eftermiddag

CAD idag gick faktiskt bra, börjar väl kanske inse lite va ja håller på med? ;P haha
Men efter de så blev de ingen läkare utan massa annat att fixa o dona med.. men ändå skönt..Börjar ju gå över satt..

Ska snart bege mig till Andreas för lite avkoppling av denna dag, mys ska de bli =) fast först ska ja slänga i mig lite mat!
Ha en bra måndag

grått

Grå måndag morgon och ny vecka står på spel. Hoppas den går lika snabbt som förra ;P
Igår var verkligen en "söndag", den var så sjukt tråkig och seg att ja inte ens kan sätta ord på det. Ja gjorde verkligen ingenting förutom att kolla film o ligga i soffan..blä blä de va inte kul, hahha sjukt rastlös var ja ;P

Men iaf, idag ska ja ha CAD nu på morgonen till kl. 12, hoppas de går bra :P och så, sen blir de bara lugnt.. vet inte om ja borde gå till läkaren o kolla knät,men de orkar ja inte så vi får se..(antagligen inte haha)
Jaja, det är väl dags att bege sig till skolan nu då och försöka bli lite allmänbildad!

Vill att de ska va den 11 Mars nu, för då är resan ÄNTLIGEN bokad till borås/kinna för en helg med min underbara tjockis =D LÄNGTAR!! Oooh en helg bara för att rå om varandra =D <3

music

Dessa två låtar har verkligen fastnat på min hjärna. Kan inte sluta lyssna, bur i like ;)
Får min tråkiga söndag att gå lite fortare..




soffsöndag

Efter 10,5 timmar sömn så känner ja mig ganska utvilad, skulle nog egentligen ligga kvar i sängen ett par timmar till och så men nej,då kommer ja inte somna ikväll så de var bara att gå upp.
Igår var ja riktigt trött så efter melodifestivalen satte ja på en film men lika snabbt så somnade ja i soffan och kände mig lite förvirrad när ja kollade på klockan vid 1 och böt plats ;P
Så efter ett par timmars god sömn, har ja intagit en stor och härlig söndagsfrukost för mig själv och intagit soffläge som kommer innebära det typ hela dagen känns de som. (får se lite va som händer) Men mitt knä är värre idag, så borde försöka åka och handla något bandage el så men vi får se om ja orkar ta mig ut :P.. Annars blir de film,gossip girl och bara läsa.. helt enkelt vila så mycke som möjligt.vill ju kunna röra mig snart igen =)
kanske borde dammsuga lite och fålla upp gardiner men de ska ja nog klara ;P..

Så japp.dags att sätta på film nr 1 för dagen =D, Movie-time ;D


duktig?

Lördag och en sån där pluggdag är va som har stått på schemat :P.. Känns mig riktigt effektiv om ja ska va ärlig. Gick ju upp tidigt eftersom Andreas skulle jobba, så då va de ju bara att pallra sig upp ja med, men de gjorde ingenting.som sagt,då får man ju ut mer av dagen =)
Vi hade för övrigt en mysig kväll igår med god mat,film och mys!! =D

Idag har ja hunnit med en del med portfolion, men vet inte om ja är nöjd men men..Sen har ja över kört en bit me bilen för att se så att den fungerar och just nu så gjorde den de ;P, pratat me pappa och fixat me tvätten =)
Nu ska ja ge mig ut en sväng och sen blir de hem igen och dammsuga,laga mat och sen ikväll blir de ett glas vin framför melodifestivalen som gäller. Måste vila mitt knä, fattar inte va som hänt men ont gör de iaf..lite överansträngd kanske? :S jaja, en stödbinda får ja nog handla idag då med :P haha Men de ska bli skönt tycker ja,att bara ta det lite lugnt..Inge mer plugg idag iaf..Imorgon får de väl bli så men inte idag..
De är ju ändå lördag ;)

Nej dags och kanske hoppa i andra kläder, inte morris som åkte på så fort ja kom hem efter att ha kört ;P hhaha
Ha en toppen lördag!

HELG :D

Vilken dag.. Gick upp ganska tidigt för att möta upp Lisa,Eleonore och Malin för att ta en frukost och tur på IKEA. Blev en riktig långfrukost och en lång tur både där och på Mio.. Sen for ja hem och slängde in en tvätt på än gång..Bra där ;)
Sen tog ja en tur till affären för att inhandla lite middagsmat till mig och Andreas.. Kommer bli lövbiff me potatisklyftor och en grymt god sås hoppas vi på ;) sen lite vin/öl på detta så tror ja kvällen kommer bli super!
Sen blir de nog bara lugnt och mysigt för vår del, men det är skönt när det är fredag.. Orkar ändå inte så mycke ;)

Ha nu en toppen start på helgen!

kvällen..

Så var det kväll igen och det känns som om en sten har lossnat ifrån mitt hjärta! Sjukt skönt! Vi skickade in ansökan till LED-tävlingen idag,med ljusprojektet och de har ju legat och släpat ett tag men nu är det gjort =D, blev dock några timmar extra i skolan men jaja ;), sen även interaktionsprojektet har lossnat lite och det känns bra! Så ja, va mer kan man klaga på?
Och imorgon är det ju fredag igen och helg! =D
Kommer börja denna helg med att åka in till kalmar på morgonen och äta frukost på IKEA med några i klassen,får se om de blir lite shopping också,annars är det bara sällskapet och att man inte bara sitter hemma som ska bli skönt.
Sen blir de hem och ta hand om tvätt och lite så..=)
En kväll med A kommer det också bli, så ja..man kan ju inte vara annat än glad,eller? =)

Nu ligger jag och bara njuter framför desperate housewives, sen blir de nog lite gossip girl och en bra bok innan ja hoppar i säng. Hoppas på en god natts sömn i natt iaf..inte blivit de de senaste nätterna men men.skit samma.Är inte så trött ännu iaf ;)
men hoppas ni haft en bra dag! =D

torsdagsmorgon

Torsdags morgon var det igen,skola står på schemat idag..Egentligen ingenting obligatoriskt men vi måste skicka in ljus-projektet till LED-tävlingen och sen gör interaktions-projektet också..Men men, lite måste man ju göra eller? ;P

Hade en mysig onsdagskväll med A igår, härligt att bara vara och ta det lugnt i allt detta..snurr..middag och mys och sen kollade ja på "you will meet a tall dark stranger" innan ögonen och kroppen tackade för sig för dagen. =)

Har precis fått i mig lite frukost och ska väl bege mig till skolan snart, bara klä på mig och göra mig i ordning sen är ja nog på g ;)
Men dagen lär nog gå ganska fort, efter skolan ska ja väl bara hem och vila knät som gör lite småont idag med,men ja överlever nog..på med platta skor ska ja iaf göra ;P haha
Så kanske dags att göra sig i ordning? ;)
Ha en toppen dag!
(Grattis pappa på namnsdagen btw ;P)

matlåda + plugg

Hemma idag, skönt måste ja säga att det är. Sova faktiskt väldigt gott..kommer inte ens ihåg va ja drömde :P så ja, kanske bra de? Var dock trött när ja vaknade med men de va ändå bara att kliva upp kände ja. Tog en långfrukost och bestämde mig för att försöka ta tag i skolan, men de gick inge vidare så ja gick till affären istället ;P haha.
Kom hem och ställde mig och gjorde matlådor, så nu har ja fyllt fryser igen och de känns bra, nu kan man va i skolan sent och ändå ha mat, eller så kan man bara va alldeles lat och ta ut något när man kommer hem ;P haha

Jaja, men nu sitter ja i alla fall och håller på med portfolion, den blir ganska bra tror ja..fast skulle behöva ett tredje öga som kunde komma och säga va ja kan göra om, men de är väl om en vecka ja kan få den responsen? men men ;P

Ska ut snart igen i snöstormen och ta mig till skolan, fixa me lite bilder och sen ska ja ställa mig och bre smörgåsar till kvällens "Utlandspub" som ska vara där.. Så lite "fest" ikväll då är va som står på schemat.Kan väl bli ganska kul, göra något annat liksom..

Nej nu ska ja försöka fortsätta.. Låta tankarna fokuseras på skolan istället för en massa annat.De ska nog gå!
Ha en bra tisdag =)

feeling

Hm vet inte riktigt vart jag ska börja, eller kan väl börja med att allt känns som en berg och dal bana..upp och ner och hit och dit hela tiden. Just nu är det upp och denna gång så ska det stanna där!
Men som sagt.. de senaste dagarna har verkligen inte varit en lek eller vad man ska säga.. Känt otroligt konstigt inom mig och det har inte varit kul.. Men med många nära och kära så har ja väl lyckats ändå..
Och igår kände ja något som ja hade längtat efter, de va faktiskt den där känslan av att ha saknat någon, att ha saknat någon riktigt mycket, fast man egentligen inte velat inse det själv. Men den kom, och stark måste ja säga att den var.
Ja, för ja HAR verkligen saknat dig, och tro det eller ej, men så är det och ja kan inte längre hålla det inom mig! Sanningen måste ut, så sagt och gjort!! Detta är hur jag känner! Punkt slut!

söndag

Mmm ^^, ja hade verkligen världens underbaraste och mysigaste lördag igår, en riktig "feel-good" dag/kväll!!
Åkte in till Madde vid 3-tiden på dagen för att få spendera dagen med henne! Blev lite handlande till middag och massa tjejsnack innan vi satte igång och lagade en underbar lördagsmiddag till bara oss!
Sen blev det verkligen en tjejkväll; målade naglarna,satt i mjukisar och kollade på melodifestivalen och drack te och bara mös.. Helt underbart! Det var verkligen det jag behövde, en axel att luta mig mot och bara få en massa energi och få skratta!!
Sen va ju hon så himla söt och överraskade mig med en liten men OTROLIGT underbar present. Blev helt till mig! Fick en liten påse med kroppslotion,duschcreme och handtvål! Såå.. ja, ja vet inte va ja ska säga!  En vän vet vad en vän behöver med andra ord!
Så ja, kvällen igår var iaf helt underbar!

(är de inte underbart? ;P )

Dagen idag har ja spenderat med Madde såklart! =D , tog oss en tur till Maxi för att fixa lite saker innan ja skulle bege mig hem. Blev då en filt,bok och en kopp te i solen för min del som gällde, mm så skönt!! GLÄDJE!!
Sen va vi på bio ja och A och såg "gullivers resor", helt okej..sevärd och de va lite kul med 3D tycker ja (som aldrig gjort de förut) haha.. men ja, den va okej! =)

Nu ligger ja i soffan och ska kolla gossip girl innan ja lägger mig hade ja tänkt..skönt skönt, ladda inför en ny vecka med nya projekt och andra saker som man måste ta tag i!! men de ska nog gå!
Hoppas ni haft en bra helg!

mys

Nu ska ja över till min lilla nallebjörn och bara mysa!! De behöver vi båda! En kväll med god mat, melodifestivalen och massa mys är va som står på schemat!
Hoppas ni får en bra lördagskväll!

fredag!

Fasiken va härligt med fredag igen, denna vecka har gått så sjukt fort..Känns inte som om ja hunnit tänka alls eller reagerat på att gått en vecka.. va liksom i Sthlm för en vecka sen =/
Vaknade tidigt idag, men ja har sovit 8 timmar så de va ingen idé direkt att ligga kvar..hungrig va ja med så ja..bara att gå upp.men de är skönt att ta det lugnt på morgonen faktiskt =)
Och så idag har ja heldag i skolan mellan 9-16, sen blir de lite handlande och sen antagligen en lugn hemmakväll med lets dance,gossip girl och desperate housewives..japp hela tjottaballongen ;) haha Härligt ska de bli..kanske lite pluggande dock men ja får se! Men ja vet inte alls hur kvällen kommer sluta..
Vet inte alls något om någonting längre känns de som, men sånt är väl livet ibland antar ja?? =/

Imorgon så blir de nog en tjejdag och kväll med Madde i kalmar, får se om de blir en tur ut på kvällen..beror lite på hur ja känner osv men de kan nog bli bra ;) men igen, ingen aning om va som händer..
Ha nu en toppen helg, ska ja försöka iaf..sålänge inte ja gör ngt ja inte bör!! =/ men men!

leende

Det är leendet som gör en människa vacker, så ja ska fortsätta le!


16/2

Ondsdag och ja, veckan tickar på i en lugn takt.. lite skola då och då och lite annat o fixa men ja klarar de väl ;P
igår blev studiebesöker inställt men ja fick en hel del saker fixade i kalmar ändå så de gjorde inte så mycket, men de va skönt att komma hem i lagom tid iaf =)
Blev en lugn kväll med film och så =)!!
Idag kunde ja inte sova ut så ja, ja tog mig en lång frukost..sen tog ja mig ner till simmhallen och simmade några längder,riktigt skönt faktiskt, även den långa bastuturen efter var skönt! bara vara liksom..

Nu har ja fixat lite me skolan och ska strax bege mig dit..fixa lite innan föreläsning till 4, för efter de blir de in till kalmar och få spendera kvällen med Madde! Det kommer bli underbart och välbehövligt! SAKNAR!!
Jaja, måste klä på mig sen springa.
ha en bra dag!

kvällen

 +  +  = <3

Sex and the city + sia glass + ljus = min kväll :D


Alla <3-dag

Så var det måndag igen och en ny vecka med skola har dragit igång. Nu är de produktdesign och teori igen som gäller ;P hehe så mycket terori och föreläsningar lär de bli..

Hemresan gick bra igår, hade en väldigt trevlig "gubbe" bredvid mig på bussen som pratade om allt och ingenting, riktigt trevligt faktiskt tycker ja, kul :D
Kom till Kalmar vid halv 9 och hade lite otur med bussen så fick vänta 1,5 timme där i kylan men ja överlevde ;P.. Kom hem lagom trött och seg och stupade i säng på en gång kan ja säga..SKÖNT att få sova i sin egna säng efter denna helg kan ja lugnt säga!

Dagen idag började bra och har väl mer eller mindre fortsatt så..Alla hjärtansdag är de ju idag..men a.. jaja!

Nu har ja suttit sen ja kom hem med portfolion och fixat lite, dock blir de inge vidare..längtar till handledningen nu måste ja säga :P.. men aa..ska skriva lite produktdesign innan ja ska slänga mig i soffan framför "Sex and the city"-filmen,glass och bara MYSA!! skönt ska de bli!
Hoppas ni har en bra måndag och firar den på något speciellt sätt. =)
Kram Kram!!

bajs

Usch vilken dag de varit idag,allting har väl egentligen blivit helt fel.. Fast dagen började bra med sovmorgon och ett lång natts sömn,RIKTIGT skönt!! Sen blev de en promenad till stan där de va tänkt att ja skulle mött upp Karro,men blev lite annat så ja..ja åkte hem till pappa..Planerna var en mysig hemmakväll med sushi och melodifestivalen men nepp..inte de heller.. De blev en sushi och snart ska ja bege mig tillbaka till solna för att sen åka hem till Ciccie och Viktor och sova där i natt..
Allt känns så fel..inte så som ja hade planerat min vistelse här i sthlm direkt..inte så välkommen som ja hade trott ändå..så vart f*n ska man va??
Orkar inte mer :'(

Sthlm

Oooh ja är i Stockholm,det känns helt sjukt egentligen.Kan inte fatta det.. Känns inte som om de var 1 månad sen som ja va uppe men så va de och nu känns det faktiskt okej att komma upp.Vet egentligen inte va det beror på men de va härligt, härlgit att se mamma och systers ansikten idag efter mässan och bara få krama om dom! MMMMM så underbart!
Mässan som ja nämnde va helt okej, mycke folk men mycke att se på..men man orkade inte så jätte länge när man suttit på en buss i flera timmar och gått upp vid 5..så lite seg måste ja säga att ja va/är..

Kom hem för ca 50 min sen efter en underbar middag med mamma och syster med mycket prat och så och nu  ska ja hoppa in i en välförtjänt dusch innan ja stupar i säng, för en tidig sänggång kommer de bli för min del kan ja lugnt säga.. Sen blir de nog en härlig och välförtjänt sovmorgon även där hoppas ja på imorgon..
Sen en stund med Karro och lördags middag med pappa på tu man hand ska bli SUPER!!

Men så som sagt, helt stört att ja är uppe i sthlm nu..men ändå ganska skönt =)
ha nu en toppen helg!
Kram Kram


trött

Torsdag och sista dagen med glasblåsning och ja är helt slut..min hjärna har inte arbetat så här mycke på länge så ja, verkligen helt borta haha.men jag har haft så sjukt roligt!! det har varit blande de roligaste veckorna i skolan på länge =D har gjort massa fina,men även fula saker denna vecka och det ja..ska bli kul att titta på allting när man är i lugn och ro..
Idag har de mest blivit små smycken som ja gjort, var helt tom på idéer och vaknade på fel sida så de fick bli så ;P, 3 glas blev de dock också och lite annat smått hehe och ja hoppas att de blir bra när de stelnar ordentligt sen bara =)


Kom hem för ca 50 min sen och har precis hängt upp tvätten, dammsugit och packat lite. För imorgon bär de av mot Stockholm som sagt. Härligt de ska bli, framförallt att träffa familjen och så!! verkligen!
Men så lite mer packning,ta tvätten och sen bara slappa och mysa..de är va min kväll kommer bestå av..ska ju
upp vid 5 imorgon satt..:S tidig sänggång med andra ord!

Hoppas ni haft en lika bra del av veckan som ja har..

resultat

    

Så nu var tredje dagen av glasblåsning avklarad och ja kan säga att ja är sjukt trött men väldigt glad. För det är så himla roligt att göra de, vill göra massa massa massa :D
Bilderna över är resultat ifrån gårdagens lektion och idag hann ja med att göra 5 glas till + ett som gick sönder tyvärr..men det blev bra. Gjorde mycket mera själv idag så ja är riktigt stolt :D

Imorgon är det sista dagen och de är ju lite synd, så de gäller väl att lägga in en extra växel och förhoppningsvis göra något riktigt bra, men ja vet inte va ja vill göra nu..:P måste tänka lite till på det =) hehe
Jaja, men som sagt..det är verkligen kul!!

Försöker sitta och plugga nu men det går inte så bra, är så trött och orkar egentligen inte, men borde passa på när ja har en kväll själv..eller några timmar iaf så ja, ge gärnet en liten stund till ska ja försöka iaf :P
Så japp, portfolio, here i come ;)

Och snart bär de av mot Sthlm också!! KUL KUL ska de bli..först möbelmässan, sen en tjejkväll me mamma och syster, sen en lördag med underbara Anna och en kväll med pappa! Kan inte bli bättre =D


glasblåsning

Ooh idag har ja blåst glas!! SHIT va kul de va kan ja bara säga! Det var grymt, dock VÄLDIGT VÄLDIGT svårt men man lär sig väl. Mycket att gå igenom på en dag, men har ju 3 dagar till på mig =D
Fick ett glas och en sockerskål gjort plus lite smått men de ska ja nog inte spara, de va mest på skojj för att man skulle lära sig. Men ja, de va helt sjukt roligt, längtar redan tills imorgon..Dock så blir man väldigt trött..känns som om man bara vill sova nu på kvällen men en kopp kaffe nu efter middag satt väldigt bra kan ja säga.
Ska försöka fortsätta me skolan nu om ja orkar, dock himla trött som sagt men men..tidig sänggång blir de iaf idag..

Här kommer lite bilder ifrån idag :D

  


måndag

Så var det måndag igen och ja, humöret kanske inte är på topp..dagen började inte riktigt som ja hade tänkt =/
Sovit dåligt i natt, vet inte varför egentligen men ja,så kan de va ibland..Upp tidigt och åt en mysig frukost med A och hans familj innan de skulle till jobbet och ja till skolan..men de va då som den första saken skedde..
Bilen ville inte starta, eller den startade men la av på en gång så ja, kaputt va den nu då.. Så va ska ja göra? måste få in en på lagning och de kan ju kosta skjortan?? men men, får se va som händer.. Men eftersom andreas har en så snäll familj så fick ja skjuts hem vid halv 7 tiden typ och så, tack tack tack!! =D

Så nu är man i skolan och har fixat lite me några skisser,så att ja slipper sitta kvar här och göra de ikväll utan kan göra de hemma istället =)
Så strax ska ja upp i hyttan och blåsa glas.. Hoppas de går bra och att humöret går upp..för de är inte kul nu =( men men!! man kan inte alltid va på topp.
ha nu en bra dag!

Söndag

God morgon eller förmiddag kanske! Gud vilket underbart väder det är ute, man blir så glad eller ja blir de iaf, är ju lite av en vädermänniska när de gäller humör o så ;) haha

Hade en supermysig dag igår med Madde inne Kalmar..Blev mysig lunch, lite handlande och sen en mysig middag och MASSA tjejsnack innan ja åkte hem..Kände mig inte riktigt 100 på hela dagen men de vart bättre på kvällen. Gjorde cupcakes när ja kom hem och satt o smaska på dom framför melodifestivalen i min ensamhet..Satt även och skissade lite bara för att ;) Men de var faktiskt riktigt härligt att bara va ensam hemma och inte göra någonting..Blev en tidig sänggång och 9 timmars sömn fick man. Så nu är ja pigg och glad =D

Har precis duschat och gjort mig fräsh,ska försöka fixa lite me skolan innan ja åker hem till Andreas för lite söndagsmiddag och trevligt sällskap med honom och hans familj. kommer nog bli riktigt härligt! Hoppas på en härlig dag ute i solen. Ska försöka få ut honom på en promenad ;) haha
Nej, man kanske ska försöka börja nu så att man kan komma iväg idag!!
Ha en toppen söndag!!

ont

Lördag morgon och ja är uppe med tuppen.. Inte så kul direkt! Kom hem vid halv 12 igår och somna väl inte förrens halv 1 sen har ja sovit dåligt hela natten..vet inte va de är.. men halv 8 ville inte min kropp sova längre så ja låg o drog mig till 8 innan ja klev upp..
Ja har ont i hela kroppen, huvudet värker och ja känner mig inte särskillt pigg.. Vet inte om de är min tur nu att bli sjuk eller om de bara är något annat..men men, lite kroppsont har väl ingen dött av?
Blir iaf en lugn dag för min del, ska in till Kalmar och träffa Madde vid 1 för att mysa och ha de skojj..Sen blir de min ensamhemma kväll i soffan med gott gott och melodifestivalen..bara vila ut för ja tänker inte bli sjuk nu, framförallt inte nu när ja ska blåsa glas i skolan nästa vecka..äntligen något kul =D

Jaja, men innan ja beger mig in till kalmar ska ja städa toan lite, kom på igår att man kanske borde storstäda den lite ibland ;P haha..sen lite portfolio och handla lite innan ja åker..även baka lite muffins ikväll ska ja göra ;D

Hoppas ni mår bättre än mig iaf!!

ändrade planer

Jahapp så blev de ändrade planer dåra ;P
Nej men istället för en "ensam-hemma" kväll som ja hade planerat så blir de en "cheescake/kladdkake-kväll" hos Sara med film och mys..De kan ju iof va lite trevligt att umgås lite me dom i klassen, har inte varit så bra på de på sista tiden känner ja ;P haha
Men så ja, imorgon får de bli de istället ;)

 


Nej nu ska ja fixa lite här hemma och kolla nyheterna innan ja ska röra på mig, tur för mig att hon bor i porten bredvid ;D haha

Ha en bra kväll iaf!

4/2

Yes det är äntligen fredag igen fast egentligen gör de ingenting, känns som om ja inte njuter så mycket av de ändå =/ synd ja vet!!

Har haft en sjukt tråkig vecka med brobygge som vi ändå skulle göra sönder idag så ja, onödigt!!
Men de är väl ändå bra med fredag.. Slutade vid halv 3 idag men sitter kvar i skolan och fixar me portfolion,fixar bilder och lite sånt tråkigt ;P haha
Ska hem om ett tag, fast först ska ja förbi affären och handla lite gott gott tills ikväll.. För ikväll ska ja ha en ensamhemma/myskväll helt själv..Ska gotta mig som sagt me B&J, film,en god bok och bara njuta..Kan va ganska skönt de med ibland..Ett långt samtal med K ska de även bli ;)

Imorgon blir de en dag med lilla Madde och sen på kvällen kanske de blir inflyttningsfest men ja vet inte, inte så värst sugen på de men de är ju idag de ;) först en lugn hemmakväll så kanske ja ångrar mig? men vill ju se melodifestivalen de kanske överväger ;)
Söndagen blir nog till skolan för lite fotande sen får vi se va som händer =)

Nu ska ja iaf fortsätta och pyssla lite me portfolion så får vi se hur de går!!
Ha en toppen kväll!!

mor!!

Älskar dig mamma lilla!! Tack för att du finns!! <3
Bättre får man leta efter, framförallt när de är som jobbigst!
Du har gått och varit vid min sida igenom de allra tuffaste tiderna i mitt liv, du har trott på mig, stöttat mig och fått mig till att kämpa.
De är få som får ha de så bra som ja får!
Du är helt enkelt bäst!


She used to be my only enemy and never let me be free
Catching me in places that I knew I should'nt be
Every other day I crossed the line I didn't mean to be so bad
I never thought you would become the friend I never had
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love
Mama I love you.Mama I care
Mama I love you . Mama my friend. You're my friend
I didn't want to hear it then but I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of to think about,about the way I usedto be
Never had a sense of my responsibility
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes, all that you did was love
Mama, I love you. Mama, I care
Mama, I love you. Mama ,my friend. You're my friend
But now I'm sure I know why,
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All I can give you is love is love
Mama I love you. Mama, I care
Mama, I love you. Mama, my friend,You're my friend
Mama, I love you, Mama ,I care
Mama, I love you, Mama, my friend, You're my friend


2 feb

usch vilken onödig dag de va idag i skolan..blä blä blä!! Vi ska bygga en bro som sedan ska gå sönder, jo så kul! haha eller inte =S
men men, byggde lite på den idag med Thomas och ja, förhoppningsvis blir den väl helt okej..:P

Egentligen så har de inte hänt så mycke mer, hem och laga mat och nu sitter ja o kollar lite portfolio saker men ja vet inte riktigt om ja kan göra så mycke mer me de just nu..ska ner och handla lite snart sen blir de nog bara mysa i soffan me pojken =) myspys!
Men ska låta honom vila lite till innan ja går iväg..fixa lite här hemma kanske de får bli =)
hoppas ni haft en bra dag iaf.. =)

1 feb

Lite dålig uppdatering men men..
Har haft lite småsaker att göra och helt enkelt inte haft lust att skriva. Skolan har dragit igång lite och de är småsaker som man måste göra hela tiden..
Gårdagen var de skola och sen hem och krama om min lilla sjukling därhemma och bara ligga och mysa i soffan/sängen (även lite plugg dock)..
Dagen idag har ju kanske mer eller mindra typ har börjat precis men vi tog oss en liten sovmorgon (eller försökte iaf), sen så ja.. inte mycke mer gjort..

Är i skolan nu och har haft lite info om en resa i vår, ska snart bege mig in till kalmar men först ska ja fixa me portfolion, om nu scannern vill va med mig??
sen blir de väl hem och mysa och så med sjuklingen ;).. Vi får se helt enkelt va som händer =)

Okej ett väldigt konstigt inlägg men ja är lite förvirrad så ja, detta får väl bli så detta!!
ha en bra dag!

RSS 2.0