mamma =), tänkte va snäll idag när det är denna dag så hon fick lite trevliga saker!
Lagade mat också till Josephine och mamma.. Det fick bli en kycklingsoppa med ny bakade scones.. hade gjort dom röda o hjärtformade :D o det gick hem kan ja säga.. dom var supergoda ^^,


Hur ska ja spendera resten av kvällen då?
joo ja har faktist hyrt en film, kärleksfilm såklart.. det fick bli "kärlek på menyn".. ska iof kolla på den själv men va gör det..ska göra en ansiktsmask också å ta en kopp te.. det ska bli mys =) bara va själv o så!
ska kolla på du är va du äter också.. rätt så konstigt program egentligen..men ja kollar på det iaf..:P

Borde göra lite nytta nu i 20 minuter.. för sen kommer ja inte orka göra det..

Puss o kram

Mysigt.

Vilken mysig kväll det vart =) Var hemma hos jossan med tessan också..Kollade på Grey´s anatomy o fråga Olle o sen så satt vi o snackde.. Det var riktigt trevligt faktist :P

Ja o tessan funderade på om vi skulle tillbringa våran alla hjärtansdag tillsammans på ett fik me en kopp te o en vaniljbulle.. det lutar nog åt att det blir så, annars så känner man sig så värdelös haha.. iof så är det väldigt överskattat men ändå, alltid kul o göra ngt annorlunda i vardagen.. Inte bara det gamla tråkiga, vanliga liksom :P
Ja ska även laga en trevlig middag till min kära mor o syster.. funderar fortfarande, men scones blir det iaf..hade tänkt att göra dom hjärtformade o röda.. med tanke på dagen ^^, det hoppas ja blir uppskattat .. hehe

Håller på o läser en jättebra bok nu som heter " Mina hemligheter", o den är skriven av samma författare som till " en shoppoholics bekännelser".. har inte läst den boken men fick låna den av Tessan idag så det ska bli kul.. ja älskar sånna böcker, man blir så glad eller va man ska säga av dom..kul o drömma sig bort lite ifrån den tråkiga, gråa vardag som är nu..

Hoppas verkligen att det blir sol imorgon med, lika fint som idag! Jag fick verkligen vårkänslor o dom höll i sig Heeeela långa dagen =D hihi
Så hoppas hopppas hoppas på sol imorron =)

Puss o kram!

tiihi

Nu var det ett tag sen igen som ja skrev.. Men känner att ja inte har haft tid o lust att göra det så ja har skitit i det helt enktel, om jag ska va helt ärlig :P
Faaast det har ju dock inte hänt så mycket i mitt liv på sista tiden..

Jobbade hela helgen plus att ja var barnvakt åt några små jobbiga barn ;P haha.. Dom pratade ihjäl mig alltså!! pallade inte med dom till slut, men va ska man göra.. Det var ganska mysigt iaf.. När dom väl låg o sov.. Missade dock några låtar ifrån melodifestivalen med tanke på att dom pratade så mycket... Men det gör inte så mycket, får kolla på reprisen om det nu går någon.. eller den kanske redan har gått..vad vet ja??

Ja förstår mig inte på min kropp.. Känner mig illamående stup i kvarten plus att min förkylning aldrig bryter ut.. den ligger där o väger till att inte göra det o att göra det.. ena dagen har ja jätte ont ihalsen medans andra dagen kan ja inte prata för att ja e jättehes.. O ja känner mig inte 100 heller så ja vet inte.. har gått såhär i typ 2 veckor så nu tycker ja att den antingen ska bryta ut eller försvinna helt, så att man blir lite piggare o så..


Har inte så mycket i skolan nu, tack o lov! BARA ett matteprov på måndag och ja har inte ens öppnat boken.. tror nog att ja bör göra det men det är ju inte det som lockar mest just nu om ja ska va riktigt ärlig.. skjuter upp det hela tiden.. har iof ett religionsarbete som ska va inne v. 11 men det är en hel del saker som man ska ta reda på innan också... typ kontakta en präst o en imam, men ja förstår bara inte hur o vad man ska säga om man får tag på en.. ? :S
lite konstigt.. får väl ringa nån imorron o fråga eller så, men ja e ju för feg så vi får se hur det går hehe..

O idag är det en sån dag man verkligen inte vill sitta inne.. solen SKINER och det är inte ett enda moln ute, o inte så himla kallt heller.. det är SÅ SKÖNT!! det känns verkligen som vår.. men man vill ju inte ta av sig, d e ju bara den 13 februari såå..:P hehe
så det betyder att det är Alla Hjärtans-dag imorron.. men den får ja väl spendera hemma själv, framför tv-n me en påse godis eller nötter o kolla på nån kärleksfilm som säkert kommer gå.. fast det kan va ganska mysigt men kanske inte själv.. får väl locka me mig mamma på det också ;P haha faast lycka till!


Ooo ja längtar tills på fredag! då ska ja nämligen upp till uppsala o träffa Anna! :D det ska bli jättemysigt.. vet inte än om vi ska gå ut eller om det blir en lugn hemmakväll med Let´s Dance o några filmer! :D får snacka me henne..

Meen som sagt, har ju prov snart så det är kanske det man bör fokusera sig på nu.. eller va tror ni??
ajja ja drar iaf!

schooool.. =/

Nu kommer ett sånt där inlägg då ja sitter i skolan o inte har någoting att göra.. Har haft hål timme sen halv 10 o börjar inte förns vid 1 igen.. eller ja har suttit vid datan uppe i datasalen o fixat lite pryttlar med företaget..
Fast ja borde ju ha gjort mer egentligen, men ja vet inte hur ja ska göra det :P
Har inte så mycket fantasi just nu..Ska göra en plansch men ingenting blir bra o min "kompanjon" är inte här hhaha. hon gick hem o sov efter den tråkigt mattelektionen, som ja delvis börjar fatta lite av nu.. Känner mig väldigt stolt över det om ja ska vara ärlig..
Men känner att ja egentligen borde ta hem matteboken idag o plugga men ja orkar verkligen inte det.. o sen så orkar ja inte gå tillbaka till den andra skolbyggnaden o hämta böckerna.. SÅ lat är jag på en skala :P
För den där biten är ju inte lång, men ja orkar inte som sagt..

FAN ja kom just på att ja missade Gossip girl i tisdags.. =( ville verkligen se det o nu vet ja inte hur ja ska göra det. Det har ju inte börjat att gå i repris än så ja.. hur ska ja göra.. någon får helt enkelt ladda ner den till mig så får ja kolla =)

ikväll ska ja vara hos fader min, med systeryster också.. Ska bli riktigt trevligt att bara umgås vi 3, det va länge sen sen sist..
O imorron ska ja va där med o då kommer viktor också.. Men det får bli en lugn kväll eftersom ja ska jobba hela helgen.. ganska kul faktist :P hehe eller det är ju pengar iaf =)
ska va "barnvakt" också.. eller lill-syrran ska va barnvakt åt två småttingar o ja ska laga mat o ta hand om henne så det blir väl att ja blir barnvakt också..:P Fast ja ska se till att dom kollar på melodifestivalen som börjar då =) hiihi

Men nu ska ja fortsätta o jobba lite med företagsprylarna o så.. men hörs senare i helgen =)

lala...

Har inte skrivit på ett tag nu har ja märkt.. men har typ inte varit hemma någonting så det är kanske inte så konstigt :P hehe

Guud ja är verkligen jättetrött, fast ja förstår inte varför.. gick upp vid 9 imorse.. va hos läkaren vid halv 11 o sen har ja bara vart hemma o inte gjort någonting alls.. eller jo ja har suttit o sytt klart de gröna sjalarna till mitt företag men det är väl ändå inte så jobbit?? okeej ja kanske har sovit för mycke lr någonting :P hehe
hmm ska rida idag.. undra vem ja kommer att få.. idag är en sån dag som ja verkligen inte vill rida.Vill inte gå ut i det där äckliga tråkiga väder som det är ute.. Bara regnar o regnar hela tiden.. Inge fint väder alls.. Det gör ju inte direkt att man blir gladare hehe.. Meen man får väl göra det till någonting bra helt enkelt.. men ja vet inte vad det är..Är ju verkligen inte lockande att gå utanför dörren.. Man vill bara va hemma o ligga i sängen o kolla på tv o så =D


Kom hem halv 11 igår, o då var det direkt ifrån skolan.. Ja kan själv inte fatta att ja va där till klockan halv 10 igår kväll.. från halv 10-halv 10.. aa 12 timmar exakt va ja där :P hehhe
Ja stod på en musikal o skulle sälja sjalar. Men det gick inge bra alls..sålde inte en enda =/ vilket är lite surt.. det enda som gjorde det värt att stå där va att vi fick se musikalen gratis :P:D hehe
meen vi gick o fika o åt semlor (eftersom det var semmeldagen igår) .. ja åt en men ja gillar det egentligen inte men det är ju ett måste haha såå va gör man inte..

Ja undrar va ja ska göra nu..ska inte gå förns 1 timme o 40 minuter drygt så ja vet inte riktigt va ja ska ta mig till.. kanske kolla om ja måste plugga något..men det gör ja ju inte så det går inte..
kanske lägga mig o läsa, nej det är inge kul..
Jaa får väl helt enkelt sitta här vid datan o kolla på någonting kul här..
Ajja någonting borde ja väl komma på hoppas ja =)
Hörs senare!

Intensiv helg =)

Oo så är ännu en helg över.. men det har varit en ROLIG helg, även om den kändes lite kort..skulle behöva vila lite imorron känner ja :P hahha inte så mycket sova för mig denna helg om ja säger såå ;P
Meen man får skylla sig själv lite faktist!


Hmm va har ja gjort då..
Jo i fredags så hade Jossan o Anthon födesedagsfest hemma hos sig.. eller vi förade där iaf.. det var skitmysigt.. kul att träffa massa nya människor o så.. Så ja åkte dit direkt efter skolan o hjälpte till att städa o göra i ordning innan alla kom dit o så..
Så kvällen började som sagt med lite fördrinkar hemma hos dom..=) sen lite senare så drog vi alla till hirschenkeller.. det var superkul! dansade o hade det bara trevligt hehe.. tillräckligt att dricka o så..
O ja tror ja stapplade mig i säng vid 3-halv 4 något sånt.. hehe..
sen på lördagen vaknade ja redan vid halv 11.. Då fick ja inte sova längre, ingen visade hänsyn till att ja ville sova om man säger såå hehe.. men sån är min familj..tyvärr..
På dagen så var ja i vällingby på bio med lill-syrran.. vi såg Alvin o gänget :P , den var helt okej faktist.. väldigt söta små ekorrar det där ;D
Där var vi väl ett tag.. tror ja kom hem vid halv 5 eller något..
Då var det raka vägen till sängen för mig! var så himlans trött ;D hehe..
Meen där fick man inte heller ligga länge.. var ju tvungen att göra mig i ordning för personalfesten ja skulle på..

Såå ja gjorde mig i ordning o så o precis när ja skulle gå så började det snöa! eller snöa snöa, det var halv storm och ja såg inte ens ut genom fönstret.. så det där med att göra sig fin inför kvällen gick bort ganska fort :P heheh
Men ja lyckades ta mig till jobbet iaf, inte allt för blöt =D
På jobbet blev det middag, jätte goda baguetter som man fick fylla själv med olika röror o så.. Mummsigt värre ;D
vi körde lite olika lekar o så o satt o prata o drack.. Det var riktigt trevligt asså!
Så ja kom väl inte i säng förrens 2 i natt heller..
O så vaknade ja halv 10 men klev inte upp förns halv 11 ^^, tyckte det va skönt att ligga kvar lite..

Såå sen på dagen så åkte ja in till stan o träffade min söta Anna :D, var jätte länge sen vi träffades.. så vi strosade runt lite i stan o ut på djurgården i snön/regnet.. var DYNGSUR!! mina fötter va som en pool hahha... var verkligen jätteblöt!
Sen begav vi oss till café 60 o tog en smörgås o en Goooood varm choklad för att få tillbaka värmen..
O nu så har ja precis kommit hem o bara tar det lugnt..

Såå det var min helg.. kort o intensiv men underbar! :D har haft en superbra helg!

Det som väntas av mig nu ikväll är väl lite matteplugg =/, sen ska ja se singing-bee o nån film kanske om det börjar nån bra.. eller någon som är sevärd iaf..
lär ju iof somna vid 9 som ja känner nu.. är himla trött ja ;P


Kanske ska lägga mig i ett varmt bad också, o värma upp mina fötter igen efter idag =) men det får ja se..
Ska nog sätta mig vid matten nu när ja ändå är lite klar i huvudet o orkar göra någonting..

Have a nice time ;)


RSS 2.0