härligt

YES i did it!!
Jag lyckades komma ut på en löprunda denna morgon, trots att det var riktigt motigt att gå upp när klockan ringde.sov väldigt dåligt så att gå upp var väl inte det ja ville göra direkt men det var bara att ta tjuren i hornen. Och det var ja glad för att ja gjorde. En 9 km runda i morgonsolen och snön gjorde mig på bättre humör och piggare. Hem och åt en STOR och välförtjänt frukost, var grymt hungrig efter rundan så det var skönt!
Sen blev de en snabbdusch och på med kläderna för en snabb promenad till professorn för att fixa de sista papprena, YES! och även handla en kartong att skicka hem lite saker med.
Nu är ja fördig packad och ska ut på en runda med Christina, blir lite foto och mys och ladda inför ikväll då de blir en mysmiddag med Anna på vapiano som sagt =)
Så, ja känner mig riktigt duktig idag! har SKÖTT mig på DET stadiet och det känns bra inför det, för första gången på länge, så ska hålla denna känsla och vet att det går om ja vill! ingenting kan stoppa mig, ja måste ju ha de annars klarar ja mig ju inte!
Men men!
nu blir de solskenet för min del =D
Hoppas ni får en bra tisdag!

Snö!!

Så var man färdigpackad och färdig städad för att lämna detta rum och flytta ner två våningar till min älskade vän Christina. Ska bli roomies i 3 dagar :D Wiho! Ska ha så mycket bus och skojj ^^,
Dagen har varit lite hektisk eller va man ska säga.
Började med att ja skulle ut på en morgonpromenad och till min STORA förvåning så var det snö ute, ganska mycket med!! Och glad blev ja, ÄNTLIGEN liksom! ooh så mysigt. Så de blev en hal morgonpromenad innan ja kom hem och åt en uppvärmande frukost!
Sen begav ja mig och fixade lite med lägenheten,hämtade despositionen och så..Blev en till promenad i snövädret innan ja mötte upp Christina för lite kaffe och prat innan ja skulle träffa professorn igen. =)
Lite fix och trix me henne, sen hem och fixa sista middagen på denna våning och dags att påbörja städning och packning. Gick fort men de va inte kul, allt fick ju inte plats =(, så får skicka ett paket till imorgon el onsdag helt enkelt.
.
Så nu sitter ja här helt slut och ska snart ta mig lite av den sista glassen och kolla kärleksfilm innan ja ska stupa för kvällen.
Funderar på en morgonlöprunda imorgonbitti, så hoppas de inte fryser på allt för mycke, vill ju inte skada mig!
Nej, dags att njuta =D
.
klar =D
detta var morgonen, nu är det MYCKE mer! snöat hela dagen

Lycklig

Efter ett underbart samtal med bästa syster,pojkvän och ett långt och härligt pass på gymmet,varm dusch och med mat i magen så är ja lycklig igen!
Jag känner hur glädjen sprider sig i magen. Pratade även med svärmor och det gjorde det ju inte sämre! Så som sagt.
Jag avslutar denna söndag med att krypa ner i sängen,med en ansiktsmask och kolla på "The descendants" och bara njuta, få se om Christina trippar upp om ett tag eller inte =)
Sen tidigt i säng, för är lite trött idag!
.
Buuh
.
Twitter / Recent images by @BubleIsGOD

Vapianolunch

Sista söndagen i Aachen och ja har precis kommit hem efter en mysig lunch på Vapiano med Christina och Mascha. Det var första gången som jag var där och maten var ju GUDOMLIG! Så himla god. Jag tog en pasta-pesto och den slank ner ganska fort kan ja säga ^^, Mumms!
Innan det så började ja dagen med en morgonpromenad i det kalla vädret, inte så fina heller. snöade lite smått men ingenting som direkt märktes men snö iaf ;P
Gick igenom allting ja har här och slängde en del saker, men packat har ja inte gjort än. De får de bli imorgon, eller kanske ikväll men ja vet inte.
Snart bär de av till gymmet för ett härligt och svettigt pass, känner att ja behöver de efter denna helg så de ska bli skönt, synd bara att inte Anna kunde komma men de är okej att köra själv ändå.
Så ska lägga mig i sängen och läsa lite nu hade ja tänkt. Och ladda inför senare som sagt.
Hoppas ni har en bra söndag! =D

Lördagsmys

Trött, japp..det är bara förnamnet på va ja är just nu. Egentligen bör ja inte va så trött som ja är men men :P
Det är helg och ja försöker njuta så mycket som möjligt av tiden ja har kvar här nere.gör så mycke ja kan på INGEN tid alls. Liksom 6 dagar bara!!
Gårdagen spenderade jag med Christina och det var helt fantastiskt. Vi började med en långpromenad i solskenet, tog bussen till ett ställe som heter "salzgrotte" och va där i en timme och bara njöt av lite avkoppling. En typisk tjejsak kan man ju säga!! =D
Sen åkte vi hem och prata med våra respektive, sen blev det ut och träffa Petra och hennes pojkvän för lite spel och öl drickande på en bar. Väldigt trevligt!
.
Idag gick vi (ja,christina och victoria) upp tidigt och begav oss till Köln i solskenet. Blev först en runda på IKEA, med en lunch på "svenska köttbullar". Sen tog vi strassenbahnen till staden och gick en runda i solskenet i Köln och bara pratade och tittade på utsikten. Och under promenaden "råkade" vi komma till chokladmuseet så vi gick in där och kollade. Himla mysigt var det.
Sen var vi helt slut och åkte hem, somna som tre små grisar gjorde vi alla 3 på tåget hem ;P
.
Hela kvällen har ja latar mig, ätit MASSA onyttiga saker och snackat med min prins samt kollat film/serier men nu ska ja hoppa ner i sängen. lite trött.
Morgondagen står morgonpromenad,plugg,lunch med vänner och gym på schemat., så måste ha lite skönhetssömn innan det.
Natti!

27/1

Började denna underbara fredag med en löprunda (skulle egentligen ta en PW men de blev en löprunda istället) och lite crossfit hemma, och avslutade det hela med en god grötfrukost med banan och sen en god smörgås :D..
Så efter en dusch och sminkning känner jag mig som en ny människa.
Behövde den där rundan för att rensa hjärnan efter allt som skett de senaste dagarna, så det var bra.
Nu ska jag ut och gå till "salzgrotte" och museum med min bästa vän här nere! Kommer bli en underbar tjejdag som avslutas med lite drinkar ikväll!!
men nu måste ja springa. ha en bra dag!
.
1 VECKA KVAR =D!!

24 januari

Så var det tisdag igen och nu är det inte lång tid kvar.
Har varit lite upp och ner de sista dagarna, med tankar och allt, ja.. orkar inte gå in på vad det egentligen gäller men ja, man är väl inte alltid på topp måste man väl erkänna. Men nu känns det lite bättre och ja kämpar på =D
.
Gårdagen hade ja ingen skola så va mest hemma och inte gjorde så mycke..eller tänkte lite på skolan i sverige och så, sen fixa och dona hemma. Hade även ett helt underbart skypesamtal med min älskling där hemma som gjorde mig alldeles varm i hela kroppen =D!! Så kunde somna gott efter de, men kunde dock inte sova under natten men men, i natt blir de sömnpillar igen.två nätter i rad utan sömn, nej de vill ja inte!!
.
Så började morgonen med att stoppa in en STOR maskin med tvätt (behövdes kan ja ju säga) och sen tog ja mig en PW på 50 minuter, Så skönt!!
Sen så blev de hem och göra lite frulle innan man skulle ta tag i tvätthögen igen och efter de bege sig till skolan. Sitter där nu och väntar på Christina, vi ska ut på lunch, hade bara en inlämning av foto nu vid 11, sen har ja data vid 1 som ja ska gå på men ja måste ju få tiden att gå lite så ja, varför inte träffa en underbar vän??
Ha en bra tisdag!!
.
10 dagar!!

Underbart avkopplad

Oooh ja är så avkopplad just nu, dock mår ja illa för ja är så mätt och så men annars är det bra =D
Har haft en heldag på spa med Christina och Marscha. Vi låg i poolen i flera timmar och sen så låg vi på en "strand" och typ sov i 40 minuter och de va så skönt, framförallt när man va lite "bakis" ifrån gårdagen :P
Efter de gick vi och åt sushi och tog en bubbel-tea! Mmmm så gott, helt underbart! =D
.
För igår var ja i Bonn med Christina hela dagen och shoppade lite, gick på museum och hade en heltjejdag tillsammans som vi avslutade med vin och "Sex and the city". Så vi körde lite spel, att varje gång de sa "love" eller "sex" skulle vi dricka, så ja..lite blev de ju ;D haha. vi somna framför filmen så Victoria fick väcka oss flera gånger tills vi gav upp och gick och la oss.
Så man kan väl säga att man är lite seg idag.
.
Men just nu sitter ja och skypar med bästa bästa, ska snart plugga lite och sen blir de ut i regnet igen och handla lite mat sen dö framför film hela kvällen. Väldigt lugnt och skönt!
på sushistället

Boring

Jobbig eller tråkig dag idag kanske man mer ska säga. Fick lite tråkiga besked och så men jaja, skit samma.de kan ju inte alltid gå..
Men iaf.
Började dagen med en 45 min PW i morgon solskenet som var rosa, hur underbart som helst, sen blev de hem och prata me hjärtat som va sjuk,bege mig till ett pass på gymmet och sen skola.
ja hade sista lektionen på 3D idag och fick se mitt lilla ansikte i 3D som vi hade skrivit ut och de blev rätt bra faktiskt. hehe Gjorde även en rolig animation på ansiktet i Maya, kan dock inte visa de här men de va kul.
Sen ja kom hem har ja bara suttit och pysslat me min portfolio, ska nu sätta mig och skissa lite för att komma på andra tankar hade ja tänkt.blir nog även en tidig kväll idag!
Hoppas ni har de bättre än mig idag..hej svejs
.
.

duktig?

Tisdag och ja känner mig rätt pigg och glad =)
Sov ut för en gångsskull och ja vaknade av att pojken skickade ett mess med en liten godmorgon hälsning, det gjorde ju min dag! Gick upp och slängde på mig gymkläderna för att bege mig ut på en 45 min lång morgonlöpning i solskenet och sen lite hemmaövningar, så skönt att börja dagen så! sen blev de dusch och lite frukost och nu har ja tagit lite "matfoton" till skolan som ja nu ska sätta mig och redigera. Bege mig till skolan strax ska ja med göra.
Ikväll blir de lite plugg men mest samtal och underbart prat med pojken min, en liten date hade vi planerat sådär 100 mil ifrån varandra men det ska bli SÅ underbart!
.
Hade en trevlig dag igår med klasskompisarna i Köln. Vi strosa runt i solskenet och kollade på olika designställen och tog oss en fika inne i värmen. Och på kvällen var jag på filmvisning i skolan, ifrån Cannes, så det var riktigt trevligt =)
Men kände mig inte riktigt 100 så somna riktigt gott (utan pills ;P ) igår kväll och fick sova ut lite ;)
.
Nehe, dags att göra lite nytta nu innan man ska bege sig. ha en bra dag!
.
Lite bilder ifrån igår =)

Söndag

Söndag och idag känner jag mig lite piggare än vad jag gjorde igår. Det var en sån där dag då man vaknar och känner sig helt ur balans och det enda man vill göra är att ligga kvar och krypa ner igen och bara döööö.
Men ja tog mig i skinnet och mötte upp Christina och pratade lite me henne på dagen, skypade med älsklingen och sen på kvällen så va ja på fest. Vi börja hemma hos Josephine och satt och prata och spela spel (allt på tyska ;P), och ja,ingen engelska pratades under hela kvällen haha men ja klarade mig fin fint ;P
Sen vid 11 gick vi till födelsedagsfesten där ja va en stund.
Kom hem och pratade me älsklingen innan ja somna,eller gjorde väl mer eller mindre de i hans öra ;P haha
.
Idag började ja dagen med en PW på 45 minuter och sen hem och åt en god och välförtjänt frukost. Sen plugga ja lite och har precis kommit hem efter en till PW på 1 timma, eller vi kan kalla den en söndagspromenad ;P
Ska snart iväg igen och träffa Anna för fika och sen gym, innan ja ska ner till mediarummet och titta på film senare ikväll.
Fast ska gå och göra mig lite mat nu innan ja svälter ihjäl.
Ha en bra söndag =)
.
Anna sveper ;P
skål =)
söndagspromenaden..

true

403840_329519037069402_316278505060122_1124985_950895246_n_large

Barnvakt

Usch vilken lång dag det har varit idag och den är verkligen inte slut än. klockan är ju inte ens 9..
Men det har varit en jobbig dag på många sätt, orksr inte ens gå in på det nu..=/
Började morgonen med en långpromenad,efter nattens icke sömn..sen blev de frukost och lite skolfixande innan ja begav mig ut på stan för att titta lite och åt lunch..sen gick ja till DM och köpte upp mig på ett stort vitaminfråd! haha.känner att ja börjar bli dålig så ja har boostat nu till fullo! känns riktigt bra. Alltifrån c-vitamin till sömntabletter och magtabletter.. japp de mesta man kan tänka sig.
Kom hem,tog en dusch innan ja mötte upp Christina för att bege oss till Marscha, för att sitta barnvakt till Emilia.
Så där är vart jag är just nu..vi håller på att natta henne, plockar undan lite efter dagen och så. Snart ska vi lägga oss i soffan och dö, jag och Christina och kolla på film innan vi åker hem för kvällen. Men det har varit riktigt mysigt, dock är man riktigt slut.
så inatt kommer ja förhoppningsvis somna ovaggad och kanske även med hjälp av tabletterna,vi får se ;P
Ha en bra fredagskväll!!
.
vitaminboost!
.
Christina & Emilia =D

12/1

Äckligt mätt och ganska så borta, japp de kan ja säga om mig själv just nu.
Har nyss ätit lite nybakat bröd, yoghurt och dryck och ja är så mätt..haha "har inte din mamma sagt att man inte ska äta så sent på kvällen", så gick inte mina tankar nyss kan ja säga, men nu efteråt gör dem de haha.För ja är så himlans mätt just nu! :P
Men hur har min dag sett ut då? rätt så trist måste ja ju säga.
ingen skola idag (tydligen) så börja me en morgonpromenad, hem och pluggade lite, gick till gymmet, sen ut en stund på stan med Christina. Hon va lite ledsen så vi tog en fika och pratade ut lite, även kollade på kläder en stund.
Sen hem och pluggade. Snart klar me "bookleten" med så inte så mycke kvar att göra på skolan här nere, även fixat lite viktigt me saker hemma så ja..ganska okej.
Men nu ligger ja död i sängen med magont och kollar på "The change up" och även DH..Blir en tidig sänggång för min del, så trött, och de kommer bli 4 långa och sena nätter tror ja. Men de kan bli trevligt.
.
Nej fortsätta me filmen ;P
.
.
Nurane Memmedova
I really miss you =(

dagens..

Dagen som varit:
Skola 10-16.30, lärorikt men inte så kul alltid (när man får kritik på de man gjort :S ), träning 1 timma, dusch och laga mat, plugg hela kvällen, skypande med älsklingen och nu film!
Japp inte så himla händelserik kanske..men men! Glad att ja fick in lite träning idag med, känns mycke lättare då! Adrenalinet ju ;)
.
Nej nu filmdags och en kopp "Insomningschoklad".. Kan nog behövas..
Natti!!

Jobbigt

Jahaja, så var man tillbaka i Tyskland igen då och skolan har dragit igång till fullo, verkligen! Känns som om de är en del att göra, allt ska ju bli klart nu innan man åker tillbaka till Sverige igen.
.
Jag åkte tillbaka igårkväll och det är så otoligt jobbigt denna gång, måste vara en av de värsta, trots att ja vet att ja snart är hemma föralltid! Men så mycke som ja har gråtit nu de senaste dagarna är inte kul! Det är verkligen skitjobbigt! När ja vaknade i natt så var ögonen svullna som, ja, ja vet inte vad och ja ville inte öppna dom för ja tänkte att ja va hemma.Det gick då att somna om, men sen när klockan ringde och ja drömde (en VÄLDIGT bra dröm) och insåg att det bara var en dröm och att ja va i Tyskland satte dit en STOR sten i magen. Tårarna började med andra ord rinna igen, så ja tog mig en löptur för att se om de skulle hjälpa men de gjorde de inte. Har haft den där känslan i mig hela dagen och den kommer nog finnas där ett bra tag till. För ja vill hem, ja saknar allt redan så sjukt mycke! usch det är hårt!! :'(
Men ska börja räkna ner nu!
.
Har med andra ord försökt sysselsätta mig hela dagen, har haft skola till 3 och sen så har ja handlat mat med Christina, lagat mat och sen bara pluggat, men ja gav upp för en halv timma sen då ja kände att det inte kunde bli bättre nu! Så japp..ligger och kollar på "one day" och skypar med älsklingen! :D
Så nu kan ja inte skriva här mer..
Natti natt!

så sant

"Du får göra som du vill men aldrig förråda den som bryr sig.."
.
Detta citat ska ja bära med mig nu när jag åker tillbaka till Tyskland. Verkligen ge gärnet och inte såra den som bryr sig mest!!

Imorgon =(

Jag hatar denna dag, en äcklig söndag som jag verkligen inte har velat ska komma, framförallt inte de senaste dagarna (och det har tyvärr märkts på mitt humör.)..För imorgon ska jag bege mig tillbaka till Aachen och ta tag i verkligheten där nere nu och TACK OCH LOV så är det "bara" en månad kvar, men det är väldigt lång tid =(, men sen är jag ju hemma föralltid och är hemma och får pussa och krama på min älskade pojke!
.
Imorse tog vi oss en VÄLFÖRTJÄNT sovmorgon! Så otroligt skönt att inte sätta nån klocka och att ingen ringde eller något, ja vakna vid halv 10 och pojken vid 10 kanske men vi låg och drog oss till halv 12. Så då var det upp och ha en långfrukost vid det nya bordet och bara ha det mys. Sen blev de en del pluggande för min del innan vi gick ner till den andra lägenheten och städade rent den,så nu är det äntligen gjort!
Sen gick vi hem och tog en dusch och låg och kollade på en film tillsammans..dock rann några tysta tårar ner för kinden men de var bara att bita ihop =(
Nu har jag precis pluggat klart för kvällen och ska ta mig lite fika och kolla på "Australia" på tv. Myspys.. Vill verkligen inte att denna kväll ska ta slut, för ja vill inte åka.
.
Har haft det så underbart nu när jag varit hemma och skaffat mig så mycket minnen att det verkligen blir jobbigt att lämna detta, men nu vet jag vad jag kommer tillbaka till så jag kan vara lugn och lycklig där ;)
Men får försöka se det positiva med att åka tillbaka, får ju träffa min underbara vän Christina och spendera så mycket tid jag bara kan med henne så det är ju bra!
Men som sagt, lite fika och film nu då och sen krypa ner med älskligen in sängen och bara mysa!
Ha en bra söndagskväll!
.
.

Nya lyan!

Gud vilka intensiva dagar det har varit nu, men nu är vi äntligen klara!
För jag och pojken har ju flyttat ihop och nu är vi färdiga i lägenheten, eller så gott som man kan nu när man precis har flyttat,de kommer ju komma mer saker med tiden. men det står inte en enda kartong kvar nu och jag är sjukt stolt över oss.
I 2 dagar höll vi på med att åka till IKEA, packa upp saker och hämta saker ifrån Nybro och hans gamla lya så det har varit några sena nätter och tidiga morgonar för oss nu.
Igår höll vi på till 12 och satte upp saker men idag, nu vid 5 var vi helt klara! Och det är så skönt.
.
Dock så åker jag ju om en dag men nu vet jag vad jag har när jag kommer tillbaka, en egen lya med min älskling! Och det kommer bli underbart att krypa ner sen den första dagen och känna att nu ska jag stanna här! I Love it!!
.
Ikväll blir de gladiatorerna med Anna och Gurra och nog en tidig kväll för min del. Blir lite plugg nu och sen bara ta det lugnt!
Ha en bra lördagskväll!

2012

Jahapp nu var det slut på 2011 och det nya, korta?? året börjar. Jag hoppas det kommer bli lika bra som förra året, eller att de kommer gå lika fort, för de har de verkligen gjort.. men mycke har hänt och saker har gått upp och ner men jag är nöjd ändå!! VERKLIGEN!
.
Nyårsafton var helt fantastisk, bland den bästa..lugn och skön.
Åkte ut tidigt på nyårsaftonsmorgon, ut till Andreas "sommarställe" för att förbereda hela partajjet..Vi fick sätta gång värmen och elda hela dagen men det var mysigt. Jag och Andreas stod för matlagningen och vi serverade smördegsknyten med skinka och cremé fraise till förrätt,oxfilé och hasselbackspotatis med ädelostsås till huvudrätt och sen vanilj/choklad pannacotta till efterrätt..MMMM så gott de var :D
Spenderade nyår med Andreas,Elin och Finnander och Anna och Gustav! Var verkligen hur trevligt som helst. Som sagt, vi åt gott,drack gott och spelade lite spel.Sådant som man ska göra liksom. Blev inte så jättesent men man mådde ju lite som man förtjänade dagen efter måste ja säga :P
När vi kom hem så låg jag och älsklingen i soffan hela dagen, orkade inte ens laga middag så de blev en latmansdag med bakismat haha..hur underbart som helst.
.
Men det var iaf en bra start på det nya året. Träffade Malin igår och det var också riktigt trevligt, ta vara på all tid ja har kvar i Sverige nu..Idag blir de susanne och sen lite gym och sen ska ja nog packa lite här hemma. Ska börja flytta idag nämligen =) kul!! så nu blir vi Sambos på riktigt :D
Fast måste klä på mig nu! annars blir ja lite sen. Ha en bra dag!

RSS 2.0