Söndags kväll..

Det blev faktist en väldigt bra dag.. Lite sådär små mysig eller va man kan kalla det :P
Mammas "överraskning" kanske inte var den roligaste men det var iaf en dag tillsammans.. Först så åkte vi till "naturhistoriska" =/ o kollade lite.. Sen så tyckte ja att det var så fint väder o att ja ville ut o röra på mig lite.. Så medans Josephine satt kvar i bilden så tog ja o mamma en promenad ute i vårsolen.. Snackade massa skit o bara tog det lugnt.. Tog en liten fikarast på vägen me lite kaffe o frukt..mumms ;)

Sen va d ju bara dags att plugga massa matte när ja kom hem, prov imorron ju satt..Inte så kul direkt..
Lill-syrran bakade en äppelpaj också för stora syster me pojkvän kom på besök..Mycke trevligt..Det blev äppelpaj och lite kaffe..Alltid gott =)
När dom hade gått så gick ja o solade med Tessan.. =) Så hoppas ja blir lite brun nu, kommer nog försvinna rätt så fort eftersom ja inte solar ofta :P hehe.. Men skönt var det iaf!
Men efter det så var det direkt hem o plugga..
Så det är väl typ det ja har gjrot idag.. Mycke plugg har d blivit o ja hoppas ja klarar proven nu, ett imorron o ett på tisdag! Fast nu så orkar ja inte plugga mer utan ska nog lägga mig o läsa min bok som e jättebra eller kolla om det är någonting bra på tv..
Hoppas iaf..

Sovmorron imorgon oxå ^^, fan va skönt!

Ska gå och se om det finns något sevärt på tv nu..
Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0