kärlek

Nu är systeryster här och det är underbart!
Med andra ord (för er som tycker de..) så blir de vila på den fronten vilket kanske är bra? ja vet inte.
Har varit ett par tuffa dagar nu, men de ska gå. I´ll make it!!
ett,två,tre andas, tänk inte för mycket, utan LEV!!

 

Förlåt älskling =(


SPORT!

Lördag!
Idag står de nu en långpromenad på schemat, sen plugg sen spinning,festfixande och klassfest ikväll! Gud så skönt de ska bli att röra på fläsket, känner att jag verkligen behöver det! Usch inte bra nu!
Yeah yeah!
i´ll make it!
Nej dags att klä på sig!
Bye bye

Plugg och sol

Det går framåt, eller bakåt för ja känner mig lite krasslig =( men men.
Så ja har bestämt mig för att tillbringa dagen hemma idag. Började med en morgonrunda och som ja avslutade med en god och lång frukost, ska ut på promenad senare har ja bestämt för solen skiner och det är jätteskönt =D
Men annars står de plugg på schemat hela dagen, dock vet ja inte hur eller vad ja ska göra men de är väl bara att sätta sig och läsa eller så, vi får se. Även att städa lite, men ja gillar att gå runt i pojkens pjamasbyxor och bara va ;D
.
Hade iaf en väldigt bra föreläsning som peppade igår, de var Erika Lagerbielke (hon har bla gjort intermezzo glasen och glasen till prinsessans bröllop ;P) men iaf så gav hon bra tipps ;). Sen vart de ett corespinn pass på gymmet medan hjärtat kärde kondition och styrka för sig själv med Finnander. Gud ja är så stolt över honom, och de är roligare att åka dit tillsammans med honom nu.
Men ja, nu så ska ja iaf försöka skriva "hur?" och "projektbeskrivning".. får se hur de går,men måste få de gjort ;)
.
Ha en bra och solig dag!
Frukosten med kissen i knät som också ville ha ^^

skola

Skola idag igen! Nu har det som sagt dragit igång men det är skönt! Jag gillar de, när man har lite att göra. Tack och lov att jag har stressat ner lite..Men med att ja har stressat ner så har förkylningen kommit ikapp mig, eller nästan. Nu är det i halsen så de får bli vila för min del. Och med vila menar ja inte att vara hemma ifrån skolan utan det får "bara" bli promenader, inget gym eller ut och springa som ja annars hade gjort, men det kan vara lite skönt att lata sig med ;)
Idag blir de föreläsning och sen "utlands-PUB" där ja ska besrätta om min tid Tyskland, de går nog bra.Om rösten vill hålla dvs ;) haha
Semeldagen idag men INGA semlor för mig, gillar de inte och sen så ja.. you know ;) haha men men, får se om Andreas vill ha en när ja kommer hem? kanske kanske..
Nej men nu måste ja gå till lektionen! ha en bra dag! =)

Söndag

Så var det söndag igen!
Nu har skolan dragit igång och ja har ÄNTLIGEN bestämt mig vad jag ska göra, eller inom vilket område så det är ju toppen känner jag =) Kan ta tag i det på riktigt nu då med andra ord.
Gårdagen storstädade jag och älsklingen hela lägenheten, vilket verkligen behövdes..sen skulle han på möte i Kalmar så ja åkte med in och gick i affärer, och gjorde ärenden på bibblan, riktigt duktig kände ja mig ;)
Sen hem och plugga och mysa lite innan vi hade Malin och Robin här på besök. Var riktigt trevligt. De åkte nog inte hem förrens vid 1 så man va lite trött och så.
Sov ut idag, och har nu intagit en STOR söndagsfrukost med scones,bacon,yoghurt,kaffe och allt annat gott man kan tänka sig.
Nu blir de plugg innan vi ska på söndagsmiddag hos svärföräldrarna, sen blir de gym och mys med hjärtat.
Så.. dags att ta tag i livet!
Bye bye

lever

Har varit hemma nu i 2 veckor och haft de bästa veckorna på länge. Har blivit så omhändertagen, älskad och allt av min älskade SAMBO och familjen runtomkring, även klasskompisarna och så =)
Har dragit igång med träningen igen och de känns bra, skolan har dragit igång PÅ RIKTIGT!! Sjutk mycket att göra och detta är bara början.
Så funderar, pluggar, läser.. ja de är hur mitt liv ser ut just nu.
Så blir plugg nu hela dagen, hämta upp pojken och kolla på skor, sen ska vi mysa tillsammans hela helgen =) får försöka plugga när han är borta så att ja kommer ifatt ;)
Men som sagt. ja lever iaf men har mycket att göra.
ha en bra helg!

sista dagen

Så var det sista dagen här i Aachen och det känns lite halvskumt om man säger så.
Hade en supermysig kväll igår med anna och christina, vi lagade middag med efterrätt och bara satt och skratta hela kvällen. Kom hem vid 12 då vi fortsatte pratet och skrattet ja och christina.
Hade svårt att sova så ja är rätt så trött nu måste ja säga.Ligger i sängen och väntar på att christina ska vakna så att vi ska ut på brunch och bara njuta. vid 2 måste ja till skolan och fixa me presentationen av alla saker men de går nog fort.
sen blir de middag med C och V för sista gången.Lite sorgligt men de blir nog toppen.
Ska njuta till 100 %.
Nej nu blir de väl och väcka roomie ;)
Ha en bra dag i solen!

1 februari

FY FASIKEN va kallt det var i morse när ja skulle ut på min morgonpromenad. Det var - 10 grader och de är ju inte min kropp van vid ;P haha. men men, det gjorde ju bara att ja knatade på ännu fortare ;)
Har precis ätit upp en god frukost bestående av en STOR kopp te, "jordgubbsdryck", davosgröt me päron och plommon och lite nötter. mm så gott men GUD så mättande. Så nu är ja sjukt mätt.
Ska klä på mig nu och sen ska ja flytta ner till Christina. Nu blir vi sambos i två dagar =D
Wiho!
Fullspäckad dag idag också. Träning halv 1, sen "Showtime" vid 3 i 3 timmar, sen middag med Anna och Christina. Så japp..mycke att göra men det blir nog bra.
.
Så dags att skynda mig lite.måste lämna rummet när som.
Ha en bra dag i solskenet =D

RSS 2.0